verrekijker kopen
Inhoud blog
 • verrekijker kopen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  verrekijker kopen
  23-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verrekijker kopen

  Met een betrouwbare verrekijker kopen aan boord van uw boot is van essentieel belang. Zij zijn een zeer belangrijk navigatie-instrument dat zal helpen houden u in het kanaal en uit kwaadmanier. Uitzoeken welk paar van mariene verrekijker te kopen is een uitdaging, ze zijn duur en er zijn zoveel stijlen, eigenschappen en prijs punten. Het kopen van een verrekijker voor uw boot is een relatief dure aankoop die je verwacht te jarenlang gebruik van te krijgen. Dus het maken van de juiste keuze is belangrijk. Deze koopgids voor mariene verrekijker helpt je begrijpen wat te zoeken in een mariene verrekijker en om u te helpen bepalen welke verrekijker is geschikt voor u op basis van kenmerken, kwaliteit en prijs.

  Hier zijn 9 belangrijke overwegingen bij het bepalen welke mariene verrekijker te kopen en boven 9 verrekijkers in verschillende prijsklassen:

  1) Vergroting: De eerste vraag bij het
  verrekijker kopen van een verrekijker voor gebruik op uw boot is wat is de beste vergroting? Een 7x50 verrekijker is uitstekend geschikt voor gebruik op een boot, want het biedt een geweldige combinatie van verrekijker kopen vergroting, helderheid bij weinig licht en herbergt een gebruik met een beweging die wordt veroorzaakt door golven en weer. De 7 in de 7x50, verwijst naar de vergroting. Dit betekent dat het beeld is 7x, die de praktische vergroting limiet voor kleine boot vergroot. Vergroting groter is dan deze zijn zeer geschikt voor gebruik op het land als een vogel kijken of de jacht, maar geven te veel vergroting voor mariene gebruik omdat pitching en rockend.

  De 7x50 is de meest voorkomende vergroting voor verrekijker kopen gebruik op zee, maar je ziet ook 8x30 voor gebruik op grotere boten of 7x30 verrekijker. Verhoogd vergroting vermindert de helderheid van het beeld, zodat vergrotingsfactor toeneemt, verrekijker nodig steeds grotere objectieven om de helderheid aan te houden. Hoe groter het formaat, hoe meer licht ze kunnen verzamelen en hoe helderder het beeld bij weinig licht situaties.

  2) Waterproof verrekijkers: Het is duidelijk dat een verrekijker voor uw boot moeten waterdicht zijn. Het is niet alleen om hen te beschermen tegen verrekijker kopen elementen als spray en regen. Maar de vochtige mariene milieu, in combinatie met veranderingen in temperatuur, veroorzaakt interieur lenzen van niet-waterdichte verrekijker mist. Waterdichte constructie, met het interieur o-ring verzegeld en gevuld of "geladen" met droge stikstof beschermt uw verrekijker uit de condensatie beschadigen of zelfs als ze als ze overboord valt.

  3) Lenscoatings: Lenscoatings helpen om gereflecteerd licht dat de helderheid en scherpte van het beeld zal verminderen verminderen. Binoculaire lenzen zijn voorzien met behulp van een of meer dunne lagen van chemicaliën, meestal magnesium fluoride, dat interne reflectie te verlagen van 5% (met ongecoat glas) tot 1% of minder. Gezien het feit dat het licht door een groot aantal objectieven en niet slechts een, het minimaliseren verrekijker kopen van reflectie is belangrijk.

  Lenscoatings variëren in kwaliteit, Als u kijkt naar de buitenkant lens oppervlakken, zal de kwaliteit lens coatings worden weergegeven als subtiele tinten van paars, blauw of groen. Zwaar gekleurde lenzen in de goedkope glazen kunnen minder licht te zenden. Hogere kwaliteit verrekijker zullen onder meer lagen, op meer oppervlakken, om hun veel verrekijker kopen beter lichtdoorlaatbaarheid efficiëntie te bereiken. Hier zijn enkele van de alternatieven vindt u:

  * Coating: een of meer vlakken bekleed met een enkele laag. * Volledig bekleed: alle lucht-naar-glas oppervlaktes zijn single-layer coating. * Multi-coated: een of meer oppervlakken bedekt met meerdere lagen. * Volledig multi-coated: alle lucht-naar-glas oppervlaktes zijn gecoat met meerdere lagen

  4) Duurzaamheid: Dingen op verrekijker kopen boten de neiging te krijgen botste rond meer dan zij op de wal. Verrekijker zijn geen uitzondering. Minder dure boot verrekijker hebben de neiging om lichtere en duurdere verrekijker een beetje aan de zwaardere kant. Terwijl het lichte gewicht verrekijker hebben hun voordelen aan boord van een comfortabel perspectief, zouden ze niet op tegen de ontberingen van het mariene milieu verrekijker kopen alsook beefier verrekijker.
  23-04-2011, 14:05 Geschreven door verrekijker kopen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:verrekijker kopen
  Archief per week
 • 18/04-24/04 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!