Foto
Foto
Gastenboek
 • nmakatz2q8fm
 • sp0gj7
 • Leuke website !
 • veteranenploeg Thor Wommersom
 • na lange tijd.

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Categorieën
 • Filmpjes (5)
 • fotospecials (7)
 • Kalender (22)
 • spelersfiches (21)
 • Wedstrijdverslagen (54)
 • Veteranen Oplinter
  Voetbalploeg voor eeuwig jonge beloften!
  24-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOCH TEGENSTANDER VOOR VOLGENDE VRIJDAG

  DOOR DE NIET AFLATENDE INSPANNINGEN VAN DE KALENDERCOMMISIE IS ER VOOR KOMENDE VRIJDAG DAN TOCH EEN WAARDIGE TEGENSTANDER GEVONDEN.

  DE PLAATS VAN HET TER ZIELEN GEGANE VV HOUTEM WORDT INGENOMEN DOOR DE VETERANEN VAN WIJER. ZE KOMEN ONS PARTIJ GEVEN OM 20U00 AAN DE DALWEG!!!!

  SUPPORTERS ALLEN OP POST 

  24-10-2010 om 20:07 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)
  18-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 okt 2010: Nieuwerkerken - Oplinter: 3-3

  Ondanks plotse blessure golf toch nog een puntje meegenomen

  Vooraf:

  Op een regenachtige vrijdagavond vertrokken we vorige week richting Nieuwerkerken. De plaatselijke veteranen ontvingen ons daar op hun terrein in het gehucht Wijer. We hadden met een paar auto’s genoeg om iedereen ter plaatse te krijgen want er waren weer heel wat afwezigen. Een plotse blessure golf had zich meester gemaakt van de ploeg, de slachtoffers waren Dave B, Stefan B en ook nog steeds Kevin R. Ongewettigd afwezig waren Wim B en Bruno VP.
  Door het acuut uitvallen van Dave ontbrak het ons ook meteen aan een betrouwbaar sluitstuk temeer omdat zijn vaste stand in Geert E op vrijdagmiddag nog in het buitenland (Spanje) vertoefde. Na wat telefoontjes heen en weer lukte het dan toch om de rijzige reservedoelman tijdig terug in het land te krijgen en zo konden we met een degelijk doelman de strijd aangaan. Een pluim dus voor de veteraan in hart en nieren Geert Everaert en zijn vrouwtje!

  Eerste helft:

  Toen het uur van de aftrap aangebroken was bleken er nog twee pionnen te ontbreken namelijk Dominique W (nog onderweg) en eeuwige laatkomer Pol C. Hierdoor was de (licht) geblesseerde Etienne R toch genoodzaakt om de shoes aan te trekken en het een halve wedstrijd vol te houden Hij mocht dit doen op de linkerflank terwijl centraal het broederpaar Johan en Stefan P mochten postvatten. In de verdediging kwam Johan B op de voorstopper positie, de rest van de ploeg bleef ongewijzigd.
  Met elf volwaardige spelers kon de wedstrijd toch van start gaan op het reuzengroot terrein. Deze perfecte biljart was duidelijk niet op maat gemaakt voor de veteranen vandaar dat er bij Nieuwerkerken dan ook enkele stevige jongelingen werden ingeschakeld. Op een paar uitzonderingen na dus weer een zeer jonge ploeg met zelfs de ex-STVV coryfee Nico Curto in de rangen. Onze jongens gingen echter onvervaard de strijd aan, steeds met dezelfde wapens.
  Eenmaal de match op gang bleek al gauw dat de Limburgers ons heel wat problemen zouden bezorgen. Concentratie en scherpte waren dus ook noodzakelijk om hier iets te kunnen rapen. Dankzij de goede Oplinterse organisatie bleef de wedstrijd lange tijd gesloten en de stevige Nieuwerkerkers werden goed opgevangen. Geert E moest maar zelden tussenkomen en had dan ook meer last van de onophoudelijk vallende neerslag. De grasmat bleef wel goed bespeelbaar en na een tijdje begonnen onze veteranen ook aan kleine kansjes te komen. Onze aanvallers werden echter zo ver mogelijk weggehouden van de ietwat zwaarlijvige thuiskeeper tot er toch eens een scherpe uitbraak te noteren viel. De wederoptredende Johan P veroverde knap de bal ter hoogte van de middencirkel en stuurde slim Patrick P weg tussen een bosje van verdedigers. Onze hard werkende spits greep de mogelijkheid met beide handen aan en snelde weg van zijn belagers om dan vervolgens de bal over de machteloze doelman te stiften: 0-1, een bijzonder fraai uitgevoerde counter en ook perfect afgewerkt.
  De thuisploeg was even aangeslagen, ze waren het duidelijk niet gewend om op achterstand te komen tegen een op papier minder sterke ploeg. Nieuwerkerken ging dan wat potiger spelen en eerste slachtoffer was Geert P die nogal lomp op de voet getrapt werd. Hij kon echter meteen weer verder maar 5’ later opnieuw dezelfde overtreding op dezelfde voet en onze potige Paulussen moest even het veld verlaten met nog 5 minuten op de klok. De ondertussen gearriveerde Dominique W kwam in zijn plaats op het veld maar dit gebeurde in de grootste verwarring waar de thuisploeg dankbaar gebruik kon van maken. Langs onze ontmantelde rechterkant braken ze door en konden vrij voorzetten. De sterke spits dook op uit de rug van de meegelopen verdediger en kopte de gelijkmaker binnen: 1-1. De Oplinterse posities geraakten ook na dit tegendoelpunt niet ingevuld waardoor vlak voor affluiten opnieuw een snelle aanval niet afgestopt geraakte waardoor alweer met het hoofd kon tegen gescoord worden: 2-1 en meteen rusten.
  In de slotminuten ontbrak het ons dus aan de o zo noodzakelijke concentratie en dit werd ongenadig afgestraft

  Tweede helft:

  Tijdens de rust werd Geert P door de goede zorgen van zijn ploegmaats gelukkig weer opgelapt. De licht geblesseerde Etienne R mocht nu gaan rusten ten voordele van Pol C. Ook Eddy R bleef langs de kans om opnieuw plaats te maken voor Geert P.
  Het weer ging van kwaad naar erger maar voor doorwinterde veteranen was dit geen probleem. Er was trouwens toch geen tijd om het koud te krijgen want de thuisploeg ging een versnelling hoger spelen en dwong steeds meer kansen af. Het was alle hens aan dek voor de Oplinterse afweer maar ze hielden samen met invallers doelman Geert E goed stand al kwam het doelhout af en toe wel tussenbeide. De verdediging boog maar kraakte dus niet tot plots het noodlot toesloeg voor Johan B. In een stevig sprintduel voelde onze reporter plots een zweepslag tegen de hamstrings en viel geveld neer. Afvoeren was de boodschap en Eddy R mocht terug het veld betreden. Pech dus voor onze nummer 14 die een dagje onkruid wieden afgestraft zag met een ferme spierverrekking.
  De ploeg werd dus andermaal herschikt maar nu gebeurde dit veel gedisciplineerde zodat Nieuwerkerken er niet kon van profiteren. Het was wel weer even kreunen maar gelukkig hadden we nog Patrick P en Stefan P in de rangen waardoor er toch constant dreiging uitging van onze gehavende ploeg. Het was dan ook Stefan P, die na de herneming op de rechterflank was gaan postvatten, die na 25’ zich knap kon doorzetten op zijn flank. Patrick P dook de 16 in maar bleek buiten bereik van onze jongste speler te staan. Stefan wurmde zich dan maar in zijn eigen stijl voorbij twee verdedigers en trapte de bal binnen in de kortste hoek: 2-2 en de vertrouwenscrisis van de jonge veteraan was plots helemaal afgewend.
  Het aangeslagen Nieuwerkerken trok toch opnieuw naar voren, vastbesloten om de 3 punten thuis te houden. Onder impuls van de sterk spelende STVV-er Nico Curto werd er verwoed gezocht naar een gaatje in het paars-witte pantser. Het gaatje werd uiteindelijk dan toch gevonden en met het einde van de wedstrijd in zicht waren we weer op achtervolgen aangewezen: 3-2.
  De trouwe supporters en lezers van deze blog voelen het echter al komen: Onze mannen gaven niet op en met hun derde paar longen werd een slotoffensief ingezet onder leiding van Patrick P. Weggestuurd vanuit het middenveld zag onze topschutter de herboren ex-topschutter Stefan P de diepte in duiken. De bal werd verstuurd en perfect aangenomen door de doorgestoten Stefan. Op volle snelheid dook hij het strafschopgebied in en werd daar onoordeelkundig van de sokken gelopen door een wanhopige Limburgse verdediger. Vreemd genoeg aarzelde de scheids nog even maar de bal belandde toch terecht op de stip. Patrick P kreeg de eer en trapte feilloos binnen ondanks de vlijmscherpe reflex van de doelman: 3-3 met nog een paar minuten te gaan.
  Het enige wat de thuisploeg nu nog in de pap te brokken had was ook nog een penalty te claimen voor een vermeend handspel van Geert P. De scheids liet zich niet vangen en dus eindige deze intense wedstrijd op een onverhoopt maar wel degelijk verdiend gelijkspel voor de gehavende Oplinterse Veteranen.

  Volgende week:

  Volgende week krijgen we de heilige Don Bosco uit Leuven op bezoek. Het is eens wat anders dan de Limburgse tegenstanders maar zeker niet makkelijker. Op deze taaie studentenploeg hebben we al vaker onze tanden stuk gebeten maar ook al de nodige successen geboekt. Hopelijk kunnen we een paar spelers recupereren maar van Dave B, Johan B en Stefan B zal zeker nog geen sprake zijn.

  Tot slot nog een warme oproep voor de supporters: kom uw ploeg aanmoedigen want een wedstrijd van de Oplinterse veteranen is altijd de moeite waard!

  Tot vrijdag.

  Opstelling:

      Geert Everaert    
      Marnix Reniers    
  Pascal Vandevelde   Johan Boffé
  (Eddy Roosen)
    Wim Allard
  Etienne Ruytinx
  (Pol Chaltin)
  Johan Paulussen     Geert Paulussen
        Stefan Paulussen  
    Eddy Roosen
  (Dominique Weenen)
    Patrick Pitschon  

   

  Doelpunten:

  Patrick Pitschon: 1+1(p)
  Stefan Paulussen: 1

   

  GEEN FOTO'S DEZE WEEK WEGENS EEN VERGETEN FOTOTOESTEL. HOPELIJK KUNNEN WE DIT VOLGENDE WEEK RECHTZETTEN!

  18-10-2010 om 21:48 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERICHT VAN KALENDER COMMISSIE!!!!!!!!!

  DOOR HET AFHAKEN VAN VV HOUTEN KOMT ER OP ONZE KALENDER EEN PLAATSJE VRIJ OP 29 OKTOBER 2010 (binnen 14 dagen dus). GEINTERESSEERDE PLOEGEN MOGEN ALTIJD CONTACT OPNEMEN VIA DEZE WEBSITE OF BIJ WILLY OP 0473/57.93.34

  Einde bericht.

  18-10-2010 om 13:42 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Kalender
  >> Reageer (0)


  Inhoud blog
 • CONDITIE CRESCENDO
 • DE VETERANEN TRAININGEN BLIJVEN EEN GROOT SUCCES!!
 • Eerste Veteranen training...ooit!
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 1
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 2

  Kalenderinfo?: Stuur een mail via de blog of bel Johan B. op 0495/476350


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
  Archief per week
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 05/08-11/08 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!