Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bedanking sponsors
    De spelers en de technische staf van de U13 A sturen met graagte een berichtje de wereld in om de sponsors te bedanken voor de nieuwe trainingen. Ze zitten als gegoten!!!!
    Bedankt

18-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag VC Rijmenam-KV Bonheiden

Wedstrijd: VC Rijmenam -KV Bonheiden U13A:0-3  (17/10/2015)

Waren er: Mano, Arno, Matthias, Dinand, Senne, Tist, Mauro, Aaron, Dylan, Lander, Lukas en Robbe.

Vorige week hebben we laten zien dat we een aardige pot kunnen voetballen en dus mochten we vol vertrouwen afzakken naar VC Rijmenam. Bij aankomst bleek al snel dat onze tegenstander niet op volledige sterke was. Een aantal spelers moesten immers verstek laten gaan en VC Rijmenam kon geen beroep doen op vervangingen.

Na een degelijke opwarming floot de ref de wedstrijd op gang. Een wedstrijd die werd gespeeld op een erg klein veld. Hieraan moesten we even wennen, zo bleek de eerste minuten. De passing was in het begin niet altijd even zuiver en vaak wat te hard.  Ook de tegenstander liet voelen dat ze er stonden en kwam goed storen. Dit leverde, langs beide kanten, enkele stevige en pittige duels op.

Het is wachten tot minuut 12 vooraleer al dat gebikkel enkele noemenswaardige kansen oplevert. Twee corners op rij.  Een eerste corner komt bij Arno terecht en deze legt van ver aan, maar naast.  Met de tweede corner doen we te weinig, want we vergeten te koppen en weg doelkans.  Een brilscore (0-0) staat op het bord.

In het tweede kwart komen we meer aan voetballen toe. Tist en Lander zetten in minuut 1 van het tweede kwart een één-tweetje op, maar de daaropvolgende voorzet van Lander is te scherp en levert te weinig doelgevaar op. We voetballen nog wel enkele kansen bij elkaar  maar pas in minuut 24 trillen de netten een eerste keer. Mano werpt uit naar Mauro, die de bal controleert met de borst en de bal bij Dylan aflevert. Dylan zet voor en Lucas kan  trappen  maar naast. Gelukkig voor ons komt de bal terug in de voeten van Lander terecht  en hij kan de 0-1 laten optekenen. De kop is er af en we blijven het betere voetbal brengen, maar toch gaan we de rust in met het kleinste verschil.

Langs de lijn , heeft de technische staf en vooral de trainer wel wat kopzorgen. Wie zetten we best op welke positie, zodat we onze voorsprong kunnen behouden en  deze het liefst nog wat kunnen uitdiepen ook?

Geen gemakkelijk vraagstuk maar de trainer vindt blijkbaar een gepast antwoord want in minuut 3 van het derde kwart scoren we opnieuw. Matthias trapt een goede corner die eerst niets lijkt op te leveren, maar Matthias blijft alert en kan  in de herneming Lukas opnieuw een doelkans aanbieden.  Deze keer is het wel raak, want Lukas kopt ons tweede doelpunt  van de namiddag tegen de netten.0 tegen 2. Een minuutje of 3 later treft Lucas opnieuw raak. Hij snijdt door de verdediging en tekent voor zijn tweede van de namiddag. 0 tegen 3.

Nu is het een kwestie van deze voorsprong vast te houden. Uw verslaggever levert daarom even zijn notitieboekje in bij de trainer, zodat hij zich opnieuw over de opstelling en de wissels kan buigen.

We moeten blijven voetballen en werken want ook Rijmenam blijft kansen creëren , die we alleen door goed verdedigingswerk de kop kunnen indrukken.  Rijmenam scoort niet meer tegen en de eindcijfers liggen definitief vast. De eerder opgetekende score van 0 tegen 3 blijft op het scorebord staan.

We sloten dit stadsduel winnend af en onze boys smeerden dan ook de keeltjes voor enkele vreugdegezangen, die ook onze supporters wel wisten te waarderen. Al ga ik er van uit dat de koffiekoeken (bedankt Wendy) eerder bedoeld waren om jullie voetbalprestatie in de verf te zetten….