Foto
Foto
Gastenboek
 • nmakatz2q8fm
 • sp0gj7
 • Leuke website !
 • veteranenploeg Thor Wommersom
 • na lange tijd.

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Categorieën
 • Filmpjes (5)
 • fotospecials (7)
 • Kalender (22)
 • spelersfiches (21)
 • Wedstrijdverslagen (54)
 • Veteranen Oplinter
  Voetbalploeg voor eeuwig jonge beloften!
  28-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 apr 2011: SVK Oud-Heverlee - Oplinter: 0-3

   

   

  SVK OHL ten tweeden male verslagen

  Kort verslag

  Het was nog geen twee weken geleden of we mochten opnieuw aantreden tegen SVK Oud-Heverlee. Ditmaal op hun terrein en er was ons een warm ontvangst beloofd na de 3-1 overwinning van 14 dagen geleden. Eenmaal aangekomen aan het gemeentelijk sportcomplex zagen we 4 of 5 prachtige voetbalvelden en dit in combinatie met het mooie zomerse lenteweer deed het beste verhopen voor een leuke voetbalavond.
  Toen we echter helemaal naar de achterkant van het complex gestuurd werden ging er al een waarschuwingslampje branden want daar lag een dorre en quasi helemaal verzandde vlakte. Was het niet dat achter het hek het machtige Meerdal woud opdoemde zouden we kunnen denken dat we in de Kalahari woestijn waren aangekomen.
  Dit “veld” was enkel voorzien van enkele vage kalklijnen rond de omtrek maar van een strafschopgebied of een middencirkel was geen sprake, dit kon toch geen voetbalveld zijn?
  U voelt het al komen, dit was inderdaad onze arena voor vanavond. Daarenboven bleek er dan ook nog geen scheidsrechter te zijn, amateurisme ten top dus. Gelukkig hebben de Oplinterse veteranen altijd wel een arbiter op overschot mee en dus namen Gert T en Etienne R ieder een helft voor hun rekening. Met zeer veel tegenzin werd de wedstrijd uiteindelijk dan toch aangegaan, de goeie verlichting compenseerde enigszins de moeilijke omstandigheden.

  De Veteranenkern was voor de gelegenheid nog maar eens “licht” gewijzigd. Dave B was terug van de partij zodat Johan B na zijn slepende blessure opnieuw op het veld kon plaatsnemen voor zijn eerste speelminuten sinds 25 februari! Geert E. was op reis, Johan P kon pas laat aanwezig zijn en Gert T was opnieuw opgenomen in de kern. Van Kevin R is al enige tijd geen spoor en Dries S was gekwetst.

  De wedstrijd begon moeizaam voor beide ploegen maar Oplinter was wel snel de betere ploeg voor zover we konden zien door het opvliegende stof. De verdediging zat goed in elkaar en SVK OHL kon den Dave geen enkele keer bedreigen. Aanvallend liep het iets stroever want de Leuvenaars hadden natuurlijk hun voorzorgen genomen na hun ruime nederlaag waardoor Etienne en Stefan het moeilijk hadden om openingen te forceren. Naarmate de rust in zicht kwam brokkelde het SVK pantser toch een beetje af en werden de kansen talrijker. Oplinter kon de score openen na een knappe balrecuperatie van Wim B die de vrijstaande Dominique W kon aanspelen. Hierop dook Steve VGB de ruimte in op rechts en kreeg de bal van Dominique mooi in de loop gespeeld. Met een knappe lob werd de doelman verslagen en stond de 0-1 op het bord.

  Tijd voor de rust en nadat het stof uit de longen en de ogen was gespoeld konden we aantreden met een nieuwe voorlijn (de luxe van een sterke bank) en kon ook Johan B na een bevredigend wederoptreden gaan rusten.

  In de tweede periode was het zaak om de krappe voorsprong zo snel mogelijk uit te bouwen maar het duurde toch 5’ vooraleer er een nieuwe kans genoteerd kon worden maar het schot van Dominique W. werd gekraakt. Even later viel Wim B uit met een lichte verrekking en kwam Bruno VP opnieuw tussen de lijnen.
  Een snelle score opdrijving bleef uit dus probeerde Oplinter de match te controleren en af en toe gevaarlijk uit te breken. Deze tactiek bleek te lukken want met de ingevallen Patrick P hadden we nu een vinnige spits die voor de nodige onrust zorgde in de verdediging van OHL. Zo bood hij een mooie kans aan voor Stefan P maar de doelman lag in de weg. Ook Dominique W zag nog een schot gepareerd.
  Zo bleef de wedstrijd spannend want met een 0-1 achterstand was SVK OHL nog lang niet uitgeteld en kwam er toch af en toe uit met een gevaarlijke tegenaanval maar de Oplinterse afweer stond pal. Iets over het half uur werd de wedstrijd dan toch beslist toen Dominique W met een fantastische dieptepas de opening vond voor Steve VGB. Onze DJ dook in het gat en met een rechts buitenkantje krulde hij knap de bal rond de doelman en tegen de netten: 0-2
  Het slotakkoord was nog voor Gert T die knap doordreef tot tegen de achterlijn en de ganse OHL’se verdediging in de luren legde door een slim terugleggertje op Geert P die het leer simpel en mooi kon binnenschuiven: 0-3 en meteen ook het einde van de wedstrijd die al bij al vlot en verdiend gewonnen werd door een sterk, slim en volwassen spelend Oplinter. Op naar de volgende zege!

  Opstelling

  In doel: Dave Butiens
  Verdediging
  : Rechts back: Pascal Vandevelde, libero: Marnix Reniers, links back: Bruno Vanparijs, voorstopper: Johan Boffé.
  Middenveld: Rechter flank: Steve Vangilbergen, linker flank: Geert Paulussen, centraal duo: Dominique Weenen en Wim Boffé.
  Aanval: Stefan Paulussen en Etienne Ruytinx

  Invallers: Patrick Pitschon (voor Etienne R), Gert Timmermans (voor Johan B), Wim Allard (voor Bruno VP), Johan Paulussen (voor weet ik niet meer.) Bruno VP opnieuw ingevallen voor de gekwetste Wim B.

  Doelpunten:

  Steve Vangilbergen: 2
  Gert Timmermans: 1
  Een mooie impressie van het stoffige veld. Slechts 1/3 van het veld bestond uit gras...


  Vroeg in de tweede helft viel Wim B uit met "ik voelde precies iets"...


  In een wolk van stof belagen onze spitsen uit de tweede helft de tegenstand...


  Een laat aangekomen Johan P maakt zich toch nog klaar voor een korte invalbeurt...


  Zoek het gras op deze foto...


  Steve VGB (18) wacht (heel) rustig zijn kans af...


  Het doelgevaar blijft aanhouden in de tweede periode


  Matchwinnaar Steve VGB beslist de wedstrijd met twee goals, één in beide helften...

  28-04-2011 om 00:00 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)
  26-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 apr 2011: Linkhout - Oplinter: 6-1

  Verslagen door de Jeugd uit Linkhout!

  Kort verslag (wegens het mooie lente weer)

  Na de mooie overwinning tegen SVK OHL was het vertrouwen van de Oplinterse Veteranen zeer groot. Zo groot zelfs dat een aantal Veteranen een beetje te voorbarige de overwinning gaan vieren waren nog voor de match begon.
  Ons vertrouwen kreeg wel een ferme deuk nog voor de wedstrijd goed en wel bezig was. De ploeg waar tegen we in het begin van dit voorjaarseizoen een verdiende 3-2 overwinning hadden geboekt had blijkbaar een ware metamorfose ondergaan. De gemiddelde leeftijd was drastisch gedaald met als exponent twee zeer jonge en snelle spitsen.

  Onze mannen kwamen min of meer in de vertrouwde formatie aan de aftrap met als grootste of opvallendste verschillen dat topschutter Patrick P ontbrak en dat Johan B opnieuw tussen de palen stond.

  Na de aftrap werd al gauw duidelijk dat Oplinter niet opgewassen was tegen deze nieuwe en jonge ploeg. Het middenveld werd overspoeld en de verdedigers wisten geen blijf met de snelle spitsen die telkens weer vanuit de rug op topsnelheid achter de dieptepasses konden snellen.
  Minstens 7 keer kwamen ze gans alleen oog in oog met doelman ad interim Johan B, deze fases alleen al leverden twee doelpunten en in de slotfase een omgezette strafschop op.
  De andere doelpunten waren te danken aan het goed samenspel en technisch vernuft van de tegenstander.
  Het was niet zo dat Oplinter niet wou maar ondanks het harde werk en het steeds maar weer opnieuw de tegenaanval te lanceren wou niets lukken voor onze jongens. Gelegenheids spitsbroerders Etienne R en Stefan P konden natuurlijk zonder rugge-steun ook weinig uitrichten al kon Stefan na een mooie individuele actie in de eerste helft milderen tot 4-1 en bijna zelfs tot 4-2. In de tweede periode werd de Linkhoutse jonkheid wat beter opgevangen maar niet zonder opnieuw twee tegendoelpunten, waarvan één uit strafschop, te moeten incasseren.

  Een match om snel te vergeten dus al waren er na de rust toch wat meer kansen voor Paars-Wit wat aantoont dat de wil er wel was maar de tegenstander een maatje te groot was. Gelukkig is er niets blijven hangen van deze nederlaag zoals u, beste blogger, in het volgende matchverslag zal kunnen lezen. Tot dan!

  Opstelling

  In doel: Johan Boffé
  Verdediging
  : Rechts back: Dries Stuykens (geblesseerd uitgevallen in de tweede helft), libero: Marnix Reniers, links back: Bruno Vanparijs, voorstopper: Wim Boffé.
  Middenveld: Rechter flank: Steve Vangilbergen, linker flank: Geert Paulussen, centraal duo: Dominique Weenen en Stefan Blockx.
  Aanval: Stefan Paulussen en Etienne Ruytinx

  Invallers: Johan Paulussen (voor Stefan B.) en Eddy Roosen (voor Steve Vangilbergen)

  Doelpunten:

  Stefan Paulussen: 1

   

   

   

  Intensieve opwarming voor de wedstrijd.

   

   

  Opvallend is vooral dat het enkel de doelman is die echt opwarmt!.

   

   

  Aankomst Pol C!

   

   

  Johan B staat pal!

   

   

  Weer alleen voor de doelman!

   

   

  Een zeldzame kans dankzij Dominique W.

   

   

  Ze zen beter joeng!

   

  26-04-2011 om 20:40 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)


  Inhoud blog
 • CONDITIE CRESCENDO
 • DE VETERANEN TRAININGEN BLIJVEN EEN GROOT SUCCES!!
 • Eerste Veteranen training...ooit!
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 1
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 2

  Kalenderinfo?: Stuur een mail via de blog of bel Johan B. op 0495/476350


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
  Archief per week
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 05/08-11/08 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!