maandag , dinsdag en donderdag.
    19u - 20u30
    04-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Tubeke - KSVR

Een busreis naar Tubeke (Tubize op zijn Frans). Gelukkig was de match maar om 13h30 dus niet vroeg uit de veren en iedereen uitgeslapen. En dat was te merken want tijdens de opwarming voelde je al de spanning en de gretigheid in de groep. Resultaat : Een prima start vanaf de eerste seconde. We wilden hier goed presteren ! Vinnig op de tegenstander en de bal, alert op de tweede bal, intelligent in de combinatie en dat gekoppeld aan werkkracht. Het gevreesde technisch vernuft van de tegenstander werd daardoor onthoofd en na 4 minuten een run op links van Max, een mooi schot overhoeks en 0-1. Aftrappen, bal recupereren, Robbe steekt door op Olivier en een zuivere afwerking 2-0 na 5 minuten. En we doen door, Max afvallende bal op Robbe en koel in het doel 0-3 (13de minuut). Intussen had Evert enkele gepaste tussenkomsten gedaan. Nog eventjes : Drin op Olivier en opnieuw perfect afgewerkt voor een mooie 0-4 (24ste minuut). Efficiëntie aan 100 %.

Na de rust wisten we wat ons te wachten stond. Blijven voetballen en de eerste vijf minuten overleven was de boodschap. We slagen er wonderwel in ondanks de grote druk en als er toch iemand door kwam stond er nog een zeer attent keepende Evert die alles keerde. En toch moesten we één keer het hoofd buigen op een slecht weggewerkte corner 1-4. (49ste minuut). Maar onze tegenprikken waren ook gevaarlijk.

Bij het eindsignaal was een Haarlem Shake op zijn plaats, wat een groot contrast met de tranen van de tegenstander. De trainer van Tubeke hebben we trouwens ook niet meer gezien op de receptie, je wint als ploeg en je verliest als ploeg. Nederigheid siert de mens.

Op naar volgende week : Let’s go for it !!!

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    04-03-2013, 22:14 geschreven door Bart Willemyns
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KSVR - Harelbeke

Een zonnige KOUDE morgen tegen de  buren uit Harelbeke. Een haalbare kaart maar iedere match moet gespeeld worden.

De bal botste er lustig op los en onze jongens deden evenwichtsoefeningen op het hard bevroren veld. Eenvoudig was anders maar het was voor iedereen gelijk. En onze jongens begonnen er inderdaad aan in de 8ste  minuut met behulp van de bezoekende keeper die op een hoekschop goed mistastte 1-0. Een paar minuten later kan Drin mooi opzij leggen voor Milan die beheerst in de hoek besluit 2-0. In de 17de minuut opnieuw Drin die nu Louis bedient en de bordjes hangen 3-0. De kleedkamer binnen om de oren te verwarmen.

De tweede helft heeft een langzame start, de warmte van binnen lokte meer dan de harde mat. En opeens enkele scherpe aanvallen van de bezoekers met een verdiende 3-1 als gevolg. Het sein om weer wakker te schrikken en te reageren : Olivier die binnentikt op een schot van Tim 4-1. En in de laatste minuut doe de bezoekende goalie zijn trucje van de eerste helft nog eens over op corner 5-1.