Inhoud blog
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  De duisternis valt
  Tiffany
  12-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Op een dag wordt een hoofd-inspecteur van de politie genaamd Benoit, wakker op een grond, op vuile beton en ruikt dat het niet de geur is van zijn eigen huis. Dan beseft hij dat hij ergens is waar hij nog nooit is geweest en ziet de tralies en beseft dat hij opgesloten is maar hij weet nog niet waar. Na een tijdje is de verdoving dan volledig uitgewerkt en merkt hij dat hij vuile kledij heeft waardoor hij vermoed dan hij over de grond is gesleept. Hij ondervindt ook dat zijn holster leeg is, en beseft dat zijn wapen is gestolen. Hij doet een poging om zich gebeurtenissen te herinneren maar herinnerd zich niets meer. Plots hoort Benoit een geluid uit de duisternis en ziet dat er een gestalte tevoorschijn komt. Dan ziet Benoit dat het een gestalte is van een vrouw.

  Na een tijdje begint de vrouw genaamd Lydia tegen Benoit te praten en vraagt hem of hij zich niets meer herinnerd. Nadien komen er bij Benoit flitsen door en herinnerd hij zich een roodharige vrouw die autopech had. Daarna wordt hij nerveus en vraagt hij aan Lydia of het een grap is. Doordat Lydia ziet dat Benoit nerveus wordt stelt ze hem de vraag: 'Bent u bang hoofdinspecteur?'. Haar akelige stem maakt Benoit bang. Benoit vraagt of het een spel is en Lydia verteld hem dat zij de enige is die zal spelen om hem te zien sterven. Aangezien Benoit opgesloten en vermist is beginnen ze zich vragen te stellen en zorgen te maken op het politiebureau. Rechercheur Djamila en Auguste Fabre starten hun onderzoek naar de vermiste politie-inspecteur Benoit. 

  Terwijl de zoektocht naar Benoit verder gezet wordt, zit Benoit nog steeds gevangen achter de tralies van de psychisch gestoorde Lydia. Het gaat van kwaad naar erger met Benoit want Lydia stopt niet met hem te folteren. Het enige wat Lydia verwacht van Benoit is dat hij opbiecht dat hij haar tweelingzus heeft vermoord want dat is ook de reden dat ze Benoit opgesloten heeft in haar kelder. Hij werd op verschillende manieren mishandeld zoals bijvoorbeeld: wassen met ijskoud water, slapen op ijskoude beton, eigen urine uitdrinken, elektrische schokken werden toegediend ,.... Benoit is wanhopig en verzint een manier om te kunnen ontsnappen.Hij maakt Lydia wijs dat hij haar tweelingzus heeft verkracht en vermoord heeft en daarna begraven heeft in het bos van Chaux. Lydia gelooft Benoit en gaat samen met hem naar het bos om haar zus op te graven maar daar probeert Benoit te ontsnappen maar het lukt hem niet doordat hij geen kracht genoeg heeft. Lydia is razend omdat Benoit gelogen heeft en sluit hem terug op in de kelder achter de tralies.

  Terwijl Benoit opnieuw opgesloten zit in de kelder van Lydia en verder wordt gemarteld loopt het onderzoek naar Benoit verder. Benoit had ook een vrouw genaamd Gaëlle en zei wordt nu constant ondervraagd op het politiebureau omdat ze geld uitgegeven heeft aan een man om zijn mond te houden omdat ze ook overspel gepleegd heeft doordat haar man haar ook al jaren bedriegt. Gaëlle verteld ook aan de politie dat ze al gedurende zes maanden met allemaal verschillende mannen naar bed gaat voor een som geld om Benoit te laten boeten. De man die Lydia geld gaf is Moretti en is de hoogste in rang van het politiebureau die ze in de handboeien sloegen en naar de rechtbank hebben gebracht. Ondertussen heeft Benoit Lydia naar zijn huis gewezen op te kunnen bewijzen dat hij niet de dader is. Uiteindelijk vindt Lydia de bewijzen in een kistje dat Benoit onschuldig is en barst uit in tranen. Benoit vraagt aan Lydia om hem vrij te laten en dat hij haar gaat helpen bij het zoeken naar de echte dader. 

  Lydia gelooft Benoit en is van plan om hem vrij te laten maar toen gebeurde het ondenkbare. Als Lydia de trap naar beneden komt krijgt ze en schok van blootliggende elektrische draden en krijgt een felle schok waardoor ze haar evenwicht verliest en van de trap valt. Benoit ziet dit allemaal gebeuren en ziet dat Lydia doodligt op de grond met de sleutel in haar hand. zijn enige hoop is dat ze hem vinden in het huis en snel vinden want hij verbruikt zijn laatste krachten. plotseling hoort Benoit iemand lopen op de verdieping boven de kelder en begint te roepen. De persoon die zich in het huis bevond kwam de trap af en keek naar het lijk van Lydia en neemt de sleutels en gooit ze verder weg. De vrouw schreef op de muur 'Je zult nooit weten waarom'. Ondertussen loopt het onderzoek verder en Rechercheur Fabre heeft een heel interessant weetje. het weetje is dat er een roodharige vrouw van ongeveer 25 jaar met een witte auto ziet met het kenteken VQ25 al een tijdje het huis van de familie Lorand in de gaten hield. Ze vinden de naam van de eigenaar van de witte auto en zoeken haar. Uiteindelijk komen ze uit aan het huis waar Benoit gevangen is en vinden Benoit maar helaas zijn ze te laat, Benoit is dood.   12-11-2017 om 16:34 geschreven door Tiffany  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 06/11-12/11 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!