Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

11-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'K3 Zoekt K3' : vanavond maakt oud-Junior Songfestivaldeelneemster Lauren De Ruyck haar opwachting.

Na 180 liedjes, 19 albums, 2 miljoen showbezoekers, 5,5 miljoen cd's en dvd's en ontelbare veroverde kinderharten nemen Karen (lid vakjury 'Junior Eurosong 2007'), Kristel en Josje afscheid van K3 (Eurosong 1999).

Maar niet zonder samen met heel Vlaanderen en Nederland drie waardige opvolgsters aan te duiden. In 'K3 Zoekt K3' maken enthousiaste meiden kans om hun grote droom in vervulling te zien gaan.

Een plekje in de nieuwe K3 krijg je echter niet zomaar in de schoot geworpen. Zowel juryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst als een publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders beslissen mee. Wie sturen zij door naar de bootcamp? Wie krijgt een felbegeerde plek in de liveshows? En welke drie meiden mogen zich uiteindelijk de nieuwe K3 noemen? 'K3 Zoekt K3' wordt een zinderende zoektocht die Vlaanderen en Nederland tien weken lang in de ban zal houden.

'K3 Zoekt K3' gaat van start met de grote auditieafleveringen, waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst achter de jurydesk plaatsnemen. De vakjury beslist echter niet alleen over het lot van de kandidaten. Voor het eerst in Vlaanderen is een 100-koppige publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders als eerste aan zet om te bepalen welke kandidaten doorstoten en wie meteen afvalt.

Uit de meer dan 6.000 inschrijvingen overleefden honderd meiden de pre-audities. Zij brengen in de auditieafleveringen een zelfgekozen K3-nummer voor de publieksjury. Pas als drie van de vier tribunes oplichten, schuift het indrukwekkende podium open en zetten de kandidaten hun auditie verder voor het oog van Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst. Wie geen meerderheid van de publieksjury weet te overtuigen, ziet het avontuur meteen eindigen.

Het laatste woord in de auditieshows is voor Gert en de K3'tjes. Zij beslissen of de door de publieksjury geselecteerde kandidaat ook effectief doorstoot naar een volgende ronde. Om daarin te slagen, moeten minstens drie van de vier vakjuryleden overtuigd worden. De kandidaten die de auditieafleveringen overleven, komen alvast een flinke stap dichter bij het verwezenlijken van hun grote droom. De groep vertrekt immers op bootcamp, waar ze worden ondergedompeld in een reeks intensieve masterclasses. Zang, dans, dictie, acteren, conditietraining,… de bootcamp stoomt de meiden klaar voor de liveshows én voor een eventuele plek in de nieuwe K3. In de wervelende liveshows gooien de resterende kandidaten ten slotte vier weken lang alles in de strijd om door te stoten naar de grote, ultraspannende finale op vrijdag 06 november 2015. Welke drie meiden worden uitgekozen om de nieuwe K3 te worden? Vast staat dat de winnaressen meteen zeker zijn van een mooie carrière en een goed gevulde agenda. Niet minder dan drie weken na de finale vertrekken zij immers op tournee door Vlaanderen en Nederland.

Niels Destadsbader presenteert. Karen, Kristel en Josje kiezen zelf hun opvolgsters, samen met Gert Verhulst.

Duizenden kandidaten schreven zich in om hun kans te wagen op het grote podium van 'K3 Zoekt K3'. Wie al helemaal zeker is van een plaats op dat podium is Niels Destadsbader (coach 'Junior Eurosong 2009', presentator 'Junior Eurosong 2012'). Hij zal de groots opgezette show namelijk presenteren, samen met de Nederlandse zanger en presentator Gerard Joling (ESF 1988). Niels leidt de show samen met Gerard in goede banen en vormt het klankbord voor de kandidaten die hun grote droom nastreven.

* tweede aflevering - vrijdag 11 september 2015 :

Maar liefst 1.207.919 kijkers stemden afgelopen vrijdag af op dé zoektocht van het jaar. De start van 'K3 Zoekt K3' palmde een marktaandeel in van 50,6% (VVA 18-54, live +3) en wist bij de herhaling op zaterdag nog eens 213.616 kijkers (live +2) te boeien.

Vanavondvrijdag 11 september, doet een nieuwe lichting Vlaamse en Nederlandse kandidaten een gooi naar één van de felbegeerde plaatsen in de nieuwe K3. De tweede auditieshow van 'K3 Zoekt K3' wordt er één waarin alle kleuren van de regenboog de revue passeren.

"Ik hoop een beetje kleur in de nieuwe K3 te brengen", vertelt de Antwerpse Nora Gharib (21) voor ze het podium opwandelt om "Drums gaan boem" te zingen. Nora heeft Marokkaanse roots en zou het bijzonder fijn vinden mocht één van de nieuwe K3'tjes een andere afkomst hebben. Podiumervaring heeft ze niet, maar daar is tijdens haar auditie niet veel van te merken. Kan Nora haar vrolijk enthousiasme doen overslaan op de jury?

De 23-jarige Anke Van Laecke uit Genk zorgt op een heel andere manier voor wat kleur. Haar blauw-paarse zeemeerminnenkapsel springt meteen in het oog. Anke is lerares geschiedenis, maar zingen is haar grote droom. Voor een plaatsje in de nieuwe K3 wil ze haar haren dan ook in om het even welke kleur verven. Maar dan moet ze de jury eerst overtuigen met haar liedje "Leonardo".

Ook Oost-Vlamingen Isabeau Reynvoet (20) uit Wetteren en Kim Derycke (24) uit Aalst wagen hun kans in 'K3 Zoekt K3'. Isabeau staat al van kindsbeen af op het podium met het Studio 100-ballet. Dansen kan ze dus al, maar beschikt ze ook over de nodige zangkwaliteiten? Ze hoopt Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst te overtuigen met haar versie van "Alle kleuren". De kickboksende mama Kim was als kind helemaal in de ban van K3, net zoals haar dochtertje Haley nu. Sporten is Kims grote passie, maar een K3'tje worden is haar grote droom. Die probeert ze waar te maken met het nummer "De politie".

"Die kleurt mijn haar", bekent Karen Damen wanneer kapster Chana Dardenne (22) uit Deurne het podium opkomt. Haar auditie op het nummer "Oma's aan de top" gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij. Kan de kapster ook goed genoeg zingen om het tot een K3'tje te schoppen?

Aan podiumervaring heeft Katharina Vandewijer (26) uit Gingelom geen gebrek. Ze deed al mee aan 'Belgium's Got Talent' en verbaasde iedereen – inclusief Karen – met haar opera-auditie. Katharina mocht zelfs al voor de beroemde tenor Andrea Bocelli een liedje zingen. Toch zou ze er alles voor over hebben om een K3'tje te worden. Ze waagt alvast haar kans met "Zwaai als je verliefd bent".

Lauren De Ruyck uit Gent mag de tweede auditieshow afsluiten met het emotionele liedje "Je hebt een vriend". De 20-jarige studente psychologie is qua podiumervaring niet aan haar proefstuk toe. In 2010 won ze 'Junior Eurosong' met het nummer "Get Up!", nadien volgden rollen in verschillende grote musicals en een hoofdrol in de jeugdserie 'Galaxy Park'. Dit voorjaar was Lauren nog jurylid in 'Junior Musical Kadanza'. Schopt ze het in 'K3 Zoekt K3' ook tot de volgende ronde?

In de tweede auditieshow van 'K3 Zoekt K3' hopen ook deze Nederlandse kandidaten voorbij de publieks- en vakjury te stoten : Annelies De Bruin (23, Haarlem), Danique Van Roosmalen (27, Schijndel), Elsemieke Biesheuvel (21, Zeewolde), Jantien Euwe (28, Weesp), Lisa Michels (24, Amsterdam), Nienke Kroon (24, Amsterdam) en Silke Van Niel (21, Budel). Wie maakt na de auditieaflevering nog steeds kans om haar grote droom waar te maken?

'K3 Zoekt K3', de tweede aflevering vanavond, vrijdag 11 september 2015, op vtm en SBS6 tussen 20.35 en 22.25. (bron, logo en foto : Medialaan)

11-09-2015 om 13:47 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Phil Kevin.

Phil Kevin (11 september 1969) is in het Limburgse Sint-Truiden geboren als Philip Vandenborne. Op twintigjarige leeftijd brengt hij zijn eerste single op de markt. Voordien heeft hij aan heelwat soundmixwedstrijden deelgenomen als imitator van die andere Limburgse zanger, Pascal Laurent. Met de komst van de commerciële zender vtm is er een ware heropleving van de Vlaamse muziek en dit mede dankzij het programma 'Tien om te Zien'.

Ook Phil kan hiervan zijn graantje meepikken en in 1989 heeft hij een hit te pakken met "Komaan en doe het". Nadien volgen nog een aantal bescheiden hitjes. In 1996 neemt hij deel aan 'De Gouden Zeemeermin'. In de derde voorronde eindigt hij met "Als ik er niet meer ben" op de tiende en allerlaatste plaats. In 2000 maakt hij deel uit van de cast van de musical 'Peter Pan'. Ondertussen heeft hij zijn eigen dansstudio "Stepping-out'.

In het voorjaar van 2014 bracht hij, vijfentwintig jaar na de eerste release, zijn grote hit "Komaan en doe het" opnieuw op de markt. (foto : BEU
)

11-09-2015 om 00:00 geschreven door Redactie  


10-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2016 : Estse nationale omroep op zoek naar inzendingen 'Eesti Laul 2016'.

 De Estse nationale omroep ETV is sinds vandaag, donderdag 10 september 2015, op zoek naar inzendingen voor 'Eesti Laul 2016', de nationale selectie voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival.

Geïnteresseerden krijgen nog de tijd tot en met maandag 02 november (15.00 plaatselijke tijd, 14.00 Belgische tijd) eerstkomende om hun nummers in te dienen bij de omroep. Zowel componisten, tekstschrijvers als artiesten moeten over de Estse nationaliteit beschikken of in het land belastingen betalen.

De twintig geselecteerde kandidaten worden uiterlijk donderdag 05 november bekendgemaakt en ook de data van de halve finales en de finale zijn inmiddels reeds bekend.

De twee halve finales (met telkens tien kandidaten) vinden plaats op zaterdag 13 en zaterdag 20 februari 2016. Uit elke halve finale stoten vijf deelnemers door naar de finale die op zaterdag 05 maart zal plaatsvinden. Tijdens de halve finales ligt het lot van de kandidaten in de handen van een vakjury (50%) en de kijkers thuis (50%) die door middel van televoting hun voorkeur kenbaar maken. Tijdens de finale zijn er twee stemrondes : in een eerste stemronde kiezen de vakjury en de kijkers drie 'superfinalisten'. In de superfinale ligt het lot van het trio dan volledig in de handen van de kijkers thuis die uiteindelijk de kandidaat voor Stockholm zullen aanduiden. (bron en logo : ETV)

10-09-2015 om 08:49 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Nance Coolen.

Nance (10 september 1973) is geboren in het Noordbrabantse Assen als Nancy Anna Francina Coolen. Op vijftienjarige leeftijd wordt ze in een discotheek ontdekt door producer Ruud van Reijen en ze wordt de zangeres van Twenty 4 Seven. Deze Nederlandse dancegroep heeft in het begin van de jaren negentig een aantal grote hits. De groep treedt op samen met rapper Captain Hollywood, een militair die in Duitsland gekazerneerd was. In 1995 huwt Nance Coolen met fotograaf William Rutten en een jaar later verlaat ze Twenty 4 Seven en gaat ze verder als solo-zangeres. Bij de muziekzender TMF debuteert ze als presentatrice en dit ter vervanging van Erik de Zwart. Van hem neemt ze soms de presentatie over van de enige 'echte' Nederlandse Top 40. Nadien gaat ze werken bij RTL 5 alwaar ze het programma 'Liefde is...' gaat presenteren. In 1999 stapt ze over naar de publieke omroep en meer bepaald naar de TROS. Daar presenteert ze het dagelijkse spelletje 'Rappatongo'.

In 2000 volgt ze François Boulangé op bij '
Lingo'. Dit populaire programma gaat dan over van de VARA naar de TROS. Tot september 2005 zal ze dit programma presenteren. In 2003 is ze jurylid tijdens het Nationaal Songfestival, de Nederlandse selectie voor het Eurovisie Songfestival. In 2004 en 2005 mag ze zelfs het Nationaal Songfestival presenteren. Tijdens het Eurovisie Songfestival in 2005 mag ze de punten van het Nederlandse publiek bekend maken. Later dat jaar stapt ze over van de publieke omroep naar de commerciële omroep en gaat ze aan de slag bij SBS 6. Hier presenteert ze onder andere programma's als 'Domino day', 'Stay or go' en 'Retourtje geluk'. Ondertussen presenteerde ze drie reeksen van 'Sterren dansen op het ijs'. Ook van 'So you wanna be a popstar', presenteerde ze reeds twee reeksen. De tweede reeks verschilde van de eerste omdat de deelnemers geen bekende Nederlanders waren, maar onbekende. Haar co-presentator van beide programma's was niemand minder dan Gerard Joling. Deze laatste nam in 1988 voor Nederland deel aan het Eurovisie Songfestival en wist toen beslag te leggen op een negende plaats met "Shangri la".

Nance is in 2001 gescheiden van William Rutten en ze lijdt aan de ziekte van Chron, een chronische darmontsteking. Intussen is ze reeds een tijdje samen met Pico Van Sytzama en op maandag 12 januari 2009 werd het paar de trotse ouders van een zoontje, Robin. Meer over Nance kom je te weten op haar
website.

OOK JARIG VANDAAG :

* Anna Book (1970), nam in totaal reeds drie maal deel aan 'Melodifestivalen', de Zweedse selectie voor het Eurovisie Songfestival. In 1986 eindigde ze met "ABC" op een vijfde plaats, een jaar later werd ze met "Det finns en morgondag" uitgeschakeld na de eerste ronde. Ook vorig jaar waagde ze, met "Samba sambero", haar kans en tijdens de finale eindigde ze op een negende en voorlaatste plaats.
* Yves Segers (1971), nam in 1999 deel aan de Belgische selectie voor het Eurovisie Songfestival, strandde in de derde en laatste voorronde met "Recht vooruit" op een zesde en voorlaatste plaats.
* Annelies Cappaert (1979), nam samen met haar zus Sarah als A Butterfly Mind deel aan 'Eurosong 2008' met "Lonely Heart On Wheels" (België).

10-09-2015 om 00:00 geschreven door Redactie  


09-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit in Nederland'.

Op deze tweede woensdag van september hebben we een nieuwe aflevering van 'Een avondje uit in Nederland' voor je klaargestoomd. Ook ditmaal bekijken we een aantal optredens en concerten die de komende weken en maanden in Nederland zullen plaatsvinden en zetten we die voor je op een rijtje.

Paul de Leeuw (presentator NSF 1993-1994-1998-1999-2000-2001, lid vakjury NSF 2005, woordvoerder ESF 2006-2007) gaat vanaf het najaar eens fijn en lekker lang zingen met een top orkest. Met het zevenkoppig orkest onder leiding van Miguel Wiels (lid Belgische vakjury ESF 2012, componist/tekstschrijver Belgische inzending JESF 2009-2010) laat Paul zijn lekkerste, dierbaarste en bekendste nummers horen, die voor een groot gedeelte worden bepaald door het publiek.

Een dierbare herinnering, onvergetelijk wijsje of emotioneel eerbetoon. Roepen en zingen maar! Ook de mooiste nummers van de Robert Long cd komen voorbij. En natuurlijk wordt er tussen de nummers door gepraat, geïmiteerd en worden er vragen beantwoord vanuit de zaal! Improviseren maar! Misschien wel de sterkste kant van deze olijke vrolijke muzikale kiloknaller! We gaan pas naar huis als de laatste noot geklonken heeft!

De eerste try-out vond reeds plaats op zaterdag 29 augustus en de laatste voorstelling gaat door op donderdag 31 maart 2016. Een volledig overzicht van alle plaatsen, data alsook over hoe je tickets kan aanschaffen kan je terugvinden op zijn website (klik hier).

Afgelopen seizoen keerde René Froger (ESF 2009) na zes jaar terug in de Nederlandse theaters. Met de gloednieuwe theatershow 'René Froger 30 jaar Hits in Concert' trakteerde de populaire zanger u op een muzikale belevenis waarin hij terugblikte op dertig jaar tophits. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeerden in dit bijzondere concert de revue. Een avond lang zingen, swingen en genieten met rasentertainer nummer één.

Deze show is het beste te omschrijven als 'een intiem feest der herkenning' waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank! Een speciaal samengesteld orkest en zijn vertrouwde Frogettes begeleiden René Froger in deze 'high-personality' show waarin de zanger bewijst niet voor niets dertig jaar aan de top van de showbusiness te staan.

Dit najaar (tussen vrijdag 02 oktober en woensdag 23 december) zal de theatershow worden hernomen en voor tickets kan je alvast terecht op de website van Nationale Theaterkassa.

Stef Bos (componist/tekstschrijver/backing vocal Belgische inzending ESF 1989) kijkt terug op vijfentwintig jaar als artiest en dat gaat hij vieren met een muzikale tournee langsheen Belgische en Nederlandse theaters.

Vanaf januari 2016 reist hij met vier kompanen door de tijd. Een voortdurende afwisseling van oude en nieuwe songs tijdens dit overzicht in woorden en muziek met een nieuwe cd als wapenfeit. Een sprong in de tijd. Een voorstelling die terugblikt en vooruitkijkt. Van toen naar nu en later. Het kwartet dat hem vergezelt zijn Steven Cornillie (toetsen), René van Mierlo (gitaar), Lené te Voortwis (bas) en Martin de Wagter (drums).

De eerste voorstelling van 'Een Sprong In De Tijd' vindt plaats op vrijdag 15 januari 2016 in Kapellen en de tournee wordt afgesloten op woensdag 01 juni 2016 in het West-Vlaamse Roeselare. Voor een volledig overzicht van data en plaatsen verwijzen we je naar zijn website.

09-09-2015 om 20:03 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Lúcia Moniz.

Lúcia Moniz (09 september 1976) is geboren in de Portugese hoofdstad Lissabon als Ana Lúcia Moniz. Haar vader Carlos Alberto Moniz is een bekende dirigent en ook haar moeder Maria do Amparo is muzikaal aangelegd. In 1990 en 1991 volgt ze les aan de 'Music Academy of Santa Cecilia'. Nadien gaat ze een jaar naar de 'Eden Prairie High School' in het Amerikaanse Minnesota. In 1996 neemt ze in haar vaderland deel aan 'RTP da Canção', de Portugese selectie voor het Eurovisie Songfestival. Met "O meu coração não tem cor" weet ze de finale te winnen en zo mag ze voor haar land naar het Eurovisie Songfestival in de Noorse hoofdstad Oslo. Daar weet ze op een verdienstelijke zesde plaats te eindigen, het allerbeste resultaat ooit voor Portugal. Ondanks dit fantastische resultaat wordt haar nummer in eigen land geen grote hit.

Na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival gaat Lúcia zich ook meer en meer toeleggen op theater en is ze als actrice in soapseries te bewonderen. In 1998 presenteert ze samen met Carlos Ribeiro de Portugese selectie voor het Eurovisie Songfestival. Later dat jaar mag ze tijdens het eigenlijke liedjesfestival de Portugese punten bekend maken. Een jaar later komt haar eerste album "Magnólia" op de markt, een album met nummers zowel in het Engels als in het Portugees. In 2003 kent haar carrière een internationale doorbraak als ze de rol van Aurélia speelt in de prent 'Love Actually'. Daarin schittert ze aan de zijde van onder andere Colin Firth, Emma Thompson, Liam Neeson en Hugh Grant.

09-09-2015 om 00:00 geschreven door Redactie  


08-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'K3 Zoekt K3' : Lauren De Ruyck wil deel gaan uitmaken van de nieuwe K3.

 Sinds vorige vrijdag, 04 september 2015, zijn vtmSBS6, Gert Verhulst, Karen Damen (lid vakjury 'Junior Eurosong 2007'), Kristel Verbeke en Josje Huisman op zoek naar drie nieuwe meisjes voor K3 (Eurosong 1999).

Aanstaande vrijdag, 11 september, staat de tweede auditieronde op het programma met een 'oude bekende'. Vandaag, dinsdag 08 september, lezen we in Het Nieuwsblad dat zangeres Lauren De Ruyck haar kans waagt om in de voetsporen van Karen, Kristel en Josje te treden.

 De inmiddels  twintigjarige Lauren, bekend onder haar artiestennaam Lauren Anny J, nam samen met de eveneens twintigjarige Jill Van Vooren (Jill Shaw) in 2010 deel aan het Junior Eurovisie Songfestival in de Wit-Russische hoofdstad Minsk met "Get Up!".

In 2012 gingen hun muzikale wegen uit elkaar en zo had Lauren nog een rolletje in de musical 'Fiddler on the Roof' en acteerde ze in de Ketnet/Studio 100-serie 'Galaxy Park'.

'K3 Zoekt K3', de tweede aflevering vrijdag 11 september 2015 op vtm en SBS6 tussen 20.35 en 22.30. (logo : Medialaan)

08-09-2015 om 14:35 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2016 : Deense omroep ontvangt recordaantal inzendingen voor 'Melodi Grand Prix 2016'.

 Tussen dinsdag 30 juni en gisterenmaandag 07 september (12.00), ging de Deense nationale omroep op zoek naar inzendingen voor 'Melodi Grand Prix 2016', de nationale selectie voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival.

Eerder vandaagdinsdag 08 september 2015, maakte DR bekend dat het maar liefst 982 inzendingen had ontvangen, zo'n driehonderd liedjes meer dan voor de selectie van dit jaar. Het record van 2014, 872 inzendingen, werd zelfs met meer dan honderd eenheden overschreden. Dat record kwam er omdat zangeres Emmelie de Forest het festival in 2013 op haar naam had geschreven en het een jaar later dus op eigen bodem plaatsvond.

* inzendingen voor 'Dansk Melodi Grand Prix' :

2002 : 662 inzendingen.
2003 : geen deelname.
2004 : 315 inzendingen.
2005 : 263 inzendingen.
2006 : 336 inzendingen.
2007 : 475 inzendingen.
2008 : 443 inzendingen.
2009 : 684 inzendingen.
2010 : 562 inzendingen.
2011 : 663 inzendingen.
2012 : 678 inzendingen.
2013 : 692 inzendingen.
2014 : 872 inzendingen.
2015 : 687 inzendingen.
2016 : 982 inzendingen.

Vorige week dinsdag, 01 september, raakte reeds bekend dat 'Melodi Grand Prix 2016' zal plaatsvinden 
in het Forum in Horsens op zaterdag 13 februari 2016. Ook in 2005, 2007 en 2008 vond de nationale selectie plaats op dezelfde locatie.

Componist en producer Mich Hedin Hansen werd door de omroep gevraagd om de kandidaten voor de selectie te kiezen. Daarnaast zal hij, samen met zijn team, ook op zoek gaan naar componisten/tekstschrijvers om liedjes voor de selectie te schrijven. (bron en logo : DR)

08-09-2015 om 13:59 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Carola Häggkvist.

Carola Häggkvist (08 september 1966) is geboren in Hägersten, een stadsdeel van de hoofdstad Stockholm. Op elfjarige leeftijd wint ze een talentenjacht en komt ze op televisie. In 1982, ze is dan nog geen zestien jaar wordt haar gevraagd om deel te nemen aan de Zweedse selectie voor het Eurovisie Songfestival, 'Melodifestivalen'. Ze bedankt vriendelijk voor de eer. Een jaar later neemt ze wel deel aan 'Melodifestivalen' en ze weet de finale te winnen met "Främling". In het Duitse München eindigt ze op een derde plaats. Haar single wordt in haar thuisland een regelrechte hit en gaat in totaal één miljoen keer over de toonbank. In Europa komt het nummer op de markt onder de Engelse titel "Love isn't love" en voor Nederland en Vlaanderen brengt ze zelfs een Nederlandstalige versie uit ("Je ogen hebben geen geheimen"). Naast deze talen komt de single ook nog in het Duits uit. In 1990 neemt ze opnieuw deel aan 'Melodifestivalen'. Met "Mitt i ett äventyr" eindigt ze op een tweede plaats. Maar in 1991 lukt het haar opnieuw om de nationale finale te winnen. Met "Fångad av en stormvind" mag ze naar Rome afreizen en ze doet het beter dan in 1983. Samen met de voor Frankrijk uitkomende zangeres Amina eindigt Carola op een gedeelde eerste plaats. Maar de overwinning gaat uiteindelijk toch naar Zweden aangezien ze meer tienen van de jury's krijgt dan Amina. Nadien boekt ze nog succes in Europa en daarbuiten en in 1993 gaat ze zelfs de gospeltoer op. In de musicals 'The sound of music' en 'Les Misérables' speelt ze rollen. In 1999 is ze één van de juryleden tijdens de Deense nationale selectie 'Dansk Melodi Grand Prix'. Een jaar later presenteert ze 'Melodifestivalen' in eigen land samen met negen andere oud-deelnemers aan het Eurovisie Songfestival.

In 2003 (bij haar twintigjarige carrière) brengt ze een compilatiealbum op de markt. Ze scoort opnieuw een nummer één hit met "När löven faller", een nummer dat voor Melodifestivalen is ingestuurd, maar niet wordt weerhouden. Tijdens 'Melodifestivalen 2005' is ze te gast tijdens de finale en later dat jaar is ze ook al aanwezig bij 'Congratulations : 50 jaar Eurovisie Songfestival' in de Deense hoofdstad Kopenhagen. In 2006 neemt ze opnieuw deel aan de Zweedse selectie en ze wint de finale met "Evighet". Vooraf is ze getipt als de te kloppen kandidaat. Tijdens de halve finale en finale van het eenenvijftigste Eurovisie Songfestival in de Griekse hoofdstad Athene wordt het nummer in het Engels gezongen en krijgt het als titel "Invincible". Carola eindigt op zaterdag 20 mei op een vijfde plaats. Ook zeven jaar geleden waagde ze opnieuw haar kans om Zweden te gaan vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Samen met Andreas Johnson (MF 2006-2007-2010-2012) strandt ze uiteindelijk in de herkansingsronde 'Andra chansen'. Het duo eindigde tijdens hun voorronde met "One Love" ook pas op een derde plaats. Meer over de Zweedse schone kan je steeds op haar
website vinden.

OOK JARIG VANDAAG :

* René Klijn (1962-1993) : maakte deel uit van de Nederlandse boyband Bam to Bam Bam en nam in 1989 deel aan het Nationaal Songfestival. De groep eindigde met "Lammedammedoendan" op een tiende plaats tijdens de nationale selectie. Maakte eind november 1992 tijdens 'De Schreeuw van de Leeuw' van presentator Paul de Leeuw bekend dat hij aan AIDS leed. Op 05 september 1993, net voor zijn 31e verjaardag, overleed Klijn aan de gevolgen van deze ziekte.

08-09-2015 om 00:00 geschreven door Redactie  


07-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

Bij het begin van een nieuwe werkweek hebben we weer een aflevering van onze rubriek 'Een avondje uit' voor je klaargestoomd. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

Op zaterdag 24 oktober zijn De Romeo's (Gunther Levi, De Gouden Zeemeermin 1996 - Davy Gilles, De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999 - Chris Van Tongelen, Eurosong 1993, De Gouden Zeemeermin 1996) opnieuw de gastheren van 'Het Zingpaleis 2015'.

Het stond in de sterren geschreven dat 2015 een belangrijk jaar zou worden voor De Romeo's. Begin maart stelden Chris, Gunther en Davy hun gloednieuwe studioalbum "Op stap" voor. Twee jaar na de gouden release van hun verzamelaar "10", brachten De Romeo's een nieuw Nederlandstalig album uit dat omschreven wordt als 'ijzersterk, verrassend en vernieuwend'.

Zoals de traditie het wil, is er ook in 2015 weer een groot feestconcert van De Romeo's. Na een uitverkochte succeseditie van hun eigen 'Feestival' in de Lotto Arena eind vorig jaar, trekken De Romeo's op zaterdag 24 oktober opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt voor de zesde editie van 'Het Zingpaleis', 'Het grootste ambiancefeest van het jaar'. Dit jaar werd gekozen voor 'wit' als dresscode.

Voorafgaand aan het muzikale feest zijn er de uitreikingen van de 'Story Awards 2015'. Sinds dinsdag 24 februari kan je tickets voor 'Het Zingpaleis' bestellen via de website van TeleTicketService of telefonisch via het nummer 070 345 345 (op werkdagen van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00). Vanuit Nederland neem je contact op via het nummer 0900 45 000 45 en voor andere landen via het nummer +32 34 0000 34.


Van jong en obscuur indie-folkbandje, naar larger than life popicoon! Het overkwam Oscar And The Wolf in 2014. Na de release van enkele EP's, die vooral dankzij het dromerige "Orange Sky" enige bekendheid opleverden, betekent debuutalbum "Entity" een gigantische sprong voorwaarts voor singer-songwriter en producer Max Colombie (Eurokids 2005, woordvoerder JESF 2005). Het album staat bol van de hypnotiserende downtempo beats, knisperende elektronica en slepende, sensuele melodieën en wordt onthaald op bergen superlatieven. Intussen staat de plaat meer dan veertig weken in de Top 10 album charts, was ze het tweede best verkochte album van 2014 en behaalde ze met meer dan 20.000 verkochte exemplaren een platina status! Oscar And The Wolf mocht eerder dit jaar drie MIA's in ontvangst nemen, waaronder die van Beste Album.

Ook live wordt het electropop-fenomeen op handen gedragen. Wanneer Oscar en zijn wolven in de buurt zijn, staat een drummende massa om de hoek te huilen naar de maan. Alle concertzalen waar Max Colombie present tekent zijn in een mum van tijd uitverkocht, zo ook de eerste arenashow, op zaterdag 28 maart in de Lotto Arena. Het overweldigende succes en de aanhoudende vraag naar tickets zijn duidelijke signalen dat het publiek maar niet genoeg kan krijgen van dé man van het moment. Oscar And The Wolf staat daarom niet alleen voor het tweede jaar op rij op 'Rock Werchter', maar kondigt ook nog een laatste concert aan als ultieme live-finale van "Entity". Noteer met stip in uw agenda : 'THE ULTIMATE ENTITY', op zaterdag 31 oktober (aanvang : 20.30) in het Sportpaleis!

Kaarten (34, 38 en 42 euro, inclusief servicekosten) kunnen sinds maandag 02 maart worden aangeschaft via de website van TeleTicketService, telefonisch via het nummer 070 34 53 45 (max. 0,30 euro/min.) en vanuit Nederland via het nummer 0900 45 000 45 (0,45 euro/min.).

De Franse zanger Amaury Vassili (ESF 2011) bracht vorig najaar het album "Amaury Vassili chante Mike Bryant" op de markt. Vanaf november 2015 gaat de zanger in eigen land op tournee en komt hij ook voor twee concerten naar ons land.

Zo is hij op woensdag 11 november aan het werk te zien in het Koninklijk Circus in Brussel en op vrijdag 13 november in Le Forum in Luik. Beide concerten gaan om 20.00 van start en tickets kunnen worden aangeschaft via de websites van beide locaties alsook via de website van Ticketmaster.

07-09-2015 om 21:33 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Project K' : nieuw programma met Koen Wauters klopt vanavond aan bij Sergio Herman.

 Toen Koen Wauters (Eurosong 1989, ESF 1991) nog een kleine jongen was, had hij een schriftje met daarop het etiket : 'Project Koen'. In dat schriftje noteerde hij nauwkeurig zijn dromen.

In de hoop dat ze op een dag in vervulling zouden gaan. En nu is het zover. Zijn jongensdromen is Koen nog lang niet vergeten en met 'Project K' krijgt hij de kans ze na al die jaren eindelijk waar te maken. Koen breekt de televisiestudio uit en jaagt met veel passie en vuur zijn dromen na. Maar om die te kunnen realiseren, heeft hij hulp nodig. Daarom doet Koen een beroep op de juiste mannen en vrouwen, op mensen die hem écht kunnen helpen.

Maar voor niets gaat de zon op, en dat geldt ook voor Koen Wauters. Zijn 'helpers' eisen van Koen een tegenprestatie, iets dat hen zelf na aan het hart ligt. Pas als Koen die opdracht tot een goed einde brengt, zijn zij bereid om Koens dromen waar te maken.

De jongensdromen

Koen zijn dromen zijn heel herkenbaar, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk. Stuk voor stuk zijn ze zo goed als onbereikbaar. Daarom zijn het tot nu toe dromen gebleven. Het zijn dromen die je niet kan kopen, die je enkel kan krijgen. De tegenprestaties die vooraf van Koen verwacht worden spreken al even hard tot de verbeelding en lijken net zo moeilijk haalbaar als zijn dromen zelf.

Koen komt elke aflevering terecht in een nieuwe wereld vol verrassingen en begeeft zich daarmee op onbekend terrein, zowel in het binnen- als in het buitenland. Met veel passie en vuur zet hij alles op alles om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Als dat lukt, dan gaat zijn langverwachte jongensdroom eindelijk in vervulling. Faalt hij, dan blijft het bij dromen.

Koen Wauters : "In elk programma beland ik opnieuw op een plaats in de wereld in een situatie die mij totaal onbekend is. Elke keer ontmoet ik nieuwe mensen en stel ik mij de vraag wat ik nu weer allemaal mag doen.
Het zijn niet de meest evidente dromen, maar het zijn wel écht mijn jongensdromen".

* tweede aflevering - maandag 07 september 2015 :

Een van Koens heel persoonlijke kinderdromen was om ooit, net als Hansje en Grietje, van een levensgroot peperkoeken huis te kunnen knabbelen. Voor die bijzondere droom gaat hij aankloppen in 'The Jane', bij topchef Sergio Herman. Die blijkt bereid om die droom waar te maken, maar voor niets gaat de zon op. Sergio stelt als voorwaarde dat Koen eerst een uitdaging tot een goed einde brengt : een topgerecht in 'The Jane' bereiden voor een tafel met drie VIP's uit de culinaire wereld, zonder dat die dat doorhebben.

'Project K', de tweede aflevering
vanavondmaandag 07 september 2015, op vtm tussen 20.35 en 21.45. (bron en logo : Medialaan)

07-09-2015 om 15:03 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Lena Valaitis.

Lena Valaitis (07 september 1943) is geboren in Memel (toenmalige Oost-Pruisen), tegenwoordig Klaipėda. Het is de derde grootste stad van de Baltische staat Litouwen. Haar vader sneuvelt als soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog en kort nadien vlucht haar moeder met Lena en haar broer naar Duitsland. Haar eerste muzikale successen behaalt ze in de jaren zeventig. In 1976 neemt ze voor het eerst deel aan de Duitse selectie voor het Eurovisie Songfestival. Tijdens 'Ein Lied für Den Haag' eindigt ze met "Du machst Karriere" op een zevende plaats en dit op een totaal van twaalf deelnemers. Vijf jaar later, in 1981, neemt ze opnieuw deel en ditmaal weet ze 'Ein Lied für Dublin' te winnen met het prachtige "Johnny Blue". Tijdens het Eurovisie Songfestival eindigt ze, met het door Ralph Siegel geschreven nummer, in de Ierse hoofdstad op een tweede plaats.

Net als in 1980 behaalt West-Duitsland een tweede plaats, het beste resultaat van het land tot op dat moment. Een jaar later zou Nicole het Songfestival winnen en zo Duitsland de eerste overwinning bezorgen. Het land zat op die overwinning te wachten sinds 1956. Na haar Songfestivaldeelname volgen nog een aantal hits en in 1992 waagt ze opnieuw haar kans. Tijdens 'Ein Lied für Malmö' eindigt ze met "Wir seh'n uns wieder" op een derde plaats na winnaar Wind en Blaue Engel. In 1993 trekt ze zich terug uit de showbizz om in 2001 weer te keren. Meer over deze fantastische zangeres kan je op haar
website vinden.

OOK JARIG VANDAAG :

* Alex Grünwald (1954) : lid van de Duitse groep Münchener Freiheit. De groep nam in 1993 deel aan het Eurovisie Songfestival met "Viel zu weit" en eindigde op een achttiende plaats.
* Kirsten Siggaard (1954) : nam in 1983 voor de eerste maal deel aan de Deense nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival. In 1984, 1985 en 1988 nam ze samen met Søren Bundgaard als Hot Eyes deel aan het Eurovisie Songfestival. Het duo nam intussen ook in 1986 en 1987 deel aan 'Dansk Melodi Grand Prix'. Later, in 1990, nam ze als soliste deel aan de nationale selectie en in 1993 presenteerde ze het geheel. In 1999 gaf ze de Deense punten tijdens het Eurovisie Songfestival.
* Raffaele (1973) : ging vroeger als artiest door het leven als Raff Vetrugno en nam zowel in 2002 ("I ragazzi di oggi") als in 2004 ("Freakin' destiny") deel aan 'Eurosong', de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival.

07-09-2015 om 00:00 geschreven door Redactie  


06-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : Yvette heeft een speciaal cadeau voor Sam en Judith krijgt onverwacht bezoek.

Heeft Marianne dokter Geert vermoord? Kan – en vooral – wil iemand Luc redden? Sinds maandag 31 augustus 2015 om 20.10 wordt het allemaal duidelijk, want dan ging het langverwachte eenentwintigste seizoen van 'Thuis' van start op Eén.

Tijdens dit feestelijk seizoen - op woensdag 23 december 2015 blaast 'Thuis' namelijk 20 kaarsjes uit - mogen de kijkers een stevige portie nieuwe verhalen verwachten. Ze zullen kennismaken met enkele nieuwe personages, maar zullen echter ook afscheid moeten nemen van een paar vertrouwde personages. Maar eerst en vooral worden er natuurlijk antwoorden gegeven op de meest prangende vragen uit de emotionele finale.

De moord op Geert

In het doktershuis kan niemand vatten dat Geert dood is, ook Marianne niet. Ze blijft haar onschuld uitschreeuwen, zelfs na de belastende verklaringen van Hélène en William. Tom en Ann weten niet goed wie of wat ze moeten geloven, maar voor alle zekerheid roept Tom de hulp van Peter in om zijn moeder te verdedigen. Want wat als Marianne Geert echt heeft vermoord...

Intussen verspreidt het verschrikkelijke nieuws van Geert zich als een lopend vuurtje. Nancy huilt tranen met tuiten wanneer ze hoort dat Geert er niet meer is. Dat Marianne de dader zou zijn, daar kan ze met haar verstand al helemaal niet bij. Eddy, daarentegen, denkt vooral aan de erfenis die ze misschien van hun goede vriend Geert zouden kunnen krijgen...

Ook Emma en Stan zijn erg aangedaan door het overlijden van Geert en leven mee met hun grootmoeder, Hélène. Maar het is pas wanneer Emma plots een onverwacht bericht krijgt, dat haar hele wereld ondersteboven komt te staan.

Het onheilspellende videobericht van Luc

Na het schokkende videobericht van Luc begrijpen zowel Frank als Lowie maar al te goed dat Luc een einde aan zijn leven wil maken. De vraag is of ze Luc nog wel willen redden, na alles wat hij hen heeft aangedaan. Voor Julia is Luc deze keer echt te ver te gaan - veel te ver. Op haar moet Luc alvast niet meer rekenen, maar zelfs als iemand hem zou willen redden, zal die dan nog op tijd komen?

Vonken tussen Judith en Toon

Het knettert al een tijdje tussen Toon en Judith, maar voorlopig weigert Judith er op in te gaan. Heeft ze met haar kordate afwijzing het vuur van Toon voor eens en altijd gedoofd, of smeult het toch nog een beetje na?

Peter straalt van geluk en zelfvertrouwen nu Femke met hem wil trouwen, en bovendien krijgt hij binnenkort de kans en de macht om Peggy uit de Zus & Zo te gooien. Maar zal Femke dat zomaar aanvaarden? De vreugde van Peter en Femke om hun trouwplannen wordt echter overschaduwd door het verschrikkelijk drama in het doktershuis, en ook de drastische actie van Luc hangt als een donkere wolk boven het koppel. Femke voelt zich verschrikkelijk schuldig: hebben Peter en zij Luc zo ver gedreven?


Kan Sam Yvette ooit vergeven?

Het eerste familiefeest van Sam - het jubileum van Frank en Simonne - is niet echt geworden wat ze er van hadden gehoopt, maar de band tussen Sam en Simonne wordt wel steeds hechter. Ook de band tussen Yvette en Simonne lijkt zich stilaan te herstellen, tot grote vreugde van Yvette. Intussen dringt het meer en meer tot Simonne door dat ze over enkele maanden voor het eerst grootmoeder zal worden, en daar kijkt ze echt naar uit. Maar of Sam hààr grootmoeder ooit zal kunnen vergeven en of Yvette ooit haar allereerste achterkleinkind in haar armen zal kunnen houden, is nog maar de vraag...

In afwachting van haar eerste kleinkind, heeft Simonne nog steeds haar handen vol met Frank, die elk contact met zijn zoon Franky blijft weigeren. Zal Frank ooit kunnen aanvaarden dat zijn zoon binnenkort zijn dochter zal worden?

Nieuwe personages

In de loop van het eenentwintigste seizoen zullen ook enkele nieuwe personages hun intrede maken in 'Thuis'. Op dinsdag 15 september maken de kijkers al kennis met de eerste nieuwkomer en dat is Ina De Winne. Zij vertolkt de rol van Renée Coppens, een enthousiaste spring-in-'t-veld die voor wat verstrooiing zal zorgen bij Emma.
Verder zullen ook Aïssatou Diop, Christophe Haddad en Astrid Annicaert doorheen het nieuwe seizoen opduiken in 'Thuis'.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 3.816 TOT EN MET 3.820.

- maandag 07 september - aflevering 3.816 : Tom wil klacht neerleggen. Peggy verjaart vandaag. Adil pakt Toon aan over zijn wispelturig gedrag. Frank maakt zich zorgen. Hélène en Ann moeten een begrafenis plannen. Paulien heeft belangrijk nieuws voor Lowie.

- dinsdag 08 september - aflevering 3.817 : Adil werkt op de zenuwen van Toon. Jana zoekt Emma op. Lena komt terug van haar sollicitatie. Marianne blijft haar onschuld uitschreeuwen. Sam en Tim zijn naar de gynaecoloog geweest. Renzo heeft een verrassing voor Peggy.

- woensdag 09 september - aflevering 3.818 : Lowie kan zich niet concentreren op de herexamens. Sam krijgt het moeilijk. Marianne blijft aangehouden, maar Tom twijfelt aan haar schuld. Rosa heeft een geheim wapen achter de hand. Tim is in de zevende hemel.

- donderdag 10 september - aflevering 3.819 : Eddy is een vat vol zenuwen. Yvette spreekt Simonne aan over Sam. Nancy is kwaad op Hélène. Judith krijgt onverwacht bezoek. Tom zoekt Marianne op. Het is een grote dag voor Lucas Events and Projects.

- vrijdag 11 september - aflevering 3.820 : Tom wil tegemoetkomen aan de wens van Marianne maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Yvette heeft een speciaal cadeau voor Sam. William krijgt een uitnodiging van Rosa. Nancy laat zich niet kennen.

Mis niets van 'Thuis'

Vanaf dit seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering. Ook dit eenentwintigste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële 'THUIS'-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

'Thuis', het eenentwintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron en logo : Eén)

06-09-2015 om 20:23 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Véronique heeft een openhartig gesprek met Mathias en Evy stoort zich aan het gedrag van Peter.

Sinds maandag 24 augustus 2015 weten we eindelijk wat er met Bart Van den Bossche gebeurd is, want toen startte het inmiddels vijfentwintigste seizoen van 'Familie'. De eerste aflevering van dat nieuwe seizoen was niet alleen extra lang, maar ook extra emotioneel.

Vooral Marie-Rose (Martine Jonckheere) kreeg het hard te verduren. In de seizoensfinale op vrijdag 26 juni 2015 betrapte zij haar echtgenoot Mathias (Peter Bulckaen) in de armen van Trudy (Silvia Claes). Een klap die haar hele leven overhoop gooide. Terwijl Mathias net zoals Trudy met schuldgevoelens worstelde, probeerde hij de brokken met Marie-Rose te lijmen. Zij wees hem echter resoluut af en vertrok naar Frankrijk.

Ook de gezondheid van haar kleinzoon Cédric (Bas Van Weert) baarde Marie-Rose ernstige zorgen. De jongen lag in coma na een alcoholintoxicatie. Véronique vreesde dat haar zoon hersenschade zou oplopen en was de wanhoop nabij. Temeer nu ze van Leen te horen heeft gekregen dat ze zwanger is, het resultaat van een slippertje met Benny (Roel Vanderstukken).

En dan was er nog Peter (Gunter De Batselier). Hij werd vlak voor de ondertekening van het fairtrade charter onwel en verloor het bewustzijn na een CO-vergiftiging. Een plannetje dat minutieus werd voorbereid door zijn ex-vrouw June (Katrien De Becker) en haar compagnon Stan (Kristof Verhassel). De kijker zag aan het einde van de seizoensfinale echter hoe Stan Peter alsnog uit de ruimte bevrijdde.

Ten huize Pauwels hing spanning in de lucht sinds Benny (Roel Vanderstukken) heeft vernomen dat zijn Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker) mogelijk voor zes maanden naar Amerika trekt, om er verder aan haar carrière te timmeren. Intussen heeft Liesbeth een besluit genomen en trok ze de oceaan over.

Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het vijfentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.556 TOT EN MET 5.560.

- maandag 07 september - aflevering 5.556 : Rudi besluit zijn plannen over een andere boeg te gooien en verspreidt enkele roddels over Gunther. June doet Mathias een voorstel. Hij wil zich niet langer verstoppen en komt voor het eerst sinds lange tijd weer in de Jan & Alleman. Trudy vraagt Mieke om met Louise te praten. Jan zit in de put omwille van de ellende die zijn dochter Leen moet doorstaan.

- dinsdag 08 september - aflevering 5.557 : Simon neemt geen blad voor de mond ten opzichte van Peter en Stefanie. Evy helpt Leen om een Skype-gesprek met Faroud te organiseren. Trudy vindt dat Mathias regelingen moet treffen met Marie-Rose. Ook Véronique mengt zich in het gesprek.

- woensdag 09 september - aflevering 5.558 : Evy stoort zich aan het gedrag van Peter en zet hem op zijn plaats. Jan heeft het moeilijk. Hij ziet zijn kinderen en kleinkinderen amper en verlangt naar betere tijden. Ondertussen doet Linda haar uiterste best om er te zijn voor Leen, die het nog steeds bijzonder moeilijk heeft. Louise blijft zich afzetten tegen Mathias.

- donderdag 10 september - aflevering 5.559 : De Friends vinden dat Rudi de situatie met Gunther achterbaks heeft aangepakt. Hijzelf wil het bijleggen. Leen is ontmoedigd na het gesprek met Peter Brinck. 's Avonds wordt ze bevangen door een angstgevoel. Jenny vindt dat Mathias een eigen appartement moet zoeken.

- vrijdag 11 september - aflevering 5.560 : Rudi krijgt te horen dat Hanne zich officieel kandidaat stelt voor de functie van hoofdontwerper. Evy zadelt hem op met het werk van Gunther. Mieke en Leen vinden dat Linda zich de laatste tijd iets te veel opdringt. Zjef vindt dat Stefanie zich gedraagt als een echte verleidster. Zij is hier het hart van in. Véronique heeft een openhartig gesprek met Mathias.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 19.55 en 20.35 op vtm. Volg 'Familie' ook op Facebook en Twitter. (bron, logo en foto : vtm)

06-09-2015 om 20:15 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wittekerke' : Debbie kan aan de slag als de assistente van Angele en Luc is volledig vrijgepleit.

Op dinsdag 31 augustus 1993 maakte Vlaanderen voor de eerste maal kennis met de inwoners van het fictieve kuststadje 'Wittekerke'. Vijftien seizoenen en 1.067 afleveringen later viel op dinsdag 26 augustus 2008 definitief het doek over deze populaire Vlaamse reeks. Oorspronkelijk was 'Wittekerke' gebaseerd op het Australische 'E-Street' maar de serie overschreed het aantal afleveringen (vijftig) en vaarde zo gedurende bijna vijftien jaar haar eigen koers.

In die vijftien jaar passeerden heelwat acteurs de revue en zo maakten onder meer Pascale Michiels (backing vocal Belgische inzending ESF 1996), Davy Gilles (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Danaë Van Oeteren (Eurosong 2002), Anneleen Liégeois (Eurosong 2004), Els de Schepper (Eurosong 2006), Nicolas Caeyers (Eurosong for Kids 2006) en Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') voor korte of langere tijd hun opwachting in de reeks.

Voor de fans van 'Wittekerke' is er heel goed nieuws want vtm zendt sinds dinsdag 02 april 2013 de reeks opnieuw uit en dit vanaf de allereerste aflevering die meer dan twintig jaar geleden op het scherm kwam. Voortaan heb je tussen maandag en vrijdag rond de klok van 14.10 afspraak met de bewoners van het kuststadje.

We zetten telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'WITTEKERKE' - AFLEVERING 555 TOT EN MET 559.

- maandag 07 september - aflevering 555 : Debbie kan aan de slag als de assistente van Angele. Na de rondleiding in het gemeentehuis begint Debbie te twijfelen of een administratieve functie wel haar ding is. Sinds Sneyers zijn tweelingbroer Chris gezien heeft, voelt hij een leegte in zijn leven. Hij mist zijn twee jongere broertjes en zijn moeder. Joke begrijpt die rusteloosheid. Jean-Paul Derdeyn heeft zijn dreigement hard gemaakt en heeft het ongeval van Frank en Greet aangegeven bij de politie. Max is aan handen gebonden en is verplicht om de zaak te onderzoeken. Luc krijgt eindelijk nieuws van het Comité P. Max is niet blij met het verjaardagsgeschenk dat hij van Elke gekregen heeft. Celine is bang dat het tussen haar en Ludwig serieus uit de hand aan het lopen is en ze overweegt om hem het bewijsmateriaal van de moord op Nicole te geven.

- dinsdag 08 september - aflevering 556 : Luc is volledig vrijgepleit, wat betekent dat hij opnieuw als agent aan de slag kan. Frank zet vanwege de chantagezaak en het proces dat nog zal volgen een stap opzij als ziekenhuisdirecteur. Georges wil hem zolang vervangen door Nellie. Vandaag wordt de voorzitter van het carnavalscomité verkozen. Angele is niet bang van Derdeyn en ze bereidt een originele verkiezingscampagne voor. Max is doodsbang dat Elke zich met de motor zal verongelukken en hij wil de tweewieler snel buiten. Hij beseft echter wel dat hij het handig aan boord zal moeten leggen. Sneyers keert terug naar de woning, waar zijn tante Rosa tot haar dood gewoond heeft. Met een beetje geluk weten de buren waar zijn jongere broer Tim momenteel vertoeft. Dirk en Monica worden in de echt verbonden. Ludwig stelt Celine voor om de strijdbijl te begraven en hun huwelijk nieuw leven in te blazen.

- woensdag 09 september - aflevering 557 : Aannemer Raf Stevens komt in "De Schorre" het bestek opmaken van de verbouwingswerken. In het hotelgedeelte loopt hij Luc tegen het lijf en die informeert hem over de belabberde financiële situatie van Joke. Georges is blij wanneer Nellie hem meldt dat ze bereid is om Frank te vervangen. De burgemeester gaat dan ook akkoord met haar voorwaarde. Debbie amuseert zich als assistente van Angele. Het feit dat ze door haar baan vaak met Luc te maken heeft, is natuurlijk een pluspunt. De motor blijft voor grote spanningen zorgen tussen Elke en Max. Jean-Paul Derdeyn maakt zich grote zorgen als blijkt dat zijn dochter Celine vannacht niet naar huis is gekomen. Sneyers' zoektocht naar zijn familie werpt eindelijk vruchten af.

- donderdag 10 september - aflevering 558 : Aannemer Raf Stevens heeft het bestek voor de verbouwingswerken in "De Schorre" gemaakt. Joke krijgt bijna een beroerte als ze de prijs ziet. Ze voelt er niets voor om met Jean-Paul Derdeyn in zee te gaan en het geld van haar vrienden wil ze evenmin aannemen. Er blijft dus maar één optie over: haar zaak sluiten. Jean-Paul Derdeyn vreest voor de veiligheid van zijn dochter Celine en hij wil de bewijzen van de moord op Nicole aan de politie bezorgen. Frank kan het zich niet permitteren om een jaar lang zonder inkomen te zitten en hij wil opnieuw als chirurg aan de slag. Elke doet bij Max en Luc aangifte van de diefstal van haar motor. Sneyers is al herenigd met zijn jongere broer Tim en nu wil hij de draad oppikken met zijn moeder, die in Oostende woont.

- vrijdag 11 september - aflevering 559 : Joke vindt dat haar situatie hopeloos is en ze overweegt om het hotel en het café meteen te sluiten. Of heeft aannemer Raf Stevens een oplossing? In de surfclub draaien de zaken niet goed. De organendiefstal heeft Merel en Jele flink wat klanten gekost. Jean-Paul Derdeyn is er niet mee opgezet dat Nellie de touwtjes in handen heeft in het ziekenhuis. Hij wil een van zijn mannetjes op de directeursstoel, maar de vraag is hoe hij dat moet realiseren. Zoals altijd heeft zijn dochter Celine een idee. Debbie en Luc hebben de nacht moeten doorbrengen in het archief van het gemeentehuis. Hun entourage gelooft niet dat de deur achter hen in het slot viel en Max waarschuwt zijn collega zelfs dat hij met vuur speelt. Hoewel hun eerste ontmoeting niet hartelijk was, wil Sneyers opnieuw zijn moeder opzoeken
.

'Wittekerke', sinds dinsdag 02 april 2013 telkens van maandag tot en met vrijdag, op vtm en dit rond de klok van 14.15. (bron en foto's : vtm)

06-09-2015 om 20:11 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Marlain Angelidou.

Marlain Angelidou (06 september 1978) is geboren op het eiland Cyprus als Maria Eleni Madalena. Ze is zangeres, actrice en een ex-lid van de meidengroep Hi-5. Ze stamt af van Schotse, Griekse en Cypriotische voorouders. In 1998 neemt ze voor het eerst deel aan de Cypriotische selectie voor het Eurovisie Songfestival. Samen met oud-deelnemer Alex Panayi zingt ze "Fterougisma" naar een verdienstelijke tweede plaats. Een jaar later, in 1999, neemt ze opnieuw deel aan de nationale selectie maar nu als soliste. En ze wint de nationale finale met het nummer "Tha'ne erotas" en dus mag ze namens haar land naar Jeruzalem afreizen.

Vooraf wordt Marlain getipt als één van de kandidaten die kans maken op de overwinning. Maar zoals het heel vaak gaat met internetpolls en bookmakers (wij Vlamingen weten erover mee te praten) eindigt Marlain op een teleurstellende tweeëntwintigste en voorlaatste plaats met amper twee puntjes van het Verenigd Koninkrijk. Er valt hierbij aan te stippen dat 'grote' vriend Griekenland dat jaar niet deelneemt aan het liedjesfestival. In 2001 is ze tijdens de Estse nationale finale, 'Eurolaul', één van de juryleden. Twee jaar later, in 2003, neemt ze in Griekenland deel aan de tv-show 'Pop Stars' en ze versiert er één van de vijf plaatsen voor de meidengroep Hi-5 die tijdens de show wordt gevormd. Hun eerste album behaalt meteen goud in Griekenland. In 2005 besluiten de meiden om elk hun eigen weg te gaan en sindsdien zingt Marlain in haar nieuwe band Dicken's Zoo, een Griekse rockband.

In 2008 waagde ze in Cyprus opnieuw haar kans om het land een tweede maal te vertegenwoordigen tijdens het jaarlijkse liedjesfestival. Met "Rejection (Set Me Free)", een nummer waarvan ze zelf de tekst en de muziek schreef, eindigt ze uiteindelijk op een derde plaats. De vakjury plaatste haar op een eerste plaats maar de televoters kozen voor Evdokia Kadi die meteen ook de uiteindelijke winnares werd. Zes jaar geleden nam ze opnieuw deel aan de nationale selectie met de Diesel Sisters. Met "Mr (Do Right) One Night Stand" strandde het gezelschap op een zevende plaats op tien deelnemers.

06-09-2015 om 00:00 geschreven door Redactie  


05-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vers van de pers' (05-09-2015).

Op deze eerste zaterdag van de maand september hebben we een nieuwe aflevering van 'Vers van de pers' klaargestoomd. Ook ditmaal krijg je opnieuw een overzicht van het nieuwe muzikale werk dat op ons wordt losgelaten en zoals steeds beginnen we met nieuws uit eigen land.

 De inmiddels twintigjarige Laura Van den Bruel, oftewel Airis (ESF 2012, lid Belgische vakjury ESF 2014), zet het najaar veelbelovend in met een nieuwe single. Sinds vorige week vrijdag, 28 augustus, is het nummer "Heartbreaker" beschikbaar.

 Recent liet Regi Penxten (componist/tekstschrijver "My Music", Eurosong 2008) nog optekenen dat het opnieuw begint te kriebelen om met Milk Inc. opnieuw op de voorgrond te treden. Door de zwangerschap van zangeres Linda Mertens werd de groep eventjes in de koelkast gestopt maar volgens Regi heeft de sabbat lang genoeg geduurd. De Limburger zat intussen niet stil en zo moet eind oktober een nieuw album ("Voices") in de winkelrekken liggen. Als voorloper hierop is er nu al de single "When It Comes To Love" waarvoor hij samenwerkte met Lester Williams, van het duo Lester & Abdou (X-Factor), en Patti Russo. Deze laatste schreef in 1995 "Runnin' For The Red Light (I Gotta Life)" voor Meatloaf.

 Eerder vorige maand bracht Lisa del Bo (Eurosong 1993, ESF 1996) een dubbelalbum op de markt met als titel "25 jaar". Uit dat album werd meteen ook de nieuwe single getrokken die sinds vorige week vrijdag, 28 augustus, beschikbaar is. "Een parel als jij" is een Nederlandse bewerking van "All I Want" van de Ierse formatie Kodaline uit 2012. De jonge zangeres Emma Bale bracht het nummer vorig jaar als haar eerste single op de markt en dat leek een schot in de roos.

 Later deze maand, op vrijdag 25 september eerstkomende, brengt de formatie The Common Linnets (ESF 2014) haar tweede album op de markt met als toepasselijke titel "II". Op dat album staan dertien nieuwe liedjes waaronder "We Don't Make The Wind Blow", de single die in mei werd uitgebracht en de nieuwe single "Hearts On Fire". Er komen twee versies van het album op de markt, ééntje met de dertien liedjes en ééntje (deluxe version) met zes liveoptredens van de groep.

 Tot slot eindigen we zoals steeds met een paar korte berichten. Het Italiaanse trio Il Volo (ESF 2015) brengt op vrijdag 25 september eerstkomende het album "L'amore si muove" op de markt met daarop dertien liedjes. Op vrijdag 28 augustus verscheen de titeltrack van het album reeds als single. De Nederlandse zangeres Anouk (ESF 2013, tekstschrijver Nederlandse inzending ESF 2015) brengt aanstaande vrijdag, 11 september, haar eerste Nederlandstalige single op de markt met als titel "Dominique". Het is een serenade geworden aan haar huidige vriend. En ook Clouseau (Eurosong 1989, ESF 1991) komt eind deze maand met een nieuwe single die dan meteen ook de voorloper wordt van een album dat volgend voorjaar zal verschijnen.

Een nieuwe afspraak maken we voor aanstaande zaterdag. Ondertussen wensen we je alvast heel veel luisterplezier!

05-09-2015 om 21:20 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Emly Starr.

Emly Starr (05 september 1957) is geboren in het Oost-Vlaamse Laarne als Marie-Christine Mareels. Op jonge leeftijd start ze haar zangcarrière en gaat dan als Heidi door het leven, nadien verandert ze haar artiestennaam in Emly Starr. In 1978 is ze te zien in de kortfilm 'Santiago lovers', de muziek van deze prent komt van Tony Winters. Tijdens haar zangcarrière werkt ze ook als fotomodel. Haar tweede single die ze uitbrengt "Back To The Beatles" blijkt een schot in de roos te zijn. Nadien volgen hits (o.a. "No No Sheriff" en "Santiago Lover") in België, Nederland, Luxemburg, West-Duitsland en niet te vergeten Japan. Het is ook in dat laatste land dat ze eind 1980 deelneemt aan het festival van Tokio alwaar ze op een derde plaats zal eindigen.

In 1981 neemt ze deel aan de nationale voorronde voor het Eurovisie Songfestival, 'Eurosong 1981'. Ze weet de nationale finale te winnen en mag met "Samson" naar het Eurovisie Songfestival in het Ierse Dublin. Daar eindigt ze met een totaal van 40 punten op een (ietwat teleurstellende) dertiende plaats. De Britse commentator Terry Wogan vindt haar de zangeres met de mooiste benen. In 1985 is ze te zien in de film 'Springen' van Jean-Pierre Dedecker. Nadien verdwijnt ze uit de spotlights maar begin 2008 bracht ze een compilatie-album uit met daarop haar grootste hits. Ook "Samson", in de Engelse en Nederlandse versie, is op het album terug te vinden. Daarnaast krijg je bij "Love Is Elastic" ook een dvd met daarop haar optreden tijdens de nationale selectie alsook haar optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. Via haar website kan dit album nog steeds worden aangekocht.

05-09-2015 om 00:00 geschreven door Redactie  


04-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Ladies of Soul featuring Natalia op vrijdag 19 februari 2016 in Sportpaleis Antwerpen.

 Natalia (Eurosong 2004) haalt op vrijdag 19 februari 2016 opnieuw de 'Ladies of Soul' naar Vlaanderen. De tweede 'Ladies of Soul featuring Natalia' heeft naast onze souldiva ook de Nederlandse zangeressen Glennis Grace (ESF 2005), Berget Lewis (NSF 2003), Edsilia Rombley (ESF 1998-2007, woordvoerster ESF 1999-2007-2015) en saxofoniste Candy Dulfer op de affiche. Na het grote succes in de Lotto Arena wijken de dames nu uit naar het Sportpaleis waar zij mooie en verrassende pop- en soulnummers ten gehore zullen brengen.

'Ladies of Soul' is sinds 2014 een succesformule in Nederland. Al vijf avonden, twee in 2014 en drie in 2015, bundelden de 'Ladies of Soul' hun krachten in een groots opgezette liveshow en lieten ze in een telkens uitverkochte Ziggi Dome horen, zien en voelen wat het samenbrengen van hun individuele kwaliteiten teweeg kan brengen. Voor 2016 staan inmiddels alweer twee concerten bij onze noorderburen op het programma.

Eerst succes in Lotto Arena

Organisator PSE-Belgium pikte de formule op en voegde Natalia bij de Nederlandse souldames toe voor een eerste concert in Vlaanderen. 'Ladies of Soul featuring Natalia' op 27 februari 2015 in de Lotto Arena raakte in een mum van tijd uitverkocht. Tijdens het concert spatte de energie eraf, zowel op het podium als in de zaal.

In 2016 in het Sportpaleis

De vraag naar meer klonk en wordt op vrijdag 19 februari 2016 beantwoord met een tweede editie, die in het veel grotere Antwerpse Sportpaleis plaatsvindt.

Opnieuw zal de power van Berget Lewis gecombineerd worden met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, en de warmte van Edsilia Rombley met de ongekende muzikaliteit van saxofoniste Candy Dulfer. Met ook Natalia er weer bij krijgt het publiek andermaal een show gepresenteerd waarbij niemand stil kan blijven zitten of staan.

Grootsheid en intimiteit

"Natalia hoeven we aan het Vlaamse publiek natuurlijk niet voor te stellen. Ook Edsilia, Berget, Glennis en Candy kunnen we met recht en reden 'Ladies of Soul' noemen. Deze gerenommeerde Nederlandse artiestes behoren tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie", klinkt het uit de mond van PSE-organisator Jan Van Esbroeck.

"Deze vijf dames hebben niet alleen een grote voorliefde voor de soulmuziek, met 'Soul' wordt ook verwezen naar hoe zij elk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit demonstreren."

Tjeerd P. Oosterhuis, Musical Director van de shows, gaat voor de nieuwe shows in Nederland en Vlaanderen opnieuw met de dames op zoek naar mooie en verrassende soul- en popnummers. "We willen de grootsheid van de show heel graag weer combineren met een intimiteit die ontroert. Het effect daarvan voelde je dit jaar duidelijk in de zaal, echt heel bijzonder. We zijn ook alweer lekker druk aan het brainstormen over nieuwe verfrissende elementen die we toe willen voegen aan de show. Het zal wederom een groot spektakel worden!"

 Kaarten kosten 30, 35, 40, 45 en 50 euro. Voor het middenplein zijn zowel zit- als staanplaatsen (PIT) te koop. De ticketverkoop start aanstaande woensdag, 09 september 2015, om 10.00 via de websites van TeleTicketService en www.ladiesofsoulbe. Zoals het er naar uitziet zal de eind dit jaar bevallen Trijntje Oosterhuis (ESF 2015) echter NIET naar Antwerpen afzakken. (bron : Sportpaleis)

04-09-2015 om 13:07 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'K3 Zoekt K3' : zoektocht naar drie nieuwe zangeressen start vanavond op vtm en SBS6.

 Na 180 liedjes, 19 albums, 2 miljoen showbezoekers, 5,5 miljoen cd's en dvd's en ontelbare veroverde kinderharten nemen Karen (lid vakjury 'Junior Eurosong 2007'), Kristel en Josje afscheid van K3 (Eurosong 1999).

Maar niet zonder samen met heel Vlaanderen en Nederland drie waardige opvolgsters aan te duiden. In 'K3 Zoekt K3' maken enthousiaste meiden kans om hun grote droom in vervulling te zien gaan.

Een plekje in de nieuwe K3 krijg je echter niet zomaar in de schoot geworpen. Zowel juryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst als een publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders beslissen mee. Wie sturen zij door naar de bootcamp? Wie krijgt een felbegeerde plek in de liveshows? En welke drie meiden mogen zich uiteindelijk de nieuwe K3 noemen? 'K3 Zoekt K3' wordt een zinderende zoektocht die Vlaanderen en Nederland tien weken lang in de ban zal houden.

'K3 Zoekt K3' gaat van start met de grote auditieafleveringen, waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst achter de jurydesk plaatsnemen. De vakjury beslist echter niet alleen over het lot van de kandidaten. Voor het eerst in Vlaanderen is een 100-koppige publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders als eerste aan zet om te bepalen welke kandidaten doorstoten en wie meteen afvalt.

Uit de meer dan 6.000 inschrijvingen overleefden honderd meiden de pre-audities. Zij brengen in de auditieafleveringen een zelfgekozen K3-nummer voor de publieksjury. Pas als drie van de vier tribunes oplichten, schuift het indrukwekkende podium open en zetten de kandidaten hun auditie verder voor het oog van Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst. Wie geen meerderheid van de publieksjury weet te overtuigen, ziet het avontuur meteen eindigen.

Het laatste woord in de auditieshows is voor Gert en de K3'tjes. Zij beslissen of de door de publieksjury geselecteerde kandidaat ook effectief doorstoot naar een volgende ronde. Om daarin te slagen, moeten minstens drie van de vier vakjuryleden overtuigd worden. De kandidaten die de auditieafleveringen overleven, komen alvast een flinke stap dichter bij het verwezenlijken van hun grote droom. De groep vertrekt immers op bootcamp, waar ze worden ondergedompeld in een reeks intensieve masterclasses. Zang, dans, dictie, acteren, conditietraining,… de bootcamp stoomt de meiden klaar voor de liveshows én voor een eventuele plek in de nieuwe K3. In de wervelende liveshows gooien de resterende kandidaten ten slotte vier weken lang alles in de strijd om door te stoten naar de grote, ultraspannende finale op vrijdag 06 november 2015. Welke drie meiden worden uitgekozen om de nieuwe K3 te worden? Vast staat dat de winnaressen meteen zeker zijn van een mooie carrière en een goed gevulde agenda. Niet minder dan drie weken na de finale vertrekken zij immers op tournee door Vlaanderen en Nederland.

Niels Destadsbader presenteert. Karen, Kristel en Josje kiezen zelf hun opvolgsters, samen met Gert Verhulst.

 Duizenden kandidaten schreven zich in om hun kans te wagen op het grote podium van 'K3 Zoekt K3'. Wie al helemaal zeker is van een plaats op dat podium is Niels Destadsbader (coach 'Junior Eurosong 2009', presentator 'Junior Eurosong 2012'). Hij zal de groots opgezette show namelijk presenteren, samen met de Nederlandse zanger en presentator Gerard Joling (ESF 1988). Niels leidt de show samen met Gerard in goede banen en vormt het klankbord voor de kandidaten die hun grote droom nastreven.

'K3 Zoekt K3', de eerste aflevering vanavondvrijdag 04 september 2015, op vtm en SBS6 tussen 20.35 en 22.30. (bron, logo en foto : Medialaan)

04-09-2015 om 11:36 geschreven door Redactie  




VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs