Unkerzakbikers
Inhoud blog
  • Fietstocht voor het goede doel.
  • Onze fietstocht voor Oigo!!
  • Routes fietsweekend.
  • Rit van zondag 20/02/22.
  • Rit van zondag 13/02/22.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Ledenlijst

    Filip Van Malderen Jan Bracke Kris De Vleeschouwer Geert Everaert Bart Van De Kerckhove Hendrik Danneels Gerrit Bonne Luc Van De Velde Bertrand De Witte Ben De Bock Davy Van Rijsselberghe Kurt Van Bogaert Johan Van Der Heyden Peter Van Damme Peter Rooms Tom Neus Steven Bossuyt Peter De Jonghe


    fietsclub voor het goede doel
    28-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 28/04/19.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Een uitgepijlde tocht die voorbij ons buskot passeerde. Wat wil een flandrien nog meer? Het was inderdaad flandrien weer. Het was nog droog aan de start, wel met een nat wegdek en de wolken en buienradar beloofde niet veel goeds. En eenmaal we de paarse pijlen van WTC De kring uit Lochristi begonnen te volgen, vielen ook de regendruppels naar beneden en dit tot 11.00u. De 'A'groep, gestart met 8 man, ving de 70km lange tocht aan richting Lochristi. Na een kleine 20km kwamen we bij de start. We schreven ons vlug in, sommigen nuttigen reeds hun boterham die eigenlijk voor achteraf was bedoeld, en zetten onze tocht verder richting Destelbergen en Melle. Na de beklimming van de Betsberg in Gontrode besliste Bart, die zaterdag reeds 100km had gefietst, om de tocht een beetje in te korten. Jan ging hem achterna maar vond hem niet terug. Beiden reden dan maar alleen verder in dit hondenweer en kwamen respectievelijk uit op 61 en 63km. Respect. De andere 6 (Geert, Luc, Bertrand, Jules, Hendrik en Filip) reden verder naar Munte om de Munteberg te beklimmen. Onder het kopmanschap van onze 'elite zonder contractrenner' Jules werd het tempo de hoogte in gejaagd. Te volgen die man!! 
    In de terugkeer reed Geert nog tweemaal lek. De 2x bijgestaan door Hendrik arriveerden zij ook bij Moet na 74 natte kilometers. 
    De 'B'ploeg fietsten 52 km bij elkaar. Dit was de verdienste van Gerrit en nieuweling Tom Neus. Welkom Tom!!! Johan wou absoluut ook op de fiets na een 'zware' zaterdag en fietste 15km. In totaal hebben de unkerzakbikers dus een kleine 700km gefietst op zondag. Goe bezig.
    Op naar volgende week. Fiets ze!
    Capt.Phil

    28-04-2019, 18:24 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De organisatoren en den 'B' van zondag 21/04.




    25-04-2019, 20:56 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 21/04 + barbecue.
    Zondag stonden we met 8 renners aan de start om 8.30u. en 3 renners om 9.00u. Den 'A' en den 'B'. Den 'A' besloot een rit van vorig jaar te herhalen die richting Peizegem ging. Maar de wegenwerken verplichtten ons om af en toe een ander traject te volgen dan de GPS. Toch kwamen we steeds op de te volgen route en werd het aldus opnieuw genieten onder een stralende zon en zomerse temperaturen. Uiteindelijk strandden we, zonder pech, bij moet na 82km mooi op tijd om onze hersenen te pijnigen voor de prono van de Amstel. 
    Iedereen vertrok dan mooi op tijd want we werden om 13.30u. verwacht in de jeugdherberg 'De Valk' te Laarne voor onze traditionele 'winter'barbecue. Zoals je ziet aan de foto's was er van winter helemaal geen sprake maar dat kon de pret niet drukken.Het vlees was lekker, de drank was er in overvloed en de sfeer was opperbest. Bedankt Jan en Davy voor deze organisatie!! Op naar volgend jaar.








    Bijlagen:
    IMG-20190421-WA0005.jpg (126 KB)   

    25-04-2019, 20:46 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 14/04/19!!
    Afgelopen week was er een met een zwart randje voor onze club.
    Twee van onze leden dienden deze week plots afscheid te nemen van hun vader. Langs deze weg willen wij Bart en Bertrand en hun familie alle sterkte toewensen!!
    De rit van zondag werd gereden ter nagedachtenis van beiden.
    Met 10 man waren we op post om 8.30u. bij een temperatuur van net boven het vriespunt, maar droge weersomstandigheden.
    De rit bracht ons langs Laarne en Beervelde naar Lochristi, waar we even halt hielden bij het graf van de ouders van Bertrand.
    Na het korte herdenkingsmoment zetten we onze weg verder naar Hyfte, alwaar onze voorzitter Jan (met een lichte blessure) samen met Gerrit, Johan en Davy afdraaide richting Kalken om met 54km te eindigen aan de Schorpioen.
    De rest fietste verder richting Mendonk, Wachtebeke, Moerbeke, Eksaarde, Lokeren en Overmere (alwaar Bertrand en Thierry richting Kalken fietsten en op 65km uitkwamen).
    Het overgebleven viertal, Peter D.J., Luc, Hendrik en Geert maakten nog een ommetje via Uitbergen, Schellebelle, Wetteren, Ten Ede, Laarne om zo de Schorpioen te bereiken met 77km in de benen.
    Volgende week kijken we al uit naar de organisaties van onze twee bevriende wielerclubs, op zaterdag de Heirnis Classic in Gentbrugge en op maandag de rit naar het Waasland van wielerclub de Calcine van Kalken.
    Vele sportieve groeten, Gerardo.




    16-04-2019, 20:01 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit op zondag 07/04/19.
    De unkerzakbikers konden natuurlijk niet ontbreken op de hoogmis van de Vlaamse koers. Na ons succesvol fiets- en wandelweekend fietsten we deze zondag traditioneel naar Hamme via de Miraroute. In Hamme fietsten we op het parcour van de Ronde van Vlaanderen en maakten een pitstop aan de supportersclub van Greg. Veel symphatisanten waren al op de been (fiets). Na deze korte stop zetten we onze tocht verder naar de Schorpioen via het parcour van de Ronde. Het was lang geleden dat we zo werden aangemoedigd door de wielergekke meute. Met 64 km op de teller konden we dan onze pronostiek invullen.
    Fiets ze. Capt.Phil






    07-04-2019, 21:11 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag fiets-en wandeltocht.
    Uiteindelijk zijn we zondag afgeklopt op 748 deelnemers. Meer dan het dubbele van vorig jaar (327). Alles is vlot verlopen. Onze sterke vrijwilligers stonden een heel weekend paraat om jullie in de watten te leggen. Er waren geen accidenten onderweg, elke deelnemer was lovend over de parcours, de organisatie, de vlotheid van bediening en de bewegwijzering van de parcours. Als unkerzakbikers doet dat deugd om zoveel positief nieuws te horen. In naam van ons allen danken wij ALLE deelnemers voor hun steun aan ons goed doel, de 1000km Kom op tegen Kanker. Wij kunnen met twee teams deelnemen van 30 mei tot 2 juni. Jullie kunnen ons dan komen aanmoedigen langsheen het parcour. Verdere info via deze blog of via de website van de 1000km. ( www.1000km.be ) 
    Dan rest er mij alleen nog onze vrijwilligers te danken voor hun tomeloze inzet en engagement om deze organisatie feilloos te laten verlopen. Chapeau!!!!
    Hieronder enkele impressies.
    Capt.Phil










