Foto
Foto
Gastenboek
 • nmakatz2q8fm
 • sp0gj7
 • Leuke website !
 • veteranenploeg Thor Wommersom
 • na lange tijd.

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Categorieën
 • Filmpjes (5)
 • fotospecials (7)
 • Kalender (22)
 • spelersfiches (21)
 • Wedstrijdverslagen (54)
 • Veteranen Oplinter
  Voetbalploeg voor eeuwig jonge beloften!
  14-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 nov. 2010: Oplinter - Rummen: 2-3

  Oplinter verzuipt in eigen nat

  Vooraf:

  Allereerst een kleine rechtzetting in het vorige verslag. De eerste treffer tegen De Zon Wersbeek moet op naam komen van Stefan “Abraham” Blockx en niet op naam van Stefan Paulussen. Bij deze is het verslag aangepast en de statistieken bijgewerkt, "just is just"

  Vorige vrijdag had ook in het anders zo zonnige Oplinter het noodweer toegeslagen. Aanhoudende regen dreigde het veld aan de Dalweg in een zwembad om te toveren maar de drainage hield stand en het terrein werd vrijgegeven door de bevoegde autoriteiten. Grote opluchting bij de Oplinterse delegatie en hun supporters want de wedstrijd tegen het gereputeerde Rummen kon gewoon doorgaan.
  Toch waren er naast het weer nog een paar vraagtekens bij de thuisploeg want andermaal waren er weer tal van afwezigen om uiteenlopende redenen: Gekwetst: Kevin R, Johan B en Eddy R. Behekst: Johan en Geert P, Bruno VP.
  Hierdoor leverde Etienne R zijn fluit in bij Yvan W zodat hij op het veld kon ingepast worden ook Dominique W was weer van de partij zodat we toch met twee man op de bank konden starten. Ook Rummen had blijkbaar selectieproblemen want een aantal jonge jongens waren nodig om hun kern aan te vullen.

   
  Eerste helft:

  Het gure en natte weer hield de opwarming van beide ploegen zeer kort, toch was het pas 20u15 alvorens Yvan de wedstrijd op gang floot, iedereen had blijkbaar watervrees.
  Uiteindelijk bleek het veld goed bespeelbaar, enkel de buitenkanten van het strafschopgebied bleken oververzadigd te zijn. De match zat de eerste 5 minuten op slot. Geen van beide ploegen nam initiatief en makten van de gelegenheid gebruik om toch wat warm te lopen. Het eerste gevaar kwam van de bezoekers. Een hoekschop werd door Rummen naast gekopt. Oplinter antwoordde via de kwikzilveren Patrick P die zijn inzet gestuit zag door de piepjonge Rummense doelman. Deze schuchtere pogingen waren lang de enige noemenswaardige voorvallen. Voor de rest was er vooral middenveld spel en had de Oplinterse afweer veel moeite om zich te organiseren tegen de creatieve middenvelders van Rummen. Wim B en Stefan P kwamen voeten en benen te kort om de bressen te dichten die door de onzekere thuis defensie opengelaten werden. Rummen kon dan wel het beste van het spel opeisen maar gevaarlijk konden ze ook niet zijn. De aanvallen van beide ploegen werden vaak verknoeid door slechte passes en af en toe ook door de staat van het veld.
  Ruim halweg de eerste helft staken onze paars-witten nog eens de neus aan het venster maar het schotje van Patrick P. was te zwak om de doelman te verschalken. De bezoekers repliceerden onmiddellijk en met een snedige counter waren ze snel aan de overkant. De Rummense aanvaller fusilleerde Dave maar onze waterrat pareerde keurig de vlam. Tot zover het doelgevaar uit de eerste helft. We noteerden nog wel enkele fraaie water glijpartijen van onder meer Dave B maar in deze teleurstellende eerste helft was vooral het weer het opvallendste fenomeen.

