Inhoud blog
  • Calorieën tellen ?
  • Wandeling wandelclub 'De Dalmatiërs' - Lummen
  • Zaterdagse sandwichen...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Categorieën
  • Actualiteit en oprispingen (0)
  • Bakken en koken... (2)
  • Sport actief... (1)
  • Vankwallie doet het weer !
    Berichten uit de samenleving en de vrije tijd
    23-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calorieën tellen ?

    © Calorielijst.nl - Calorieën Tellen

    23-02-2014 om 21:44 geschreven door Vankwallie  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Bakken en koken...
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling wandelclub 'De Dalmatiërs' - Lummen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 23 februari zal de annalen ingaan als een heerlijke zomerdag. Mooi zonnig en helemaal geen winter.
    En dus de wandelschoenen aan voor een wandeling rond MPI Sint Ferdinand in Lummen, voor een stevige trip van 13 km!

    23-02-2014 om 21:38 geschreven door Vankwallie  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Sport actief...
    >> Reageer (0)
    22-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagse sandwichen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De zaterdagse sandwichen worden gemaakt volgens het recept van 'Basic brood', door Frank Deldaele. een heerlijk boek! Doordat de hoeveelheid deeg te klein is om de keukenrobot te gebruiken, gebeurt het kneden met de hand !

      35 stuks   17 stuks  8 stuks 
    bloem 1000g  500g  250g 
     gist (vers) 70g  35g  20g 
     ei 1 1 dooier  1 dooier
     lauw water of melk 450g 225g  110g
     suiker 100g  50g  25g
     zout  17g  9g  4g
     vetstof  150g  75g  37g

    De gist en het ei oplossen in de lauwe vloeistof, en in het eerder gemaakte bloemkuiltje gieten. Aan de zijkant: suiker, zou en vetstof. Kneden...
    30 minuten afgedekt laten rijzen, platslaan, en verdelen in deegstukjes van 50g. Deze na 10 minuten platdukken, en tot sandwichen rollen. 50 minuten laten rijzen. Instrijken met losgeklopt eigeel. Nog 10 minuten laten rijzen, en 8 minuten bakken in een oven van 230 graden.


    22-02-2014 om 00:00 geschreven door Vankwallie  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Bakken en koken...
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/02-23/02 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!