Foto
Bijna elke dag een nieuw verhaal of vervolg!!
Rondvraag / Poll
Zou u nog terug komen?
Ja, tuurlijk
Nee!
Ik zal af en toe eens terug komen.
Ik kom terug wanneer ik zin heb.
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Verhalen en Lifestory´s :D
Verhalenschrijfster
20-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.banner


Heb jíj ook een banner?? Reageer dan en hij staat hierop voor reclame :D 

20-08-2009 om 09:51 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.:'D


*HUGS* TOTAL! give Dreamable more *HUGS*


Het is echt slecht jou je en je wint er niks mee
je verliest alleen maar! (Geld, leven)

Personalized money 
Verhalen geld!! n_n

20-08-2009 om 09:36 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw verhaal

Het vertrek

 

Lieve Eline,

Zomervakantie is het ergste wat je kan overkomen. Zeven weken lang weg van vrienden en vriendinnen, dus je mist van alles. Bovendien moet ik met mijn ouders op vakantie. Mijn vriendje Tygo ga ik die weken missen, elke dag opnieuw. Dit jaar willen ze naar Frankrijk. Maar waarom moet Stefan nou per se mee? Kan die niet thuis blijven? Dan kan Bella tenminste mee. Broers van zeventien zijn altijd erg, maar de mijne slaat alles. We hebben elke dag ruzie om van alles en nog wat. Ik wil helemaal niet mee naar Frankrijk. Ik blijf hier. Dan geef ik een groot feest in onze achtertuin en nodig al mijn vrienden uit. Maar helaas, dan zien mijn ouders vast niet zitten.

Hé? Wat hoorde ik nou? Een harde tik tegen mijn slaapkamerraam rukt mij uit dagboekenland. Ik kijk uit het raam. Beneden staat Tygo met zijn handen in zijn zakken van zijn nieuwe zomerjack. Ik voel vlinders in mijn buik. Mijn romantische vriendje is helemaal hierheen gekomen om mij gedag te zeggen! ‘Wat doe jij nou hier?’ ‘Ik kom je even gedag zeggen!’ Tygo zwaait uitbundig met een grote bloem en lacht breed. Hij ziet de lol er wel van in. Als mijn vader niet zo’n hekel aan Tygo had vond ik het misschien ook wel geweldig. Maar papa vindt mij veel te jong voor jongens. Door Tygo haal ik alleen maar onvoldoendes, zegt hij. Toen ik bijna bleef zitten, mocht ik niet meer met hem omgaan. Tygo is verboden terrein wat mijn vader betreft. ‘Weet je wel hoeveel risico we hiermee lopen?’ vraag ik verbaast, als ik mijn vriendje binnen laat. Hij drukt een kus op mijn mond en ik gebaar dat we stil moeten zijn. ‘Ik ga je zo erg missen,’ fluistert hij. Zodra hij dit zegt voel ik dat nare gevoel weer opkomen. Dit maakt het allemaal nog veel moeilijker. ‘Ik ben over drie weken alweer terug, dan gaan we de verloren tijd inhalen. Goed?’ Ik buig me naar voren om hen nog eens uitgebreid te zoenen. Wat zal ik dit missen als ik in Frankrijk ben! ‘Maar nu moet je echt gaan, mijn vader kan elk moment wakker worden!’ Een harde kraak aan de kant van mijn vaders bed bezorgt me kippenvel ‘Maar zo meteen word je versierd door een Fransman!’ probeert Tygo het nog te rekken. Ik lach. Dat zie ik nog niet zo snel gebeuren. Ik ben eerder bang dat Tygo versierd wordt, terwijl ik weg ben. Er zijn genoeg meiden die hem leuk vinden. Als wij samen door de stad lopen zie ik veel jaloerse blikken. ‘Fransen vallen niet op skaters als ik!’ probeer ik hem wijs te maken. ‘Dat weet je toch?’ Tygo knikt aarzelend. Ik geef hem snel een zoen en bedank hem voor het langskomen. De bloem die ik van Tygo krijg pak ik dankbaar aan. Hij is van papier. Die smokkel ik mijn bagage in. Zodra ik de deur achter Tygo dicht doe, voel ik mij vreemd leeg. Ik vind het naar dat altijd alles stiekem moet. Ik wil Tygo het liefst aan iedereen laten zien. Als ik bijna struikel over de koffers in de gang geef ik er een kwaad een trap tegen. Ik wíl niet mee op vakantie! Stampvoetend ga ik naar boven. Het maakt mij niks meer uit dat de hele familie wakker wordt. Door hun gezeur kan ik Tygo drie weken lang niet zien!

