• Training (1)
  • Verslagen (189)
  • Wedstrijden/kalender (37)

• 21-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's wedstrijd OGV -VC Herentals
    Hierbij de foto's van de wedstrijd tegen Herentals.
    Met dank aan de mama Tibau.

Bijlagen:

21-11-2013, 21:59 geschreven door De Trainers

Categorie:Foto's
    18-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OG Vorselaar - VC Herentals B
    Spelers: Lenn, Lander, Bas, Wies, Joppe, Iede, Seppe D.

Een mistig en kil weertje deze zaterdag. Ideaal weer om ons kunnen te laten zien tegen onze buren uit Herentals.
    Voor het eerst dit seizoen, maar ook hij ontsnapt de doelmannendans niet, stond Iede in doel.

We schoten goed uit de startblokken en konden van meet af aan het heft in handen nemen. Vooral Joppe was zeer nadrukkelijk aanwezig in deze aanvangsfase en kon zijn start belonen met een doelpunt. Ook Seppe D was goed wakker en kon na een mooi ingestudeerde ingooi, alleen op doel afgaan en ook afwerken. Lenn, ging even op wandel en speelde de verdediging helemaal zoek en zo kwamen we op een 3-0 voorscprong. Tot dan deed iedereen prima zijn werk.
    Wat er nadien gebeurde, is ook voor de trainers onverklaarbaar gebleken. Waren we te snel en te gemakkelijk op voorsprong gekomen, wie weet, maar al het goeds van de eerste 15 minuten bleef in de hartnekkige mist hangen.

We konden nog wel gaan rusten met een kleine achterstand. Met Wies in doel voor de onderkoelde Iede vatten we de 2de helft aan.
    We vochten echter niet meer voor de bal en bleven ook niet in positie. Hierdoor waren niet meer snel en stevig genoeg op de bal en kon Herentals de bovenhand te nemen. Na een slappe 2de helft verloren we dan ook verdiend met 4-10.

We kunnen veel beter en zullen dat ook laten zien!! Tot dinsdag.

18-11-2013, 00:00 geschreven door De Trainers

Categorie:Verslagen
    17-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OG Vorselaar - Netezonen U9
    Spelers:
    Tibo, Louis, Gutte, Enrique, Zenthe en Rien

Doordat Grobbendonk forfait gegeven had, moesten we op zoek naar een bijkomende derde wedstrijd.  De trainers vonden het geen slecht idee om ons een keer te testen met jongens van een jaartje ouder.  De U9-spelers van Netezonen werden bereid gevonden om als testpubliek aan te treden.

Hoe zwakjes het in de voormiddag was, des te beter was het tijdens deze wedstrijd.  Dat we bij momenten in de duels iets minder waren dan de "beren" van Netezonen is niet meer dan normaal.  Voetballend daarentegen werd Netezonen bij momenten op een hoopje gespeeld.

Spelers vandaag extra in de verf zetten zou niet rechtvaardig zijn.  Iedereen speelde zowel aanvallend als verdedigend een topwedstrijd.  Geen enkele inspanning was onze spelertjes vandaag te veel.
    Op het einde van de wedstrijd hadden we dan ook 5 spelers en een doelman die in de kantine nog maar amper hun zakje chips konden vasthouden.

Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met een 4-8 overwinning voor Netezonen.  Gelet op het geleverde spel een misschien iets overdreven eindstand maar ook vandaag hadden we (net zoals woensdag) toch weer weinig meeval in de afwerking.  De afgelopen 2 wedstrijden hebben we bijna alle verf van de doelpalen getrapt.

Ook onze doelman Rien liet (vooral in de tweede helft) zijn talent bewonderen.  Als Rien zijn keuze als doelman verderzet gaan we hier nog veel plezier aan beleven.

Uiteindelijk kregen onze spelers gemeende felicitaties van de trainers en spelers van Netezonen.

Een meer dan geslaagde test.  Volgende week wachten de U9 van Hove voor een nieuwe uitdaging.

Tot dinsdag op training

17-11-2013, 11:42 geschreven door De Trainers

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OG Vorselaar - VC Herentals A
    Spelers:
    Dries, Tibau, Vincent, Seppe P, Axl en Veron

Jules kon vandaag niet meespelen wegens ziekte.  Hopelijk is hij volgende week voldoende hersteld om opnieuw de kleuren van OG te helpen verdedigen.

Vandaag was het een kille, koude zaterdagvoormiddag waardoor de eerste lange broeken en handschoenen uit de kast konden.  Spijtig genoeg zou onze geleverde prestatie van vandaag de supporters niet echt opwarmen.
    Als we streng mogen (moeten) zijn kunnen  we eigenlijk heel kort zijn "het trok op niks".

Bij aanvang konden we nog vrij goed stand houden.  Seppe P en Vincent deden het niet onaardig achteraan  maar omdat bepaalde taken onvoldoende werden uitgevoerd, kwamen we meermaals in personeelstekort in de verdediging waardoor een onderkoelde Axl zich meermaals moest omdraaien.
    Herentals was een vrij sterk geheel.  Degelijke combinaties, fel in de duels en wat nog het meeste spijtige was toonden zij ook een pak meer spelvreugde.

Nadat we tijdens de rust Axl even op de chauffage hadden gezet kon de tweede helft starten met Veron in doel.  Veron deed het zeker niet slecht maar omdat we in hetzelfde bedje ziek bleven, kon Herentals de stand rustig verder uitdiepen.

Gelukkig kwamen op het einde van de wedstrijd even beter in de wedstrijd en kon Tibau nog een aantal keren mooi tegenscoren (na goede uittrappen van Veron).

Uiteindelijk ging de wedstrijd dan ook oververdiend naar Herentals met 5-13.