12-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

We hebben nog geen reporter dus we houden het kort.

Kaa Gent  4-3  Oh Leuven

De spelers waren gemotiveerd uit de kleedkamer gekomen eerste minuten de buffalo's waren de betere ploeg maar konden de weg naar doel blijkbaar nie vinden pas na en kwartier spelen eerste actie van Leuven en die was direct raak een corner een vrijstaande speler kopte de bal over maar er was een draad achter doel en de bal viel erop de bal kwam terug in spel de scheids had dit niet gezien en de speler moest de bal maar binnen tikken 0-1.Kort na deze doelpunt kregen de buffalo's een penalty en die werd verzilverd door Lennert Vg Met zijn eerste doelpunt dit seizoen.Het werd middenveldvoetbal tot plots een wonderactie van rens caekebeeke die iedereen in de wind zat en zelf scoorde en meteen de ruststand 2-1.In de 2de Helft was Leuven duidelijk de betere ploeg maar doelmand flavio verhinderde een paar Leuvense doelpunten Tot Het 2-2 kwam.Dan werden de buffalo's wakker en Maakte Jackie donkor 2 Doelpunten.