velgen spuiten
Inhoud blog
 • velgen spuiten
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  velgen spuiten
  20-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.velgen spuiten

  Lichtmetalen velgen spuiten renovatie is een van de meest populaire manieren om uw velgen spuiten kijk nog eens nieuw. Kortom van besteding van het geld voor nieuwe velgen spuiten, dit is de minst dure manier om hen velgen spuiten te behoeden voor aantasting van de kwaliteit en het uiterlijk van uw auto.

  De meeste lichtmetalen velgen spuiten zijn geschilderd en de krassen die een deel van de normale slijtage van de weg kan ze beginnen te kijken echt slecht. Controleer de velgen spuiten als ze eenmaal zijn verwijderd uit de auto en de verf is ontdaan om te zien of zij nog een diepe groeven die moeten worden ingevuld. Als dat zo is, kunnen deze moeten worden ingevuld. De kleinere krassen kunnen worden gevuld met ter plaatse stopverf.

  De aanwezigheid van grote gutsen kan moeten worden opgevuld door het vinden van een las-winkel die dit soort werk doet. De meeste mensen zijn niet lassers dus het vinden van iemand die weet hoe dit te doen is uw beste weddenschap. Zodra alle krassen en groeven zijn gevuld, zullen de velgen spuiten moeten zo worden velgen spuiten1 geschuurd ze glad zijn wederom.

  Dit is een proces dat duurt een tijdje, omdat ze moeten worden geschuurd een paar keer met verschillende korrel schuurpapier om het oppervlak glad en consistent zijn. Dit moet ook worden gedaan bij warm weer, bij voorkeur in de zon. Cool of vochtig weer is niet bevorderlijk voor waardoor de stopverf te drogen.

  Zodra u de schuren afgerond en alles is glad, grondig reinigen van het wiel met thinner. Dit is een zeer belangrijke stap in het proces. De velgen spuiten moeten volledig schoon zijn. Afhankelijk van de vraag of de banden zijn verwijderd (die eigenlijk de voorkeur) kunnen zij moeten worden afgeplakt zodat dit vermindert het velgen spuiten2 risico van verf te spuiten op hen.

  Wanneer u klaar bent spuiten van een laag primer op de velgen spuiten. Dit moet licht worden gespoten op het eerste en vervolgens met behulp van de spray heen en weer beweging die wordt aanbevolen voor verf. Zodra de primer droog is, zal het moeten worden geschuurd met natte schuurpapier. Typisch een korrel 400 is eerst en dan de 600 grit gebruikt. U moet twee kusten van de primer op de velgen spuiten.

  U bent nu klaar om de kleur op de velgen spuiten gezet. Als je eenmaal hebt gespoten de eerste laag, je moet laten drogen. Een goed moment frame is 's nachts. U moet twee kusten van de kleur op de velgen spuiten en ze moeten volledig velgen spuiten  droog zijn voordat de blanke lak wordt toegepast. Zo niet, dan kan dit ertoe leiden dat de kleur af te komen tijdens het spuiten van de blanke lak.

  Toen de blanke lak droog is kan het geschuurd worden met behulp van 1500 tot 2000 grit schuurpapier. Poets je velgen spuiten met was en ze gaat terug naar een vroegere glans en schittering u trots te pronken. Dit is een optie die kan worden gebruikt als u uw lichtmetalen velgen spuiten weer ziet er geweldig uit en het geld is een object. De professionele proces van herinrichting van lichtmetalen velgen spuiten gebeurt een beetje anders dan wat u zou doen jezelf.

  20-11-2010, 15:44 Geschreven door velgen spuiten  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:velgen spuiten
  Archief per week
 • 15/11-21/11 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!