Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

04-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Vanthilt' : minister Pieter De Crem komt vanavond langs bij Marcel, Absynthe Minded zorgt voor de muziek.

 Op maandag 31 mei opende Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') de deuren van zijn nieuwe villa in 'Villa Vanthilt'. Tien weken lang ontvangt hij er boeiende praatgasten en artiesten; de eerste vijf weken vanop het Kolonel Dusartplein in Hasselt, daarna vanop de Grote Markt in Kortrijk.

Een driehonderdtal boeiende gasten, twee bruisende steden, elke dag helemaal live uitzenden en een prettig gestoorde presentator; alle elementen die van 'Villa Vanthilt' vorig jaar een succes maakten, komen terug in het tweede seizoen.

een gloednieuwe villa

 Vijf maanden na de wedstrijd is het ontwerp werkelijkheid geworden. Een heus botsautokraam staat overeind op het Kolonel Dusartplein en oogt ronduit indrukwekkend. De studio is 26 bij 13 meter groot en 7,5 meter hoog. Elke toeschouwer kan de gesprekken perfect volgen door de ramen en op het grote scherm. Voor de muzikale acts gaat het zeildoek open en weerklinkt de muziek over het hele plein.

driehonderd gasten

Marcel praat graag met mensen en mensen praten graag met Marcel. En dat zal deze zomer niet anders zijn. Iedereen die een boeiend en actueel verhaal heeft, zal te gast zijn in 'Villa Vanthilt'.

Net als vorig jaar plukt Marcel elke ochtend iemand uit de krant, die 's avonds zijn verhaal komt vertellen. Ook het webcamgesprek krijgt opnieuw een prominente plaats. Qatar, China, het WK in Zuid-Afrika, het tennistoernooi van Wimbledon en de wereldtentoonstelling in Sjanghai komen plots heel dichtbij.  En naar goede traditie wordt het programma afgesloten met een sterke muzikale slotact. Van Tom Dice (ESF 2010) over Vaya Con Dios tot Admiral Freebee. Met af en toe een verrassende internationale act er bovenop. Er zal 49 keer muziek zitten in 'Villa Vanthilt' en de toeschouwers op het plein zullen er meer dan ooit van kunnen genieten.

nieuwe generiek

De generiek heeft een nieuwe swingende look gekregen. Marcel kruipt zelf aan boord van een botsauto en leeft zich uit in een botsautokraam vol bekende gezichten.

op zondag

 Net als vorig jaar pakt Marcel Vanthilt op zondag uit met een luxeversie. 'Villa Vanthilt' in het groot, met minder gesprekken en meer spektakel op het plein. Het eerste thema werd het WK voetbal, aanleiding om een eigen WK te organiseren : 'om ter hardst tegen een bal trappen'. Alle voetbalgekke kijkers waren alvast uitgenodigd om te zorgen voor het grootste fluitconcert ooit in Vlaanderen.

'Villa Vanthilt' : tweeëndertigste aflevering VANAVOND :

Het Belgische leger heeft de afgelopen weken meermaals het nieuws gehaald. Reden genoeg voor Marcel om demissionair minister van Landsverdediging Pieter De Crem van zijn vakantieadres te plukken.

Dit najaar komt er op Canvas een geheel nieuwe comedyreeks met Tine Embrechts en Karlijn Sileghem in de hoofdrol. Voor de laatste opnamedag van de 'Anneliezen' geven ze exclusief een voorproefje in 'Villa Vanthilt'.

Wat hij met twee stokjes kan, kunnen er maar weinig hem nadoen : Michael Schack is een van Belgisch beste drummers en struint de wereld af langs drumfestivals, beurzen of drum-demonstraties. Daarnaast drumt hij ook regelmatig live bij met Kate Ryan (ESF 2006), Ozark Henry en Milk Inc. (met Regi Penxten, componist/tekstschrijver "My music" - Eurosong 2008). Voor hij weer in het buitenland vertoeft, springt hij binnen in de 'Villa'.

De muziek komt vandaag van Absynthe Minded. De jongens speelden eerder deze zomer al op 'Rock Werchter' en op het 'Cactus Festival', en ze hebben nog een heel aantal optredens voor de boeg. In de 'Villa' sluiten ze af met hun nieuwe single "Papillon".

'Villa Vanthilt',
de tweeëndertigste aflevering van het tweede seizoen, vanavondwoensdag 04 augustus, tussen 21.40 en 22.30 op Eén. (bron, logo en foto : Eén)

04-08-2010 om 00:02 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Harm Edens.

 Harm Edens (04 augustus 1961) is geboren in het Nederlandse Enschede, een stad in Twente, in het zuidoosten van de provincie Overijssel. Hij studeert eerst een tijdje Nederlandse Taal- en Letterkunde in Groningen, maar besluit nadien om theaterwetenschap te gaan studeren. Dat doet hij aan de Universiteit van Amsterdam. Hij studeert er af in 1987 en volgt dan nog een aantal comedycursussen. Tijdens zijn studies leert hij Ger Apeldoorn kennen, ondertussen vormen ze al sinds 1986 een schrijversduo. Ze hebben samen al een aantal originele scripts, vertalingen en bewerkingen voor heelwat comedyseries, televisieshows en theaterproducties geschreven. Een aantal titels zijn 'Sam Sam', 'In de Vlaamsche Pot' en 'Het zonnetje in huis'. Ook als presentator is Harm bekend bij het grote publiek. Zo is hij ondertussen reeds driemaal gastheer geweest tijdens het gala van de Gouden Harpen van de Stichting Conamus.

In 2003 presenteerde hij de vier voorrondes van het 'Nationaal Songfestival', de Nederlandse selectie voor het Eurovisie Songfestival. Voorts is hij bekend als presentator van het satirische nieuwsprogramma 'Dit was het nieuws' en hij presenteerde bij de regionale Omroep Gelderland het programma 'Pubers!'. In het voorjaar van 2008 presenteerde hij bij de NCRV de vrolijke kwis 'Knowing me, knowing you'. Eind vorig jaar kwam er, na dertien jaar, een einde aan 'Dit was het nieuws' (archief). Eerder dit voorjaar was er een speciale aflevering van het programma te zien bij RTL 4.

OOK JARIG VANDAAG :

* Paul Layton (1947), basgitarist The New Seekers (tussen 1970-1974 en vanaf 1977), deelnemer Verenigd Koninkrijk (ESF 1972), tweede plaats met "Beg, steal or borrow".

04-08-2010 om 00:00 geschreven door Redactie  


03-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Nicole en Hugo stoppen in 2013!

 Het weekblad Story bericht vandaag, dinsdag 03 augustus, dat Nicole en Hugo (ESF 1971-1973, Eurosong 2004) besloten hebben om in schoonheid te stoppen, dit na een rijkgevulde carrière waarin ze al hun artistieke dromen vervuld zagen.

Tussen 2012 en 2013 ondernemen ze een afscheidstournee en nadien - ze zijn dan allebei 65 - gaan ze het veel kalmer aan doen. "Ik geef toe dat van ons beiden ik het meest ons wekelijks optreden zal missen", zegt Hugo in het weekblad. "Nicole van haar kant is vooral de aanloop naar optredens wat beu."

Een leven zonder podium kan het koppel zich nochtans niet voorstellen en dus zullen ze voor gelegenheidsconcerten nog wel te vinden zijn.

Dit najaar geven ze nog een aantal concerten en dit in het kader van hun theatertour '40 jaar Niet te geloven'. Meer nieuws daarover krijg je op hun website. (bron : Story)

03-08-2010 om 23:06 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minsk 2010 : Maltese kandidaat Junior Eurovisie Songfestival wordt op zaterdag 04 september gekozen.

 Het eiland Malta neemt op zaterdag 20 november eerstkomende deel aan de achtste editie van het Junior Eurovisie Songfestival in de Wit-Russische hoofdstad Minsk. Afgelopen donderdag en vrijdag, 29 en 30 juli, konden geïnteresseerden telkens tussen 09.00 en 12.00 hun nummer indienen bij de nationale omroep PBS en in totaal werden 54 nummers ontvangen voor 'Malta Junior Eurosong 2010'.

De komende drie dagen, morgen woensdag 04 augustus, overmorgen donderdag 05 augustus en vrijdag 06 augustus zal een zeskoppige vakjury alle nummers beoordelen en in totaal zullen twintig nummers weerhouden worden voor de nationale selectie.

Die nationale selectie zal doorgaan op zaterdag 04 september eerstkomende en dan ligt het lot van de kandidaten in de handen van een zeskoppige vakjury en de kijkers thuis die door televoting hun voorkeur kenbaar zullen maken. De leden van de vakjury zijn niet dezelfde als die tijdens de eerste selectie.

Eerstdaags zal de nationale omroep de lijst met twintig geselecteerde kandidaten wereldkundig maken. (bron : PBS)

03-08-2010 om 22:08 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Kathleen Aerts krijgt volgend jaar eigen tv-show.

 Volgens het weekblad Dag allemaal bereidt zangeres Kathleen Aerts (ex-K3, Eurosong 1999) in stilte een eigen tv-programma voor.

Het wordt een kinderprogramma met als titel 'Kathleen, twee, drie' en daarin zal ze zowel zingen als acteren. Volgens haar manager Niels William wordt er momenteel nog onderhandeld met diverse geïnteresseerde zenders en volgens hem zit alles nog in een voorbereidende fase.

Kathleen zal in haar programma in elk geval toffe avonturen beleven en haar nieuwe tv-programma zal ook worden gekoppeld aan een gelijknamige theatertoer. Het is de bedoeling dat 'Kathleen, twee, drie' volgend jaar van start gaat.
(bron : Dag allemaal)

03-08-2010 om 13:48 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Antony Arandia en Rebekka Vanderhaegen in zware relatiecrisis.

 Het weekblad Dag allemaal bericht vandaag, dinsdag 03 augustus, dat acteur Antony Arandia (24) en zijn vriendin Rebekka Vanderhaegen (25) in een zware relatiecrisis zitten.

Het koppel is vier jaar samen en ging recent nog samenwonen in de buurt van Asse, dicht bij de moeder van Rebekka, mode-ontwerpster Kaat Tilley. Maar hun liefde wordt nu op de proef gesteld en Antony is intussen ingetrokken bij vrienden.

Het was de voorbij vier jaar grote liefde tussen Antony en Rebekka, de ex-vriendin van Pim Symoens ('Star Academy 2005', Eurosong 2006'). Dat de acteur (onder meer 'Sara') met bindingsangst kampt(e) is al langer geen geheim maar toch werd er reeds voorzichtig over trouwen en een baby gedagdroomd.

 Intussen lijkt de liefde plots bekoeld want volgens het weekblad gaat het koppel door een zware relatiecrisis. De problemen begonnen nadat Antony was teruggekeerd uit Maleisië. Daar heeft hij samen met onder meer Sugar Jackson, Martine Prenen (woordvoerster ESF 2004), Sergio (ESF 2002) en Stéphanie Clerckx deelgenomen aan een speciale reeks van 'Expeditie Robinson' (2BE). Deze reeks komt in het najaar op het scherm en wat er precies in Maleisië gebeurd is kan Antony moeilijk onder woorden brengen.

Het weer sloeg verschrikkelijk tegen en het stormde veel maar ook in het hoofd van Antony heeft het gestormd. Hij keerde innerlijk veranderd naar Vlaanderen terug, aldus het weekblad. Intussen wordt in hun omgeving verteld dat hij verliefd is op een ander meisje maar dat is volgens hem compleet uit de lucht gegrepen!
(foto's : 2BE)

03-08-2010 om 13:16 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Hans Otten en Colette Van Remortel wonen niet meer samen.

 Het weekblad Dag allemaal bericht vandaag, dinsdag 03 augustus, dat VT4-presentator Hans Otten (presentator 'Eurosong 1993') en zijn vriendin Colette Van Remortel afstand hebben genomen van elkaar.

