Inhoud blog
 • Proficiat!
 • Snaaskerke
 • PK tijdrijden Oostmalle
 • Heurne
 • Haasdonk
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  VERSLAGEN
  wedstrijdverslagen van Jelle en Laura Donders
  26-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/veerle_1972

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  26-04-2009 om 08:20 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snaaskerke
  We reden richting 't zeetje. 't is een eindje maar er was véél geld te verdienen! Elke ronde kregen de 1ste 3 renners een premie en Jelle ging voor de premies zei hij. Hij wou zich een nieuwe tijdrithelm aanschaffen dus kon hij wat geld gebruiken Door die hoge premieprijzen was er natuurlijk ook véél volk! 127 renners om precies te zijn! De eerste helft van de wedstrijd zat hij altijd vanachter en door het schroeiende tempo vielen er veel groepjes renners af... in de 2de helft van de koers bleven er nog 60 renners over Er waren ondertussen al 2 renners weg en daarachter reden er nog 4. Toen Jens de Winne wegsprong waagde onze Jelle ook zijn kans en reed hij tot bij hem. Uiteindelijk konden ze nog aansluiten bij de 6 die voor hen reden. De voorlaatste ronde spurtte Jelle nog voor de premie (want daar was hij uiteindelijk voor gekomen) De laatste ronde zag Jelle het peleton naderen en heeft hij nog serieus aan de kop gereden Daardoor eindigde hij nog 7de... 

  18-04-2009 om 00:00 geschreven door donders  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK tijdrijden Oostmalle
  We wisten niet wat we moesten verwachten vandaag. Jelle had nog nooit een tijdrit gereden. Dus we gingen zonder verwachtingen op onderzoek uit naar Oostmalle... Gelukkig heeft de George (ploegleider van de rupelspurters) iets meer verstand van die discipline en was hij daar aanwezig met zijn volgauto....  Ik zal Jelle zijn relaas nu zelf laten doen :
  "Het tijdrijden ging goed ik heb eigenlijk dervoor constant op de rollen gereden en dan vertrokken. nooit onder de 42 gekomen
  na ong 7 km zag ik de renner voor mij rijden en dat gaf me vleugels en ik vlamde er zo naartoe hup derop en derover maar dan was het keren en tegen wind naar de meet.daar hadek het echt moeilijk maar ik viel toch niet stil ik had toen een 4e plaats maar toen moesten alle toppers nog komen en was ik uiteindelijk 11e. Ik had beter gekund want de eerste strooken reed ik rond de 42-43 omdat het tegenwind was maar ik had toch nog 45 kunnen halen maar dat is wat ervaring hé het was men eerste tijdrit en dan door die 11e plaats ben ik dan geselecteerd voor de testijdrit in neeroeteren!"
  Voila, ik heb van deze dag en van de prestaties van mijne zoon genoten! Nu weten we hoe het ongeveer in mekaar zit en Jelle ziet deze discipline hélemaal zitten

  07-04-2009 om 00:00 geschreven door donders  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heurne
  De Beker der Vlaamse Ardennen, is een reeks van wedstrijden in de (je raad het al) vlaamse ardennen .En die startte vandaag in Heurne. Er stonden 109 renners aan de start en direkt na de aankomst moesten ze al in een smal landwegje Zoals gewoonlijk stonden de renners al meer dan een half uur op voorhand aan de start zodat ze als eerste door de bocht konden. Jelle stond helemaal achteraan bij het vertrek. Van de eerste ronde werd er serieus gaaaze gegeven. En de renners vielen ronde na ronde met bosjes af. Jelle reed steeds goed mee van voor in het peleton. Een 7-tal renners raakten uiteindelijk weg...De laatste rondes deed hij nog verschillende aanvalspogingen die in de kiem werden gesmoord door de groep, daardoor kon hij niet genoeg recupereren en strandde hij bij de sprint op een 25ste plaats van de 40 renners die nog overbleven...Maar Jelle, de echte koerskenner heeft vandaag gezien dat je, ondanks je "minder goeie uitslag" toch een mooie prestatie hebt afgeleverd. We hebben van de koers genoten

  04-04-2009 om 00:00 geschreven door donders  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haasdonk
  Ze voorspelden slecht weer voor't weekend. We twijfelden tot vandaag waar Jelle zou rijden, maar aangezien er mooie opklaringen waren en Haasdonk in de buurt ligt beslisten we dan toch om daar naartoe te rijden. Het was prachtig weer tot 15 min voor de start er een serieuse plensbui uit de lucht viel Er waren 75 renners. Iedereen stond aan de start in de plensende regen de een al wat meer beschermd dan de andere met paraplu's, regenjasjes ed... Gelukkig stopte het met regenen na de start maar iedereen was al koud en verkleumd van de regen aan de start.De nederlanders maakten er een zware wedstrijd van want die sloegen de handen in mekaar voor de premies die elke ronde te verdienen waren. Jelle ging steeds mee met aanvallen maar de hollanders staken daar altijd een stokje voor Dan maar de sprint afwachten. Een 13de plaats was het resultaat.
   

  28-03-2009 om 00:00 geschreven door donders  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeroeuil
  Aah, Les Walons.... je l'aime.... met hun "je m'en fou- attitude" . Het zonnetje scheen heerlijk, de natuur was er prachtig. We kwamen er echt tot rust... Er stonden 78 renners aan de start.Het werd een snelle wedstrijd, de ene aanval na de andere maar Ruben Boons (Belgisch kampioen) liet niemand gaan. Tot de laatste ronde de nederlander Moerland demareerde. Op het moment van de aanval was er een valpartij dus was Moerland ribbedebie Jelle spurtte zich naar een mooie 5de plaats. Bij de prijsuitreiking was er een papa die ging reclameren dat zijn zoon niet juist op de uitslag stond, daardoor beslisten de delegéés dat iedereen vanaf de 6de plaats gelijk werd geklasseerd. OOk Jelle werd 6de execo??
  Maar dat was buiten de paps gerekend! Op de foto kon je duidelijk zien dat Jelle 5de werd! Na wat frans met héél veel haar op snapten de delegéés wat Papa bedoelde en werd hij 5de geplaatst! Diegene die 1st 5de werd was al met het geld gaan lopen maar ze beloofden dat hij het geld nog ging opgestuurd krijgen.

  21-03-2009 om 00:00 geschreven door donders  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein- Sinaai
  Het was een triestige dag, koud,regen en wind (wat al niet Jelle's weertje is ). De eerste rondes was hij nog helemaal niet in form en reed hij altijd aan het staartje van het peleton.... Na half koers kwam hij er wat door en schoof hij meer naar voor. 3 ronden van het einde zat hij in ideale positie om alles vanvoor in het oog te houden....maar dan schoof hij uit over paardemest (van die paarden die in de vm op de jaarmarkt stonden) Een geschaafde knie was het resultaat...

  14-03-2009 om 00:00 geschreven door donders  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!