19u - 20u30
    14-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KSVR - Woluwe-Zaventem

Iedereen stipt op tijd en geen euro in het potje voor telaatkomers of broek vergeten of schoenen niet gepoetst ! Een prima start dus van een mooie voetbal ochtend. En onze jongens hadden er blijkbaar zin in.

Iedereen in positie vanaf het eerste fluitsignaal en de drang naar voren. De bal ging vlot rond en de vrijstaande speler werd gevonden, Milan naar Maxime, doorsteekpas naar Olivier die beheerst afwerkt 1-0 en nog geen 3 minuten voorbij.  Waar al gans het seizoen op gehamerd wordt door de trainer, snelle spelhervatting ! Fout op Aaron, bal leggen en direct meegeven met Milan, doorsteekpas op Drin die zwaar uithaalt en 2-0 op de bordjes. (10’) De bezoekers trappen af, bal afsnoepen, aanvallers in stelling brengen en Milan die de keeper laat mistasten 3-0 (11’). Onze verdedigers sluiten alles af achteraan en spelen de bal secuur vooruit, daardoor overname van Milan die de bal een 40-tal meter drijft, pas op Robbe, doorsteekpas op Maxime, die omspeelt de keeper.  Woluwe-Zaventem stond erbij en keek er naar. Ruststand 4-0.

En dan de declic in de hoofden, match gespeeld en de tweede helft werd een verplicht nummertje wat resulteerde in een slaapverwekkende tweede helft want de tegenstander bleef er naar kijken maar kon niets forceren. En dan toch in de 52ste minuut wordt Wannes bedient door Robbe, kapt mooi uit en besluit in de rechterbenedenhoek 5-0. De eerredder werd gemaakt op een corner maar het eindsignaal was welkom.

We onthouden natuurlijk de mooie eerste helft en kijken uit naar de ‘vroege’ verplaatsing komende zaterdag ! Lets go !!