Het koppel woont niet meer samen en Hans (39) en Colette (31) hebben hun relatie - voorlopig - stopgezet. Volgens de presentator is er een kink in de kabel maar er is nog geen sprake van een definitieve breuk. "Ik zie Colette nog, en we komen nog goed overeen. Maar we wonen niet meer samen".

Otten bevestigt verder ook nog dat er geen derde in het spel is, zowel hij als Colette hebben niemand anders. Volgens het weekblad zou de breuk er zijn gekomen door de kinderwens van Colette. (foto : VT4)

03-08-2010 om 12:54 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Tom Dice en Poolse Weronika Bochat zijn reeds uit elkaar, Eeklonaar heeft een nieuwe vriendin.

 Eeklonaar Tom Dice (ESF 2010) en de Poolse Weronika Bochat (JESF 2004, backing vocal Poolse inzending ESF 2010) zijn na amper twee maanden samen te zijn geweest uit elkaar. Dat berichtten Dag allemaalGazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg vandaag, dinsdag 03 augustus.

Op de afgelopen editie van het Eurovisie Songfestival werd beiden verliefd op elkaar en volgens de zanger was het grote liefde. "Je verwacht zoiets niet. Je trekt naar het Songfestival om te zingen en om alles te geven op het podium. En je komt naar huis met een nieuw lief. Maar ik voel me super bij haar. Vanaf de eerste keer dat we elkaar ontmoetten, was er een enorme aantrekkingskracht tussen ons. Ik viel meteen voor haar looks, en snel bleek dat ze helemaal mijn type is : Weronika heeft een schitterend karakter, en ze is ontzettend lief. Ik kan ontzettend goed met haar babbelen", liet hij begin juni nog optekenen in Het Nieuwsblad.

 Vorige maand was de Poolse nog een aantal dagen in ons land maar toch hebben beiden ondervonden dat het erg moeilijk is om hun relatie in stand te houden. De Eeklonaar is tot het inzicht gekomen dat deze relatie geen toekomst heeft en hij heeft het vorige week dan ook uitgemaakt.

Weronika is ontroostbaar en haar Facebookpagina doet eveneens vermoeden dat Tom intussen een andere vriendin heeft. Aan zijn vader Rudy heeft Tom laten weten dat het uit is met de Poolse en dat hij nu een relatie heeft met een zekere Musica.
(foto Tom Dice : Indrek Galetin, EBU ; foto : Weronika Bochat : Facebook)

03-08-2010 om 12:46 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Tom Dice en Geena Lisa strijden op zaterdag 11 september in Gent tegen armoede.

 De Senegalese ster Youssou N'Dour geeft op zaterdag 11 september eerstkomende een gratis concert in Gent (Sint Pietersplein). Hij wordt het orgelpunt van de 'Wachtnacht', een programma met debatten, film en muziek om de politieke leiders tot actie aan te manen.

De 'Wachtnacht' wordt opgezet door een groep van een twintigtal Vlaamse Noord-Zuidorganisaties die 'de vooruitgang kritisch in de gaten houden en blijven aandringen dat de politiek de millenniumdoelstellingen zou waarmaken'. Hun bedoeling is uiteindelijk de armoede en de honger uit de wereld te bannen.

 Tijdens het concert zullen ook nog Sioen, Luc De Vos, Stef Kamil Carlens, Stromae en Songfestivaldeelnemer Tom Dice (ESF 2010) optreden. Geena Lisa (woordvoerster ESF 2002, lid vakjury 'Eurosong for Kids 2003', coach 'Junior Eurosong 2007', Eurosong 2008) en Nic Balthazar praten het concert aan elkaar en later op de avond zet DJ Sven Van Hees het muzikale feestje nog verder.

Voor meer nieuws over dit evenement verwijzen we je naar de website. (bron : Het Nieuwsblad, Wachtnacht)

03-08-2010 om 12:25 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : opvolger 'Tien om te Zien' (vtm) wordt niet gepresenteerd door Christoff en Belle Perez.

 Begin juni jongstleden berichtte de krant Het Laatste Nieuws dat er vanaf het najaar een nieuwe 'Tien om te Zien' zou gaan komen. Na het desastreuze 'Hit the Road' (gepresenteerd door Udo) dat tv-monument 'Tien om te Zien' moest vervangen - maar het slechts één zomer uithield - wou de commerciële omroep vtm vanaf september uitpakken met de échte vervanger voor 'Tien om te Zien'.

De zender uit Vilvoorde wou het nieuws toen nog niet bevestigen "omdat de financiering nog niet rond was", maar intussen zijn die problemen volgens dezelfde krant van de baan.

 Vandaag, dinsdag 03 augustus, bericht Het Laatste Nieuws dat het nieuwe muziekprogramma er vanaf september komt, telkens op zondag in de vooravond. Wie het programma zal presenteren, is op dit ogenblik nog niet bekend. Het duo Belle Perez (Eurosong 1999-2006) en Christoff (Eurosong 1993-2002), wiens namen eerder naar voren werden geschoven, zullen volgens de krant wellicht niet worden weerhouden. De zender is momenteel nog volop aan het onderhandelen met mogelijke kandidaten.

De nieuwe muziekshow, die nog geen naam heeft, zal dus op zondagavond tussen 17.00 en 19.00 worden uitgezoden. Als het programma enthousiast wordt onthaald door de kijker, is het de bedoeling om later op een weekdag in primetime uit te zenden.

 Digitale kijkers kunnen intussen al meer dan een jaar terecht op Belgacom TV waar anne loopt, een zender die 24 uur op 24 muziek van bij ons uitzendt. Belgacom doet een beroep op de faciliteiten en de 'inhoudelijke invulling ' van de Vlaamse Media Maatschappij, het bedrijf dat onder meer vtm en JIM overkoepelt. (bron : Het Laatste Nieuws)

03-08-2010 om 12:08 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Weg met De Soete' : in de vierde aflevering gaat Tomas op ontdekking in het Turkse Istanbul.

