T&T Design
T&T Design Ternat
T&T Design is steeds op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers voor verschillende regio's in het land.
Categorieën
 • T&T Design Airless (1)
 • T&T Design Decoratie (0)
 • T&T Design Donsdekens (0)
 • T&T Design Gasbarbecue (1)
 • T&T Design Kookset (1)
 • T&T Design Matrassen (0)
 • T&T Design Messen (1)
 • T&T Design Tafeldecoratie (0)
 • T&T Design Tuinmeubelen (1)
 • T&T Design Vertegenwoordiger (1)
 • TT Design Algemeen (17)
 • Inhoud blog
 • T&T Design Gasbarbecue
 • Filialen T&T Design
 • Nieuws, Nieuws, Nieuws.....
 • Bedlinnen T&T Design
 • Bedden T&T Design
  Zoeken in blog

  23-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design Gasbarbecue
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De gasbarbecue van T&T Design verschilt van andere gasbbq’s omdat alle delen die warm kunnen worden vervaardigd zijn uit inox 18/10, topkwaliteit!  Deze BBQ is eigenlijk een volledig uitgeruste buitenkeuken waarmee men niet alleen kan bbq’en maar ook mee kan koken, bakken,roken,als oven gebruiken en er is ook een spitfunctie.  De barbecue van T&T Design mag zowel in de zomer als ook in de winter buiten staan en zal dus nooit roesten.  Tevens is er een hoes bij om alles wat te beschermen.  Deze bbq heeft 4 branders,1 achterbrander (spitfunctie), 1 zijbrander en een lamp.  De gasfles (cube van Shell) kan worden weggestopt achter de deurtjes,maar is niet inbegrepen. Ook is er onder de bbq een schuif om de jus van het vlees op te vangen.  Het deksel zorgt dat het vlees niet uitdroogt en steeds sappig blijft.  Men kan ook houtsnippers gebruiken om vis en vlees te “roken”.

   Vele mensen vragen zich af een gasbarbecue wel de “echte” barbecuesmaak geeft?  Zeer zeker! Bij het grillen op een gasbarbecue valt het sap van het eten naar beneden op de inox-“V –roosters” waar ze verdampen en op die manier een heerlijke geur en smaak verspreiden.  Een ander verschil met een gewone barbecue is dat men heel gemakkelijk direct en indirect kan barbecuen.  Direct barbecuen is aanbevolen voor biefstuk, worstjes, varkenslapjes, enz.  Men zet de brander aan en legt het vlees er bovenop.  Indirect bakken wordt aanbevolen voor groot gebraad, ribstukken, gevogelte in zijn geheel en andere stukken groot vlees. Men steekt eerst alle branders aan op de hoogste stand met deksel dicht en laat op temperatuur komen (225°C). Dan pas legt men het voedsel op het rooster en doet men de branders onder het voedsel uit.  Enkel de 2 buitenste hoofdbranders blijven aan en de bbq wordt op de gewenste temperatuur gezet. Het deksel gaat dicht, zo wordt er eigenlijk een oventje gevormd.  Dit noemt men indirect bakken.  Een ander voordeel van de T&T Design gas-BBQ is dat deze na 6 minuten klaar is om te bakken, men hoeft dus niet meer te sleuren met houtskool en lang te wachten vooral men kan beginnen! De BBQ van T&T Design is heel gemakkelijk in gebruik, een must voor wie van BBQ’en houdt!  Categorie:T&T Design Gasbarbecue
  Tags:T&T Design
  23-06-2014, 15:56 geschreven door T&Tdesign
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filialen T&T Design
  Klik op de afbeelding om de link te volgen En hier zijn ze ... onze drie nieuwe filialen!!!
  Diest... Kortrijk ... Wijnegem : een sublieme design, een sfeer van rust, een verlangen om naar huis te gaan... dat is ons doel
  Categorie:TT Design Algemeen
  23-06-2014, 12:04 geschreven door T&Tdesign
  18-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws, Nieuws, Nieuws.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nieuws... groot nieuws... 

  Categorie:TT Design Algemeen
  Tags:nieuws,ttdesign,t&tdesign,T&T Design,tt design,TT Design,T&Tdesign,T&T design
  18-04-2014, 12:55 geschreven door T&Tdesign
  20-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedlinnen T&T Design

  Bedlinnen T&T Design

  Bij slaapcomfort horen niet alleen donsdekens maar ook lakens.
  De lakens van T&T Design zijn van Egyptisch katoen gemaakt. Weer kiest T&T Design voor het beste van het beste.
  De bedlinnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in onze winkels en via de webshop.


  Categorie:TT Design Algemeen
  20-02-2014, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  21-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedden T&T Design
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nieuw in de collectie van T&T Design: bedden
  Op vraag van de klant werd er een collectie bedden gemaakt, aangepast aan de visco matrassen van T&T Design .
  Ook deze keer is dit weer een schot in de roos! 
  Categorie:TT Design Algemeen
  21-11-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  24-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porselein T&T Design
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Beenderporselein (van het Engelse Bone china) of ivoorporselein is een porseleinsoort van hoge kwaliteit, gemaakt volgens een speciaal procedé.Het procedé is uitgevonden door Thomas Frye in 1749. De voor porseleinaarde (de klei) gebruikelijke grondstoffen, kaolien, veldspaat en kwarts worden vermengd met 40 tot 50% as van beenderen (beenaarde; calciumfosfaat). Hierdoor ontstaat het sterkste porselein dat er is en krijgt het een specifieke ivoorkleurig (een geelachtig wit) uiterlijk. Bij T&T Design heeft enkel beenderporselein in de collectie, het neusje van de zalm!


