Foto
Foto
Gastenboek
 • nmakatz2q8fm
 • sp0gj7
 • Leuke website !
 • veteranenploeg Thor Wommersom
 • na lange tijd.

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Categorieën
 • Filmpjes (5)
 • fotospecials (7)
 • Kalender (22)
 • spelersfiches (21)
 • Wedstrijdverslagen (54)
 • Veteranen Oplinter
  Voetbalploeg voor eeuwig jonge beloften!
  01-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN SUCCES OP HET VELD WEL IN DE KWIS!

  Vorige zaterdag konden een aantal veteranen hun nederlaag wegspoelen met een klinkende prestatie in de kwis van de lokale Landelijke Gilde.
  Om de kansen te verhogen werden de beschikbare veteranen kwissers verdeeld over maar liefts 4 ploegen. Velen erkennen dus de academische waarde van onze jongens en sluiten hun maar al te graag in de armen.
  De resultaten mochten er uiteindelijk inderdaad wel zijn. Het trio Johan, Geert en Stefan P. konden optimaal van het thuisvoordeel profiteren en sleepten zo de eerste prijs in de wacht met hun "Bergenboogaard" team. De "Verroeste Veteranen" met Bruno VP en Johan B in de rangen legden ondanks een hoog Duvel verbruik beslag op een knappe 4e plaats.
  Tenslotte waren er nog Geert E en Eddy R die met hun respectievelijk teams verre van laatste eindigde in het 18 ploegen sterke deelnemersveld.

  Proficiat aan elk!

  01-04-2010 om 20:58 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Kalender
  >> Reageer (0)
  29-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OLYMPIC LANDEN SPAART HULPELOOS OPLINTER

  Vooraf:

  Op een ongewoon laat uur vertrokken we vorige vrijdag richting Landen. Eindbestemming was het Landense sportcomplex, de thuishaven van Olympic, onze tegenstander van de avond.
  De groen-witten zijn een relatief nieuwe ploeg maar hebben wel al een fraai palmares bij elkaar gespeeld. Op de uitschuiver tegen onze eigen jongens eind vorig jaar na hebben ze zo goed als al hun wedstrijden gewonnen. Niet onbegrijpelijk als je weet dat een aantal van hun basisspelers vorig jaar nog het mooie weer maakten in de provinciale reeksen.
  Bij Oplinter lopen er ook zo een paar jongens rond maar dat is voor de meesten toch al een paar jaartjes geleden en voor sommigen moeten we al terug gaan tot in de vorige eeuw.
  Niet getreurd echter, een sterke Oplinterse kern diende zich aan op het bijna perfecte (iets te harde en veel te grote) terrein. We konden zelfs Kevin R. opnieuw welkom heten die na een lange afwezigheid opnieuw zijn opwachting kon maken. Tenslotte was ook Arie B. opnieuw aan de kern toegevoegd.

  Eerste helft:

  Aan de aftrap verscheen een gewijzigd elftal. Door de afwezigheid van Stefan B en David B. moest onze selectieheer noodgedwongen wat sleutelen. Dominique W en Geert E verschenen opnieuw in de basis. Patrick P, Kevin R, Arie B en Pol C bevolkten de rijk gestoffeerde bank.
  Het was al bijna 21u00 toen de match door de (
  Jos Geysels lookalike) scheidsrechter op gang gefloten werd. Dit late aanvangsuur was de Oplinterse eeuwige jongelingen blijkbaar niet goed bevallen want Landen nam meteen het heft in handen. Een eerste schot suisde al meteen over het doelkader en we waren nog niet goed bezig. Olympic liet er geen gras over groeien en zette onze vets goed vast maar verder dan een hoekschop kwamen ze niet direct meer.
  Oplinter zocht naar de bal maar vond die niet, tactisch bleek de puzzel niet in elkaar te passen en de groenhemden kon zo op korte tijd 2 keer alleen voor Dave komen. De eerste keer glipten ze net door de buitenspelval maar de plots opdoemende indrukwekkende verschijning van Dave deed de aanvaller twijfelen zodat een handreflex van onze goalie voldoende was om het doelpunt te voorkomen. Even later hetzelfde scenario maar de Landens spits durfde niet meer zo ver te komen en trapte de bal naast.
  Oplinter was onzichtbaar tot in de 15e minuut Stefan P bijna kon profiteren van een mistasten in de Landense verdediging maar de fout werd tijdig rechtgezet. Paars-wit kroop een klein beetje uit de omknelling maar het bleef vooral veel moeite hebben met het belopen van de ruimte op het grote veld. Het is algemeen geweten dat onze mannen het moeten hebben van de strijd om de kleine ruimten. De Oplinterse kansen bleven aldus uit terwijl Olympic maar bleef aandringen. Gelukkig werkte de buitenspelval ondertussen weer wel zodat een resem Landense aanvallen vroegtijdig afgefloten moesten worden. De aanvallen die wel door Landen afgerond konden worden misten (vaak onbegrijpelijk) het doel. Het scorend vermogen van de Landenaars was duidelijk niet in verhouding tot het spel dat ze op de mat legden.
  Op het half uur riep Geert E plots naar de bank dat er iemand op zijn adem getrapt had. Navraag leerde dat hij het zelf was en dus wedstrijd diende te staken. Eens van het veld gestrompeld nam Patrick P zijn plaats in.
  Van de verwarring maakte Stefan P gebruik om nog eens alleen richting het Olympic doel te stormen, jammer genoeg sprong de bal ongelukkig weg alsook de mogelijke kans.

  Olympic nam echter snel de draad weer op en begon onze doelman opnieuw te bestoken echter zonder resultaat. Ofwel zat Dave er goed tussen ofwel vloog de bal ver over en naast. Ondanks het negatieve van het Oplinterse spel moet wel gezegd worden dat de mooiste aanval (tevens ook de enige) van de voeten van onze jongens kwam. Op slag van rust haakte Etienne oordeelkundig af om in balbezit te komen. Hij verstuurde een lange cross naar Bruno VP die op zijn beurt knap Stefan P bediende. Onze lange spits kon de kroon niet op het werk zetten en mikte jammer genoeg op de goed opgestelde Landense keeper.

  Rusten geblazen dus met een mager rapport. Landen kon de vele kansen niet benutten en Oplinter bood te weinig weerwerk. Hopelijk werd de oplossing gevonden in de kleedkamers.

  Tweede helft:

  Tijdens de pauze werd er geen oplossing gevonden in de kleedkamers aangezien we door de grote afstand tussen veld en vestiaire niet aldaar konden gaan uitblazen. Een frisse slok water had ook deugd kunnen doen maar ook dat zat er niet in. Deze nieuwe ploeg heeft duidelijke nog wat werk aan de extra sportieve kant van de zaak.
  Na het uitvallen van Geert bleven er nog 3 wissels over tijdens de rust. Arie B verving Marnix R, Kevin kwam op de plaats van Wim A. en Bruno VP moest plaats ruimen voor onze senior Pol C.
  De pauze had voor Olympic Landen blijkbaar zeer goed gedaan want reeds in de tweede minuut en bij hun eerste kans hing de openingstreffer al tegen de netten. De Oplinterse verdediging verkeek zich op een scherpe voorzet die net tussen verdediging en doelman belandde. Een klaar kijkende Landenaar stak er zijn hoofd tussen en kopte zuiver binnen: 1-0.

  Het onvermijdelijk was uiteindelijk dan toch gebeurd. Ook de herschikte Oplinterse verdediging kon voorlopig geen antwoord bieden op de Landense aanvalsgolven. Het dient echter wel gezegd dat niet enkel de verdediging te kort kwam, in alle lijnen waren er problemen en werden de ploegmaats niet gevonden. Veel balverlies dus aan de kant van Oplinter en dat beterde er niet op na het tegendoelpunt. Op het kwartier gaf het fiere Oplinter het dan helemaal weg toen ze de naar voren snellende aanvallers gewoon lieten lopen. Zo kon Landen alleen op Dave af met de dodelijke 2-0 tot gevolg.
  Onze veteranen zakten hierop helemaal in elkaar en gaven Landen de gelegenheid om het helemaal af te maken. De scoringsmachine van onze gastheren was echter weer stilgevallen en menige kansen werden de nek om gewrongen. Oplinter had in deze fase vooral ook last met zichzelf, het liep van geen meter en alle goede intenties liepen af met een slechte pass en dus een sisser. We noteerde wel Oplinters gevaar vanuit een stilstaande fase. Een vrije trap van op de rechterflank werd door Patrick P. pardoes op de verste paal gekruld om uiteindelijk in de handen van de keeper te stranden. De kansen van Landen waren echter talrijker en het was wachten tot in het slotkwartier toen Oplinter beetje bij beetje zijn draai leek te vinden. Een paar schuchtere Oplinterse pogingen leiden tot weer een “tekst-boek” aanval in de slotminuten. Gelegenheidslibero Arie B kwam plots goed opzetten en zag Patrick P de ruimte op rechts induiken. Patrick kreeg de bal knap mee en zette die voor richting de goed gevolgde Stefan P. Onze topschutter nam de bal goed mee maar aarzelde net een seconde te lang en besloot zo net naast de paal buiten. Landen werd nu goed vast gezet en ook Pol C kon even later de bal aannemen in het strafschopgebied maar de controle was moeilijk zodat ook zijn inzet uiteindelijk gekeerd werd. Ook de allerlaatse mogelijkheid was voor Oplinter, vanuit de aanvalslinie werd de bal knap teruggelegd op de aanstormende Arie B. Die haalde uit met een verschroeiende knal die slechts ternauwernood gered kon worden door de verdienstelijke doelman.

  Zo kwamen we toch met een positieve noot aan het einde van de voor Oplinter teleurstellende wedstrijd. We mochten tevreden zijn dat de score niet hoger was opgelopen en af en toe was er toch een sprankeltje van het echte Oplinter zichtbaar geweest.
  Tenslotte toch nog een pluim voor Landen voor hun sportieve wedstrijd en hun voortreffelijk scheidrechter.

  Volgende week:

  Beter moet het dus deze week tegen het onbekende FC Grankanaria.  Onderschatting van dit alweer nieuwe team is uitgesloten want te verwachten is dat ze meegaan in de positieve vibe die er heerst in St-Truiden nu dat hun favoriete ploeg de nodige potten breekt in play-off 1. Hopelijk komt Guido Brepoels niet mee om zijn jongens te motiveren en lukt het Oplinter om opnieuw aan te knopen met de overwinning.
  Opgelet nog voor de supporters want de wedstrijd start op vraag van FC Grankanaria pas om 20u30.

  Hopelijk tot vrijdag!

  Opstelling:

  Dave Butiens, Pascal Vandevelde, Marnix Reniers (Arie Bronkaerts), Wim Allard (35’Kevin Rappe), Geert Everaert (30’Patrick Pichon), Wim Boffé, Bruno Vanparijs (35’ Pol Chaltin), Geert Paulussen, Stefan Paulussen, Etienne Ruytincx.

  Doelpunten:

  ///

  Het grote veld boezemde onze jongens meteen ontzag in...


  Klaar voor de aftrap, nr 12 Etienne R. is klaar voor de eerste baltoets op hoop van zege...


  De paarse aanspeelpunten zijn schaars...


  Op de bank houd men de moed erin...


  De kopjes gaan omlaag na het openingsdoelpunt...


  De Landense doelman is alleen maar van ver te zien...


  Slotoffensief van een nooit opgevend Oplinter, karakter tot het eind en zelfs verder want later zou blijken dat de 3e helft  oververdiend gewonnen werd.....

   

  29-03-2010 om 00:00 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)


  Inhoud blog
 • CONDITIE CRESCENDO
 • DE VETERANEN TRAININGEN BLIJVEN EEN GROOT SUCCES!!
 • Eerste Veteranen training...ooit!
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 1
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 2

  Kalenderinfo?: Stuur een mail via de blog of bel Johan B. op 0495/476350


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
  Archief per week
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 05/08-11/08 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!