Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

21-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Met de Deur in Huis' : Snelle Eddy, Kamiel Spiessens en Ronny King trekken vanavond op onderzoek.

Stel je voor dat je de kans krijgt om op bezoek te gaan in het huis van een Bekende Vlaming. Die uitnodiging neem je toch met beide handen aan? Alleen blijkt de eigenaar in kwestie helemaal niet thuis te zijn ...

Sinds woensdag 07 januari 2015 ontpopt Chris Van den Durpel zich in het fonkelnieuwe programma 'Met de Deur in Huis' tot de ideale gastheer die zijn troepen op missie stuurt door Vlaanderen. Vliegende reporters van dienst Kamiel Spiessens, Firmin Crets, Snelle Eddy, Jimmy B, Ronny King en Suzanne de kuisvrouw vallen wekelijks letterlijk met de deur in huis bij drie Bekende Vlamingen.

Ze snuisteren schaamteloos in het rond, plunderen voorraadkasten en neuzen onbesuisd in lades en kasten. Een driekoppig BV-panel staat voor de uitdaging aan de hand van deze geestige filmpjes en met een helpende hand van het publiek te achterhalen wie de bekende eigenaar van het geteisterde pand is. Dan rest enkel nog de vraag : hoe reageren de huiseigenaars bij het zien van wat er zich in hun huis heeft afgespeeld?

* tweede aflevering - woensdag 21 januari 2015 :

Snelle Eddy, Kamiel Spiessens en Ronny King trekken op onderzoek uit in de huizen van drie Bekende Vlamingen. Laurens Nuyens, Liesa Naert en Steven Goegebeur zitten in de studio en proberen te raden wie de drie bekende huiseigenaars zijn, op basis van de filmpjes en met de hulp van het publiek.

'Met de Deur in Huis', tweede aflevering vanavond, woensdag 21 januari 2015, tussen 21.20 en 22.20 op vtm. (bron, logo en foto : MEDIALAAN)

21-01-2015 om 11:32 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ook getest op mensen' : zijn openbare toiletten nu echt wel vies?

Sinds woensdag 19 november 2014 staan Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') en dokter Tom Jacobs helemaal ter beschikking van de kijker voor een nieuw seizoen van 'Ook getest op mensen'.

Van het voorkomen van een burn-out over de invloed van het ontbijt tot de behandeling van stinkvoeten : Marcel en Tom deinzen voor geen enkele vraag terug. Nieuw dit jaar zijn de reportages waarin 'Ook getest op mensen' het verhaal brengt van mensen die in het midden van een lang proces zitten, zoals koppels die niet zwanger raken.

Laat die vragen maar komen : Marcel Vanthilt is klaar voor een nieuw seizoen van 'Ook getest op mensen'; het zevende al. Een programma waarvoor hij zonder schroom proefkonijnen inschakelt om het antwoord te vinden op veelgestelde vragen over ons lichaam en onze gezondheid. In de studio geeft hij het woord aan specialisten ter zake.

Nieuw dokterskabinet

Dokter Tom Jacobs opereert dit seizoen vanuit een nieuw kabinet. Op geheel eigen wijze geeft hij een antwoord op de vragen van de kijker. Alle vragen zijn steeds welkom op ookgetestopmensen@een.be.

Interactie met de kijker

De interactie met de kijker blijft een rode draad in 'Ook getest op mensen'. In 'De vraag van de week' polst Marcel hoe die kijker bepaalde zaken aanpakt. Wat doe je bijvoorbeeld tegen zweetvoeten? Want zelfs wie er zelf geen last van heeft, herkent het probleem misschien wel bij een partner of een puberende zoon of dochter.

Daarnaast roept 'Ook getest op mensen' de kijker op om deel te nemen aan een grote enquête en livetests tijdens de uitzendingen. Zo is er in de tweede aflevering bijvoorbeeld aandacht voor burn-out, vandaag werkziekte nummer 1. We werken hard en op een gegeven moment wordt het te veel. Wie zich afvraagt of ook hij of zij afstevent op een burn-out, kan aan het einde van de eerste aflevering de grote burn-outenquête invullen. In de tweede aflevering worden de resultaten besproken.

Nieuw dit seizoen : Ook getest op mensen volgt mensen die door een langer proces moeten

Nieuw dit seizoen zijn reportages waarin 'Ook getest op mensen' het verhaal brengt van mensen die in een langer proces zitten, zoals koppels die maar niet zwanger raken of vrouwen in de menopauze. Relevante thema's, want op dit moment zitten in België bijvoorbeeld 1,5 tot 2 miljoen vrouwen in de menopauze.

Toch is die menopauze nog een groot taboe. Bovendien komt ze voor veel vrouwen ongelegen, net op het moment dat ze aan de top van hun carrière staan. 'Ook getest op mensen' zoekt uit wat er te doen valt aan klachten als opvliegers, stemmingswisselingen en concentratieverlies, om die nieuwe levensfase zonder al te veel problemen door te maken.

Een greep uit de onderwerpen

Wat is het beste ontbijt om de dag door te komen? Dat goed ontbijten belangrijk is, weet iedereen, maar minder bekend is dat je ontbijt bepaalt hoeveel calorieën je voor de rest van de dag opneemt. 'Ook getest op mensen' test het met Radio 2-Madam Anja Daems (commentatrice ESF 2000-2001-2003-2005-2007-2009, jurylid 'Eurosong 1999'). Het programma schotelt haar drie dagen lang elke dag een ander ontbijt voor. Daarna onderzoekt 'Ook getest op mensen' hoe dat ontbijt haar caloriegebruik de rest van de dag beïnvloedt. Snoept Anja meer of minder?

Een op drie mensen vermijdt openbare toiletten. Ze krimpen in elkaar bij de gedachte om hun derrière neer te vleien op een openbaar toilet. Terecht of niet?

De e-sigaret is immens populair in de ons omringende landen. Zo zijn er in Frankrijk al meer dan 1.500.000 mensen die de e-sigaret roken. En ook bij ons worden ze online besteld. Maar is de e-sigaret ook een goed middel om te stoppen met roken?

In de kerstvakantie nemen opnieuw heel wat mensen het vliegtuig naar een vakantiebestemming : van gladde skipistes tot zonnige stranden. Maar niet iedereen voelt zich op zijn gemak in het vliegtuig. 'Ook getest op mensen' helpt iemand met vliegangst om die angst achter zich te laten. Met tips voor de kijker uiteraard, zodat ook die met een gerust hart kan vertrekken.

* inhoud achtste aflevering - woensdag 21 januari 2015 :


- 'Borsten' : Steeds meer vrouwen gaan naar de plastisch chirurg om hun borsten te laten verkleinen; 6 941 in 2013. Grote borsten mogen dan al een droom zijn voor vele mannen, voor vrouwen levert het vaak rug- en nekklachten op. We volgen een 52-jarige vrouw die werkt als assistente van personen met een handicap. Haar fysiek belastende job zorgt in combinatie met haar zwaardere borsten voor de nodige klachten. Na jaren van twijfel, kiest ze ervoor om haar borsten te laten verkleinen.

- 'Fileleed' : Filerijden kost je 1 jaar van je leven! België is bij de trieste koplopers als het op files aankomst. Een gemiddelde Belg spendeert 55 uur per jaar in de file. Hoe schadelijk is dat fileleed nu voor je gezondheid? Wij volgen een jongedame op weg naar het werk, een keer op een drukke weekdag, een keer tijdens haar weekenddienst.

- 'Toiletvrees' : 1 op 3 Vlamingen vermijdt openbare toiletten. Openbare toiletten zouden vies zijn en mensen zijn bang dat ze besmet kunnen geraken. Wij onderzoeken of dit wel klopt. Heb je reden om openbare toiletten te vermijden of niet?

'Ook getest op mensen', de achtste aflevering van het zevende seizoen vanavond, woensdag 21 januari 2015, op
Eén tussen 21.05 en 21.50. (bron, logo en foto's : VRT)

21-01-2015 om 11:28 geschreven door Redactie  


20-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Waarzeggers' : Rani De Coninck verwelkomt vanavond kandidaten Lena en Mario.

Wie spreekt de waarheid en wie bluft erop los? Dat is de vraag in de nieuwe humoristische panelshow 'De Waarzeggers'. Tien weken lang verwelkomt host Rani De Coninck telkens negen bekende Vlamingen die zich voor één avond 'De Waarzeggers' wanen.

'De Waarzeggers' nemen drie aan drie plaats in een levensgroot raster en geven antwoord op verrassende, persoonlijke en geestige vragen die Rani hen stelt. Hun missie is duidelijk : plezier maken, entertainen, maar vooral : zo geloofwaardig mogelijk vertellen. Pokerface, fijne humorist, ernstige overtuiger of spitsvondige misleider… wie kan het best de kandidaten overtuigen?

De grote uitdaging voor de kandidaten is om zo goed mogelijk in te schatten wie de waarheid vertelt. Alleen zo kunnen ze als eerste drie op een rij vormen met de vakjes waarin de Waarzeggers plaats nemen.

Presentatrice van dienst is Rani De Coninck. Zij zit aan de knoppen van het reusachtige decor en leidt zowel de gezichten als de kandidaten met haar gulle lach door de rondes heen.

Rani De Coninck : "De grappige vragen en het gepingpong met de bekende gezichten en de kandidaten in 'De Waarzeggers' : dat is echt spek voor mijn bek. De lach en de kwinkslag zijn nooit ver weg. Het is pure fun in de studio en daar hou ik van. De combinatie van grappige anekdotes of échte verhalen, het indrukwekkende decor en de gemotiveerde kandidaten zorgt voor een verrassend en fijn spelprogramma."

Rani kan rekenen op het enthousiasme van vele bekende gezichten die de rol aannemen van Waarzeggers. In iedere aflevering zetelen negen bekende Vlamingen in een van de negen spelbord-vakken.

Wekelijks trachten twee kandidaten als eerste drie op een rij te vormen. Elke kandidaat heeft een eigen symbool en een eigen kleur. Telkens wanneer de kandidaat een antwoord van een Waarzegger correct inschat, krijgt het vak van die Waarzegger zijn of haar kleur en symbool. Wie als eerste drie symbolen op een horizontale, verticale of diagonale rij heeft, wint de ronde.

In de eerste van de vier verschillende rondes worden de kandidaten klaargestoomd met de Opwarmertjes. Rani stelt allerlei vragen uit de meest diverse categorieën. Vreemd genoeg lijken de Waarzeggers altijd het juiste antwoord op de vraag te kennen. Maar is dat ook zo?

In de tweede ronde geven de Waarzeggers opvallende weetjes te kennen dankzij de Persoonlijke Vragen. Bij elke vraag onthullen óf verzinnen de bekende gezichten namelijk iets over iemand anders in het spelbord.

De derde ronde draait rond Kernwoorden. Elke Waarzegger krijgt een woord dat alvast het onderwerp verklapt van de vraag die Rani zal stellen. Aan de kandidaat om te kiezen welke Waarzegger – en dus welk onderwerp – hij of zij wil horen.

De vierde ronde ten slotte is de Beeldronde. Elke vraag gaat dan over een foto of filmpje dat de kandidaten eerst te zien krijgen alvorens de Waarzeggers er een vraag over beantwoorden.

De kandidaat met de meeste punten speelt het onthullende Finalespel. De negen Waarzeggers vertellen elk een korte anekdote over zichzelf. De finalist moet snel denken en juist inschatten of het vertelsel waar of niet waar is, want bij zes juiste inschattingen verdubbelt het gewonnen bedrag.

* derde aflevering - dinsdag 20 januari 2015 :

Rani De Coninck verwelkomt kandidaten Lena en Mario. Ze proberen beiden zo goed mogelijk in te schatten wie de waarheid spreekt en om ter eerste drie op een rij te vormen. De negen Waarzeggers van dienst zijn Jacques Vermeire, Ian Thomas, Katja Retsin (woordvoerster ESF 2010), Evi Hanssen, Jan Verheyen, Joke Vandevelde, Vincent Banic, Lesley-Ann Poppe en Gili.

'De Waarzeggers', derde aflevering vanavond, dinsdag 20 januari 2015, tussen 20.35 en 21.40 op vtm. (bron, logo en foto : vtm)

20-01-2015 om 14:52 geschreven door Redactie  


19-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

 Bij het begin van een nieuwe werkweek hebben we weer een aflevering van onze rubriek 'Een avondje uit' voor je klaargestoomd. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

Anouk (ESF 2013) behoeft eigenlijk geen introductie meer. Ze mag zich met trots de meest succesvolle zangeres van de Lage Landen noemen. Sinds de grote doorbraaksingle "Nobody's Wife" (1997) is haar dansbare rock niet weg te slaan uit de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Van haar album "Hotel New York" (2005) worden in Nederland en België samen meer dan 275.000 stuks verkocht. Een zeldzaam resultaat. Ze wordt een vast gezicht op alle muziekzenders en alle grote (festival)podia van de Benelux. In 2011 zagen we haar voor de zesde keer schitteren op 'Rock Werchter' en een jaar later speelde de rockgodin de pannen van het Sportpaleisdak, met vier verschillende bands. Anouk kondigde eind 2013 aan voorlopig niet op te treden en nam in 2014 haar nieuwe album op.

Vandaag is Anouk weer helemaal terug! Eerst liet ze "Places To Go" op haar fans los, de eerste single van haar nieuwe langspeler "Paradise And Back Again", die sinds november in de rekken ligt. In de video die bij de single hoort, zien we een gelukkige Anouk, omringd door vrienden en kinderen, waaronder ook Sion Jethro, haar jongste vijfde kindje. De stralende Nederlandse ster staat te popelen om ook live naar het publiek terug te keren. En dat doet ze op zaterdag 07 maart (aanvang : 20.30) met een concert in het Sportpaleis.

Kaarten (41, 48 en 53 euro, inclusief servicekosten) kunnen nu reeds worden aangeschaft via de website van TeleTicketService, telefonisch via het nummer 070 34 53 45 (max. 0,30 euro/min.) en vanuit Nederland via het nummer 0900 45 000 45 (0,45 euro/min.).


De Duitse zangeres Helene Fischer (woordvoerster ESF 2014) komt op donderdag 28 mei (aanvang : 19.30) voor de tweede maal naar de Ethias Arena in Hasselt voor een concert. Op dinsdag 09 oktober 2012 kon je deze getalenteerde zangeres er reeds aan het werk zien tijdens haar 'Für Einen Tag'-tournee. Volgend jaar maakt ze haar opwachting met een nieuwe show, met als titel "Farbenspiel Live'.

Tickets (tussen 43 en 85 euro) voor dit unieke optreden zijn nog steeds beschikbaar en kunnen worden aangeschaft via de website van TeleTicketService of telefonisch 070 345 345 (België) of 0900 45 000 45 (Nederland).


Het begon allemaal in Zweden, in de late jaren tachting. Roxette dat is Marie Fredriksson en Per Gessle (componist/tektschrijver "Kärleken är evig", MF 1986), en hun kunst is pop. Met 31 genoteerde singles in 's werelds hitlijsten is het veilig om te stellen dat slechts weinigen de kunst zo goed begrepen hebben als deze legendarische band!

Beide artiesten hadden voor de oprichting van Roxette een succesvolle solocarrière opgebouwd in Zweden. Er werd Marie dan ook afgeraden om in de band te stappen, omdat popmuziek maken haar carrière zou ruïneren. Gelukkig heeft ze dat advies in de wind geslagen, want al twee jaar na de oprichting verovert de popgroep de hele wereld, eerst met "The Look" en niet veel later met "Listen To Your Heart". In 1990 herschrijven Marie en Per hun "It Must Have Been Love" voor de soundtrack van kaskraker 'Pretty Woman'. Met meer dan negen miljoen verkochte exemplaren is het opnieuw een schot recht in de roos. Roxette is niet meer te stoppen en domineert jarenlang de popscene. Zowat alles wat ze uitbrengen verandert als bij toverslag in een monsterhit. Denk maar aan "Joyride", "Fading Like A Flower", "How Do You Do!", "Sleeping In My Car" en "Wish I Could Fly". Of het nu jouw muzieksmaak is of niet, als je niet te jong was om er bij te zijn en ondertussen nog niet te oud om het je te herinneren, dan kan je zonder twijfel een berg Roxette-songs meezingen!

Het gouden duo viert in 2016 zijn dertigjarig bestaan en naar aanleiding daarvan brengen ze nu al een dubbelaar met al hun grootste hits uit ("XXX") en kondigen ze een nieuwe wereldtournee aan, die volgend jaar voet aan wal zet in Europa. Ons land verwelkomt Roxette op vrijdag 29 mei in de Lotto Arena (Antwerpen). Tickets voor de Belgische passage van 'The XXX Anniversary Tour' zijn beschikbaar via de website van TeleTicketService.

19-01-2015 om 17:31 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Beat da Bompaz' : tweede seizoen gaat vanavond van start in Alden Biesen.

 In het tweede seizoen van 'Beat da Bompaz' (vtm) dagen een nieuwe lading straffe 65-plussers de bekende jeugd van tegenwoordig negen weken lang uit in een reeks vermakelijke en spannende duels. Voor eens en voor altijd willen da Bompaz komaf maken met de vooroordelen die er bestaan over senioren en strijden ze vol overgave voor de eer van hun generatie. Per aflevering geven drie Bompaz - zowel vrouwen als mannen - het beste van zichzelf in drie individuele proeven tegen drie jonge bekende Vlamingen, om zo voordelen te sprokkelen om nog gewapender aan de finale groepsproef te verschijnen. Wie die wint, mag zich die week de sterkste generatie noemen.

In dit tweede seizoen zitten een aantal opvallende nieuwigheden : elke week staan de proeven in het teken van 1 overkoepelend thema : de Highland Games, de vier natuurelementen, de Olympische Spelen, paardenkracht, zwaartekracht, circus,… Stuk voor stuk zijn de proeven bestaande disciplines en bovendien nemen de kandidaten voor de afsluitende groepsproef deel aan een bestaand evenement. De bommaz en bompaz  tenslotte, zijn niet langer kampioenen in hun discipline maar straffe allrounders, 65-plussers die in hun familie en vriendenkring bekend staan als straffe senioren.

