Inhoud blog
 • Over ketnet: Ketnet Wazzzup!?
 • Steekkaart Schoten
 • Ophokplicht geld ook voor delen in Schoten
 • Wanneer Info????????? Hartelijke dubbele welkom
 • Welkom
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • Bloggen.be
 • Kidcity
 • Ketnet
 • Skynet.be
 • Google België
 • MSN België
 • ADSL
 • Belgacom
 • Zoeken met Google


  Schoten, schoten en nog eens schoten
  Alles dat ik vind over SCHOTEN
  16-11-2005
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over ketnet: Ketnet Wazzzup!?

  Ketnet Wazzzup!?

  Ketnet Wazzzzup!? is iets van ketnet. Je hebt er wel een VRT e-pas voor nodig.

  Wat is Ketnet Wazzzup!?

  Ketnet Wazzzzup is een elektroniche nieuwsbrief van ketnet waarin alle nieuwtjes van Ketnet of ketnetkick in staan.

  Waar vind ik Ketnet Wazzzzup!?

  Als je aangemeld bent in je elektroniche brievenbus, elke woensdag.Als je nog niet aangemeld ben kun je je (met toestemming van je ouders) aammelden op www.ketnet.be onder extras bij ketnet wazzzzzup!?.Als je al een VRT-e-pas hebt, maar niet voor Ketnet Wazzzzzzzup!?, kan je je op de tweede stap aanmelden. PS: dit is m' n eerste HTML bericht

  16-11-2005 om 17:30 geschreven door Detective in Schoten  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  >> Reageer (0)
  12-11-2005
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steekkaart Schoten
  Postnummer: 2900
  Oppervlakte: 2955 hectare 21 are 13 centiare
  Aantal inwoners op 31/12/2004: 33.228
  Provincie: Antwerpen
  Grensgemeenten: Antwerpen (Deurne, Ekeren, Merksem), Brasschaat, Brecht (Sint-Job) en Schilde ('s Gravenwezel), Wijnegem
  Bestuurlijk arrondissement: Antwerpen
  Administratief kanton: Kapellen
  Kieskanton: Kapellen
  Gerechtelijk arrondissement: Antwerpen
  Gerechtelijk kanton: Merksem
  Personenbelasting: 7%
  Opcentiemen op onroerende voorheffing: 1400
  Gewestwegen: 13,22 kilometer
  Gemeentewegen: 105 kilometer
  Tewerkstelling: 8.500 (bron: NIS)

  12-11-2005 om 16:56 geschreven door Detective in Schoten  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophokplicht geld ook voor delen in Schoten
  Ophokplicht geldt ook in delen van Schoten

  klik om op groter formaat te bekijkenSinds 31 oktober geldt in heel wat Vlaamse gemeentes de zogenaamde ophokplicht: iedereen die in de buurt van een "gevoelig natuurgebied" woont, moet zijn kippen en andere vogels binnen houden. Als de dieren niet binnen gehouden kunnen worden, moet de ren worden afgeschermd. Op die manier moet contact vermeden worden tussen het pluimvee en in het wild levende vogels en hun uitwerpselen.

  Volgens het Federaal Voedselagentschap (FAVV) behoort ook Schoten tot de gemeentes waarin zich zulke risicogebieden bevinden. Hoewel de kaart op de website van het FAVV tot dusver niet of nauwelijks te consulteren viel, leidt de gemeente op basis van verkregen documentatie af dat voor Schoten de wijken die in de buurt liggen van de E 10-plas en het Fort van Merksem onder de ophokplicht vallen.

  Concreet zou het dus gaan om de wijken De List, Ter Heide, Sas 6 en een stukje Elshout. Bekijk het kaartje om na te gaan of ook uw straat onder de ophokplicht valt. Meer details of een stratenlijst ontbreken dusver.

  12-11-2005 om 16:44 geschreven door Detective in Schoten  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer Info????????? Hartelijke dubbele welkom

  Hallo,     
  Je weet nog niets
  Maar dat komt wel.
  Ik heet je als bezoeker heerlijk welkom.
  In mijn volgende TEKSTEN  vertel ik alles (toch wel veel)van Schoten.


  Je bent altijd welkom op mijn gastenboek

  Groetjes,
  Detective in Schoten


  12-11-2005 om 14:04 geschreven door Detective in Schoten  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
  Hoi allemaal,
  Je bent gekomen om te kijken wat deze website (of blog) is of je bent gekomen voor informatie van Schoten.
  Wil je me iets vertellen?, schrijf het dan in mijn gastenboek.
  Groetjes,
  Detective in Schoten 

  12-11-2005 om 13:32 geschreven door Detective in Schoten  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/vanalles_over_schoten

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  12-11-2005 om 13:11 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Rondvraag / Poll
  Is Schoten groot?
  Ja
  Middelmatig
  Nee
  Bekijk resultaat


  Nieuws GVA
 • Ouders van Antwerpenaar die al 13 jaar in Egyptische cel zit: “Hij blijft hopen”
 • Donkere wolken boven bouw nieuwe Bosuil: na vijf maanden nog altijd geen vergunningsaanvraag
 • Great Old pakt amper 22% tegen top 6-clubs: nog slechter dan vorig seizoen
 • Antwerpse street-artists maken langste mobiele kunstwerk ter wereld
 • Al 24 meldingen van misbruik door loverboys bij Antwerps meldpunt dit jaar
 • STANDPUNT. Samenwerken rond het probleem van de Syriëstrijders is de boodschap
 • Voortvluchtige ‘peetvader’ Antwerpse Y.-clan vanuit schuiloord in Turkije: “Laat mij alsjeblieft naar België komen”
 • Eerste hulp bij pijntjes: kleuters leren EHBO met ‘Brecht de beer’
 • Pratende camera’s moeten spoorlopers tegenhouden: wellicht nog dit jaar aan station Mortsel-Oude God
 • Escape rooms worden echte attracties: zelfs schilderachtig kasteel Withof in Brasschaat krijgt er een


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!