Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatië - België vrijdag 11 oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste U8-tjes,

De Rode Duivels spelen op vrijdag 11 oktober om 18u hun voorlaatste kwalificatiewedstrijd voor het WK in Brazilië.
    Een gelijkspel is voldoende voor deelname aan het tornooi.

Deze wedstrijd is te bekijken in de kantine van OG Vorselaar op GROOT SCHERM. De kantine opent om 17u30.

Graag nodigen de trainers jullie uit om samen met jullie papa (mama's ook welkom natuurlijk) deze wedstrijd te komen bekijken.

Om extra sfeer te maken, zouden we het leuk vinden moesten de spelertjes (en ook de volwassenen!) voor deze wedstrijd aangepaste kledij kunnen aandoen. Dus heb je nog een oud of nieuw truitje, een pruik, een toeter, vlaggetjes, petten, ... breng het zeker mee en dan supporteren we samen onze duivels naar Brazilië.

Tot dan!

09-10-2013, 17:46 geschreven door De Trainers

Categorie:Aktiviteiten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie spelers 12/10/2013

07-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Oostmalle - OG Vorselaar
    Spelers: Tibau N, Gutte, Seppe P, Enrique, Lenn, Zenthe

Ook onze confrontatie met Oostmalle valt eenvoudig samen te vatten. We lieten de tegenstrever op geen enkel moment onder de druk uitkomen en speelden een quasi perfecte wedstrijd met veel druk naar voren (zie ook foto van doelman Gutte). De eerste helft was nog gelijkopgaand, maar in de 2de helft kwamen we pas echt op toerental en werd Oostmalle bij wijlen op een hoopje gespeeld.

We hebben vandaag onze posities prima bezet, waardoor we steeds gevaarlijke voorzetten konden afleveren die af en toe zelfs op een technisch hoogstaande manier werden binnengetrapt. Naar het einde van de wedstrijd was er zelfs tijd voor wat gallery play en tikten we de bal naadloos rond.

Als ik me niet vergis, kon vandaag iedereen tot scoren komen, wat nogmaals bewijst dat we over een ongelofelijk scorend vermogen beschikken.
    We wonnen dan ook verdiend met 2-9.

Dikke proficiat aan iedereen.

Tot dinsdag

07-10-2013, 18:24 geschreven door De Trainers

Categorie:Verslagen
    06-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslagen U7-U8
    Spelers:
    Casper, Vincent, Axl, Wout, Christian, Veron en Dries

Door een forfait van een ploeg in onze reeks moesten we nog snel een extra wedstrijd inlassen zodat iedereen toch zijn wedstrijd van het weekend kon spelen.  De U7 bleken de ideale tegenstander.

In doel begon Wout. Wout had in de eerste helft weinig werk op te knappen omdat we in de eerste helft toch wel veldoverwicht hadden. Vooral Casper en Axl konden zich aanvallend uitleven.
    In de eerste helft was het toch wel te merken dat onze spelers een jaartje meer ervaring en kracht hebben.

In de tweede helft nam Axl de handschoenen over van Wout. Van ons spel in de eerste helft was in de tweede nog maar weinig terug te vinden. De U7 waren nu een stuk feller in de duels en hadden bij momenten zelfs het betere van het spel. Oververdiend konden zij dan ook meermaals tegenscoren. Onze uitgebouwde voorsprong van de eerste helft smolt dan ook als sneeuw voor de zon. Positioneel, passing, zijn toch de belangrijkste werkpunten voor onze jongens.

Uiteindelijk konden we de wedstrijd toch nog verdiend winnen met 10-6.

De talrijk opgekomen supporters kregen waar voor hun geld en zagen een fel bevochten wedstrijd.

proficiat aan alle spelers en bedankt aan onze u7'tjes die fel weerwerk hebben geboden en een paar mooie doelpunten lieten optekenen.

06-10-2013, 13:20 geschreven door De Trainers

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag Oostmalle - OGV
    spelers:
    Bas, Joppe, Tibo, Rien en Louis

Door de laattijdige afmelding van Matthis moesten we het vandaag doen zonder wissels.

Rien, de laatste weken ijzersterk in doel ging ook vandaag de ganse wedstrijd keepen.  Ook vandaag pakte Rien uit met een paar mooie zweefduiken. Hoe hij tijdens de penaltyreeks een paar ballen uit doel haalde, doet het beste hopen voor de toekomst. Indien hij graag blijft keepen kan Rien misschien wel een toppertje worden in doel.

Het wedstrijdverloop is vrij makkelijk samen te vatten. Eenrichtingsverkeer, met mooie aanvallen, goede passes en een tomeloze inzet van onze jongens. Oostmalle kon op geen enkel moment in de wedstrijd komen.

Louis, niet te kloppen in de verdediging, zeer sterk in het uitvoetballen. Als Louis dan al eens op een andere plaats stond pikte hij zijn doelpuntjes ook nog mee. Een zeer sterke wedstrijd en misschien vandaag wel onze sterkste man tussen de lijnen.

Bas, perfecte inzet en zeer hard werkend. Mooie dribbels en scherp voor doel. Bij momenten nog net iets te weinig aandacht voor de ploeggenoot waardoor de pas net iets te laat vertrekt. Hier blijven we de volgende weken verder aan werken.

Joppe, onze ploegspeler bij uitstek. Joppe zal altijd proberen om een goede pas te geven. Persoonlijk succes komt voor Joppe altijd op de tweede plaats. Verdedigend liet Joppe vandaag mooie dingen zien en was hij op geen foutje te betrappen. Heel hard gewerkt en een toonbeeld van inzet en werkkracht zowel op de wedstrijd als tijdens elke training.

Tot slot hebben we Tibo Dillen nog. Technisch onze sterkste speler vandaag en hij liet tijdens de wedstrijd mooie dingen zien. Tibo speelde bij momenten de tegenstanders op een hoopje. De doelpunten vlogen Oostmalle rond de oren als Tibo aan de bal was. Enig minpuntje (als we streng mogen zijn) is dat het vandaag te eenvoudig ging waardoor er af en toe teveel voor persoonlijk succes gegaan werd terwijl een ploeggenoot alleen voor doel stond. Hopelijk volgende week een sterkere tegenstander.

uiteindelijk werd Oostmalle op een hoopje gespeeld met nog niet eens overdreven cijfers 5-15.

De rood aangelopen kopjes van onze spelers is het beste bewijs dat iedereen het beste van zichzelf gegeven heeft.