Net zoals vorig seizoen leidt Evi Hanssen de spannende proeven in goede banen en probeert ze het fanatieke enthousiasme van zowel het jonge als het oudere geweld in te tomen… of net niet.

"Eigenlijk is het onlogisch : we leven in een maatschappij die steeds grijzer wordt, en tegelijkertijd dwepen we met jeugdigheid. Oud omschrijven we als grijs en rimpels. Bij jong denken we aan fris en knap. Wel, in 'Beat da Bompaz' worden die vooroordelen door elkaar geklutst. Het resultaat is opnieuw een spannend én vermakelijk seizoen van 'Beat da Bompaz' vol humor, ontroering en teamspirit. Want naarmate je ouder wordt, word je wijzer... Maar niet minder competitief."

* eerste aflevering - maandag 19 januari 2015 :

 Evi Hanssen trekt naar Alden Biesen, dat elk jaar wordt omgetoverd tot een stukje Schotland. Hier zullen de bompaz hun eer moeten verdedigen. De 67-jarige James is een fitnessfanaat gespecialiseerd in krachttraining, ex-huisvrouw Lydia (67) is eveneens vaak in de fitness terug te vinden en doet vooral aan spinning, terwijl de 75-jarige René vroeger professioneel wielrenner was. De Bompaz nemen het op tegen het jong geweld van 'De Kotmadam' : Helle Vanderheyden (24), Stoffel Bollu (27) en Frederik Huys (34). Op het programma staat een potje Highland dancing, tonheffen en hoogwerpen. Per proef valt er tien meter te winnen om het parcours van de finaleproef in te korten: schapendrijven.

'Beat Da Bompaz', de eerste aflevering van het tweede seizoen vanavondmaandag 19 januari 2015, tussen 20.35 en 21.40 op vtm. (bron en foto's : vtm)

19-01-2015 om 16:15 geschreven door Redactie  


18-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' : Jenny hakt een belangrijke knoop door en daar is niet iedereen even blij mee.

Wie kon Peggy tegenhouden om de grootste fout van haar leven te maken? Wie was het mysterieuze slachtoffer dat betrokken was bij het ongeval? Overleefden Mayra en Marianne de val van de trap na hun ultieme confrontatie? En slaagden Tom en Judith erin om Emma op tijd te vinden en ongedeerd naar huis te brengen? Na drie maanden nagelbijtend afwachten, volgen de verlossende antwoorden sinds maandag 01 september 2014 in het twintigste seizoen van 'Thuis'. Of … wordt het nu net ingewikkelder?

Samen met de school ging op 01 september ook het nieuwe seizoen van 'Thuis' van start. Na drie maanden aftellen kregen de kijkers daarin de antwoorden op de vele vragen waarmee ze voor de zomer achterbleven.

Op donderdag 30 oktober keerde een oude bekende terug naar 'Thuis'. Acteur Frank Van Erum kruipt opnieuw in de huid van Renzo Fierens, de zoon van Nancy en halfbroer van Femke en Britney. "Dat je-m'en-fous-kantje is er nog steeds, maar Renzo heeft zoveel meer kleur gekregen dan vroeger", aldus de acteur.

Sinds donderdag 30 oktober is 'Thuis'-personage Renzo Fierens, gespeeld door Frank Van Erum, helemaal terug van weggeweest. Na een afwezigheid van acht jaar klopt Renzo onverwacht weer aan bij zijn moeder Nancy. Met zijn terugkeer verrast hij vriend en vijand : de onbezonnen jongen die jaren geleden het kot op stelten zette, heeft nu plaats gemaakt voor een volwassenere versie van zichzelf.

Om zijn plannen in goede banen te leiden, logeert Renzo in de 'Zus en Zo', zonder te beseffen wat beide families elkaar de laatste tijd hebben aangedaan. Hij zal ondervinden dat er heel wat is veranderd, maar ook voor hem heeft de tijd allesbehalve stilgestaan. Renzo is getrouwd en intussen ook gescheiden, maar heeft er wel een zoon aan overgehouden : Dylan. En dat is voor Renzo de belangrijkste reden om terug te keren naar zijn thuisbasis.

Hoe Renzo uit de serie verdween

Renzo verscheen voor het eerst in 'Thuis' op 06 oktober 2004. Al van in het begin werkte hij zich vaak in de nesten. Hij zat geregeld in geldnood en ging voortdurend op zoek naar manieren om gemakkelijk geld te verdienen. Helaas koos Renzo lang niet altijd voor de legale manier. Auto's stelen, drugs dealen : Renzo heeft veel op zijn kerfstok, maar moest achteraf steevast op de blaren zitten. Gelukkig kon hij altijd terecht bij zijn zus Femke. Ook Nancy kon, in tegenstelling tot Eddy, niet lang kwaad blijven op Renzo.

Nadat Renzo samen met Femke zijn toenmalige vriendin Sofie Bastiaens op het nippertje uit de klauwen had gered van Tony, een gevaarlijke drugsdealer, besloot hij te vluchten. Op 01 mei 2006 was hij voor de laatste keer te zien in 'Thuis'. Een terugblik kan je HIER bekijken.

DOODGEZWEGEN, HET VERHAAL VAN LOWIE

Sinds 04 oktober 2014 ligt 'Doodgezwegen' in de rekken, een boek over het 'Thuis'-personage Lowie, die samen met zijn moeder Leontien vluchtte voor zijn vader Luc. Ze vertrokken naar het verre Mexico en verdwenen zo plots uit de reeks.

Zelfs nu Lowie al een aantal jaar terug in België is, bij zijn vader, weet niemand echter wat er al die tijd in Mexico is gebeurd. "We hebben vaak niet genoeg tijd om het hele verhaal te vertellen, met dit boek krijgen we die kans wel," zegt Wim Janssen, producer van 'Thuis'.

'Doodgezwegen' brengt net dat tikkeltje meer. Waar de kijker er op het scherm het raden naar heeft naar wat er in Mexico is gebeurd, staat de lezer al enkele stappen dichter bij het achterhalen van de waarheid.

"Zelfs ik ben meer te weten gekomen over Lowieke", zegt acteur Mathias Vergels, Lowie in 'Thuis'.

Het boek brengt ook nieuwe gebeurtenissen aan het licht, die vragen zullen doen rijzen bij jong en oud over wat de toekomst nog zal brengen.

Wij brengen ook dit seizoen, telkens op zondag, al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'THUIS' - AFLEVERING 3.696 TOT EN MET 3.700.

Nancy komt bij Peter voor een zakelijk gesprek. Rosa vreest het ergste. Ann en Tom zijn ten einde raad en staan voor een moeilijke keuze. Op zakelijk vlak gaat het Peter en Luc voor de wind. Jana lucht haar hart bij Olivia.

- maandag 19 januari - aflevering 3.696 : Marianne krijgt een voorstel van Tom en Ann te horen. Leo heeft groot nieuws voor Rosa. Simonne maakt Julia blij. Luc heeft de hulp nodig van de Kabouters. Frank wijkt niet af van zijn standpunt. Jana lucht haar hart bij Olivia.

- dinsdag 20 januari - aflevering 3.697 : Ann en Tom zijn ten einde raad. Rosa vreest het ergste. Adil geeft Frank goede raad. Op zakelijk vlak gaat het Peter en Luc voor de wind. Lowie praat met Sam over Toon. Luc verrast Frank. Olivia en Lowie waarschuwen Jana.

- woensdag 21 januari - aflevering 3.698 : Peggy heeft een impulsief idee. Olivia is jarig vandaag, maar ook Jana krijgt een cadeautje. Marianne laat zich niet zomaar doen. Rosa maakt zich ongerust. Eddy twijfelt of hij Nancy de waarheid moet vertellen. Jana laat per ongeluk in haar kaarten kijken.

- donderdag 22 januari - aflevering 3.699 : Lowie spreekt Toon aan. Jenny blijft niet onbewogen bij het voorstel van Peggy. Luc en Leo maken afspraken. Frank heeft nieuws voor Luc. Olivia en Lowie zijn het niet eens met elkaar. Nancy hoort Eddy uit, maar zal hij iets vertellen?

- vrijdag 23 januari - aflevering 3.700 : Jenny hakt een belangrijke knoop door en daar is niet iedereen even blij mee. Toon zoekt Jana op. Nancy heeft het moeilijk met Marianne. Ann en Tom staan voor een moeilijke keuze. Waldek is kwaad op Rosa. Femke is strijdvaardig.

'Thuis', het twintigste seizoen, telkens van maandag tot vrijdag rond de klok van 20.10 op Eén. De reeks is eveneens beschikbaar via 'Ooit Gemist'. (bron, logo en foto's : Eén)

18-01-2015 om 20:46 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' : Rudi komt in nauwe schoentjes te zitten en Thomas krijgt slecht nieuws te verwerken.

Op maandag 25 augustus 2014 ging het nieuwe seizoen van 'Familie' van start. Dit seizoen worden de afleveringen klokvast uitgezonden om 19.55, telkens van maandag tot en met vrijdag.

"Er is geen weg terug, we zijn er voor elkaar…" Heel wat trouwe Familie-adepten kunnen de beginwoorden van de generiek uit hun favoriete reeks naadloos aanvullen en vlotjes meezingen. Hen stond op vrijdag 14 november 2014 een leuke verrassing te wachten, want sindsdien wordt de nieuwe generiek elke weekavond op de kijker losgelaten. En daarin spelen voor het eerst ook de 'Familie'-fans zélf een rol.

Het vertrouwde 'Familie'-deuntje bleef behouden, maar werd voorzien van een nieuw arrangement onder leiding van topmuzikant Hans Francken. De song werd bovendien ingezongen door de jonge talenten Mikael Ophoff uit Antwerpen en Eva De Geyter uit Zonhoven, het duo dat in het voorjaar van 2014 nog voor een kippenvelmoment zorgde in de 'Battles' van 'The Voice van Vlaanderen'.

Bij nieuwe muziek horen natuurlijk nieuwe beelden van de 'Famili'e-personages. Maar er is meer, want voor het eerst krijgt ook de kijker een belangrijk aandeel in de begingeneriek. Via vtm.be konden kijkers een foto van zichzelf insturen en deze selfies worden sinds vrijdag 14 november 2014 dagelijks in de generiek geïntegreerd. Elke dag pronkt de foto van een andere kijker naast die van de friends, Mieke (Caroline Maes), Niko (Jo Hens), Zjef (Jan Van den Bosch) en Evy (Marianne Devriese). Zo komt de kijker alweer een tikkeltje dichter bij zijn of haar favoriete personages te staan.

Ook dit seizoen, telkens op zondag, brengen wij al de korte inhoud van de afleveringen van het vierentwintigste seizoen die de komende week op het scherm zullen komen.

* INHOUD 'FAMILIE' - AFLEVERING 5.431 TOT EN MET 5.435.

- maandag 19 januari - aflevering 5.431 : Rudi komt in nauwe schoentjes te zitten en zijn situatie zorgt voor pijnlijke confrontaties. Jan kan het nieuws over zijn overleden zoon Willem maar moeilijk verwerken en maakt zich grote zorgen. Thomas probeert rustig te blijven en krijgt steun uit onverwachte hoek. Véronique wil de afpersing door June verborgen houden voor Peter. Door een toevallige ontmoeting durft Niko opnieuw te dromen van een geschikte job.

- dinsdag 20 januari - aflevering 5.432 : Rudi voelt zich verraden door Thomas en vreest voor zijn reputatie. Lientje brengt Rita en Anna dichter bij elkaar. Niko herleeft nu hij zicht heeft op een nieuwe, boeiende job. Louise bevindt zich in een netelige positie nu de ontevredenheid over de leerkracht wiskunde steeds groter wordt in haar klas. Thomas krijgt slecht nieuws te verwerken.

- woensdag 21 januari - aflevering 5.433 : Stefanie maakt zich zorgen over Thomas, terwijl Jan bereid is alles te doen om zijn kleinzoon te helpen. June vindt dat Vero Bello handig gebruik kan maken van de situatie om Fashion een nieuwe klap toe te dienen. Agnes slaagt erin Delphine over te brengen naar een instelling dichter bij huis. Patrick is bang voor de reactie van de Van den Bossches.

- donderdag 22 januari - aflevering 5.434 : Niko is zenuwachtig voor zijn eerste dag als straathoekwerker. Op het terrein ondervindt hij al snel dat het geen makkelijke opgave wordt om het vertrouwen van de mensen te winnen. Rita maakt haar verrassing voor Lientje concreet. Agnes wil naar Frankrijk om alles in gereedheid te brengen voor de overplaatsing van Delphine naar België. Peter heeft een verrassend aanbod voor Thomas. Leen maakt zich opnieuw zorgen over Faroud.

- vrijdag 23 januari - aflevering 5.435 : Niko beleeft opnieuw een woelige dag op straat. Wanneer hij vechtende hangjongeren uit elkaar wil halen, keren zij zich als één blok tegen hem. Leen heeft nog altijd niets van Faroud gehoord en maakt zich zorgen. Rita bereidt zich voor op haar trip met Lientje, maar is bang voor de reactie van Jan. Emma en Guido zijn klaar voor een volgende stap.

'Familie', van maandag tot en met vrijdag, telkens tussen 19.55 en 20.35 op vtm. (bron, logo en foto : vtm)

18-01-2015 om 20:07 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'David' : Robby en Tim hebben samen feestend de nacht doorgebracht.

Sinds maandag 01 september 2014 zendt vtm de telenovelle 'David' opnieuw uit. 'David' is een romantisch liefdesavontuur. In het begin van het verhaal slaat de 12-jarige David tijdens een exotische bootvakantie overboord. Zijn familie zet meteen allerlei zoekacties op, maar tevergeefs. Ze moeten aanvaarden dat hun zoon verdronken is. Alleen is dat niet zo. David (Jeroen Van Dyck), die aan geheugenverlies lijdt, is aangespoeld op een onbewoond eiland. Daar wordt hij vijftien jaar later bij toeval ontdekt door Sofie (Nathalie Meskens). Meteen de start van een uniek liefdesavontuur.

'David' is de derde telenovelle van vtm, na 'Sara' en 'Louislouise' en is in tegenstelling tot de vorige twee integraal een origineel concept van Hugo Van Laere, die ook de scenario's van 'Sara' voor zijn rekening nam. De reeks wordt geproduceerd door Eyeworks en een overzicht van de personages krijg je hier.

De begingeneriek van 'David', "Nature boy", wordt gezongen door Brahim (Eurosong 2006-2008, coach 'Junior Eurosong 2012'). Het nummer dateert al uit 1948 en was destijds een grote hit voor Nat King Cole. Het liedje werd later nog gezongen door enkele groten uit de muziekwereld : Harry Connick Jr, Miles Davis, José Feliciano, Cher, Céline Dion (ESF 1988), en nog vele anderen.

Wij geven telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'DAVID' - AFLEVERING 102 TOT EN MET 106.

- maandag 19 januari - aflevering 102 : Sofie is blij dat Pieter eindelijk terug is van de Caraïben. Tijdens een romantisch diner besluiten ze over twee weken hun verloving officieel aan te kondigen tijdens een groot feest. Pieter wil ook het huwelijk van zijn ouders redden. Tim en Laura willen Quinten bevrijden van Delphine, maar Quinten heeft zich in geen tijden zo goed gevoeld. Sofie wil dat Robby haar klankbord en rechterhand blijft, zelfs nu Pieter terug is bij Klaerhout.

- dinsdag 20 januari - aflevering 103 : Robby en Tim hebben samen feestend de nacht doorgebracht en crashen in Tims penthouse. Ook Quinten en Delphine hebben tot in de vroege uurtjes fuiven afgeschuimd. Hij heeft het nu wel gehad met haar wereld en wil opnieuw zijn eigen weg gaan. Stijn is bereid zeer ver te gaan om zijn mandaat van WAC-voorzitter te kunnen verlengen. Sofie's gedachten dwalen voortdurend af naar David en het moeilijkste is dat ze met niemand over haar bezorgdheid kan praten. Pieter stelt zijn ouders voor om Welvapharma te gaan leiden, zodat zij hun huwelijk nieuw leven kunnen inblazen.

- woensdag 21 januari
- aflevering 104 : Bij het WAC worden de stemmen geteld. Robby is met een smoes binnengedrongen in de leefwereld van Maaike, de testpersoon van het slaapmiddelonderzoek met lichamelijke klachten. Zijn onderzoek levert resultaten op. Sofie is niet opgelucht, want ze ziet haar reisplannen in het water vallen. Tim heeft een en ander goed te maken bij Laura, die ervan overtuigd is dat hij zich beter amuseert met Robby dan met haar. Op zijn eiland mist David mist elke minuut van de dag zijn Sofie.

- donderdag 22 januari
- aflevering 105 : Tim vindt het niet zo leuk om met Laura samen te wonen en hij moedigt haar aan om Quinten te helpen met zijn leerstof. Sofie heeft een openhartige babbel met haar vader over haar verlangen om David terug te zien en de doorbraak in het slaapmiddelonderzoek. Herman helpt zijn dochter de juiste beslissingen te nemen. Sander heeft het moeilijk om een echte job te vinden. Met Lotte daarentegen gaat het uitstekend. Zij heeft via het internet een kunstenaar ontdekt in wie ze veel ziet.

- vrijdag 23 januari
- aflevering 106 : Sofie heeft aan Pieter opgebiecht dat ze met eigen ogen wil zien of David gelukkig is op zijn eiland. Pieter is vastbesloten om haar reis te saboteren en hij toont zich van zijn gevaarlijkste kant. Lotte heeft haar nieuwe ontdekking, de schilder Tom, uitgenodigd voor een etentje. Laura en Tim voelen zich niet lekker in hun relatie, maar geen van beiden durft het uit te maken. Het gaat slecht met de moeder van Herman. Bea en Ludo bereiden de audit voor.


'David', telkens van maandag tot en met vrijdag tussen 16.40 en 17.15 op vtm. (bron en foto : vtm)

18-01-2015 om 20:00 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wittekerke' : Luc redt het leven van Sneyers en er komt schot in het onderzoek naar de verkrachter.

Op dinsdag 31 augustus 1993 maakte Vlaanderen voor de eerste maal kennis met de inwoners van het fictieve kuststadje 'Wittekerke'. Vijftien seizoenen en 1.067 afleveringen later viel op dinsdag 26 augustus 2008 definitief het doek over deze populaire Vlaamse reeks. Oorspronkelijk was 'Wittekerke' gebaseerd op het Australische 'E-Street' maar de serie overschreed het aantal afleveringen (vijftig) en vaarde zo gedurende bijna vijftien jaar haar eigen koers.

In die vijftien jaar passeerden heelwat acteurs de revue en zo maakten onder meer Pascale Michiels (backing vocal Belgische inzending ESF 1996), Davy Gilles (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999), Danaë Van Oeteren (Eurosong 2002), Anneleen Liégeois (Eurosong 2004), Els de Schepper (Eurosong 2006), Nicolas Caeyers (Eurosong for Kids 2006) en Stan Van Samang (lid vakjury 'Junior Eurosong 2010') voor korte of langere tijd hun opwachting in de reeks.

Voor de fans van 'Wittekerke' is er heel goed nieuws want vtm zendt sinds dinsdag 02 april 2013 de reeks opnieuw uit en dit vanaf de allereerste aflevering die twintig jaar geleden op het scherm kwam. Voortaan heb je tussen maandag en vrijdag rond de klok van 14.10 afspraak met de bewoners van het kuststadje.

We zetten telkens op zondag al een korte inhoud van de afleveringen die er de komende week worden uitgezonden.

* INHOUD 'WITTEKERKE' - AFLEVERING 435 TOT EN MET 439.

- maandag 19 januari - aflevering 435 : Sam en Frank hebben nog steeds ruzie met Nellie en Jan. Hun kinderen zijn hiervan de dupe en mogen niet meer met elkaar optrekken. Julia ligt nog altijd ziek te bed. Ze voelt zich miserabel en dan weet ze nog niet dat haar hondje is weggelopen. Joke weigert haar moeder de waarheid te vertellen en probeert op alle mogelijke manieren Fitti terug te vinden. Debbie doet haar uiterste best om de plooien met Sneyers glad te strijken, maar haar verontschuldigingen wekken alleen maar meer agressie op. Georges heeft het moeilijk om Angele te vertrouwen. Debbie doet bij Celine haar beklag over Luc, die maar niet wil begrijpen dat een relatie uitgesloten is. Elke ontdekt welk parfum de verkrachter droeg.

- dinsdag 20 januari - aflevering 436 : Julia wordt hysterisch wanneer ze ontdekt dat haar hondje is weggelopen. De commandant wil niet dat Dina en Jonas de dupe worden van de ruzie tussen hun ouders. Samen met de kinderen beraamt hij een sluw plannetje om Nellie, Jan, Sam en Frank te verplichten rond de tafel te gaan zitten. Frank ergert zich blauw aan de arrogantie van Goedtvriendt, de plastisch chirurg die er geen graten in ziet om in het kantoor van de ziekenhuisdirecteur zijn consultaties te houden. Dokter Jan bespreekt met Magda een nieuwe methode, die wel drastisch is maar voor zeventig procent zekerheid geeft dat het kankermonster niet terugkeert.

- woensdag 21 januari - aflevering 437 : Luc heeft gisterenavond het leven van Sneyers gered. Sam en Nellie zijn geneigd om voor het welzijn van de kinderen de ruzie bij te leggen. Hun partners overtuigen om rond de tafel te gaan zitten, is echter een ander paar mouwen. Max probeert Sneyers duidelijk te maken dat hij zijn problemen op een volwassen manier moet aanpakken. Voor het eerst sinds lang lijken de woorden door te dringen. De commandant weet dat Julia haar hondje ontzettend mist en gaat op zoek naar Fitti.

- donderdag 22 januari - aflevering 438 : Debbie en Sneyers hebben hun problemen uitgepraat en een belangrijke beslissing genomen : vanaf nu komt hun relatie op de eerste plaats. Max en Elke zijn blij voor het koppel, maar het is zeer de vraag hoe Celine zal reageren. Ook Magda heeft een besluit genomen : ze wil zich niet nog eens laten opereren hoewel de ingreep de terugkeer van de kankercellen aanzienlijk vermindert. Sam en Frank gaan samen met Nellie en Jan rond de tafel zitten om hun ruzie bij te leggen.

- vrijdag 23 januari - aflevering 439 : Hoewel de ruzie met Jan en Nellie is bijgelegd, zijn voor Sam nog niet alle problemen opgelost. Blijft dat haar relatie met Frank in een crisis zit. Debbie volgt de raad van Elke op en zorgt ervoor dat ze een doktersbriefje krijgt. Celine doorziet het plannetje van het fotomodel, maar is niet van plan zich te laten chanteren en Debbie te ontslaan. Magda overweegt om een borstreconstructie te laten doen. Agent Luc neemt opnieuw zijn intrek in De Schorre. De commandant heeft een oplossing voor het probleem met Fitti. Plastisch chirurg Goedtvrient krijgt een zwaar conflict met Frank. Er komt eindelijk schot in het onderzoek naar de verkrachter.

'Wittekerke', sinds dinsdag 02 april 2013 telkens van maandag tot en met vrijdag, op vtm en dit rond de klok van 14.15. (bron en foto's : vtm)

18-01-2015 om 19:47 geschreven door Redactie  


17-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : vierentwintig namen Moldavische Songfestivalselectie zijn bekendgemaakt.

 Eerder vandaag, zaterdag 17 januari 2015, heeft de Moldavische nationale omroep de namen bekendgemaakt van de kandidaten die eind volgende maand gaan strijden om het ticket voor de zestigste editie van het Eurovisie Songfestival.

De nationale omroep
TRM ging tussen woensdag 15 oktober en maandag 15 december (17.00 plaatselijke tijd, 16.00 Belgische tijd) op zoek naar inzendingen voor die nationale selectie. Ditmaal mochten de artiesten ook van buitenlandse origine zijn en in totaal ontving de omroep achtenzestig nummers. Naast liedjes uit eigen land kwamen er zeven uit het Verenigd Koninkrijk, twee uit Rusland en Spanje, en tot slot telkens een nummer uit Canada, Cyprus, Ierland, Italië, Noorwegen, Roemenië, Oekraïne en Wit-Rusland.

Na het verlopen van de deadline ging een interne jury op woensdag 17 december aan de slag om alle nummers te beoordelen en maximaal zestig kandidaten te selecteren voor de volgende ronde. Die volgende ronde zou normaal gezien op vrijdag 19 december doorgaan maar om ook de buitenlanders een eerlijke kans te geven vond die ronde eerder vandaag plaats. Van de achtenzestig liedjes werden er uiteindelijk vijftig weerhouden.

Tijdens de preselectie werden de geselecteerde kandidaten in de hoofdstad Chisinau verwacht om er hun liedje voor te stellen. De vakjury koos er nadien in totaal vierentwintig die mogen deelnemen aan de nationale selectie.

* geselecteerd voor de nationale selectie (in alfabetische volgorde) :

01. "Sublime" door Carolina Gorun.
02. "Am Devinit Straini" door Cezara.
03. "Love Me" door Dana Markitan.
04. "Up and Down" door Diana Brescan.
05. "Inima Fierbinte" door Doinita Gherman.
06. "Let Me Fly" door Domenico Protino.
07. "Maricica" door Doredos.
08. "Our Star" door Edict.
09. "I Want Your Love" door Eduard Romanyuta.
10. "Magia" door Glam Girls.
11. "I'm Gonna Get You" door Irina Kitoroagă.
12. "Fire" door Julia Sandu.
13. "Remix" door Kitty Brucknell.
14. "I Can't Breathe" door Lidia Isac.
15. "Feelings Will Never Leave" door Marcel Roşca.
16. "About Love" door Mihaela Andrei.
17. "Lonely Stranger" door Miss M.
18. "Hero" door Raby.
19. "Danu Nazdravanu" door Serj Kuzenkoff.
20. "Save Me" door Stela Boţan & The Cadence of Heart.
21. "Day After Day" door SunStroke Project & DJ Michael Ra.
22. "I Can Change All My Life" door Valeria Paşa.
23. "Faith" door Vera & Diana Popa.
24. "Tu Singura" door Vitalie Todiraşcu.

* uitgeschakeld na de audiopreselectie :

- "One Song" door Andi Fraggs.
- "Unshakable" door Anewta C.
- "Vocea Inimii" door Anisoara Volînschi.
- "You and I" door Asifa Lahore.
- "Here and Never" door Christopher Wortley.
- "Moldova" door Cristina Serbin
- "In Ochii Tai" door Dana Markitan.
- "The Queen of the Road" door Egor Luts.
- "What a Woman" door Igor Ni.
- "Seventeen" door Katalina Rusu.
- "Yearning" door Kitty Brucknell.
- "Surrender" door Martin Milnes.
- "Doar Cu Tine" door Max Zavidia.
- "Paralel" door Mevv.
- "Good Time" door Michael Ra feat. Raby.
- "Belong To You" door Natalia Moraru.
- "Love Is From Heaven" door Nicollette Fyo.
- "Nu" door Olea Roshe.
- "Mereu Împreună" door Raby.
- "My Light" door Rodica Aculova.
- "Uit" door Samir Loghin.
- "Lonely" door SunStroke Project.
- "Love You Not" door Tatiana Popa.
- "Trandafirii Albi" door Tudor Bumbac.
- "Stai Cu Mine" door Vasile Muntean.
- "Like a Flame" door Veronica Vişnevscaia.

* overleefden de eerste selectie niet :

01. "Pasarea" door Alexandre Chapa.
02. "Scorpion" door Constantin Biryuk.
03. "We are like dance of the body" door Constantin Biryuk.
04. "Factory Hearts" door Darragh Reck.
05. "Lottery for the Moon" door Darragh Reck.
06. "Wings of Gold" door Darragh Reck.
07. "Everywhere Has A Special Place" door Eirini P.
08. "Silly Song Of The Day" door Gio.
09. "Red Shoes" door Kitty Brucknell.
10. "Gladiator" door Knut-Øyvind Hagen.
11. "Melancholy (plus)" door Lamber Mahesh.
12. "Champions of life" door Martech feat Lady Ava.
13. "Hyenas" door Nash Milani.
14. "Free Me" door Rebecca Lomas.
15. "Emigrantului" door Sasha Bognibov.
16. "Wounded Swan" door Sasha Bognibov.
17. "Run away" door Sweet Brains.
18. "We Are Threelorex" door Threelorex.

De nationale selectie bevat twee halve finales (dinsdag 24 en donderdag 26 februari) en uit elke halve finale stoten acht kandidaten (zeven via combinatie vakjury/televoting, één via televoting) door naar de finale die op zaterdag 28 februari zal plaatsvinden. (bron en logo : TRM)

17-01-2015 om 21:19 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : zeven van de acht deelnemers Duitse selectie Eurovisie Songfestival zijn bekend.

 Begin september jongstleden raakte bekend dat het eerste net van de openbare omroep (ARD) voor het inmiddels derde jaar op rij samen met producent Brainpool op zoek gaat naar de meest geschikte kandidaat voor Wenen, alwaar in mei de zestigste editie van het jaarlijkse liedjesfestival zal gaan plaatsvinden.

'Eurovision Song Contest 2015 - Unser Song für Österreich' vindt op donderdag 05 maart eerstkomende plaats in de TUI Arena in Hannover, waar in 2013 ook reeds de nationale selectie doorging. Die nationale finale zal doorgaan met in totaal acht kandidaten. De namen van zeven van hen werden afgelopen woensdag, 14 januari 2015, wereldkundig gemaakt. We zetten hun namen hieronder reeds op een rijtje.

* Fahrenhaidt.
* Faun.
* Alexa Feser.
* Mrs. Greenbird.
* Andreas Kümmert.
* Laing.
* Noize Generation.

De achtste en laatste deelnemer wordt gekozen via een wildcard die op donderdag 19 februari zal worden toegekend. Geïnteresseerden konden tussen maandag 08 september en vrijdag 09 januari (12.00) hun video plaatsen op de website van 'Eurovision Song Contest 2015 - Unser Song für Österreich' (klik HIER). De kandidaten mochten een videoclip met een eigen nummer of een cover plaatsen. Uiteindelijk werd er afgeklokt op een totaal van maar liefst 1.213 clips.

De tien beste kandidaten zullen op donderdag 19 februari aantreden tijdens een clubconcert (live uitgezonden via NDR en internet) in Hamburg. Hun lot ligt dan in de handen van de kijkers die door middel van televoting hun voorkeur kenbaar zullen maken. Beide uitzendingen zullen, net als vorig jaar, in goede banen worden geleid door Barbara Schöneberger. (bron en logo : Eurovision)

17-01-2015 om 20:57 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : Nina Sublatti gaat voor Georgië naar het Eurovisie Songfestival.

 Afgelopen woensdag14 januari 2015, vond in Georgië de nationale finale plaats voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival. Nu, over een nationale finale kon er moeilijk gesproken worden want de uitzending duurde amper een half uurtje en de liedjes werden niet eens live ten gehore gebracht.

Tussen woensdag 03 en zaterdag 20 december 2014 (18.00 plaatselijke tijd, 15.00 Belgische tijd) jongstleden konden geïnteresseerden hun nummer(s) indienen bij de nationale omroep en uit alle inzendingen selecteerde een internationale jury vijf liedjes.

Op dinsdag 23 december maakte GPB de namen van de vijf kandidaten bekend die dit jaar mochten gaan strijden om het ticket voor de zestigste editie van het jaarlijkse liedjesfestival. Op de liedjes bleef het echter wachten tot op de allerlaatste dag van 2014. Ze werden voorgesteld aan het publiek tijdens het programma 'Communicator', uitgezonden op het eerste net van de omroep (tussen 17.00 en 19.00 plaatselijke, tijd, 14.00-16.00 Belgische tijd).

* de vijf geselecteerde liedjes :

01. "If Someone" (tekst : José Juan Santana Rodríguez ; muziek : Rafael Artesero) door Eter Beriashvili.
02. "We Are Free" (tekst en muziek : Edvard Maison) door Edvard Meison.
03. "Run Away" (tekst :Mariam Chikhradze ; muziek : Niutone) door Niutone.
04. "Warrior" (tekst en muziek : Nina Sublatti) door Nina Sublatti.
05. "One & Only" (tekst en muziek : Teo Zeinklishvili) door Misha Sulukhia.

De inwoners van Georgië konden sinds donderdag 01 januari via sms hun voorkeur kenbaar maken. Tijdens de finale lag het lot van de vijf kandidaten in de handen van de kijkers en van een internationale jury (Emmelie de Forest, Eugen Eliu, Thomas G:son, Marco Brey en Ralf Reinink).

* volledige uitslag Georgische nationale selectie :

01. "Warrior" door Nina Sublatti : 92 (vakjury : 21 punten, televoting : 38,1%).
02. "Run Away" door Niutone : 67 (vakjury : 13 punten, televoting : 31,9%).
03. "One & Only" door Misha Sulukhia : 51 (vakjury : 19 punten, televoting : 10,0%).
04. "If Someone" door Eter Beriashvili : 48 (vakjury : 15 punten, televoting : 14,0%).
05. "We Are Free" door Edvard Meison : 21 (vakjury : 7 punten, televoting : 5,9%).

Zowel bij de vakjury als bij de kijkers kwam zangeres Nina Sublatti als winnares uit de bus. De zangeres, die op 31 januari eerstkomende twintig kaarsjes mag uitblazen, zal tijdens één van de twee halve finales aantreden met het door haarzelf geschreven liedje "Warrior". Twee jaar geleden won ze de plaatselijke versie van 'Idool' en vorig jaar werd haar debuutalbum "Dare to Be Nina Sublatti" meteen het bestverkochte album van het jaar in Georgië.

De nationale finale, die deel uitmaakte van het programma 'Communicator', kan via de website van Eurovision.tv worden herbekeken (klik hier).
(bron : GPB)

17-01-2015 om 20:29 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : vanavond voorstelling twaalf liedjes Litouwse Songfestivalselectie.

Vandaag, zaterdag 17 januari 2015, zet de Litouwse nationale omroep haar zoektocht verder naar de kandidaat voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival en worden de twaalf geselecteerde liedjes voor de eerste maal voorgesteld.

Eind oktober jongstleden maakte LRT bekend dat het grotendeels dezelfde selectieprocedure zal hanteren om de kandidaat aan te duiden voor de zestigste editie van het jaarlijkse liedjesfestival, dat in mei zal gehouden worden in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Tussen maandag 03 november en maandag 15 december jongstleden konden geïnteresseerden zich bij de omroep aanbieden. Enkel Litouwse onderdanen (of buitenlanders met een geldige verblijfsvergunning) mogen deelnemen aan de nationale selectie.

Sinds begin deze maand gaat men op zoek naar de meest geschikte kandidaat alsook het nummer. Net als vorig jaar komt er opnieuw een gescheiden zoektocht naar artiest en liedje. Op donderdag 18 december werden de eerste twee shows reeds ingeblikt en toen raakten ook de namen van de twaalf kandidaten bekend.

Vanavond, tijdens de derde show, worden de twaalf geselecteerde liedjes voor een eerste maal voorgesteld. Inmiddels zijn er nog elf kandidaten in de running want het trio Rollikai moest vorige week het strijdtoneel verlaten. Toch zullen de heren het liedje "Sound Of Colours" alsnog ten gehore brengen.

Deze derde show werd eerder deze maand (op dinsdag 06 januari) reeds ingeblikt en het lot van de kandidaten ligt in de handen van een vakjury (Ramūnas Zilnys, Sigutė Stonytė, Vytautas Lukočius en Justė Arlauskaitė), de kijkers thuis en een driekoppige internationale jury bestaande uit Peter Jenner (Verenigd Koninkrijk), Lela Tsurtsumia (Georgië) en René Romkes (Nederland). De punten van deze drie jury's worden samengeteld en de twee deelnemers met de minste punten moeten huiswaarts keren.

* de twaalf geselecteerde liedjes (tussen haakjes reeds de punten van de Litouwse vakjury) :

- "This Time" door Vaidas Baumila (12 punten).
- "Not Perfect" door Edgaras Lubys (Amberlife)(10 punten).
- "No More Tears" door Tadas Juodsnukis (8 punten).
- "Take My Love" door Jurgis Brūzga (7 punten).
- "Say You Love Me" door Mia (6 punten).
- "The Right Way" door Monika Linkytė (5 punten).
- "Feel My Love" door Liepa Mondeikaitė (4 punten).
- "Dangerous (S.O.S.)" door Milita Daikerytė (3 punten).
- "Skęstu" door Neringa Šiaudikytė (2 punten).
- "Sound Of Colours" door Rollikai (1 punt).
- "Es tut mir nicht leid" door Reda Striškaitė.
- "Factory Hearts" door Wilma La.

De nationale selectie wordt dit jaar in goede banen geleid door Simona Nainė en Arūnas Valinskas. De tweede voorronde wordt uitgezonden via het eerste net van de nationale omroep tussen 20.00 en 21.40 (21.00-22.40 plaatselijke tijd) en kan ook via het internet worden gevolgd (via LRT of via LRT Lituanica). (bron en logo : LRT)

17-01-2015 om 15:27 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Universal Music zet Axel Hirsoux nog vóór release debuutalbum reeds op straat.

 Axel Hirsoux, die ons land vorig jaar geen finaleplaats kon bezorgen op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen, is door platenmaatschappij Universal Music alweer op straat gezet. Dat nieuws heeft hij afgelopen woensdag, 14 januari 2015, via Facebook bekendgemaakt.

Zelf zegt hij dat beiden in de beste verstandhouding uit elkaar gaan en dat hij blij is om met Universal Music te hebben gewerkt. Zowel het Eurovisie Songfestival als de platenmaatschappij hebben de zanger een kans gegeven en dus denkt hij er niet aan om te stoppen.

Het was een heuglijke dag, die donderdag 24 april 2014, toen Hirsoux bekendmaakte dat hij
een platencontract had getekend bij Universal Music. Maar nog geen negen maand later is dat mooie liedje dus tot een einde gekomen. De plannen waren dat er in juni een opvolger zou komen voor zijn festivalinzending "Mother" en dat in september het debuutalbum zou volgen.

Maar toen moest de zanger in Kopenhagen ons land nog naar de finale loodsen en dat liep af met een sisser. Met een totaal van amper achtentwintig punten strandde de Waal in de eerste halve finale op een veertiende plaats op zestien deelnemers. De singleverkoop bleef ook achterwege hoewel hij in Vlaanderen toch de zevende plaats wist te bereiken in de hitparade. In Wallonië bereikte het nummer slechts de tweeëndertigste plaats.

 De opvolger, "Bellisimo", kwam er in de zomer maar strandde in de tipparade in Vlaanderen op een negenenveertigste plaats daar waar het nummer in Wallonië nergens te bespeuren is. Eind november volgde het duet "Because You Need Me", met de jonge Camille uit 'The Voice Kids' maar ook dat leek geen goede keuze. Het nummer verdween net voor het jaareinde na amper drie weken notering uit de tipparade en kwam er niet hoger dan een drieëntachtigste plaats.

 Inmiddels werd de release van het debuutalbum verplaatst naar dit voorjaar en zou er ook een duet komen met zangeres Loredana, die samen met Pat Krimson (Eurosong 1993) van 2 Fabiola wel een positief gevoel overhouden aan 'Eurosong 2014' en hun dikke zomerhit "She's After My Piano".

Of dit duet met Loredana ooit zal worden uitgebracht en óf de zanger zijn langverwachte debuutalbum aan de straatstenen kwijt zal kunnen, is op dit ogenblik nog niet bekend. Maar één ding staat vast : we zijn zeker nog niet verlost van Axel Hirsoux want hij wil graag blijven zingen en dat debuutalbum alsnog uitbrengen. (foto Axel Hirsoux : Bart Musschoot)

17-01-2015 om 14:18 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vers van de pers' (17-01-2015).

 Op deze zonnige zaterdag in januari zijn we opnieuw op post om het nieuws op muzikaal vlak voor jou allemaal mooi op een rijtje te zetten in 'Vers van de pers'. Ook dit jaar houden we je telkens op zaterdag op de hoogte van al het nieuwe werk in eigen land en in het buitenland.

 Later dit jaar komt Piet Goddaer, oftewel Ozark Henry (expert 'Eurosong 2014'), met een nieuw album (en project) op de markt met als titel "Paramount". Voor dit album werkt hij samen met maar liefst negentig muzikanten van het fantastische Nationaal Orkest van België. Het wordt een album met grote hits, waarvoor nieuwe arrangementen werden geschreven, alsook verborgen pareltjes en nieuw werk. Een eerste single, "We Can Be Heroes" ("Heroes" van David Bowie) is sinds gisteren, vrijdag 16 januari, beschikbaar.

 Sinds gisteren, vrijdag 16 januari, hebben Rocco Granata (lid vakjury 'Eurosong 2002') en Buscemi een nieuw album op de markt met als titel "L'Italiano". In 2011 werkten ze reeds samen voor het album "Rocco con Buscemi" dat toen in Vlaanderen achttien weken in de hitparade vertoefde.

 De Italiaanse zanger Marco Mengoni (ESF 2013) heeft sinds afgelopen dinsdag, 13 januari, een nieuw album op de markt met als titel "Parole in circolo". Op het schijfje staan in totaal tien nummers en indien je het album gaat downloaden krijg je met "Time Of My Life" er een extraatje bovenop.

 In 2011 waagde de Zwitserse formatie Oesch's die Dritten in eigen land haar kans om naar het Eurovisie Songfestival in buurland Duitsland te kunnen trekken. Maar jammer genoeg wist de groep niet door te stoten naar de finale. Afgelopen maandag, 12 januari, bracht het zestal een album op de markt met als titel "Unsere 20 schönsten Jodler". 

 Tot slot eindigen we zoals steeds met een paar korte berichten. De Nederlandse zangeres Anouk (ESF 2013) ging voor haar nieuwe single een samenwerking aan met Douwe Bob, die in de zomer van 2012 de allereerste editie 'De beste singer-songwriter van Nederland' won. De titel van het nummer is "Hold Me" en de single is sinds gisteren, vrijdag 16 januari, beschikbaar. We mogen dit jaar nieuwe albums verwachten van K3 (Eurosong 1999) en Clouseau (Eurosong 1989, ESF 1991). En de fans van Get Ready! (met Jimmy Samyn, Eurosong 2002) mogen nog vóór de zomer op een nieuwe single rekenen. 

Een nieuwe afspraak maken we voor aanstaande zaterdag. Ondertussen wensen we je alvast heel veel luisterplezier!

17-01-2015 om 12:37 geschreven door Redactie  


16-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : Portugese Songfestivaldeelnemer wordt begin maart gekozen.

 De Portugese nationale omroep RTP heeft eerder vandaag, vrijdag 16 januari 2015, bekendgemaakt dat begin maart de kandidaat voor de zestigste editie van het Eurovisie Songfestival zal worden gekozen.

Er komt dit jaar dus opnieuw een nationale selectie, beter bekend als 'Festival da Canção', waarbij de omroep opnieuw twaalf (nationale) componisten heeft gevraagd om een nummer klaar te stomen. Een aantal componisten die de voorbije jaren liedjes aanleverden voor die selectie, werden ook ditmaal opnieuw uitgenodigd.

Momenteel is het echter niet bekend of de selectie van 2014 (halve finale en finale) wordt behouden of er slechts één finale gaat komen. (bron en logo : RTP)

16-01-2015 om 22:32 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

Op deze vrijdagavond hebben we weer een aflevering van onze rubriek 'Een avondje uit' voor je klaargestoomd. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

 Op zaterdag 14 februari organiseert KFC Mol zijn eerste Valentijnsconcert met een live optreden van Dana Winner (voorzitster vakjury 'Eurosong 2004'). Tijdens dit prachtige avondvullend programma zingt Dana, vergezeld door haar live band, haar grootste hits zoals "De oude man en de zee", "Westenwind" en "Woordenloos", maar ook haar nieuwe hits en de mooiste liefdessongs uit haar repertoire komen ruimschoots aan bod. Het voorprogramma (start om 19.45) is in handen van de Koninklijke Harmonie van Mol-Achterbos.

Het Valentijnsconcert gaat door in de feestzaal van het Technisch Instituut Sint-Paulus (Kruisven 25, 2400 Mol). Tickets in het voorste deel van de zaal (eerste tien rijen) kosten 35 euro per stuk, de andere tickets kosten 25 euro per stuk.

Reserveren kan op volgende manieren : via de ticketlijn 0489 77 73 40, via valentijnsconcert@hotmail.com alsook via de officiële website van Dana Winner.

Op dinsdag 03 maart (14.00-20.00) vindt in de Oktoberhallen in het Oost-Vlaamse Wieze een nieuwe editie plaats van 'Onvergetelijk', het ultieme muziekgala voor jongeren van 50-plus.

Er zijn optredens van onder meer Laura Lynn, Jacky Lafon (Eurosong 1981, Palmarès 1982), Jo Vally (Eurosong 1981) en Yves Segers (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 1999). Ze worden begeleid door de Foreverband (o.l.v. Filip Adriaensens) en de presentatie is in handen van Jacky Lafon.

Tickets voor deze unieke muzikale namiddag (40 euro) kan je nog steeds bestellen via de website van het festival.

Bijna vijftig jaar geleden, meer bepaald in 1966, scoorde Engelbert Humperdinck (ESF 2012) zijn eerste succes… in België! Niet veel later bracht hij "Please Release Me" op de markt en lag ook de rest van de wereld aan zijn voeten. De charmante Brit stond 56 weken in de UK-hitlijsten en wist zelfs "Strawberry Fields" van de Beatles van de top te houden.

Humperdinck weet al snel een plaats te veroveren tussen topentertainers als Tom Jones, Frank Sinatra en Elvis Presley. Hij scoort wereldhits met onder andere "A Man Without Love", "Can't Take My Eyes Off You" en "The Last Waltz". In de loop der jaren verzamelt hij vier Grammynominaties, een Golden Globe, 63 gouden platen, 24 platinum platen en een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Tot mei toert Engelbert Humperdinck voornamelijk in de Verenigde Staten, maar daarna zakt hij af naar ons land! The King of Romance is op zaterdag 06 juni (aanvang : 20.00) te zien in de Lotto Arena in Antwerpen. Zoals we van hem gewend zijn, zal ook dit concert weer een geweldige belevenis worden. Wereldhits, romantische klassiekers en heerlijke Britse humor staan op het programma : een onweerstaanbare combinatie!

Tickets voor dit concert (62, 72 en 82 euro, inclusief servicekosten) kunnen nog steeds worden aangeschaft via de website van TeleTicketService.

16-01-2015 om 20:25 geschreven door Redactie  


15-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : Armeense Songfestivaldeelnemer wordt via interne weg gekozen.

 De Armeense nationale omroep (ARMTV) heeft afgelopen maandag, 12 januari 2015, bekendgemaakt dat het volgende maand zal bekendmaken wie er aan de zestigste editie van het Eurovisie Songfestival zal deelnemen.

Net als vorig jaar wordt de kandidaat ook ditmaal via interne weg geselecteerd en samen met de bekendmaking van de artiest zal ook het nummer voor Wenen worden voorgesteld. Eerder vorige week liet delegatieleidster Gohar Gasparyan nog weten dat de omroep een 'grote verrassing' plant voor de jubileumeditie van het jaarlijkse liedjesfestival.

Armenië neemt sinds 2006 deel aan het festival en wist zich enkel in 2011 niet te plaatsen voor de finale. In 2012 was het land niet van de partij omdat het festival toen plaatsvond in buurland, en aartsvijand nummer één, Azerbeidzjan. Armenië wacht nog steeds op een allereerste overwinning en net als in 2008 wist het vorig jaar beslag te leggen op een vierde plaats in de finale, meteen het beste resultaat tot op heden. (bron en logo : ARMTV)

15-01-2015 om 21:45 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : deelnemersveld Servische selectie Eurovisie Songfestival is compleet.

 Midden februari wordt in Servië de kandidaat gekozen voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival.

Op vrijdag 26 september maakte de nationale omroep RTS bekend dat het Vladimir Graić gevraagd had om drie liedjes te schrijven voor een nationale selectie.
Deze drie nummers zullen door drie verschillende artiesten ten gehore worden gebracht en de winnaar van de nationale selectie mag dan in mei naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen afreizen.

Eind oktober maakte de omroep bekend dat twee van de drie artiesten bekende namen zouden zijn en dat de derde en laatste artiest via een aantal audities zou worden geselecteerd. Jonge, getalenteerde, artiesten kregen tot en met maandag 10 november de tijd om zich bij de omroep aan te melden. In de tweede helft van de maand volgden er audities in zes Servische steden (Niš, Zaječar, Kragujevac, Užice, Novi Sad en Belgrado).

Na deze audities werden dertig kandidaten weerhouden en daarvan traden er tien aan op zondag 14 december tijdens een speciaal programma ('Nedeljno popodne'). Aan het einde van die show zou er één kandidaat worden aangeduid maar de keuze van de vakjury (Vladimir Graić, Leontina Vukomanović, Aleksandar Kobac en Dragan Ilić) viel uiteindelijk op twee kandidaten : Danica Krstić en Goga Stanić. Zij zouden in eerste instantie aantreden als duo, maar er kon geen overeenkomst worden gesloten Goga Stanić. De andere twee namen zijn die van Aleksa Jelić en Bojana Stamenov.

Graić schreef de voorbije jaren reeds twee Songfestivalinzendingen en zo is hij verantwoordelijk voor "Molitva", het nummer waarmee Marija Šerifović in 2007 het Balkanland een eerste overwinning bezorgde. Drie jaar geleden was hij verantwoordelijk voor de Sloveense inzending "Verjamem", het nummer waarmee Eva Boto in de tweede halve finale op een zeventiende en voorlaatste plaats strandde. (bron : Eurovision.tv ; logo : RTS)

15-01-2015 om 17:05 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESF 2015 : nog twintig kandidaten in de running voor Cypriotische ticket Eurovisie Songfestival.

 Op zondag 01 februari eerstkomende komen we te weten wie Cyprus zal vertegenwoordigen tijdens de zestigste editie van het Eurovisie Songfestival. Daarmee stuurt de nationale omroep CyBC, na een jaartje afwezigheid, een kandidaat naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

De omroep pakt de nationale selectie, gepresenteerd door Antri Keratoni, dit jaar meteen groots aan en is al sinds zondag 07 december 2014 op zoek naar de meest geschikte kandidaat.

Afgelopen najaar ging de omroep op zoek naar inzendingen en op maandag 20 oktober maakte de omroep de namen van de zestig geselecteerde kandidaten bekend. Dat aantal werd uiteindelijk bijgesteld op vijfenvijftig en zetten de voorbije weken tijdens zeven castingshows hun beste beentje voor.

 Tijdens elke castingshow bepaalde een vierkoppige jury (Elena Patroklou, Alex Panayi, Despina Olympiou en Tasos Trifonos) of een artiest doorstootte naar de volgende ronde of niet. Na die zeven shows bleven er nog twintig artiesten over en zij strijden tijdens de 'Eurochallenge' show (show acht met twintig kandidaten en show negen met tien kandidaten) voor een plaatsje in de finale.

* de twintig geselecteerde kandidaten :

01. "In These Arms" door Christina Tselepou.
02. "Scared" door Valence.
03. "Said it All Before" door Pieros Kezou.
04. "Sailing Ships, Pirates And Dragons" door Maria Moskofian & Christiana Chatziiordanous.
05. "Beat Of My Heart" door Ioanna Protopapa.
06. "Come And Fight For Freedom" door Eva Diva.
07. "Right In" door Emily Haralambous.
08. "I Wanna Dance (I Say Tempo)" door Charalampous "Luna" Iosif.
09. "Still" door Maria Evangelou.
10. "Dawn" door Eleni Irakleous.
11. "Magic" door Doody.
12. "Dila Den Agapo" door Charis Savva & Nearchos Evaggelou.
13. "Mine" door Christos Rialas.
14. "Shine" door Minus One.
15. "One Thing I Should Have Done" door Giannis Karagiannis.
16. "Victorious" door Yuri.
17. "Don't Give Up On Me (Just Yet)" door Apollonia.
18. "Stone In A River" door Hovig.
19. "Without Your Love" door Panagiotis Koufogiannis.
20. "Shake Dat" door Kyriakos Georgiou.

Tijdens de 'Eurochallenge' shows krijgt de vakjury het gezelschap van Christer Björkman (oud-deelnemer en Zweedse delegatieleider) en Dimitris Kontopoulos (componist en producer). Tijdens de finale krijgt de jury het gezelschap van de Franse oud-delegatieleider Bruno Berberes. Aan de finale, op zondag 01 februari, nemen zes artiesten deel en hun lot ligt dan in de handen van een vakjury (50%) en de kijkers thuis (50%).

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de eerste 'Eurochallenge' show niet aanstaande zondag (18 januari) maar wel morgenavond, vrijdag 16 januari, uitgezonden via het eerste net van de Cypriotische omroep (alsook PIK Sat) en dit tussen 21.20 en 22.30 (22.20-23.30 plaatselijke tijd). De uitzending kan ook worden gevolgd via het internet en dat kan via deze link.
(bron, logo en foto : CyBC)

15-01-2015 om 16:16 geschreven door Redactie  




VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs