Estonie-Portugal
Portugal-Slovaquie
U 10 & U 11 FC GULLEGEM

25-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FCG u11 - Club Roeselare : 2-6
Eerste nederlaag van onze jongens tegen een fysiek sterke tegenstander.
Het eerste kwartier was vooral middenveldspel met pas in de 14e' een eerste kans toen Bjorn een afvallende bal na een corner naast trapte.  In de 16e' moest diezelfde Bjorn in hoekschop werken na een schot van Roeselare en kon Mathisse net niet afwerken nadat hij de Roeselaarse keeper de bal ontfutseld had.  In de 21e' moest Arno een bal van de lijn keren na een schot tegen de lat, maar één minuut later was hij kansloos toen de Roeselaarse spits Mike dribbelde en alleen op hem afkwam.  Net voor rust stond het al 0-2 door een afstandsschot.
Al in de 2e' van de tweede helft stond het 0-3 door een plaatsbal.  Ondanks Roeselaarse kansen in de 30e en de 32e' kon Josue in de 33e' milderen na onderscheppen van Kyra.  Na balverlies in de Gulllegemse verdediging stond het in de 36e' alweer 1-4.  In de 38e' kon Kyra nog milderen tot 2-4 toen Bjorn en Josué een Roeselaarse verdediger knap onder druk zetten, maar één minuut later stond het al 2-5.  In de 44e' stond de 2-6 eindstand op het bord door een schot uit de tweede lijn.  In de 48e' trapte Amine naast de bal na een schot tegen de lat en werd Mike afgeblokt en in de laatste minuut kon Arno nog knap redden, maar de eerste nederlaag was een feit.
Speelden voor FCG : Mike, Amine, Raphaël, Anton, Josué, Mathisse, Arno, Guillermo, Miguel, Bjorn en Kyra.

25-10-2008 om 14:54 geschreven door Wim

18-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.E. Kuurne - FCG U11 : 6-8
In tegenstelling tot wat de uitslag doet vermoeden, verdiend gewonnen.  Al in de 1e' versierde FCG twee corners en in de 2e' scoorde Josué nadat de Kuurnse keeper een schot van Robbe loste.  In de 5e' moest Arno redden na balverlies in de verdediging en raakte Kuurne de lat.  In de 6e' kon de snelle Kuurnse spits de bordjes in evenwicht brengen.  2 minuten later trapte Kyra naast.  In de 9e' was er een heet standje voor het Gullegemse doel, waarbij eerst Arno moest redden, Anton de 2e poging van de lijn redde en de Kuurnse spits de lat trof.
In de 17e' scoorde Robbe met een afstandsschot de 1-2, wat door Kuurne meteen werd rechtgezet door de spits, die bij de aftrap de hele verdediging te snel af was en afwerkte.  In de volgende minuut bracht hij alweer in zijn eentje de 3-2 op het bord.
Nu waren onze jongens wakker, Bjorn scoorde onmiddellijk de gelijkmaker op pass van Robbe.  Een minuut later ging Bjorn door op links en legde af tot bij Josué, die in 2 tijden zijn 2e treffer van de dag kon scoren.  Nog een minuutje later trapte Robbe de 3-5 in de kruising.  Ondanks een schot van Bjorn op de keeper, een trap van Miguel op de lat en een redding van de keeper op een schot van Josué was dit de ruststand.
Na de rust was er volledig Gullegems overwicht, wat in de eerste 10' resulteerde in een zuivere hattrick van Robbe : 3-8!!  Guillermo dribbelde in de 40e' 5 man en leverde de bal in bij Kyra, wiens schot werd gered.  In de 41e' redde de keeper nog een schot van Anton, waarna Raphaël de lat trof.  Kuurne counterde gevat, zodat de 4-8 op het bord stond.  In de 46e' trof Miguel nog maar eens de paal.  In de 47e' kwam Arno goed uit op een dieptepass.  1 minuut later herhaalde dit scenario zich en moest Guillermo de rebound van de lijn vegen.  Na een redding van de Kuurnse keeper op een schot van Amine, kon de Kuurnse spits in de laatste 2 minuten zijn 5e en 6e treffer aantekenen.
6 overwinningen op 6 wedstrijden : proficiat !!!!
Speelden voor FCG : Mike, Amine, Raphaël, Robbe, Anton, Josué, Arno, Guillermo, Miguel, Bjorn en Kyra.

18-10-2008 om 00:00 geschreven door Wim

11-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F.C. Gullegem 1998 - Deerlijk Sport
Doelpunten : Mathisse 20'  1-0
                    Josué 42'  2-0

Alweer verdiend gewonnen !!  Gullegems overwicht in de eerste 10 minuten waardoor we veel corners versierden, maar geen doelpunten.
In de 13e minuut was de Deerlijkse keeper kansloos op een schot van Robbe dat op de lat strandde.  In de 20e minuut kon Mathisse , ondanks het feit dat hij een schoen verloor, scoren op aangeven van Robbe.  In de 22e minuut kon een sterk spelende Miguel aanleggen, maar de keeper redde zodat we gingen rusten bij 1-0.
Na de rust kwam Deerlijk iets sterker voor de dag zodat ook keeper Arno en verdedigers Anton, Raphaël en Guillermo zich konden onderscheiden.  Gullegem kon vanaf de 30e minuut het tij doen keren, onder meer dankzij Kyra en Amine die Mathisse alleen op de keeper konden afsturen, die twee keer knap redde.  In de 38e minuut kon hij zich nog een keer onderscheiden op een schot van Robbe.  Nog geen minuut later raakte Mathisse de paal op een voorzet van Robbe, waarna Kyra de rebound niet in doel kon werken.  In de 40e minuut lobde Mathisse na een pass van Mike de bal nog over doel, maar dat was slechts uitstel.  In de 42e minuut scoorde Gullegem de geruststellende tweede treffer na alweer een schot van Robbe op de lat, waarna Josué in de rebound de keeper kon verschalken.  Gullegem ging nog voor een derde treffer via Mathisse en Kyra maar de sterke Deerlijkse keeper kon dit voorkomen.  In de 43e minuut kon Arno de tegentreffer voorkomen en in de laatste minuut schoot Mathisse nog voorlangs maar de stand bleef 2-0.
Vijf op vijf en een dikke proficiat voor Mike, Amine, Raphaël, Robbe, Anton, Josué, Mathisse, Arno, Guillermo, Miguel, Bjorn en Kyra.

11-10-2008 om 15:02 geschreven door Wim

07-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Gullegem 1998 - OG Stasegem

FC Gullegem U11 - OG Stasegem : 3-2

Zwakke wedstrijd van FCG maar gezien het overzicht toch verdiend gewonnen.
Zonder 1 enkele kans te hebben weggegeven en na schoten van Mike en Anton naast het doel, scoorde Miguel in de 10e' op voorzet van Mathisse na onderscheppen van Kyra.
In een wedstrijd met vooral veel middenveldspel, scoorde Stasegem in de 17e' gelijk na een misverstand tussen Guillermo en Bjorn.  In de 18e' schoot Josué voorlangs en in de 20e' schoot Robbe op de lat, maar zoals zo vaak in het voetbal kreeg de betere ploeg het deksel op de neus.  In de 23e' moest Arno zich nog een keer omdraaien na balverlies van de Gullegemse verdedigers.
Ondanks een schot van Miguel in het zijnet, gingen we rusten bij een 1-2 stand.

Na een donderpreek van trainer Jonathan "Jote" Degryse kwam de thuisploeg iets gretiger uit de kleedkamer, wat onmiddellijk resulteerde in enkele doelkansen.
Al in de 26e' kon Josué alleen op de keeper afgaan, die knap redde, en in de 31e' moest hij een schot van alweer Josué in corner duwen.
In de 35e' kwam de bal via een goede combinatie van Raphaël, Amine en Robbe bij Mathisse terecht, die de bordjes in evenwicht bracht.
3 minuten later kon Josué de 3-2 scoren na een pass van Robbe.
In de resterende 10 minuten moest de Stasegemse keeper nog 3 keer redding brengen op schoten van Josué en 2 keer Bjorn, maar de stand bleef ongewijzigd.
Een knappe 12 op 12 van onze jongens.

Gespeeld : Mike Beghein, Amine Ben Bella, Raphaël Bohez, Robbe Bouckhout, Anton De Potter, Josué Mekono, Mathisse Pattyn, Arno Plouy, Guillermo Vandeputte, Miguel Ver Eecke, Bjorn Ver Eecke en Kyra Witdouck.

Doelpunten : Miguel, Mathisse en Josué

07-10-2008 om 10:25 geschreven door Wim

15-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FCB
Hallo,
Op zaterdag 13 september zijn we met enkelen naar de match FCB - Dender geweest.
De 1 -1  uitslag was wat minder
Maar de ambiance zat er wel in tot laat na de match zelfs .
Allemaal merci en zeker voor herhaling vatbaar, je hoort nog van ons!!!
Grtz Pé

15-09-2008 om 11:14 geschreven door Wim

03-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vv tielt – FCG pre-miniemen 8-2 verslag 99°

Tielt die met 5 jongens van 2000 spelde was op alle valk sterker dan de jongens van FCG.

Maar onze nieuw ploeg deed zijn uiterste best om de schade te beperken maar het mocht niet zijn, ondanks enkele knappe reddingen van onze doelman jonah. Konden we het spel niet doen keren naar onze kant en ging de wedstrijd verloren. We deden ons best maar het mocht niet zijn toch een knappe wedstrijd van onze jongens.

Voor FC G , jonah, Robin, robbe, kyra, margot, gilles, stefanie en jonas

Doelpunten gilles 2X

03-09-2008 om 12:58 geschreven door TR kenny

02-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding
Hallo,
Zoals jullie al wisten zijn de Pre-miniemen in eerste en tweede jaars verdeeld.
En vorige zaterdag was het dus de eerste keer dat er match gespeeld werd GESCHEIDEN.
Ik moet zeggen dat het heel raar deed en zeer stil was .
De oproep is dat we niet mogen laten van plezier te maken .
Maar er is ook goed nieuws, bijna elke thuismatch voor de eerste jaars valt samen met de
thuismatch voor tweede jaars, JOEPI
We kunnen onze schade dan inhalen!!!!!

Grtz Pé

02-09-2008 om 19:58 geschreven door Wim

31-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FCG wint eerste competitiewedstrijd met 2-0 tegen Voormezele

Bij de aanwezigheid van meer dan 500 toeschouwers heeft FCG de verwachtingen ruim ingelost.

Op deze feestelijke dag start Gullegem geconcentreerd en het is Bart Poublon die na 7 minuten op een pass van Clarysse in het strafschopgebied de bal aanneemt, draait en snel binnen schiet. De sfeer breekt los in het stadium en ook op het veld domineert de thuisploeg overtuigend. Christophe Cottyn en Clarysse krijgen nog een paar kansen maar de keeper van Voormezele kan redding brengen.

Op de 23ste minuut onderschept Cottyn de bal van 2 verdedigers, gaat de keeper voorbij en schiet de 2-0 op het bord. In de eerste helft volgen nog kansen van de Decorte en Cottyn, maar de 2-0 blijft terwijl een 4-0 een betere weergave zou geweest zijn.

Na de rust wordt een fout opPoublonin het strafschopgebied niet gefloten, er volgen een paar fases met betwistbaar buitenspel en de bezoekers kunnen een paar keer aandringen, maar meer niet. Gullegem behoudt de controle over de match, creëeert nog heel wat kansen maar komt niet meer tot scoren. De eerste 3 punten zijn binnen en Gullegem heeft gefeest...

Gespeeld: Descamps, Coopman, Toye, Verstraete, Verbeke (Villain), Lecrercq, Debaveye, Poublon Bart, Clarysse (Naert), Decorte, Cottyn (Werbrouck).

31-08-2008 om 20:22 geschreven door TR kenny

27-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beloften K.V. Kortrijk op Gullegem
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Op maandag 1 september spelen de beloften van KV Kortrijk hun tweede competitiewedstrijd.

Hierbij de eerstkomende wedstrijden, die zeker voor een mooie affiche zorgen:

Ma 1 sep 2008 om 18u30:  KVK  -  R. SC. Anderlecht
Ma 15 sep 2008 om 19u30: KVK  -  R.Standard Luik

Iedereen op post, en met een abonnement van F.C. Gullegem, gratis toegang!

27-08-2008 om 09:36 geschreven door TR kenny

24-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1/16 finale beker West Vlaanderen: FCG gaat door na penalties tegen Moorsele

De match vanzondag 24 augustus voor 1/16de finale van de Westvlaamse beker op en tegen KSV Moorsele werd gewonnen door FC Gullegem na de penalties. In de eerst helft zijn de bezoekers duidelijk de betere ploeg. In de 19de minuut levert Verbeke een assis aan Cottyn die na een mooie individuele actie mooi de 0-1 scoort. Moorsele is gevaarlijk op de counters en via een van deze snelle counters wordt een voorzet direct op de sloeg genomen, de 1-1 staat op het bord. In de laatste minuut van de eerste helft komt Gullegem nog dicht bij een doelpunt maar de bal wordt in het pak gestopt.

Na de rust begint Gullegem opnieuw het gretigst en zo wordtbijkopballen van Debaveye/Poublon een doelpunt in de 51ste minuut afgekeurd na een betwistbaar buitenspel en het laat vlaggen van een lijnrechter. Daarna is de thuisploeg weer heel gevaarlijk. De kansen gaan nu op en af en het spel wordt heviger, de duels harder. Decorte wordt ook nog vervangen na betwistbare fout in het strafschofgebied. Moorsele komt nog dicht bij de winning goal is de 85ste minuut na een vrije trap op de paal.

Al bij al, na 90 min staat er 1-1 op het bord, dus meteen penalties. Hierbij haalt Gullegem het met 5-4 na strafschoppen van Vandermeersch, Naert, Poublon, Debaveye en Verstraete. Moorsele miste de eerste strafschop.

Gespeeld: Descamps, Coopman, Toye, Verstraete, Verbeke (Vilain), Leclercq, Debaveye, Poublon, Cottyn (Werbrouck), Clarysse (Naert), Decorte

24-08-2008 om 22:21 geschreven door TR kenny