Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : K3 gaat gewoon door, blonde Kathleen Aerts stapt wel uit de groep.

 We kunnen de talloze fans van K3 (Eurosong 1999) geruststellen : de groep houdt het niet voor bekeken. Wel is het zo dat de blonde zangeres Kathleen Aerts (links op de foto) de meisjesgroep zal verlaten.

Kristel Verbeke en Karen Damen gaan volgens Studio 100 met zijn tweeën voort. Eerder op de dag waren er berichten dat het trio, dat in 1999 deelnam aan de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival met "Heyah mama", het voor bekeken hield en dat K3 zou stoppen.
(bron : VRT Nieuwsflits)

23-03-2009 om 17:10 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : wordt K3 voortaan K2 ?

 Eerder vandaag berichtte de Nederlandse krant De Telegraaf op haar website dat Karen, Kristel en Kathleen van K3 (Eurosong 1999) later deze namiddag (17.00) een persconferentie zullen geven in Antwerpen en dat daar belangrijk nieuws valt te rapen.

De krant schreef toen dat het drietal wel eens uit elkaar zou gaan en dat ze elk hun eigen weg gaan bewandelen. Maar intussen meldt de krant op haar website dat één van de drie de groep zal gaan verlaten. Wordt het Karen Damen, Kristel Verbeke of Kathleen Aerts ? Later vanavond meer hierover ! 
(bron : De Telegraaf)

23-03-2009 om 16:20 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : wordt K3 opgedoekt ?

 De Nederlandse krant De Telegraaf meldt op haar website dat Karen, Kristel en Kathleen van K3 (Eurosong 1999) later deze namiddag een persconferentie zullen geven in Antwerpen en dat daar belangrijk nieuws valt te rapen.

De krant schrijft dat het drietal wel eens uit elkaar zou gaan en dat ze elk hun eigen weg gaan bewandelen. Geruchten over een split van Vlaanderens populairste meidengroep zijn niet nieuw maar ditmaal zouden die geruchten wel eens waarheid kunnen worden.

Het is intussen reeds van oktober 2007 geleden dat er nog een album op de markt kwam en de release van het nieuwe album werd vorig jaar nog uitgesteld tot dit voorjaar. Volgens de krant zullen tijdens de persconferentie naast de meisjes van K3 ook Studio 100-bazen Gert Verhulst en Hans Bourlon aanwezig zijn.

 K3 werd op één slag beroemd in Vlaanderen door hun deelname aan 'Eurosong 1999' met "Heyah mama". Jurylid Marcel Vanthilt noemde hun nummer meer iets voor kinderen, een goede raad die niet werd afgeslagen en ziedaar, het trio scoorde zowel in Vlaanderen als in Nederland de ene hit na de andere.
(bron : De Telegraaf)

23-03-2009 om 14:00 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskou 2009 : winnaar vorig jaar, Dima Bilan, tipt Hadise voor eindwinst Songfestival.

 De Rus Dima Bilan, de winnaar van het Eurovisie Songfestival van vorig jaar, tipt de Belgisch-Turkse zangeres Hadise als favoriet voor de eindzege midden mei, in Moskou.

"Ik hou echt van de Turkse inzending", zegt Bilan. "De Britse inzending kan wel een stevige concurrent worden. Het ziet ernaar uit dat het spannend wordt."

 De in Mol geboren Hadise Açikgöz neemt op dinsdag 12 mei deel aan de eerste halve finale met het nummer "Düm tek tek" wat zoveel betekent als 'Gek van jou'. Ook bij de bookmakers doet ze het redelijk goed.
(bron : Het Nieuwsblad)

23-03-2009 om 09:57 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Katerine scoort hit tegen haar zin.

 Oud-Eurosongdeelneemster Katerine Avgoustakis (Eurosong 2002-2006) staat momenteel genoteerd in de Poolse hitparade. Haar versie van "Ayo technology" kwam er vorige week de hitparade binnen en intussen staat het nummer zelfs al in de top vijf. Alleen was dat niet echt de bedoeling.

"Ik heb dat nummer ingezongen op nauwelijks een halfuurtje tijd', zucht Katerine. "Als vriendendienst voor de platenfirma, die een compilatie-cd voor kids wou uitbrengen. Ik zei toe, op voorwaarde dat mijn naam niet vermeld zou staan bij het nummer" zegt ze vandaag in Het Nieuwsblad.

Maar een fan ontdekte het nummer én via het internet belandde het nummer bij de Poolse radio. "Het positieve is natuurlijk de mogelijke opstap in het buitenland," zegt de Limburgse met Griekse roots. In eigen land blijft het intussen wachten op de release van de nieuwe single "Treat me like a lady". (bron : Het Nieuwsblad)

23-03-2009 om 09:37 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Добрый вечер Москва' : 03. BELGIE.

 Sinds eergisteren (en dit tot en met vrijdag 01 mei) tellen we dagelijks af naar de komende editie van het Eurovisie Songfestival dat op dinsdag 12, donderdag 14 en zaterdag 16 mei zal worden gehouden in de Russische hoofdstad Moskou. Voor het - inmiddels - vierde jaar op rij zetten we telkens één kandidaat voor deze editie van het jaarlijkse liedjesfestival in de schijnwerpers. Drie jaar geleden kreeg onze rubriek de naam 'Kalispera Athina', twee jaar geleden 'Hyvää iltaa Helsingin' en vorig jaar 'Dobro veče Beograde'. Dit jaar, en dit gedurende zes weken, dekt de vlag de lading in 'Добрый вечер Москва'. In totaal nemen 42 landen deel aan deze editie van het jaarlijkse liedjesfestival, eentje minder dan vorig jaar, en net als vorig jaar zijn er ook ditmaal twee halve finales. In de eerste halve finale treden, na het uiteindelijke afhaken van Georgië, achttien landen aan en in de tweede halve finale strijden negentien landen voor tien finaleplaatsen. Net als vorig jaar kiezen de kijkers thuis door middel van televoting telkens negen finalisten. De back-upjury mag uit elke halve finale nog één kandidaat aanduiden en dit wordt het hoogst gerangschikte land in de uitslag van die jury dat niet door de kijkers naar de finale gestemd wordt. 

Het land dat als derde zal aantreden tijdens de eerste halve finale, op dinsdag 12 mei, is BELGIE. Ons land is één van de zeven landen dat reeds bij het begin van het Eurovisie Songfestival (in 1956) aantrad tijdens het jaarlijkse liedjesfestival. Tot op heden heeft ons land het festival één keer gewonnen, en dit in 1986 toen de piepjonge zangeres Sandra Kim met "J'aime la vie" de Europese harten wist te veroveren. In het Noorse Bergen won ze op overtuigende wijze de eenendertigste editie van het Eurovisie Songfestival. De hoogste plaats door een Vlaamse inzending behaald tijdens het festival is de zevende plaats van Dream Express in 1977. Zes jaar geleden was ons land nog eens dicht bij een overwinning want Urban Trad strandde toen met het mooie "Sanomi" op amper twee puntjes van winnares Sertab Erener. In de meer dan vijftigjarige geschiedenis van het Songfestival ontbrak ons land tot op heden driemaal op het festivalpodium (telkens na het slechte resultaat van het jaar voordien). Dit was het geval in 1994, 1997 en 2001. Sinds 2005 kon ons land geen plaatsje in de finale bemachtigen en misschien lukt het dit jaar wel om die finale nog eens te halen.

Dit jaar is het de RTBF om de Belgische kandidaat af te vaardigen naar het Eurovisie Songfestival en op dinsdag 10 maart jongstleden bevestigde de Franstalige nationale omroep de geruchten dat Patrick Ouchène ons land zal vertegenwoordigen met "Copycat". Ouchène maakt onder meer deel uit van Runnin' Wild en is verder ook nog betrokken bij The Million Dollar Sunrise en The Domino's. Runnin' Wild combineert de beste rockabilly, country, blues en jazz en bestaat naast Ouchène nog uit Lenn Dauphin en Koen Verbeeck. Daarnaast doen ze soms beroep op Renaud Crols, Jorge Fortunato en Madé J. Reeds vijftien jaar is het één van de meest toonaangevende bands in het Europese rockabillywereldje en ze stonden al op de populairste festivals ter wereld.

 Tijdens het Eurovisie Songfestival wordt er ook aangetreden als Copycat. Het nummer met dezelfde titel is van de hand van Jacques Duvall en Miam Monster Miam. Jacques Duvall (echte naam Eric Verwilghen) componeerde eerder al voor onder meer Lio, Alain Chamfort, Jane Birkin, Marka en Telex (ESF 1980). Bekende nummers zijn onder meer "Banana split", "Sage comme une image" en "Amicalement vôtre" om er maar een paar te noemen. Hij kan bogen op een carrière die al meer dan drie decennia in beslag neemt. De muziek komt van Miam Monster Miam, pseudoniem voor de uit Seraing afkomstige Benjamin Schoos. Voor het arrangement van het nummer tekende Christian Martin, onder meer bekend van het arrangement van "Dans ma rue", een nummer waarmee Philippe Swan in 1988 een hit scoorde. Philippe Swan is op zijn beurt dan weer de man achter het nummer "Dis oui" waarmee zangeres Mélanie Cohl in 1998 ons land een zesde plaats bezorgde tijdens het Eurovisie Songfestival in het Britse Birmingham. Meer nieuws over Patrick Ouchène kan je op zijn MySpace terugvinden en meer over Runnin' Wild kan je op hun MySpace terugvinden.

"Copycat" (tekst : Jacques Duvall ; muziek : Benjamin Schoofs)

Way down in Memphis, Tennessee
There's a guy looking just like me
Wearing the same blue suede shoes
Singing the same old blues

Way down in the U.S. of A.
There's a guy doing things my way
Combing the same greasy hair
Hugging the same teddy bear

He's a copycat
Trying to steal my soul
But he's too fat
To rock'n'roll

Way down in the deep deep South
There's a guy with a girly mouth
Eating the same banana sandwich
Dressed in the same kind of kitsch

Way down by the Mississippi river
There's a guy with a voice that quivers
Driving the same Cadillac car
Chasing the same lucky star

He's a copycat
Trying to steal my soul
But he's too fat
To rock'n'roll

Way down in America
There's a guy, rich and arrogant
Dating my fair Priscilla
He makes me want to hire a killer !

Way down in the land of the brave
There's a guy lying in his grave
Cause nobody duplicating my jive
Will never get away with that alive

He was a copycat
Trying to steal my soul
Now he's too dead

MORGEN : voorstelling van de Wit-Russische kandidaat, Petr Elfimov. (foto :
 Eurovision.tv)

23-03-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiev 2009 : Rusland start zoektocht naar inzending Junior Eurovisie Songfestival.

 De Russische omroep RTR gaat op zoek naar een inzending voor de zevende editie van het Junior Eurovisie Songfestival, dat op zaterdag 21 november eerstkomende zal gehouden worden in de Oekraïense hoofdstad Kiev.

Net als vorig jaar verloopt de selectie ook dit jaar in drie fases. Een eerste fase omvat regionale voorrondes waarbij elke regionale zender in totaal maximaal vijf kandidaten mag afvaardigen. Deze selectie ging van start op dinsdag 03 maart jongstleden en duurt nog tot maandag 20 april eerstkomende. De kandidaten zijn tijdens deze voorronde niet verplicht om hun festivalnummer ten gehore te brengen.

In een tweede fase, tijdens de maand mei, worden alle inzendingen beoordeeld door een vakjury en deze zal de twintig beste kandidaten selecteren. Deze twintig mogen dan deelnemen aan de nationale finale. De winnaar zal worden gekozen door televoting (telefoon en sms). (bron : RTR)

22-03-2009 om 20:13 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiev 2009 : Oekraïne kiest op zondag 07 juni de kandidaat voor het Junior Eurovisie Songfestival.

 Zoals we eerder reeds berichtten vindt op zaterdag 21 november eerstkomende in de Oekraïense hoofdstad Kiev de zevende editie plaats van het Junior Eurovisie Songfestival. Het gastland gaat sinds maandag 09 februari op zoek naar inzendingen voor de nationale selectie. 

