Inhoud blog
 • Hij woont hier wel, maar ze kennen hem niet eee !!!!
 • espera un pocito mas!
 • poco demasiado!
 • disfrutaaaaaa!!!!!!
 • You wanted Batman, but instead you got Robin!!!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Valencia 2007-2008
  Valencia, steek je prumme door de rutte dak eraan kan met mijn flutte, Valencia!!
  30-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij woont hier wel, maar ze kennen hem niet eee !!!!
  Beste vrienden, vriendinnen, conferators, familie en andere, ....

  Het is nog eens tijd voor een serieuse tekst, Een relaas van de laatste twee weken, die niet in het minst chaotisch te noemen waren. Twee weken vol u`ps en downs en die morgen met het einde van de maand, gelukkig voorbij zijn. !

  Iedereen die ik gezien heb in belgië, zalig het was heel intens, bij momenten te, in de kerst doen we het rustiger aan e
  Anyhow, die morgen toen ik vertrok vanop zaventem en hier terugkwam, kwam stein direct met de mededeling dat hij wouw verhuizen. Toen gingen de poppen aan het dansen ... We hadden een klein conflict gehad met onze huisbazin over een kapotte douch. Waar ze ons zoñaar 100 euro voor aanrekende, adnormaal veel zeker voor die schade. Daarenboven was ons appartement boven alles nog altijd een veel te klein en oud kot. Dat in de volgende zomer misschien ook wel eens het bezoek ging krijgen van veel beestjes. Dus zo geschiede... zoektocht naar een nieuw appartement niet altijd gemakkelijk, gelukkig hhadden we twee franse vrienden die hetzelfde probleem hadden. Een appartement met vier kamers zou het worden.

  Anders dan vorige keer hebben we ineens een bureau ingeschakeld, dat verhielp een al te moeilijke zoektocht en resulteerde snel in een fantastisch appartement. Inderdaaaddddd we zijn verhuisd jawelllllllllll, Voor quasi dezelfde prijs hebben we echt een super geweldig en de bom van een appartement gevonden. Zoals ze hier zeggen, un piso de puta madreee! Korte vergelijking met het ander, ... Vier keer nieuwer, drie keer groter, vier keer properder, twee badkamers, nen toaster , vlakbij de haven dito strand, een zeer vriendelijke bazin, en nog veel meer!
  Na een kleine loting heb ik ook het geluk gehad om de grote kamer te krijgen. Die is even groot als mijn oude kamer en onze oude living samen. Genoeg supperlatieven, nu andere koek. Uiteraard viel ons afscheid bij onze oude kotbazin niet echt in goede aarde. Integendeel! Helaas had zij wel geen been om op te staan. Het is heel dom om zonder contract rechtenstudenten in je appartement te laten verblijven. . Het eerste gesprek was meer een scheldtirade eigenlijk, maar goed dat is ondertussen wel terug verbeterd. We hebben het appartement superproper achtergelaten, en zijn als 'vrienden' uit elkaar gegaan. Ze heeft ons ook vandaag fair uitbetaald, dus in principe geen probleem.

  Dus we zijn verhuisd, stein zijn vriendin (patricia) heeft ons geholpen en uiteindelijk is dat ook allemaal redelijk vlot verlopen. We hebben alleen nog geen bureau, maar gaan sebiet eens in de carfeaur gaan kijken achter scharnieren en planken. We moeten toch studeren e !

  We wonen dus samen met twee franse wezentjes. Charlotte van Parijs, en Mehdi van Brest. Dat zijn toch al bijna vrienden te noemen, dus ik vermoed dat het samenwonen wel in optimale sfeer zal verlopen!

  Genoeg over het verhuizen, wat met het school. Zoals de meeste wel weten had ik hier twee weken geleden examen zeerecht. Helaas volledig in de mist gegaan, met mijn gebrekkige kennis aan spaans. Was mij echter echt niet goed bevallen, vooral de prof viel me dik tegen. Echt nen boer eigenlijk! Dus heb ik er niets beter op gevonden dan van groep te veranderen, nieuwe prof, geen buis meer, en terug alle kansen open e!
  De nieuwe prof is echt een groot verschil, fantastische articulatie en ik versta het zowaar.

