0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Deinze - KSVR

Voor de tweede week op rij mochten we een uit match gaan spelen tegen een oranje brigade.

We namen vanaf het begin het heft in handen en drukten de thuisploeg achteruit.

Vanaf het begin brachten we enkele leuke combinaties op de mat maar de afwerking stokte.

Het moet wel gezegd dat ook de thuiskeeper twee gemaakte goals uit z'n doelvlak wist te houden.

Na onze blits start moesten we wat gas terug nemen en kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd.

Lang duurde dit echter niet want op vrije trap van Emile verdween de bal via een thuisverdediger in doel, en toen Thibault een minuut

later met de tip van z'n schoen de bal in doel devieerde stonden we in een mum van tijd 0-2 voor.

De goals zorgden opnieuw voor rust in de gelederen maar scoren deden we niet meer voor de rust.

De tweede helft wisten we direct verder uit te lopen toen een vrije trap van Jari via de paal binnen ging.

Na de goal bleven we de wedstrijd verder controleren maar veel vloeiende combinaties brachten we niet meer op de mat.

Het was integendeel de thuisploeg die drie minuten voor tijd een strafschop wist te benutten.

De vreugde was echter van korte duur want twee minuten later wist Thibault met z'n tweede van de morgen de eindstand op het bord te zetten.

22'    0-1    Onw goal      ass Emile

23'    0-2    Thibault        ass Denzel

36'    0-3    Jari

69'    1-4    Thibault        ass Jason

13-03-2012 om 09:20 geschreven door ann