Foto
Foto
Gastenboek
 • nmakatz2q8fm
 • sp0gj7
 • Leuke website !
 • veteranenploeg Thor Wommersom
 • na lange tijd.

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Categorieën
 • Filmpjes (5)
 • fotospecials (7)
 • Kalender (22)
 • spelersfiches (21)
 • Wedstrijdverslagen (54)
 • Veteranen Oplinter
  Voetbalploeg voor eeuwig jonge beloften!
  26-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALENDERWIJZIGING !!!!!!

  Allen,

  De wedstrijd van volgende week vrijdag 02 april tegen Mechelen-Bovelingen is afgelast en dit wegens een gebrek aan spelers bij de tegenpartij. Dit is een meevaller voor de verslaggever want hij zag het niet zitten om die lange naam steeds opnieuw te moeten typen in het wedstrijdverslag.

  De kalendercommisie heeft in tussentijd niet stilgezeten en heeft meteen een nieuwe, frisse tegenstander weten te strikken.
  De keuze is gevallen op FC Grankanaria, een spiksplinternieuwe ploeg ontstaan uit de supportersclub van STVV.

  Zij worden dus volgende week vrijdag 02 april om 20u30!! verwacht aan de dalweg.

  Men zegge het voort!

  26-03-2010 om 00:00 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Kalender
  >> Reageer (0)
  24-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEINIG OPWINDING IN NON-MATCH

  Vooraf:

  Afgelopen vrijdag stond er een veelbelovende match op het programma. Het sterke Crossing Vissenaken zou onze mannen partij komen geven. Het prille lenteweer had ook heel wat nieuwe supporters op de been gebracht zodat de kantine van RGO weer gouden zaken kon doen.
  Omstreeks kwart voor acht kwamen de eerste Crossing mannen met mondjesmaat toe maar om acht uur stond de teller nog maar op 5 stuks. Net genoeg voor een minivoetbal matchke maar dat zagen onze vets duidelijk niet zitten: echte mannen spelen “grote voetbal”!
  Na wat gepalaver werden de twee spelers kernen bij elkaar opgeteld en kwamen we uit op een totaal van 22 spelers (inclusief onze joker Yvan W, testspeler Patrick P en enkele in der haast klaargestoomde toeschouwers).
  Andermaal toonde onze ruime kern zijn nut zodat er toch een min of meer normale match gespeeld kon worden.
  Spelen tegen eigen volk is natuurlijk lang niet zo spannend want niemand durft dan echt volluit te gaan. De spankracht in de match zou dan ook niet veel voorstellen met als gevolg dus ook dit verslag niet.

  Eerste helft:

  Er werd uiteindelijk gekozen om de Oplinterse ploeg van vorige week opnieuw in dezelfde formatie te laten starten en de nieuwkomers en reserven van vorige week werden ingelijfd bij Crossing. Enkel Eddy R maakte ook nog de overstap zodat er een plaatsje vrijkwam voor Yvan W die zo voor het eerst sinds mensenheugenis nog eens aan de aftrap stond.
  Vissenaken werd dus versterkt met maar liefst zes (6) Oplinteraars: Geert E., Pol C., Eddy R., Dominique W., Gert P en tester Patrick P.
  We verwelkomde dus ook nog een testspeler: Patrick P, de huidige coach van 2e provincialer Arsenal Oplinter, kwam de sfeer opsnuiven en indien mogelijk enkele tactische nieuwtjes en ideetjes opdoen bij onze ervaren veteranen.

  Meer dan een kwartier te laat begon dan uiteindelijk de wedstrijd en meteen werd vissenaken bij de keel gegrepen met na 1’ een reuzenkans voor de losgelaten Stefan P. Zijn inzet werd nog met de voet gered door de bezoekende doelman. Meteen daarna opnieuw gevaar via een scherpe voorzet van Bruno VP die door Wim B onhoudbaar tegen de netten werd gekopt. 1-0 en de Crossing Vissenaken/Veteranen Oplinter ploeg wist meteen waar het aan toe was.
  Drie (3) minuten ver in de eerste helft sloeg het noodlot echter toe voor onze geliefde ploeg. De wederoptredend Yvan W was plots het slachtoffer van een dramatische blessure en kon niet meer verder. Er moest duchtig op hem ingepraat worden om hem er weer bovenop te krijgen. Als troost mocht hij dan truitje wisselen met onze scheidsrechter Etienne R zodat de ploegen opnieuw in evenwicht waren.
  Ondertussen had ook Vissenaken zijn eerste kans bij elkaar gevoetbald, hun schot ging echter hoog over. Desondanks bleef Oplinter baas en op het kwartier was er weer de ondertussen bijna traditionele sterke 5’ minuten van David B. Eerst was er een goede kopkans maar even later zette hij maar liefst 3-4 man (waaronder een paar Oplinterse uitgeleende vets) in de wind en kon besluiten met de knappe 2-0.

  Vissenaken bleef bescheiden, enkel een strakke vrije trap, genomen door onze uitgeleende tester Patrick zorgde voor gevaar. Dave B ranselde op een magistrale wijze de bal uit zijn kruising.
  Het spelpeil daalde echter snel naarmate de wedstrijd vorderde er werd wat gepraat en gelachen op het veld tot plots een klaar kijkende Bruno VP vanuit de middencirkel zag hoe David B een lange loopactie opzette. Hij gaf de bal gepast mee en zette David zo ongehinderd op weg naar zijn tweede van de avond: 3-0 na 20’.

  De wedstrijd leek gespeeld en het was 10’ wachten voor er opnieuw iets te beleven viel. De belevenis was echter van een niet-sportieve aard want Dominique W was geveld door zijn eigen ploegmakker Bruno VP. Met een catch-duik die in de WWF niet zou misstaan had onze middenvelder de ribbenkas van de uitgeleende Dominique danig gekraakt. Na heel wat begrijpelijk gesteun en gekreun kon hij de wedstrijd gelukkig opnieuw hervatten.

  De slotminuten waren ondanks de achterstand toch voor Vissenaken. Nadat ze net ontsnapt waren aan een vierde tegentreffer van de voet van Stefan P, die in al dan niet buitenspelpositie alleen op de doelman mocht afgaan maar niet kon besluiten, kregen ze zelf twee prima kansen waar eerst Dave nog klaar kijkend tussenzat. Hij moest zich tenslotte toch gewonnen geven op een knap schot in de rechterbenedenhoek na een mooie Vissenakense solo: 3-1 net voor de rust.

  Tweede helft:

  Natuurlijk geen wissels tijdens de rust aangezien het ganse spelersarsenaal reeds benut was.
  Het gebrek aan vers bloed zorgde voor een belabberde start van deze tweede periode. Pas na 10’ konden de 22 spelers een aanvaardbare actie op de mat leggen. Stefan P en David B verschenen plots met slechts één bezoekende verdediger in de buurt voor de Vissenakense keeper. Onder hun tweeën verkwanselden ze echter de opgelegde kans.
  Onze paarshemden liepen er nu ongemotiveerd bij, de ruime voorsprong deed de concentratie verslappen en Vissenaken begon stilaan het laken naar zich toe te trekken.
  Opmerkelijk hierbij was de toonaangevende rol die nieuweling Patrick P hierin kon spelen. Hij gaf regelmatig blijk van zijn ontluikende talent en zette zo regelmatig een gevaarlijke tegenaanval op. Bij één van deze tegenaanvallen lukte Eddy R een schot op de dwarsligger van onze Dave en ook Dominique W. kon ondanks de pijnlijke ribben een kansje versieren.
  Oplinter prikte sporadisch wel terug maar het vuur was eruit. Een goeie plaatsbal van Bruno VP was nog het vermelden waard maar de trap miste kracht om binnen te vliegen.

