Trainingsdagen:
    maandag , dinsdag en donderdag.
    19u - 20u30
    19-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag Diegem - KSVR

Onze eerste busverplaatsing ( naar het verre Diegem) met een gezonde spanning tussen de oren en benieuwd of we vandaag onze eerste overwinning kunnen binnen halen. De cijfers liegen er niet om. Diegem het seizoen gestart met een 6 op 9 en vol vertrouwen.De normale studieronde werd door onze jongens vandaag overgeslagen door de gretigheid waarmee ze aan de match begonnen. Vanaf de eerste seconde werd er hoog druk gezet en enkele vloeiende acties werden direct beloont met een doelpunt na 2 minuten, koelbloedig afgewerkt door Louis, 0-1. Nog geen 2 minuten later hebben we eindelijk succes op een hoekschop, binnengekopt door Maxim. Een blitzstart met prima voetbal maar naar het einde van de eerste helft verloren we echter een beetje de grip en net op tijd van rust incasseren we de aansluitingstreffer 1-2 ruststand.

De tweede helft starten we zoals de eerste maar bij de afwerking laat moeder geluk ons in de steek, met een prachtig schot van Drin op de deklat en een redding op de rebound van Milan. Dit kan het kantelmoment van de wedstrijd worden want met een listige doorsteekpas wordt onze verdediging verschalkt en onze Evert koud gepakt 2-2. Nu pompen of verzuipen maar de knokkers kwamen boven vandaag en na een slopende 10 minuten wordt Olivier in het straatje gestuurd door Milan. Hij houdt 2 man van zijn lijf en na een rush van 30 meter werkt hij beheerst af onder de doelman 2-3. (en dik verdient). Nog 10 minuten doodgaan maar we houden stand. Prima gedaan. De overwinning smaakt zoet maar ook vooral de manier waarop. We hopen nog meer van dit te zien dit seizoen. En terecht onze slogan : Go for It !

Reporter in the field

J.D.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    19-09-2012, 00:00 geschreven door Bart Willemyns
    18-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag KSVR-Brussels

Voor het matchverslag kunnen we kort zijn. De eerste helft waren we nergens, dus een logische 0-2 tussenstand. Na de rust dwingen we op karakter enkele kansen af met een goal van Olivier als gevolg, maar te weinig om een punt te rapen. 1-2 Eindstand.

De match in de match ? Twee gezichten ? Wakker worden of wakker zijn ? Te laks of geconcentreerd ? En zo kunnen er nog vele tegenstellingen op papier gezet worden die onder dezelfde noemer vallen. In alle geval zullen onze jongens moeten begrijpen dat het woordje KNOKKEN geldt vanaf minuut 1 tot aan het laatste fluitsignaal ( en niet ergens halverwege). Het overwicht van vorig jaar wordt nu door onze tegenstanders weggewerkt met snelheid van uitvoering. We moeten een versnelling hoger spelen en die aanpassing blijkt niet zo gemakkelijk te verlopen. Het mag echter ook gezegd dat we een aangepaste ploeg hebben in vergelijking met vorig jaar maar toch……

Dus : Handen uit de mouwen, tanden op elkaar, kopjes helder maken en vooral toeleven naar de volgende match. Laten we daar mee beginnen. Go for it !