  Tweede helft:

  Tijdens de rust bleven Dries S. en Etienne R in de kleedkamers om op de drogen, Pol C en Dominique W namen hun plaats in. Stefan P verhuisde hierdoor opnieuw naar de flank om Dominique de ruimte te geven in het centrum.
  De tweede periode kwam sneller op gang dan de eerste. De eerste voldragen aanval kwam nu van onze mannen toen Patrick P slim door de buitenspelval geloodst werd. Tijdens het protest van de Rummense verdedigers zoefde zijn schot rakelings voorlangs. Oplinter was nu meer baas en legde in deze aanvangsfase zijn wil stilaan op aan de stugge Rummenaars. Zo noteerden we een bijzonder leuke aanval met mooi samenspel tussen Patrick P en Stefan B. de aflegger van Stefan werd door Geert E. over doel getrapt. Rummen kwam af en toe verassend opzetten zo zorgden ze met een snelle aanval voor paniek maar ook hun schot vloog hoog over den Dave.
  Even later moest Oplinter met 10 man verder nadat de felste Oplinterse kuitenbijter Wim A zich in de eigen kuit gebeten had met een spierblessure tot gevolg.
  De wedstrijd brak toen pas echt open maar het was niet Rummen die profiteerde van de man meer situatie. De Oplinterse veteranen begonnen plots beter te voetballen in de ontstane ruimte. Rummen aarzelde en leek zich niet te kunnen aanpassen aan de nieuwe situatie. Zo kon Stefan B na slecht uitverdedigen en een knappe interceptie in één tijd Stefan P aanspelen die niet aarzelde om de doelman in de kortste hoek uit te tellen. Een doelpunt met een buitenspel geurtje, volgens de bezoekers een “buitenspel stank!” maar desalniettemin gevalideerd door de gelegenheidsscheidsrechter Yvan W.: 1-0.
  Een paar minuten later profiteerde Oplinter opnieuw van een Rummense aarzeling en werd Patrick P zuiver het straatje in gestuurd en met een frisse en fraaie lob werd Rummen op een ruime 2-0 achterstand gezet.
  Ondertussen had de licht geblesseerde Eddy R zich klaargestoomd om de leemte van Wim A te komen opvullen maar hij stond nog niet goed en wel op het veld of we kregen al de aansluitingstreffer te slikken. Na een niet voldragen Rummense aanval werd de bal plots verrassend vanuit de tweede lijn richting Dave gepegeld om via de paal in de netten te verdwijnen. Een knap schot en verdiende aansluitingtreffer voor de bezoekers.
  Rummen had nu tegen opnieuw 11 man verrassend genoeg de goede vorm weer te pakken en zette Oplinter vast voor eigen doel. Ze zaaiden chaos in de Oplinterse verdediging waardoor Geert E na een scrimmage de bal wel zeer ongelukkig in eigen doel gleed. De mooie voorsprong in een paar minuten weggeveegd. Rummen bleef nu minutenlang aandringen maar Dave voelde zich uitstekend in zijn sas in de modderpoel en kon meermaals met een attente tussenkomst erger voorkomen. Oplinter was hierdoor nog steeds niet uitgeteld en na een snelle counter had Eddy R de winning goal aan de voeten maar hij trapte op de paal. Ook Rummen had nog een slotoffensief in petto en antwoordde met een ultieme rush op Dave. Onze veteranen moesten nog een hoekschop weggeven en deze werd onhoudbaar binnen gekopt door de ingevallen boomlange Rummense aanvaller die uiteindelijk de match had doen kantelen en een groot aandeel had in de eerste echte nederlaag van de thuisploeg: 2-3.

  Naast het treurige weer was er dus ook een treurige nederlaag te verwerken maar tegen volgende week zal het verdriet wel over zijn.

  Volgende week:

  Volgende week spelen we opnieuw aan de hopelijk opgedroogde Dalweg. We ontvangen dan het sterke en atletische Betekom, een ploeg waar in het verleden al heroïsche duels zijn tegen uitgevochten. Intense duels dus steeds en vaak zorgt de vorm van de dag voor de beslissing.
  Een niet te missen affiche, iedereen op post zou ik dus zeggen!!!!

  Tot vrijdag!!!!!

  Doelpunten:

  Patrick Pitschon: 1
  Stefan Paulussen: 1

   Opstelling:

      Dave Butiens    
      Marnix Reniers    
  Pascal Vandevelde   Geert Everaert   Wim Allard
  (Eddy Roosen)
  Dries Stuykens
  (Dominique Weenen)
  Stefan Paulussen     Etienne Ruytinx
  (Pol Chaltin)
        Wim Boffé  
    Stefan Blockx   Patrick Pitschon  

   
  Apocaliptische beelden aan de Dalweg...


  Waar zijn al die Oplinterse veteranen??


  Gevonden...


  In de tweede helft moch Stefan P opnieuw op de flank gaan postvatten waardoor hij beter in beeld kwam... bij de fotograaf.


  Ook de reporter en tevens cameraman had moeite met de weersomstandigheden maar was gelukkig goed voorzien...


  Actie...


  Na zijn doelpunt verscheen er plots een fraai aureooltje rond Sint Stefan....


  Schokkende beelden uit de kleedkamer na de nederlaag: ontreddering alom...


  Uitblinker Dave en het gevolg van zijn vele reddingen...
  Voor de fans: geloof me, het is beter dat hij achter zijn broek staat dan ervoor...

  14-11-2010 om 00:00 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)
  09-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 nov. 2010: De Zon Wersbeek - Oplinter: 2-4

  De zon schijnt opnieuw op Wersbeek!

  Vooraf:

  Na een paar weken van wedstrijdarmoede was het de vraag of onze veteranen na twee weken de draad opnieuw konden oppakken. Ondertussen is het volop herfst geworden en de gure avonden worden talrijker. Zo was het ook afgelopen vrijdag toen we met z’n allen nog eens op weg trokken naar het nabije Wersbeek. Deze liefhebbers veteranenploeg De Zon Wersbeek was nog eens een echt ouderwets veteranen gezelschap. Uit het verleden weten we dat deze ploeg op eigen terrein moeilijk aan te pakken is maar in het voorjaar werden ze aan de dalweg wel serieus in de pan gehakt met een klinkende 8-0. Er was dus zeker wel hoop maar het vreemde veld en het gure weer konden wel eens roet in het eten gooien.
  Wat de Oplinterse kern betrof waren Johan B en Kevin R  en nu ook Eddy R nog steeds niet fit. Pascal VDV zat thuis met een keelontsteking, Dave B had plots andere verplichtingen en Dominique W had een culturele taak te verzorgen. Anderzijds werd Dries K aan de kern toegevoegd.


  Eerste helft:

  Na een zeer korte opwarming werd de match stipt om 20u00 op gang gefloten. De eerste minuten was het zoeken op het kleine, smalle veld. De motregen maakte het dan ook nog eens spekglad en wind waaide gierend om ons heen.
  Toch waren het onze jongens die de wedstrijd in handen namen zonder echter meteen te dreigen. Daarvoor was het spel veel te slordig en ondermaats. Na een goeie vijf minuten kon er dan toch gevaar gecreëerd worden door een aandringende Patrick P. die tot twee maal toen met een knappe “steal” de bal kon ontfutselen van een krasselende Wersbeekse verdediger. De thuis keeper zat er wel telkens goed tussen.
  Het Oplinterse niveau werd toen wat opgekrikt en we konden al snel een mooie aanval noteren toen een snelle uitbraak op links gevolgd werd door een knappe flankwissel richting Stefan B die krachtig onder de doelman de bal kon binnen schieten: 0-1 al bij al een prima start van paars-wit.
  De snelle en makkelijke voorsprong zorgde er echter voor dat de concentratie (niet voor de eerste keer) ernstig verslapte. Het combinatie spel werd dan nog eens extra verstoord door de herfstige omstandigheden en menig bal vloog ongecontroleerd buiten of in de voeten van de tegenstander die er dan op zijn beurt ook geen blijf mee wist.
  De supporters werden gedurende het vervolg van de eerste helft, net als de spelers, in slaap gewiegd. Wim B had dit begrepen en zorgde met een gevaarlijke en verassende inzet toch ineens voor opschudding want hij had zich van doel vergist. Een attente Geert E, die de plotse afwezigheid van den Dave moest opvangen, ranselde in extremisch de bal nog uit het eigen doel. In de herneming moest Etienne R dan nog een doelpoging wegwerken op de lijn.
  Voor de rest was er niets meer te beleven dus floot de onberispelijke scheidrechter ruim op tijd af en konden we gaan rusten.

  Tweede helft:

  Om de tweede periode aan te vatten werd vers bloed in de vorm van Dries S en Pol C ingebracht. Marnix R en Etienne R mochten de warme douches opzoeken.
  Helaas had de rust niet veel soelaas gebracht en kabbelde de tweede helft aanvankelijk op de zelfde manier verder als voordien. De Zon brak voorlopig ook nog niet door maar de thuisploeg kwam toch met mondjesmaat opzetten en na goed 7’ ver mocht een Wersbeekse aanvaller door het hart van de Oplinterse afweer wandelen en hij kon dan ook nog eens ongehinderd binnenschieten voor de 1-1.
  Deze prikkel was wat onze jongens nodig hadden en onmiddellijk na de aftrap was er de reactie van Oplinter. Patrick P trof plots vanuit het niets de paal en één minuut later rolde Johan P de rechterflank op en zijn gemeten voorzet werd door zijn broer Geert P simpel binnen gelegd. 1-2, Alweer een doelpunt van Paulussen makelijk.
  Ondanks de heroverde voorsprong verbeterde het spel niet, de wind bleef een hoofdrol opeisen en deed de gladde bal nog steeds oncontroleerbaar caprioleren. Dan maar een oud beproefd recept boven halen: de snelle en verre inworp. Geert P zag Patrick P vertrekken en met een strakke, ver reikende inworp loodste hij hem door de verraste Wersbeekse verdediging. De stugge verdedigers konden de snelle beentjes van onze topschutter niet meer bijhalen en zo kon Patrick tenslotte de bal fijntjes in doel leggen: 1-3. Halfweg de tweede helft leek de voorsprong nu wel geruststellend maar toch bleven er kansen volgen onder meer van de voeten van Stefan P, Stefan B en ook nog Patrick P. Een vierde doelpunt kon dan ook niet uitblijven en na een listige steekpas van Stefan B werd opnieuw Patrick “de duif” P alleen voor doel gezet met de logische 1-4 tot gevolg.
  Dit was ook meteen het einde van de sterke periode van onze fiere veteranen en met nog 10’ te gaan was de pret voor de supporters uit en de wedstrijd herviel weer in zijn slordige plooi. Met het eindsignaal in zicht kon De Zon toch nog milderen na een mistasten van onze nestor Pol C die vergat om de buitenspelval dicht te klappen. De thuisploeg werd zo geen stro breed in de weggelegd en kon de 2-4 binnentrappen voorbij een machteloze Geert E.
  Luttele minuten later weerklonk dan het eindsignaal en konden de drie punten op zak gestoken worden. Van deze wedstrijd zullen we weinig onthouden alleen dat we nog eens echt konden spelen en ook winnen!

  Volgende week:

  Dat winnen zal volgende vrijdag veel moeilijker zijn tegen het sterke Rummen. Ook missen we een aantal spelers wegens een late schoolse Halloween tocht. Hopelijk recupereren we een aantal geblesseerden om toch met gepaste wapens te kunnen strijden voor een nieuwe zege.
  Supporters steun allen uw ploeg en dan zien we elkaar nu vrijdag aan de Dalweg

  Tot dan!!!!!

  Doelpunten:

  Patrick Pitschon: 2
  Geert Paulussen: 1
  Stefan Blockx: 1

  Opstelling:

      Geert Everaert    
      Marnix Reniers
  (Pol Chaltin)
     
  Geert Paulussen   Wim Boffé   Wim Allard
  Stefan Paulussen Johan Paulussen     Etienne Ruytinx
  (Dries Stuykens)
        Bruno Vanparijs  
    Stefan Blockx   Patrick Pitschon    Een rommelige wedstrijd in de duisternis...


  Alles en iedereen liet zowat door elkaar...


  Er waren er zelfs waarbij De Zon in de ogen scheen...


  Man, man, man, miserie


  De zon kon ook af en toe eens dreigen...


  Een oudstrijder geveld...


  Met zo'n uitrusting kan je meteen meedoen aan een halloween tocht...

  09-11-2010 om 00:00 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)
  08-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 okt. 2010: Oplinter-Wijer: 5-0 FF (OPL- All Stars: 0-1)

  Alweer forfait van onze tegenstanders

  Vooraf:

  De kalendercommissie had twee weken lang het beste van zichzelf gegeven voor het vinden van een nieuwe tegenstander na het afhaken van VV Houtem. De inspanningen werden beloond want de veteranen van Wijer hadden uiteindelijk toegezegd om een bezoek te brengen aan de Dalweg.
  Driewerf helaas, de avond voor de eigenlijke wedstrijd lieten de Limburgers aan het bestuur weten dat ze toch de verplaatsing niet zouden maken wegens een gebrek aan spelers. Dit was natuurlijk een domper op de feestvreugde want er was letterlijk een feestavond gepland voor onze nieuwe kersverse 50 plusser Stefan B.
  Onverwijld werd er dan naar een oplossing gezocht met als resultaat dat een selectie van onze RGO vrienden ons uit de nood kwam helpen. Aangevuld met de veteranen bank kwamen we zo dan toch aan een bijna volwaardig All Star elftal.
  Alleen jammer dat Dominique W. terug huiswaarts keerde want hij had er geen zin in, anders hadden we 11 tegen 11 kunnen spelen. Nu werd het dus 11 veteranen tegen 10 All Stars.

  De ploegen:

  All Stars Oplinter:
  Doel: Dave B
  Verdediging: Michael RGO, Jean Marie H, Dries RGO, Tom RGO
  middenveld: Wim B, Gino RGO, Pol C
  Aanval: Gert T, Etienne R

  Veteranen Oplinter:
  Doel: Geert E.
  Verdediging: Marnix R, Pascal VDV, Wim A, Stefan B.
  Middenveld: Johan P, Stefan P, Geert P, Bruno VP
  Aanval: Eddy R, Patrick P.

  De wedstrijd:

  De vriendschappelijke wedstrijd begon meteen sprankelend. Al na twee minuten kon Patrick P het jonge veulen Bruno VP de diepte in sturen. De rasechte Oplinteraar zette scherp voor richting voorhoofd van Stefan P die nipt de bal naast kopte. Het antwoord van de All Stars liet niet lang op zich wachten want “veteraan” Wim B kon oprukken door het midden van het veld en zo Eddy R aanspelen die iets te gehaast de bal over trapte. De eerste helft van de eerste helft was nadien volledig in handen van de echte veteranen met Patrick P als gevaarlijkste man en ook een opvallend bedrijvige Stefan P die meermaals zijn broer Geert P in stelling bracht. Onkans en een sterk wederoptredende Dave B weerhielden onze mannen van een doelpunt. Gaandeweg begon de pressing van de paars-witte veteranen wel wat af te nemen en ondermeer via Etienne R en Gert T konden de All Stars nu een aantal goede kansen bij elkaar sprokkelen. In de slotminuten van de eerste periode waren onze jongens hun greep op de intense match volledig kwijt en 2’ voor tijd wist Gino RGO met een onhoudbare vlam de voorsprong voor de All Stars op het bord te zetten. Luttele minuten later ontsnapten we nog aan een grotere achterstand toen Etienne R in één tijd een hoekschop op de slof nam. De bal zoefde gelukkig nipt naast.

  De tweede helft had jammer genoeg heel wat minder om het lijf. Het was nu al All Stars dat de klok sloeg en er was een beresterke Geert E nodig om de talrijke doelkansen te verijdelen. Vanuit de kantine was niet altijd even duidelijk te zien wie van de All Stars de beste kansen kreeg maar we konden toch mogelijkheden noteren van onder andere Gino RGO en Wim B. Voor een kansje van de veteranen was het wachten tot de 20e minuut toen Bruno VP nog eens Dave onder vuur kon nemen maar deze liet zich niet verschalken.
  Het was toen al wel duidelijk dat de spelers al met hun hoofd bij de huldiging van de jonge vijftiger Stefan B. zaten. De beloofde pizza’s sneden de benen af en deden verlangen naar een snelle douche. De wedstrijd bloedde dus dood en de stand bleef verder ongewijzigd.

  Derde helft

  Per uitzondering dan toch een korte berichtgeving over de derde helft en dit omdat er wel een bijzondere huldiging op het programma staat. Onze sportieve jonge oudere Stefan Blockx was 50 geworden en mocht in ruil voor deze prestatie naar aloude veteranentraditie een unieke gouden schoen in ontvangst nemen. Als dank hiervoor liet hij niet minder dan 20 pizza’s aanrukken om de hongerige magen van zijn collega veteranen te vullen. De pizza’s werden met ruim voldoende gerstenat doorgespoeld waardoor verder berichtgeving niet meer mogelijk bleek.

  Nog eens een dikke proficiat aan Stefan Blockx vanwege het bestuur, al de Veteranen en hun volledige entourage!!!!

  De foto’s van de huldiging zijn terug te vinden in de fotospecial “Stefan B. 50+”. De foto’s van de voorafgaande vriendschappelijke wedstrijd staan hier onder.
  Klaar voor de aftrap, onder leiding van de "stand in" arbitter Yvan W.


  Een zeldzaam beeld, Bruno VP sprint de ruimte in...


  Blijkbaar toch iets meer All Star rood op het veld....


  Patrick P schreeuwt het uit terwijl Michael RGO in de achtergrond de short van Stefan P probeert te ontmantelen...


  30+ staat stil, 60+ loopt.....


  Etienne "Robinho" R. heeft iets moois in gedachten, Johan P kijkt vol bewondering toe.


  Onze jubilaris gaat hier bijna door de knieen na alweer een All Star aanval...


  Gert T (All Stars) en Pascal VDV bekijken alles vanop afstand...


  Dave B bleef werkloos in de tweede periode en had dus even tijd voor een mooie foto van zijn beste kant...

  08-11-2010 om 21:55 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTOSPECIAL: STEFAN BLOCKX 50+

  STEFAN BLOCKX 50+

  De meesten schatten hem 48, hooguit 49 jaar maar hij is vanaf nu echt wel een volwaardige vijftiger. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een heuse gouden schoen en een frisse pint.
  Stefan bedankte van zijn kant met een berg pizza's waarvoor onze oprechte dank.
  Een impressie van de huldiging vindt u hieronder in de fotospecial:

   
  Stefan B hier nog in volle sportieve actie...


  Onvermoeibaar laat hij de nodige pizza's aanrukken...


  SMAKELIJK!!!


  De enige echte gouden schoen...


  Ondertussen in volle huldiging toch nog blijven door eten, dat is alleen weggelegd voor de allergrootsten...


  Wat zou hij nu het liefste hebben?


  Inderdaad, de gouden beker


  Deze huldiging werd mede mogelijk gemaakt door :

  08-11-2010 om 00:00 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:fotospecials
  >> Reageer (0)


  Inhoud blog
 • CONDITIE CRESCENDO
 • DE VETERANEN TRAININGEN BLIJVEN EEN GROOT SUCCES!!
 • Eerste Veteranen training...ooit!
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 1
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 2

  Kalenderinfo?: Stuur een mail via de blog of bel Johan B. op 0495/476350


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
  Archief per week
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 05/08-11/08 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!