De nationale omroep NTU wacht alle inzendingen in tot en met donderdag 16 april eerstkomende. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 april vinden er castings plaats waarbij alle kandidaten zullen worden uitgenodigd. Een dag later, op zondag 26 april, vindt de halve finale plaats met in totaal dertig kandidaten waaruit twaalf finalisten door een vakjury worden gekozen.

Die twaalf zullen tussen zondag 24 mei en maandag 08 juni in afzondering gaan alwaar ze voorbereid zullen worden op de finale. Op zondag 31 mei geven de finalisten een eerste optreden alwaar ze zullen aantreden met een ander nummer dan hun inzending. Een week later, op zondag 07 juni, vindt de finale plaats en de kandidaat voor het Junior Eurovisie Songfestival zal gekozen worden door een vakjury en door de kijkers thuis (televoting). (bron : NTU)

22-03-2009 om 16:59 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : nieuw album Ketnetpop Juniors 2009 nu beschikbaar.

 Begin volgende maand vindt in de Antwerpse Zuiderkroon de tweede editie plaats van Ketnet Pop. Momenteel staan er in totaal vijf concerten op het programma. Kaarten (15,00 €) kunnen nog steeds aangekocht worden via Sherpa. De optredens gaan door op woensdag 08 (18.00), donderdag 09 (14.00 en 18.00) en zaterdag 11 april (14.00 en 18.00).

 In navolging van de eerste editie, vorig jaar, werd ook dit jaar een album uitgebracht. In totaal staan er vijftien nummers op het album met daarbij de Engelse versie van "Shut up!", het nummer waarmee Oliver afgelopen november deelnam aan de zesde editie van het Junior Eurovisie Songfestival.

* tracklist :

01. "Samen sterk" (remix 2009) door Ketnet Pop Juniors 2.
02. "Pommelien" door Mijn broer en ik (Junior Eurosong 2007).
03. "Where are you now" door Oliver (JESF 2008) feat. Jessica (lid van het duo Jess 'n Emmy, Eurokids 2005).
04. "Ik hou van muziek" (remix 2009) door Guust (Junior Eurosong 2008).
05. "Vijftien" door Jessica (lid van het duo Jess 'n Emmy, Eurokids 2005).
06. "Jongens en meisjes" door Jasper (Junior Eurosong 2007) & Toon (lid van het duo Swing, Junior Eurosong 2007).
07. "Shut up" (Engelse versie) door Oliver (JESF 2008).
08. "Volwassen zijn" door Matt (Eurokids 2005).
09. "Telkens ik niet bij jou kan zijn" door Yuri (lid van de groep Attic, Eurosong for Kids 2006).
10. "Hoe mooi de wereld is" door Vince (Junior Eurosong 2008).
11. "Ik voel me zo verdomd alleen" door Guust (Junior Eurosong 2008).
12. "Ik ben niet van jou" door Mona (Junior Eurosong 2007).
13. "Un nouveau rêve" (remix 2009) door Chloé (Junior Eurosong 2008).
14. "Shake je los" door Ketnet Pop Juniors 2.
15. "Everytime that you walk away" door Yuri (lid van de groep Attic, Eurosong for Kids 2006)(bonustrack).

"KetnetPop - de hits" ligt sinds vrijdag 13 maart jongstleden in de winkelrekken en het album komt dit weekend de Album Top 100 binnen op een drieënzestigste plaats.
(bron : Ultratop)

22-03-2009 om 15:58 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jes' : "Ça plane pour moi" van Plastic Bertrand terug van onder het stof gehaald.

 De commerciële zender vtm pakt vanaf aanstaande woensdag, 25 maart, uit met 'Jes', een nieuwe dertiendelige drama-comedyreeks over een jonge vrouw die een nieuw leven begint in Brussel.

De serie begint als Jes besluit om, op de dag waarop ze samen met haar vriend Gert (Axel Daseleire) naar Shanghai moet vertrekken, niet mee te gaan. Gert gaat naar China en Jes kiest voor het singlebestaan in Brussel. Daarbij krijgt ze steun van haar zus Michelle (Kadèr Gürbüz), haar macho homovriend John (Johan Heldenbergh), de cynische Pro Deoadvocaat Luc (Koen De Graeve) en haar nieuwe beste vriendin, kunstenares en flapuit Sofia (Pascale Platel, lid vakjury 'Junior Eurosong 2008').

 Als begingeneriek kozen de makers voor "Ça plane pour moi", het nummer waarmee Plastic Bertrand in 1977 een internationale hit scoorde. Bertrand is één van de bestverkopende Belgische artiesten ooit met een verkoop van meer dan twintig miljoen albums. In 1987 nam hij in Brussel deel aan het Eurovisie Songfestival en verdedigde hij er de Luxemburgse kleuren met "Amour amour". Met een totaal van vier punten (twee uit Portugal en twee uit het Verenigd Koninkrijk) legde hij beslag op een eenentwintigste en voorlaatste plaats.

Midden november vorig jaar bracht hij zijn jongste album "Dandy bandit" op de markt. Op dat album staan in totaal elf nummers waaronder "Machine!", een nummer dat in 2005 op single werd uitgebracht.

 tracklist "Dandy bandit" :

01. "Edgar Allan proust".
02. "Amsterdam".
03. "Les imbéciles".
04. "Lady Barbarella".
05. "Je m'emmerde".
06. "Les animaux".
07. "Machine!".
08. "Fragile".
09. "Match de boxe".
10. "Il fait beau".
11. "Tous des voyous".
   
De reeks is vanaf woensdag wekelijks te zien op vtm rond de klok van 21.40 en dat is na 'Op zoek naar Maria' waarin presentator Koen Wauters (Eurosong 1989, ESF 1991) op zoek gaat naar de Vlaamse Julie Andrews. (bron en foto 'Jes' : vtm)

22-03-2009 om 15:12 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Добрый вечер Москва' : 02. TSJECHIE.

 Sinds gisteren (en dit tot en met vrijdag 01 mei) tellen we dagelijks af naar de komende editie van het Eurovisie Songfestival dat op dinsdag 12, donderdag 14 en zaterdag 16 mei zal worden gehouden in de Russische hoofdstad Moskou. Voor het - inmiddels - vierde jaar op rij zetten we telkens één kandidaat voor deze editie van het jaarlijkse liedjesfestival in de schijnwerpers. Drie jaar geleden kreeg onze rubriek de naam 'Kalispera Athina', twee jaar geleden 'Hyvää iltaa Helsingin' en vorig jaar 'Dobro veče Beograde'. Dit jaar, en dit gedurende zes weken, dekt de vlag de lading in 'Добрый вечер Москва'. In totaal nemen 42 landen deel aan deze editie van het jaarlijkse liedjesfestival, eentje minder dan vorig jaar, en net als vorig jaar zijn er ook ditmaal twee halve finales. In de eerste halve finale treden, na het uiteindelijke afhaken van Georgië, achttien landen aan en in de tweede halve finale strijden negentien landen voor tien finaleplaatsen. Net als vorig jaar kiezen de kijkers thuis door middel van televoting telkens negen finalisten. De back-upjury mag uit elke halve finale nog één kandidaat aanduiden en dit wordt het hoogst gerangschikte land in de uitslag van die jury dat niet door de kijkers naar de finale gestemd wordt. 

Het land dat als tweede zal aantreden tijdens de eerste halve finale, op dinsdag 12 mei, is TSJECHIE. Samen met Georgië nam het land twee jaar geleden voor het eerst deel aan het jaarlijkse liedjesfestival. Sinds begin 1993 zijn Tsjechië en Slowakije twee afzonderlijke staten. Slowakije nam in datzelfde jaar reeds deel aan de voorronde voor het Eurovisie Songfestival maar kon zich niet kwalificeren. Nadien nam het land nog driemaal deel aan het liedjesfestival : in 1994 (negentiende), 1996 (achttiende) en in 1998 (eenentwintigste). Dit jaar is Slowakije, na een afwezigheid van elf jaar opnieuw van de partij (later meer daarover). Op Tsjechië was het dus wachten tot twee jaar geleden. Als nieuwkomer moest het land eerst aantreden tijdens de halve finale en met "Malá dáma" eindigde de groep Kabát op een allerlaatste plaats met amper één puntje. Vorig jaar vaardigde het land zangeres Tereza Kerndlová af naar het festival en tijdens de tweede halve finale strandde ze met "Have some fun" op een achttiende en voorlaatste plaats met negen punten.

Op vrijdag 30 januari maakte de Tsjechische nationale omroep ČT bekend dat de groep Gypsy.cz werd aangeduid voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival. Tsjechië koos voor het eerst de kandidaat intern en de keuze viel dus op de groep die zowel in 2007 ("Muloland") als vorig jaar ("Benga beating") deelnam aan de nationale selectie. Op zaterdag 28 februari jongstleden stelde de groep twee nummers voor tijdens het programma 'Noc s Andělem'.

De kijkers thuis konden tussen zondag 01 maart en zaterdag 14 maart hun voorkeur kenbaar maken en tijdens datzelfde programma vorige week bekendgemaakt dat "Aven romale" het gehaald heeft op "Do you wanna".

 Gipsy.cz bestaat sinds 2006 en bestaat uit Radoslav 'Gipsy' Banga (zang, rap, beatbox), Vojta 'Béla' Lavička (zang en viool), Petr 'Durman' Surmaj (accordeon, gitaar en zang) en Jan 'Rotvajler' Surmaj (contrabas). De voorbije jaren stonden ze reeds op heelwat festivals gaande van het bekende Glastonbury Festival over  'Coleur locale' in Brussel tot zelfs in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel.

Intussen brachten ze ook reeds twee albums op de markt : "Romano hip hop" in 2006 en vorig jaar "Reprezent". Uit hun groepsnaam valt af te leiden dat ze meestal zigeunermuziek ten gehore brengen en dit verpakt in een jasje van hiphop, rap en r'n'b. Meer nieuws over de groep kan je op hun website terugvinden.

"Aven romale" (tekst en muziek : Radoslav 'Gipsy' Banga)

They use to call me Gipsy, hello there.
It means no problem to me, I don´t care.
Till I've got microphone making you act
I love to be that gipsy rat.

Rap 1 :

Word ain't key to me.
I can't think that eazly.
If you keep that energy
Gipsy sounds like symphony.
Hate me or love me Baby.
Speed up from null to eighty.
In next three seconds music turns you to slave it.

Ref :

Aven Romale !
If you really wanna understand, just sing it with me, dadada.
Aven Romale
I can make you really feel like Gipsy.
A da da da

Aven Romale !
If you really wanna understand, just sing it with me, dadada.
Aven Romale
I can make you really feel like Gipsy.
Music is that miracle
Rhytm is the mirror.
That's right. (Česko in da house !)

It's truth that Gipsies are just everywhere.
I means no problem to me, I don't care.
Listen the song and free your frozen mind.
And let the colours all behind.

I (can make feel like)
Gipsy (let color behind).
Free (your Gipsy inside of your music soul to be like)
Oh ! (and what the wonder)
Truth (you got it inside)
Aven Čech, Jágr, Pivo, come together once more

Rap 2 :

Aven Romale !
Ma ker the šun man more !
Listen and don't matter where you from
I'll make you jump, say it :
Aven Romale !
Praha Brno Normale.
Češí ví – my name is Gee, so everybody rock with me, please :

Ref :

I feel something wrong made us separate the world on pieces,
we got eyes and we still stay all so blind.

Ref : 


MORGEN : voorstelling van de Belgische kandidaat, Copycat. (foto :
 Eurovision.tv)

22-03-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vers van de pers' (21-03-2009).

 Sinds vorig weekend zijn alle inzendingen gekend die midden mei gaan strijden om de overwinning tijdens de 54e editie van het Eurovisie Songfestival. Wij kunnen op deze zaterdag het nieuws op muzikaal vlak voor jou mooi op een rijtje zetten in 'Vers van de pers'. Het Songfestivalcircus blijft de volgende weken op volle toeren draaien en ook deze week hebben we een aantal nieuwigheden uit binnen- en buitenland.

 In Zweden verscheen eerder deze maand (woensdag 11 maart) een nieuwe single van Erik Segerstedt. Als lid van E.M.D. nam hij dit jaar deel aan de nationale selectie en het trio wist vorige week zaterdag met "Baby goodbye" de derde plaats in de wacht te slepen tijdens de finale. Zijn nieuwe single, "Saturday night" staat deze week reeds in de Zweedse hitparade.

 En we blijven nog eventjes in Zweden want sinds afgelopen woensdag, 18 maart, ligt er een nieuw album van Caroline af Ugglas (MF 2007-2009) in de winkelrekken. Op "Så gör jag det igen" staan in totaal twaalf nummers waaronder "Snälla snälla" waarmee ze vorige week zaterdag nipt het ticket richting Moskou miste. Haar album "Joplin på Svenska" (2007) werd op maandag 09 maart jongstleden opnieuw uitgebracht.

 Van Zweden gaan we richting Duitsland want sinds gisteren, vrijdag 20 maart, ligt een nieuw album van Ingrid Peters (ESF 1986, Ein Lied für Jerusalem 1979, Ein Lied für München 1983) in de winkelrekken. Op "Es trommelt" staan in totaal vijftien nummers waaronder een aantal nummers die reeds vorig jaar op single werden uitgebracht. Ook "Ein Gefühl", haar jongste single, vinden we op het album terug.
 
 En ook Mary Roos (ESF 1972-1984, Ein Lied für Amsterdam 1970, Ein Lied für Stockholm 1975, Ein Lied für Harrogate 1982) heeft sinds gisteren, vrijdag 20 maart, een nieuw album op de markt. "Gezeiten" bevat in totaal veertien nummers waaronder ook haar jongste single "Nobody's perfect". 

 Tot slot eindigen we zoals steeds met een paar korte berichten. Sinds gisteren, vrijdag 20 maart, ligt het nieuwe album "Undress to the beat" van de Duitse zangeres Jeanette in de winkelrekken. Als Jeanette Biedermann eindigde ze tien jaar geleden tijdens de Duitse selectie voor het Eurovisie Songfestival (Countdown Grand Prix 1999) met "Das tut unheimlich weh" op een vierde plaats. De gelijknamige titeltrack van het nieuwe album is sinds eind vorige maand reeds als single beschikbaar. Ook al gisteren verscheen de Zwitserse inzending van dit jaar, "The highest heights" van Lovebugs, op single. Het nummer is ook terug te vinden op het jongste album van de groep dat eerder dit voorjaar werd uitgebracht. Sinds afgelopen maandag, 16 maart, is er de nieuwe single van Roel Vanderstukken (tweede plaats eerste seizoen 'Steracteur sterartiest). "Hart & ziel" is van de hand van Peter de Wijn. Hij is ook onder meer verantwoordelijk voor "Shangri-la" de Nederlandse Songfestival uit 1988 van Gerard Joling. Deze nieuwe single is meteen ook de voorbode van het debuutalbum van Vanderstukken, "De smaak van water".

Een nieuwe afspraak maken we voor aanstaande zaterdag. Ondertussen wensen we je alvast heel veel luisterplezier !

21-03-2009 om 20:42 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskou 2009 : nieuwe remix van Nederlandse Songfestivalinzending slaat aan.

 De Toppers (ESF 2009) lijken in eigen land af te stevenen op een dikke hit met de remixversie van hun Songfestivalinzending "Shine". Deze nieuwe versie, van de hand van dj John Marks, stijgt dit weekend in de vierde week notering van een dertigste naar een tweede plaats. Eind vorige maand kwam de single de Top 100 binnen op een twaalfde plaats en een weekje later daalde het nummer twintig plaatsen. Vorige week konden twee plaatsen winst worden geboekt maar naar aanleiding van de release van de nieuwe versie, vorige week vrijdag, wordt dit weekend achtentwintig plaatsen geboekt.

Daarmee behaalt "Shine" de hoogste positie ooit dat door een Nederlandse Songfestivalinzending werd bereikt. In 1975 ("Dinge-dong", Teach In) en 1976 ("The party is over", Sandra Reemer) kwamen de Nederlandse inzendingen niet verder dan de derde plaats. In de enige echte 'Nederlandse Top 40' (Radio 538) stijgt het trio in de derde week notering van een negenentwintigste naar een eenentwintigste plaats. (bron : Dutchcharts, Radio 538)

21-03-2009 om 16:22 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Stef Bos in het huwelijksbootje gestapt met Zuid-Afrikaanse.

 Eind februari is zanger Stef Bos (ESF 1989) in alle stilte getrouwd met de Zuid-Afrikaanse Varenka Paschke. Zij is beeldende kunstenares en het stel bracht onlangs nog het opmerkelijke boek 'Stillewe' op de markt.

Het nieuws van het huwelijk lekte uit omdat Stef zich schriftelijk excuseerde bij de toeschouwers die een ticket hadden gekocht voor zijn voorstellingen in Eindhoven (verplaatst naar dinsdag 02 juni) en Hengelo (verplaatst naar vrijdag 29 mei). Beide voorstellingen werden geannuleerd voor de huwelijksplechtigheid.

Stef schreef in zijn boodschap : "Door een positieve noodtoestand in mijn privéleven heb ik voor het eerst in 15 jaar twee voorstellingen verplaatst. Mijn excuses daarvoor. Maar positieve dingen in je privéleven mag je NOOIT uitstellen."

Stef Bos is de componist en tekstschrijver van de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival van 1989. Zijn toenmalige vriendin Ingeborg zong in het Zwitserse Lausanne "Door de wind" naar een negentiende plaats op een totaal van tweeëntwintig deelnemers. (bron : TV Familie)

21-03-2009 om 13:35 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hartelijke groeten aan iedereen' : vanavond zijn Nicole en Hugo te gast bij Sofie Van Moll.

 Op zondag 21 december jongstleden kon je op Eén kijken naar de oproepaflevering van het nieuwe mobiliserend programma 'Hartelijke groeten aan iedereen'. Tijdens dit programma gaat presentatrice Sofie Van Moll (Eurosong 2004) samen met de Eén-kijker een visitekaartje maken om ons en onze natie voor te stellen aan buitenaards leven.

In 1977 stuurde de NASA een gouden plaat de ruimte in om de mens voor te stellen aan buitenaardse wezens. De plaat bevatte foto's, geluiden, muziekfragmenten en begroetingen in 55 talen. In het Nederlands was de begroeting 'Hartelijke groeten aan iedereen' (website).

Anno 2009 is het gros van de informatie op de plaat echter hopeloos achterhaald. Daarom zal Sofie Van Moll samen met jou een nieuwe gouden plaat samenstellen. Om het ding de ruimte in te krijgen, roept ze de hulp in van Tom Waes, die als 'Raketman' de aardbol afspeurt naar een geschikte raket om de plaat te lanceren.

 Om te weten te komen wat er zeker niet mag ontbreken op zo'n plaat, wendt Sofie zich tot de 'Raad van de Gouden Plaat', een bonte verzameling van bekende en slimme medemensen die een aanzet zullen geven voor de inhoud van de drager.

'De Raad van de Gouden Plaat' bestaat uit Phara De Aguirre, Guido Belcanto, Maaike Cafmeyer, Stijn Meuris, Yasmine (voorzitster vakjury 'Eurosong 2006'), Geert Hunaerts en Jens Mortier. Zij zonderden zich in november enkele dagen af en dachten na over hoe de nieuwe gouden plaat eruit moet zien.

* de zevende aflevering :

Deze week in 'Hartelijke groeten aan iedereen' komt het lievelingsthema van Sofie aan bod : 'Graag Zien'. 'Graag Zien' is vanzelfsprekend ook het favoriete thema van Nicole en Hugo (ESF 1971-1973, Eurosong 2004). Zij schuiven mee aan tafel en vertellen Sofie over het geheim van hun prachtige relatie. Phara De Aguirre doet haar bijdrage als lid van de 'Raad van de Gouden Plaat' en Mieke Mievis is van de partij om naakte cijfers in verband met liefde en seks voor te schotelen.

Sofie stelt natuurlijk weer vier inzendingen voor die met elkaar in competitie gaan om de ruimte in te mogen.

'Hartelijke groeten aan iedereen', de zevende aflevering VANAVOND om 21.25 op Eén. Meer nieuws en informatie krijg je op de website van het programma. (bron en logo : Eén ; foto Sofie : VRT)

21-03-2009 om 12:43 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskou 2009 : Belgische Songfestivalkandidaat, Patrick Ouchène, wil geen Belg worden.

 Eind februari pakte het weekblad Story uit met het ophefmakend bericht dat Patrick Ouchène eigenlijk geen Belg is. De man die dit jaar als Copycat ons land zal vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, woont in het Brusselse, maar hij is een uitgeweken Parijzenaar van Marokkaanse origine. Dat nieuws kon je bij ons toen in absolute primeur lezen (archief).

Vandaag pakt Het Nieuwsblad in haar zaterdageditie uit met het nieuws dat Ouchène geen Belg wil worden. "Voor mij hoeft een Belgische identiteitskaart niet." Al voegt hij er lachend aan toe dat, als ze ooit de Brusselse nationaliteit erkennen, hij daar resoluut zal voor gaan.

Dat hij als Fransman ons land op dinsdag 12 mei vertegenwoordigt, ziet Ouchène niet als een rariteit. "Ik ben een Belgisch product. Ik spreek Frans, maar ook een beetje Nederlands. Mijn muzikanten komen uit Luik en Antwerpen, ik ben een Brusselaar. Uiteindelijk zijn we allemaal Europeanen." De nu 43-jarige Ouchène verhuisde op zijn derde met zijn ouders van Parijs naar Brussel.
(foto : RTBF)

21-03-2009 om 11:36 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : 'Genk on Stage 2009' met onder meer Hadise, Brahim en de Meisjes (Andrea Croonenberghs, Sabien Tiels en Sofie Van Moll).

 Na een meer dan geslaagde zesde editie, vorig jaar, maakt men zich in het Limburgse Genk stilaan op voor een nieuwe editie van 'Genk on Stage'. De zevende editie van dit muziekfestival vindt plaats van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juni.

Inmiddels zijn reeds een aantal namen bekend van artiesten die dat laatste weekend van juni hun opwachting zullen maken. Zo kan je er onder meer Daan, Sioen, Gorki, Lemon, Soldout, Bob Geldof, Clearwater, Hadise (ESF 2009), Brahim (Eurosong 2006-2008), Frank Boeijen, Kid Creole And The Coconuts, Sound of Stereo, Jasper Erkens, Meisjes en Commonphase aan het werk zien.

 Meisjes bestaat uit Andrea Croonenberghs (voorzitter vakjury 'Eurosong 2002'), Sofie van Moll (Eurosong 2004) en Sabien Tiels (De Gouden Zeemeermin 1996), en het zijn drie dames met een heel verschillende achtergrond. Maar met éénzelfde passie : de liefde voor het Nederlandstalige lied. Drie dames die weten hoe ze op een hoogst persoonlijke manier een nummer moeten vertolken.

Ook dit jaar zal het festival gratis toegankelijk zijn en binnenkort krijg je meer nieuws op de 
website van 'Genk on Stage'. (bron : Festivalnoise)

21-03-2009 om 11:22 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEKIJK HIER DE OFFICIELE VIDEO'S VAN DE SONGFESTIVALINZENDINGEN VAN DIT JAAR.
 Eurovision.tv heeft intussen de video's van 42 inzendingen voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival op haar YouTube-kanaal geplaatst. Ook wij zetten hieronder de video's voor jou op een rijtje.

Wil je meer te weten komen over een inzending van een bepaald land dan klik je gewoon op het desbetreffende land en kom je dan meteen terecht in onze reeks 'Добрый вечер Москва'.

Als toemaatje kan je ook de videoclip van de Georgische inzending bekijken. Zoals eerder bekendraakte neemt het land uiteindelijk toch niet deel aan de 54e editie van het Eurovisie Songfestival.

*** EERSTE HALVE FINALE : dinsdag 12 mei - achttien landen.

01. MONTENEGRO

02. TSJECHIE

03. BELGIE

04. WIT-RUSLAND

05. ZWEDEN

06. ARMENIE

07. ANDORRA

08. ZWITSERLAND

09. TURKIJE

10. ISRAEL

11. BULGARIJE

12. IJSLAND

13. FYROM

14. ROEMENIE

15. FINLAND

16. PORTUGAL

17. MALTA

18. BOSNIE-HERZ.

*** TWEEDE HALVE FINALE : donderdag 14 mei - negentien landen.

01. KROATIE

02. IERLAND

03. LETLAND

04. SERVIE

05. POLEN

06. NOORWEGEN

07. CYPRUS

08. SLOWAKIJE

09. DENEMARKEN

10. SLOVENIE

11. HONGARIJE

12. AZERBEIDZJAN

13. GRIEKENLAND

14. LITOUWEN

15. MOLDAVIE

16. ALBANIE

17. OEKRAINE

18. ESTLAND

19. NEDERLAND


*** FINALE : zaterdag 16 mei - vijfentwintig landen - telkens tien landen uit de beide halve finales samen met gastland Rusland en de 'Big 4' (Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk).

03. FRANKRIJK

10. RUSLAND

17. DUITSLAND

23. VER. KONINKRIJK

25. SPANJE

- GEORGIE (*)


(bron : Eurovision.tv)

21-03-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Добрый вечер Москва' : 01. MONTENEGRO.

 Vanaf vandaag (en dit tot en met vrijdag 01 mei) tellen we dagelijks af naar de komende editie van het Eurovisie Songfestival dat op dinsdag 12, donderdag 14 en zaterdag 16 mei zal worden gehouden in de Russische hoofdstad Moskou. Voor het - inmiddels - vierde jaar op rij zetten we telkens één kandidaat voor deze editie van het jaarlijkse liedjesfestival in de schijnwerpers. Drie jaar geleden kreeg onze rubriek de naam 'Kalispera Athina', twee jaar geleden 'Hyvää iltaa Helsingin' en vorig jaar 'Dobro veče Beograde'. Dit jaar, en dit gedurende zes weken, dekt de vlag de lading in 'Добрый вечер Москва'. In totaal nemen 42 landen deel aan deze editie van het jaarlijkse liedjesfestival, eentje minder dan vorig jaar, en net als vorig jaar zijn er ook ditmaal twee halve finales. In de eerste halve finale treden, na het uiteindelijke afhaken van Georgië, achttien landen aan en in de tweede halve finale strijden negentien landen voor tien finaleplaatsen. Net als vorig jaar kiezen de kijkers thuis door middel van televoting telkens negen finalisten. De back-upjury mag uit elke halve finale nog één kandidaat aanduiden en dit wordt het hoogst gerangschikte land in de uitslag van die jury dat niet door de kijkers naar de finale gestemd wordt. 

Het land dat de eerste halve finale, op dinsdag 12 mei, mag openen is MONTENEGRO (Crna Gora). Ook vorig jaar kreeg het land deze startpositie reeds toegewezen. De staat Joegoslavië (bestaande uit Bosnië-Herzegovina, Kroatië, Macedonië, Montenegro, Servië en Slovenië) nam tussen 1961 en 1991 met wisselend succes deel aan het Eurovisie Songfestival. Slechts éénmaal (in 1989) werd het festival gewonnen door de groep Riva met "Rock me". In april 1992 viel de Socialistische Federale Republiek van Joegoslavië uit elkaar en bleven enkel Servië en Montenegro over die onder de naam Federale Republiek van Joegoslavië datzelfde jaar deelnamen aan het liedjesfestival. Onder de naam Servië-Montenegro werden de twee landen begroet in 2004 tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Het land eindigde meteen op de tweede plaats tijdens de finale dat jaar met "Lane moje" gezongen door Željko Joksimović, vorig jaar gastheer tijdens het festival. Een jaar later, in 2005, was er heelwat commotie rond de nationale finale. De Servische juryleden gaven punten aan Montenegrijnse kandidaten, maar Montenegrijnse juryleden gaven geen punten aan de Servische kandidaten. Daardoor kon de Montenegrijnse groep No Name naar het Songfestival alwaar het met "Zauvijek moja" op een zevende plaats eindigde. Drie jaar geleden deden dezelfde feiten zich opnieuw voor en kwam er hevig protest van de Servische nationale omroep. Het kwam zo ver dat er van Servische kant geen steun was voor No Name (de winnaars) en uiteindelijk werd beslist om geen kandidaat af te vaardigen naar Athene. Op 21 mei 2006 besliste de Montenegrijnse bevolking om voortaan als onafhankelijk land verder te gaan en in 2007 nam het voor het eerst als zelfstandige staat deel aan het Eurovisie Songfestival. Stevan Faddy eindigde met "Hajde kroči" tijdens de halve finale op een tweeëntwintigste plaats. Vorig jaar wist Stefan Filipović met "Zauvijek volim te" tijdens de eerste halve finale beslag te leggen op een veertiende plaats.

Eind december maakte de Montenegrijnse nationale omroep RTCG bekend dat de kandidaat voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival intern zou gekozen worden. Tot en met dinsdag 20 januari konden componisten, tekstschrijvers en artiesten hun kandidatuur stellen voor die interne selectie. In totaal ontving de omroep tweeëntwintig inzendingen en uit dat aantal werd op vrijdag 23 januari door een zevenkoppige jury unaniem het nummer "Just get out of my life" gekozen. Het wordt vertolkt door zangeres Andrea Demirović.

 Andrea Demirović (Podgorica, 17 juni 1985) nam in 2005 deel aan de Servisch-Montenegrijnse nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival en met "Šta ce mi dani" eindigde ze op een vijfde plaats tijdens de finale. Ook tijdens 'Montevizija', de Montenegrijnse voorselectie, was ze reeds vijfde geëindigd. Vorig jaar nam ze opnieuw deel aan de nationale selectie. Tijdens die finale, die enkel diende om de kandidaat aan te duiden, strandde ze op een tweede plaats na winnaar Stefan Filipović.

Ze studeerde af aan de muziekschool in Bar (piano). Op vijftienjarige leeftijd verhuisde ze naar Kotor om daar haar muziekschool af te werken (solozang). Momenteel studeert ze aan de Muziekacademie in Citinje alwaar ze een diploma muziekpedagogie hoopt te behalen. In 2002 verscheen ze voor het eerst voor een publiek tijdens het Suncale Skale festival in Herceg Novi. Dit zorgde meteen voor een keerpunt in haar carrière en heelwat optredens in binnen- en buitenland volgden.

Drie jaar geleden verscheen haar eerste album, "Andrea" en intussen wordt volop gewerkt aan een nieuw album. Haar nummer is van de hand van Jose Juan Santana Rodriguez en hij werkte hiervoor samen met Bernd Meinunger en Ralph Siegel. Meinunger en Siegel zijn in Eurovisiemiddens alvast geen onbekenden en werkten in het verleden vaak samen.

"Just get out of my life" (tekst : Bernd Meinunger en Jose Juan Santana Rodriguez ; muziek : Ralph Siegel)

Everybody's sayin your love is like a prison
Everybody's tryin' to help me to come free
Everybody's talkin‘ bout all the things i'm missin'
And for all them reasons i must agree
It's too dangerous when we touch
And I love you much too much
Get out of my life - babe

Just get of my out of my
Out of my head (sing : outta )
Just get out of my out of my
Out of my bed
It's beyond belief but true -
I became a slave to you

Just get out of my out of my
Out of my dreams
Just get out of my
Out of my scenes
Where I lose all of my drive -
While I'm fighting to survive

Just get out of my life -
Get out of my life

You are like a moonbeam that makes feel so lonely
You are like a mountain and I'm afraid to fall
Every time I'm certain you are my one and only
I know if you leave me I'll lose it all
Cos you're overwhelming me
You're too perfect can't you see-

Please get out of my life
Just get out of my out of my
Out of my head
Just get out of my out of my
Out of my bed
It's beyond belief but true -
I became a slave to you

Just get out of my out of my
Out of my dreams
Just get out of my
Out of my scenes
Where I lose all of my drive -
While I'm fighting to survive
Just get out of my life

Because i love you
More than you will ever know
Would be hard to let you go -
But get out of my life-

Get out of my life

It's beyond belief but true - i became a slave to you
Just get out of my out of my
Out of my dreams
Just get out of my
Out of my scenes
Where i lose all of my drive -
While i'm fighting to survive-
Just get out of my life -

Get out of my way-
Hey - or just stay !! 


MORGEN : voorstelling van de Tsjechische kandidaat, Gipsy.cz. (foto :
Eurovision.tv)

21-03-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

 Net voor het weekend zijn we opnieuw op post met 'Een avondje uit'. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten ook nu weer bij ons op de eerste rij.

Ingeborg Ingeborg (ESF 1989) gaat de komende weken nog de boer op tijdens het tweede seizoen van haar theatertour 'Laat mij zingen'. Meer informatie krijg je op haar website maar we geven hier alvast de data alsook de plaatsen mee.

zaterdag 21 maart : Cultuurcentrum De Kruisboog - Tienen (aanvang : 20.15)(optreden met band).
zaterdag 04 april : GC De Maere - Tielt-Winge (aanvang : 20.15)(optreden met pianist).
dinsdag 21 april : CC Diest - Diest (aanvang : 14.00)(optreden met pianist).


 'ABBA Mania' wordt een concert met een ongelooflijk eerbetoon aan de legendarische Zweedse groep (MF 1973, ESF 1974). Vier jonge artiesten die zichzelf als rasechte ABBAfans beschouwen, willen ABBA's allerlaatste concert van 1982 opnieuw enig leven in blazen. Ze maken daarbij gebruik van de typische ABBA-details zoals de lyrics, de belichting, kleuren, choreografie, kostuums, de discobol... zelfs tot aan het Zweeds accent toe. De onvergetelijke deuntjes en eeuwige successen zoals "Mamma mia", "Fernando" en "Money, money" en daarbij nog het gouden universum met bijhorende glinsters, stonden steeds weer op de affiche van ABBA's belangrijkste successcenes door de jaren en door de hele wereld heen.

De ode die plaats vindt op donderdag 02 april te Hasselt is dan ook gebaseerd op de authenticiteit van hun succes. Ook "Waterloo" en "S.O.S." zullen het enthousiasme bij het publiek doen losbarsten.

Kaarten voor dit unieke optreden, dat om 20.00 van start gaat, kunnen nog steeds worden aangekocht. De prijs van de tickets is vastgesteld op 29,00 - 32,00 en 36,00 € en kan je bestellen via Sherpa.


 'Zeven zonden in concert' is een verrassende muzikale reis van twee uur met het allermooiste dat het Nederlandstalige lied te bieden heeft, maar natuurlijk ook met de nodige sfeer en ambiance, zoals alleen Christoff (Eurosong 1993-2002) deze in de theaters weet te brengen. Ook zijn grote hits als "Als ik in je blauwe ogen kijk", "Onder de toren" en "De optimist" mogen niet ontbreken ! 'Zeven zonden' is een muzikaal spektakel van de bovenste plank, waarbij Christoff live begeleid wordt door zes muzikanten.

Wij zetten hieronder de data op een rijtje.

* donderdag 30 april : CC De Herbakker - Eeklo (aanvang : 20.00).
* d
onderdag 28 mei : CC De Werf - Aalst (aanvang : 20.00).

Tickets voor één van deze voorstellingen kosten 30,00 € en die kunnen besteld worden via de website van 
Sherpa. Meer informatie kan je ook steeds terugvinden op de website van de zanger en dit najaar mogen we een nieuwe theatertournee verwachten.

20-03-2009 om 23:08 geschreven door Redactie  




VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs