Foto
Foto
Gastenboek
  • Leuke website !
  • veteranenploeg Thor Wommersom
  • na lange tijd.
  • DOOD
  • terug van winterstop

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Categorieën
  • Filmpjes (5)
  • fotospecials (7)
  • Kalender (22)
  • spelersfiches (21)
  • Wedstrijdverslagen (54)
  • Veteranen Oplinter
    Voetbalploeg voor eeuwig jonge beloften!
    26-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Oplinter-Rummen
    Na zo'n verloren wedstrijd doet het toch deugd om te kunnen deelnemen aan een tombola met toch weer prachtige prijzen. Met dank aan Ivan Willems!
    Eindelijk ook eens een foto van onze supporters kern en tot slot nog wat actiefoto's en speciaal voor de dames nog eens een blik achter de schermen in de kleedkamer.













    26-02-2009 om 01:16 geschreven door johan14  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 feb 2009 Veteranen Oplinter - Rummen: 1-4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vooraf:
    Het was aangekondigd: met de helft van de ploeg op bezinningsweekend diende de bokaal met aspirant veteranen weer open getrokken te worden. Niet minder dan 7 RGO'ers op het wedstrijdblad waarop in totaal 14 spelers ingevuld waren. In naam van het bestuur wensen we deze beloftevolle toekomsige veteranen  dan ook nogmaals te bedanken voor hun onbaatzuchtige zelfopoffering.

    Eerste Helft:
    Een ploeg dus met nul (0) automatismen moest het opnemen tegen een naar goede gewoonte zeer sterk Rummen, dat beloofde al van bij aanvang niet veel goeds. Oplinter vertrok echter vrij goed uit de startblokken en had aanvankelijk weinig problemen met dit Rummen. De talrijk opgekomen supporters konden genieten van een evenwichtige partij.
    Gaandeweg de eerste helft werd wel duidelijk dat het Rummense middenveld zeer vlot de aanvallers kon bereiken. Technische hoogstandjes en listige doorsteek pasjes zorgden ervoor dat onze (jonge) veteranen steeds meer achter een ongrijpbare bal moesten lopen. Rummen begon kansen te krijgen en de jonge spelers begonnen steeds meer op echte veteranen te gelijken. Halfweg de eerste helft resulteerde het overwicht van Rummen na een lang uitgesponnen aanval in de openingstreffer, 0-1 en Oplinter met de billen bloot. Het publiek begon te morren, dit was het sein om wat meer werkkracht in ons het spel te brengen waardoor Rummen toch niet meteen verder kon uitlopen en de eerste helft met minimale achterstand kon afgefloten worden door een wederom zeer secuur leiden Etienne R. Als onze scheidsrechter dit niveau kan blijven aanhouden moet het ons niet verbazen dat er binnenkort waarnemers van de bond worden langsgestuurd om dit arbitraire talent te komen scouten.

    Tweede helft:
    Het vele lopen achter de bal en de spitsen had zijn tol geeist bij onze verdedigende rots in de branding Pascal. Hij zag zich genoodzaakt om na de koffie niet meer in actie te komen waardoor nog een verse RGO'er (Vincent) zich in de strijd kon mengen. De tweede wissel was een RGO'er (Wim) voor een andere RGO'er (Stijn). Onze derde en laatste wisselspeler (Pol) was naar goede gewoonte iets te laat zodat hij pas in de loop van de 2e helft zijn opwachting zou kunnen maken.
    De tweede helft begon rampzalig voor het sympathieke Oplinter. Terwijl iedereen nog zijn plaats aan het zoeken was op het veld brak Rummen meteen door onze afweergordel. Onze middenvelder Dominique W. kwam te laat met zijn interceptie en maakte een te vermijden overtreding in ons strafschopgebied. Slechts 1 minuut bezig en onze ref kon niet anders dan de bal op de stip te leggen. De Rummense penalty-specialist zij dankuwel en onze Dave was, ondanks een bliksem reflex voor de tweede maal geklopt: 0-2! De onfortuinlijke Dominique zou later gewisseld worden door Pol C.
    Oplinter krabbelde na deze opdoffer slechts moeilijk overeind. Enkel door veel wilskracht begon het spel meer en meer op te schuiven naar de speelhelft van de tegenstander. Rummen moest wat gas terug nemen maar bleef toch goed overeind tot onze jonge rechtsback Vincent vriend en vijand verraste met geweldig afstandschot. De 1-2 en dus de aansluitingstreffer was een feit! Een aantal Rummense spelers maakten gewag van een "lucky goal" en hadden het over een "binnengewaaide" voorzet. Vrienden en goede kennisen van Vincent verklaarden na de match echter dat het zeker de bedoeling was van hem om rechtstreeks op doel te schieten in plaats van een voorzet te geven. Alle lof dus voor Vincent en hij mocht dus terecht fier zijn op dit fantastisch doelpunt.
    Oplinter kwam nu eindelijk op dreef en had na 15' in de tweede helft het beste van het spel. Rummen onderging maar echte kansen kwamen er niet onmiddellijk. Tot plots een dodelijk counter van Rummense makelijk de thuis-supporters deed verstommen. De 1-3 stond op het bord.
    Wie nu dacht de onze veteranen de kopjes zouden laten hangen had ....gelijk.
    Oplinter verloor de greep op het spel en Rummen tikte rustig de wedstrijd uit met in de slotfase nog een pijnlijke 1-4 om ons finaal af te maken.
    Deze sportieve wedstrijd eindigde dus zeer slecht voor onze moedige strijders, hopelijk kruipen we weer snel uit dit dal.

    Opstelling:
    Den Dave, Stefan Paulussen, Pascal Vandevelde (35' Vincent RGO), Johan Boffé, Kevin Rappe, Gino (RGO), Michael (RGO), Tim (RGO), Dominique Weenen (60' Pol Chaltin), Gert (RGO), Stijn (RGO) (35' Wim (RGO))

    Volgende week de wederopstanding tegen het roemruchte Millen. Deze mannen uit het verre limburg zijn zeer te duchten tegenstanders. Het is maar te hopen dat de afwezigen van deze week tegen dan hun neuzen weer in de goede (voetbal) richting staan zodat we weer kunnen aanknopen met de overwinning.






    22-02-2009 om 00:00 geschreven door johan14  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    13-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 feb 2009: KVK Wellen - Veteranen Oplinter 0-2

    Vooraf:

    Vandaag wederom een smalle kern voor de verre verplaatsing diep "in de limburg". Met slechts 1 bankzitter en een tweede onderweg begon Oplinter met een bang hartje aan deze wedstrijd die trouwens op een goed en droog veld doorging, voorzien van een prachtige accommodatie!


    1e helft:
    De vele afwezigheden zorgen er al meteen voor dat het gehaalde spelpeil van vorige week niet geëvenaard werd. Een experimenteel middenveld had aanvankelijk moeite om het ritme te pakken te krijgen maar dankzij de solide verdediging wist Oplinter toch relatief gemakkelijk stand te houden tegen het "jonge" en "beweeglijke" Wellen. Van achteruit werden de ballen echter te veel en te snel blindelings naar voren gekeild waardoor onze aanvallers het toch moeilijk hadden. Een week klinkerwerken waren er voor onze jonge aanvaller Bruno toch te veel aan en halfweg de eerste helft moest hij er de brui aangeven met een verrekking in de bil.

    Dit was natuurlijk een tegenvaller voor de ploeg maar vooral toch voor onze spits zelf die zijn wilde Valentijn plannen van zaterdag in het water zag vallen. Hopelijk voor hem en zijn vrouwtje is het toch nog goed gekomen.
    Ondertussen op het veld bleek toch dat dit Oplinter in staat moest zijn om deze wedstrijd naar z'n hand te zetten. Onze senior spits Eddy gaf het voorbeeld en na een mooi opgezette aanval ronde hij bijzonder fraai af vanuit een scherpe hoek. Hij maakte slim gebruik van de verste paal om zo het openingsdoelpunt te scoren. Oplinter verdient 0-1 voor!
    Echte grote kansen kwamen er niet meer in deze eerste helft zodat Oplinter al bij al tevreden kon gaan rusten.


    2e helft:
    Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft. De snelle spitsen van Wellen zaten in de broekzak van de stoere Oplinter verdedigers maar ze verdedigden nog vaak te overhaast uit. Het middenveld werd vlot overgeslagen en onze spitsen kregen de bal maar niet in de voet.

    Toch had Oplinter het beste van het spel en de kansen begonnen zich op te stapelen. Halfweg de tweede helft resulteerde dit in een zeer fraai doelpunt van gelegenheids nummer 10 Bart Maes. Een snedige voorzet van op rechts werd door iedereen gemist. De bal belandde zo in Bart's voeten, hij kon nog eerst zijn veters binden en zijn haar goed leggen alvorens hij met een kurkdroge en keiharde knal de 0-2 op het bord kon zetten.
    Consternatie 5 min later toen diezelfde Bart na een geweldige botsing met een nog niet geheel van zijn wintervet verloste Wellense verdediger als voor dood op de grond neerviel. Gelukkig had Bart ook nog wel wat malsere lichaamsdelen die de vlezige klap konden opvangen zodat hij na verzorging het spel kon hervatten. Het spel kabbelde nadien rustig verder en de eerste overwinning van Oplinter kwam niet meer in het gedrang. Onze Dave moest toch nog éénmaal een goeie redding uit zijn voeten toveren om de 0 op het bord te houden.

    In de slotfase mochten we dan ook nog het wederoptreden vieren van onze spits Ivan W. die echter zijn gebrek aan matchritme niet helemaal kon verbergen. We gunnen deze krasse knar dan ook voldoende tijd om rustig, zeer rustig, terug naar zijn oude niveau terug te groeien. Kenners en kwatongen beweren echter dat dit voor Ivan zeer moeilijk zal zijn. Het blijft ook de vraag of hij de matchen kan blijven combineren met zijn belangrijke functie als CEO van de tombola (prijzen én trekking) en zijn verantwoordelijkheid voor de werkverdeling van het reinigen van de infrastructuur na iedere thuiswedstrijd.
    Terug naar de wedstrijd:
    Een niet onverdienstelijk KVK Wellen bleek een hapklare brok voor het nuchtere spel van de veteranen van Oplinter. De zege was dan ook oververdiend en vraagt om bevestiging volgende week!

     

    Opstelling:
    Den Dave, Marnix Reniers, Pascal Vandevelde, Johan Boffé, Kevin Rappe, Tim RGO, Bart Maes, Stefan Paullussen, Geert Paulussen, Eddy Roosen ( 60' Yvan Willems), Bruno Vanparijs (25' Dominique Wenen)
    Doelpunten:
    Eddy Roosen: 0-1
    Bart Maes: 0-2
    Volgende week staat de moeilijke thuismatch tegen het sterke Rummen op de agenda.
    Net nu zijn er zware selectieproblemen omdat de halve kern op weekend uitstap is. Dit is wel de ideale gelegenheid waarop aspirant veteranen zich in de kijker kunnen spelen. Aan hun om hun kans te grijpen!











    13-02-2009 om 00:00 geschreven door johan14  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 feb 2009: Kanaries Kessel-lo - Vet. Oplinter 2-1

    Vooraf:
    In tegenstelling tot vorige week waren er vrijdag ruim voldoende veteranen die uit hun luie zetel geraakt waren om aan deze wedstrijd deel te nemen. De verplaatsing naar Leuven werd aangevat met 16! spelers. In Leuven aangekomen stonden we meteen voor 2 verassingen: een goed bespeelbaar veld en kanaries die niet geel waren meer blauw!
    1e heflt.
    Onze veteranen begonnen stevig aan de wedstrijd. Met een goed bezet middenveld en een op de loer liggende gelegenheidsspits Gert was Oplinter duidelijk de betere ploeg. De kanaries waren technisch onderlegd maar vonden geen gaatje in de Oplinterse afweergordel. Het enige wat ontbrak aan het goede spel van Opl. waren kansen. Deze kwamen er maar niet omdat in de zone van de waarheid te overhaast werd gespeeld of net weer te lang getreuzeld werd om op doel te besluiten. Hierdoor sloop er geleidelijk aan onzekerheid in het team wat meer en meer begon te leiden tot slechte passes en controles.

