• Wedstrijden/kalender (37)

• 25-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OG Vorselaar - Bevel
    Zaterdag voetbaldag en vandaag was het weer niet anders.  Het weer was ook goed van de partij...
    Volgens een van de trainers was Bevel een haalbare kaart, en zo leek de wedstrijd alvast te beginnen want na 2 minuten rondde Bas rustig voor doel af na een mooie dieptepas.
    We hadden nog enkele mooie kansen de eerste helft, maar de bal wilde er precies niet goed in.  De ene keer kwam onze laatste pas er niet goed uit en de andere keer was de goal net iets te klein.
    Tot Christian besloot dat het tijd was om de bal vanuit een scherpe hoek mooi in de lange hoek te deponeren.
    2-2 met de rust aangezien Bevel tussendoor ook nog 2 goals maakte, ondanks een zeer sterk keepende Wout.

De 2de helft was een beetje een ander verhaal.  We kwamen al vrij snel achter en Bevel was nu de betere van ons.  We bleven ons goed inzetten en dankzij Wout (die gewoon doorging op zijn elan) liep de score niet verder op.
    We leken op een nederlaag af te stevenen tot onze youngster Lenn zijn moment gekomen zag.  Binnen de 2 minuten (of was het 1 minuut) maakte hij 2 doelpunten.  De tweede net voor affluiten.
    Toch de punten kunnen thuis houden.

Proficiat Jules, Dries, Axl, Gutte, Wout, Christian, Lenn, Bas.
    Zo zie je maar, wie blijft werken wordt ervoor beloond.

Verslag van trainer Toon

25-10-2013, 09:40 geschreven door De Trainers

Categorie:Verslagen
    22-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie 26/10/2013

21-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslagen OGV-Bevel
    Spelers:
    Casper, Tibau, Lander, Wies, Seppe D, Zenthe, Iede en Veron

Vandaag onder een stralend zonnetje moesten we Bevel partij geven. Uit eerdere confrontaties weten we dat dit een haalbare kaart moest zijn.  In de eerste helft met Seppe D in doel ging de wedstrijd goed op en af.  We hadden het betere van het spel maar Bevel slaagde er telkens in onze voorsprong teniet te doen.

Er werd hard gewerkt, af en toe een mooie aanval. De supporters konden zich verder opwarmen aan ons spel. Dat het een gelijkopgaande wedstrijd was, blijkt ook uit de 4-4 tussenstand.

Tijdens de rust besloot Casper om het doel te gaan verdedigen waardoor Seppe als veldspeler de loopgraven werd ingestuurd. Onder aanvoering van Zenthe, Tibau, Wies en Veron wisten we onmiddellijk in de tweede helft een paar keer te scoren. Als Bevel dan toch in de buurt van ons doel kwam, wist Casper telkens om zijn netten proper te houden. Een puike prestatie!!

Uiteindelijk wisten we volledig verdiend deze wedstrijd te winnen met 9-7.

proficiat en tot dinsdag!!

Bijlagen:

21-10-2013, 20:35 geschreven door De Trainers

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Ranst - OG Vorselaar
    Spelers: Vincent, Rien, Enrique, Tibo D, Seppe P, Matthis, Louis

Onder een stralende zon mochten we aantreden op het kunstgrasveldje in Ranst. Uit ervaring weten we dat onze jongens het steeds moeilijk hebben op deze ondergrond. Met een goede opwarming achter de rug, trokken we met volle moed ten strijde. Van meet af aan bleek al wel dat we met een te duchten tegenstander dienden af te rekenen. We lukten nog wel het openingsdoelpunt, maar deze vroege voorsprong konden we jammer genoeg niet lang volhouden. Een kleine doelpuntenregen kwam op ons af met een 9-3 ruststand tot gevolg.
    In de 2de helft vonden we beter onze draai op het kunstgras en konden we zowaar het evenwicht herstellen. Het spel ging nu vlot op en neer en we zagen een zeer leuke 2de helft.
    Helemaal terugkomen lukte ons niet, zodat we uiteindelijk met 12-6 verloren.

Ondanks de grote achterstand na de eerste periode, hebben we met veel karakter en inzet blijven verderwerken en alsnog een goede prestatie neergezet.

ps: de positie van de trainer stond tijdens de nacht van de ouders even te wankelen, maar na een goed gesprek met het bestuur is er besloten om toch verder te gaan met de huidige bezetting. Doorslaggevend was dat het vertrouwen nog steeds aanwezig is in de spelersgroep.