CATEGORIE
    - 21 JUNIOREN
    VERSLAG

Met slechts een tweetal weken tussen speelden we opnieuw tegen de mannen van de kust. De vorige match brachten we een punt mee naar huis, tegen de tweede in de rangschikking niet slecht gedaan zou ik zo zeggen. Benieuwd wat vandaag brengen zou...
    Van bij de start speelden we goed mee, weliswaar onder druk. Toch vonden de tegenstanders niet direct de weg naar ons doel, ze proberen wel maar een sterke invaller in ons ons doel(Reinout) houdt de netten schoon. In de 24ste minuut gebeurt het ondenkbare, Dylan Deseure en Edris Nouri brengen ons op voorsprong. De 1-0 is een feit. De spelers van Oostduinkerke raken gefrustreerd wat uitmondt in een rode kaart, ze moeten met 10 op het veld verder. De grove uitlatingen aan het adres van de ref. stoppen niet wat uiteindelijk hun doodsteek wordt. Ze spelen geen voetbal meer na de rust en uiteindelijk moet de doelman ook met een rode kaart van het veld. Onze jongens kunnen makkelijk hun voorsprong behouden en komen zelfs heel dicht bij de 2-0.

VERSLAG

Op een nog ijskoude winderige zondagmorgen werden we op het ardooise voetbalveld verwacht. Na onze overwinning vorige week zagen de jongens het weer wat zitten, maar tegen de derde in de rangschikking zou het niet makkelijk worden. Het veld was niet goed bespeelbaar maar we stonden nog geen volle minuut op het veld toen op een hoekschop de bal tegen de paal werd getrapt. Club had vechtlust deze morgen, de ardo-boys zullen het geweten hebben. De match gaat verder met veel balbezit voor Ardooie maar bitter weinig kansen , de bal gaat steeds ver over, naast… De weinige kansen in deze match zijn nog voor Club. Het einde van de match naderend willen beide ploegen de 3 punten pakken en zetten ze wat druk wat resulteert in een doelpunt voor Club Roeselare, weerom op een stilstaande fase kopt onze laatste man Sander De Deygere in de linkerbovenhoek de bal binnen. Ardooie wordt nu pas goed wakker (onderschatting?) en start aan een scherper slotoffens ief die hen geen punten meer oplevert. Proficiat aan onze jongens die met karakter en 90minuten durende vechtlust deze match wonnen en de punten mee naar huis brachten. Het mag ook gezegd dat we tegen een extra man gespeeld hebben, de man in het zwart was de zwakste van het veld. Fouten aan weerszijden fluiten is de normale gang van zaken.

VERSLAG

Vroeg uit de veren voor een match tegen jongens van de kust. Het zou niet makkelijk worden maar onze clubgasten waren nog nooit eerder dit seizoen zo gemotiveerd. Ze willen van die rooie lantaarn af !! Het werd een match vechten tegen beter voetbal gebracht door Oostduinkerke maar in de 64ste minuut komt Club Roeselare via een vrije trap gegeven door Dylan Deseure toch op voorsprong. Hun worstelen tegen overgewicht gaat verder en ze kunnen de voorsprong behouden tot in de officieel laatst gespeelde minuut. Dan valt toch de gelijkmaker voor de thuisploeg. Het wordt verder nog 5 minuten extra tijd op de tanden bijten maar we pakken uiteindelijk toch een punt mee naar Roeselare. Proficiat jongens, 7 punten op 9, doe zo voort.

VERSLAG

we mochten vandaag het hoger geklasseerde Dosko ontvangen.
    Van bij aanvang werd het al duidelijk dat Dosko de betere technische ploeg was bij momenten konden onze jongens het spel van Dosko alleen maar bewonderen. alles leek zo simpel bij hen. Toch moet gezegd worden dat zij in de eerste helft voetballend beter waren maar dit niet konden omzetten in doelkansen.
    we konden in de 1ste helft enkele mooie kansen noteren.
    18 min Dawood Wakili zet door op aangeven van Jens Vanoplinus maar besluit net naast
    40 min snel genomen vrije trap door Matthias Vandekerckhove
    naar Dylan Deseure die net naast besloot . we konden me een goed gevoel de rust ingaan met een 0 -0 score.
    2de helft
    Inde tweede helft duurde het lang voor 1 van beide ploegen voor ene gevaar konden zorgen. Club kon toch voor het eerst gevaarlijk zijn na 8 min Dylan Deseure stuurde Alex Decancq in het straatje maar Alex besloot op de keeper. Een min later vrije trap Matthias Vandekerckhove , Sander Dedeygere kopt net over.
    Na 25 min in de tweede helft kon Dosko Beveren de 0 – 1 scoren . We namen risico’s en zo kon beveren nog 2 maal scoren in de laatste min.

VERSLAG

Vandaag traden onze jongens aan tegen de leider in de competitie. Op papier kon het een zware dobber worden. Maar zoals de voetbalwetten zeggen moeten alle matchen eerst gespeeld worden.
    KV O kwam in de 28e minuut van de eerste helft door een ongelukkige own goal op voorsprong. Met deze minieme scoren gingen we de rust in.
    Tijdens de tweede helft gingen onze rodenbachzonen op zoek naar een terechte gelijkmaker maar kekenden geen geluk. In de 81 ste minuut verdubbelden de kustjongens de score na een uitgespeelde kans. We mogen zeggen na de enige kans in de ganse match want tot nu toe was de Roeselare keeper nog niet te veel bedreigd geweest. Analyse van de match, het spel ging op en neer en Club mocht zeker na 90 minuten spelen aanspraak maken op een gelijkspel, maar helaas.

RUSTSTAND
    0-1
    EINDUITSLAG
    0-2
    VC

25-01-2011 om 20:15 geschreven door Ulrich

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag junioren

20-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trainingen

Dit is nu de regeling voor Februari 2011

Ik verwittig de juniores en geef hen allen een kopie van die mail

Dus vanaf 08/02 trainen de dinsdag ze te samen en donderdag en vrijdag apart .

De dinsdag en donderdag  trainingen  starten om 19u15  en de vrijdag trainingen om 19u.

De bedoeling er van is dat ik beide groepen toch eens apart kan trainen .

Dit gaat tot en met 04/03  ,  daarna bekijken we de situatie .