Inhoud blog
  • ChocoladeCupCakes
  • Aromatherapie
  • Pasta met zalm en scampi's
  • Het is de allereerste keer...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Bona valetudo melior est quam maximae divitiae...

    25-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ChocoladeCupCakes

    ChocoladeCupCakes

    Recept van YammieMamie

     Voor 12 cupcakes


    125 gr fijne kristalsuiker

    125 gr roomboter

    125 gr zelfrijzende bloem

    2 eieren

    1 zakje vanillesuiker

    1 koffielepel cacaopoeder

    2 a 3 eetlepels melk

    Chocoladedruppels, rozijnen of nootjes naar smaak toe te voegen op het eindeĀ…

    • Klop eierdooiers luchtig met suiker en vanillesuiker tot het beslag als een lint van de klopper loopt.
    • Doe de zachte boter en de gezeefde bloem erbij
    • Klop de eiwitten stijf tot sneeuw. Zeef het cacaopoeder en los het op in de melk.
    • Spatel het eiwit en de chocolademelk onder het deeg.
    • Giet het deeg in de CupCakeVormpjes in een CupCakeBakplaat en zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

    Versieren met suikerglazuur en allerlei strooisels te verkrijgen in de supermarkt...

    Smakelijk en veel plezier!

    25-02-2010 om 00:00 geschreven door K.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Recept
    18-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasta met zalm en scampi's
    Pasta met gerookte zalm en scampi's

    - 400 gr pasta naar keuze
    - 250 gr gerookte zalm
    - scampi's
    - 2 courgettes
    - dille
    - 50 gr kruidenroomkaas
    - 10 cl witte wijn
    - olijfolie
    - peper en zout

    Kook de pasta. Snij de courgette in plakjes en de zalm in dunne snippers. De olijfolie verhitten, de courgette stoven en de scampi's bakken, dille toevoegen, kruid verder af met peper en zout. Voeg de kruidenroomkaas toe en laat dit smelten. Voeg daarna de witte wijn en de zalm toe. Laat een 10tal minuutjes sudderen.
    Vermeng met de pasta en dien op.

    Smakelijk!

    18-02-2010 om 21:53 geschreven door K.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Recept


    Archief per week
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Categorieën
  • Algemeen (1)
  • Aromatherapie (1)
  • Gezondheid (0)
  • Massage (0)
  • Recept (2)
  • Relaxatie (0)
  • Voeding (0)
  • Wellness (0)

  • Laatste commentaren


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs