Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

30-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : Tom en Judith zijn getuige van een zware ruzie in huis.

 Op maandag 29 augustus 2016 ging het inmiddels het tweeëntwintigste seizoen van 'Thuis' van start. Overleefden Tom en Marianne de moordpoging van William? Wat was er gebeurd met Olivia en hoe ging het met het pasgehuwde koppel Peter en Femke? Op al die vragen volgden de voorbije dagen een antwoord.

 Bij aanvang van het nieuwe seizoen raakte bekend dat Joy Anna Thielemans (24 in de loop van dit seizoen uit de reeks zal verdwijnen. Dat maakte ze op maandagavond 29 augustus 2016 zelf bekend via sociale media.

Op 15 februari 2012 (aflevering 3123) maakte Joy Anna Thielemans haar intrede in 'Thuis'. Ze vertolkt het personage Jana Blomaert, een jonge tiener op zoek naar zichzelf en haar roots. Al heel snel kregen Joy en haar personage Jana veel sympathie van vooral jonge kijkers door de voor hen herkenbare verhaallijnen.

Ook naast haar personage van Jana was Joy heel erg betrokken met haar fans, door de persoonlijke en toegankelijke benadering via sociale media.
In november 2015 besloot Joy zelf om de scenaristen de tijd te geven om haar personage stilaan uit de reeks te schrijven.

Jana verscheen dus voor het eerst in 2012, aan de zijde van haar moeder, Ellen (Gerdy Swennen). Niet veel later leerde ze haar biologische vader kennen: Tibo Timmermans (Maxime De Winne). Door te pas en te onpas binnen te springen bij Tibo en Franky, leert ze de rebelse Bram Schepers (Bert Verbeke) kennen. De twee worden verliefd op elkaar, maar Bram heeft zijn twijfels wegens het grote leeftijdsverschil tussen hen. Toch beginnen ze een geheime relatie, die later uitkomt. Stilaan aanvaarden Tibo en Ellen de relatie, maar na een aanvaring tussen Bram en Tibo verdwijnt Bram met de noorderzon en laat Jana achter.

Ondertussen leert Jana Lowie Bomans (Mathias Vergels) kennen en begint ze een relatie met hem. Maar dan blijkt dat Jana al vijf maanden zwanger is, van Bram. Lowie belooft Jana te helpen, tot Bram voor de deur staat. Franky lichtte hem in over de zwangerschap. De twee kiezen opnieuw voor elkaar en verhuizen samen naar een kamer in de Zus & Zo.

Maar het lot is hen niet gunstig gezind. Hun kind, Jack wordt doodgeboren ten gevolge van een koolstofmonoxidevergiftiging. Die liep Jana op nadat er een namaakboiler werd geplaatst door Sanitechniek. Het is het begin van een lang en zwaar rouwproces en een lange zoektocht naar de schuldige die hen uiteindelijk leidt naar Luc (Mark Willems).

Jana zal Luc nooit kunnen vergeven, maar probeert haar leven voort te zetten samen met Bram. Op een schoolreis ontdekt ze dat Lowie nog altijd gevoelens voor haar heeft, maar toch kiest ze voor Bram. Als hij naar Frankrijk vertrekt zit ze dan ook in zak en as.

Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie doen hun uiterste best om haar zo goed mogelijk op te vangen. Het loopt even mis wanneer de gevoelens tussen Jana en Lowie opnieuw opspelen. Ze belanden een aantal keren samen in bed, maar beseffen dat ze Olivia niet willen kwetsen. Toch komt Olivia achter de waarheid; het betekent een korte breuk in hun vriendschap waarbij Jana zelfs het huis moet verlaten. Maar de twee vriendinnen vinden mekaar terug.

Er komt ook een nieuwe man in Jana's leven: Bob Sleeckx (Christophe Haddad). De gestructureerde Bob brengt rust en stabiliteit in haar leven.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 4.071 TOT EN MET 4.075.

Julia doet afstandelijk tegen Waldek. Tom en Judith zijn getuige van een zware ruzie in huis.

- maandag 31 oktober - aflevering 4.071 : Julia doet afstandelijk tegen Waldek. Rosa krijgt opnieuw speciale post. Karin is allesbehalve gelukkig na haar gesprek met Tom en Peter. Jana wil iets leuk doen met Bob. Paulien is toch een beetje onzeker.


- dinsdag 01 november - aflevering 4.072 : Leo wil met Rosa spreken. Jana verzet haar gedachten in de Frens. Ruben weet de vrouwen rondom zich te charmeren. Paulien is bezorgd over Julia; Julia neemt haar in vertrouwen. Renzo moet Nancy iets vertellen.

- woensdag 02 november - aflevering 4.073 : Emma nodigt Jana uit om een oefenmatch van de voetbal bij te wonen. Tussen Waldek en Julia is de sfeer gespannen; hij lucht zijn hart bij Frank. Rosa en Marianne lopen elkaar tegen het lijf. Karin bijt zich vast in een nieuwe zaak.

- donderdag 03 november - aflevering 4.074 : Tom en Judith zijn getuige van een zware ruzie in huis. Sam is onder de indruk van de foto's van Paulien. Frank wil Waldek graag helpen. Marianne stapt naar Rosa; ze wil toch iets verifiëren. Ann en Sandrine vertrekken op vakantie.

- vrijdag 04 november - aflevering 4.075 : Tom en Toon gooien het op een akkoordje. Jana krijgt leuk nieuws te horen. Karin zoekt een oude bekende op. Rosa neemt een gevaarlijke beslissing. Simonne voelt zich schuldig. Nancy is getuige van een ruzie tussen Waldek en Julia.

Mis niets van 'Thuis'

Sinds vorig seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering. Ook in het tweeëntwintigste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële 'THUIS'-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

Nieuw dit seizoen is dat je telkens de laatste aflevering kan (her)bekijken op de website van een.be. Zo hoef je dus niets meer te missen van Vlaanderens populairste soap.

'Thuis', het tweeëntwintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron, logo en foto's : Eén/VRT)

30-10-2016 om 21:50 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Rudi's ouders krijgen van Mortier schokkend nieuws te horen.

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al twee maanden door de hoofden van de 'Familie'-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan.

Heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Sinds maandag 29 augustus komen we alvast meer te weten!

Kürt Rogiers krijgt een vaste rol in 'Familie'!

Opmerkelijk nieuws! Acteur Kürt Rogiers begon in mei 2016 aan zijn eerste draaidag en is sinds maandag 05 september 2016 elke weekdag vast te zien zijn in een dragende rol in de dagelijkse reeks!

Kürt Rogiers : "In mei begin ik bij Familie aan een toffe uitdaging. Niet alleen zie ik er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik weer enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Sandrine André, Werner De Smedt en Roel Vanderstukken om maar enkele te noemen. Maar ik wil me smijten in deze nieuwe rol. Je een personage eigen maken, van gedrag over manier van praten tot manier van stappen,… dat is als acteur altijd smullen. Dus de goesting is groot. Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans,… de fans van wie ik trouwens hoop dat ze mij snel in hun armen zullen sluiten."

Jaak Van Assche speelt vader van Benny

 Op maandag 10 oktober verwelkomden we nog een bekend gezicht! Rasacteur Jaak Van Assche – bekend van tal van televisie-, theater- en filmrollen en bij vtm te zien in 'De Zonen van Van As' – vervoegde de cast met een langlopende gastrol. Van Assche stond in juni voor het eerst op de set en geeft gestalte aan Alfons Coppens, de vader van Benny.

Rechtlijnig, disciplinair, principieel, dominant : het zijn eigenschappen die het karakter van Alfons Coppens het best omschrijven. En bij uitbreiding ook de opvoeding die hij zijn zoon Benny meegaf. De voormalige beroepsmilitair zwaaide de plak in het gezin en was de rechtstreekse aanleiding voor de turbulente jeugd van Benny. Na jaren zonder contact, duikt Alfons opnieuw op in het leven van zijn zoon. Maar of de twee de spons kunnen vegen over het verleden, is nog maar de vraag...

 Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het zesentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.814 TOT EN MET 5.818.

- maandag 31 oktober - aflevering 5.814 : Véronique gaat op stap met Mathias. Bij hun terugkeer treffen ze een ravage aan in huis. Het Halloweenfeestje van Cédric is duidelijk uit de hand gelopen. Guido herinnert zich informatie die belangrijk kan zijn voor Zjef. Louise is volledig uit haar element na het weekendje in de Ardennen.

- dinsdag 01 november - aflevering 5.815 : Tussen Benny en Patrick heerst een koude oorlog. Benny is boos omdat Patrick zijn vader heeft binnengelaten, Patrick neemt het Benny kwalijk dat hij niet over zijn verleden wil praten. In de Jan & Alleman schakelt Jan de hulp in van Linda. De samenwerking eindigt echter in mineur. Véronique heeft een hoogoplopende ruzie met Cédric. Peter en Trudy maken zich zorgen over Louise.

- woensdag 02 november - aflevering 5.816 : Mieke besluit het advies van Mathias en Peter op te volgen en solliciteert voor de job van directiesecretaresse bij Fashion. Viv probeert de brokken tussen Benny en Patrick te lijmen. Rudi's ouders krijgen van Mortier schokkend nieuws te horen. Zjef zit er fysiek helemaal door.

- donderdag 03 november - aflevering 5.817 : Bij Fashion wordt beslist wie de job van directiesecretaresse krijgt. Zjef heeft sinds zijn ontslag uit de gevangenis niet meer gegeten en dat blijft niet zonder gevolgen. In de Foodbar gaat hij er volledig onderdoor. Ook Rudi is ten einde raad. Emma vermoedt dat Guido haar bedriegt.

- vrijdag 04 november - aflevering 5.818 : Véronique besluit Rudi op te zoeken in de gevangenis. Tussen Linda en Jan zit er nog steeds een haar in de boter. En ook Leen loopt prikkelbaar rond. Tussen Simon en Véronique komt het opnieuw tot een aanvaring. Guido verrast Emma.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 20.00 en 20.35 op vtm. Volg 'Familie' ook op Facebook en Twitter. (bron, logo en foto : vtm)

30-10-2016 om 21:36 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wittekerke' : Karen en Peter zijn dolverliefd, maar de wereld mag het nog niet weten.

Op dinsdag 31 augustus 1993 maakte Vlaanderen voor de eerste maal kennis met de inwoners van het fictieve kuststadje 'Wittekerke'. Vijftien seizoenen en 1.067 afleveringen later viel op dinsdag 26 augustus 2008 definitief het doek over deze populaire Vlaamse reeks. Oorspronkelijk was 'Wittekerke' gebaseerd op het Australische 'E-Street' maar de serie overschreed het aantal afleveringen (vijftig) en vaarde zo gedurende bijna vijftien jaar haar eigen koers.

In die vijftien jaar passeerden heelwat acteurs de revue en zo maakten onder meer Pascale Michiels (backing vocal Belgische inzending ESF 1996), Davy Gilles (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Danaë Van Oeteren (Eurosong 2002), Anneleen Liégeois (Eurosong 2004), Els de Schepper (Eurosong 2006), Nicolas Caeyers (Eurosong for Kids 2006) en Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') voor korte of langere tijd hun opwachting in de reeks.

Voor de fans van 'Wittekerke' is er heel goed nieuws want vtm zendt sinds dinsdag 02 april 2013 de reeks opnieuw uit en dit vanaf de allereerste aflevering die meer dan twintig jaar geleden op het scherm kwam. Voortaan heb je tussen maandag en vrijdag rond de klok van 14.15 afspraak met de bewoners van het kuststadje.

We zetten telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'WITTEKERKE' - AFLEVERING 796 TOT EN MET 800.

- maandag 31 oktober - aflevering 796 : Peter is in alle staten omdat Karen hem weigert te vertellen waar Robin zich bevindt. De bezorgde vader doet zijn beklag bij Max. Nellie raadt Elke af om met Bjorns moeder te gaan praten, maar suggereert wel om een afspraak met de dienst pleegzorg te maken. Elke krijgt er goed én slecht nieuws. Arne en Merel vertrekken vandaag op huwelijksreis, maar zijn moeder Mathilde stuurt het plan in de war. Klaartje steekt een handje toe in de surfclub, maar de gruwelijke herinneringen aan het gemaskerd bal spelen haar parten.

- dinsdag 01 november - aflevering 797 : Merel kent eindelijk het grote drama van Arne. Ze neemt hem de timing van zijn bekentenis kwalijk en weet niet of hun relatie nog een toekomst heeft. Elke biedt haar boezemvriendin een schouder om op uit te huilen en Arne wordt opgevangen door Celine. Max kan niet verhinderen dat Julia haar stuk grond aan Jean-Paul Derdeyn verkoopt. Het gesprek met Karen heeft Peter aan het denken gezet en hij geeft zijn zoon Robin een vliegtuigticket met bestemming Mexico. De jeugdrechter wil met Elke en Max over de toekomst van Bjorn praten.

- woensdag 02 november - aflevering 798 : Bjorn mag van de jeugdrechter zelf beslissen bij wie hij gaat wonen. Elke en Max kunnen niets anders doen dan afwachten. Klaartje voelt zich bespied en achtervolgd. Dat ze geen spoken ziet blijkt enkele dagen later wanneer ze in de surfclub haar verkrachter herkent. Merel en Arne proberen de brokken te lijmen. Celine ziet er het nut niet van in want volgens haar heeft Merel niet genoeg klasse voor hem. Angèle is niet van plan om Jean-Paul Derdeyn zijn gang te laten gaan en ze zweert dat "Sans Soucis" er niet komt.

- donderdag 03 november - aflevering 799 : Elke en Merel willen Arne helpen om zijn trauma te verwerken en ze proberen dat via een hypnosessie. Karen en Peter zijn dolverliefd, maar de wereld mag het nog niet weten. Zij is vooral bang voor de reactie van haar dochter Lotte. Max en Kevin ondervragen de verkrachter van Klaartje, maar hij lost niets. Inspecteur Olivier dringt aan op een confrontatie met Klaartje. Georges polst bij Peter of hij voorzitter wil worden van Groen & Veilig Wittekerke. Hijzelf wil immers een bewakingsfirma opstarten. Elke heeft de laatste tijd weinig plezier in haar werk.

- vrijdag 04 november - aflevering 800 : Max twijfelt om in de bewakingsfirma van Georges te stappen. Hij ziet er tegenop om zelfstandige te worden en bovendien weet hij niet of hij dat risico wel mag nemen ten opzichte van Bjorn. Jean-Paul heeft ook al over Securcop gehoord en vindt het een belachelijke onderneming. Celine ziet wel toekomst in het project. Peter heeft een beslissing genomen over het voorstel van Georges om voorzitter te worden van Groen & Veilig Wittekerke. Lotte ontdekt dat haar moeder een relatie heeft. De romance van Veerle en Jelle wordt op de proef gesteld door Klaartje
.

'Wittekerke', sinds dinsdag 02 april 2013 telkens van maandag tot en met vrijdag, op vtm en dit rond de klok van 14.15. (bron en foto's : vtm)

30-10-2016 om 21:30 geschreven door Redactie  


23-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : de overleden Yvette zorgt alsnog voor een verrassing.

 Op maandag 29 augustus 2016 ging het inmiddels het tweeëntwintigste seizoen van 'Thuis' van start. Overleefden Tom en Marianne de moordpoging van William? Wat was er gebeurd met Olivia en hoe ging het met het pasgehuwde koppel Peter en Femke? Op al die vragen volgden de voorbije dagen een antwoord.

 Bij aanvang van het nieuwe seizoen raakte bekend dat Joy Anna Thielemans (24 in de loop van dit seizoen uit de reeks zal verdwijnen. Dat maakte ze op maandagavond 29 augustus 2016 zelf bekend via sociale media.

Op 15 februari 2012 (aflevering 3123) maakte Joy Anna Thielemans haar intrede in 'Thuis'. Ze vertolkt het personage Jana Blomaert, een jonge tiener op zoek naar zichzelf en haar roots. Al heel snel kregen Joy en haar personage Jana veel sympathie van vooral jonge kijkers door de voor hen herkenbare verhaallijnen.

Ook naast haar personage van Jana was Joy heel erg betrokken met haar fans, door de persoonlijke en toegankelijke benadering via sociale media.
In november 2015 besloot Joy zelf om de scenaristen de tijd te geven om haar personage stilaan uit de reeks te schrijven.

Jana verscheen dus voor het eerst in 2012, aan de zijde van haar moeder, Ellen (Gerdy Swennen). Niet veel later leerde ze haar biologische vader kennen: Tibo Timmermans (Maxime De Winne). Door te pas en te onpas binnen te springen bij Tibo en Franky, leert ze de rebelse Bram Schepers (Bert Verbeke) kennen. De twee worden verliefd op elkaar, maar Bram heeft zijn twijfels wegens het grote leeftijdsverschil tussen hen. Toch beginnen ze een geheime relatie, die later uitkomt. Stilaan aanvaarden Tibo en Ellen de relatie, maar na een aanvaring tussen Bram en Tibo verdwijnt Bram met de noorderzon en laat Jana achter.

Ondertussen leert Jana Lowie Bomans (Mathias Vergels) kennen en begint ze een relatie met hem. Maar dan blijkt dat Jana al vijf maanden zwanger is, van Bram. Lowie belooft Jana te helpen, tot Bram voor de deur staat. Franky lichtte hem in over de zwangerschap. De twee kiezen opnieuw voor elkaar en verhuizen samen naar een kamer in de Zus & Zo.

Maar het lot is hen niet gunstig gezind. Hun kind, Jack wordt doodgeboren ten gevolge van een koolstofmonoxidevergiftiging. Die liep Jana op nadat er een namaakboiler werd geplaatst door Sanitechniek. Het is het begin van een lang en zwaar rouwproces en een lange zoektocht naar de schuldige die hen uiteindelijk leidt naar Luc (Mark Willems).

Jana zal Luc nooit kunnen vergeven, maar probeert haar leven voort te zetten samen met Bram. Op een schoolreis ontdekt ze dat Lowie nog altijd gevoelens voor haar heeft, maar toch kiest ze voor Bram. Als hij naar Frankrijk vertrekt zit ze dan ook in zak en as.

Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie doen hun uiterste best om haar zo goed mogelijk op te vangen. Het loopt even mis wanneer de gevoelens tussen Jana en Lowie opnieuw opspelen. Ze belanden een aantal keren samen in bed, maar beseffen dat ze Olivia niet willen kwetsen. Toch komt Olivia achter de waarheid; het betekent een korte breuk in hun vriendschap waarbij Jana zelfs het huis moet verlaten. Maar de twee vriendinnen vinden mekaar terug.

Er komt ook een nieuwe man in Jana's leven: Bob Sleeckx (Christophe Haddad). De gestructureerde Bob brengt rust en stabiliteit in haar leven.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 4.066 TOT EN MET 4.070.

Iedereen maakt zich klaar voor de begrafenis van Yvette.

- maandag 24 oktober - aflevering 4.066 : Angèle polst bij Simonne hoe het met Frank is. Paulien plaagt Tim. Karin probeert een klant binnen te halen. Sam geeft Toon een waarschuwing. Adam zoekt toenadering tot Charité.


- dinsdag 25 oktober - aflevering 4.067 : Julia wordt door Femke naar huis gestuurd; Waldek is bezorgd. Karin wil praten over de toekomst van het advocatenkantoor. Kaat en Sam hebben een fijne avond samen. Charité uit haar dankbaarheid tegenover Marianne.

- woensdag 26 oktober - aflevering 4.068 : Frank wil geen hulp aanvaarden. Tim is nerveus. Luc verontschuldigt zich bij Rosa. Peter doet Tom een voorstel. Emma en Renée maken kennis met hun nieuwe trainer. Julia voelt zich niet goed en stapt naar Ann.

- donderdag 27 oktober - aflevering 4.069: Britney neemt contact op met Eddy. Bob moet Sam iets vragen. Emma reageert nogal bits tegen Renée. Luc is verheugd. Julia blijft niet bij de pakken zitten. Frank voelt zich tekortschieten.

- vrijdag 28 oktober - aflevering 4.070 : Karin, Peter en Tom hebben een belangrijke vergadering op kantoor. Paulien werkt door aan haar foto-opdracht. Simonne komt tot een moeilijk besef. Yvette zorgt voor een verrassing.

Mis niets van 'Thuis'

Sinds vorig seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering. Ook in het tweeëntwintigste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële 'THUIS'-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

Nieuw dit seizoen is dat je telkens de laatste aflevering kan (her)bekijken op de website van een.be. Zo hoef je dus niets meer te missen van Vlaanderens populairste soap.

'Thuis', het tweeëntwintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron, logo en foto's : Eén/VRT)

23-10-2016 om 19:26 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Mieke neemt een drastische beslissing en Leen doet een verrassende ontdekking.

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al twee maanden door de hoofden van de 'Familie'-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan.

Heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Sinds maandag 29 augustus komen we alvast meer te weten!

Kürt Rogiers krijgt een vaste rol in 'Familie'!

Opmerkelijk nieuws! Acteur Kürt Rogiers begon in mei 2016 aan zijn eerste draaidag en is sinds maandag 05 september 2016 elke weekdag vast te zien zijn in een dragende rol in de dagelijkse reeks!

Kürt Rogiers : "In mei begin ik bij Familie aan een toffe uitdaging. Niet alleen zie ik er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik weer enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Sandrine André, Werner De Smedt en Roel Vanderstukken om maar enkele te noemen. Maar ik wil me smijten in deze nieuwe rol. Je een personage eigen maken, van gedrag over manier van praten tot manier van stappen,… dat is als acteur altijd smullen. Dus de goesting is groot. Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans,… de fans van wie ik trouwens hoop dat ze mij snel in hun armen zullen sluiten."

Jaak Van Assche speelt vader van Benny

 Op maandag 10 oktober verwelkomden we nog een bekend gezicht! Rasacteur Jaak Van Assche – bekend van tal van televisie-, theater- en filmrollen en bij vtm te zien in 'De Zonen van Van As' – vervoegde de cast met een langlopende gastrol. Van Assche stond in juni voor het eerst op de set en geeft gestalte aan Alfons Coppens, de vader van Benny.

Rechtlijnig, disciplinair, principieel, dominant : het zijn eigenschappen die het karakter van Alfons Coppens het best omschrijven. En bij uitbreiding ook de opvoeding die hij zijn zoon Benny meegaf. De voormalige beroepsmilitair zwaaide de plak in het gezin en was de rechtstreekse aanleiding voor de turbulente jeugd van Benny. Na jaren zonder contact, duikt Alfons opnieuw op in het leven van zijn zoon. Maar of de twee de spons kunnen vegen over het verleden, is nog maar de vraag...

 Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het zesentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.809 TOT EN MET 5.813.

- maandag 24 oktober - aflevering 5.809 : Niko doet veel moeite om Mieke opnieuw voor zich te winnen. Hij zoekt steun bij Guido. Mieke kan Wim maar niet uit haar hoofd zetten. Mortier is er niet van overtuigd dat zijn onderzoek is opgelost. Hij nodigt de ouders van Rudi uit voor een verhoor. Simon zet Lars voor het blok.

- dinsdag 25 oktober - aflevering 5.810 : Simon wil weer in dienst komen en chanteert Lars. Mieke neemt een drastische beslissing. Commissaris Mortier speelt het hard en zet Rudi onder druk door Zjef bij de zaak te betrekken. Benny en Patrick zoeken een poetshulp, maar de sollicitatieprocedure loopt niet van een leien dakje.

- woensdag 26 oktober - aflevering 5.811 : Mieke licht Jan, Linda en Leen in over de beslissing die ze heeft genomen. Die schiet bij Jan in het verkeerde keelgat. Leen heeft het moeilijk om het nieuws te verzwijgen voor Niko. Mortier speelt een vuil spel om de echte moordenaar van June te klissen. Véronique is in alle staten wanneer ze arriveert op Fashion. Linda krijgt het bezoek van een oude vriendin.

- donderdag 27 oktober - aflevering 5.812 : Véronique is razend en ze kampt met twijfels. Benny is nog steeds op zoek naar een poetshulp en scheept Jenny af. Niko probeert via Trudy en Leen meer contact te hebben met Mieke. Mortier gebruikt Zjef om Rudi tot bekentenissen te doen overgaan.

- vrijdag 28 oktober - aflevering 5.813 : Véronique lucht haar hart bij Rudi. Ze hakt bovendien een moeilijke knoop door. Peter en Trudy maken kennis met Wout, de jongen die Louise vergezelt op weekend. Patrick probeert Benny en zijn vader Alfons dichter bij elkaar te brengen. Leen doet een verrassende ontdekking.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 20.00 en 20.35 op vtm. Volg 'Familie' ook op Facebook en Twitter. (bron, logo en foto : vtm)

23-10-2016 om 18:43 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wittekerke' : Arne krijgt een onaangename verrassing en Max doet een ontdekking.

Op dinsdag 31 augustus 1993 maakte Vlaanderen voor de eerste maal kennis met de inwoners van het fictieve kuststadje 'Wittekerke'. Vijftien seizoenen en 1.067 afleveringen later viel op dinsdag 26 augustus 2008 definitief het doek over deze populaire Vlaamse reeks. Oorspronkelijk was 'Wittekerke' gebaseerd op het Australische 'E-Street' maar de serie overschreed het aantal afleveringen (vijftig) en vaarde zo gedurende bijna vijftien jaar haar eigen koers.

In die vijftien jaar passeerden heelwat acteurs de revue en zo maakten onder meer Pascale Michiels (backing vocal Belgische inzending ESF 1996), Davy Gilles (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Danaë Van Oeteren (Eurosong 2002), Anneleen Liégeois (Eurosong 2004), Els de Schepper (Eurosong 2006), Nicolas Caeyers (Eurosong for Kids 2006) en Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') voor korte of langere tijd hun opwachting in de reeks.

Voor de fans van 'Wittekerke' is er heel goed nieuws want vtm zendt sinds dinsdag 02 april 2013 de reeks opnieuw uit en dit vanaf de allereerste aflevering die meer dan twintig jaar geleden op het scherm kwam. Voortaan heb je tussen maandag en vrijdag rond de klok van 14.15 afspraak met de bewoners van het kuststadje.

We zetten telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'WITTEKERKE' - AFLEVERING 791 TOT EN MET 795.

- maandag 24 oktober - aflevering 791 : Het gemaskerd bal in de surfclub is een schot in de roos. Ook Klaartje is van de partij en ze leeft zich uit op de dansvloer. Maar toch eindigt de avond voor haar in een drama. Elke slooft zich nog altijd uit om Fred aan een baan te helpen. Ze ondervindt echter al snel dat de Wittekerkenaren niet bereid zijn om de ex-bajesklant een nieuwe kans te geven. Arne houdt voor zijn verloofde Merel geheim dat zijn moeder contact met hem zoekt. Peter krijgt akelig nieuws over zijn zoon Robin. Celine dringt bij haar vader aan om de inwoners van het kuststadje te informeren over zijn plannen.

- dinsdag 25 oktober - aflevering 792 : Veerle verzorgt en vangt Klaartje op na de verkrachting. De dokteres dringt aan om klacht neer te leggen bij de politie, maar ze belooft wel om niemand te vertellen wat er gebeurd is. Elke heeft een sollicitatiegesprek voor Fred kunnen versieren, maar hij blijkt zeer kieskeurig te zijn. Jean-Paul Derdeyn volgt de raad van zijn dochter op en doet de Wittekerkenaren zijn nieuwe project uit de doeken. Robin blijkt ontvoerd te zijn. Zijn vader Peter is in alle staten en eist snelle actie van Max en Kevin. Lotte snapt niet dat Robin zijn vader zoiets onmenselijks als een ontvoering kan aandoen en ze voelt zich gebruikt.

- woensdag 26 oktober - aflevering 793 : Max heeft ontdekt dat Fred in een gestolen wagen rondrijdt en hij is niet van plan om zijn hoofd in het zand te stoppen. De agent geeft Fred wel de kans om met Bjorn te praten voor ze naar het politiebureau gaan. Arne vertelt aan Merel dat hij geen rijbewijs heeft. Thibault dringt bij zijn boezemvriend aan om haar ook de reden te vertellen. Peter krijgt een brief waarin de ontvoerders van Robin 20.000 euro losgeld vragen. Hij gaat meteen naar Max, maar hij neemt de eis niet echt serieus. Zowel Cyriel als Frank zijn bereid om hun grond aan Jean-Paul Derdeyn te verkopen.

- donderdag 27 oktober - aflevering 794 : Kevin wil Klaartje uitnodigen om naar de film te gaan, maar Nellie stuurt dat plan volledig in de war wanneer ze Jelle confronteert met de verkrachting van haar dochter de avond van het gemaskerd bal. Daarna licht Nellie Frank in. Hij reageert al even emotioneel en hij neemt het vooral Veerle kwalijk dat ze hem niet op de hoogte heeft gebracht. De schrik slaat Elke en Max om het hart wanneer ze ontdekken dat Bjorn weggelopen is. Ook Arne krijgt een onaangename verrassing en daar heeft zijn moeder alles mee te maken.

- vrijdag 28 oktober - aflevering 795 : Karen is in alle staten omdat Robin zijn eigen ontvoering geënsceneerd heeft en zich al die tijd al in haar huis verstopt. Hoewel ze begrip kan opbrengen voor zijn motivatie vindt ze het haar plicht om Peter in te lichten. Arne wil koste wat het kost vermijden dat zijn moeder en Merel mekaar ontmoeten en hij ziet maar één oplossing, nl. vroeger op huwelijksreis vertrekken. Veerle weet dat Klaartje het moeilijk heeft met de overbezorgdheid van haar ouders en ze stelt het meisje voor om bij haar, Jelle en Kevin in te trekken
.

'Wittekerke', sinds dinsdag 02 april 2013 telkens van maandag tot en met vrijdag, op vtm en dit rond de klok van 14.15. (bron en foto's : vtm)

23-10-2016 om 18:40 geschreven door Redactie  


16-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : Rosa krijgt een onaangename telefoon en vindt speciale post in haar brievenbus.

 Op maandag 29 augustus 2016 ging het inmiddels het tweeëntwintigste seizoen van 'Thuis' van start. Overleefden Tom en Marianne de moordpoging van William? Wat was er gebeurd met Olivia en hoe ging het met het pasgehuwde koppel Peter en Femke? Op al die vragen volgden de voorbije dagen een antwoord.

 Bij aanvang van het nieuwe seizoen raakte bekend dat Joy Anna Thielemans (24 in de loop van dit seizoen uit de reeks zal verdwijnen. Dat maakte ze op maandagavond 29 augustus 2016 zelf bekend via sociale media.

Op 15 februari 2012 (aflevering 3123) maakte Joy Anna Thielemans haar intrede in 'Thuis'. Ze vertolkt het personage Jana Blomaert, een jonge tiener op zoek naar zichzelf en haar roots. Al heel snel kregen Joy en haar personage Jana veel sympathie van vooral jonge kijkers door de voor hen herkenbare verhaallijnen.

Ook naast haar personage van Jana was Joy heel erg betrokken met haar fans, door de persoonlijke en toegankelijke benadering via sociale media.
In november 2015 besloot Joy zelf om de scenaristen de tijd te geven om haar personage stilaan uit de reeks te schrijven.

Jana verscheen dus voor het eerst in 2012, aan de zijde van haar moeder, Ellen (Gerdy Swennen). Niet veel later leerde ze haar biologische vader kennen: Tibo Timmermans (Maxime De Winne). Door te pas en te onpas binnen te springen bij Tibo en Franky, leert ze de rebelse Bram Schepers (Bert Verbeke) kennen. De twee worden verliefd op elkaar, maar Bram heeft zijn twijfels wegens het grote leeftijdsverschil tussen hen. Toch beginnen ze een geheime relatie, die later uitkomt. Stilaan aanvaarden Tibo en Ellen de relatie, maar na een aanvaring tussen Bram en Tibo verdwijnt Bram met de noorderzon en laat Jana achter.

Ondertussen leert Jana Lowie Bomans (Mathias Vergels) kennen en begint ze een relatie met hem. Maar dan blijkt dat Jana al vijf maanden zwanger is, van Bram. Lowie belooft Jana te helpen, tot Bram voor de deur staat. Franky lichtte hem in over de zwangerschap. De twee kiezen opnieuw voor elkaar en verhuizen samen naar een kamer in de Zus & Zo.

Maar het lot is hen niet gunstig gezind. Hun kind, Jack wordt doodgeboren ten gevolge van een koolstofmonoxidevergiftiging. Die liep Jana op nadat er een namaakboiler werd geplaatst door Sanitechniek. Het is het begin van een lang en zwaar rouwproces en een lange zoektocht naar de schuldige die hen uiteindelijk leidt naar Luc (Mark Willems).

Jana zal Luc nooit kunnen vergeven, maar probeert haar leven voort te zetten samen met Bram. Op een schoolreis ontdekt ze dat Lowie nog altijd gevoelens voor haar heeft, maar toch kiest ze voor Bram. Als hij naar Frankrijk vertrekt zit ze dan ook in zak en as.

Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie doen hun uiterste best om haar zo goed mogelijk op te vangen. Het loopt even mis wanneer de gevoelens tussen Jana en Lowie opnieuw opspelen. Ze belanden een aantal keren samen in bed, maar beseffen dat ze Olivia niet willen kwetsen. Toch komt Olivia achter de waarheid; het betekent een korte breuk in hun vriendschap waarbij Jana zelfs het huis moet verlaten. Maar de twee vriendinnen vinden mekaar terug.

Er komt ook een nieuwe man in Jana's leven: Bob Sleeckx (Christophe Haddad). De gestructureerde Bob brengt rust en stabiliteit in haar leven.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 4.061 TOT EN MET 4.065.

De emoties laaien de komende week hoog op.

- maandag 17 oktober - aflevering 4.061 : Julia verwondt zich bij het afwassen. Charité weet niet goed meer welke richting ze moet uitgaan met haar gezin. Karin laat Tom voelen dat ze niet akkoord gaat met Peter zijn afwezigheid. Simonne is emotioneel.


- dinsdag 18 oktober - aflevering 4.062 : Toon heeft een nieuwe prooi op het oog. Paulien weet twee vrienden te strikken voor een volgende fotoshoot. Charité hakt de knoop door. Stan heeft de raad van Marianne opgevolgd. Peter is trots op Femke.

- woensdag 19 oktober - aflevering 4.063 : Waldek zoekt Simonne op met een dubbel gevoel. Karin krijgt telefoon van een boze cliënt. Sandrine mag op Jessica rekenen als vaste babysit. Luc wil zoveel mogelijk bij Rosa zijn. Renée en Stan leggen het bij na een kleine ruzie.

- donderdag 20 oktober - aflevering 4.064: Frank heeft het moeilijk. Peter en Femke gaan naar de gynaecoloog en Nancy is duidelijk nieuwsgierig naar het geslacht van de baby. Ann vertelt Judith wat meer over haar verleden met Ruben.

- vrijdag 21 oktober - aflevering 4.065 : Rosa krijgt een onaangename telefoon en vindt speciale post in haar brievenbus. Karin veegt Peter de mantel uit, maar hij komt verrassend uit de hoek. Judith wil een gesprek met haar zoon. Zal Julia de vraag van Waldek inwilligen?

Mis niets van 'Thuis'

Sinds vorig seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering. Ook in het tweeëntwintigste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële 'THUIS'-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

Nieuw dit seizoen is dat je telkens de laatste aflevering kan (her)bekijken op de website van een.be. Zo hoef je dus niets meer te missen van Vlaanderens populairste soap.

'Thuis', het tweeëntwintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron, logo en foto's : Eén/VRT)

16-10-2016 om 19:34 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Mathias heeft grootse plannen en Simon is nergens meer welkom.

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al twee maanden door de hoofden van de 'Familie'-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan.

Heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Sinds maandag 29 augustus komen we alvast meer te weten!

Kürt Rogiers krijgt een vaste rol in 'Familie'!

Opmerkelijk nieuws! Acteur Kürt Rogiers begon in mei 2016 aan zijn eerste draaidag en is sinds maandag 05 september 2016 elke weekdag vast te zien zijn in een dragende rol in de dagelijkse reeks!

Kürt Rogiers : "In mei begin ik bij Familie aan een toffe uitdaging. Niet alleen zie ik er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik weer enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Sandrine André, Werner De Smedt en Roel Vanderstukken om maar enkele te noemen. Maar ik wil me smijten in deze nieuwe rol. Je een personage eigen maken, van gedrag over manier van praten tot manier van stappen,… dat is als acteur altijd smullen. Dus de goesting is groot. Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans,… de fans van wie ik trouwens hoop dat ze mij snel in hun armen zullen sluiten."

Jaak Van Assche speelt vader van Benny

 Op maandag 10 oktober verwelkomden we nog een bekend gezicht! Rasacteur Jaak Van Assche – bekend van tal van televisie-, theater- en filmrollen en bij vtm te zien in 'De Zonen van Van As' – vervoegde de cast met een langlopende gastrol. Van Assche stond in juni voor het eerst op de set en geeft gestalte aan Alfons Coppens, de vader van Benny.

Rechtlijnig, disciplinair, principieel, dominant : het zijn eigenschappen die het karakter van Alfons Coppens het best omschrijven. En bij uitbreiding ook de opvoeding die hij zijn zoon Benny meegaf. De voormalige beroepsmilitair zwaaide de plak in het gezin en was de rechtstreekse aanleiding voor de turbulente jeugd van Benny. Na jaren zonder contact, duikt Alfons opnieuw op in het leven van zijn zoon. Maar of de twee de spons kunnen vegen over het verleden, is nog maar de vraag...

 Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het zesentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.804 TOT EN MET 5.808.

- maandag 17 oktober - aflevering 5.804 : Rudi komt in nauwe schoentjes te zitten wanneer Zjef bekent dat hij op Fashion is geweest de avond van de moord. Anna herinnert Mieke eraan dat ze geen opgever is. Zij belooft Niko op haar beurt om van de brouwerij haar thuis te maken, op voorwaarde dat hij haar tijd en ruimte geeft. Mathias krijgt bezoek.

- dinsdag 18 oktober - aflevering 5.805 : Zjef is in alle staten nu Rudi is opgepakt en verdacht wordt van de moord op June. Hij gedraagt zich onredelijk tegenover zijn dierbaren. Jan haalt een grap uit met zijn hoorapparaat, maar Faroud pakt hem terug. Mieke probeert de brokken met Linda te lijmen. Ze wil zelfs terug in de verpleging werken.

- woensdag 19 oktober - aflevering 5.806 : Evy besluit haar klacht tegen Simon in te trekken. Hij is echter niet meer welkom bij de Friends. Lars en Mathias gaan samen sporten. De uitstap brengt Mathias op ideeën. Louise wil op weekend met een groepje vriendinnen, maar Trudy doet een verrassende ontdekking. Mieke en Linda hebben opnieuw een meningsverschil.

- donderdag 20 oktober - aflevering 5.807 : Simon is er het hart van in dat hij niet meer welkom is bij de Friends. Hij vraagt Jan om bij hen te logeren, maar stoot daarbij op tegenkanting van Linda. Benny besluit een poetshulp aan te vragen bij een bureau. Bij de selectie wordt al snel duidelijk dat hij andere prioriteiten vooropstelt dan Patrick. Zjef mag Rudi bezoeken in de gevangenis.

- vrijdag 21 oktober - aflevering 5.808 : Mathias heeft grootse plannen en kan daarbij op de hulp van Lars rekenen. Rudi mag bezoek ontvangen in de gevangenis. Wanneer Zjef langskomt, loopt het echter helemaal mis. Benny krijgt hulp van Jenny in zijn zoektocht naar de geschikte poetshulp. Niko zoekt een manier om ervoor te zorgen dat Mieke hem opnieuw aantrekkelijk vindt. Simon is van mening dat Jan zich te veel voor Linda's kar laat spannen.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 20.00 en 20.35 op vtm. Volg 'Familie' ook op Facebook en Twitter. (bron, logo en foto : vtm)

16-10-2016 om 18:42 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wittekerke' : Klaartje keert eind deze week totaal onverwacht terug naar Wittekerke.

Op dinsdag 31 augustus 1993 maakte Vlaanderen voor de eerste maal kennis met de inwoners van het fictieve kuststadje 'Wittekerke'. Vijftien seizoenen en 1.067 afleveringen later viel op dinsdag 26 augustus 2008 definitief het doek over deze populaire Vlaamse reeks. Oorspronkelijk was 'Wittekerke' gebaseerd op het Australische 'E-Street' maar de serie overschreed het aantal afleveringen (vijftig) en vaarde zo gedurende bijna vijftien jaar haar eigen koers.

In die vijftien jaar passeerden heelwat acteurs de revue en zo maakten onder meer Pascale Michiels (backing vocal Belgische inzending ESF 1996), Davy Gilles (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Danaë Van Oeteren (Eurosong 2002), Anneleen Liégeois (Eurosong 2004), Els de Schepper (Eurosong 2006), Nicolas Caeyers (Eurosong for Kids 2006) en Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') voor korte of langere tijd hun opwachting in de reeks.

Voor de fans van 'Wittekerke' is er heel goed nieuws want vtm zendt sinds dinsdag 02 april 2013 de reeks opnieuw uit en dit vanaf de allereerste aflevering die meer dan twintig jaar geleden op het scherm kwam. Voortaan heb je tussen maandag en vrijdag rond de klok van 14.15 afspraak met de bewoners van het kuststadje.

We zetten telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'WITTEKERKE' - AFLEVERING 786 TOT EN MET 790.

- maandag 17 oktober - aflevering 786 : Max heeft er zich nog steeds niet mee verzoend dat Merel een relatie heeft met Arne. Ook Nellie en Frank weten niet wat gedacht wanneer Veerle aankondigt dat ze bij Jelle en Kevin intrekt. Elke wil weten welke plannen Fred met zijn zoontje Bjorn heeft en ze spreekt met de kerel af in "De Schorre". Jean-Paul geeft Arne de opdracht om een artikel te schrijven over Karen, de nieuwe maatschappelijk assistente van de politie. Zij wordt tijdens haar eerste werkdag uitgebreid wegwijs gemaakt door haar jeugdvriend Max.

- dinsdag 18 oktober - aflevering 787 : Elke is opgelucht sinds haar babbel met Fred, de biologische vader van Bjorn. Hij heeft haar verzekerd dat hij niet van plan is om zijn zoontje bij haar en Max weg te halen. Arne en Merel zijn zeker van hun gevoelens voor mekaar en ze hebben besloten om te trouwen. Hun entourage reageert zeer verdeeld. Max vindt het echt niet kunnen en overweegt om Sneyers terug te halen naar Wittekerke. Veerle stoort zich mateloos aan de rommel van Kevin en ze gaat tot de actie over. Max heeft met Lotte te doen omdat het meisje dacht dat hij haar vader is.

- woensdag 19 oktober - aflevering 788 : Elke is helemaal de kluts kwijt wanneer Fred totaal onverwacht opduikt, gewapend met geschenken. Tot overmaat van ramp wil hij de dag met zijn zoontje Bjorn doorbrengen. Veerle ergert zich blauw aan Kevins slordigheid en ze stelt nieuwe huisregels op. Stiekem hoopt ze dat de agent zal verhuizen. Lotte zit er nog altijd mee dat ze haar vader niet kent. Robin is de enige die haar echt lijkt te begrijpen en de twee zoeken steeds vaker mekaars gezelschap op. Haar moeder ziet hij één keer in de week, want sinds hij betrapt werd met een jointje moet hij bij Karen op consultatie.

- donderdag 20 oktober - aflevering 789 : Elke en Max zijn doodongerust omdat Bjorn en zijn vader nog altijd niet teruggekeerd zijn. Ook Robin had al uren thuis moeten zijn en zijn vader Peter maakt zich grote zorgen. De angst dat de tiener zich opnieuw in de drugs heeft gestort, zit er dik in. Veerle en Kevin lusten mekaars huid rauw, maar toch is geen van beiden van plan te verhuizen. Arne is opgelucht wanneer Merel het ziet zitten om in het buitenland te trouwen. Zijn geluk is echter van korte duur. Jelle ondervindt dat Lotte al even direct is in de liefde als Veerle.

- vrijdag 21 oktober - aflevering 790 : Klaartje keert totaal onverwacht terug naar Wittekerke. De bewoners van het kuststadje zijn volop bezig met de voorbereidingen van het gemaskerd bal in de surfclub. Zelfs Julia heeft besloten om haar opwachting te maken. Elke besluit om Fred, de biologische vader van Bjorn, aan een baan te helpen. Merel en Arne hebben de handen vol met de organisatie van hun verlovingsfeest. Zij kijkt er echt naar uit om zijn familie te ontmoeten. Robin verhuist van de kelder naar Lottes kamer. Hij is nog lang niet van plan om naar zijn vader terug te keren, maar hij schrijft wel een brief en vraagt aan Lotte om die aan Peter te bezorgen
.

'Wittekerke', sinds dinsdag 02 april 2013 telkens van maandag tot en met vrijdag, op vtm en dit rond de klok van 14.15. (bron en foto's : vtm)

16-10-2016 om 18:38 geschreven door Redactie  


09-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : iedereen gaat kapot van verdriet door het nieuws over Yvette.

 Op maandag 29 augustus 2016 ging het inmiddels het tweeëntwintigste seizoen van 'Thuis' van start. Overleefden Tom en Marianne de moordpoging van William? Wat was er gebeurd met Olivia en hoe ging het met het pasgehuwde koppel Peter en Femke? Op al die vragen volgden de voorbije dagen een antwoord.

 Bij aanvang van het nieuwe seizoen raakte bekend dat Joy Anna Thielemans (24 in de loop van dit seizoen uit de reeks zal verdwijnen. Dat maakte ze op maandagavond 29 augustus 2016 zelf bekend via sociale media.

Op 15 februari 2012 (aflevering 3123) maakte Joy Anna Thielemans haar intrede in 'Thuis'. Ze vertolkt het personage Jana Blomaert, een jonge tiener op zoek naar zichzelf en haar roots. Al heel snel kregen Joy en haar personage Jana veel sympathie van vooral jonge kijkers door de voor hen herkenbare verhaallijnen.

Ook naast haar personage van Jana was Joy heel erg betrokken met haar fans, door de persoonlijke en toegankelijke benadering via sociale media.
In november 2015 besloot Joy zelf om de scenaristen de tijd te geven om haar personage stilaan uit de reeks te schrijven.

Jana verscheen dus voor het eerst in 2012, aan de zijde van haar moeder, Ellen (Gerdy Swennen). Niet veel later leerde ze haar biologische vader kennen: Tibo Timmermans (Maxime De Winne). Door te pas en te onpas binnen te springen bij Tibo en Franky, leert ze de rebelse Bram Schepers (Bert Verbeke) kennen. De twee worden verliefd op elkaar, maar Bram heeft zijn twijfels wegens het grote leeftijdsverschil tussen hen. Toch beginnen ze een geheime relatie, die later uitkomt. Stilaan aanvaarden Tibo en Ellen de relatie, maar na een aanvaring tussen Bram en Tibo verdwijnt Bram met de noorderzon en laat Jana achter.

Ondertussen leert Jana Lowie Bomans (Mathias Vergels) kennen en begint ze een relatie met hem. Maar dan blijkt dat Jana al vijf maanden zwanger is, van Bram. Lowie belooft Jana te helpen, tot Bram voor de deur staat. Franky lichtte hem in over de zwangerschap. De twee kiezen opnieuw voor elkaar en verhuizen samen naar een kamer in de Zus & Zo.

Maar het lot is hen niet gunstig gezind. Hun kind, Jack wordt doodgeboren ten gevolge van een koolstofmonoxidevergiftiging. Die liep Jana op nadat er een namaakboiler werd geplaatst door Sanitechniek. Het is het begin van een lang en zwaar rouwproces en een lange zoektocht naar de schuldige die hen uiteindelijk leidt naar Luc (Mark Willems).

Jana zal Luc nooit kunnen vergeven, maar probeert haar leven voort te zetten samen met Bram. Op een schoolreis ontdekt ze dat Lowie nog altijd gevoelens voor haar heeft, maar toch kiest ze voor Bram. Als hij naar Frankrijk vertrekt zit ze dan ook in zak en as.

Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie doen hun uiterste best om haar zo goed mogelijk op te vangen. Het loopt even mis wanneer de gevoelens tussen Jana en Lowie opnieuw opspelen. Ze belanden een aantal keren samen in bed, maar beseffen dat ze Olivia niet willen kwetsen. Toch komt Olivia achter de waarheid; het betekent een korte breuk in hun vriendschap waarbij Jana zelfs het huis moet verlaten. Maar de twee vriendinnen vinden mekaar terug.

Er komt ook een nieuwe man in Jana's leven: Bob Sleeckx (Christophe Haddad). De gestructureerde Bob brengt rust en stabiliteit in haar leven.

'Thuis'-reis naar Andalusië

Het was dit voorjaar gedurende heelwat weken redelijk koud buiten, daarom droomden wij alvast van die lekker zomerse temperaturen. Die vinden we dit jaar ook op de 'Thuisreis' richting Andalusië (Spanje). Uiteraard nemen we ook dit jaar onze grootste 'Thuis'-vrienden mee, deze keer zijn dat Annick Segal (Rosa), Tina Maerevoet (Paulien), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Frank Van Erum (Renzo), Geert Hunaerts (Peter), Vanya Wellens (Femke) en Wim Stevens (Tom).

Wil je erbij zijn? Hou dan alvast een gaatje vrij in je agenda van dinsdag 11 tot en met dinsdag 18 oktober 2016!

De plaatsen zijn beperkt, dus snel reserveren is de boodschap!
Surf naar www.projectreizen.be of bel 03 210 86 00 voor meer info en tickets.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 4.056 TOT EN MET 4.060.

Iedereen gaat kapot van verdriet door het nieuws over Yvette...

- maandag 10 oktober - aflevering 4.056 : Simonne is kwaad op Frank. Bob concentreert zich op een nieuwe uitdaging. Femke merkt dat Peter nerveus is voor het etentje met Tom en Karin en doet er nog een schepje bovenop. Kaat krijgt bezoek.


- dinsdag 11 oktober - aflevering 4.057 : Waldek en Simonne proberen hun gevoelens voor elkaar te onderdrukken. Karin brengt een interessante date mee naar het etentje. Renzo heeft het niet gemakkelijk. Ruben maakt kennis met Julia.

- woensdag 12 oktober - aflevering 4.058 : Julia begint zich vragen te stellen en krijgt raad van Femke en Mayra. Er worden bloemen afgeleverd in de Withoeve. Kaat neemt contact op met haar vader. Marianne helpt Emma en Stan uit de nood.

- donderdag 13 oktober - aflevering 4.059 : Marianne heeft goede raad voor Stan. Julia lucht haar hart bij Simonne. Tamara vindt dat Nancy zich wel eens een nieuwe look mag aanmeten. Eddy krijgt bezoek in de gevangenis. Waldek stort zijn hart uit bij Mayra.

- vrijdag 14 oktober - aflevering 4.060 : Nancy heeft een ongeval met haar brommer en wordt opgevangen door Femke en Julia. Een patiënt zet Ann voor voldongen feiten. Sam en Tom bespreken de werken in het appartement. Frank zoekt Luc op.

Mis niets van 'Thuis'

Sinds vorig seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering. Ook in het tweeëntwintigste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële 'THUIS'-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

Nieuw dit seizoen is dat je telkens de laatste aflevering kan (her)bekijken op de website van een.be. Zo hoef je dus niets meer te missen van Vlaanderens populairste soap.

'Thuis', het tweeëntwintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron, logo en foto's : Eén/VRT)

09-10-2016 om 21:48 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Agnes heeft Patrick en Benny iets op te biechten, Simon en Rudi worden opgepakt.

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al twee maanden door de hoofden van de 'Familie'-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan.

Heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Sinds maandag 29 augustus komen we alvast meer te weten!

Kürt Rogiers krijgt een vaste rol in 'Familie'!

Opmerkelijk nieuws! Acteur Kürt Rogiers begon in mei 2016 aan zijn eerste draaidag en is sinds maandag 05 september 2016 elke weekdag vast te zien zijn in een dragende rol in de dagelijkse reeks!

Kürt Rogiers : "In mei begin ik bij Familie aan een toffe uitdaging. Niet alleen zie ik er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik weer enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Sandrine André, Werner De Smedt en Roel Vanderstukken om maar enkele te noemen. Maar ik wil me smijten in deze nieuwe rol. Je een personage eigen maken, van gedrag over manier van praten tot manier van stappen,… dat is als acteur altijd smullen. Dus de goesting is groot. Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans,… de fans van wie ik trouwens hoop dat ze mij snel in hun armen zullen sluiten."

Jaak Van Assche speelt vader van Benny

 Morgen, maandag 10 oktober, verwelkomen we nog een bekend gezicht! Rasacteur Jaak Van Assche – bekend van tal van televisie-, theater- en filmrollen en bij vtm te zien in 'De Zonen van Van As' – vervoegt de cast met een langlopende gastrol. Van Assche stond in juni voor het eerst op de set en geeft gestalte aan Alfons Coppens, de vader van Benny.

Rechtlijnig, disciplinair, principieel, dominant : het zijn eigenschappen die het karakter van Alfons Coppens het best omschrijven. En bij uitbreiding ook de opvoeding die hij zijn zoon Benny meegaf. De voormalige beroepsmilitair zwaaide de plak in het gezin en was de rechtstreekse aanleiding voor de turbulente jeugd van Benny. Na jaren zonder contact, duikt Alfons opnieuw op in het leven van zijn zoon. Maar of de twee de spons kunnen vegen over het verleden, is nog maar de vraag...

 Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het zesentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.799 TOT EN MET 5.803.

- maandag 10 oktober - aflevering 5.799 : Stan beschuldigt Simon van poging tot moord. Simon gaat hem te lijf. Benny wordt nog eens aan de tand gevoeld door Mortier. Een onverwacht bezoek van zijn vader geeft de zaak een nieuwe wending. Benny krijgt van Mortier informatie die hem helemaal door het lint doet gaan.

- dinsdag 11 oktober - aflevering 5.800 : Agnes heeft Patrick en Benny iets op te biechten. Voor Patrick is de maat vol. Simon wordt in beschuldiging gesteld van de moord op June Van Damme. Evy vraagt Stan om bij haar te komen wonen. Lars verwijt Véronique dat ze harteloos is geworden.

- woensdag 12 oktober - aflevering 5.801 : Simon blijft zijn onschuld uitroepen. Jan is geneigd hem te geloven. Mortier wil een huiszoeking bij de Friends en gaat op zoek naar de schoen van de afdruk in Junes bloed. Agnes stuurt een verontrustend sms-bericht. Arno bezoekt Benny. Véronique verneemt dat Lars op hotel woont.

- donderdag 13 oktober - aflevering 5.802 : Mieke huilt uit bij Jan. Trudy besluit voor haar een girls' night te organiseren. Zjef wil graag deelnemen, maar Rudi heeft een verrassing voor hem in petto. Mathias maakt zich zorgen over Agnes. Hij reageert zich af op Patrick. Lars nodigt Véronique uit voor een aperitief. Mortier vindt de schoen waarnaar hij al zo lang op zoek is.

- vrijdag 14 oktober - aflevering 5.803 : Rudi wordt opgepakt wanneer de voetafdruk in het bloed van June blijkt te matchen met de zool van zijn schoenen. Evy vraagt zich af of ze Simon ten onrechte heeft beschuldigd. Mortier zet Zjef onder druk. Agnes is spoorloos. Mathias verwittigt de politie en hij krijgt een verontrustend telefoontje.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 20.00 en 20.35 op vtm. Volg 'Familie' ook op Facebook en Twitter. (bron, logo en foto : vtm)

09-10-2016 om 19:28 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wittekerke' : de aanslag op de partyboot wordt eindelijk opgelost.

Op dinsdag 31 augustus 1993 maakte Vlaanderen voor de eerste maal kennis met de inwoners van het fictieve kuststadje 'Wittekerke'. Vijftien seizoenen en 1.067 afleveringen later viel op dinsdag 26 augustus 2008 definitief het doek over deze populaire Vlaamse reeks. Oorspronkelijk was 'Wittekerke' gebaseerd op het Australische 'E-Street' maar de serie overschreed het aantal afleveringen (vijftig) en vaarde zo gedurende bijna vijftien jaar haar eigen koers.

In die vijftien jaar passeerden heelwat acteurs de revue en zo maakten onder meer Pascale Michiels (backing vocal Belgische inzending ESF 1996), Davy Gilles (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Danaë Van Oeteren (Eurosong 2002), Anneleen Liégeois (Eurosong 2004), Els de Schepper (Eurosong 2006), Nicolas Caeyers (Eurosong for Kids 2006) en Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') voor korte of langere tijd hun opwachting in de reeks.

Voor de fans van 'Wittekerke' is er heel goed nieuws want vtm zendt sinds dinsdag 02 april 2013 de reeks opnieuw uit en dit vanaf de allereerste aflevering die meer dan twintig jaar geleden op het scherm kwam. Voortaan heb je tussen maandag en vrijdag rond de klok van 14.15 afspraak met de bewoners van het kuststadje.

We zetten telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'WITTEKERKE' - AFLEVERING 781 TOT EN MET 785.

- maandag 10 oktober - aflevering 781 : Jelle verhuist zijn spullen naar de woning van Nellie. Merel is benieuwd hoe lang haar broer het in zijn eentje zal uithouden. Lotte heeft het gevoel dat ze Jelle al jaren kent, maar toch moet ze van haar moeder vernemen dat zijn zoontje Alexander omgekomen is in de ontploffing. Kevin heeft een vermoeden dat Jean-Paul Derdeyn meer weet over het dynamiet dat in Thibaults auto is gevonden. Max en Kevin leggen hun meningsverschillen bij. Elke en Max wachten ongeduldig op de thuiskomst van Bjorn. Merel wil dat Thibault haar leert schermen.

- dinsdag 11 oktober - aflevering 782 : Kevin is door het dolle heen omdat Jelle heeft voorgesteld om bij hem in te trekken. Arne en Merel hebben mekaar gevonden, maar ze willen hun romance voorlopig geheim houden. Ook Veerle heeft vlinders in de buik. Carlos wordt door zijn handlangers in mekaar geslagen en hij belandt hevig bloedend bij Julia. Zij wil meteen de politie en de dokter bellen, maar ze stuit op een muur van verzet. Julia alarmeert toch Kevin. Bjorn ziet er tegenop om terug naar school te gaan. Jelle voelt er veel voor om Lotte te helpen bij de zoektocht naar haar vader.

- woensdag 12 oktober - aflevering 783 : Elke geniet er voor de volle honderd procent van om mama te zijn en ze geraakt maar niet uitgepraat over Bjorn. Julia vindt dat Kevin de stommiteit van zijn leven begaat door bij Jelle in te trekken. Jelle houdt niet voor Lotte geheim dat hij in het verleden van haar moeder aan het neuzen is om te achterhalen wie haar biologische vader is. Kevin vertelt nu pas aan Max wat Carlos overkomen is en dat hij vermoedt dat Jean-Paul de springstof in Thibaults wagen heeft verstopt. Veerle hoopt dat ze snel nieuws krijgt over de benoeming, zodat ze een appartementje kan gaan zoeken.

- donderdag 13 oktober - aflevering 784 : De aanslag op de partyboot is eindelijk opgelost en Max loopt op wolkjes. Zijn collega Kevin is niet zo happy, want hij moet zich bij Thibault verontschuldigen. De agent maakt er wel werk van om zich daarna volop te concentreren op de housewarmingparty. Jelle is de spaghetti-avond nog niet vergeten, maar laat zich toch overhalen om een feestje te organiseren. Celine wil weten of er tussen haar vader en Karen meer is dan vriendschap en ze nodigt de twee uit voor een etentje. Elke zit er mee dat Bjorn zijn biologische vader ontzettend mist.

- vrijdag 14 oktober - aflevering 785 : Veerle toont aan Jelle dat ze ook gevoelig kan zijn. Max ontdekt nu pas dat Merel en Arne een koppel zijn en hij is er echt niet goed van. Elke kan wel ergere dingen bedenken. Lotte is er van overtuigd dat haar leven eindelijk terug in orde komt nu ze haar vader op het spoor is gekomen. Veerle krijgt nu toch haar aanstelling in de kliniek. Ook Karen heeft zicht op een baan. Peter is in alle staten omdat zijn ex-vrouw een brief naar Robin heeft gestuurd met het voorstel om naar Mexico te verhuizen. Max maakt kennis met Fred, de biologische vader van Bjorn
.

'Wittekerke', sinds dinsdag 02 april 2013 telkens van maandag tot en met vrijdag, op vtm en dit rond de klok van 14.15. (bron en foto's : vtm)

09-10-2016 om 19:22 geschreven door Redactie  


02-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : Tim en Sam merken dat er iets scheelt met Kaat en Nancy heeft slecht nieuws voor Eddy.

 Op maandag 29 augustus 2016 ging het inmiddels het tweeëntwintigste seizoen van 'Thuis' van start. Overleefden Tom en Marianne de moordpoging van William? Wat was er gebeurd met Olivia en hoe ging het met het pasgehuwde koppel Peter en Femke? Op al die vragen volgden de voorbije dagen een antwoord.

 Bij aanvang van het nieuwe seizoen raakte bekend dat Joy Anna Thielemans (24 in de loop van dit seizoen uit de reeks zal verdwijnen. Dat maakte ze op maandagavond 29 augustus 2016 zelf bekend via sociale media.

Op 15 februari 2012 (aflevering 3123) maakte Joy Anna Thielemans haar intrede in 'Thuis'. Ze vertolkt het personage Jana Blomaert, een jonge tiener op zoek naar zichzelf en haar roots. Al heel snel kregen Joy en haar personage Jana veel sympathie van vooral jonge kijkers door de voor hen herkenbare verhaallijnen.

Ook naast haar personage van Jana was Joy heel erg betrokken met haar fans, door de persoonlijke en toegankelijke benadering via sociale media.
In november 2015 besloot Joy zelf om de scenaristen de tijd te geven om haar personage stilaan uit de reeks te schrijven.

Jana verscheen dus voor het eerst in 2012, aan de zijde van haar moeder, Ellen (Gerdy Swennen). Niet veel later leerde ze haar biologische vader kennen: Tibo Timmermans (Maxime De Winne). Door te pas en te onpas binnen te springen bij Tibo en Franky, leert ze de rebelse Bram Schepers (Bert Verbeke) kennen. De twee worden verliefd op elkaar, maar Bram heeft zijn twijfels wegens het grote leeftijdsverschil tussen hen. Toch beginnen ze een geheime relatie, die later uitkomt. Stilaan aanvaarden Tibo en Ellen de relatie, maar na een aanvaring tussen Bram en Tibo verdwijnt Bram met de noorderzon en laat Jana achter.

Ondertussen leert Jana Lowie Bomans (Mathias Vergels) kennen en begint ze een relatie met hem. Maar dan blijkt dat Jana al vijf maanden zwanger is, van Bram. Lowie belooft Jana te helpen, tot Bram voor de deur staat. Franky lichtte hem in over de zwangerschap. De twee kiezen opnieuw voor elkaar en verhuizen samen naar een kamer in de Zus & Zo.

Maar het lot is hen niet gunstig gezind. Hun kind, Jack wordt doodgeboren ten gevolge van een koolstofmonoxidevergiftiging. Die liep Jana op nadat er een namaakboiler werd geplaatst door Sanitechniek. Het is het begin van een lang en zwaar rouwproces en een lange zoektocht naar de schuldige die hen uiteindelijk leidt naar Luc (Mark Willems).

Jana zal Luc nooit kunnen vergeven, maar probeert haar leven voort te zetten samen met Bram. Op een schoolreis ontdekt ze dat Lowie nog altijd gevoelens voor haar heeft, maar toch kiest ze voor Bram. Als hij naar Frankrijk vertrekt zit ze dan ook in zak en as.

Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie doen hun uiterste best om haar zo goed mogelijk op te vangen. Het loopt even mis wanneer de gevoelens tussen Jana en Lowie opnieuw opspelen. Ze belanden een aantal keren samen in bed, maar beseffen dat ze Olivia niet willen kwetsen. Toch komt Olivia achter de waarheid; het betekent een korte breuk in hun vriendschap waarbij Jana zelfs het huis moet verlaten. Maar de twee vriendinnen vinden mekaar terug.

Er komt ook een nieuwe man in Jana's leven: Bob Sleeckx (Christophe Haddad). De gestructureerde Bob brengt rust en stabiliteit in haar leven.

'Thuis'-reis naar Andalusië

Het was dit voorjaar gedurende heelwat weken redelijk koud buiten, daarom droomden wij alvast van die lekker zomerse temperaturen. Die vinden we dit jaar ook op de 'Thuisreis' richting Andalusië (Spanje). Uiteraard nemen we ook dit jaar onze grootste 'Thuis'-vrienden mee, deze keer zijn dat Annick Segal (Rosa), Tina Maerevoet (Paulien), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Frank Van Erum (Renzo), Geert Hunaerts (Peter), Vanya Wellens (Femke) en Wim Stevens (Tom).

Wil je erbij zijn? Hou dan alvast een gaatje vrij in je agenda van dinsdag 11 tot en met dinsdag 18 oktober 2016!

De plaatsen zijn beperkt, dus snel reserveren is de boodschap!
Surf naar www.projectreizen.be of bel 03 210 86 00 voor meer info en tickets.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 4.051 TOT EN MET 4.055.

Simonne vertelde aan Frank dat ze wilde scheiden van hem, maar meent ze dit ook echt of werden de emoties haar even teveel?

- maandag 03 oktober - aflevering 4.051 : Tim heeft nachtdienst. Waldek ontloopt Julia. Sam vertelt een geheim aan Paulien. Charité staat voor een moeilijke opdracht. Ruben stelt zijn nieuw boek voor.


- dinsdag 04 oktober - aflevering 4.052 : In de Withoeve is er een congres van een hele groep advocaten. Tamara en Olivia trekken er samen op uit. Bob vergeet een deadline voor zijn doctoraat. Toon en Frank krijgen een koekje van eigen deeg.

- woensdag 05 oktober - aflevering 4.053 : Yvette begrijpt haar dochter niet. Marianne wil op eigen benen staan. Olivia test of ze klaar is voor haar rijexamen. Tamara bewondert Ruben. Nancy heeft geen goed nieuws voor Eddy.

- donderdag 06 oktober - aflevering 4.054 : Tim en Sam merken dat er iets scheelt met Kaat. Ann vraagt Marianne mee naar de dansles. Nancy is op zoek naar geld en misschien kan Tamara haar daarbij helpen. Simonne en Waldek spreken af.

- vrijdag 07 oktober - aflevering 4.055 : Charité praat met Joseph, maar dat heeft niet het gewenste effect. Olivia is nerveus. Tamara heeft een duidelijke boodschap voor Arne. Luc wil kunnen racen met zijn rolstoel, maar daarvoor moet die sneller kunnen rijden.

Mis niets van 'Thuis'

Sinds vorig seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering. Ook in het tweeëntwintigste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële 'THUIS'-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

Nieuw dit seizoen is dat je telkens de laatste aflevering kan (her)bekijken op de website van een.be. Zo hoef je dus niets meer te missen van Vlaanderens populairste soap.

'Thuis', het tweeëntwintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron, logo en foto's : Eén/VRT)

02-10-2016 om 19:55 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Liesbeth en Benny vragen zich af hoe het verder moet met hun relatie.

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al twee maanden door de hoofden van de 'Familie'-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan.

Heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Sinds maandag 29 augustus komen we alvast meer te weten!

Kürt Rogiers krijgt een vaste rol in 'Familie'!

Opmerkelijk nieuws! Acteur Kürt Rogiers begon in mei 2016 aan zijn eerste draaidag en is sinds maandag 05 september 2016 elke weekdag vast te zien zijn in een dragende rol in de dagelijkse reeks!

Kürt Rogiers : "In mei begin ik bij Familie aan een toffe uitdaging. Niet alleen zie ik er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik weer enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Sandrine André, Werner De Smedt en Roel Vanderstukken om maar enkele te noemen. Maar ik wil me smijten in deze nieuwe rol. Je een personage eigen maken, van gedrag over manier van praten tot manier van stappen,… dat is als acteur altijd smullen. Dus de goesting is groot. Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans,… de fans van wie ik trouwens hoop dat ze mij snel in hun armen zullen sluiten."

Jaak Van Assche speelt vader van Benny

Later dit najaar verwelkomen we nog een bekend gezicht! Rasacteur Jaak Van Assche – bekend van tal van televisie-, theater- en filmrollen en bij vtm te zien in 'De Zonen van Van As' – vervoegt de cast met een langlopende gastrol. Van Assche stond in juni voor het eerst op de set en geeft gestalte aan Alfons Coppens, de vader van Benny.

Rechtlijnig, disciplinair, principieel, dominant : het zijn eigenschappen die het karakter van Alfons Coppens het best omschrijven. En bij uitbreiding ook de opvoeding die hij zijn zoon Benny meegaf. De voormalige beroepsmilitair zwaaide de plak in het gezin en was de rechtstreekse aanleiding voor de turbulente jeugd van Benny. Na jaren zonder contact, duikt Alfons opnieuw op in het leven van zijn zoon. Maar of de twee de spons kunnen vegen over het verleden, is nog maar de vraag...

 Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het zesentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.794 TOT EN MET 5.798.

- maandag 03 oktober - aflevering 5.794 : Benny zegt Liesbeth niets over zijn ontmoeting met Ben. De spanningen tussen de twee lopen ondertussen verder op. Patrick maakt zich zorgen. Simon veegt het voorstel van Peter en Véronique van tafel. Zij is razend. Mortier beschouwt Benny als een nieuwe verdachte. Stan is bang dat Evy te ver zal gaan met Simon. Hij kan zijn jaloezie niet verbergen.

- dinsdag 04 oktober - aflevering 5.795 : Liesbeth en Benny vragen zich luidop af hoe het verder moet met hun relatie. Ook Niko heeft zorgen aan zijn hoofd. Véronique stapt naar Lars om te klagen over Simon, maar hij is haar voor. Lars maakt van de situatie gebruik om hen tegen elkaar uit te spelen. Stan solliciteert voor zijn oude job bij Fashion. Mortier verdenkt Benny. Evy hoort Simon uit.

- woensdag 05 oktober - aflevering 5.796 : Simon is geïrriteerd omdat Lars Stan terug in dienst heeft genomen, zonder hem om advies te vragen. Hij neemt wraak door Stan uit te dagen. Liesbeth wordt ondervraagd door de politie. Het gesprek drukt haar met de neus op de feiten. Inspecteurs Ruth en Mortier gaan er ondertussen meer en meer van uit dat Benny June heeft vermoord. Ze gaan op zoek naar het wapen.

- donderdag 06 oktober - aflevering 5.797 : Benny heeft het moeilijk met de gedachte dat hij Liesbeth moet loslaten. Bij Fashion komt het tot een hoog oplopende ruzie tussen Simon en Véronique. Lars trekt zijn conclusies. Niko geeft Mortier bijkomende informatie over het wapen. Daardoor wordt het lijstje met verdachten alleen maar groter. Guido verwijt Emma dat ze te veel geld uitgeeft. Zij beseft dat ze op zoek moet naar werk.

- vrijdag 07 oktober - aflevering 5.798 : Stan maakt zich zorgen over Evy, omdat Simon compleet over zijn toeren is sinds de gebeurtenissen bij Fashion. Zijn vermoedens blijken niet onterecht. Een schermutseling tussen de twee loopt namelijk helemaal uit de hand. Jan vraagt Mathias om in te grijpen bij Fashion. Lars doet Véronique en Peter een interessant aanbod. Niko is de wanhoop nabij.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 20.00 en 20.35 op vtm. Volg 'Familie' ook op Facebook en Twitter. (bron, logo en foto : vtm)

02-10-2016 om 19:46 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wittekerke' : Elke en Max krijgen eindelijk nieuws van de rechtbank over Bjorn.

Op dinsdag 31 augustus 1993 maakte Vlaanderen voor de eerste maal kennis met de inwoners van het fictieve kuststadje 'Wittekerke'. Vijftien seizoenen en 1.067 afleveringen later viel op dinsdag 26 augustus 2008 definitief het doek over deze populaire Vlaamse reeks. Oorspronkelijk was 'Wittekerke' gebaseerd op het Australische 'E-Street' maar de serie overschreed het aantal afleveringen (vijftig) en vaarde zo gedurende bijna vijftien jaar haar eigen koers.

In die vijftien jaar passeerden heelwat acteurs de revue en zo maakten onder meer Pascale Michiels (backing vocal Belgische inzending ESF 1996), Davy Gilles (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Danaë Van Oeteren (Eurosong 2002), Anneleen Liégeois (Eurosong 2004), Els de Schepper (Eurosong 2006), Nicolas Caeyers (Eurosong for Kids 2006) en Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') voor korte of langere tijd hun opwachting in de reeks.

Voor de fans van 'Wittekerke' is er heel goed nieuws want vtm zendt sinds dinsdag 02 april 2013 de reeks opnieuw uit en dit vanaf de allereerste aflevering die meer dan twintig jaar geleden op het scherm kwam. Voortaan heb je tussen maandag en vrijdag rond de klok van 14.15 afspraak met de bewoners van het kuststadje.

We zetten telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'WITTEKERKE' - AFLEVERING 776 TOT EN MET 780.

- maandag 03 oktober - aflevering 776 : Veerle krijgt te horen dat Frank haar concurrent wil voordragen als vervanger van Jan. Merel probeert Robin als een vriend te benaderen, maar krijgt het deksel op de neus. Kevin moet Thibault laten gaan. Jean-Paul belooft dat Kevin revanche zal kunnen nemen. Céline verneemt dat Arne achter de financiering van de golfclub zit. En Jelle vertelt Frank dat hij in de Schorre gaat wonen en voorlopig ook niet meer in de kliniek wil werken.

- dinsdag 04 oktober - aflevering 777 : Veerle redt een kind en maakt daarmee veel indruk op Nellie. Arne probeert Merel duidelijk te maken wat hij voelt voor haar. Max haalt Kevin van het onderzoek en geeft hem de opdracht verkeerscontroles uit te voeren. Jelle en Lotte vinden troost bij elkaar.

- woensdag 05 oktober - aflevering 778 : Inspecteur Olivier heeft genoeg van Kevins geklungel en hij staat erop dat Max het onderzoek naar de ontploffing op de partyboot opnieuw helemaal in handen neemt. Kevin is gekrenkt en laat dat duidelijk merken. Nellie zet Frank onder lichte druk om Veerle Gevaert bij de beheerraad van het ziekenhuis voor te dragen als opvolger van dokter Jan. Feit is dat Veerle sinds haar heroïsche actie een grote fanclub heeft in Wittekerke. Arne trekt zijn stoute schoenen aan en hij vertelt Merel dat hij verliefd op haar is.

- donderdag 06 oktober - aflevering 779 : Merel is vastbesloten om Arne een lesje te leren sinds ze weet dat hij een weddenschap heeft afgesloten met Thibault. Jean-Paul Derdeyn wil Lotte aan een job helpen en hij contacteert Jelle. Celine pijnigt zich de hersenen over de vraag hoe ze haar vader moet beschermen tegen fortuinzoekster Karen. Frank veegt Veerles toegenomen populariteit in het ziekenhuis niet onder de mat en hij draagt haar bij Georges voor als opvolger van dokter Jan.

- vrijdag 07 oktober - aflevering 780 : Peter is in het café uitgegleden en hij is op zijn hoofd gevallen. Merel en Julia vrezen het ergste en bellen meteen een ambulance. Jean-Paul Derdeyn trakteert Kevin op champagne omdat hij Thibault terug heeft kunnen arresteren. Thibault probeert de onderzoeksrechter ervan te overtuigen dat hij geflikt is. Merel is er niet over te spreken dat haar broer Lotte heeft aangeworven als dienster. Elke en Max krijgen eindelijk nieuws van de rechtbank over Bjorn
.

'Wittekerke', sinds dinsdag 02 april 2013 telkens van maandag tot en met vrijdag, op vtm en dit rond de klok van 14.15. (bron en foto's : vtm)

02-10-2016 om 19:39 geschreven door Redactie  


30-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

Op deze laatste vrijdag van september hebben we weer een nieuwe aflevering van onze rubriek 'Een avondje uit' voor je klaargestoomd. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

Gewapend met uitverkochte Lotto Arena's, een resem nummer 1-hits, gouden singles en een dubbel (bijna triple) platina-album trekt de populairste zanger van Vlaanderen dit najaar voor het eerst naar het Sportpaleis.

Op zaterdag 03, zondag 04, vrijdag 09, zaterdag 10 en maandag 12 oktober 2015 stond Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') maar liefst vijf avonden in een uitverkochte Lotto Arena. Goed voor zomaar eventjes 30.000 fans! Vrijdag 25 en zaterdag 26 november pakt Stan het nog 'grootser' aan met een unieke show in dé muziektempel van Vlaanderen, een show die de klinkende en veelbelovende titel 'Stan Van Samang – In 't groot' meekrijgt. Het wordt een onvergetelijke avond boordevol hits van deze rasentertainer.

Stan kijkt er zelf al enorm naar uit : "We moeten daar eerlijk in zijn, een eigen concert in het Sportpaleis, dat is altijd al een droom van mij geweest. Het is werkelijk fantastisch dat ik deze kans krijg. Merci aan alle fans, ik geniet hiervan met volle teugen!"

2015 was hét jaar van Stan Van Samang, daar is iedereen het over eens. In de lente schreef Stan Van Samang showbizzgeschiedenis, want Vlaanderens publiekslieveling stond met maar liefst zes nummers tegelijk in de 'Ultratop 50'. Zijn album "Liefde voor publiek" prijkte achttien weken bovenaan de hitlijsten en is sinds begin dit jaar goed voor vier maal platina (80.000 exemplaren!). Bij de uitreiking van de 'Zomerhits' van Radio 2 in de zomer sleepte Stan maar liefst drie awards in de wacht : 'Beste Zanger', 'Beste Nederlandstalig nummer' ("Goeiemorgend, goeiendag") en dé 'Radio 2 Zomerhit 2015' ("Een ster").

De wederzijdse liefde tussen Stan en zijn publiek blijkt ook uit de vlotte verkoop van zijn concerten. Eén concert in de Lotto Arena werden er uiteindelijk vier en deze raakten in no time volledig uitverkocht. Mobistar-klanten kregen zelfs de kans om Stan nog een keer live te bewonderen dankzij een extra vijfde Lotto Arena-concert. Dit voorjaar concerteert Stan in de grootste theaters van het land. Maar het orgelpunt van deze 'Stanmania' komt er dus op vrijdag 25 (extra-concert) en zaterdag 26 november (aanvang : 20.30) met zijn Sportpaleisshow 'Stan Van Samang – In 't groot'. Mis het niet!

De ticketverkoop voor beide concerten gebeurt via de website van TeleTicketService. Telefonisch kan je tickets bestellen via het nummer 070 34 53 45 (max. 0,30 euro/minuut) en vanuit Nederland via het nummer 0900 45 000 45 (0,45 euro/minuut) en dit van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 en tussen 13.30 en 18.00.


 Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera 'Jesus Christ Superstar' wist de afgelopen twee jaar duizenden harten te veroveren in Italië en Nederland. In januari 2017 zal 'Jesus Christ Superstar', met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, voor het eerst in België te zien zijn. Een unieke kans om de dan 73-jarige Ted Neeley te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Op vrijdag 13 (20.00), zaterdag 14 (20.00) en zondag 15 januari 2017 (15.00) is de Stadsschouwburg van Antwerpen het decor voor deze schitterende show. Opgelet want de voorstelingen zijn allemaal in het Engels.

Kaarten voor het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber (componist/tekstschrijver Britse inzending ESF 2009) en Tim Rice kunnen nu reeds worden aangeschaft via de website Sherpa of telefonisch via het callcenter (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 20.00) op het nummer 0900 84 100 (0,50 euro/min). Voor reeds geregistreerde klanten is een zonaal nummer ter beschikking inzake vragen over bestelde producten, terug te vinden onder 'Mijn Account'.

 In 2017 ziet een nieuw indoor festival het levenslicht! Met een unieke concertreeks willen Rob de Nijs (NSF 1969), Nick & Simon en De Romeo's (Gunther Levi, De Gouden Zeemeermin 1996 - Davy Gilles, De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999 - Chris Van Tongelen, Eurosong 1993, De Gouden Zeemeermin 1996) jullie meenemen doorheen een festival van hun hits.

Wat is het opzet? We geven de bezoeker een festivalgevoel … maar dan indoor! In een luxe-zetel van een theater. Deze drie topacts geven elk een set van zestig minuten, begeleid door een fantastische live band! Dus je krijgt zo maar even drie uur muziek op één avond!

De concerten vinden plaats op zaterdag 04 februari 2017 in Hasselt (Ethias Theater), op vrijdag 03 maart 2017 in Oostende (Kursaal) en op zaterdag 10 juni 2017 in Antwerpen (Stadsschouwburg).

Tickets voor één van deze concerten kunnen nu reeds worden aangeschaft via de website Sherpa of telefonisch via het callcenter (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 20.00) op het nummer 0900 84 100 (0,50 euro/min). Voor reeds geregistreerde klanten is een zonaal nummer ter beschikking inzake vragen over bestelde producten, terug te vinden onder 'Mijn Account'.

30-09-2016 om 00:00 geschreven door Redactie  


28-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit in Nederland'.

Op deze laatste woensdag van september hebben we een nieuwe aflevering van 'Een avondje uit in Nederland' voor je klaargestoomd. Ook ditmaal bekijken we een aantal optredens en concerten die de komende weken en maanden in Nederland zullen plaatsvinden en zetten we die voor je op een rijtje.

 Sinds deze maand is de musical 'Hair' in een tintelfrisse versie in theaters door heel Nederland te zien. Ditmaal is gekozen voor een mix van ervaren musicalsterren samen met nieuw talent. "Deze combinatie vormt een heel vlotte groep barstensvol enthousiasme. Zij brengen samen een Hair van nú, een show vol hoop en levenslust die tot de verbeelding spreekt in deze tijd. Verwacht een energy-boost in het theater: Let The Sunshine In" aldus producent Albert Verlinde.

William Spaaij ('De Tweeling', 'Ramses') en Anouk Maas ('Beauty and the Beast', 'Flashdance') gaan in de nieuwe musical de hoofdrollen van het energiek koppel George Berger en Sheila spelen. Naast dit duo zijn er verder nog glansrollen voor onder meer Tommie Christiaan ('Grease', 'Zorro') die de rol van Woof gaat vertolken en Jeffrey Italiaander ('Claude'), Lisanne Schut ('Jeanie') en Juneoer Mers ('Hud') maken de onafscheidelijke vriendengroep in 'Hair' compleet.

Daarnaast maakt Raffaëla Paton (NSF 2012) haar musicaldebuut. In haar rol als June zal zij onder andere het wereldberoemde nummer "Aquarius" zingen.

Tickets voor één van de voorstellingen (tot en met zondag 23 april 2017) kunnen nu reeds worden aangeschaft via de website van de musical.

 Eind 2013 gaven de 3JS (ESF 2011) de fans al een voorproefje van hun visie op een echt intiem kerstconcert. Geen toeters en bellen, geen Mariah Carey, maar een kleine akoestische band, een sfeervol theaterpodium en het traditionele kerstrepertoire van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley en The Cats….

Waar ze eigenlijk het hele jaar door wel naar zouden kunnen luisteren. De voorliefde voor klassieke melodieën en de excellente zang- en gitaartechniek van de drie troubadours uit Volendam komen hier meer dan ooit tot hun recht.

Er komt eind dit jaar een nieuw kerstalbum en een nieuwe tournee. Tickets voor één van de optredens (tussen woensdag 07 en zaterdag 24 december) kunnen nu reeds worden aangekocht via de website van Nationale Theaterkassa.

 Na drie uitverkochte shows in 2015 en 2016 geven 3JS (ESF 2011) ook op vrijdag 09 en zaterdag 10 juni 2017 spetterende concerten in het prachtige openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Tickets voor deze unieke optredens (aanvang : 20.30) kunnen nu reeds worden aangekocht via de website van Nationale Theaterkassa.

28-09-2016 om 00:00 geschreven door Redactie  


26-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

Op deze laatste maandag van september hebben we weer een nieuwe aflevering van onze rubriek 'Een avondje uit' voor je klaargestoomd. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

 Op dinsdag 04 oktober (13.30-18.00, deuren open om 12.30) vindt in de Oktoberhallen in het Oost-Vlaamse Wieze een nieuwe editie plaats van 'Onvergetelijk', het ultieme muziekgala voor jongeren van 50-plus.

Er zijn optredens van Jacky Lafon (Eurosong 1981, Palmarès 1982), Andrei Lugoviski (Eurosong 2014), David Van Dyck, Elke Taelman, Barbara Dex (ESF 1993, Eurosong 2004-2006, lid Belgische vakjury ESF 2010) en Will Tura. Ze worden begeleid door de Heverband (o.l.v. Jan Ceulemans) en de presentatie is in handen van Jacky Lafon.

Tickets voor deze unieke muzikale namiddag (44 euro) kan je nu reeds bestellen via de website van het festival alsook via overschrijving op het nummer BE 40 8538-6936-5663 van BVBA Oktober Events (Aalstersestraat 168, 9280 Wieze).

Gewapend met uitverkochte Lotto Arena's, een resem nummer 1-hits, gouden singles en een dubbel (bijna triple) platina-album trekt de populairste zanger van Vlaanderen dit najaar voor het eerst naar het Sportpaleis.

Op zaterdag 03, zondag 04, vrijdag 09, zaterdag 10 en maandag 12 oktober 2015 stond Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') maar liefst vijf avonden in een uitverkochte Lotto Arena. Goed voor zomaar eventjes 30.000 fans! Vrijdag 25 en zaterdag 26 november pakt Stan het nog 'grootser' aan met een unieke show in dé muziektempel van Vlaanderen, een show die de klinkende en veelbelovende titel 'Stan Van Samang – In 't groot' meekrijgt. Het wordt een onvergetelijke avond boordevol hits van deze rasentertainer.

Stan kijkt er zelf al enorm naar uit : "We moeten daar eerlijk in zijn, een eigen concert in het Sportpaleis, dat is altijd al een droom van mij geweest. Het is werkelijk fantastisch dat ik deze kans krijg. Merci aan alle fans, ik geniet hiervan met volle teugen!"

2015 was hét jaar van Stan Van Samang, daar is iedereen het over eens. In de lente schreef Stan Van Samang showbizzgeschiedenis, want Vlaanderens publiekslieveling stond met maar liefst zes nummers tegelijk in de 'Ultratop 50'. Zijn album "Liefde voor publiek" prijkte achttien weken bovenaan de hitlijsten en is sinds begin dit jaar goed voor vier maal platina (80.000 exemplaren!). Bij de uitreiking van de 'Zomerhits' van Radio 2 in de zomer sleepte Stan maar liefst drie awards in de wacht : 'Beste Zanger', 'Beste Nederlandstalig nummer' ("Goeiemorgend, goeiendag") en dé 'Radio 2 Zomerhit 2015' ("Een ster").

De wederzijdse liefde tussen Stan en zijn publiek blijkt ook uit de vlotte verkoop van zijn concerten. Eén concert in de Lotto Arena werden er uiteindelijk vier en deze raakten in no time volledig uitverkocht. Mobistar-klanten kregen zelfs de kans om Stan nog een keer live te bewonderen dankzij een extra vijfde Lotto Arena-concert. Dit voorjaar concerteert Stan in de grootste theaters van het land. Maar het orgelpunt van deze 'Stanmania' komt er dus op vrijdag 25 (extra-concert) en zaterdag 26 november (aanvang : 20.30) met zijn Sportpaleisshow 'Stan Van Samang – In 't groot'. Mis het niet!

De ticketverkoop voor beide concerten gebeurt via de website van TeleTicketService. Telefonisch kan je tickets bestellen via het nummer 070 34 53 45 (max. 0,30 euro/minuut) en vanuit Nederland via het nummer 0900 45 000 45 (0,45 euro/minuut) en dit van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 en tussen 13.30 en 18.00.


In het najaar van 1986 kwam de debuutsingle van Soulsister uit. "You Get To Me" werd door pers en publiek enthousiast onthaald en betekende het begin van een unieke carrière in de Belgische popgeschiedenis. Soulsister reeg de hits aan elkaar, tourde met Sting door Europa en haalde de Amerikaanse 'Billboard Hot 100'.

In 2016 - precies dertig jaar na hun debuut - plant Soulsister een jubileumtournee langs de Vlaamse theaters. Dertig concerten zullen Jan Leyers (ESF 1991) en Paul Michiels geven, met een repertoire dat in dertig jaar alleen maar aan glans heeft gewonnen.

Voor een volledig overzicht van de concerten (tot en met vrijdag 23 december) verwijzen we je naar de website van Soulsister alwaar je in de agenda alle data terug kan vinden.

26-09-2016 om 20:29 geschreven door Redactie  


25-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : Kaat heeft nieuws voor haar moeder en Nancy krijgt een onverwacht telefoontje.

 Op maandag 29 augustus 2016 ging het inmiddels het tweeëntwintigste seizoen van 'Thuis' van start. Overleefden Tom en Marianne de moordpoging van William? Wat was er gebeurd met Olivia en hoe ging het met het pasgehuwde koppel Peter en Femke? Op al die vragen volgden de voorbije dagen een antwoord.

 Bij aanvang van het nieuwe seizoen raakte bekend dat Joy Anna Thielemans (24 in de loop van dit seizoen uit de reeks zal verdwijnen. Dat maakte ze op maandagavond 29 augustus 2016 zelf bekend via sociale media.

Op 15 februari 2012 (aflevering 3123) maakte Joy Anna Thielemans haar intrede in 'Thuis'. Ze vertolkt het personage Jana Blomaert, een jonge tiener op zoek naar zichzelf en haar roots. Al heel snel kregen Joy en haar personage Jana veel sympathie van vooral jonge kijkers door de voor hen herkenbare verhaallijnen.

Ook naast haar personage van Jana was Joy heel erg betrokken met haar fans, door de persoonlijke en toegankelijke benadering via sociale media.
In november 2015 besloot Joy zelf om de scenaristen de tijd te geven om haar personage stilaan uit de reeks te schrijven.

Jana verscheen dus voor het eerst in 2012, aan de zijde van haar moeder, Ellen (Gerdy Swennen). Niet veel later leerde ze haar biologische vader kennen: Tibo Timmermans (Maxime De Winne). Door te pas en te onpas binnen te springen bij Tibo en Franky, leert ze de rebelse Bram Schepers (Bert Verbeke) kennen. De twee worden verliefd op elkaar, maar Bram heeft zijn twijfels wegens het grote leeftijdsverschil tussen hen. Toch beginnen ze een geheime relatie, die later uitkomt. Stilaan aanvaarden Tibo en Ellen de relatie, maar na een aanvaring tussen Bram en Tibo verdwijnt Bram met de noorderzon en laat Jana achter.

Ondertussen leert Jana Lowie Bomans (Mathias Vergels) kennen en begint ze een relatie met hem. Maar dan blijkt dat Jana al vijf maanden zwanger is, van Bram. Lowie belooft Jana te helpen, tot Bram voor de deur staat. Franky lichtte hem in over de zwangerschap. De twee kiezen opnieuw voor elkaar en verhuizen samen naar een kamer in de Zus & Zo.

Maar het lot is hen niet gunstig gezind. Hun kind, Jack wordt doodgeboren ten gevolge van een koolstofmonoxidevergiftiging. Die liep Jana op nadat er een namaakboiler werd geplaatst door Sanitechniek. Het is het begin van een lang en zwaar rouwproces en een lange zoektocht naar de schuldige die hen uiteindelijk leidt naar Luc (Mark Willems).

Jana zal Luc nooit kunnen vergeven, maar probeert haar leven voort te zetten samen met Bram. Op een schoolreis ontdekt ze dat Lowie nog altijd gevoelens voor haar heeft, maar toch kiest ze voor Bram. Als hij naar Frankrijk vertrekt zit ze dan ook in zak en as.

Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie doen hun uiterste best om haar zo goed mogelijk op te vangen. Het loopt even mis wanneer de gevoelens tussen Jana en Lowie opnieuw opspelen. Ze belanden een aantal keren samen in bed, maar beseffen dat ze Olivia niet willen kwetsen. Toch komt Olivia achter de waarheid; het betekent een korte breuk in hun vriendschap waarbij Jana zelfs het huis moet verlaten. Maar de twee vriendinnen vinden mekaar terug.

Er komt ook een nieuwe man in Jana's leven: Bob Sleeckx (Christophe Haddad). De gestructureerde Bob brengt rust en stabiliteit in haar leven.

'Thuis'-reis naar Andalusië

Het was dit voorjaar gedurende heelwat weken redelijk koud buiten, daarom droomden wij alvast van die lekker zomerse temperaturen. Die vinden we dit jaar ook op de 'Thuisreis' richting Andalusië (Spanje). Uiteraard nemen we ook dit jaar onze grootste 'Thuis'-vrienden mee, deze keer zijn dat Annick Segal (Rosa), Tina Maerevoet (Paulien), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Frank Van Erum (Renzo), Geert Hunaerts (Peter), Vanya Wellens (Femke) en Wim Stevens (Tom).

Wil je erbij zijn? Hou dan alvast een gaatje vrij in je agenda van dinsdag 11 tot en met dinsdag 18 oktober 2016!

De plaatsen zijn beperkt, dus snel reserveren is de boodschap!
Surf naar www.projectreizen.be of bel 03 210 86 00 voor meer info en tickets.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 4.046 TOT EN MET 4.050.

Frank moet nog bekomen van zijn gesprek met Kaat. Julia maakt zich ondertussen ernstig zorgen om haar beste vriendin, Simonne. Maar is dat wel helemaal terecht?

- maandag 26 september - aflevering 4.046 : Charité roept de hulp in van Tom. Sam vangt Kaat op. Waldek doet zijn best om de draad terug op te nemen. Simonne probeert Julia te ontlopen. Peter nodigt zijn collega's Karin en Tom uit voor een etentje.


- dinsdag 27 september - aflevering 4.047 : Simonne neemt Mayra in vertrouwen over Waldek. Bob zorgt voor een leuke verrassing voor zijn vrienden. Waldek en Frank trachten hun problemen uit te praten. Arne zoekt Olivia op.

- woensdag 28 september - aflevering 4.048 : Nancy krijgt een onverwacht telefoontje. Frank raapt zijn moed bijeen en onderneemt actie. Tom heeft minder goed nieuws voor Charité. Luc mist Lowie. Waldek verdraagt Julia steeds minder in zijn buurt.

- donderdag 29 september - aflevering 4.049 : Marianne wil zich nuttig maken, maar dat draait verkeerd uit. Kaat heeft belangrijk nieuws voor haar moeder. Bob beseft dat hij zich goed voelt bij Jana. Renzo krijgt bezoek van Charité.

- vrijdag 30 september - aflevering 4.050 : Jessica komt babysitten op Sandrine. Nancy voelt dat haar zoon er eens tussenuit moet. Waldek wil Simonne behoeden voor stommiteiten. Tom doet Marianne een voorstel. Paulien krijgt opnieuw een foto-opdracht.

Mis niets van 'Thuis'

Sinds vorig seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering. Ook in het tweeëntwintigste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële 'THUIS'-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

Nieuw dit seizoen is dat je telkens de laatste aflevering kan (her)bekijken op de website van een.be. Zo hoef je dus niets meer te missen van Vlaanderens populairste soap.

'Thuis', het tweeëntwintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron, logo en foto's : Eén/VRT)

25-09-2016 om 19:51 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Benny kan het nieuws dat hij te horen heeft gekregen niet verkroppen.

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al twee maanden door de hoofden van de 'Familie'-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan.

Heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Sinds maandag 29 augustus komen we alvast meer te weten!

Kürt Rogiers krijgt een vaste rol in 'Familie'!

Opmerkelijk nieuws! Acteur Kürt Rogiers begon in mei 2016 aan zijn eerste draaidag en is sinds maandag 05 september 2016 elke weekdag vast te zien zijn in een dragende rol in de dagelijkse reeks!

Kürt Rogiers : "In mei begin ik bij Familie aan een toffe uitdaging. Niet alleen zie ik er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik weer enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Sandrine André, Werner De Smedt en Roel Vanderstukken om maar enkele te noemen. Maar ik wil me smijten in deze nieuwe rol. Je een personage eigen maken, van gedrag over manier van praten tot manier van stappen,… dat is als acteur altijd smullen. Dus de goesting is groot. Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans,… de fans van wie ik trouwens hoop dat ze mij snel in hun armen zullen sluiten."

Jaak Van Assche speelt vader van Benny

Later dit najaar verwelkomen we nog een bekend gezicht! Rasacteur Jaak Van Assche – bekend van tal van televisie-, theater- en filmrollen en bij vtm te zien in 'De Zonen van Van As' – vervoegt de cast met een langlopende gastrol. Van Assche stond in juni voor het eerst op de set en geeft gestalte aan Alfons Coppens, de vader van Benny.

Rechtlijnig, disciplinair, principieel, dominant : het zijn eigenschappen die het karakter van Alfons Coppens het best omschrijven. En bij uitbreiding ook de opvoeding die hij zijn zoon Benny meegaf. De voormalige beroepsmilitair zwaaide de plak in het gezin en was de rechtstreekse aanleiding voor de turbulente jeugd van Benny. Na jaren zonder contact, duikt Alfons opnieuw op in het leven van zijn zoon. Maar of de twee de spons kunnen vegen over het verleden, is nog maar de vraag...

 Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het zesentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.789 TOT EN MET 5.793.

- maandag 26 september - aflevering 5.789 : Benny kan het nieuws dat hij te horen heeft gekregen niet verkroppen. Zjef is boos omdat Rudi zonder overleg een belangrijke knoop heeft doorgehakt. Mortier richt zich op de familie Van den Bossche en legt Véronique het vuur aan de schenen. Lars zet Simon op zijn plaats.

- dinsdag 27 september - aflevering 5.790 : Niko is woedend en kan de toestand van Mieke niet aanvaarden. Guido wil hem opbeuren en nodigt hem uit om te gaan rallyrijden. Peter en Véronique beseffen dat Mortier hen tegen elkaar wil opzetten. Benny wil Véronique niet meer zien en hij besluit niet meer te gaan werken. Simon brengt Evy aan het twijfelen.

- woensdag 28 september - aflevering 5.791 : Benny voelt zich schuldig tegenover Véronique. Lars merkt dat de twee een klik hebben. Liesbeth beseft dat ze een keuze moet maken. Mortier en Ruth maken een round-up van de verdachten. Stan komt vrij en wil bij de Friends wonen, maar dat is buiten Simon gerekend.

- donderdag 29 september - aflevering 5.792 : Zjef probeert Benny op te beuren. Evy weet niet goed wie ze moet geloven: Stan of Simon. Lars neemt Véronique mee naar een businessmeeting in het restaurant van de nieuwe leverancier Gerrit Dockx. Ruth en Mortier ontdekken een verdachte sms in de gsm van June.

- vrijdag 30 september - aflevering 5.793 : Niko weet zich geen raad met zijn emoties. Benny wordt door Mortier op de rooster gelegd over de dreigende sms die hij naar June stuurde. Véronique excuseert zich bij Lars voor haar gedrag tijdens de businessmeeting. Evy heeft een plan om Simon uit zijn kot te lokken. Benny ontdekt dat Liesbeth weer contact zoekt met Ben.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 20.00 en 20.35 op vtm. Volg 'Familie' ook op Facebook en Twitter. (bron, logo en foto : vtm)

25-09-2016 om 19:33 geschreven door Redactie  
VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!