Inhoud blog
  • alweer thuis!!
  • einde van de reis in zicht
  • Seaworld San Diego
  • Phoenix-San Diego
  • Page-Flagstaff-Phoenix
  • Moab-Page
  • Van Rock Springs naar Moab
  • Yellowstone-Wyoming
  • Idaho-Yellowstone
  • Las Vegas-Salt Lake city
  • derde en vierde dag
  • vlug een eerste indruk
  • De tijd begint te korten
  • Onze reisroute:zat. 4 augustus tot ma. 27 augustus '07
  • Wie is de familie Van Hees?
    Gastenboek
  • Gospel in NY
  • Helaba,
  • Groetjes uit Vilvoorde en nog een fijne dag
  • groetjes
  • Hello

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • foto's van onze reis
  • Bekijk ook onze foto's
    familie Van Hees' 2de amerikareis

    26-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde van de reis in zicht
    Het is hier nu zondagmorgen in Los Angeles en dit wordt het laatste berichtje vanop Amerikaanse bodem want we zijn het eindpunt van onze rondreis genaderd . Aan alle mooie liedjes komt een eind dus ook aan onze reis door dit machtige land . De laatste dagen hebben we  gevuld met wat wandelen en winkelen aan de kustplaatsen zoals La Jolla,Huntington beach, Santa Monica  en Venice Beach. Spijtig genoeg zit het weer hier niet mee om lang aan het strand te zitten ,de zon geeft niet echt warmte en er is veel wind.Vandaag zijn onze laatste uren hier in Los Angeles en gaan we vandaag nog wat genieten van de sfeer in Hollywood. Om 4 uur deze middag moeten we onze auto weer inleveren om vanavond op het vliegtuig te stappen richting Europa. 
    Tot zover dit berichtje en de groetjes vanuit een prachtig land! 

    26-08-2007 om 17:03 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seaworld San Diego

    Als je in San Diego bent kan natuurlijk een bezoekje aan het pretpark Seaworld niet ontbreken. Omdat we een kortingbon hadden gekregen konden we het park 2 dagen bezoeken voor de prijs van 1 dag. Omdat het park om 9 uur ’s avonds pas sluit konden we dus na ons bezoekje aan Mexico nog naar Seaworld gaan. Het thema van het park is  de zee met zijn verschillende dieren. Zo kan je een show meemaken met zeeleeuwen of dolfijnen die kunstjes doen, je kan door een tunnel van haaien wandelen maar de grootste attractie is wel Shamu de killerwhale of orca. Deze machtige dieren hebben  een avondshow die’ Shamu rocks’ heet maar ook overdag laten ze zien wat ze kunnen in ‘Shamu believe’. Het is echt indrukwekkend als je zo een beest van weet ik hoeveel kilo door de lucht ziet springen. Maar als je op de onderste rijen van de tribunes zit , de zogenaamde Soakzone,moet je er wel rekening mee houden dat je wel eens nat kan worden en ik bedoel dan ook drijfnat . Maar niet alleen in de shows kan je nat worden,ook in de andere attracties zien ze niet op een spat water meer of minder. Zoals in de grote drijvende banden waar je met 8 man in kan(een soort wildwaterbaan ) kom je kletsnat uit, want de waterval waar je door moet die stopt hier niet maar blijft rustig met bakken naar beneden komen. Maar daarvoor zitten we nog in Amerika hé alles is hier in de overtreffende trap . Ook het patriotisme leeft bij de amerikanen heel sterk, zelfs in de orcashow  worden de mensen opgeroepen om even recht te staan en aan de soldaten in Irak te denken,iets wat wij ons in België totaal niet kunnen voorstellen. Maar dat buiten beschouwing gelaten is Seaworld een prachtig park , iets dat je zeker niet mag overslaan als je in de buurt bent.

    25-08-2007 om 15:27 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    23-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phoenix-San Diego
    Gisteren zijn we California ingereden en dat is de laatste staat die we gaan bezoeken.De weg van Phoenix naar San Diego is eigenlijk nogal saai; een dor landschap met weinig of geen afwisseling.Aangekomen in San Diego hebben we eerst een hotel gezocht (en direkt gevonden ) en dan zijn we het centrum gaan verkennen. Deze miljoenenstad heeft een aantrekkelijk en gezellig centrum ,dat ze het Gaslamper Quarter noemen met vele winkels en restaurants.Als fans van Hard Rock Café konden we dat in deze stad natuurlijk niet overslaan,dus overal waar er een is proberen we eens een kijkje te nemen. Omdat we zo dicht tegen de grens met buurland Mexico zitten hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om dat woensdag eens te doen. Voor de grens kan je de auto parkeren en te voet de grens overwandelen en dit zonder controle.Daarna zijn we verder gewandeld tot het centrum van de stad Tijuana met zijn vele prullewinkeltjes en restaurantjes. Alle toeristen worden aangesproken om hun zaak binnen te komen en in het begin zeg je nog vriendelijk nee maar op den duur hangt het je keel uit ,zelfs tot op de grens willen ze je nog iets verlappen. Om de USA terug binnen te komen is en ander paar mouwen, een lange rij (zowel auto als voetganger )moeten eerst de douane passeren met een grondige pascontrole en scannen van hetgeen je bij hebt.Men zegt dat deze stad niet het echte Mexico is en dat geloof ik wel ,maar het is een belevenis dat je toch eens moet gedaan hebben als je in de buurt bent.De grens bestaat hier uit een echte muur maar langs beide kanten is het een wereld van verschil.
    Groetjes vanuit San Diego

    23-08-2007 om 08:17 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Page-Flagstaff-Phoenix
    We zijn weer een paar dagen verder en ik heb weer even tijd om nog eens iets op de blog te zetten. Vanuit Page zijn we richting Flagstaff vertrokken zo  rij je door indianengebied en daar kom je van die tradingposts tegen. Dat zijn oude stopplaatsen maar nu zijn dat souvenirwinkels.Onderweg zijn we ook nog gestopt in Wupatki national monument ,dat zijn oude indianenruines en in Sunsetcrater,een oude niet meer werkende vulkaankrater.In Flagstaff aangekomen zijn we  de Arizonasnowbowl opgereden , de  het hoogste berg van Arizona waar je in de winter kan skiën. Richting Phoenix hebben we de volgende dag een bezoekje gebracht aan Montezuma Castle,oude woningen in de rotsen. In Phoenix aangekomen was het snikheet , meer  dan 110 graden Farhenheit oftewel over de 40 graden Celcius. Omdat het niet allemaal natuurparken hoeven te zijn op onze reis komen we nu aan het shoppingedeelte.Men zegt toch altijd dat je met een lege koffer naar Amerika moet komen en met een volle terug naar huis omdat kleding zoveel scheelt met Europa van prijs? Deze stad heeft zoveel aanbod in shoppingmalls dat het moeilijk is om kiezen ,de een al chiquer dan de andere (maar allemaal gelukkig met airconditioning .Met vermoeide benen van de vele winkels zijn we terug naar het hotel gereden en om tien uur s'avonds is het hier nog zo warm dat we dan nog even een plonsje in het zwembad hebben gedaan.

    21-08-2007 om 16:05 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moab-Page

    Het is nu zaterdagavond en zijn nu in Page (Arizona) beland. De tweede dag in Moab zijn we gaan raften op een stuk  kalme Colorado rivier, dat was heel plezant. De dag erna hebben we eerst een bezoekje aan Canyonlands gebracht en dat is een National Park  met  zoals de naam laat vermoeden veel mooie canyons.Daarna was onze bedoeling om ergens in de buurt van Four Corner State te gaan overnachten. Dit is het  enige punt in de Verenigde Staten waar vier staten op een punt bijeenkomen nl: Utah,Colorado,New Mexico en Arizona. In dit deel van Arizona zit je dan gelijk in Navajo indianen gebied., en hier valt het meeste onder Navajo hoede . Na vele kilometers door een flinke donderbui gereden te hebben, en geen enkel hotel dat een kamer vrij had, zijn we dan uiteindelijk ’s avonds laat in Page beland. Na nog een rit van een drie kwartier konden we eindelijk in een bed. Omdat het weekend was zijn we dan eerst een kamer gaan vastleggen voor deze nacht in Page. Daarna konden we op pad naar Horse Shoe Bend, een mooie kronkel in de Colorado rivier die je van bovenuit kan zien liggen in de diepe canyon. Ook een bezoekje aan Antelope Canyon stond vandaag op het programma . Dit is een heel mooie,smalle canyon in Navajo gebied waar je door kan lopen en waar je een hele mooie lichtinval hebt. Om er te geraken wordt je door indianen in speciale jeeps vervoerd naar de ingang van de canyon. In de late middag nog wat afkoeling gezocht in Lake Powell, een kunstmatig meer dat gevormd werd door de Colorado rivier af te dammen (Glenn Canyon Dam).

    Groetjes

    19-08-2007 om 00:00 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Rock Springs naar Moab
    Zoals in ons vorig stukje gezegd hebben we gelogeerd in Days inn hotel  in Rock Springs.Dit was eigenlijk al het slechtste en vuilste hotel dat we op onze reis hebben gehad.Ook de stad kon ons niet bekoren ,dit is een echte industriestad. Op weg naar Grand Junction zijn we Dinosuar national park ingereden.Via een scenic byway (een soort toeristische weg)die je over de Douglaspas leidt zijn we aangekomen in Rock Springs in de staat Colorado. Deze stad is wel de moeite waard met verzorgde straten , een mooie Mainstreet ,verschillende shoppingmalls en restaurants.Om 's morgens te kunnen vertrekken moesten we een kleine omweg nemen. Er was namelijk die nacht een ongeluk gebeurt met een vrachtwagen op de snelweg en nu staat de brug waar het gebeurde op instorten. Op weg naar Moab in Utah hebben we dan Arches national park bezocht. Het was bloedheet maar wel de moeite waard. Door de jaren heen hebben zich verschillende bogen in de rotsen gevormd. 's Avonds hadden we gereserveerd voor een echte cowboyavond. In het namaakcowboydorpje kwamen er eerst wat cowboy's opdraven en daarna kregen we een authentiek cowboymeal met bruine bonen , kip ,rosbief enzovoort op een ijzeren bord.Ook de countryliedjes konden natuurlijk niet ontbreken. Het was een echt toeristische maar amusante avond .

    16-08-2007 om 06:54 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yellowstone-Wyoming
    Na het ontbijt zijn we vertrokken in de noordelijke richting van het Yellowstone Park. Onderweg kwamen we onze eerste bizons tegen bij een geyser.Er is zoveel te zien in het nationaal park dat je achter elke bocht of boom wel iets ontdekt dat de moeite waard is om te stoppen.Omdat wij naar Cody reden moesten wij de oostuitgang nemen ,aan die kant van het park  liepen ook de meeste bizons,zelfs zomaar naast de auto of over de weg.  .In de verte woedde er een grote bosbrand en daardoor hebben we een groot stuk door de rook moeten rijden.Achteraf bleek dat ze deze weg 's avonds hebben afgesloten voor alle verkeer.  Cody is een gezellig cowboystadje in de staat Wyoming en een bezoek aan een Rodeo kon dan ook niet ontbreken.Voor de show begint is ereen gezamelijk gebed maar  ook het traditionele volkslied kon natuurlijk niet ontbreken.Een volk dat zo trouw achter zijn vaderland staat,dat bezorgd je toch wel een beetje kippevel. De rodeo bestaat uit verschillende onderdelen: gooien met de lasso,berijden van een stier enzovoort. Maandagmorgen zijn we de auto ingestapt om terug in zuidelijke richting te rijden. Wyoming is een staat met oneindige velden en af en toe eens een dorpje. Een hotelkamer vonden we in hotel Days Inn  in Rock Springs

    14-08-2007 om 06:22 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idaho-Yellowstone

    Vanuit ons Hotel (Super 8 motel) in de staat Idaho , zijn we vertrokken richting Rexburg. Daar is een park genaamd Bearworld,je kan het vergelijken met de Beekse Bergen maar dan met ,zoals de naam al zegt, beren. Je rijdt door het park om de loslopende beren te bekijken vanuit je auto.Je moet stilletjes blijven rijden anders durft er al eens een tegen of op je auto springen. De baby beertjes zitten apart om ze te beschermen tegen de grote beren. Op bepaalde uren kan je ze eten geven met de fles. Daar kon ik niet aan weerstaan en heb me daar voor ingeschreven. Het was een unieke ervaring om zo een prachtig dier zelf de papfles te geven en tegelijk te kunnen strelen. Wat me opviel : ze zijn eigenlijk niet zo zacht als je zou denken , maar ze hebben eerder een nogal ruwe vacht. Na het vlakke land van Idaho  moesten we nu de Teton Pass over om in Jackson (wyoming )te geraken. Jackson is een mooi stadje met een cowboy verleden en in de zomer is het de toegang tot Grand Teton Park. De volgende dag was Yellowstone ons doel maar daarvoor moet je eerst door Grand Teton. Dit park heeft enorme bergtoppen en prachtige meren. Yellowstone is vooral bekend voor zijn geysers en warmwaterbronnen.De  bekendste geyser is Old Faithfull,omdat deze zo trouw om de 90 minuten spuwt. Wij hadden het geluk om een andere grote geyser in werking te zien nl Beehive geyser ,deze heeft namelijk geen regelmatige eruptie.Na het avondeten zijn we eens vroeg gaan slapen .Dit heb je wel af en toe wel eens nodig want het is zeker geen uitrustvakantie.

    13-08-2007 om 00:00 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Las Vegas-Salt Lake city

    De tweede dag in het westen van de USA verliep meestal in de auto.Na een stevig ontbijtbuffet in ons hotel zijn we dan rond 11 uur vertrokken naar Salt Lake City. Na de incheck in ons hotel was er nog gelegenheid om de stad te verkennen. Dit is de hoofdstad van de Mormonengodsdienst dus kon een bezoekje aan Temple Square niet ontbreken. Als niet gelovige mag je de kathedraal niet in maar wel in het Tabernacle en de andere gebouwen ,met als je wil een uitgebreide uitleg (lees:poging tot bekeren). Daarna lekker gegeten in Hard Rock Cafe. Omdat hier in 2002 de Olympische Spelen gehouden werden reden we de volgende dag naar Park City ,een groot skioord.In het Olympisch park deden we een rondleiding met een gids die je tot boven op de 120 meter schans bracht .De accommodatie wordt nog dagelijks gebruikt voor trainingen zoals voor Freestyle skiën,bobsleën en schansspringen.Een bezoekje aan het zoutmeer kon natuurlijk ook niet ontbreken als je in Salt Lake City bent .Het is na de Dode Zee het tweede zoutste meer ter wereld. Op Antelope Island had je gelegenheid om in het water te gaan.  Het is een vreemde ervaring om te blijven drijven zonder inspanning. Na wat moeite hebben we een overnachting gevonden in een Motel 8 in Blackfoot .

    11-08-2007 om 00:00 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.derde en vierde dag

    Las Vegas 7 uur 's morgens en er is even tijd om de blog een beetje bij te werken. Het zijn al fantastische dagen geweest.Maandag zijn we met Mitzi en Herbert gaan touren en hebben ze ons de omgeving wat laten zien, zoals de school waar Thomas naar toe gaat. De school is een dorp op zich , zo groot en uitgestrekt,maar ja alles is hier groot hé . Daarna zijn we gaan shoppen in een outlet center terwijl  Levi met Thomas en zijn vrienden zijn gaan voetballen. Een echte Amerikaanse vakantie kon niet ontbreken zonder een base ball game, dus  Mitzi had voor kaarten gezorgd en reden we daar 's avonds naar toe.Na de wedstrijd zijn we gaan eten in een real american dinner. Met een grote milkshake en een hamburger voor onze neus kan het niet amerikaanser hé Thuis werden we nog getrakteerd op een mini concertje van Thomas en zijn vrienden.Thomas en Kevin op de gitaar terwijl Blake zong ,hopelijk ligt er een mooie toekomst voor hen in de muziekwereld ,want ze deden het echt goed. Het ontbijt de dag erna was ook real american ,in de auto met voor ieder een grote bagel met creamcheese zijn we naar het vliegveld gereden.We vonden het spijtig dat we afscheid moesten nemen maar volgend jaar komen ze naar Europa dus dan zien we ze terug en gaan wij hen België laten zien. In Las Vegas hebben we onze huurauto opgehaald (een GMC Arcadia een redelijk grote SUV )en zijn we naar het hotel gereden.Ingechekt en hop naar de Strip, de bekendste straat met de vele grote hotels.Het is hier bloedheet maar wat kan airco toch zalig zijn . Wat ons opviel was dat er hier veel gebouwd wordt, oude hotels die moeten plaats ruimen voor nieuwe , de ene nog groter en sjieker dan de andere. Het is maar 2 jaar geleden dat we hier vorige keer waren en sommige delen van de Strip herken je gewoon niet terug. Nu gaan we ons klaarmaken want vanavond moeten we in Salt Lake City zijn ,dus dit is eigenlijk een overbrugdag en kan onze rondrit echt beginnen.
    Groetjes vanuit het bloedhete Las Vegas

    08-08-2007 om 16:06 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlug een eerste indruk

    Het is nu maandagmorgen hier en we hebben even de tijd om hier iets op te schrijven. We zijn zaterdag later aangekomen dan verwacht maar zijn toch direkt de stad ingetrokken.Omdat ons hotel vlakbij Central Park lag zijn we daarin gaan wandelen en hebben we genoten van de diverse straatanimatie die het park rijk is.Langs 5th ,avenue met zijn sjieke winkels, zijn we doorgewandeld naar Times Square.Het was er een drukte van jewelste. Het was ook reeds aan het schemeren dus het was echt wel op zijn mooiste.Zoveel neonreklames , de een al groter dan de ander. Daar hebben we ook iets gegeten en zijn dan maar teruggewandeld naar ons hotel. Door het tijdsverschil was het tenslotte voor ons dan al diep in de nacht.
    Zondagmorgen was er dan eindelijk de afspraak met de familie Pfendt.Na een jaar van af en toe chatten zie je iemand in het echt en onze Levi heeft zeker niet overdreven want het zijn echt toffe mensen.Ze hadden voor tickets gezorgd om op het vrijheidsbeeld te kunnen gaan ,maar konden niet vertrekken zonder eerst traditioneel gepicknikt te hebben. Enige tijd terug vroeg Mitzi wat we wilden doen en voor ons maakte het niet veel uit als het maar typisch Amerikaans was,vandaar die picknick. Vanaf het vrijheidsbeeld heb je echt een prachtige zicht over de skyline van Manhattan. De zon was ook volop van de partij dus we lopen hier nu rond met rode neuzen zoals een tomaat. s'Avonds was er nog een Muzikfest in het stadje Bethlehem en zijn we ook daar naar toe gegaan.Het is een soort van braderij met optredens van artiesten en natuurlijk veel eten en drinken. We wilden daar alleen iets eten wat uit de streek komt dus koos ik voor een mais van de grill betstrooid met kruiden en gemalen kaas,Peter had een broodje met eeen soort van boulievlees met bbqsaus en als afsluiter een Funnelcake .Dat bleek deeg te zijn die ze bakken in vet en dan overgoten met chocoladesaus en gele pudding.Lekker maar o zo zwaar.Het begon toen hard te regenen en zijn we naar hun huis gereden om daar moe van zo een prachtige dag in ons bed te kruipen. Groetjes

    06-08-2007 om 13:42 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    23-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tijd begint te korten

    Nu begint het toch wel echt te kriebelen Nog een dikke week en we kunnen onze koffers gaan inpakken . De meeste voorbereiding over de te rijden route hebben we al bij elkaar gesprokkeld .Wat is internet toch een zalige uitvinding om iets op te zoeken,en in hoofdzaak het AllesAmerikaforum (waarvoor dank aan alle forumleden )  
    Dit weekend is ook  afgesproken met Thomas Pfendt en zijn familie.Thomas is de Amerikaanse jongen die vorig jaar bij ons gelogeerd heeft via het uitwisselingsproject van BASF. In New York gaan we 1 nacht in een hotel overnachten en de 2 volgende nachten bij hen in Bartonsville (PA). Zodoende zien we hen op de 2de dag om samen de stad in te trekken. Mitzi, de moeder van Thomas, is al enthousiast aan het plannen geslagen. Ze ging alvast de toegangskaarten voor het vrijheidsbeeld bestellen en wie weet wat ze nog meer in petto heeft! Wat een luxe om  Amerika te ontdekken met een privegids !!

    23-07-2007 om 20:06 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze reisroute:zat. 4 augustus tot ma. 27 augustus '07
    We vertrekken op zaterdag 4 augustus met Swiss naar New York met een overstap in Zurich.
    Daar gaan we de stad een beetje verkennen maar we zullen ook afspreken met de familie Pfendt uit Bartonsville (PA).
    Dinsdag 7 augustus vliegen we door naar Las Vegas met Continental Airlines om er onze huurauto af te halen en de rondreis te beginnen.
    Volgende route gaan we proberen te volgen:
      Las Vegas - Salt Lake City - Yellowstone national Park - Cody - Moab - Flagstaff - San Diego - Los Angeles
    Op zondag 26 augustus in de avond vertrekken we terug naar Europa om maandagavond terug te landen in Brussel

    01-07-2007 om 00:00 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    30-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is de familie Van Hees?

    Wij zijn een gezinnetje met 3 personen namelijk pa Peter (42 j),ma Nancy (41j) en zoon Levi van 17 jaar. Twee jaar geleden zijn we voor het eerst naar Amerika geweest en daar zijn we gebeten door een reiskriebel. Na jaren  de Spaanse costas bezocht te hebben hadden we eens zin in iets totaal anders. Buiten een skivakantie ging Peter  niet graag op reis maar deed het dan maar omdat ik het zo graag wilde .
    Door toeval zijn we eens gaan bladeren in de reisbrochure van Jetair Amerika en dat stond ons wel aan. De voorbereiding is al een plezier op zich door het vele opzoeken op het internet en het lezen van diverse boeken en brochures.
    Onze vorige reis hadden we dus geboekt bij Jetair en was volledig georganiseerd, de hotels lagen vast en je kreeg een gedetailleerde roadboek mee voor onderweg. De reis begon en eindigde in Los Angeles om zo de klassiekers te kunnen bezoeken van het westen nl.Grand Canyon,Las Vegas,Death Valley, San Francisco en de kustlijn terug naar LA. Het werd een onvergetelijke reis , een totaal andere manier van vakantie houden,maanden daarna spraken we er nog samen over.
    Daarom werd er besloten :dit willen we zeker nog eens doen. Dit jaar is het dan zover ,  we steken terug de plas over.
    Deze keer pakken we het anders aan: de vlucht is geboekt , de huurauto gereserveerd en in het begin van onze route liggen 3 overnachtingen vast. De rest zien we wel waar onze route ons brengt. Hotels zijn genoeg en er zal allicht wel eentje een kamer vrij hebben zeker?

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door nati  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)

    Foto



    Hallo en welkom op onze blog!

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs