Tweedehandsbeurs Gezinsbond Buggenhout
15-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAP 4A: Download verkoperslijst
Klik op de link onderaan (Verkoperslijst2019A.xls) en kies voor Opslaan / Save om de elektronische verkoperslijst op uw computer op te slaan.

Wanneer u uw verkoperslijst volledig hebt ingevuld en op uw computer hebt opgeslagen, dient u deze via email naar ons terug te sturen.


Dit dient te gebeuren tegen ten laatste zondagavond 24 maart 2019 !!!


Het email adres voor het terugsturen van de verkoperslijst is 2ehandsbeursbuggenhout@gmail.com


U vind hieronder tevens hulp hoe alles moet klaargemaakt worden alsook de algemene voorwaarden.

Met vriendelijke groeten

Gezinsbond Buggenhout

Bijlagen:
Verkoperslijst2019A.xls (38 KB)   
14-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAP 4B: Practische Informatie Tweedehandsbeurs

A.   VERKOOPLIJST DOWNLOADEN EN INVULLEN

 De verkoperslijst kan u downloaden op http://www.bloggen.be/tweedehandsbeursgezinsbondbuggenhout

 1.  Lijstnummer invullen in het origineel bestandsformaat (een ander formaat zal niet geaccepteerd worden).
 2. Invullen van uw persoonlijke gegevens en uw gezinsbond - lidnummer.
 3. Artikellijst invullen. Geef een korte en duidelijke omschrijving. (belangrijk!), vul de prijs in. (afronden op 0.50) GEEN euroteken invullen, dit doet het bestand zelf.
 4. Tip: info over de kleur en het merk is voor ons gemakkelijk om een artikel zonder etiket terug te vinden in ons computersysteem.
 5. De ingevulde lijst stuurt u als bijlage terug tegen ten laatste ZONDAGAVOND 24 MAART 2019 naar 2ehandsbeursbuggenhout@gmail.com. U krijgt nog een bevestigingsmail na de goede ontvangst van u lijst.

 

B.   BEVESTIGEN ETIKETTEN

 

1.      Maak meteen per artikel het bijpassende etiket. Het eerste cijfer (in het midden van het etiket) is het lijstnummer!! Het tweede cijfer (rechts) is het artikelnummer (cfr verkooplijst). Onder leeftijd kan u voor kledij ofwel leeftijd ofwel maat invullen.

2.      Hecht het etiket telkens zeer goed vast aan het bijhorende artikel. U kan op een stukje karton het etiket kleven en dan met spanbandjes of stevig touw (geen kopspelden, nietjes) vastmaken aan knoopsgaten of maatetiket. Plakband kan enkel dienen om een etiket op een glad oppervlak te kleven (speelgoed). Een artikel zonder etiket kan niet verkocht worden en raakt ook makkelijk zoek.

3.      U kan ook ‘setjes’ maken (bijv. rok + bijpassende longsleeve + bijpassende broekkousen). Gelieve deze niet in een zakje te steken want dan gaan er mogelijks zaken verloren. Ze moeten aan elkaar genaaid, geniet, met veiligheidsspelden (geen kopspelden) of touwtjes gehangen worden. De verkoop van spullen die niet op deze wijze aan elkaar gehecht zijn, kan geweigerd worden.

4.      Speelgoed met kleine stukjes in een doosje plakt u best dicht, zodat er niks verloren gaat. Mocht het hierdoor onduidelijk zijn wat zich in het doosje bevindt, dan kan u een foto van de inhoud op de doos aanbrengen. Wij rekenen ook op jullie eerlijkheid om volledige sets te verkopen zoals puzzels of ander speelgoed uit verschillende delen.

5.      Kijk nog even na of het juiste etiket op het juiste artikel hangt. Zorg ervoor dat er geen twee etiketten (bijv. van een voorgaande beurs) op hetzelfde artikel hangen.

6.      Stop alle artikelen per lijst in een doos/wasmand/zak en voorzie deze van het juiste lijstnummer. Heeft u 2 lijsten steek deze dan ook in 2 aparte dozen en voorzie hier ook weer de doos van u lijstnummer.

C.    VERKOOPDAG (zondag 31/03/2019).

 

1.      Breng op zondag 31 maart 2019 u verkoopsartikelen binnen  tussen 9u en 11u in de Orangerie, vekenstraat 3, 9255 Opdorp.

2.      Geef bij het binnenkomen uw verkooplijst(en) af aan één van onze medewerkers. U herkent ons aan onze groene T – shirt met het logo van Gezinsbond.

3.      Wij overlopen samen met jou artikel per artikel om zeker te zijn dat alles aanwezig is en de juiste prijs heeft.

4.      Als alles in orde is stallen wij  al uw artikels uit per categorie in de zaal.


D.   DE BEURS GAAT VAN START.

 

De verkoop gaat door van 13u tot 15u.

Gezinsbond Buggenhout organiseert met zijn medewerkers zelf de eigenlijke verkoop. U hoeft als verkoper zelf niet aanwezig te zijn maar u bent altijd welkom om iets te kopen.


E.    AFHALEN VAN NIET VERKOCHTE ARTIKELEN

 

1.      Tussen 17.30u en 18u kan u de niet verkochte artikelen weer komen afhalen in de zaal. Ze zullen klaarstaan in uw doos of mand.

 

2.      U krijgt een afrekening mee met de verkochte en niet verkochte artikels. Dit bedrag wordt binnen de 7 werkdagen op uw rekening gestort. Hierbij ook de 3 euro van de 10 euro van het inschrijvingsgeld.

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • De bedoeling van deze tweedehandsbeurs bestaat erin gezinnen de gelegenheid te geven, voorwerpen, die nog in goede staat zijn, ongevaarlijk zijn en een vredelievend karakter hebben, van de hand te doen met de bedoeling daarmee gezinnen de gelegenheid te bieden die voorwerpen tweedehands te kunnen aanschaffen.
  • De prijs waartegen genoemde voorwerpen worden te koop gesteld, wordt bepaald door de verkoper en vermeld in het vakje "verkoopprijs". De Gezinsbond Buggenhout vermindert deze prijs met 15% teneinde de onkosten van de organisatie van de beurs te dekken (dit word in de eindafrekening automatisch verrekent.
  • Door het te koop laten stellen van de in bet vak "artikel" aangeduide voorwerpen neemt de Gezinsbond Buggenhout geen enkele verantwoordelijkheid op ten aanzien van de kwaliteit ervan. De persoon genoemd in vak "verkoper" blijft dus de verantwoordelijkheid van verkoper behouden. De verkoop zal geschieden onder het beding dat de voorwerpen gekocht worden in de staat waarin ze zich bevinden op het ogenblik van de levering en met de vermelding dat het om tweedehands voorwerpen gaat, zodat hiervan niet de kwaliteit van nieuwe voorwerpen kan of mag verwacht worden.
  • De naam van de persoon die de voorwerpen laat te koop stellen, wordt bij de verkoop niet meegedeeld aan de koper.
  • De persoon vermeld in vak "verkoper" verklaart dat hij de niet verkochte voorwerpen terugneemt in de staat waarin ze zich bevinden op datum van terugname door hem.
  • Bij diefstal of andere schadegevallen wordt het risico uitsluitend gedragen door de verkoper. De Gezinsbond Buggenhout kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het onregelmatig verdwijnen van de haar toevertrouwde voorwerpen.  09-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAP 3: Afhalen verkoperslijsten

  Beste Deelnemers,

  Nadat u een bevestigingsmail ontvangen heeft samen met u lijstnummer kan u de nodige documenten afhalen in GC De Pit te Buggenhout op:

   • zaterdag 16 maart 2019 tussen 10u en 12u
  Indien u gekozen heeft om deze op te sturen zal u de lijst eerstdaags ontvangen na betaling via overschrijving.

  !!!! Opgelet wegens werken in het gemeentehuis moeten de lijsten afgehaald worden in de foyer van De Pit

  Adres:
  GC De Pit
  Platteput 14
  9255 Buggenhout  01-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAP 2: Online Inschrijven

  Beste Kandidaat deelnemers,

  Hieronder vind u de link om het online formulier in te vullen.

  https://goo.gl/forms/Q4fEOVNVPpX0jXGf1

  Nadat dit formulier is ingevuld zal je binnen de 36 uur een bevestigingsmail ontvangen met je lijstnummer.

  Opgelet enkel leden zullen geaccepteerd worden.

  Met vriendelijke groeten

  Gezinsbond Buggenhout

  25-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAP 1: Welkom

  Inschrijving Tweedehandsbeurs Gezinsbond Buggenhout.

  Beste kandidaat deelnemers , onze volgende beurs gaat door op zondag 31 maart 2019. 

  De online inschrijvingen starten op Vrijdag 1 maart 2019 voor leden van Buggenhout & Opdorp (lid zijn is verplicht).

  Vanaf zaterdag 2 maart kunnen alle leden inschrijven.

  Met vriendelijke groeten

  Gezinsbond Buggenhout
  >

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!