  Categorie:TT Design Algemeen
  24-09-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  12-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlichting T&T Design
  Klik op de afbeelding om de link te volgen T&T Design heeft nu ook een collectie van verlichting. Elke meubelstijl heeft zijn eigen typische aangepaste verlichting. Zo zijn er design lampen, strak en mooi door hun eenvoud. Maar er is ook sfeerverlichting aangepast aan de landelijke stijl, voor een warme en gezellige touch.
  Typisch bij T&T Design zijn de lampen in glasvezel voor een gezellig licht, deze passen in elk interieur.


  Categorie:TT Design Algemeen
  12-09-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lederen salons T&T Design
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij T&TDesign zijn de lederen salons van topkwaliteit! Alle salons worden met de hand gemaakt in Italïe. Hier een voorbeeld van een strak design model, meer moet dat niet zijn . Pure klasse!

  Categorie:TT Design Algemeen
  12-09-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  07-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leveringsdienst van T&T Design
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De leveringsdienst van T&T design en de dienst naverkoop is één van de prioriteiten van de firma T&T Design.  Klanten maken is één,maar klanten een goede service geven is wat telt.  Een tevreden klant maakt immers reclame, een ontevreden klant doet het tegendeel.  Bij vele bedrijven is de leveringsdienst minder belangrijk dan de verkoopsdienst.  Niet bij T&T Design!

  Als men heeft gekocht bij T&T Design dan wordt men opgebeld door de leveringsdienst om een afspraak vast te leggen, dag en uur wordt dan samen met de klant besproken.   De dag vóór de levering wordt er steeds een sms verstuurd met het verwachte uur van de levering, rekeninghoudend met het feit dat het verkeer onvoorspelbaar is.

  Bij T&T Design  worden de chauffeurs getraind om de klant vriendelijk te dienen en alle artikelen worden netjes gemonteerd.  Karton, dozen, papier,afval wordt nooit bij de klant achtergelaten, alles wordt mooi terug meegenomen.  T&T levert altijd op gelijkvloers.  Indien er een lift nodig is om bvb meubels te leveren, kan dit.  T&T heeft namelijk zelf een lift die gaat tot het  4de verdiep.  Indien een lift noodzakelijk is, dient men dit te vermelden bij de aankoop.  Indien de levering moet gebeuren op hogere verdiepingen kan dit best gebeuren via een gespecialiseerd firma.

  De dienst “naservice”staat steeds ter beschikking van de klant.  Bij T&T Design wordt elke klacht onmiddellijk behandeld, binnen de week.  Een goede naservice is heel dikwijls het begin van een volgende aankoop.  Categorie:T&T Design Airless
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  07-06-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  29-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T&T Design | Messen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Japanse damaskmessen van T&T Design behoren tot  de beste messen ter wereld. Een beetje geschiedenis: in 1868 vaardigde de eerste Japanse keizer Meiji het verbod uit om nog langer in het openbaar een Samoerai zwaard te dragen.  Dit was meteen de aanzet die de toenmalige fabrikanten van Samoerai zwaarden inspireerde om zicht te gaan spitsen op de productie van hoogwaardige messen voor dagdagelijks gebruik.  

  Dankzij hun 1000-jarige kennis en vakmanschap was geen mes ter wereld zo buigzaam en toch breukvrij.  T&T Design laat Japanse damask- messen  maken in eigen merknaam.

  Wat de Japanse Damaskmessen van T&T Design  zo uitzonderlijk maakt is de unieke legering van gehard staal waaruit het lemmet is vervaardigd namelijk VG10 staal.  Dit zeer robuuste materiaal laat toe een zeer fijn lemmet te vervaardigen met uitzonderlijke snij-eigenschappen.  In tegenstelling tot roestvrije stalen messen snijden de T&T messen feilloos doorheen de meest weerbarstige vezels van vis, vlees en groenten.  De voedingswaren worden niet verbrijzeld zoals vaak gebeurt met roestvrije messen.  Het Damaskstaal is eigenlijk een bijzonder smeedproces.  

  Harde messen zijn nl. hard maar broos terwijl zachte messen flexibeler zijn -hetgeen het snijden vergemakkelijkt- maar worden dan weer veel sneller bot. De oplossing is dus het staal dubbelvouwen. Vanaf 3 lagen mag een mes de naam Damaskmes dragen.  Hoe meer lagen er zijn, hoe beter de kwaliteit van het mes.  De meeste Damaskmessen in de handel hebben 32 lagen, de messen van T&T Design hebben 67 lagen!  Een damaskmes is dus zeer buigzaam, breukvrij en blijft lang scherp. De messen van T&T Design hebben een hardheid van HRC58, worden gemaakt uit staal VG10 en het handvat wordt gemaakt van pakkahout.  Een messenset bestaat uit 6 messen en een slijpstaaf. 

  We hebben in ons assortiment nu ook een messenslijper voorzien. Speciaal voor deze prachtige Japanse Damaskmessen.  Categorie:T&T Design Messen
  Tags:tt design, t&t design, ttdesign
  29-05-2013, 00:00 geschreven door T&Tdesign
  Archief per week
 • 23/06-29/06 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 18/11-24/11 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 24/09-30/09 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 10/08-16/08 2009
  Blog als favoriet !
  T&T Design
 • T&T Design Google+
 • T&T Design Twitter
 • T&T Design LinkedIn
 • T&T Design Facebook
 • T&T Design Slideshare
 • T&T Design Youtube
 • T&T Design Diest
 • T&T Design Kortrijk
 • T&T Design Wijnegem
 • T&T Design
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!