  Het overwicht van Vissenaken wierp uiteindelijk dan toch nog een vrucht af toen, alweer, Patrick P teveel ruimte kreeg in de buurt van het strafschopgebied. Hij kreeg niet alleen ruimte maar ook de tijd om aan te leggen en de bal strak, buiten bereik van Dave B binnen te schieten: 3-2.
  Vissenaken had nu nog iets meer dan 5’ om toch nog een puntje mee te pikken maar ze misten net dat tikkeltje geluk om nog eens te scoren. Geert E. kopte na een hoekschop op de paal en in de allerlaatste seconde moest Dave B nog eens goed plat gaan om de gelijkmaker te verhinderen. Zo bleef het na een zoutloze tweede helft uiteindelijk toch verdiend 3-2 voor onze Veteranen die in deze ondankbare omstandigheden toch nog een aantrekkelijke eerste helft op de mat gelegd hadden.
  Het is nu aan Vissenaken om eens in eigen boezem te kijken en maatregelen te nemen om deze vervelende situatie in de toekomst te voorkomen.  

  Van deze wedstrijd onthouden we ook nog de sterke prestatie van Patrick P die met vlag en wimpel geslaagd is in de test en dus altijd welkom is om onze ploeg te komen versterken.

  Op algemeen verzoek is er deze week als extraatje ook een fotospecial toegevoegd aan deze blog, scrol omlaag voor het resultaat.

  Volgende week:

  Volgende week trekken we naar Olympic Landen, net als Vissenaken een ploeg in opbouw maar die toch al een hele reeks goeie resultaten hebben behaald. Vorig jaar konden we nog net winnen we verwachten ons nu wel aan een sterke revanche.

  Tot vrijdag: OPGELET VOOR HET LATE AANVANGSUUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Opstelling:

  Dave Butiens, Pascal Vandevelde, Marnix Reniers, Wim Allard, Stefan Blockx, David Bex, Wim Boffé, Bruno Vanparijs, Geert Paulussen, Stefan Paulussen, Yvan Willems (3’ Etienne Ruytincx).

  Doelpunten:

  Wim Boffé:1
  David Bex: 2  Onze Jongens speelden voor de gelegenheid in het rood...


  De tegenstanders (Vissenaken + Oplinter) in het blauw...

  Voor sommigen waren de rode truitjes toch iets strak om goed te zijn...


  Gezellig keuvelen tijdens de rust, uitblinkers verdienen dan ook een pafke...


  Een zeldzame prangende actie uit de tweede helft...

  Bijlagen:
  http://www.bloggen.be/veteranenoplinter/archief.php?startdatum=1260140400&stopdatum=1260745200   

  24-03-2010 om 22:28 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wedstrijdverslagen
  >> Reageer (0)
  23-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTOSPECIAL YVAN - DE JOKER- WILLEMS
  Zo fier als een gieter voor zijn wederoptreden...


  Drama na 3 minuten, Yvan W valt uit en moet wisselen met de scheidrechter...


  Yvan is van alle markten thuis, het verschil met een echte arbitter is haast niet te zien...

  Lovende kritieken na de eerste helft...


  Moe maar tevreden na een scheidsrechterlijk geslaagde wedstrijd, geen verkeerde beslissingen, geen discussie en heel veel "balvoordeel"...

  De gelegheids Vissenakers deelden deze mening duidelijk niet, Yvan W bewaart echter zijn "cool"

  OPGELET DE VOLGENDE FOTO'S ZIJN NIET VOOR GEVOELIGE KIJKERS...  Nagenieten na de match


  Na de match mag men zich al eens laten gaan!!!

  23-03-2010 om 00:00 geschreven door johan14  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:fotospecials
  >> Reageer (0)


  Inhoud blog
 • CONDITIE CRESCENDO
 • DE VETERANEN TRAININGEN BLIJVEN EEN GROOT SUCCES!!
 • Eerste Veteranen training...ooit!
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 1
 • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 2

  Kalenderinfo?: Stuur een mail via de blog of bel Johan B. op 0495/476350


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
  Archief per week
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 05/08-11/08 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!