We rijden al uren. Mijn vader houdt de auto op weg, terwijl hij stukjes appel toegestopt krijgt door de moeder. Ik zit samen met Stefan achterin. Hij brult mee met zijn nieuwe mp3-speler. Billy Jean staat nu op, een vreselijk nummer. Stefan probeert dezelfde toonhoogte als Michael Jackson te halen, maar het mislukt telkens. Welke gek luistert er nog naar die kinderlokker? Ik wil zijn apparaatje het raam uit slingeren, maar de stapel bagage tussen ons maakt dat onmogelijk. Als ik een gat graaf kan ik net met mijn pink door de tassen heen. Ik draai het raampje nog wat verder open waardoor het valse gezang op de achtergrond verdwijnt. Ik verveel me dood. Zal ik Tygo even sms’en? Dat het vreselijk is zonder hem? Ik weet mijn handen in mijn spijkerbroek te wringen en merk tot mijn grote schrik dat mijn mobiel er niet in zit. Ik scheld hardop. Waar is dat kreng? Heb ik het op mijn nachtkastje laten liggen? Ik frommel tussen mijn bagage en vis er mijn dagboek uit. Gelukkig heb ik Eline nog. Zij zal me nooit teleurstellen.

Eerste dag van onze vakantie, begin van de middag

Lieve Eline,

Wat een klotedag! Eerst moet ik Tygo wegsturen en nu zit ik urenlang in een te hete auto. Niemand neemt mij serieus. Zeker omdat ik pas 15 ben. Je bent de enige die mij snapt. Jammer genoeg besta jij niet en kan ik niet met je praten. Als je wel bestond had je bruin haar en een vrolijk, lachend gezicht. Natuurlijk heb ik ook vriendinnen op school, maar die gaan allemaal naar een andere klas. Bella, mijn beste vriendin ook. Het leek me altijd al vreselijk om een wildvreemde klas terecht te komen. En natuurlijk overkomt mij dat. Na de zomervakantie kom ik in de bovenbouw. Helemaal alleen. Maar nu wil ik daar nog even niet aan denken. We gaan naar Frankrijk! Ik ga maar proberen er het beste van te maken. Misschien dat het allemaal erg meevalt. (waarschijnlijk niet, maar als je iets vaak genoeg zegt ga je er vanzelf geloven!)

Het enige probleem is: Ik mis Tygo nu al. Zou hij mij vergeten terwijl ik in Frankrijk ben? Of pikt hij iemand anders hem in? Hij is zo’n stuk, Eline. We hebben al een maand verkering en ik snap nog steeds niet wat hij in mij ziet. Straks is hij verliefd op iemand anders als ik terugkom! Ik moet er niet aan denken!

Volgens mij gaan wij zo weer een stop houden. Dat komt goed uit, want ik moet heel nodig naar de wc.

Liefst,
   Sofie

 

Vervelende telefoontje

 

‘Meisje, ga nou lekker mee met je broer!’ roept mijn vader vanuit zijn luie stoel. Hij heeft zijn zonnehoed op en zijn buik puilt over zijn strakke zwembroek. Het is geen gezicht. Soms schaam ik mij voor mijn vader. Hij weet zich altijd zo te kleden dat het net fout is. Zijn sandalen met sokken staan als jaren op de don’t-lijst, maar mijn vader leest die lijsten nooit. Als mijn vader nog een keer roept dat ik mee moet, schud ik nijdig mijn hoofd. Laat me gewoon even lekker schrijven!

Lieve Eline,
Mijn vader en broer zitten nu al een uur te zeuren omdat ik mijn stoel niet uit te branden ben. Ik moet contacten leggen, vinden zij. Waarom snapt niemand dat ik geen zin heb in nieuwe vrienden? Thuis zitten Tygo, Bella, Malou en Ellen gewoon op mij te wachten tot ik er weer ben. Aan hen heb ik genoeg. Mensen die je op vakantie ontmoet, zie je daarna nooit meer. Dat vind ik niets. Ik wil mensen echt leren kennen. Als ik hier iemand zou ontmoeten kan ik er niet tegen hem of haar nooit meer zien. Dan wil ik contact houden. En heb je binnen drie jaar vakantie een heel nieuwe vriendengroep, waar je nauwelijks tijd voor hebt. Vreselijk!

‘Kom op, saaie!’

 

 DIT IS EEN VERVOLGVERHAAL, IK BEN DRUK BEZIG

19-08-2009 om 22:11 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren 11 augustus 09"
Klik op de afbeelding om de link te volgen Real life deel 2

Ik ben gisteren gaan spelen bij mijn beste vriendin. Het was zo leuk . Ik was daar rond de 3 uur geweest. en ben er tot 6 uur gebleven! De tijd ging wel ontzettend snel . Ze heeft 2 honden 3 konijnen en 1 geel vogeltje . De twee honden zijn lief. De konijnen gaan steeds weg als ik kom en de vogeltje zit in het kooitje. We hebben buiten op een skateboard gespeelt wat we niet kunnen maar we hebben er een ander spelletje van gemaakt. Je gaat met 2 op de board zitten van een heling en je gaat eraf rollen! Het is kinderachtig maar het gaat snel en doet een beetje pijn als je van stoep afgaat .Daarna zijn we tv gaan kijken. Niet te lang hoor! Daarna moest mijn andere vriendin weg want ze moest gaan eten. Ik heb haar vandaag aan het terass gezien! Maarja terug naar gisteren. We zijn naar mijn vriendin haar kamer geweest wat ontzettend gezellig is. Zij heeft mij mijn lippen gemaakt. Ze had lady gaga nagedaan. Hieronder heb ik een foto van het. En we hadden een kleine wedstrijdje gemaakt. De mooiste lippen maken. Ze had gewonnen natuurlijk! Whaha toen moest zij gaan eten. En ging ik naar huis. Dat was het zo'n beetje.

x

12-08-2009 om 15:46 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vervelende stalker. (Deel 1)

Sara zet het op een lopen. Ze wordt achtervolgd door een vervelende en enge stalker. Ze was gewoon rustig aan het wandelen met haar vriendin en opeens word ze steeds door hem achtervolgd. Haar vriendin heeft gezegd dat als zij naar daar rent en Sara naar daar. Dan raakt hij in de war en stopt hij wel misschien. Maar dat was helemaal niet zo! Na heel erg lang wegrennen, ziet ze hem niet meer. ‘’Oef! Hij ´s weg.’’ Zegt Sara. Ze hoort akelige voetstappen achter haar. Sara draait zich om en ziet ze een lange man met een zwarte jas, hoge hoed en onwijs lange zwarte schoenen. Sara is zo bang. Ze weet niet wat er zal gebeuren. De man bukt zich tot Sara. Hij ruikt aan haar haartjes. ‘’Hmmm Nivea Diamont Gloss? Toch?’’ Zegt hij. ‘’ H h h hoe weet jij dat?’’ Zegt ze bang. De man antwoord: ‘’ Dat wil je niet weten!’’ Sara wordt bang en begint weg te rennen. ‘’ Jaa! Ren maar weg Sara, ik weet toch waar je woont.’’ Zegt de man. Sara begint paniekerig te huilen. Opeens struiken ze aan een tak die vastzit op de grond. ‘’GODVERDOMME!’’ zegt Sara boos. ‘’HEEELPP!!’’ roept Sara hard. Ze staat pijnlijk op. Haar moeder zou allang ongerust zijn. ‘’Waarom moet mij dat altijd gebeuren?’’ Zegt Sara. Als ze zich omdraait dan ziet ze van ver de akelige man naar haar toegelopen met een bijl in zijn handen. ‘’Ga weg moordenaar!!’’ Zegt ze. Sara rent verder. Die man komt steeds dichter bij haar. Opeens komt een politieagent voor haar gesprongen. ‘’ Kom kind ren maar naar de auto!’’ Zegt die agent. Sara rent naar de auto. Ondertussen beveelt de politie tegen die man om stil te staan. ‘’ Ik beveel je! Sta stil. Laat die bijl vallen en doe je handen op je rug!’’ Zegt hij.  De agent neemt meteen actie. Hij pakt zijn handboeien en doet hem dat om.

Hier komt nog een vervolg van!!

10-08-2009 om 22:25 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chatbox

Get your own Chat Box! Go Large!

06-08-2009 om 15:22 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren 05-08
Het echte leven (1)

Gisteren had ik een hele drukke dag voor mij dan. Ik moest vroeg opstaan want om 11u moest ik naar de orthondist. Dat duurde daar lang. Daarna werd ik naar huis gebracht. Mijn moeder had kipcurry met rijst gemaakt en een beetje ajuin. Dat was zo lekker. Ik heb wel 3 keer bijgehaalt . Toen ging mijn vader werken. Ik moest wachten op vrienden die mijn kwamen ophalen voor de bioscoop. Toen ik me had aangekleed en goedgemaakt kwamen ze er uiteindelijk aan. Ik heb van mn moeder 10 euro gekregen. Meer had ik ook niet nodig. Ik heb gelogen bij de inkom. Als je 11 zegt moet je maar 4 euro betalen. En ik ben 12 bijna 13, maar ik heb gezegt dat ik 11 ben. Nu had ik 6 euro over in plaats van 4! Ik heb een cola fles gekocht van 0,5l voor 2 euro (!). Ik heb nog popcorn gekocht van 1 zak voor 2,50 (Valt wel mee). Nu had ik nog 1,50 over maar ik had geen honger meer dus heb ik die maar bijgehouden. We hebben de film G-force gekeken. Het is een hilarische film, Hahaha. Ik kan me niet voorstellen wat ik moet doen zonder vrienden. Toen we klaar waren met de film werd ik thuisgebracht. Ik moest nog naar bibliotheek want anders had ik boete. Ik fiets vermoeiend met een zusje achterop de fiets en nog een loodzware tas. Zo dat was het voor vandaag. En ik heb mezelf dood gemaakt omdat heel lang heb gesprongen op trampoline. Byee

x

06-08-2009 om 10:36 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappig zelfmoord filmpje.

Mensen niet al te snel boos reageren. Sarcasme!

05-08-2009 om 21:54 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordende chat.

‘’Maartje! Kom eten! ‘’ Vermoeiend ging ze van de computer af. ‘’Ik kom al!’’ Zegt ze. Onder aan de tafel aten ze. Het was aardappelpuree met vide. Na een paar minuten zei haar vader dat ze minder op de computer moet zitten. ‘’Je zit er veel te lang op!’’ Zegt papa. ‘’Nee, niet waar!’’ Zegt ze kibbelend. ‘’Ik zit er maar net op.’’ Zegt Maartje. Toen ze klaar was met eten en een glas cola had genomen liep ze terug naar haar kamer. Haar moeder riep haar achterna: ‘’Je moet nog de afwas doen, hé.’’ ‘’Neehee, daar heb ik geen zin in!’’ ‘’ Oja? Maar je doet het toch!’’ Zei de moeder. Maartje negeert hun gewoon. Ze kunnen haar toch niet dwingen? Ze zet het schermpje weer open van de computer. Ze klikt het internet open. Maartje hoort ineens een geluidje: ‘’Bliepp’’ Het is een vriendin die online komt op MSN. ‘’Yesch!’’ Riep Maartje luid. Haar vriendin die ze via de chatbox heeft leren kennen is online. Ze is heel spontaan en aardig. En ze begrijpt Maartje meteen. Ze heeft nog niks gezegd! Ze klikt op haar MSN naam en zegt: ‘’Hoi’’ Ze antwoord snel terug ‘’He Maartje :D’’ Maartje zegt: ‘’Wat was jouw naam ookalweer?’’ ‘’Mijn naam is Elise, Gekke xD’’ Zegt Elise. Ondertussen roept haar moeder via de kamers: ‘’Maartje, Wanneer kom je de afwas doen?’’ Maartje antwoord niet terug. De afwas doen is het stomste wat er ooit is bestaan. Er bestaan toch afwasmachine in deze tijd, of niet? Ze vergeet net wat ze zei en ging verder op het gesprek van haar en met Elise. ‘’Kunnen we eens afspreken?’’ Zei Elise. Maartje dacht even na en zei: ‘’ Jahoor, Wil je morgen om 2uur hier aan de Mc Donalds?’’ ‘’Ja, dat is fantastisch!’’ Zei Elise. ‘’ Maartje ik moet gaan, Byee!’’ ‘’Zie ik je morgen dan?’’ Zegt Elise. ‘’ Ja, echt wel ‘’ Elise is nu offline gegaan. Maartje is eigenlijk een beetje bang. Stel voor dat het geen spontaan en aardig meisje. Stel het is een enge oude man van 48 jaar oud! Maartje twijfelt of ze nog wilt gaan.

De dag erop word Maartje wakker om 08:00. Ze loopt de badkamer in en wast haar gezicht. Veegt het af met een handdoek en loopt naar beneden. Haar moeder keek haar boos aan. ‘’GOEIEMORGEN’’ zegt de moeder boos. ‘’JE HEBT DE AFWAS GISTEREN NIET GEDAAN’’. Maartje trekt een stoel naar voor en gaat zitten. ‘’Mam ik was gisteren moe en ik ben gaan slapen.’’ Zei Maartje. De moeder keek haar aan. ‘’Je bleef gisteren tot 10 uur aan de computer. We zijn om 7 uur gaan eten en je bent 3 uurtjes op het internet gebleven. Wat hadden ik en je vader je toen gezegd?’’ Zegt de moeder boos. Maartje denkt denkend na. ‘’Uhhh, Doe de afwas?’’ Haar moeder zei: ‘’Ja dat ook maar nog iets anders. Niet te lang op de computer zitten. ‘’ Maartje eet haar ontbijt en doet zeurend de afwas. Haar moeder keek haar trots aan. Maartje heeft niet zoveel plezier in dit. Maar toen ze klaar was mocht ze van haar ouders wel uit. Ze ging zich douchen. Daarna zocht ze lang naar mooie kleren. Deed ze aan. Ze pikte stiekem de make-up doos van haar moeder uit haar kamer en begon zich op te maken. Na ondertussen is het 12 uur. Ze gaat terug naar de woonkamer. Ze ziet dat haar moeder frietjes heeft gemaakt. Juist wanneer ze ging eten in de Mc Donald. ‘’Mam, Hou een paar frietjes voor mij h钒 ‘’Ik ga eten met een vriendin in de Mc Donald hier!’’ Zegt ze. ‘’Oké veel plezier, Maar pas op hé!’’ Zegt haar moeder. ‘’Mam, Ik ben 15’’ Zegt ze. En ze loopt de deur uit. Ze heeft 50 euro uit haar spaarpot gejat. Ze loopt naar de Mc Donald. Ze kijkt rond maar ze ziet geen Elise. Ze loopt rond het gebouw en ziet weer niemand. Er passeert een zwarte auto met zwarte ramen. Er loopt een gespierde man naar buiten, rent naar Maartje en sleurt haar de auto in. Ze rijden heel snel weg. Ze komen aan een oud boerderij en.

. Ze sleuren haar de auto uit en gooien haar op een grote berg stro. Ze moet blijven zitten anders gebeurt er iets ergs. Ze zit daar zo. Er komt een niet lelijke grote jongen binnen die geschat 16 – 18 is. Hij komt naar haar toe. En zegt: ‘’Wil je vrij?’’ Ze kijkt opgelucht ‘’Ja, alstublieft’’ Die jongen zegt dan weer: ‘’Dan wil ik 1 grote tongzoen op mijn mond.’’ Maartje wil heel graag weg hier en zegt dat ze het wil. Ze zet haar mond op zijn mond en begint op het stro te zoenen. Maar dan mishandelt hij haar.

Hij loopt zonder gedag weg. Hij sluit de deur niet en loopt verder. Maartje heeft overal pijn!  Als Maartje hoort dat de voetstappen zijn verdwenen kijkt ze door de deur. Ze ziet niemand. ''Yesh! Dit is mijn kans.'' Zegt Maartje. Ze doet de deur voorzichtig open en sluipt over de kiezelstenen. Ze heeft ontzettend veel pijn. Ze staat op de straat en ze begint hard weg te rennen. Wanneer ze ver weg is weet ze niet meer waar ze is beland. Haar hoofd werd duizelig, het tolt helemaal. Maartje valt flauw...

Maartje is dood gegaan. Die jongen had haar hard pijn gedaan. Een man heeft Maartje op de straat zien liggen. Ze was buiten bewustzijn. Ze is met spoed opgenomen in het ziekenhuis en is daar overleden. Haar laatste woorden tegen haar ouders waren ‘’Mam, Ik ben 15’' Haar moeder had nog een schaaltje frieten laten staan voor Maartje.

05-08-2009 om 21:44 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heey
Heey en welkom allemaal die mijn blog lezen. Ik ben pas begonnen met verhalen schrijven en het lijkt me een hele leuke ding. Ik ben dus niet een echte expert ofzo. Ik gebruik ook willekeurige namen in mijn verhalen. Mijn verhalen heb ik dus zelf verzonnen en niet over het internet. Mijn verhalen gaan over mensen die in de val gelokt worden enz. Ik hoop dat mijn verhalen snel te lezen worden. Ik wil dan ook geen nare reacties want die worden zonder pardon verwijderd! Ik probeer dan ook alle reacties te reageeren. Ik hoop dat je bij elke bezoek een reactie achterlaat! Alvast bedankt en heel veel leesplezier

x

05-08-2009 om 21:22 geschreven door Dreamable  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)


Foto

Dreamable's forum :D
 • Vragen
 • Onzin
 • Off-topic
 • Jou verhalen
 • Beauty hulp

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum


  Gastenboek
 • verliefd
 • een fijne donderdag
 • heya

  Spammen maar !


  Over mijzelf
  Ik ben Dreamable
  Ik ben een vrouw en woon in Belgie () en mijn beroep is 1ste middelbaar.
  Ik ben geboren op 20/02/1997 en ben nu dus 21 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Zwemmen, verhalen schrijven, lol met vrienden.
  Ik schrijf iedere keer een nieuwe verhaal. Uhu, als school begint heb ik wss weinig tijd voor dit maar ik zal tijd maken
  Dropbox

  Je kan altijd iets Droppen in mijn Dropbox. Niemand anders krijgt het te lezen alleen Ik ;D  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!