    04-04-2019, 19:33 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste dag fiets- en wandeltocht.
    Onder een stralende zon begon de eerste dag van onze fiets- en wandeltocht.
    De vroege vogels stonden al voor het vertrekuur (07.00u.) klaar om onze wandelroutes aan te vallen.
    Druppelsgewijs vonden de deelnemers hun weg naar onze vertrouwde stek op de Heirweg, de Schorpioen. Met een piek tussen 09.00u.-10.00u. stegen de temperaturen naar lentegevoel. Onze eerste dag sloten we af zonder accidenten met 354 deelnemers, waarvan 102 wandelaars. Iedereen was vol lof over de parcours en de uitpijling.
    Mijn bijzondere dank gaat uit naar al onze deelnemers die hun goed hart toonden door hun steun aan ons goed doel, de 1000km Kom op tegen Kanker.
    En ook een grote dank aan al onze vrijwilligers van vandaag die zich belangeloos inzetten voor dit mooie doel. Zonder hen is deze organisatie onmogelijk. Dikke duim.
    Morgen belooft ook een mooie dag te worden, weliswaar iets kouder maar droog en dat kan een sporter niet afremmen.
    Capt.Phil













    30-03-2019, 19:22 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding fiets- en wandeltocht.
    Alle pijltjes hangen. Bedankt Luc, Hendrik, Geert en Patricia. Niemand zal verloren fietsen of wandelen.
    We zijn er klaar voor. Nog 2 keer slapen.
    Het beloofd een heel zonnige 2-daagse te worden. Ideaal om er een sportweekend van te maken!!!!
    Kom af naar de Schorpioen en steun ons goede doel, nl. de 1000km Kom op tegen Kanker!!




    28-03-2019, 22:00 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding fiets- en wandeltocht.
    De uitpijling van onze fiets- en wandeltocht is begonnen. De koorts stijgt. Nog 4 keer slapen en dan verwelkomen we jullie. Iedereen welkom op zaterdag tussen 7.00u.-15.00u. en zondag tussen 7.30u.-11.00u. Er staan wondermooie tochten op het programma voor elk wat wils. See you!!!







    26-03-2019, 21:54 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    25-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevoorrading.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Voila, de bevoorrading deel 1 is aangekocht.
    Dus, honger ga je niet hebben volgend weekend!!! Allen welkom!!!

    25-03-2019, 20:36 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 24/03/19.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Vandaag fietsten we naar Melle alwaar er een fietstocht werd georganiseerd, nl. Melle-Berendries-Melle. We namen wel niet de rechtstreekse TGV naar Melle maar namen de mooie, idyllische boemelwegen van onze 25km fietstocht t.v.v. Kom op tegen Kanker. Vanaf Melle verliep de tocht langs mooie, landelijke wegen (bv. zijkant van de Betsberg). We keerden onze steven ter hoogte van Balegem om via St.-L.-Houtem huiswaarts te keren. Goed voor 63km en een rustig gemiddelde van 27.4. De elf renners die voor de laatste keer voor het zomeruur op pad trokken waren Jan, Davy, Geert, Luc, Bertrand, Dirk, Peter, Gerrit, Hendrik, Johan en Filip.
    Volgend weekend staat dan onze fiets-en wandeltocht op het programma. Zaterdag kunnen de fietsers vertrekken tussen 08.00u.-14.00u. en de wandelaars tussen
    07.00u.-16.00u. Op zondag zijn de starturen 07.30u. voor de fietsers en wandelaars en dan kan je starten tot 10.00u. (voor de fietsers) en 11.00u. (voor de wandelaars).
    De zon zal alleszins van de partij zijn voor een prachtig sportweekend. Jullie ook??
    Fiets ze, capt.Phil

    24-03-2019, 19:30 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    18-03-2019, 07:53 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 17/03/19
    Nog steeds veel wind, geen zon maar ook geen regen meer en zo'n 8 °. Tot zover het weerbulletin voor deze zondagmorgen. 7 dappere renners vonden dit de moeite om uit hun bed te kruipen en om 9.00u. op het appel te staan. We besloten om onze fietstocht van 30-31 maart te verkennen. Al vroeg in deze tocht, Uitbergen, kon Geert een steentje niet meer ontwijken, met als gevolg een lekke band. Met de deskundige hulp van Luc en Jan werd dit euvel snel verholpen. We fietsten verder tegen de wind in langs Wichelen, Serskamp, Wanzele, Impe en Vlekkem (om maar een paar idyllische gemeenten op te noemen). Net voor onze splitsing van 50-75km kwamen we wegenwerken tegen. Een kleine omlegging is het gevolg. Ziehier het nut bewezen van een verkenningstocht. Drie renners kozen voor de verkenning van de 50km. De andere vier verkenden de 75km. Onder het motto: 'geen wegenwerken op onze omloop' zullen we op het einde ook nog een kleine omlegging moeten voorzien. Moe maar voldaan kwamen we aan bij Moet met een gemiddelde snelheid van 27.2km/u. Iedereen was er nog maar eens overtuigd: onze fietstocht mag gezien worden: mooie, landelijke wegen, weinig autoverkeer, mooie streek maar wel zeer pittig (450htm op 75km). Een pluim voor parcourbouwer Geert. Nu wordt het aftellen naar het weekend 30-31 maart en duimen voor mooi weer.
    Fiets ze! Capt.Phil




    18-03-2019, 07:51 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 10/03/19.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Rotweer, stormwind en regen en...9 renners aan de start! Fantastisch. Unkerzakbikers zijn ware flandriens. We fietsten vandaag de eendrachttochten van de bikers in Melle. Eventjes wat flyers uitdelen voor onze tochten op 30-31 maart en we vertrokken voor 45km. We reden een heel mooie tocht langs, toch wel, onbekende wegen richting Dikkele, Semmerzake, Vurste en Merelbeke. Goed voor meer dan 400 htm. Heen en terug kwamen we aan een afstand van 72km. Halfweg de rit beslisten 5 renners om huiswaarts te keren wegens tijdig arriveren zodoende de dag niet in het honderd te laten lopen. Zij waren goed voor 60km. Hierbij nog eventjes reclame maken voor onze fiets-en wandeltochten op zaterdag en zondag 30 en 31 maart. Kruis dit met stip aan in je agenda!!!!
    Fiets ze! Capt.Phil

    10-03-2019, 15:58 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Promoteam.
    Ons promoteam is op ronde door de flanders. Geraardsbergen, Zottegem, Lokeren, overal zijn ze gespot.
    De voorbereidingen zijn volop bezig. Bedankt Gerardo (Geert) voor al het voorbereidend werk en Nestor (Hendrik) voor de wandelschoenen op te warmen..










    08-03-2019, 16:54 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 03/03/19.
    Wat een verschil met vorige week. Waar men rijdt langs Vlaamse wegen, komt men wind en regen tegen. Dat was de leuze! 8 dappere renners verschenen om 09.00u. op het appel voor een vlakke rit langs de 'kerktoren'. Via Laarne, Heusden, Melle, Wetteren, Uitbergen, Overmere haspelden we 57km af aan een mooi gemiddelde van bijna 29km/u. Geen noemenswaardige feiten te vermelden. Belangrijkste was dat we zonder kleerscheuren ons eindpunt, de Schorpioen, bereikten.
    Fiets ze! Capt.Phil




    03-03-2019, 14:44 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 24/02/19.
    Het werd een druk weekend voor de unkerzakbikers. Vrijdag namen Geert en Hendrik het initiatief om onze 75km fietstocht van Kom op tegen Kanker te verkennen. Het parcours werd in orde bevonden. Op zaterdagnamiddag fietsten drie bikers (Jan, Davy, Peter) 85km bijeen richting Vlaamse Ardennen. Zaterdagavond waren er drie andere bikers (Geert, Johan en Filip) die het goede doel van team C'tien gingen steunen met het nuttigen van een overheerlijke spaghetti. Dit team zet zich ook in voor de 1000km Kom op tegen Kanker. Op zondagmorgen besloot Bertrand om in zijn eentje te fietsen wegens verplichte vroege aankomst. Hij klokte af op 58 km. De rest van de unkerzakbikers, met 12, had om 09.00u. afgesproken. Het werd een rustige, vlakke rit die grotendeels overeen kwam met de miraroute. Goed voor 61 km.
    Fiets ze, capt.Phil








    24-02-2019, 14:37 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiets- en wandeltocht t.v.v.1000 km KOTK!!
    Onze tweede fietstocht en 1°wandeltocht t.v.v. de 1000km Kom op tegen Kanker komt in zicht. Noteer alvast de data om een gaatje vrij te houden in je sportieve agenda. De unkerzakbikers zullen jullie met open armen ontvangen. Nadien kan je steeds bij ons terecht voor een natje en een droogje aan zeer democratische prijzen. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker!!!!!!! Wij engageren ons om 2x 1000km te fietsen in het Hemelvaartweekend. (30 mei - 2 juni 2019). Kom ons steunen!! Meer info op de twee bijgevoegde foto's.




    19-02-2019, 19:24 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 17/02/19.
    Eindelijk. Geen whatsapp verkeer van 's morgensvroeg. Gewoon iedereen op de afspraak om 9.00u. of althans bijna iedereen want 10 man was present om de eerste zonnestralen te trotseren. We opteerden ervoor om onze KOTK-rit van 53km te verkennen om op ons fietsweekend van 30-31 maart t.v.v. Kom Op Tegen Kanker voor geen verrassingen te staan. Peter V.D. koos voor een iets rustigere aanpak na weken fietsloos te zijn geweest maar bolde tocht lekker 35km. De rest startte, in volle zon, richting Uitbergen.We kwamen op onze route geen enkele verrassing tegen qua wegomleggingen. Dus dat ziet er goed uit voor 30 en 31 maart. Aan Melle brug beslisten 6 renners om nog een ommetje te maken naar Gentbrugge en terug via de Scheldedijk. Misschien iets teveel optimisme van de zes want Hendrik beleefde een zelden gezien feit: op hetzelfde moment zowel vooraan als achteraan lekke band. Dat maak je niet zoveel mee. Gelukkig was dit euvel snel opgelost en bolden we naar de Schorpioen waar de samensmelting een feit was.
    Fiets ze! Capt.Phil 




    19-02-2019, 18:56 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rit van zondag 10/02/19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Ondanks de voorspelde regen was er bij de start geen druppel water te zien. Wel een stevige wind. Was dit de reden waarom er weinig starters waren? Of misschien nachtelijke escapades of buitenlandse tripjes? Feit is dat er slechts drie renners het de moeite vonden om hun fietsschoenen aan te trekken. Bart, Bertrand en Filip besloten om eerst meewind te fietsen en nadien terug te keren tegen de wind in. We fietsten eerst richting Beervelde om zo via Lochristi  Doorslaar en Daknam te passeren. En wie Daknam zegt, zegt Sporting. Inderdaad, we fietsten voorbij het, misschien nu al legendarisch, stadion van Lokeren. Na deze toeristische 'trekpleister' zetten we onze tocht verder naar Waasmunster, alweer langs autoluwe wegen. De fameuze tegenwind begon in Waasmunster en stopte niet tot aan de Schorpioen. 62km stond er op de teller en dat vond het trio meer dan voldoende.
    Hopelijk remmen de weersgoden onze bikers de volgende weken niet af en halen ze in grote getale hun stalen ros opnieuw boven.
    Fiets ze, capt.Phil.






    11-02-2019, 20:25 geschreven door unkerzakbikers  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 13/03-19/03 2023
  • 25/04-01/05 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs