Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Vakantie tip bij uitstek : De Haan aan zee Belgische kust
  Mijn favorieten
 • Badstad De Haan
 • Vakantiepark Park Atlantis
 • Park Atlantis II (met prijslijst)
 • Atlantis Holidays
 • Vakantie De Haan
 • Zeevakanties
 • Belgische kust.Net
 • Foto's Park Atlantis (Dahlia)
 • Foto's Park Atlantis
 • Zoeken in blog  Contacteer het vakantiepark:

  Per mail: info@parkatlantis.be

  Per telefoon:  32 16 481059
  (Call center: 18h30 - 20h30)

  of via deze blog
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  De voordelen van Park Atlantis

  - Geniet in bepalde periodes van belangrijke lastminute kortingen:
    Neem gerust contact op met ons call center of zendt ons een e-mail.

  - Gratis tennis met eigen materiaal voor onze huurders

  - Geniet van een leuke wandeling in de beschermde duinen

  - U betaalt niet voor uw enige hond (in bepaalde appartementen)

  - Geen dossierskosten, noch makelaarskosten
  Foto
  Foto
  Foto
  Vakantie aan zee Belgische kust: De Haan aan zee - vakantie tip!
  De Haan aan zee is een van de mooiste stadjes van België met huizen zonder hoogbouw in Anglo-Normandische stijl. Er is een uitgebreid wandelgebied waarin het gekende vakantiepark Park Atlantis® is gelegen met zijn mooie vakantieappartementen en huisjes.
  De Haan aan zee: onze vakantie tip voor een geslaagde strandvakantie aan de Belgische kust
  06-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie tip bij uitstek : De Haan aan zee Belgische kust
  Klik op de afbeelding om de link te volgen  De Haan dankt zijn bevalligheid niet alleen aan zijn bouwstijl en -aanleg; het is gespaard gebleven van hoogbouw, wat deze badplaats een eigen karakter verleent. Er is bovendien een gezellige wandeldijk. 

  De toeristische motor van deze badstad is gesitueerd in de mooie architecturale bouwwerken van de "Concessie", die de Staat in 1889 in erfpacht gaf voor een termijn van 90 jaar.

  Reeds bij het binnenrijden van De Haan word je onmiddellijk betoverd door de prachtige gebouwen en villa's in anglo-normandische stijl: gevels met vakwerkstructuur, cottages met rode daken, balkonnetjes, torentjes, …

  Wie hier bouwen wil moet zich nog steeds houden aan strenge stedebouwkundige regels, zoals bijvoorbeeld : de hoogte van de flatgebouwen beperkt zich tot vier verdiepingen, tuinen rondom de villa's, toepassing van anglo-normandische stijlkenmerken. Eenmaal per jaar (1e zaterdag augustus) wordt er teruggegaan naar die Belle Epoque-periode gedurende het Trammelantfeest.

  Bezienswaardigheden

  De Haan Centrum

  Wil je eens terug in de tijd? Een goede eeuw geleden? Dan moet je vast en zeker door de 'Concessie' in De Haan Centrum wandelen. Zowat alle gebouwen dateren uit de Belle-Epoque periode. Koning Leopold II was persoonlijk betrokken bij het ontstaan van de badplaats De Haan. Elk gebouw heeft er een eigen verhaal: van het eerste luxe hotel met stromend warm water, over architecturale pareltjes, tot het onderduikadres van Albert Einstein kort voor de 2e wereldoorlog. 

  Voor romantische zielen is het hoogtepunt van hun vakantie een zonsondergang bij de Spioenkop. Het witte paviljoentje met rode dak in de duinen biedt een prachtig uitzicht. Bij valavond zie je op die plaats de blauwe lucht geelrood tot donkerpaars kleuren.  Je ziet de schaduwen steeds langer worden, tot de zon achter de zee is verdwenen.   

  Bos- en wandelgebied

  De Haan en Wenduine zijn één van de weinige plaatsen aan de Kust waar je nog een loofbos in de duinen aantreft. Dit bos- en wandelgebied tussen Wenduine en Bredene is uniek in België. Via het "Duinbossenwandelpad" ontdek je dit 152 ha groot bos- en wandelgebied. Bedoelde wandeling is te koop aan 1,25 euro in de infokantoren van De Haan, Wenduine en Vosseslag. Je kan starten aan het tramstation van De Haan of aan de Dienst voor Toerisme in Wenduine. Onderweg wandel je ondermeer langs de typische villa's van De Haan en de Spioenkop in Wenduine.


  Uitgebreide sportinfrastructuur:

  De Haan beschikt over een uitgebreide sportinfrastructuur met zwembad, bar, bowling, squash en minigolf. Het complex is gelegen in de Sparrendreefstraat, niet ver van het vakantiepark Park Atlantis®. Daarnaast is er nog een grote speeltuin in het centrum.

  Voor groot én klein is de badstad De Haan een vakantieparadijs-aan-zee! 

  Vakantiepark Park Atlantis® in De Haan

  Het vakantiepark Park Atlantis® profiteert in ruime mate van deze infrastructuur en mooie omgeving. Het vakantiepark zelf is ingeplant in een 10 ha groot park en heeft dus in tegenstelling tot de meeste andere vakantieparken ontzettend veel buitenruimte, waardoor het er nooit druk aanvoelt. Het park bevindt zich in het beschermd duinengebied en ligt op wandelafstand van het strand. Het park is 10 ha groot en is volledig omheind. Het vakantiepark is uitstekend geschikt voor familiale vakanties en groepen.

  De huurders van Park Atlantis® kunnen gratis gebruik maken van de vernieuwde tennisterreinen, van één van de voetbalvelden, het basketbalterrein, de BBQ weide, het vernieuwde petanque veld,...  Het gekende golfterrein van De Haan ligt in de onmiddellijke omgeving. Het gemeentelijk zwembad (Pier 10) is niet ver af en beschikt over bijhorende activiteiten zoals fitness en bowling. Paardrijden is eveneens mogelijk (manege Camargue in de onmiddellijke omgeving) en aan de ingang van het park kan men fietsen huren. Stallingen voor fietsen zijn aanwezig op het park. Voor zowel een ontspannende als een actieve vakantie beschikt Park Atlantis® over meerdere troeven!!

  In de onmiddellijke omgeving van het park is er een kleine winkel (Belise) aanwezig voor alle noodzakelijke aankopen. Er is een Delhaize en een wasserette in het centrum van De Haan. Er zijn ook meerdere goede familiale restaurants (o.a. Reinaert) in de onmiddellijke omgeving.

  Via een  aangename wandeling over de voetgangersbrug bereikt men een geleidelijk aflopend strand dat zeer geschikt is voor spelende kinderen.

  Naast het verzorgd wandelgebied met onmetelijk groen in de onmiddellijke omgeving is een bezoek aan enkele wondermooie, rustige, schilderachtige polderdorpjes zeker de moeite waard!

  Centrale ligging aan de Belgische kust

  Het vakantiepark is gelegen op 10 km van Oostende en Blankenberge en 20 km van Brugge en is dus zeer geschikt als uitvalsbasis van daguitstapjes aan de kust.

  Grote keuze aan accommodaties: naar wens combineerbaar voor grote families

  U vindt verschillende types van appartementen op Park Atlantis®: voor 2 tot 4 personen in de residenties Acacia en Orchidee; voor 4 tot 8 personen in residentie Dahlia.

  De appartementen zijn goed uitgerust met microgolf, kruimeldief, frigo, video, DVD speler, tafelgrill, uplighters... In Dahlia is er bovendien een vaatwasser, combi 3 microgolf, electrische BBQ ...

  Het park biedt uitgebreide mogelijkheden voor familiereünies en groepen omdat meerdere appartementen naast elkaar kunnen gehuurd worden.

  Residenties Orchidee en Acacia

  Gezellige, goed gelegen en betaalbare appartementen, geschikt voor 2 tot 4 personen.

  De residenties Acacia en Orchidee zijn identieke residenties, die enkel verschillen door hun ligging. Residentie Acacia heeft een meer centrale ligging en residentie Orchidee bevindt zich in een rustiger gedeelte van het park.

  In beide residenties kunnen we U gelijkvloers appartementen voor maximum 4 personen aanbieden, die goed gelegen zijn en die beschikken over een mooi terras met zicht op een gemeenschappelijke tuin.

  Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 m2 en beschikken over een woonkamer met ingerichte keuken, een vernieuwde badkamer en een slaapkamer met dubbel bed.

  De "upgraded" appartementen beschikken over een vernieuwde keuken met frigo, kookplaat en microgolf; er is een TV met video en DVD speler, halogeen verlichting,... Op de vloer bevindt een vernieuwde tegelvloer van goede kwaliteit.

  De sofa in de living kan worden omgebouwd tot een volwaardig bed voor 2 personen (140 cm). De inrichting is functioneel. De gezelligheid wordt bevorderd door het gebruik van uplighters en onrechtstreekse verlichting.

  Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en dit is gratis.

  De voorraadlijst omvat een huisraad voor 6 personen en heeft vele extra’s zoals strijkplank en strijkijzer met stoom (er bevindt zich een wasserette in het centrum van De Haan), donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, elektrische koffiezet, tafelgrill, waterkoker, elektrische fruitpers, enz.

  De parkeerplaats is inbegrepen in de prijs.

  We beschikken over appartementen waar honden toegelaten zijn. Hiervoor betaalt u geen supplement.
   

  Residentie Dahlia:

  Ruime en comfortabele appartementen geschikt voor 4 tot 8 personen

  Voor velen is residentie Dahlia de meest charmante residentie met een centrale ligging in een rustige zone in het park, omringd met veel groen en gebouwd in de typische “cottage” stijl, typerend voor de gebouwen in De Haan. Door zijn structuur en beschikbare ruimte is deze residentie zeer geschikt voor families met kinderen en groepen.

  De gezellige binnentuin zorgt voor een aparte sfeer en geeft een bijkomende bescherming bij winderig weer. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubelen voor 8 personen en is voldoende ruim om een BBQ te organiseren. Hiervoor wordt er een elektrische BBQ ter beschikking gesteld.

  De appartementen van residentie Dahlia hebben de beschikking over ongeveer 70 m2 en omvatten naast de keuken, geschikt voor 8 personen, over een ruime living van 25 m2, met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed van 140 cm is ingebouwd. Er is een eerste slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm en een tweede slaapkamer met twee stapelbedden, geschikt voor 4 personen. Er zijn twee kleine badkamers met douche, toilet en wastafel.

  Er kan een gezellige binnenverlichting worden gecreëerd, dank zij het gebruik uplighters en onrechtstreekse verlichting.

  De huisraad is voorzien voor 10 personen. Ook hier zijn er extra’s zoals vaatwasser (beschikbaar in alle types van Dahlia), een grotere TV met video en DVD speler, een stereo installatie van goede kwaliteit en met aparte boxen, een tafelgrill, een elektrische BBQ, een strijkplank met strijkijzer met stoom, een kruimeldief, een haardroger, …

  Het appartement wordt verhuurd met twee parkeerplaatsen. Er zijn aansluitende appartementen beschikbaar voor groepen.

  De hoekappartementen beschikken naast het terras op de gezellige binnenkoer, over een ruime tuin, die volledig privé is en die naar het zuiden is gericht. Deze appartementen zijn ook geschikt voor twee gezinnen, die over een aparte slaapkamer en badkamer wensen te beschikken en die bereid zijn om de overige ruimten te delen. Aldus is Dahlia ook een zeer economische formule.

  Er is ook een mogelijkheid om een bijkomende kamer met apart toilet en lavabo te huren op de tweede verdieping en dit aan zeer gunstige voorwaarden (
  http://beam.to/dahlia).

  Gedurende de maanden juli en augustus verhuren we per week van zaterdag tot zaterdag. Daarbuiten kunt u gerust een weekend boeken van vrijdagavond tot zondagavond.

  Contacteren en Boeken

  Meer informatie is beschikbaar op de site van het vakantiepark: http://www.parkatlantis.be

  U kan een e-mail sturen op volgend adres: info@parkatlantis.be

  Via dit adres boekt u rechtstreeks. Er worden u geen dossierkosten of makelaarskosten aangerekend. 
  Telefoneren kan ook via het call center op het nummer 32 16 481059 (18h30 - 20h30)

  Kijk ook eens op de aangegeven links

  Park Atlantis®: een vakantiepark voor alle seizoenen. We zijn het ganse jaar open !

  Bijlagen:
  http://www.parkatlantis.eu   

  06-02-2011 om 18:22 geschreven door Zeevakanties  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Tags:vakantie aan zee, belgische kust, de haan, brugge, atlantis, weekend,
  >> Reageer (0)

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 31/01-06/02 2011

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto  Stuur ons gerust een e-mail

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Rustig genieten in een aangename omgeving op wandelafstand van het strand
  Mailinglijst

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.
  De troeven van Park Atlantis

  - Rustig genieten in een aangename omgeving

  - Vernieuwde standaard voor onze comfortabele en gezellige appartementen

  - Gratis sporten: tennis, voetbal, volleybal,basket,...

  - Centrale ligging

  - Uitgebreide mogelijkheden voor ontspanning

  - Kindvriendelijk strand op wandelafstand

  - Nabijheid badstad De Haan

  - Appartementen beschikbaar waar honden toegelaten zijn
  Een interessant adres?

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!