 Tomas De Soete (coach 'Junior Eurosong 2007') is sinds twee weken op Canvas opnieuw te zien met zijn programma 'Weg met De Soete'. In 2008 moesten de luisteraars van Studio Brussel hem acht weken lang missen. Heel die periode was hij 'weg' : op reis voor Canvas. Deze zomer zendt het tweede net van de openbare omroep deze reeks opnieuw uit, dit telkens op dinsdagavond.

Voor 'Weg met De Soete' bezocht hij in totaal acht steden : Marseille, Napels, Madrid, Istanbul, Berlijn, Kopenhagen, Londen en Casablanca. In elke stad was hij een aantal dagen en nachten overgeleverd aan de smaken en grillen van iemand die er woont, leeft en werkt. En die een heel eigenzinnige mening heeft over wat de stad zo bijzonder maakt. Waarom we weg moeten zijn van hun stad, dat zien we in 'Weg met De Soete'.

* vierde aflevering - Istanbul (gaststad ESF 2004) :

Kenan Vural en Kutlu Ozmakinaci zijn Turkse rockers met weinig tijd. Ze hebben net een nieuwe plaat uit met hun band Yuksek Sadakat en staan op het punt om op Europese tournee te vertrekken. Maar ze vinden toch nog een gaatje in hun agenda om Tomas rond te leiden in Istanbul. De Turkse rockers blijken van zeer vreemd allooi : ze zijn belezen, dragen Crocs en drinken yoghurt in plaats van bier.

'Weg met De Soete', vanavond, dinsdag 03 augustus, op Canvas tussen 23.45 en 00.10. Meer nieuws en informatie krijg je op de website. Daar kan je eveneens de muzieklijst van deze aflevering bekijken. (bron : Canvas ; foto : VRT)

03-08-2010 om 00:03 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Vanthilt' : Marcel ontvangt vanavond onder meer Will Tura en Goedele Liekens.

 Op maandag 31 mei opende Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') de deuren van zijn nieuwe villa in 'Villa Vanthilt'. Tien weken lang ontvangt hij er boeiende praatgasten en artiesten; de eerste vijf weken vanop het Kolonel Dusartplein in Hasselt, daarna vanop de Grote Markt in Kortrijk.

Een driehonderdtal boeiende gasten, twee bruisende steden, elke dag helemaal live uitzenden en een prettig gestoorde presentator; alle elementen die van 'Villa Vanthilt' vorig jaar een succes maakten, komen terug in het tweede seizoen.

een gloednieuwe villa

 Vijf maanden na de wedstrijd is het ontwerp werkelijkheid geworden. Een heus botsautokraam staat overeind op het Kolonel Dusartplein en oogt ronduit indrukwekkend. De studio is 26 bij 13 meter groot en 7,5 meter hoog. Elke toeschouwer kan de gesprekken perfect volgen door de ramen en op het grote scherm. Voor de muzikale acts gaat het zeildoek open en weerklinkt de muziek over het hele plein.

driehonderd gasten

Marcel praat graag met mensen en mensen praten graag met Marcel. En dat zal deze zomer niet anders zijn. Iedereen die een boeiend en actueel verhaal heeft, zal te gast zijn in 'Villa Vanthilt'.

Net als vorig jaar plukt Marcel elke ochtend iemand uit de krant, die 's avonds zijn verhaal komt vertellen. Ook het webcamgesprek krijgt opnieuw een prominente plaats. Qatar, China, het WK in Zuid-Afrika, het tennistoernooi van Wimbledon en de wereldtentoonstelling in Sjanghai komen plots heel dichtbij.  En naar goede traditie wordt het programma afgesloten met een sterke muzikale slotact. Van Tom Dice (ESF 2010) over Vaya Con Dios tot Admiral Freebee. Met af en toe een verrassende internationale act er bovenop. Er zal 49 keer muziek zitten in 'Villa Vanthilt' en de toeschouwers op het plein zullen er meer dan ooit van kunnen genieten.

nieuwe generiek

De generiek heeft een nieuwe swingende look gekregen. Marcel kruipt zelf aan boord van een botsauto en leeft zich uit in een botsautokraam vol bekende gezichten.

op zondag

 Net als vorig jaar pakt Marcel Vanthilt op zondag uit met een luxeversie. 'Villa Vanthilt' in het groot, met minder gesprekken en meer spektakel op het plein. Het eerste thema werd het WK voetbal, aanleiding om een eigen WK te organiseren : 'om ter hardst tegen een bal trappen'. Alle voetbalgekke kijkers waren alvast uitgenodigd om te zorgen voor het grootste fluitconcert ooit in Vlaanderen.

'Villa Vanthilt' : eenendertigste aflevering VANAVOND :

Een dag na het grote feest doet Will Tura zijn 70ste verjaardag nog eens over in 'Villa Vanthilt'. Will laat zich in Kortrijk graag in de watten leggen en Marcel zoekt ondertussen naar sleutelmomenten in het leven van de Vlaamse superster.

Op woensdag 4 augustus komt het nieuwe nummer van het maandblad 'Goedele' uit en daar zit deze maand een porno-DVD bij. Pardon?! Juist, dat dacht Marcel ook. Goedele Liekens komt het zelf uitleggen en verklapt meteen ook wat de succesformule van haar blad is.

Rokjes, witte laarsjes en pompons. Vijftien dames en één majoor. Dat is in twee zinnen : Majoretteketet. Met hun eigen fanfare fleuren ze al enkele jaren de straten op. Tussen Theater Aan Zee en Pukkelpop maken ze een tussenstop in Kortrijk.

De avond wordt natuurlijk in stijl afgesloten door de jarige zelf. Will Tura doet dat met zijn hit uit 1968 : "Arme Joe".

'Villa Vanthilt',
de eenendertigste aflevering van het tweede seizoen, vanavonddinsdag 03 augustus, tussen 21.35 en 22.25 op Eén. (bron, logo en foto : Eén)

03-08-2010 om 00:01 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Gina G..

Gina G. Zangeres Gina G. (03 augustus 1970) is geboren in het Australische Brisbane (Queensland) als Gina Mary Gardiner. Haar muzikale carrière begint in 1987 als ze op zeventienjarige leeftijd start als DJ in Melbourne. Vijf jaar later (1992) gaat ze als zangeres aan de slag bij de dancegroep Bass Culture. Met het door haarzelf geschreven nummer "Live the life" scoort de groep een hit in Australië. Een jaar later verlaat ze de groep en verhuist ze naar het Verenigd Koninkrijk om daar een solocarrière te beginnen. In 1996 neemt ze deel aan de Britse selectie voor het Eurovisie Songfestival. Met 113.576 stemmen wint ze de 'Great British Song Contest' met "Ooh aah ...Just a little bit" en zo mag ze afreizen naar de Noorse hoofdstad Oslo. Daar ze voor het begin van het Songfestival getipt wordt als één van de kanshebbers op de overwinning, lijkt uiteindelijk een achtste plaats een slecht resultaat. Maar tijdens de voorselectie (er waren 29 landen voor 22 startplaatsen) wordt ze derde. Dit resultaat wordt pas na het eigenlijke Songfestival bekend gemaakt. In het Verenigd Koninkrijk behaalt ze de top van de hitparade en in ons land haalt ze een zesde plaats. Ze zal uiteindelijk vier maanden in de Ultratop 50 doorbrengen. En zelfs over de plas haalt ze een elfde plaats in de Bilboard 100, iets wat weinige festivalinzendingen haar hebben voorgedaan en/of nagedaan.

Haar opvolger "I belong to you" wordt een bescheidener hitje. Op een vlucht naar Glasgow stort ze in en de geruchten doen de ronde dat ze op dat ogenblik verslaafd is aan drugs. In 1997 komt het album "Fresh" op de markt en een jaar later verschijnt het "Gina G. remix album". Dan verdwijnt ze een aantal jaren uit de spotlights maar blijft toch muziek opnemen. Ook spant ze een rechtszaak in tegen haar voormalige manager. In 2003 neemt ze deel aan 'Reborn in the USA' samen met acht voormalige sterren (hieronder ook Sonia die het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigde in 1993). Geen enkel van de negen is bekend in de Verenigde Staten en elke week valt er iemand af, na twee weken is het liedje uit voor Gina G.. Later dat jaar huwt ze met Charlie Watson. In 2005 wil ze opnieuw voor het Verenigd Koninkrijk deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. Maar tijdens de nationale finale 'Making your mind up' eindigt ze met "Flashback" op een vijfde en laatste plaats. Datzelfde jaar kwam haar album "Get up & dance" op de markt en een jaar later volgde "Fresh!". Intussen is ze moeder van twee kinderen. Wil je meer over Gina G. weten neem dan eens een kijkje op haar
website.

OOK JARIG VANDAAG :

* Gunwer Bergkvist (1932), nam in 1966 deel aan 'Melodifestivalen' met "Vårens vindar", eindigde met vier punten op een negende en voorlaatste plaats (Zweden).
* Vice Vukov (1936) : nam tweemaal deel aan het Eurovisie Songfestival. In 1963 werd hij met "Brodovi" elfde met drie punten en in 1965 met "Čežnja" twaalfde plaats met twee punten. Verder nam hij in 1962 voor het eerst deel aan de Joegoslavische nationale selectie met "Dolazak".  Ook in 1966 waagde hij zijn kans tijdens de nationale selectie met "Od ova nebo ti zede del" en in 1969 werd hij tijdens de nationale finale achtste met "Cvijece za Mariju".

* Terry Wogan (1938), radio- en televisiepresentator en vaste commentator van het Eurovisie Songfestival tussen 1980 en 2008. Ook in 1973 en 1978 voorzag hij het festival reeds van commentaar voor de Britse openbare omroep. In 1998 was hij gastheer van het jaarlijkse liedjesfestival in Birmingham.
* Maria Haukaas Storeng (1979), nam twee jaar geleden deel aan het Eurovisie Songfestival en wist met "Hold on be strong" tijdens de finale beslag te leggen op een vijfde plaats (Noorwegen). Vorig jaar nam ze samen met Anna Sahlene (ESF 2002, MF 2003-2006-2009, backing vocal Zweedse inzending 1999) deel aan 'Melodifestivalen' alwaar het duo met "Killing me tenderly" op een zevende plaats strandde in de vierde en laatste voorronde. In eigen land presenteerde ze de nationale selectie, 'Melodi Grand Prix 2009', en dit jaar waagde ze opnieuw haar kans als zangereres. Met "Make my day" wist ze het tot de finale te schoppen van 'Melodi Grand Prix 2010'.
* Michelle Courtens (1981), nam in 2001
deel aan het Eurovisie Songfestival met "On my own", eindigde met zestien punten op een gedeelde achttiende plaats (Nederland).

03-08-2010 om 00:00 geschreven door Redactie  


02-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minsk 2010 : Letse kandidaat voor het Junior Eurovisie Songfestival is bekend.

 Vorige week woensdag, 28 juli, raakte bekend dat de Baltische staat Letland dit jaar voor de vierde maal van de partij zal zijn tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.

Het land nam tussen 2003 en 2005 deel aan de eerste drie edities van het jaarlijkse liedjesfestival en is dit jaar, na een afwezigheid van vijf jaar, dus opnieuw van de partij.

 Afgelopen vrijdag, 30 juli, heeft de Letse nationale omroep (LTV) laten weten dat het de 12-jarige Šarlote Lēnmane naar de Wit-Russische hoofdstad Minsk zal afvaardigen. Ze nam eerder dit voorjaar deel aan de talentenjacht 'Balss pavēlnieks' en kwam als winnares uit de bus in de categorie 'solist 12-16 jaar'.

De voorstelling van haar festivalnummer vindt normaal gezien plaats in de maand september. (bron : LTV, esckaz)

02-08-2010 om 23:35 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Nederlandse zanger/presentator Gordon en Raoul uit elkaar.

 Opnieuw een liefdesbreuk in showbizzland. Het is sinds afgelopen vrijdag, 30 juli, over en uit tussen de Nederlandse zanger en presentator Gordon (NSF 1990-2003, lid vakjury JSF 2007-2008, ESF 2009) en zijn jongere vriend Raoul. Dit meldden diverse bronnen dichtbij de zanger aan Shownieuws (SBS6). Afgelopen weekend heeft Gordon zijn kennissen op de hoogte gebracht van de liefdesbreuk.

Gordon en de 26-jarige Raoul waren sinds vorig najaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen in een Amsterdamse kroeg. De zanger en presentator zei onlangs nog in een interview met het blad 100% NL Magazine dat hij graag met hem wil trouwen als ze volgend jaar nog samen zijn (archief).

 "Ik ben niet eens een voorstander van het huwelijk, maar ik zou het toch willen. Zeker met Raoul. Hij is voor mij een oase van rust en stabiliteit", liet hij eind juni nog optekenen.
De woordvoerder van Gordon is met vakantie en kan het nieuws niet bevestigen. (foto Raoul : AB BLAUW)

02-08-2010 om 23:05 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

 Op deze eerste maandag van een nieuwe maand hebben we alweer een aflevering van onze rubriek 'Een avondje uit' klaargestoomd. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

 Dit najaar trekt de Kempense zangeres Natalia (Eurosong 2004) voor een aantal maanden naar de Verenigde Staten maar vooraleer het zover is, geeft ze deze maand nog een aantal optredens in eigen land.

We zetten alle optredens hieronder alvast op een rijtje :

* zaterdag 07 augustus : 'Summertour 2010' - benefietconcert 'Rotary Maldegem', Concertgebouw Brugge (20.00).
* zondag 08 augustus : 'Summertour 2010' - '
Zilverpop 2010', Hemiksem (22.00 - 23.00).
* zaterdag 28 augustus : 'Summertour 2010' - Park Happening, Schoten (00.00).
* zondag 29 augustus : 'FAREWELL CONCERT' - ViageBrussel (21.00).

Het concert op zondag 29 augustus wordt dus het laatste concert van de zangeres op Belgische bodem voor ze afreist naar de Verenigde Staten.

 Eén meisje, vier mannen. Dat zijn de twee, of liever vijf basisingrediënten van de one-woman musical 'Tell Me on a Sunday' met Deborah De Ridder.

Deze musical van de hand van Andrew Lloyd Webber (componist/tekstschrijver Britse inzending ESF 2009) met tekst van Don Black werd naar het Nederlands vertaald door Allard Blom en zal worden geregisseerd door Frank Van Laecke.

In dit Bridget Jones-achtig verhaal trek een Vlaams meisje vol optimisme naar New York op zoek naar een nieuw leven en natuurlijk naar de man van haar dromen. Maar dat blijkt allesbehalve eenvoudig… . Vier mannen kruisen haar pad, stelen haar hart, laten haar in de waan, breken haar hart. De een is te oud, de ander te jong of te glad. Maar zij blijft ietwat naïef en vooral koppig geloven in de ware Jacob.

'Tell Me on a Sunday' is soms grappig, vaak ontroerend en vooral iedere keer raak. Een meeslepend verhaal dat bij momenten akelig herkenbaar is voor vrouwen, maar ook mannen vinden zichzelf hierin terug. Meer zelfs, ze kunnen door deze voorstelling vrouwen leren kennen... .

De voorstelling zal worden opgevoerd in de 
Stadsschouwburg van Antwerpen en in de Capitole in Gent en dit tussen donderdag 16 september en zondag 26 december eerstkomende. Voor een volledig overzicht van alle speeldata en aanvangsuren alsook voor het bestellen van tickets verwijzen we naar de websites van beide zalen of naar de website van Music Hall of via deze rechtstreekse link.

 'Eclipse' is de naam van de vijfde concertreeks van Milk Inc. (met Regi Penxten, componist en tekstschrijver "My music", Eurosong 2008) in het Sportpaleis. Regi en Linda zorgen dit jaar voor een heuse zonsverduistering en nodigen hun vele duizenden fans uit om in de schaduw van een gouden ring van vuur te komen dansen op hun driftige nightlife vibes. Met de toevoeging van een derde concertdatum is het nog makkelijker kiezen wanneer je deze 'ECLIPSE' met eigen ogen wil aanschouwen. Zonsverduisteringsbrilletjes worden aanbevolen op vrijdag 24 en zaterdag 25 september en (extra!) vrijdag 01 oktober.

Milk Inc. komt als de maan tussen aarde en zon te staan tijdens 'ECLIPSE'. B
ij een zonsverduistering neemt de maan het licht van de zon weg door op één rechte lijn tussen aarde en zon te schuiven. Zo zal ook tijdens deze 'ECLIPSE' het duister de overhand halen in een aanvankelijk in het licht badend Sportpaleis. Dagdieren zullen verstommen en nachtdieren zullen ontwaken. Voor duizenden fans van Milk Inc. is dit het sein om in de schaduw van een gouden ring van vuur te gaan dansen op de driftige nightlife vibes van hun favoriete band.

Regi en Linda van Milk Inc. zoeken met 'ECLIPSE' niet voor het eerst het duister op in het Sportpaleis. Vorig jaar had Belgiës populairste danceformatie een 'BLACKOUT' met meer dan 90.000 aanwezigen tijdens zes concertavonden. Het allereerste megaconcert van Milk Inc. in het Sportpaleis vond plaats in 2006. Het werd een 'SUPERSIZED' totaalspektakel waarbij meer dan 15.000 fans op onstuimige beats het tienjarig bestaan van de band kwamen vieren. In 2007 bracht de tweede 'SUPERSIZED'-editie op drie avonden bijna 45.000 bezoekers in beweging. 'FOREVER' overrompelde in 2008 met een toeloop over zes avonden van meer dan 94.000 Milk Inc.-fans. Ook in het najaar van 2010 zal in de lichtende gloed van 'ECLIPSE' en tijdens verschillende avonden een onovertroffen feest worden gebouwd.

In de drukstbezochte evenementenzaal van het land en de derde populairste concertarena ter wereld trekken Regi en Linda weer alle registers open. Met een speciaal samengestelde band van topmuzikanten en met de steun van de allerbeste video-, licht- en geluidstechnici zullen ze het publiek andermaal een unieke liveconcert- en danservaring bezorgen. Dankzij de toevoeging van een derde concertdatum kunnen de fans nog makkelijker kiezen wanneer ze deze 'ECLIPSE' met eigen ogen willen aanschouwen.

Tickets kosten 25,00 - 30,00 en 35,00 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus). Bestellen kan via onder meer de website van Tele Ticket Service of telefonisch via 070 345 345 (vanuit Nederland : 0900 45 000 45).

02-08-2010 om 12:43 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De slimste mens' : jurylid Sien Eggers ook volgend seizoen van de partij.

 Begin maart, tijdens de derde editie van 'De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren', maakte tweevoudig winnaar Erik Van Looy bekend dat er een negende seizoen komt van 'De slimste mens ter wereld' (Eén). Voor de fans van de kwis blijft het echter wachten tot maandag 06 december eerstkomende wanneer de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op antenne komt op. Het wordt meteen een speciale reeks want alle finalisten van de voorbije acht reeksen zullen hun opwachting maken.

Ook volgend seizoen zal naar alle waarschijnlijkheid de tweekoppige jury behouden worden want actrice Sien Eggers, onder meer bekend uit 'Van Vlees en Bloed' laat vandaag, maandag 02 augustus, in Het Nieuwsblad optekenen dat ze opnieuw 'mag meedoen'. "Ik kijk er al naar uit, want dat was iedere keer weer lachen", zegt ze in de krant.

 Of de andere juryleden (Philippe Geubels, Mark Eyskens, Kamagurka, Frank Focketyn, Louis Tobback, Gunter Lamoot, Guy Mortier en Urbanus) behouden blijven is vooralsnog niet bekend. (foto en logo : Eén)

02-08-2010 om 12:33 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Luk Alloo en Sandy Blanckaert, dochter van jarige Will Tura, zijn opnieuw een koppel.

 Bijna vier jaar nadat tv-persoonlijkheid en Radio 2-presentator Luk Alloo (47) en Sandy Blanckaert (34), de dochter van Will Tura, bekendmaakten dat ze in alle sereniteit een punt hadden gezet achter hun relatie, hebben de twee aan de krant Het Laatste Nieuws bevestigd dat ze opnieuw een koppel zijn.

"Het klopt inderdaad dat we, zoals jullie trouwens ook al enige tijd wisten, opnieuw een relatie hebben. Maar net zoals vroeger wensen we daar verder geen commentaar over te geven", aldus Luk Alloo vandaag, maandag 02 augustus, in de krant.

Luk Alloo, vooral bekend van zijn tv-programma 'Sterren en Kometen' (
vtm) en Sandy Blanckaert, die in 2000 samen met Walter Grootaers (lid vakjury 'Junior Eurosong 2009') 'Big Brother' (2BE) presenteerde en nadien in het productiehuis van Alloo (Xinix) aan de slag ging, maakten in maart 2002 bekend dat ze een koppel waren.

 Na bijna vier jaar gingen de twee relationeel weer hun eigen weg en Blanckaert bleef aanvankelijk nog actief in Xinix. Tegenwoordig werkt ze als eindredactrice bij de Oost-Vlaamse regionale zender 
TV Oost.

De officiële bevestiging dat dochter Sandy opnieuw een relatie heeft met Luk Alloo komt er 'toevallig' uitgerekend op de dag dat vader Will (Tura) zijn zeventigste verjaardag viert. (bron : Het Laatste Nieuws)

02-08-2010 om 12:16 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Recht op recht' : vanavond de tiende aflevering - 'Huisje, tuintje, kindje'.

 Tussen 1998 en 2002 zond de openbare omroep de advocatenserie 'Recht op Recht' uit. De eerste reeks van de serie bestond slechts uit zes afleveringen maar de reeksen twee, drie en vier bestonden telkens uit dertien afleveringen zodat er uiteindelijk vijfenveertig afleveringen op de buis kwamen.

Sinds maandag 17 mei brengt 
Eén deze Vlaamse fictiereeks over de gebeurtenissen in en om een Brussels advocatenkantoor opnieuw op het scherm.

Leducq & Partners is een kleinschalig maar succesvol advocatenkantoor in Brussel. De zestigjarige Paul Emile Leducq (Tuur Deweert) is de oprichter van het kantoor en heeft als partners de 31-jarige Gabriël Nukerke (Stany Crets) en de 30-jarige Chris Haagdoorn (Veerle Dobbelaere). Hoewel de zaak vooral drijft op lucratieve financiële en burgerlijke dossiers en echtscheidingen, voelt Chris zich als een magneet aangetrokken tot strafzaken.

Rechterhand van Chris Haagdoorn is de tedere macho Hugo Van Eyk (Filip Peeters), voorheen werkzaam bij de Gerechtelijke Politie.  Hij is een stoere jongen met een peperkoeken hartje die altijd voor zijn vrienden en collega's klaarstaat. Hij schrikt niet terug voor wat actie en vindt overal een oplossing voor. De moeilijke relatie met de moeder van zijn zoon Jelle zorgt vaak voor spanningen tussen hem en Chris. Officieel is hij administratief secretaris bij Leduc & Partners - maar hij kan het speurwerk niet laten.

Gabriël Nukerke profileerde zich als een goed echtscheidingsadvokaat en een winnaar. Paul Emile haalt hem weg bij een groot kantoor, en bied hem aan vennoot te worden. Gabriel hapt toe en ontplooit zich, dank zij de klantenkring van Paul Emile tot een uitstekend en zeer succesvol echtscheidingsadvokaat. Hij gaat er prat op dat hij de enige advokaat in België is die nog nooit een zaak verloren heeft.

* tiende aflevering : Huisje, tuintje, kindje.

Anita verliest haar kindje bij de bevalling. Het zoveelste drama in een nieuwbouwwijk met opvallend veel medische problemen. Als uit een bodemanalyse blijkt dat hun droomvilla gebouwd is op een illegaal chemisch stort wordt Chris ingeschakeld. Zij begint een kruistocht tegen een afvalbaron. Het zal haar zuur opbreken. Een zwendel met paardensperma is voor Gabriel de gelegenheid om twee keer langs de kassa te passeren.

Andere hoofdrollen zijn er voor Robbie Cleiren (Luc Lievens), Pascale Michiels (Jessie Vinck)(backing vocal Belgische inzending ESF 1996) en Blanka Heirman (Louise Haagdoorn).

Gastacteurs : Tom Van Dyck (Wout Lefever), Damiaan De Schrijver (Stanny Michel), Antje De Boeck (Anita Prenen), Kris Cuppens (Arthur Prenen) e.a.

'Recht op Recht', de tiende aflevering vanavond, maandag 02 augustus op Eén tussen 22.50 en 23.50. (bron en foto : Eén)

02-08-2010 om 00:02 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Vanthilt' : Marcel ontvangt vanavond onder meer Frank Focketeyn en Ann Wauters.

 Op maandag 31 mei opende Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') de deuren van zijn nieuwe villa in 'Villa Vanthilt'. Tien weken lang ontvangt hij er boeiende praatgasten en artiesten; de eerste vijf weken vanop het Kolonel Dusartplein in Hasselt, daarna vanop de Grote Markt in Kortrijk.

Een driehonderdtal boeiende gasten, twee bruisende steden, elke dag helemaal live uitzenden en een prettig gestoorde presentator; alle elementen die van 'Villa Vanthilt' vorig jaar een succes maakten, komen terug in het tweede seizoen.

een gloednieuwe villa

 Vijf maanden na de wedstrijd is het ontwerp werkelijkheid geworden. Een heus botsautokraam staat overeind op het Kolonel Dusartplein en oogt ronduit indrukwekkend. De studio is 26 bij 13 meter groot en 7,5 meter hoog. Elke toeschouwer kan de gesprekken perfect volgen door de ramen en op het grote scherm. Voor de muzikale acts gaat het zeildoek open en weerklinkt de muziek over het hele plein.

driehonderd gasten

Marcel praat graag met mensen en mensen praten graag met Marcel. En dat zal deze zomer niet anders zijn. Iedereen die een boeiend en actueel verhaal heeft, zal te gast zijn in 'Villa Vanthilt'.

Net als vorig jaar plukt Marcel elke ochtend iemand uit de krant, die 's avonds zijn verhaal komt vertellen. Ook het webcamgesprek krijgt opnieuw een prominente plaats. Qatar, China, het WK in Zuid-Afrika, het tennistoernooi van Wimbledon en de wereldtentoonstelling in Sjanghai komen plots heel dichtbij.  En naar goede traditie wordt het programma afgesloten met een sterke muzikale slotact. Van Tom Dice (ESF 2010) over Vaya Con Dios tot Admiral Freebee. Met af en toe een verrassende internationale act er bovenop. Er zal 49 keer muziek zitten in 'Villa Vanthilt' en de toeschouwers op het plein zullen er meer dan ooit van kunnen genieten.

nieuwe generiek

De generiek heeft een nieuwe swingende look gekregen. Marcel kruipt zelf aan boord van een botsauto en leeft zich uit in een botsautokraam vol bekende gezichten.

op zondag

 Net als vorig jaar pakt Marcel Vanthilt op zondag uit met een luxeversie. 'Villa Vanthilt' in het groot, met minder gesprekken en meer spektakel op het plein. Het eerste thema werd het WK voetbal, aanleiding om een eigen WK te organiseren : 'om ter hardst tegen een bal trappen'. Alle voetbalgekke kijkers waren alvast uitgenodigd om te zorgen voor het grootste fluitconcert ooit in Vlaanderen.

'Villa Vanthilt' : dertigste aflevering VANAVOND :

Dit najaar wordt Frank Focketyn 50, maar voor het zover is, heeft hij het nog bijzonder druk. Vorig jaar ging zijn monoloog 'Brief aan mijn rechter' in première. De reacties waren unaniem positief. Net voor zijn eerste monoloog ooit nu in Nederland z'n vuurdoop krijgt, komt Frank nog even langs bij Marcel in de Villa.

Ann Wauters is één van de beste sporters ons land en kan bogen op een succesvolle internationale basketbalcarrière. Deze week traint ze samen met de Belgian Cats voor de komende wedstrijden met de Belgische nationale ploeg. Bij Marcel vertelt ze hoe het met haar gaat, wat ze verwacht van de komende wedstrijden en hoe het leven in Rusland is.

Hij voelt zich niet echt op zijn gemak in de warme studio in Kortrijk, maar toch komt hij langs, de 'Iceman'. Wim Hof is een 51-jarige Nederlander die niets liever doet dan in een bad met ijs zitten. De meeste onder ons begeven het al na enkele minuten, maar Wim houdt het met gemak 100 minuten uit. En toen hij een marathon op ijs liep, vond hij het niet nodig om meer aan te trekken dan een korte broek. De man is een medisch wonder : onder extreme koude kan hij zijn lichaamstemperatuur op peil houden. Marcel onderzoekt hoe dat zit.

De muziek komt vanavond van Villa feat. The New Sins. Samen met Lou Hayter van New Young Pony Club brengen ze een remake van de 80's hit "Beats of love" van Nacht und Nebel.

'Villa Vanthilt',
de dertigste aflevering van het tweede seizoen, vanavondmaandag 02 augustus, tussen 21.35 en 22.25 op Eén. (bron, logo en foto : Eén)

02-08-2010 om 00:01 geschreven door Redactie  




VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs