Inhoud blog
  • nog enkele foto's.1
  • wij met enkele andere pelgrims.
  • Zo zag ons eten eruit.
  • deel2
  • Stierengevecht!!!!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Via de la plata
    altijd onderweg
    28-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 26 km Fuente de canto's naar Zafra
    We zijn aangekomen in Zafra
    Na ons ontbijt deze morgen om 7 uur in de morgen zijn we vertrokken richting Zafra
    Na 7 km kwamen we in het eerste dorpje aan dat was voor ons zeer vlug de vorige dagen lagen de dorpen hier 20 tot 25 km uit elkaar dat is wel heel lang zeker als je zonder eten en drinken zit,aangekomen in het dorpje vroeg Guy aan een paar oudere bewoners of ze Spaans praten, ze zeide volmondig SI en vroegen waar er een bakkerij was hier hebben we een brood en beleg gekocht voor onderweg en konden verder op stap voor nog 20 km op en af tussen de wijngaarden, hier beginnen ook de ooievaarsnesten op te vallen.
    We moesten vandaag door een rivier met zeker 50 cm water wij onze schoenen met kousen erin naar de overzijde geworpen broek uitgedaan en onze crocs schoen aangedaan om over te steken daar hebben we een half uurtje mee verloren.
    In Zafra slapen we weer in een klooster net zoals gisteren wij gaan nog paters worden als we in die kloosters blijven slapen
    Groeten van de 2 pellegrinos Danny en guy


    28-02-2017 om 15:51 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    27-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangekomen in een oud klooster
    Dag beste lezers, vandaag zijn we aangekomen in Fuente de Canto's na 22 km we slapen hier in de conventie de Carmelitas Descalzas nu Convento de los Fraites de Zubaran dit klooster werd in de 17e eeuw gesticht als school en seminarie en later is het een klooster geworden, en heden ten dage een albergue waar 83 pelgrims kunnen slapen en eten zowel avond als morgen eten. Nu zijn we hier met ons tweetjes en onze Belgische pellegrina, die morgen het vliegtuig naar huis neemt om terug beginnen te werken.
    Deze morgen zijn we vertrokken uit Monesterio en eerst op het postkantoor gestopt om ieder bijna 2 kg klederen naar huis te sturen nu hebben we zo'n 10 kg ieder in de rugzak zonder eten en drinken, nu vliegen we over de heuvels, wat een opluchting.
    Na een achttal km zagen we Fuente de Canto's al liggen , maar de route stijgt en daalt zodat het stadje meermaals uit het gezichtsveld verdwijnt.
    Na een rivier overgestoken te hebben zonder brug weliswaar en een geluk maar 10cm water in hebben we wat gegeten en gedronken wat we bij ons hadden, vandaar was het nog 6km, nu zijn we aant wachten op onze menu die om 19 uur voorzien is, en morgen is het morgen eten ook om 7 uur in de morgen is het26 km tot Zafira
    Tot dan Danny en Guy

    27-02-2017 om 18:11 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    26-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangekomen in monestero
    Hallo beste volgers eindelijk nog eens op het internet geraakt, Gisteren zijn we aangekomen in El Real De Jara het laatste dorp van Andalusië in de nammidag hebben ik en Guy naar de carnavalsstoet gaan kijken die daar juist vertrok als wij daar aankwamen.
    Het was wel niet zoals bij ons maar het was toch mooi om naar te kijken, S avonds zijn we nog gaan eten met onze Belgische pellegrina Flore uit Geldenaken die nog 3 dagen gaat stappen en dan naar huis gaat.
    Vandaag zijn we tot in Monesterio gegaan een 21 km gelegen op 700 meter hoogte hier komt de pata vandaan .
    De albergue waar we zijn is een albergue parochial de mooiste die we al bezocht hebben.met gratis fruit en koffie
    Daarjuist was het hier carnaval het is precies dat het ons volgt.morgen is het voor ons 21km totFuente de Canto's de heuvels beginnen stilletjes hoger te worden vandaag op tijd gaan slapen want we beginnen de vermoeidheid toch al een beetje te voelen
    Groetjes uit Monesterio Danny en guy

    26-02-2017 om 18:57 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    25-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste 100 km zitten erop.
    Sorry beste volgers,  
    Heb zo  juist via de telefoon vernomen dat Danny en Guy niet op het blog hun verhalen kunnen neerschrijven , dit wegens al 2 dagen problemen met het internet. Het weer was gisteren en deze voormiddag zeer mistig na de middag kwam de zon erdoor.Zijn aangekomen op hun slaapplaats vandaag ( waar???) was mij niet duidelijk, daar hebben ze eerst hun kleren gewassen, deze hangen nu te drogen in het zonnetje.Guy heeft de schoenen gepoets, terwijl Danny bleef proberen om op internet te raken om hun verhaal te kunnen doen, na de zoveelste poging heeft hij de pijp aan Maarten geven . Nu gaan ze beide even rust nemen , vanmorgen om 8uur met een ontbijtje om U tegen te zeggen. Voor ieder 1 geroosterd pistoletje met een stukje hesp, de rest van de dag water en een colaatje , ze zeiden wel dat ze nu echt honger begonnen te krijgen . Om 20uur kunnen ze pas hun avondmaal gaan nuttigen!   Beide hopen morgen op een betere internet verbinding zodat zij hun uitgebreid verhaal zelf kunnen doen.Zo dit was het korte verslagje dat ik van hen heb doorgekregen.
    Vele Groeten ,
    Liliane. (Vrouw van Danny)

    25-02-2017 om 18:01 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 1 Sevilla naar Guillena 22 km
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na het zonnige weer van gisteren was het vandaagiets heel anders,deze morgen om half negen vertrokken in de regen en datheeft geduurd tot 12 uur daarna kwamen de opklaringen rond 3 uur in de namiddag aangekomen in Guillena in Albergue luz del camino waar de waardin ons hartelijk ontving. We zijn hier alleen met ons twee wat gaan we straks rustig slapen, het is te hopen dat het weer morgen beter is.
    Groeten Danny en Guy
    Ps foto's volgen later gaat nu niet

    Bijlagen:
    DSCN0582.JPG (733.7 KB)   

    23-02-2017 om 00:00 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    22-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangekomen in Sevilla.
    Deze morgen met het eerste vliegtuig dat opsteeg vertrokken richting Malaga  aangekomen om 8u45 alles verliep prefect tot we in het trein station  aankwamen de eerste trein van 10u30  richting Sevilla volzet en de volgende die van 13u30 ook volzet door de mensen juist voor ons, wij richting busstation om de 230 km te overbruggen met de bus daar om 10 uur aangekomen kregen we ons ticket met eerste vertrek van bus  om 15uur , na 5uurwachten eindelijk op weg.
    we zijn inhet hotel gearriveerd om 19 uur deze avond en het was hier nog 23graden en windstil,heb gehoord van het thuisfront dat het daar anders was met veel wind.
    Morgen starten wij met onze camino het is te hopen dat het vlotter verloopt dan vandaag.
    Groeten uit Sevilla en tot morgen.
    danny en guy

    22-02-2017 om 20:46 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    13-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pelgrimzegen 11 februari 2017.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag was het de pelgrimszegen voor de pelgrims die dit jaar naar compostela vertrekken,zowel voor  wandelaars als fietsers.
    De Sint Romboutskatedraal was dan ook goed gevuld met pelgrims en hun dierbaren, de zegening is georganisseerd door het vlaams compostela genootschap.
    Het koor van het genootschap Adalard Van Aubrac deed de intrede, Monica deed haar verhaal: Vertrekken om thuis te komen, dan was het de beurt aan Cis over: Pelgrimeren als levenshouding:samenhorigheid, alook Jeannine met het verhaal van de drie pelgrims wat mij persoonlijk het meest boeide.na nog een paar sprekers en liederen begon de pelgrimszegen
    Elke pelgrim komt naar voor en indien hij/zij wenst met partner of een andere dierbare die thuis blijft begeleidt hem voor de zegen.
    Na de zegen krijgen wij een schelp als symbool van de compostelaganger, alsook een boekje en een takkenbosje dat symbool staat met de verbondenheid met het thuisfront.en blijft daar zolang de pelgrim op weg is.
    Na de zegening was er nog voor diegene die wilde een broodmaaltijd in salons Van Dijck en een voordracht met als thema Als de buizerd me de weg wijst een pelgrimstocht doorheen Belgie een lezing door  Jasmine Debels wat voor mij heel intressant was en denk voor de hele zaal want het was er muisstil. Bedankt compostelagenootschap en zijn medewerkers.

    AAN ALLE PELGRIMS :EEN VRUCHTBARE TOCHT.
    E ULTREIA, E SUSEIA      DEUS AIA NOS!

    Bijlagen:
    zegen mechelen1....png (1.2 MB)   
    zegen mechelen1...png (1.3 MB)   
    zegen mechelen2017.png (1.4 MB)   

    13-02-2017 om 18:05 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste wandeling voor vertrek.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdag  hebben wij onze laatste wandeling gedaan voor ons vertrek, we zijn van thuis vertrokken voor een wandeling in de streek te doen.
    Na in totaal een driehonderd tal kilometer getraind te hebben met rugzak van 12 kg  denken we dat we klaar zijn voor onze camino.
    Onze vliegtickets richting malaga zijn ook toegekomen, en komt de tijd van vertrek met zienderogen dichter bij,nog 11 dagen te gaan,
    gisteren heb ik nog kleine inkopen gaan doen zoals scheerzeep scheermesjes en ook vloeibare waszeep (en wasknijpers)voor onze kledij te wassen als er geen wasmachine voorradig moest zijn.
    Deze voormiddag is er nog de pelgrimszegen in de sint Romboutstoren in Mechelen,waarvan het verslag de volgende dagen zal te lezen zijn
    beste wandelgroeten Danny en Guy

    11-02-2017 om 07:05 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloofsbrief en stempelboekje.
    Onze geloofsbrief (credencial) en stempelboekje is via de post aangekomen,het behoort tot de basisuitrusting van de pelgrim.
    De credencial word  voorgelegd bij overnachting in een refugio of albergue overal waar nodig is om zich als pelgrim kenbaar te maken.
    Het stempelboekje dient voor nazicht in Santiago dat je de volledige weg hebt afgelegd voor het behalen van je Compostela (diploma).
    Je kan bijna in elke gemeente een stempel vragen bij de pastoor, in kloosters, winkels, gendarmerie,en zeker bij uw overnachtingsplaats.
    In Spanje heeft men dikwijls zelf gemaakte stempels er zijn soms heel speciale bij.
    Vanonder in bijlage ziet je een voorbeeld van een Compostela.



    Bijlagen:
    compostela.png (791.8 KB)   

    23-01-2017 om 14:18 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling in het hageland.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdag hebben wij weer een stukje van het hageland gewandeld,
    Ons vertrek was in Wezemaal, naar Holsbeek, Linden, Lubbeek, Sint pieters rode, Nieuwrode, Gelrode

    en terug naar Wezemaal,er waren pittige beklimmingen bij.

    Het was weer een heel mooie wandeling met dank aan het vrouwtje van Guy die de wandeling heeft uitgestippeld.

    Na onze wandeling nog een afsluitertje gedaan in de plaatselijke herberg,en dan tevreden naar huis,

    groeten Danny & Guy


    Bijlagen:
    aaa.png (393.3 KB)   
    aaaa.png (447.1 KB)   
    aaaaa.png (488.5 KB)   
    naamloosa.png (643.6 KB)   
    naamloosaaaa.png (432.9 KB)   

    14-01-2017 om 12:01 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze weg die we gaan afleggen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    09-01-2017 om 12:20 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste wandeling van 2017.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo allemaal,
    Vandaag eens een wandeling gedaan rond de kerktoren zoals ze bij ons zeggen.
    Deze morgen vertrokken bij -5 graden van bij ons thuis, we moesten alle twee een 2 tal  km wandelen toen we mekaar tegen kwamen, (in de verte zag ik iemand afkomen met een lichtje op zijn hoofd het was de Guy,)
    Na we onze nieuwjaarswensen uitgesproken hadden, zijn we vertrokken richting Rotselaar naar de plas,daar aangekomen na een 7tal km  besloten we om de demer en dijle wandeling te volgen 12km.
    De zon kwam stilaan piepen achter de wolken en het was een lekker weertje om te wandelen,in Wakkerzeel aangekomen dachten we in de plaatselijke herberg een koffietje te gaan drinken maar de cafe was dicht,dan maar verder gegaan richting Werchter en daar was cafe t'deurp open waar we eindelijk onze koffie konden nuttigen.
    Na onze koffiestop was het tijd om onze boterhammen op te eten aan de soldatenbrug , en daarna onze weg verder te zetten naar de plas van Rotselaar,aangekomen aan de plas zijn we nog een lekker soepje gaan eten in de cafetaria aldaar,en dan  met een omweg  terug naar huis gegaan zodat we vandaag nog 30km gewandeld hebben.
    Het was een rustige dag vandaag zoals we het nieuwe jaar hebben ingezet.
    beste wandelgroeten Guy en Danny

    Bijlagen:
    i.png (803.3 KB)   
    naamloosa.png (1.4 MB)   
    naamloose.png (1.5 MB)   
    naamloosr.png (1.6 MB)   
    naamloost.png (1.8 MB)   
    naamloosy.png (1.4 MB)   
    naamloosz.png (865.1 KB)   
    o.png (584 KB)   
    u.png (1.3 MB)   

    06-01-2017 om 19:28 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling in Testelt.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zijn we in de vrieskou en felle nevel gaan wandelen in Testelt, vertrokken aan het stationsplein zijn we richting Scherpenheuvel gegaan.
    Aangekomen na een 15 km in Scherpenheuvel zijn we een kaars gaan branden voor een veilige camino en dat we zonder ongelukken mogen aankomen in Santiago De Compostela .
    Na een uurtje koffie geklets zijn we aan onze terugweg begonnen , onze weg liep langs de maagdentoren richting Zichem , waar we heel mooie paden hebben belopen .
    In Testelt moesten we ook nog de voortberg op en na onze daling kwam het einde in het zicht, ondertussen hebben we 6 wandelingen achter de rug met onze rugzak van 12 kg en hebben we al een 170 km gedaan. Dit was vandaag de laatste wandeling voor 2016, volgende week in 2017 gaan we er terug tegen aan , tot dan..

    PS aan iedereen nog een zalige kerst en een gelukkig en hoopvol nieuwjaar.
    Groeten van Danny & Guy

    Bijlagen:
    IMG_0186.JPG (94.5 KB)   
    naamloos2.png (263.5 KB)   

    29-12-2016 om 00:00 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling Wezemaal, Holsbeek, Linden, en terug naar Wezemaal.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen we hebben gisteren nog eens een trainingstocht van ongeveer 32 km gedaan over de Vlaams Brabantse heuvels, het begint al goed te gaan met onze rugzak op onze rug met een gewicht tussen de 10 en 12 kg,hieronder nog een paar foto's tot de volgende.....









    16-12-2016 om 14:46 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog eens een wandeling gedaan.
    Deze morgen weer maar eens een tochtje gedaan, wij zijn in Wezemaal vertrokken bij vriestemperatuur van -4 graden, we hadden afgesproken om tot aan de vlooybergtoren te gaan in O.L.V. Tielt. Na een drietal uurtjes te gaan aan een goed tempo zijn we daar aangekomen,na onze boterhammen er opgegeten te hebben, zijn we verder gestapt richting Nieuwrode, Onderweg nog een wandelaar tegengekomen die  vroeg waar we gingen overnachten, omdat we zo gepakt en gezakt waren, aan de praat geraakt vertelde die dat hij al gans de wereld bewandeld  heeft van China tot in India en gans Europa, voor foto's te nemen van bloemen en bomen enz..en dat er nog een tocht gepland is naar Griekenland.
    Dan is wat wij gaan doen de via de la plata lopen maar klein bier vergeleken met deze 75 jarige man.
    Aangekomen in Nieuwrode zijn we koffie gaan drinken in de plaatselijke herberg om een beetje te bekomen van de koude daar het de ganse dag onder het vriespunt is gebleven, verder gegaan richting Wezemaal waren er nog een paar pittige heuvels te beklimmen, onze laatste berg was de wijngaardberg die we in het donker moesten wandelen.
    Het was een mooie tocht die we zeker nog eens terug gaan doen, aangekomen aan de auto hadden we 36 km
    vele wandelgroeten Danny en Guy






    30-11-2016 om 00:00 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste oefentocht,met de rugzak.
    Vandaag zijn we voor de eerste maal gaan wandelen met onze rugzakken, eerst hebben we het weer moeten afwachten daar het deze morgen nog fel aan het  regenen was.(we hadden het al een dag moeten uitstellen) omdat het gisteren hier heel fel aan het regenen was, bij ons zeggen ze: het is geen weer om een hond door te jagen.
    We zijn vandaag richting Rotselaar, Wezemaal, Gelrode, gegaan en natuurlijk terug ook, wij waren geladen met ieder een 12 kg bagage in de rugzak, in het begin was het  een beetje wennen aan het gewicht maar na een paar kilometers waren we dat snel gewoon. In Wezemaal aangekomen op de wijngaardberg  was het klimmen geblazen het was ook heel glibberig op de natte afgevallen bladeren. In Gelrode was het juist middag dus tijd voor een lekker kopje koffie in de moedermeule, daar waren we juist halfweg, de terugweg verliep voor ons beide heel goed zonder  problemen in Rotselaar aangekomen zijn we nog iets gaan consumeren in de meander aan de plas.
    Onze eerste oefentocht is ons beide goed bevallen en hebben afgesproken dat we morgen als het weer ons beliefd een 35km gaan doen,het verslag komt morgen wel.
    groeten danny & guy







    17-11-2016 om 00:00 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zilverroute (via de la plata)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Eerst een beetje uitleg over onze te volgen route.
    De Via De La Plata (Zilverroute) doorkruist west Spanje van zuid naar noord, en begint in Sevilla en eindigt natuurlijk  in Santiago De Compostela. Ze heeft twee varianten,en is een 1000 km lang.
    De eerste variant loopt van Sevilla tot Granja De Moruela en buigt daar westwaarts af via Puebla De Sanabria, A Gudina, en Ourense en vandaar naar Santiago De Compostela te gaan.
    De tweede variant die wij gaan volgen gaat over Granja De Moruela, naar Benavente en La Baneza naar Astorga waar we aansluiten op de Camino Frances om zo verder te gaan naar Compostela.


    19-08-2016 om 17:49 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegtickets, en hotel
    Onze vliegtickets zijn al geboekt, als alles blijft zoals voorzien vertrekken wij op 22 februari op  Zaventem om 06u s'morgens met een vlucht van jetair naar Malaga,van daaruit nemen we de trein naar Sevilla.
    In Sevilla hebben we een hotel geboekt (hotel Baco) 1.5 km wandelen van het station,
    De volgende morgen 23 februari na het ontbijt start onze eerste wandeling over de vie de la plata.

    Buen camino Danny & Guy

    19-08-2016 om 00:00 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorstelling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij zijn Danny Van Bael en Guido Goris,we zijn alle twee lid van een wandelclub, w.k. Werchter genaamd, en hebben daar elkaar leren kennen,  We vertrekken op 22 februari 2017 in Brussel met het vliegtuig richting Sevilla. Daar vertrekt onze camino, we bewandelen de via de la plata
     van Sevilla tot Astorga en daarna de camino frances tot Santiago de Compostela.
    We zullen jullie proberen zo veel mogelijk op de hoogte te houden van onze voorbereiding en natuurlijk ons dagboek van onze tocht.
    tot de volgende, danny & guy
      

    Bijlagen:
    DSCN0035.JPG (2.2 MB)   
    DSCN0069.JPG (1.8 MB)   

    12-07-2016 om 00:00 geschreven door Danny & Guy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (2)


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 12/12-18/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 11/07-17/07 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs