Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ploegfoto 1
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

03-10-2009 om 16:33 geschreven door patje

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-09-2009 SW Harelbeke - SV Rumbeke 4 - 4

Tegen de voorlaatste in de stand begon SWH nogal sterk aan de wedstrijd.
    Dit resulteerde na een klein kwartier toen we op voorsprong kwamen via een doelpunt van Joshua Lesaffre.
    Harelbeke bleef druk uitoefenen en na een halfuur werd de voorsprong verdubbeld met een doelpunt van Alex Lannoy op aangeven van Ayoub Aghmiri.
    Wat daarna gebeurde weet ik niet, maar het was alsof niets meer lukte.
    Rumbeke kon in vijf minuten tijd drie keer tegenscoren.
    Na de pauze herpakten onze jongens zich en probeerden ze terug de bal rond te spelen.
    Nogal vlug daarop kon Joshua vanuit het middenveld de bal versturen naar Alex Lannoy, die zag de vrijstaande Kenneth Gardyn staan en bediende hem en zo stond de stand weer gelijk.
    Nog geen minuut daarna kregen we weer het deksel op onze neus en was het weer achtervolgen geblazen.
    Gelukkig kon Alex Lannoy een
     kleine vijf minuten later terug gelijk maken.
    Deze stand bleef zo tot op het einde alhoewel we nog een dikke kans hadden via Joshua, jammer dat hij op de paal besloot.
    Een bizarre wedstrijd die eigenlijk niet mocht verloren worden.

30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-09-2009 VG Oostende - SW Harelbeke 1 - 2

Op de terreinen van VG Oostende begonnen onze jongens rustig aan de wedstrijd.
    We drongen wat aan en na een licht toegekende strafschop die Alex Lannoy omzette konden we op voorsprong komen.
    De tegenstander kwam dan wat meer opzetten maar iets over halfweg de eerste periode kon SWH de score verdubbelen met een doelpunt van Jonas Quartier op aangeven van Joshua Lesaffre.
    De scheidsrechter begon dan kwistig met kaarten te strooien voor beide ploegen, alhoewel er van een zeer faire partij kan worden gesproken.
    Toch probeerden beide ploegen verder te voetballen en net voor de rust kon Oostende tegenprikken.
    De tweede helft was volledig voor de arbiter die voor banale dingen de gele kaart bleef bovenhalen.
    Dit resulteerde dan ook in enkele rode kaarten. Twee voor Harelbeke en een voor Oostende.
    Bij ons was dit het geval voor Jonas Quartier die eerst geel kreeg bij een wissel omdat hij een voet te vroeg op de grasmat zette en zijn tweede bij gewoon terug te keren van naar zijn eigen helft.
    Voor Guillaume was het nog erger, hij kreeg geel bij een inworp omdat hij zogezegd te lang wachte om in te gooien en kreeg direct daarna rood omdat de scheids dacht dat het zijn tweede geel was.
    Begon het bij hem dan ook door te draaien ik weet het niet.
    Achteraf was hij niet aan te spreken en kwam niet meer terug op zijn beslissing ondanks zijn vergissing.
    Toch moet er ook gezegd worden dat onze jongens verder de wedstrijd probeerden uit te spelen om de drie punten mee te nemen naar huis.
    Dit lukte met enkele knappe reddingen van onze goalie Hannes Coussement.

30-09-2009 om 22:45 geschreven door patje

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-09-2009 SW Harelbeke - SV Wevelgem City 2 - 4

In deze topper begonnen jongens heel sterk en konden ze druk uitoefenen op de tegenstander.
    In de eerste periode waren er enkele kansen maar Joshua en Jonas Q. konden net niet afwerken, en Wevelgem schoot een bal op de lat.
    In de tweede periode hadden onze jongens de bovenhand maar toch was het de tegenstander die eerst kon scoren.
    Lang stonden ze niet op voorsprong want Joshua Lesaffre stelde gelijk met een kopbaldoelpunt op aangeven van Alex Lannoy.
    Nog geen minuut daarna was het weer raak voor Wevelgem maar wederom kon we tegenscoren via een doelpunt van Alex op aangeven nu van Joshua.
    Harelbeke bleef druk zetten maar Wevelgem speelde het spel slim uit op de counter.
    Tien minuten voor tijd kregen we een penalty tegen maar Hannes Coussement redde prachtig.
    Enkele minuten daarna kon Wevelgem dan toch scoren en probeerde Harelbeke nog terug te vechten.
    Dit lukte niet meer en in de laatste minuut werd het nog 2-4.