T&T Design
T&T Design Ternat
T&T Design is steeds op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers voor verschillende regio's in het land.
Categorieën
 • T&T Design Airless (1)
 • T&T Design Decoratie (1)
 • T&T Design Donsdekens (0)
 • T&T Design Gasbarbecue (1)
 • T&T Design Kookset (1)
 • T&T Design Matrassen (0)
 • T&T Design Messen (1)
 • T&T Design Tafeldecoratie (0)
 • T&T Design Tuinmeubelen (1)
 • T&T Design Vertegenwoordiger (1)
 • TT Design Algemeen (19)
 • Inhoud blog
 • Happy Boeddha
 • Overzicht van de uitgelichte producten van T&T Design
 • De T&T Design Stores - Bezoek ze nu!
 • T&T Design Gasbarbecue
 • Filialen T&T Design
  Zoeken in blog

  28-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design | Anders Gaan Winkelen

  T&T Design heeft een spectaculaire showroom in Ternat.  Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten hier terecht kunnen voor diverse aankopen: porselein, kristal, bestel, kookmateriaal, messen, meubels, matrassen,enz…Dit gebeurd via een persoonlijke coach, wat dit concept en manier van winkelen helemaal exclusief maakt!

  Bezielers van het concept Effie Maurau en Eddy Derick willen exclusieve ontwerpen aanbieden tegen een haalbare prijs, gemaakt door de meest bekwame fabrikanten in hun branche.

  De coach geeft in de showroom advies en dit via een persoonlijke rondleiding. De coach  geeft ook een professionele uitleg over alle artikelen van T&T Design.  Dit gebeurd in een aangenaam kader met een hapje en een drankje.  Tevens is er telkens een kok aanwezig om aan de klanten te laten zien hoe het kooksysteem van T&T design werkt.  Dit is aangenaam shoppen, dit is shoppen met klasse!

  Categorie:TT Design Algemeen
  28-09-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design verkoopt nu ook boeddha beelden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Nieuw bij T&T Design: boeddhabeelden.

  Boeddhabeelden brengen rust in uw interieur en tuin.  Ze stralen iets mysterieus uit.  Een Boeddhabeeld is iets uniek, bij T&T Design zijn er verschillende modellen te verkrijgen.  Elk model heeft een andere betekenis.

  Boeddhabeelden
  In tempels en bij mensen thuis staan veelal boeddhabeelden in meditatiezit. Deze beelden zijn omgeven door kaarsen, wierook, bloemen en schaaltjes met offergaven. Men brengt eer aan Boeddha, en aan de Boeddha in zichzelf, door een buiging voor hem te maken. Daarbij houdt men de handen voor de borst waarbij de handpalmen naar elkaar gericht zijn en de duimen naar binnen gekeerd. 8 Mei is de Jaardag van Boeddha. Het is traditie om op die dag een kaars voor hem te branden en dan een speciale wens te doen.

  Een gekregen Boeddha geeft geluk omdat het gebaar van het geven het beeld waarde toekent. Jezelf een Boeddhabeeld cadeau doen kan, onder voorwaarde dat de intentie goed is en het beeld behandeld wordt met eerbied en respect. Plaats het Boeddhabeeld met het gezicht naar de deur gericht en nooit op de grond.

  Ken je de Lachende Boeddha? Dit is een Chinees beeldje van een flinke man, die breeduit ontspannen lacht terwijl een hele kudde kinderen over hem heen krioelt. De dikheid en de kinderen symboliseren materiële en geestelijke overvloed, het goede gezegende leven van iemand die de geheimen van het bestaan doorgrond heeft en nu met volle teugen geniet van al het goeds dat het leven te bieden heeft.
  De lachende boeddha wordt meestal kado gegeven aan goede vrienden of familie. Zijn beeltenis staat dan ook altijd in een ruimte met zijn gezicht naar de deur, zodat ieder die deze ruimte binnenkomt geluk en welkom wordt gewenst. Men gelooft dat het meer geluk brengt als je af en toe over de dikke buik van Boeddha wrijft.

  Mudra
  Een van de karakteristieken van Boeddhabeelden en van andere boeddhistische figuren, is de houding van de handen, de mudra. Iedere mudra heeft zijn eigen betekenis. Dit zijn de meest voorkomende. 
  Dharmachakramudra
  Twee handen voor de borst met de wijsvingers en de duimtoppen tegen elkaar gedrukt. Deze houding symboliseert het het in beweging zetten van het Wiel van de Leer. Bhumisparshamudra
  De rechterhand omlaag met de vingers naar beneden gericht en de handpalm naar het lichaam gekeerd. Deze houding symboliseert de aanraking van de aarde
  Varadamudra
  De rechterhand omlaag met de vingers naar beneden en de handpalm naar buiten gekeerd. Dit is de handhouding van zegen en vrijgevigheid. 
  Dhyanamudra
  Beide handen in elkaar gevouwen in de schoot - de historische Boeddha in dagelijkse meditatie

  Bijlagen:
  284_L1.JPG (32.4 KB)     Categorie:TT Design Algemeen
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  28-09-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  22-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design viert 10 jarig bestaan.
  T&T Design viert dit jaar hun 10-jarig bestaan.  Deze firma werd opgericht door Eddy Derick en Effie Maurau op 5 september 2002,samen met nog 3 andere collega’s Marleen Verhelst, Sandy De Moor en Hennie Maurau. Het begon allemaal met een fantastisch artikel van Italiaanse afkomst namelijk een uniek kooksysteem om te bakken zonder vet en te koken zonder water.  Na 10 jaar is hun assortiment enorm uitgebreid, gaande van tafeldecoratie, slaapcomfort naar tuinmeubelen en meubels voor binnenhuis. De Italiaanse lederen salons zijn fantastisch en krijgen veel positieve commentaar.  T&T Design staat voor kwaliteit en laat alle producten maken in eigen merknaam en rechtstreeks bij de fabrikant.  Aangezien dit bedrijf daarbij ook nog een unieke manier heeft van reclame maken, kan de prijs worden laaggehouden.

  Ondertussen werd er een prachtige showroom gebouwd op het industrieterrein van Ternat, het moderne gebouw is ook te zien van op de autosnelweg van Brussel naar de kust.

  Een paar jaar geleden opende T&T Design haar eerste winkel in Knokke, Dumortierlaan 99, waar alle artikelen te verkrijgen zijn.  Het assortiment werd er aangevuld met design handtassen in leder, en allerlei accessoires zoals kaarsen, fruitschalen,vazen, fotokadertjes, enz….
  T&T design heeft ondertussen 110.000 klanten gemaakt op Vlaanderen en startte onlangs op Wallonië.  Hun geloof in Wallonië is groot en ze zijn nog op zoek naar een aantal Franstalige medewerkers. T&T Design is een succes verhaal, een firma waar we zeker nog veel zullen van horen. 


  Categorie:TT Design Algemeen
  22-07-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  11-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design
  Hieronder hebt u het de film over T&T Design, je er kan altijd terecht voor design aan een betaalbare prijs. Neem vlug een kijkje ....


   
   


  Categorie:TT Design Algemeen
  11-07-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  03-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design viert 10 jarig bestaan
  T&T Design viert 10 jarig bestaan.

  T&T design viert dit jaar hun 10-jarig bestaan.  Deze firma werd opgericht door Eddy Derick en Effie Maurau op 5 september 2002,samen met nog 3 andere collega’s Marleen Verhelst, Sandy De Moor en Hennie Maurau. Het begon allemaal met een fantastisch artikel van Italiaanse afkomst namelijk een uniek kooksysteem om te bakken zonder vet en te koken zonder water.  Na 10 jaar is hun assortiment enorm uitgebreid, gaande van tafeldecoratie, slaapcomfort naar tuinmeubelen en meubels voor binnenhuis. De Italiaanse lederen salons zijn fantastisch en krijgen veel positieve commentaar.  T&T Design staat voor kwaliteit en laat alle producten maken in eigen merknaam en rechtstreeks bij de fabrikant.  Aangezien dit bedrijf daarbij ook nog een unieke manier heeft van reclame maken, kan de prijs worden laaggehouden.
  Ondertussen werd er een prachtige showroom gebouwd op het industrieterrein van Ternat, het moderne gebouw is ook te zien van op de autosnelweg van Brussel naar de kust.
  Een paar jaar geleden opende T&T Design haar eerste winkel in Knokke, Dumortierlaan 99, waar alle artikelen te verkrijgen zijn.  Het assortiment werd er aangevuld met design handtassen in leder, en allerlei accessoires zoals kaarsen, fruitschalen,vazen, fotokadertjes, enz….
  T&T design heeft ondertussen 110.000 klanten gemaakt op Vlaanderen en startte onlangs op Wallonië.  Hun geloof in Wallonië is groot en ze zijn nog op zoek naar een aantal Franstalige medewerkers. T&T Design is een succes verhaal, een firma waar we zeker nog veel zullen van horen. 

  Bijlagen:
  http://www.tt-design.be/forum     Tags:tt-design
  03-07-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  05-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design vertegenwoordiger Antwerpen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Maak kennis met onze T&T Design vertegenwoordiger of Design Coach voor Antwerpen.

  Hij helpt je graag verder met al je vragen en geeft je interieuradvies. Steven Vosters, werd geboren in Oostende op 11 januari 1977 en verhuisde naar het binnenland op jeugdige leeftijd.

  Zijn vader was luchtverkeersleider, zijn moeder huisvrouw en hij heeft 1 zus. Steven trouwde met Marleen Huyens, die ook bij T&T design werkt, en ze kregen samen 1 zoontje Jens. Ze wonen in Malle. Marleen had al 3 kinderen uit een vorig huwelijk, nl. Bjorn, Kelly en Shauni.  Categorie:T&T Design Vertegenwoordiger
  05-06-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  16-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design opent gebouw in Ternat
  Op 25 juli 2009, opende T&T design hun nieuwe kantoren, showroom en magazijnen in Ternat.  Een prachtig gebouw vol verrassingen.

  Gewoon binnenspringen bij T&Tdesign kan niet, de show room is enkel toegankelijk voor onze klanten én op afspraak.
  T&T Design
  Zie andere presentaties van T&T Design

  TERNAT - T&T Design opent in Ternat dit weekend een grote showroom. Eddy Derick en Effie Maurau bouwden in zeven jaar een klein imperium op met directe verkoop van een beperkt en exclusief interieurgamma. Als je onmiddellijk in de auto denkt te stappen, wacht nog even. In de 5.000 vierkante meter grote showroom in de Vitseroelstraat loop je namelijk niet binnen en buiten zoals in een winkel. Een bezoek is enkel mogelijk op afspraak en verloopt steeds samen met je persoonlijke coach. T&T Design ontwerpt en importeert voor eigen rekening Italiaanse inox, interieurobjecten, keukenmateriaal en slaapcomfort. Alles wordt rechtstreeks aan de man gebracht via een team van 120 medewerkers. Die komen op uitnodiging aan huis en alles wordt ook thuis geleverd. Het bedrijf, opgericht in september 2002 in Boortmeerbeek, kent alvast een forse groei en telt intussen 40.000 klanten, vooral in Oost- en West-Vlaanderen en het Antwerpse. 'Om de klanten het hele gamma te kunnen tonen werden jaarlijks vipdagen georganiseerd', zegt zaakvoerder Eddy Derick. 'De stap naar een eigen showroom, een investering van zes miljoen euro, drong zich op. Publiciteit voeren we amper. Onze klanten komen vooral via mond-tot-mondreclame. Op dit moment is er een wachtlijst van 5.000 klanten die naar de showroom willen komen. Per weekend kunnen we er driehonderd ontvangen. De 120 coaches kunnen deze showroom gebruiken.' De keuze voor Ternat gebeurde vooral in functie van een centrale, vlot bereikbare ligging. Want T&T Design wil zich nu ook in Vlaams-Brabant, Limburg en Wallonië bekender te maken. 'Met T&T Design streven we telkens naar één product, maar dat moet wel het beste zijn in zijn soort, gemaakt door de beste fabrikant, waar ook ter wereld' zegt Derick. 'We houden alles onder controle: ontwikkeling, materiaalkeuze, vormgeving tot en met het productieproces. Voor onze barbecueset bijvoorbeeld wilden we inox 1810, die niet verkleurt bij het verwarmen. We werken ook altijd exclusief met een fabrikant. Zo zijn we steeds zeker van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Ook de herstellingen en garantie houden we zelf onder controle.' De meest verkochte artikels bij T&T Design zijn kookpotten en matrassen. De 21-delige kookset was zeven jaar geleden het eerste product onder het eigen label en zit nog steeds in het aanbod. De potten met een turbo-inductiebodem worden gefabriceerd in Italië. Een dampkap heb je niet nodig, want je kookt alles zonder vet of water te gebruiken. 'Onze coaches zorgen ook hier voor alle nodige uitleg en opvolging', zegt Effie Maurau, echtgenote en mede-zaakvoerster. 'Wij gooien niets zomaar op de markt. We zoeken naar duurzame producten die lang meegaan, bereikbaar voor iedereen, maar toch exclusief.'


  Tags:T&T Design
  16-08-2009, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  Archief per week
 • 05/03-11/03 2018
 • 10/04-16/04 2017
 • 23/06-29/06 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 18/11-24/11 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 24/09-30/09 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 10/08-16/08 2009
  Blog als favoriet !
  T&T Design
 • T&T Design Google+
 • T&T Design Twitter
 • T&T Design LinkedIn
 • T&T Design Facebook
 • T&T Design Slideshare
 • T&T Design Youtube
 • T&T Design Diest
 • T&T Design Kortrijk
 • T&T Design Wijnegem
 • T&T Design
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!