  Ik heb hier de komende weken al twee examens. Dat brengt mijn aantal examens in januari en februari op 1.5, dan kan ik lekker scriptietjes schrijven! Joepieee!

  Je ziet het waren serieus drukke twee weken, het kan terug allemaal rustig worden en normaal!
  Over drie weken sta ik weer bij jullie voor de warmte van kerst.
  Ik zal wat meepakken want het zonnetje schijnt hier nog steeds volop!

  Ik moet nu dringend door, want heb serieuse honger,
  probeer sneller en regelmatiger optedaten!

  Trouwens van 20 tot en met 5 maart-april is het volledig volgeboekt, geen tijd nog ruimte! Rest kan je altijd eens bekijken
  Besitoooo Pedro

  30-11-2007 om 16:07 geschreven door Pedro-Juan  


  >> Reageer (0)
  20-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.espera un pocito mas!
  Holaaaa chicos,
  ik weet dat het ondertussen weeral een tijdje geleden is, maaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr het is echt superdruk! Maar vooral er zijn van alle grote veranderingen op til, die ik hopelijk als alles achter de rug is volledig kan uitleggen! Ik kom binnekort weer, om jullie alle details mee te geven!!
  greets PJ

  20-11-2007 om 10:11 geschreven door Pedro-Juan  


  >> Reageer (0)
  28-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poco demasiado!

  Qué tal?

  Bien? Claro, conmigo tambien! Pero, quiza es mejor de hablar un poco flamenco! EEEy, weer een berichtje, ik weet niet hoelang het andere geleden is, dit zal in ieder geval een kort zijn ! Tis voor iedereen zondag éé!
  Nog steeds alles naar wens, wat had je verwacht. Oktober is gelukkig bijna gedaan, het weer in oktober valt toch dik tegen. Het was aangekondigd, maar het is lang zo slecht toch niet meer geweest. Het is nu al een kleine drie weken elke drie dagen een dag aan het regenen. Zoveel hebben ze hier toch al lang niet meer gezien, maar ja we nemen het erbij. Opwarming van de aarde enzo, het is overal merkbaar. Vandaag is het terug 25 graden, hopelijk blijft het even zo! De voorspellingen lijken toch zo te zijn!

  Erasmus, vakantie, ik weet het toch zo niet. Allemaal wel fun, in Spanje, allemaal veel trager, maar Spaanse vakken ... Fun is anders! De engelse vakken zullen op het einde van de kerstvakantie weinig problemen opleveren. Maar de Spaanse vakken is toch wel echt iets anders. De lessen zijn heel moeilijk te verstaan. Hoeweel ons spaans nog steeds vooruit gaat ! Verder zijn de Spaanse vakken ook wel relatief moeilijk. Het gaat uiteraard veel trager om ze te leren. Ze zijn gelukkig wel een beetje dunner. Want een blad of drie per uur is normaal! Maar goed, eso me inquieto, geen zorgen maken is het beste! De spaanse studenten maken ulder in ieder geval weinig zorgen, als ze buizen, tja dan doen ze het volgend jaar nog wel eens opnieuw! Normaal zal ons erasmus-statuut in echte nood ook wel ter hulp komen, denk ik.

  Gisteren was het verjaardagsfeest van onze Stein zijn vlam. Patricia gaf een feestje in haar familie-buitenverblijf 30 kilometer buiten Valencia. Mooi optrekje wel, zwembad, squash en een supergoeie barbecue. Meer heb je niet nodig. Het was wel grappig, wij zaten daar alletwee 22 jaar, de rest tussen de 26 en de 30 jaar. Wel weeral heel goed voor ons Spaans uiteraard. Ondertussen kan Stein dan ook al aan kindjes beginnen denken éé! Wie had dat ooit verwacht !

  Sebiet gaan we voetballen zé, de erasmussers beginnen elkaar te vinden, we zijn al met 25 ondertussen. Allemaal voetbalsullen die op zondag een balletje trappen! Zaligggg!

  Woensdag komen de mama en de papa, en real madrid! Wat een combinatie, dat gaat vuurwerk geven!

  Besitosss yyyyyy hasta pronto ééé coñoooss

  Omdat beelden spreken, heb ik nog wat foto's online gezet op mijn link, hier heb je nog eens de link:
  http://cid-c9313f942d5fc4f0.spaces.live.com/?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWljcm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdWxsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!C9313F942D5FC4F0!115&_c11_PhotoAlbum_startingImageIndex=&_c11_PhotoAlbum_commentsExpand=&_c11_PhotoAlbum_addCommentExpand=&_c11_PhotoAlbum_addCommentFocus=&_c=PhotoAlbum

   

  28-10-2007 om 14:03 geschreven door Pedro-Juan  


  >> Reageer (0)
  16-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.disfrutaaaaaa!!!!!!

  Holaaa, kindjes........

  het is al een tijdje geleden dat ik hier nog eens iets gepost heb. Maar ik ben volledig terug en ik ga opnieuw proberen de regelmaat te bewaren.
  Ik ben ondertussen ook in België geweest, dus de meesten hebben wel al een idee. Maar op aanvraag, hier dus deel drie!!!

  Ik denk dat ik hier ondertussen al zes weken zit, dus ik ken ondertussen de voor-en nadelen van deze bruisende stad. We passen ons meer en meer aan, we hebben een tweede thuis gevonden. Sinds twee weken zitten we in ons eigen appartementje, en het gaat lekker. Zoals jullie ondertussen weten, zitten we hier met een zweedse. Het samenwonen met een vrouw is toch wel aanpassen, maar voorlopig geen probleem. Het moet allemaal een beetje properder zijn en af en toe heeft ze haar kuren, ... . Ik was in begin niet echt enthousiast over ons appartement, maar hoe langer ik hier nu woon, hoe beter ik mij hier voel. Het begint toch een gezellige vorm te krijgen. 
  Wij doen echt ons best om het zo proper mogelijk te houden. De kakkerlakken in Valencia zijn nog niet helemaal overwonnen. De stad zit er nog vol van. We hebben blijkbaar wel een heel efficiënt middel gevonden nu. Ik heb er allesinds al een week geen meer gezien. Het zal ook stillaan een beetje kouder worden, ze zullen van zelf verdwijnen,... coucaracha coucaracha no se puede caminar!! Tegen de regen van Valencia zijn ze ook wel niet opgewassen denk ik. Het is deze week enorm geweest, het weer was bij momenten verschrikkelijk. Er zijn hier zelfs blijkbaar een paar doden gevallen in en rond valencia. Oktober is de regenmaand, en dat is toch wel duidelijk te merken. Ik zit toch wat meer binnen de laatste weken. Als het heel hard regent ligt het leven hier toch volledig lam.

  Het leven aan de universiteit gaat ook rustig zijn gangetje. Deze week was het in ieder geval een zeer rustige week, met drie dagen vakantie. Op dinsdag de feestdag van Valencia comunidad, en vrijdag de nationale feestdag. De dag dat columbus Amerika ontdekte. De feestdagen gaan hier gepaard met allerhande festiviteiten. Vooral dinsdag was het heel speciaal. Het was een optocht van de moren en de christenen. Een optocht van vier uur. Iedereen was wel zeer mooi verkleed.
  Unief dus, ik weet niet goed of het niveau veel lager is. In ieder geval ik ben er nog niet achter gekomen. De spanjaarden geven toch de indruk, heel de dag in de bib te zitten. Geen idee waarom, zeker niet in oktober. Maar kijk, misschien zijn de hersenen hier ook wa trager, of misschien gaan wij  bij kerstmis zeggen, jammer dat we ook niet in de bib zaten. We zijn er wel mee bezig, dat zal voorlopig het belangrijkste zijn.
  Ondertussen zijn we ook met een nieuwe cursus Spaans begonnen, nog een beetje extra kan toch geen kwaad. De lerares is deze keer veertig, dus hopelijk kan stein hem inhouden.

  Ik ben hier ondertussen ook beginnen meetrainen met het universitait voetbalteam. Echt hilarisch. Mannen die bij de jeugd van Valencia spelen enzo. Fijne mannen wel, toch een ander niveau. We hebben daar een uur gestretcht, en spieren bewogen, die ik nog nooit had gevoeld. . Het is intensief, maar het doet echt wel goed, hoewel ik vandaag amper kan lopen.

  Ik ga hier sebiet naar de kapper, voor de eerste keer, ik ben benieuwd hoe ik naar huis ga komen. Ik beloof dat ik rap meer ga bijtypen!! Maar toch al een klein tekstje, dan heb je een idee!!!
  Ik heb hier ook mijn adres en telefoonnummer onder getypt. Als je me dringend nodig hebt!!
  Voor de mensen die willen komen voor 1 december. Sorry wij zitten vol!!
  Tot binnekort!!
  grande beso!!

  Mijn adres is Carrer de la republica argentina     xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />22   dus nummer tweentwintig      Pt. 1 (puerta 1)
                       46021 Valencia
                       espanje
  Mijn Spaanse nummer is 0034 697 600 227

  16-10-2007 om 17:36 geschreven door Pedro-Juan  


  >> Reageer (0)
  14-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You wanted Batman, but instead you got Robin!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Olaaaa Chicosss, comó estás??
  Tweede week weeral aan het einde, en wat voor een week!!
  Vorige week het laatste wat ik schreef, was dat we richting carnaval zouden gaan! Zo geschiede... Als twee moren verkleed zouden we tegen elf uur de metro nemen richting 'Carnavale Rafaelbunyol'. Wat een feest, rond een uur of twaalf kwamen we toe, duizende mensen allemaal verkleedt, stonden ons op te wachten. Het was een klein stadje en alle straten liepen afgeladen vol. Ik ga sebiet proberen hier een foto bij te voegen, dan heb je een beeld van hoe we er uit zagen. Het was echt een fun feestje, overal optredens van bandjes, dansen roepen, en pinten blazen. Tegen een uur of zeven in de morgen vertrokken we terug richting Valencia. Tegen acht uur lagen we eindelijk in ons bed.

  De volgende middag was het echter heel wat minder. Koppijn, maar vooral het zoeken naar een appartement kon beginnen. Kon geen probleem zijn dachten we, niks was echter minder waar. Was het door de koppijn, te weinig slaap, de hitte, het ging echt niet vooruit. Er was niks te vinden, ze moesten geen Belgen hebben,... We liepen al richting huis toen we een madam een papier zagen ophangen. Jaweeeelllllll Alquillar un piso! Finally een eerste kamer die we konden gaan bekijken. Dat dat appartement het uiteindelijk is geworden laat zich wellicht al raden !!
  Het is een echt studentikoos appartement. Niet te groot, zeker niet te modern, maar er valt wel echt iets moois van te maken. De volgende dag zijn we samen met Amaliaken het contract gaan ondertekenen. Amalia stond het appartement niet echt aan. Dus na een uur roepen tegen de huisbazin werd er beslist dat we enkel het appartement zouden nemen, als de muren opnieuw geschilderd werden, de badkamer gerepareerd werd, en er een tv kwam te staan! Los van de badkamer was dat niet echt nodig, maar goed we kunnen er maar goed bij varen. Dat gesprek was echt maf, stein en ik zaten in een hoekje verbaasd te kijken, terwijl de huisbazin en Amalia maar tegen elkaar stonden te roepen. We waren er echt zooo van overtuigd dat we al op zoek konden naar iets anders. Uiteindelijk gaven ze elkaar twee bezen, en hup Claro! Gefixt!De Spaanse cultuur zeker... ! Zaterdag zijn de werken gedaan, en kunnen we erin trekken. We moeten echter nog een derde roomie zoeken, want het is voor drie personen. Er zijn echter al veel gegadigden, dus we gaan eens beginnen aan onze gesprekken!

  Ondertussen gaat het leven hier zijn gewone gangetje. Half tien in de les, half drie naar het strand, half tien avondeten, half twaalf stad in!!! Je begint uiteraard wel de stad te kennen, de plaatsjes waar je moet gaan eten, de bars waar je moet gaan drinken, dus het loopt allemaal al heel wat vlotter! De spaanse sfeer is echt geweldig, je draait er zo snel in mee, en ik denk wel dat ik mij hier zeker een jaar kan goed hebben! Alleen Spaans leren wordt toch een hele opdracht, het zijn leuke lessen, maar het is toch niet zo simpel!!! We zijn begonnen met s'avonds beetje bij te studeren, want anders mis je toch een heleboel!!
  Ondertussen maken we uiteraard ook een heleboel vrienden, er steken er wel een paar bovenuit! Eénen hollander die is echt zalig, hij doorbreekt alle clichés over Hollanders en is heel aangenaam om mee weg te gaan. Jammer genoeg blijft hij niet het hele jaar, anders had hij de derde kamer wel gekregen. We gaan nog altijd meestal weg samen met onze klas, dus je leert elkaar wel al beter kennen!! We komen nog wel met iedereen overeen, just ééne waal niet!!! Met alle respect maar hij bevestigt dan weer alle clichés over walen!!! Wat een druif! Vandaar dat we het formatieberaad van dichtbij volgen!! We zijn al aan het hopen op een splitsing !!
  Het zit hier ook echt vol Zweden en Noren, niet normaal! Damn you Vikings, maar allemaal muy simpatico!!!

  Het is weer weekend, en we zijn weer volledig volgeboekt, met als hoogtepunt waarschijnlijk de eerste match morgen in Estadio Mestalla. Ik verwacht ook het eerste bezoek, dus het wordt dikke fun!!


  Blijkbaar is er beetje onduidelijkheid over wanneer je best naar hierkomt, ik zal proberen hier regelmatig een kalender op te zetten!!! Voorlopig zijn enkel de eerste vier dagen van de herfstvakantie al volgeboekt, dus er is nog plaats!! Het weekend van vijf oktober moet je uiteraard ook niet komen, want dan is het FIESTA en Belgica!!!

  Ik vertrek richting strand, het is iets minder weer vandaag, het is maar 28 graden, wat een tegenvaller

  Hasta luego chicos!!!!!

  Ik heb een paar foto's uit het ruime aanbod op nen space gezet, dan kan je die eens checken!!!
  greets PJ

  http://cid-c9313f942d5fc4f0.spaces.live.com/?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWljcm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdWxsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!C9313F942D5FC4F0!115&_c11_PhotoAlbum_startingImageIndex=&_c11_PhotoAlbum_commentsExpand=&_c11_PhotoAlbum_addCommentExpand=&_c11_PhotoAlbum_addCommentFocus=&_c=PhotoAlbum

  14-09-2007 om 21:44 geschreven door Pedro-Juan  


  >> Reageer (0)
  07-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.la suerte está echada
  ¿hola qué tal?

  Zoals jullie weten zal  ik een jaartje ñet stein verblijven in Valencia, dus heb ik een blog gemaakt. Dan kunnen jullie een beetje volgen wat hier allemaal te beleven valt. Ik ga proberen er elke week iets op te zetten, je moet dan af en toe maar eens komen kijken!! Foto's zal ik er maar vanaf oktober op kunnen zetten, want dan kan ik pas mijn labtop installeren.

  een eerste korte impressie van het zooo zonnige valencia!! Als er een paar fouten instaan, mijn excuses, maar het is een qwerty-klavier!! Ik ga mij een beetje beperken tot het beschrijven van de stad en de sfeer hier, vanaf volgende week zal ik dan wilde verhalen posten.

  Het vertrek was emotioneel, afscheid van iedereen met krop in de keel. Eenmaal het vliegtuig op was het avontuur onderweg. Beiden hadden we hetzelfde gedacht, het loopt wel los. Dat we gelijk hadden zouden we van meet af aan bewijzen, en zo geschiede...
  Eens we aankwamen werden we opgewacht door een chauffeur van de Spaanse school. Als celeberties werden we door Valencia gereden in 'nen dikken benz'. We werden afgezet bij onze gastvrouw. Amalia Tello, Amaliaken voor de vrienden!! Ze kondigde haarzelf aan als een middleaged woman, maar algauw leek dat enkel een eufemisme te zijn voor haar echte leeftijd! Rond de 70 schatten we. Haar kinderen zijn het huis uit, en ze vangt haar eenzaamheid op door 6 studenten in huis te nemen. Elke dag duikt ze samen met ons terug haar jeugd in. Haar moedergevoel is ze duidelijk nog niet verloren!! Ja Hallo! Het is wel een fantastische vrouw die alles voor ons over heeft. Ze spreekt alleen Spaans, dus je wordt verplicht om te proberen, en te proberen, en te proberen, en te proberen,...
  Enigsinds verlampt door de warmte gingen we direct a la playa. We leerden algauw Spaanse dames kennen, Esther, Paula, Maria y Sonia.
  Na een vluchtige babbel namen ze ons mee maar een Megaaaa - cosy bar: dronken wat, kregen er gratis tapas en genoten van de zonsondergang in de haven van Valencia. Onbeschrijfelijk!! Als jullie naar hier komen is dat waarschijnlijk de eerste plaats waar we heen zouden gaan!
  Voor een eerste avond kon dat in ieder geval tellen.

  Maandagmorgen half 9 kwam de ontnuchtering. Terug naar school, elke dag 5 uur spaans. Spaans is wel te doen, maar het zal nog een lange tijd duren voor we echt goed gaan kunnen converseren. Positief is wel dat je niet anders kan dan Spaans leren en Spaans verstaan. Als we bij Amaliake Engels praten begint ze een eend na te doen, dat is dus geen optie. Onderweg naar huis praten Stein en ik een beetje Spaans oñ alles te herhalen. Alle beetjes helpen.
  Voordeel is wel dat we om half drie klaar zijn met de les. Dan vertrekken we direct richting strand: Je kan er toch al rap toch 8 uur blijven liggen.
  Je zit ook met een enorm heterogene klas, mensen van Italië tot Japan. Iedereen is hetzelfde lot toebedeeld, dus je ontñoet direct heel veel mensen. Gemiddeld liggen toch met 10 a 15 mensen op het strand.

  Valencia als stad, is toch wel echt een grootstad. Het is hier overdag enorm druk, en het verkeer is een chaos. Echt enorm veel fantastische pleinen zijn er wel niet. Het is een mooie stad, maar qua architectuur niet echt speciaal. Maar s'avonds hangt er zo een typische mediterrane sfeer: warm, palmbomen, overal terrasjes,...  Wij zijn ons volop aan het aanpassen aan het ritme. Je ontbijt om acht uur, dan heb je een zware maaltijd om vier uur in de middag, tot slot eet je rond 10,11 uur nog een paar lichte dingen. Het is wonderlijk hoe rap je maag zich aanpast. De nachten zijn uiteraard wel veel korter, maar dat compenseren we ruimschoots door te slapen op het strand.
  Het is hier ook echt wel elke dag feest. Vanavond gaan we eerst eten met onze klas, en daarna naar een carnavalparty net buiten valencia, verkleedt als twee turkse imams!! We hebben ons net een moustache en zo een rood hoedje gekocht!!
  Volgend weekend hebben we al een trip richting madrid.

  Ondertussen zijn we ook op zoek naar een appartement voor de rest van het jaar. Nu zoeken we in de buurt van de heilige voetbaltempel van Valencia. Veel studenten zitten daar, en de appartemeten zijn groot en proper. Het zoeken verloopt wel iets minder vlot dan verwacht, maar het is weekend dus we kunnen ons er eens aanzetten.

  Voor de mensen die willen komen, je hebt voor elk wat wils: ongeloofelijk veel winkels om te shoppen. Echt maf, de prijsen liggen hier ook vaak iets lager. Het blijft tot begin december 30 graden, en vanaf maart is het terug dertig graden. In de wintermaanden is het tussen 15- 25 graden. Je kan op nieuwjaar gaan zwemmen in de zee als je wilt. Er zijn ook paar ñusea om de cultuur op te snuiven. Uiteraard kan je ook voetbal gaan kijken, ofwel in het stadion van Fc Valencia, ofwel in het stadion van levante. Beide eerste klasse ploegen. het stadion van valencia is echt impressionant!

  Voilà een korte schets, later veel meer info, maar ik moet nu echt naar het strand !! ;-)

  Un grande beso!!!
  Pedro-Juan

   


  07-09-2007 om 17:56 geschreven door Pedro-Juan  


  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!