    Naar het einde van de eerste helft begonnen de kanaries ook meer duels te winnen met een eerste kans tot gevolg en meteen 1-0. De mannen van Kessel-lo waren nog niet in de buurt van onzen Dave geweest maar een schitterende vluchtschot in-één-tijd drukte ons meteen met de neus op de feiten. Weeral achtervolgen!
    Het spel werd krampachtiger en meer en meer slordigheden stapelde zich op. Met toch nog een paar halve kansjes konden we gaan rusten na een al bij al sterke eerste helft van Oplinter.
    2e helft:
    Tijdens de rust werden er niet minder dan 4 wissels doorgevoerd, niet omdat we slecht bezig waren maar bij ons speelt iedereen minstens 1 helft! Ondaks de op papier zeer sterke bank van de veteranen kwamen we in deze 2e helft meteen onder druk te staan door een plots zeer gretig Kessel-lo dat ook een paar wissels had doorgevoerd. De 2 nieuwe en snelle flankspelers van de kanaries zorgden in combinatie met het technisch sterke middenveld voor veel druk en kansen.

    Oplinter snakte naar adem en bleef worstelen met de bal die maar niet goed viel. Den Dave had in de 2e helft ruimschoots de kans om zich te onderscheiden in het doel en behoede zo Oplinter van een karrevacht van tegendoelpunten. Eénmaal moest Dave zich nog gewonnen geven na een weeral wervelende aanval van onze tegenstander. Na 20' waren de Oplinterse wisselspelers opgewarmd en nam onze ploeg terug de wedstrijd in handen. De Kanaries waren zo goed als uitgefloten en Oplinter kon zowaar een paar goeie kansen afdwingen. Onze gelegenheidsspits Gert toverde een zeer fraaie actie uit de voeten en scoorde zo de oververdiende aansluitingstreffer. Oplinter trok verwoed naar voren om een verdiend gelijkspel uit de brand te slepen maar de kanarie bleven overeind en waren toch nog een paar keer gevaarlijk met een paar snelle counters. Oplinter kon niet meer scoren en zo werd deze sportieve wedstrijd met een 2-1 eindstand afgefloten.

    Een leuke wedstrijd, een sportieve tegenstander en Keizer Karel en Belgacom TV in de kantine. Wat heb je nog meer nodig op een vrijdagavond?...inderdaad, een eerste overwinning!!!!
    Deze week nog wat stevig bijtrainen en volgende vrijdag gaat KVK Wellen voor de bijl.
    Opstelling:
    "Den Dave", Marnix Reniers (35' Stefan Blockx), Johan Boffé, Tim RGO (50' Pol Chaltin), Geert Paulussen (35' Kevin Rappe), Bart Maes, Johan Paulussen, Stefan Paulussen, Tom Veulemans (35' Pascal Vandevelde), Gert RGO, Etienne Ruytinx (35' Bruno Vanparijs)

    06-02-2009 om 00:00 geschreven door johan14  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    30-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jan 2009 Vet. Oplinter - VK Halewijn 1-3

    Vooraf:
    Veel last minute afmeldingen voor de wedstrijd van vandaag. Hierdoor hebben we weer uit de uitgebreide kweekvijver van talent van onze bevriende voetbalclub RGO moeten putten. Met dank aan Wouter, David, Tim en Ignaece om ons uit de nood te helpen.

    Wedstrijdverslag:

    Eerste helft:
    IJskoud was het en dus was het veld spekglad en beenhard. Dit kan echter geen probleem zijn voor doorwinterde veteranen en dus ging de wedstrijd dus gewoon door.
    Het was meteen duidelijk dat de tegenstander vinnig en gemotiveerd aan de aftrap kwam. Oplinter had aanvankelijk een paar goede combinaties in huis maar VK Halewijn was meer doelgericht en had in de eerste helft de beste kansen. Eén van de mooie combinaties van Oplinter zorgde op het einde van de eerste helft toch voor de fraaie openingstreffer, mooi afgerond door Wouter Kumpen.
    Bij het affluiten was het wel duidelijk dat de tweede helft nog moeilijk ging worden.

    Tweede helft:

    De talrijke uitschuivers en glijpartijen hadden reeds hun tol geëist en dus kwamen de Oplinterse vets met een bang hartje uit de kleedkamer. VK H begon zeer gretig aan de 2e helft en hadden met een nieuwe spits veel meer diepgang dan de lokale helden. De wissel bij de thuisploeg (Pol voor Eddy) bracht niet de verhoopte extra aanvalskracht die Oplinter nodig had. Integendeel, Halewijn kreeg kans na kans en Oplinter kreeg de bal niet meer in de 16 van de tegenstander. Ondanks de vele aanvallen kon de thuisploeg toch vrij makkelijk standhouden achteraan en er was natuurlijk nog "Den Dave" die redding bracht indien het toch te warm werd voor doel. Een bal op de paal en de lat beloofde echter niet veel goed en halfweg de eerste helft viel de eerste tegentreffer. 1-1! Oplinter probeerde de bakens nog te verzetten maar de combinatie gleden steeds weg op het spekgladde veld. Halewijn rook zijn kans en slaagde erin om na een snelle aanval op 1-2 te komen.

    Oplinter zette nog alles op alles maar liep zo tegen een beslissende counter. 1-3 en de match was gespeeld. Even later weerklonk dan ook het eindsignaal en was de eerste nederlaag van 2009 een feit.

    We onthouden dat op een normaal veld er waarschijnlijk toch wel wat meer had ingezeten voor de thuisploeg maar de zege van VK Halewijn was verdiend.
    Hopelijk recupereren we voor de volgende wedstrijd wat meer echte veteranen zodat we toch snel onze eerst zeg van het nieuwe jaar kunnen laten optekenen.
    Opstelling: "Den Dave", Marnix Reniers, Stefan Paulussen, Johan Boffé, Tim, David Bex, Johan Paulussen, Ignaece Dewolfs, Bart Maes, Eddy Roosen (35' Pol Chaltin), Wouter Kumpen.









    30-01-2009 om 00:00 geschreven door johan14  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender 1e jaarhelft 2009
    datum uur wedstrijd uitslag opmerking
    30/01/2009 20:00 Vet.Oplinter - VK Halewijn 1-3
    06/02/2009 19:15 Kanaries Kessel lo- Vet. Oplinter 2-1 terrein daring
    13/02/2009 18:50 KVK Wellen - Vet. Oplinter 0-2
    20/02/2009 20:00 Vet. Oplinter - Rummen 1-4
    27/02/2009 20:30 Vet. Oplinter - Millen 0-0
    06/03/2009 19:00 Spalbeek - Vet. Oplinter 5-2
    13/03/2009 20:30 Vet. Oplinter - Haren 6-3
    20/03/2009 19:00 Orp - Vet. Oplinter 1-0
    27/03/2009 20:00 Vet. Oplinter - Kozen 5-1
    03/04/2009 20:00 Vet. Oplinter - Bautershoven 4-0
    10/04/2009 19:00 Haren - Vet. Oplinter 0-1 WIJZIGING!!!
    17/04/2009 20:00 Vet. Oplinter - KVK Wellen 5-1
    24/04/2009 19:15 VK Halewijn - Vet. Oplinter 2-5
    01/05/2009 ----- vrij -
    08/05/2009 20:00 Vet. Oplinter - Linkhout 0-0
    15/05/2009 19:00 Orp - Vet. Oplinter 0-2 WIJZIGING!!!
    22/05/2009 20:00 Vet. Oplinter-Kozen 4-3 WIJZIGING!!!
    29/05/2009 20:00 Vet. Oplinter - Kortebos 4-2
    05/06/2009 20:00 Vet. Oplinter - Kanaries Kessel lo 2-1

    29-01-2009 om 00:00 geschreven door johan14  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)


    Inhoud blog
  • CONDITIE CRESCENDO
  • DE VETERANEN TRAININGEN BLIJVEN EEN GROOT SUCCES!!
  • Eerste Veteranen training...ooit!
  • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 1
  • Kalender 2014-2015 Veteranen Oplinter deel 2

    Kalenderinfo?: Stuur een mail via de blog of bel Johan B. op 0495/476350


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.




    Archief per week
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 05/08-11/08 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs