T&T Design
T&T Design Ternat
T&T Design is steeds op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers voor verschillende regio's in het land.
Categorieën
 • T&T Design Airless (1)
 • T&T Design Decoratie (1)
 • T&T Design Donsdekens (0)
 • T&T Design Gasbarbecue (1)
 • T&T Design Kookset (1)
 • T&T Design Matrassen (0)
 • T&T Design Messen (1)
 • T&T Design Tafeldecoratie (0)
 • T&T Design Tuinmeubelen (1)
 • T&T Design Vertegenwoordiger (1)
 • TT Design Algemeen (19)
 • Inhoud blog
 • Happy Boeddha
 • Overzicht van de uitgelichte producten van T&T Design
 • De T&T Design Stores - Bezoek ze nu!
 • T&T Design Gasbarbecue
 • Filialen T&T Design
  Zoeken in blog

  07-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leveringsdienst van T&T Design
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De leveringsdienst van T&T design en de dienst naverkoop is één van de prioriteiten van de firma T&T Design.  Klanten maken is één,maar klanten een goede service geven is wat telt.  Een tevreden klant maakt immers reclame, een ontevreden klant doet het tegendeel.  Bij vele bedrijven is de leveringsdienst minder belangrijk dan de verkoopsdienst.  Niet bij T&T Design!

  Als men heeft gekocht bij T&T Design dan wordt men opgebeld door de leveringsdienst om een afspraak vast te leggen, dag en uur wordt dan samen met de klant besproken.   De dag vóór de levering wordt er steeds een sms verstuurd met het verwachte uur van de levering, rekeninghoudend met het feit dat het verkeer onvoorspelbaar is.

  Bij T&T Design  worden de chauffeurs getraind om de klant vriendelijk te dienen en alle artikelen worden netjes gemonteerd.  Karton, dozen, papier,afval wordt nooit bij de klant achtergelaten, alles wordt mooi terug meegenomen.  T&T levert altijd op gelijkvloers.  Indien er een lift nodig is om bvb meubels te leveren, kan dit.  T&T heeft namelijk zelf een lift die gaat tot het  4de verdiep.  Indien een lift noodzakelijk is, dient men dit te vermelden bij de aankoop.  Indien de levering moet gebeuren op hogere verdiepingen kan dit best gebeuren via een gespecialiseerd firma.

  De dienst “naservice”staat steeds ter beschikking van de klant.  Bij T&T Design wordt elke klacht onmiddellijk behandeld, binnen de week.  Een goede naservice is heel dikwijls het begin van een volgende aankoop.  Categorie:T&T Design Airless
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  07-06-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  29-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design | Messen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Japanse damaskmessen van T&T Design behoren tot  de beste messen ter wereld. Een beetje geschiedenis: in 1868 vaardigde de eerste Japanse keizer Meiji het verbod uit om nog langer in het openbaar een Samoerai zwaard te dragen.  Dit was meteen de aanzet die de toenmalige fabrikanten van Samoerai zwaarden inspireerde om zicht te gaan spitsen op de productie van hoogwaardige messen voor dagdagelijks gebruik.  

  Dankzij hun 1000-jarige kennis en vakmanschap was geen mes ter wereld zo buigzaam en toch breukvrij.  T&T Design laat Japanse damask- messen  maken in eigen merknaam.

  Wat de Japanse Damaskmessen van T&T Design  zo uitzonderlijk maakt is de unieke legering van gehard staal waaruit het lemmet is vervaardigd namelijk VG10 staal.  Dit zeer robuuste materiaal laat toe een zeer fijn lemmet te vervaardigen met uitzonderlijke snij-eigenschappen.  In tegenstelling tot roestvrije stalen messen snijden de T&T messen feilloos doorheen de meest weerbarstige vezels van vis, vlees en groenten.  De voedingswaren worden niet verbrijzeld zoals vaak gebeurt met roestvrije messen.  Het Damaskstaal is eigenlijk een bijzonder smeedproces.  

  Harde messen zijn nl. hard maar broos terwijl zachte messen flexibeler zijn -hetgeen het snijden vergemakkelijkt- maar worden dan weer veel sneller bot. De oplossing is dus het staal dubbelvouwen. Vanaf 3 lagen mag een mes de naam Damaskmes dragen.  Hoe meer lagen er zijn, hoe beter de kwaliteit van het mes.  De meeste Damaskmessen in de handel hebben 32 lagen, de messen van T&T Design hebben 67 lagen!  Een damaskmes is dus zeer buigzaam, breukvrij en blijft lang scherp. De messen van T&T Design hebben een hardheid van HRC58, worden gemaakt uit staal VG10 en het handvat wordt gemaakt van pakkahout.  Een messenset bestaat uit 6 messen en een slijpstaaf. 

  We hebben in ons assortiment nu ook een messenslijper voorzien. Speciaal voor deze prachtige Japanse Damaskmessen.  Categorie:T&T Design Messen
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  29-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  24-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Tapijten bij T&T
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Sisal tapijten voor binnen : grijs en naturel
  Kenmerken Sisal: tropische vezel die gewonnen wordt uit de bladeren van plantensoorten die tot het geslacht Agave behoren. Is robuust, 100% natuurlijk en comfortabel warm.

  De Outdoor Carpet Nylon: zijn vervaardigd uit nylon en zijn geschikt voor buiten 


  Categorie:TT Design Algemeen
  24-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  22-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design - Van gewone consument naar VIP-klant
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Omwille van het groeiende succes  en de snelle groei van het bedrijf T&T design maakt het T&T Team nog enkel afspraken met mensen die zelf een aanvraag doen voor een bezoek bij hun thuis of  die geïntroduceerd werden door bestaande klanten van de onderneming . Gedurende zo een afspraak leggen de medewerkers van T&T zowel de missie als de filosofie van T&T uit. Hoe er gewerkt wordt en waarom precies op die manier. Dan komen de producten aan bod.    Dure reclamespots worden in dit nieuw concept onherroepelijk overboord gegooid.  Enkel mond-aan-mondreclame kan de prijs drukken.  Bezochte gezinnen of personen die gedurende zo’n bezoek klant worden kunnen het statuut VIP-klant verkrijgen.  Dit kunnen ze doen door hun in te schrijven voor de vipdagen, ofwel via de site ofwel via een speciale kaart die ze kunnen opsturen.  Dit biedt hen het exclusieve voorrecht om op de hoofdzetel uitgenodigd te worden en kennis te maken met het volledige T&T-gamma- waarvan ze gedurende het thuisbezoek-enkel maar het topje van de ijsberg zagen.  Door het grote succes zijn er echter wel lange wachtlijsten en kan het zijn dat de klant een paar maand geduld moet hebben vooraleer een bezoek te kunnen brengen aan deze prachtige zaak.  Snel inschrijven is dus de boodschap!


  Als je voor het eerst de showroom van T&T binnenstapt, wordt je van meet af aan als VIP behandeld.  In de loungebar wordt je met een natje en een droogje ontvangen.  Vervolgens krijg je een volledige en persoonlijke rondleiding van je mentor die destijds bij je op bezoek kwam en wordt je via een kookshow doorheen de gezellige woon-en tuineilanden geleid.  Van de ene verassing naar de andere.  De mentor kent zijn klanten reeds vrij goed.  Weet hoe en in welk interieur ze leven, welke smaak ze hebben, wie ze zijn.  Zodoende kan het team van T&T Design haar VIP-klanten beter en op een aangename en gepersonaliseerde manier adviseren en  hen steeds met de correcte producten blijven verwonderen.    Categorie:TT Design Algemeen
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  22-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  18-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design Tuinmeubelen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De tuinmeubelen van T&T Design zijn van topkwaliteit. Zo is er teak uit Birma (beter van kwaliteit dan teak uit Indonesië) en elk onderstel wordt gemaakt uit inox 18/10, beter dan aluminium. T&T Design heeft ook tuinmeubelen in de collectie gemaakt van wicker en textileen. Wicker is een pvc dat wordt geweven en meestal gebruikt wordt om tuinmeubels te bekleden en zo de look te verkrijgen van een geweven rotan. Deze hoogwaardige “wicker fiber” is bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen perfect buiten blijven staan. Ze worden met de hand gemaakt door de beste vlechters ter wereld. Het textileen dat bij T&T Design wordt gebruikt wordt gemaakt in Frankrijk en is de betere soort. Textileen is een stof (kunststofgaas) die tegen water kan en voelt zacht aan bij het zitten. Hierdoor is het niet nodig een kussen te gebruiken. Ook met een natte zwembroek mag men hier op gaan zitten. Sommige stoelen zijn stapelbaar maar niet allemaal. Ook zijn er verschillende tafels beschikbaar, naast teak is er ook trespa, beton en glas.

  In de nieuwste collectie van T&T Design zijn er ook lounge salons en salons in stof voor buiten. Hier wordt een schuim gebruikt voor de kussens die snel droogt, nl. “Quickdryfoam” en de bekleding is “Sunbrella”. Ook zijn er stoelen verkrijgbaar in PU met een lederen look, super! De allernieuwste trend is namelijk de huiskamer door te trekken naar de tuin. Bij T&T Design zijn ze klaar voor de zomer en wachten ze op de zon!

  Bijlagen:
  http://www.ttdesign-shop.com/     Categorie:T&T Design Tuinmeubelen
  18-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  14-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design - Anders winkelen: shop met je coach.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  T&T Design heeft een fantastische showroom in Ternat.  Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten hier terecht kunnen voor diverse aankopen: porselein, kristal, bestek, kookmateriaal, messen, meubels, matrassen,enz…Dit gebeurd via een persoonlijke coach, wat dit concept en manier van winkelen helemaal exclusief maakt!

  Bezielers van het concept Effie Maurau en Eddy Derick willen exclusieve ontwerpen aanbieden tegen een betaalbare prijs, gemaakt door de meest bekwame fabrikanten in hun branche.

  De coach geeft in de showroom advies en dit via een persoonlijke rondleiding. De coach  geeft ook een professionele uitleg over alle artikelen van T&T Design.  Dit gebeurd in een aangenaam kader met een hapje en een drankje.  Tevens is er telkens een kok aanwezig om aan de klanten te laten zien hoe het kooksysteem van T&T design werkt.  Dit is aangenaam shoppen, dit is shoppen met klasse!


  Categorie:TT Design Algemeen
  14-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  11-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porselein
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Porselein

  Als er vrienden op bezoek komen, dan kan je met het porselein van T&T Design een prachtige tafel toveren! T&T ontwerpen zijn eenvoudig en speciaal.

  Borden en kopjes hebben een tijdeloos design en alles is met alles te combineren. Het porselein wordt tot twee maal toe op 1500 graden gebakken en nadien geglazuurd. Je porselein blijft dus altijd glanzend wit! Voor de kenners: we gebruiken hoofdzakelijk "bone China" (Ivoorporselein), het sterkste porselein dat er bestaat. 


  Categorie:TT Design Algemeen
  11-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  07-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donsdekens T&T Design

  Donsdekens T&T Design

  Er worden verschillende soorten donsdekens verkocht op de markt. Velen zijn synthetische donsdeken, deze zijn goedkoop maar ademen niet. Onder een synthetisch donsdeken wordt heel dikwijls veel gezweet omdat het lichaamsvocht niet kan verdampen. Men krijgt dus een kunstmatige, klamme warmte en dikwijls wordt dan ook het donsdeken aan de kant gegooid wegens te warm.

  Synthetische donsdekens voelen dikwijls zwaar aan. Naast synthetische donsdekens bestaan er ook natuurlijke donsdekens, zoals deze van T&T Design. Ook hier in zijn er verschillende kwaliteiten. Zo is er eendendons, maar er bestaat ook ganzendons. Ook de overtrek van het donsdeken is belangrijk, men is niets met een donsdeken gemaakt van echte dons, als er dan een synthetische hoes wordt overgetrokken.De donsdekens van T&T Design zijn op alle vlakken van superieure kwaliteit.

  T&T Design Donsdeken

  De donsdekens van T&T Design zijn natuurlijke donsdekens, ze worden gemaakt uit 93% zuivere, witte ganzendons, de hoogste kwaliteit. De 7 % veertjes zijn noodzakelijk om het volume te behouden. De overtrek is van 100% katoen, en ademt dus mee. Er is een onderverdeling gestikt in vierkantjes waardoor de dons mooi op zijn plaats blijft en niet gaat zakken naar bvb de voeten. Dit stiksel is gedaan met grote lussen waardoor er geen dons kan ontbreken op deze plaats.

  Het donsdekenset bestaat steeds uit 2 delen, er is een dun donsdeken voor de zomer, een dikker donsdeken voor het tussenseizoen, de 2 kunnen aan elkaar worden vastgemaakt met een kliksysteem voor de winter. Het is ook algemeen geweten dat mannen s’ nachts het veel sneller warm hebben dan vrouwen.

  Het donsdeken van T&T Design is gemaakt met een uniek kliksysteem waar de kant van de man alsook die van de vrouw een verschillende dikte kan hebben. Zo kan ieder afzonderlijk zijn eigen donsdeken dus bepalen.  Categorie:TT Design Algemeen
  07-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  02-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRENDS GAZELLE 2013
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  T&T Design werd als snelgroeiende onderneming binnen de categorie "middelgrote ondernemingen" uitgeroepen tot
  TRENDS GAZELLE 2013
  in de provincie Vlaams-Brabant


  Categorie:TT Design Algemeen
  02-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  25-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design Kookset
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Dankzij de unieke turbo-inductiebodem kan men in de kookelementen van T&T Design koken zonder water en bakken zonder vet.  Koken zonder water is eigenlijk hetzelfde als “stoomkoken”.  

  Hierbij wordt enkel het spoelwater gebruikt om de stoomcirculatie te creëren in het element.  Belangrijk hierbij is het gewicht van het deksel, dat steeds gesloten moet blijven.  De kookelementen van T&T Design hebben tevens een thermostaat die aanduidt wanneer het vuur op een lagere stand moet worden geplaatst. Bij stomen blijven de vitaminen en mineralen veel meer behouden dan bij het traditioneel koken waar de vitaminen worden weggedaan met het kookvocht.  

  Dit kooksysteem is enorm energiebesparend, aangezien, éénmaal het proces is begonnen, het vuur op de laagste stand mag gezet worden.  Het kooksysteem van T&T Design is gemaakt uit inox 18/10.  Alle elementen uit het set kunnen gecombineerd worden, en passen in en op elkaar.  Er kan dus gestoomd worden in verschillende “verdiepen” wat weer energie uitspaart.  

  Bakken zonder vet is natuurlijk ook een enorme troef.  

  De pannen zijn gemaakt uit inox en hier wordt dus geen gebruik gemaakt van een antikleeflaag, want deze kan bij beschadiging giftig worden.  Dankzij de unieke turbo-inductiebodem kan hier wel degelijk zonder vet gebakken worden en indien men wenst kan er toch een lekkere gezonde vleesjus worden verkregen.  Op het kooksysteem van T&T design wordt een levenslange garantie gegeven!  Categorie:T&T Design Kookset
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  25-04-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  28-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design | Anders Gaan Winkelen

  T&T Design heeft een spectaculaire showroom in Ternat.  Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten hier terecht kunnen voor diverse aankopen: porselein, kristal, bestel, kookmateriaal, messen, meubels, matrassen,enz…Dit gebeurd via een persoonlijke coach, wat dit concept en manier van winkelen helemaal exclusief maakt!

  Bezielers van het concept Effie Maurau en Eddy Derick willen exclusieve ontwerpen aanbieden tegen een haalbare prijs, gemaakt door de meest bekwame fabrikanten in hun branche.

  De coach geeft in de showroom advies en dit via een persoonlijke rondleiding. De coach  geeft ook een professionele uitleg over alle artikelen van T&T Design.  Dit gebeurd in een aangenaam kader met een hapje en een drankje.  Tevens is er telkens een kok aanwezig om aan de klanten te laten zien hoe het kooksysteem van T&T design werkt.  Dit is aangenaam shoppen, dit is shoppen met klasse!

  Categorie:TT Design Algemeen
  28-09-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design verkoopt nu ook boeddha beelden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Nieuw bij T&T Design: boeddhabeelden.

  Boeddhabeelden brengen rust in uw interieur en tuin.  Ze stralen iets mysterieus uit.  Een Boeddhabeeld is iets uniek, bij T&T Design zijn er verschillende modellen te verkrijgen.  Elk model heeft een andere betekenis.

  Boeddhabeelden
  In tempels en bij mensen thuis staan veelal boeddhabeelden in meditatiezit. Deze beelden zijn omgeven door kaarsen, wierook, bloemen en schaaltjes met offergaven. Men brengt eer aan Boeddha, en aan de Boeddha in zichzelf, door een buiging voor hem te maken. Daarbij houdt men de handen voor de borst waarbij de handpalmen naar elkaar gericht zijn en de duimen naar binnen gekeerd. 8 Mei is de Jaardag van Boeddha. Het is traditie om op die dag een kaars voor hem te branden en dan een speciale wens te doen.

  Een gekregen Boeddha geeft geluk omdat het gebaar van het geven het beeld waarde toekent. Jezelf een Boeddhabeeld cadeau doen kan, onder voorwaarde dat de intentie goed is en het beeld behandeld wordt met eerbied en respect. Plaats het Boeddhabeeld met het gezicht naar de deur gericht en nooit op de grond.

  Ken je de Lachende Boeddha? Dit is een Chinees beeldje van een flinke man, die breeduit ontspannen lacht terwijl een hele kudde kinderen over hem heen krioelt. De dikheid en de kinderen symboliseren materiële en geestelijke overvloed, het goede gezegende leven van iemand die de geheimen van het bestaan doorgrond heeft en nu met volle teugen geniet van al het goeds dat het leven te bieden heeft.
  De lachende boeddha wordt meestal kado gegeven aan goede vrienden of familie. Zijn beeltenis staat dan ook altijd in een ruimte met zijn gezicht naar de deur, zodat ieder die deze ruimte binnenkomt geluk en welkom wordt gewenst. Men gelooft dat het meer geluk brengt als je af en toe over de dikke buik van Boeddha wrijft.

  Mudra
  Een van de karakteristieken van Boeddhabeelden en van andere boeddhistische figuren, is de houding van de handen, de mudra. Iedere mudra heeft zijn eigen betekenis. Dit zijn de meest voorkomende. 
  Dharmachakramudra
  Twee handen voor de borst met de wijsvingers en de duimtoppen tegen elkaar gedrukt. Deze houding symboliseert het het in beweging zetten van het Wiel van de Leer. Bhumisparshamudra
  De rechterhand omlaag met de vingers naar beneden gericht en de handpalm naar het lichaam gekeerd. Deze houding symboliseert de aanraking van de aarde
  Varadamudra
  De rechterhand omlaag met de vingers naar beneden en de handpalm naar buiten gekeerd. Dit is de handhouding van zegen en vrijgevigheid. 
  Dhyanamudra
  Beide handen in elkaar gevouwen in de schoot - de historische Boeddha in dagelijkse meditatie

  Bijlagen:
  284_L1.JPG (32.4 KB)     Categorie:TT Design Algemeen
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  28-09-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  22-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design viert 10 jarig bestaan.
  T&T Design viert dit jaar hun 10-jarig bestaan.  Deze firma werd opgericht door Eddy Derick en Effie Maurau op 5 september 2002,samen met nog 3 andere collega’s Marleen Verhelst, Sandy De Moor en Hennie Maurau. Het begon allemaal met een fantastisch artikel van Italiaanse afkomst namelijk een uniek kooksysteem om te bakken zonder vet en te koken zonder water.  Na 10 jaar is hun assortiment enorm uitgebreid, gaande van tafeldecoratie, slaapcomfort naar tuinmeubelen en meubels voor binnenhuis. De Italiaanse lederen salons zijn fantastisch en krijgen veel positieve commentaar.  T&T Design staat voor kwaliteit en laat alle producten maken in eigen merknaam en rechtstreeks bij de fabrikant.  Aangezien dit bedrijf daarbij ook nog een unieke manier heeft van reclame maken, kan de prijs worden laaggehouden.

  Ondertussen werd er een prachtige showroom gebouwd op het industrieterrein van Ternat, het moderne gebouw is ook te zien van op de autosnelweg van Brussel naar de kust.

  Een paar jaar geleden opende T&T Design haar eerste winkel in Knokke, Dumortierlaan 99, waar alle artikelen te verkrijgen zijn.  Het assortiment werd er aangevuld met design handtassen in leder, en allerlei accessoires zoals kaarsen, fruitschalen,vazen, fotokadertjes, enz….
  T&T design heeft ondertussen 110.000 klanten gemaakt op Vlaanderen en startte onlangs op Wallonië.  Hun geloof in Wallonië is groot en ze zijn nog op zoek naar een aantal Franstalige medewerkers. T&T Design is een succes verhaal, een firma waar we zeker nog veel zullen van horen. 


  Categorie:TT Design Algemeen
  22-07-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  11-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design
  Hieronder hebt u het de film over T&T Design, je er kan altijd terecht voor design aan een betaalbare prijs. Neem vlug een kijkje ....


   
   


  Categorie:TT Design Algemeen
  11-07-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  03-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design viert 10 jarig bestaan
  T&T Design viert 10 jarig bestaan.

  T&T design viert dit jaar hun 10-jarig bestaan.  Deze firma werd opgericht door Eddy Derick en Effie Maurau op 5 september 2002,samen met nog 3 andere collega’s Marleen Verhelst, Sandy De Moor en Hennie Maurau. Het begon allemaal met een fantastisch artikel van Italiaanse afkomst namelijk een uniek kooksysteem om te bakken zonder vet en te koken zonder water.  Na 10 jaar is hun assortiment enorm uitgebreid, gaande van tafeldecoratie, slaapcomfort naar tuinmeubelen en meubels voor binnenhuis. De Italiaanse lederen salons zijn fantastisch en krijgen veel positieve commentaar.  T&T Design staat voor kwaliteit en laat alle producten maken in eigen merknaam en rechtstreeks bij de fabrikant.  Aangezien dit bedrijf daarbij ook nog een unieke manier heeft van reclame maken, kan de prijs worden laaggehouden.
  Ondertussen werd er een prachtige showroom gebouwd op het industrieterrein van Ternat, het moderne gebouw is ook te zien van op de autosnelweg van Brussel naar de kust.
  Een paar jaar geleden opende T&T Design haar eerste winkel in Knokke, Dumortierlaan 99, waar alle artikelen te verkrijgen zijn.  Het assortiment werd er aangevuld met design handtassen in leder, en allerlei accessoires zoals kaarsen, fruitschalen,vazen, fotokadertjes, enz….
  T&T design heeft ondertussen 110.000 klanten gemaakt op Vlaanderen en startte onlangs op Wallonië.  Hun geloof in Wallonië is groot en ze zijn nog op zoek naar een aantal Franstalige medewerkers. T&T Design is een succes verhaal, een firma waar we zeker nog veel zullen van horen. 

  Bijlagen:
  http://www.tt-design.be/forum     Tags:tt-design
  03-07-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  05-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design vertegenwoordiger Antwerpen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Maak kennis met onze T&T Design vertegenwoordiger of Design Coach voor Antwerpen.

  Hij helpt je graag verder met al je vragen en geeft je interieuradvies. Steven Vosters, werd geboren in Oostende op 11 januari 1977 en verhuisde naar het binnenland op jeugdige leeftijd.

  Zijn vader was luchtverkeersleider, zijn moeder huisvrouw en hij heeft 1 zus. Steven trouwde met Marleen Huyens, die ook bij T&T design werkt, en ze kregen samen 1 zoontje Jens. Ze wonen in Malle. Marleen had al 3 kinderen uit een vorig huwelijk, nl. Bjorn, Kelly en Shauni.  Categorie:T&T Design Vertegenwoordiger
  05-06-2012, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  16-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design opent gebouw in Ternat
  Op 25 juli 2009, opende T&T design hun nieuwe kantoren, showroom en magazijnen in Ternat.  Een prachtig gebouw vol verrassingen.

  Gewoon binnenspringen bij T&Tdesign kan niet, de show room is enkel toegankelijk voor onze klanten én op afspraak.
  T&T Design
  Zie andere presentaties van T&T Design

  TERNAT - T&T Design opent in Ternat dit weekend een grote showroom. Eddy Derick en Effie Maurau bouwden in zeven jaar een klein imperium op met directe verkoop van een beperkt en exclusief interieurgamma. Als je onmiddellijk in de auto denkt te stappen, wacht nog even. In de 5.000 vierkante meter grote showroom in de Vitseroelstraat loop je namelijk niet binnen en buiten zoals in een winkel. Een bezoek is enkel mogelijk op afspraak en verloopt steeds samen met je persoonlijke coach. T&T Design ontwerpt en importeert voor eigen rekening Italiaanse inox, interieurobjecten, keukenmateriaal en slaapcomfort. Alles wordt rechtstreeks aan de man gebracht via een team van 120 medewerkers. Die komen op uitnodiging aan huis en alles wordt ook thuis geleverd. Het bedrijf, opgericht in september 2002 in Boortmeerbeek, kent alvast een forse groei en telt intussen 40.000 klanten, vooral in Oost- en West-Vlaanderen en het Antwerpse. 'Om de klanten het hele gamma te kunnen tonen werden jaarlijks vipdagen georganiseerd', zegt zaakvoerder Eddy Derick. 'De stap naar een eigen showroom, een investering van zes miljoen euro, drong zich op. Publiciteit voeren we amper. Onze klanten komen vooral via mond-tot-mondreclame. Op dit moment is er een wachtlijst van 5.000 klanten die naar de showroom willen komen. Per weekend kunnen we er driehonderd ontvangen. De 120 coaches kunnen deze showroom gebruiken.' De keuze voor Ternat gebeurde vooral in functie van een centrale, vlot bereikbare ligging. Want T&T Design wil zich nu ook in Vlaams-Brabant, Limburg en Wallonië bekender te maken. 'Met T&T Design streven we telkens naar één product, maar dat moet wel het beste zijn in zijn soort, gemaakt door de beste fabrikant, waar ook ter wereld' zegt Derick. 'We houden alles onder controle: ontwikkeling, materiaalkeuze, vormgeving tot en met het productieproces. Voor onze barbecueset bijvoorbeeld wilden we inox 1810, die niet verkleurt bij het verwarmen. We werken ook altijd exclusief met een fabrikant. Zo zijn we steeds zeker van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Ook de herstellingen en garantie houden we zelf onder controle.' De meest verkochte artikels bij T&T Design zijn kookpotten en matrassen. De 21-delige kookset was zeven jaar geleden het eerste product onder het eigen label en zit nog steeds in het aanbod. De potten met een turbo-inductiebodem worden gefabriceerd in Italië. Een dampkap heb je niet nodig, want je kookt alles zonder vet of water te gebruiken. 'Onze coaches zorgen ook hier voor alle nodige uitleg en opvolging', zegt Effie Maurau, echtgenote en mede-zaakvoerster. 'Wij gooien niets zomaar op de markt. We zoeken naar duurzame producten die lang meegaan, bereikbaar voor iedereen, maar toch exclusief.'


  Tags:T&T Design
  16-08-2009, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  Archief per week
 • 05/03-11/03 2018
 • 10/04-16/04 2017
 • 23/06-29/06 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 18/11-24/11 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 24/09-30/09 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 10/08-16/08 2009
  Blog als favoriet !
  T&T Design
 • T&T Design Google+
 • T&T Design Twitter
 • T&T Design LinkedIn
 • T&T Design Facebook
 • T&T Design Slideshare
 • T&T Design Youtube
 • T&T Design Diest
 • T&T Design Kortrijk
 • T&T Design Wijnegem
 • T&T Design
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!