Inhoud blog
  • U17 - U16 maart-april 2016
  • Maart 2016
  • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
  • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
  • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
    Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
    Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
    Gediplomeerd trainer UEFA B.
    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.



    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

    Categorieën
    Categorieën
    Categorieën
    U16-U17 VV Laakdal
    Jullie info-site !
    13-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 10 januari en deze week
    Hallo,

    Zaterdag hadden onze U15 training en match in de sporthal : Yarni, Jarne N, Jarne H, Ilian, Arthur, Thibeau, Winter, Brent waren van de partij. Mauritio was nog gekwetst en had  dit op tijd laten weten. (Ook al wist ik dat al). Jonas meldde een halfuur ervoor nog af en van Seppe niets gehoord... We speelden een spannende partij en het werd 11-11, waarna er nog vele penalties werden getrapt. We waren iets vroeger gestart, waardoor onze gasten toch een uur en drie kwartier ontspanning hadden gehad.

    Dinsdag 14 januari : training op het terrein van 18.15u - 19.30u. Donderdag is nog niet zeker dat het training is. Maar zaterdag spelen we 's middags terug een match in de sporthal in de A-zaal, van 11.30u-12.30u.

    Wij zijn volgende weekeinde nog vrij en de B-ploeg is dat nu ook, want Balen heeft algemeen forfait gegeven. Misschien dat we onder elkaar iets kunnen doen, maar dan horen jullie het wel.

    Bij deze toch nog volgende mededeling : afmelden doe je liefst ruim op voorhand, dan kan er nog op geanticipeerd worden ! (Tenzij er plots iets opduikt natuurlijk). Niets laten weten staat in de toekomst gelijk aan niet meer komen. M.a.w., als er niet verwittigd wordt, hoeft speler niet meer te komen, noch voor training, noch voor match. Ik denk dat dit duidelijk is.

    Voor de rest wens ik iedereen nog een sportief en gezond 2015 met veel fun en weinig kwetsuren !

    Tot de volgende !

    Grtz,
    T1

    13-01-2015 om 08:13 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2015 !!
    Hallo,

    Aan iedereen een fantastisch 2015 !!  Laat ons positief de toekomst tegemoet zien en met volle goesting in het nieuwe jaar stappen. En voor mezelf...graag wat minder werkstress.... 

    We moeten nog niet meteen in competitie treden, maar starten volgende week toch al met de trainingen. Of het er één, twee (of drie ?) zijn, weten jullie binnenkort, maar de eerste training gaat normaal door op dinsdag 6 januari om 18.15u. Donderdag 8 januari weet ik nu nog niet zeker en misschien zaterdag 10 januari. 

    Ik hoop dat niet iedereen zich alleen maar heeft volgestoken met eten en drank en als een bloemzak elke dag in de zetel heeft gezeten, maar dat er toch nog wat ruimte is geweest voor wat beweging... Zo niet, dan zullen zij dit ongetwijfeld meer gaan voelen op de volgende trainingen....

    Zelf ben ik er alvast terug ingevlogen en hoop dat ik de tijd (en goesting) ervoor kan houden, zodat ook mijn conditie terug op pijl komt.

    De eerstvolgende competitiematch is pas op 24 januari, maar we zullen er stevig naartoe werken !

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    04-01-2015 om 22:11 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Mol - VV Laakdal
    Hier zijn we weer !

    12 op 12 ! We did it again, jawel. Weer winst voor onze jongens tegen Mol en dat met 1-6. Al moeten we durven toegeven, dat het er niet ideaal uitzag. Harken om aan 11 man te geraken, geen keeper...., niet ideaal dus. Van die 11 ging Jarne Heylen de eerste helft in doel en Winter de 2de helft en deden het verre van slecht. Van de B's waren Jorre en Dries van de partij ! En dan maar hopen dat iedereen fit blijft....

    Op de koop toe, kwamen we dan ook nog achter na 12', toen er van ver op doel werd getrapt en Jarne dacht dat die bal er toch naast ging gaan, niet dus...., en 1-0. 4' later konden we de bordjes terug in evenwicht brengen met Jarne Nevelsteen solo voor doel. 1-1 in de eerste 20 minuten en dat bleef het ook tot de grote rust. Het terrein lag zwaar en het spel was niet goed.

    Tijdens de rust werd tactisch  het één en ander bijgestuurd. Winter ging in doel voor Jarne Heylen. Yarni wisselde met Arthur en Ilian ging centraal in de spits spelen omdat er in de eerste helft te weinig gevaar voor doel was. Dat rendeerde al na 7 minuten als Yarni de bal van in de rechterhoek kan voorzetten op Jarne en die vlamt zijn 2de binnen, 1-2, oef ! Het bleef tot aanvang van de laatste 20' zo, maar dan, met nog 10' te spelen, sloeg de VV Laakdal-turbo aan. Verre ingooi van Jonas. Ilian gaat met de bal vanop links aan de haal en trapt de 1-3 tegen de netten. En dan volgden 3 dolle minuten. 15' Halve omhaal Jarne en 1-4. 16' Solo Ilian van op links en 1-5. 17' Yarni zet zich centraal sterk aan de bal en geeft doorsteekpas en Ilian loopt zijn verdediger er af en zorgt zo mooi voor de 1-6 winst. Hattrick Jarne Nevelsteen en hattrick Ilian Exelmans.

    Wie had dat nog gedacht na onze moeizame eerste helft ? Soit, het is in de tweede helft rechtgezet en de overwinning was een feit en ja...., zonder doelman en zonder reservespelers en gelukkig ook zonder gekwetsten...

    Zondag speelden Ilian, Brent en Winter met de B's ook nog mee en ook daar wonnen ze met 10-1. Ilian en Winter scoorden ook. Brent bijna..., maar hun inbreng was zeker zichtbaar !

    Op naar de examens nu ! Deze week geen training uiteraard, zodat iedereen zich kan focussen op zijn toetsen. De winterstop is nu aangebroken, maar ik laat jullie nog wel weten, wanneer we nog eens trainen of match spelen. In principe hebben we (met de 2 algemene forfaits) rust tot 24 januari !!

    Jullie horen het dus nog. 20 december : Kerstfeest kantine complex B, vanaf 15u. Mail jullie uitnodigingen (eten) door of per sms of via post of persoonlijk. In de week voor het kerstfeest trainen we misschien nog een keer, dan kan het ook.

    Tot de volgende !

    Grtz,
    T1

    08-12-2014 om 14:09 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen-Examens-Match tegen Mol
    Hallo,

    Donderdag 4 december GEEN training !! Studeer maar rustig door nu ! Zaterdag match in en tegen Mol om 12.30u. Vinea om 11.07u. De eerste auto bolt weg om 11.14u, dus BE ON TIME !

    VV Laakdal A hopelijk met alle 11 ! (Dan geen, 1 of max 2 van de B's). Zij hebben 4 man nodig. Van de U13 kon niemand... We zien zaterdag wel. Zij die het nu al weten, mogen het al doorgeven. Het is thuis tegen St. Dimpna om 10.30u.

    Veel succes met de toetsen en soigneer jullie om topfit te zijn tegen zaterdag ! Met alleen winst ben ik tevreden !

    Dan kan iedereen de winterstop in, met op 20 december nog ons Kerstfeest. Breng jullie brieven mee. Zij die hem nog niet hebben, stuur een mail of sms en ik mail hem door.

    Tot zaterdag !

    Grtz,
    T1

    04-12-2014 om 15:37 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Achter Olen
    Hallo iedereen,

    Het jaar zit er bijna op, onze laatste match is volgend weekend al tegen en in Mol (12.30u). Maar dit weekend was er eerst de match nog tegen Achter Olen. Ginds kregen we er 12 binnen, maar toen was de situatie anders. Op een drassig veld moesten we het toen doen zonder de gekwetste Jarne N, Arthur viel in de opwarming uit en nog van alle andere niet meer nader te noemen zaken....

    Nu zijn we terug met wat volk (nog krap), maar schappelijk nu toch. Na de winst tegen onklopbaar leider Houtvenne die dit weekend Tongerlo inblikten met....11-0, werd er dus meer verwacht van onze gasten. Maar dat we van de eerste minuut niet geconcentreerd kunnen zijn, werd nog maar eens bewezen....Nog geen minuut bezig of Achter Olen stond al voor ons doel, en na eerst wat geharrewar, trapt kapitein Robbe de 0-1 al tegen de netten. Man, man... 12' Corner Ilian, en Jarne Nevelsteen scoort met een trulballetje de 1-1. Net voor de eerste korte rust een VV-actie, de bal komt bij een verdediger die wil wegwerken en verslaat zijn eigen doelman, 2-1.

    De tweede 20' verliepen vrij gelijkopgaand en in de 15de minuut verovert Ilian de bal, zet voor op Jarne N, en die trapt de 3-1 binnen. Vlak voor de grote rust nog een tegenaanval van Achter Olen , schot op de lat en in de rebound dan toch nog de 3-2.

     De derde helft komt na 3' een Olen-speler alleen voor doel, en de 3-3 stond op het bord en alles te herdoen. Veel kansen kwamen er daarna niet meer en de laatste 20' moesten dus de match beslissen. En dat gebeurde ook. Na 2' al, breekt Jonas door de verdediging van Olen en wordt gehaakt. Penalty en Jarne N. trapt die beheerst binnen. 4-3. Twee minuten later, als we even met 10 staan, komt er een voorzet op Ignace en die trapt met een halve omhaal en een boogbal de 5-3 eindstand binnen. Jorre en Winter moesten nog gekwetst van het veld, maar dit keer hadden we een luxe met 3 bankzitters....

    Het voetbal op zich was niet top, maar het resultaat mag er wel zijn !! 9 op 9 in de laatste 3 matchen en dat tegen de leiders en de vorige week nog derde in de stand !

    Proficiat ! Nu die laatste match in Mol nog winnen en we kunnen met een gerust gevoel de winterstop (en examens) in !

    Dinsdag alvast training, donderdag zien we nog wel !

    Greetz,
    T1

    01-12-2014 om 15:35 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Achter Olen
    Hallo,

    Vandaag getraind met 13 man !! Waaw ! 10 "normale" spelers (Jarne H. ontbrak nog), aangevuld met Michiel Govaerts die nog een laatste keer kwam meedoen alvorens hij voor de tweede keer onder het mes gaat. En dan nog 2 spelers van de B's (Ignace en Jorre), want te weinig volk in Vorst.

    We hebben op training uiteraard wat ingespeeld op de volgende tegenstrever van zaterdag. De reuzen van Achter Olen.... Normaal kon iedereen meedoen en zouden van de B's ook Jorre en Ignace meedoen. Normaal is dat voor zaterdag dan : Winter, Ilian, Jarne N., Jarne H, Yarni, Brent, Jonas, Thibeau, Seppe, Arthur, Mauritio, Jorre en Ignace.

    Voor zondag met de B's doet normaal Winter mee, is Mauritio ook gevraagd en zien we verder wel, want 4 à 5 zijn er nodig. De U13 werden ook gepolst en daar zou Maud al van meedoen. Ook voor de week erna, wordt het wat puzzelen. Maar laat ons die laatste matchen ook nog met voldoende volk voor beide ploegen afwerken !!

    Zaterdag 9.09u ten laatste aan het terrein in Vorst. Match is om 10u. Het gaat er druk zijn, want haast iedereen speelt er thuis !

    Voor deelname met de B's heb ik spelers van ons eens bekeken qua aantal deelnames.

    Brent en Michiel (keeper) hebben de meeste keren meegedaan. Michiel is ondertussen definitief naar de B's. In totaal : 6x
    Yarni : 5, Ilian en Jonas : 4, Jarne N., Thibeau, Winter : 3, Jarne H. : 2, Arthur, Seppe, Mauritio : 1

    Uiteraard heeft dit ook met kwetsuren te maken en in geval van Ilian en Jarne N. met 3 selectiematchen op maandag.

    De gekwetsten kunnen nu hun schade inhalen.... Van vooral Jarne H, Arthur, Seppe, Mauritio, verwacht ik zondag 30/11 en/of zondag 7/12 deelname, vervolgens voor Jarne N, Thibeau, en Winter. Laatstgenoemde doet zondag al mee en komt dan ook op 4x.

    We zien wel. Het zullen er de volgende 2 weken toch zeker een 5-tal spelers zijn. Dan is het winterstop en examenperiode. Organiseer jullie studieprogramma goed, dan is voetballen geen probleem !

    Bij deze al  : veel succes ermee !

    Tot zaterdag !
    T1

    27-11-2014 om 23:46 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtvenne A - VV Laakdal A
    Hallo iedereen,

    Man, man, wat een weekend ! Onze eerst ploeg won met 0-4, maar straffer nog... de prestatie van onze U15 A !!

    "We hebben ze de hele match weggespeeld", was de commentaar van de Houtvenne-coach... Bizar als je dan met 2-4 verliest... Maar soit, ik lig niet wakker van zijn geweldige sportiviteit, er zijn ergere dingen in de wereld. Feit is dat onze jongens het -op het voor ons ook al ongewone kunstveld- schitterend hebben gedaan tegen een haast onklopbare ploeg. Allemaal voetballers, geen zwakke schakels, 4 jongens in de selectie Zuiderkempen en dus ook al in de verkeerde reeks... (clubs konden voor het seizoen kiezen voor 1 : goede ploeg, 2 : middelmatige ploeg en 3 : zwakke ploeg..).

    Nochtans begon het weer niet ideaal. 9' konden we de netten schoon houden, maar toen was er al de 1-0, net nadat Ilian even ervoor nipt naast mikte. Mannetje alleen aan de 2de paal en bingo. Op het kwartier loopt Jarne N. diep op pas van Mauritio, komt alleen voor de keeper, maar bal iets te ver van de voet en keeper pakt.

    De tweede 20' waren 12' ver toen Jarne N. op de 16m-lijn een omhaal uit de voeten toverde en de bal net onder de lat zag verdwijnen ! Een wereldgoal ! 1-1 en alles terug te herbeginnen. Meteen ook de ruststand. Houtvenne was in het spel misschien wel licht de beter voetballende ploeg, maar meer kansen dan ons dwongen ze ook niet af.

    Na de grote rust, was VV Laakdal meteen gevaarlijk als Ilian op rechts een kans krijgt, breed legt op Jarne N, maar die besluit naast. Een tactische wissel met Ignace in de spits en Mauritio op links rendeerde meteen. Actie van Ignace op links, trapt op keeper, bal belandt bij Mauritio en die knalt met links de bal overhoeks in de kruising. Allemaal niet zo simpel bij zo'n uitstekende Houtvenne-doelman. 1-2.
    In de 15' moet Thibeau gewoon de bal oprapen als hij roept, maar Brent hoorde niets en trapt het leder terug het veld in, ongelukkig in de voeten van de Houtvenne-aanvaller, die met de arm aanneemt en binnenschiet... 2-2 (en ook dat zal de thuistrainer wellicht niet gezien hebben...)

    We gingen met 2-2 de laatste 20' in, en ook met die uitslag konden we gerust leven. Zeker wetende dat die laatste 20' bij ons niet altijd even secuur verlopen.... Beide ploegen strijden nu voor wat ze waard zijn en Houtvenne zette alles op alles. Toch kon ons verdedigend-compartiment standhouden al vielen ze afgepeigerd er bijna bij neer...  En dan plots... Actie van Ignace die doorgaat op de keeper, die pakt en Jarne N. knalt in de herneming de bal keihard met een streep in doel ! 2-3, een mirakel in de maak ! Toen was het extra-sportieve moment voor de Houtvenne-trainer weer aangebroken. Terwijl er niet meer mag gewisseld worden (bondsreglement), roept die om een wissel. Scheids zegt dat het niet kan, maar trainer zegt dat speler (die zelf van niets wist...) gekwetst was. In dat geval mag je dus wel vervangen.... Een "fakekwetsuur" dan maar. Ik laat gewoon begaan, want vond het niet meer de moeite om hier nog op te reageren. Een extra aanvaller kwam er dus bij om alsnog -de voor hun logische overwinning- uit de brand te slepen. Helaas, onze mannen zijn ook geen soepkiekens en konden de stand behouden. Houtvenne begon alles op alles te zetten, stevig te drukken, maar we hielden stand. Meer nog, in een tegenaanval ging Ignace met de bal aan de haal en trapt de 2-4 eindstand op de bordjes !

    Schitterende prestatie mannen ! En dat met "correcte" wissels, en de hele match te zijn "weggespeeld"....! Je moet het maar doen. Een pluim ook voor de "jonge" scheids, en de correct-vergevingsgezinde afgevaardigde. Bedankt voor het sportieve (geen hand...) gebaar van de plaatselijke coach. Een voorbeeld voor de groep. 3 felbevochten punten en een dikke proficiat voor gans het team. Bovendien was het een sportieve match van beide kanten en werd er fel gebikkeld.

    Dinsdag en donderdag training van 18.15u - 19.30u.

    Zondag speelden er nog 5 jongens mee met de B's (Seppe, Jarne N, Yarni, Arthur, Brent) en die wonnen met 10-1...

    Bedankt ook voor de hulp daar. Iedereen moet inzien dat we mekaar nodig hebben. Wij spelers van hun en omgekeerd. Dat het niet altijd even leuk is om twee dagen na mekaar te spelen, weet ik, maar als iedereen hieraan meedoet hoeft dit niet alle weken te zijn... Verantwoordelijkheid nemen en discipline zijn hier de kernwoorden !

    Maandag was het weer een weerzien van Houtvenne met VV Laakdal, op de selectiematch van Zuiderkempen tegen de Provincialen van Westerlo. De provincialen van Westel kregen 6-0 rond de oren van de gewestelijken. Ook weer prima dus ! Jarne, Ilian en Ignace waren weer van de partij en weer een VV-goal via Ignace dit keer.

    Zaterdag zien we nog een jongen van die selectie terug, als we tegen Achter Olen spelen. Hij is kapitein en zo'n 1.92m groot....

    Tot de volgende !
    T1.

    25-11-2014 om 10:37 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtvenne - Veerle
    Hallo iedereen,

    Morgen, zaterdag match tegen leider Houtvenne om 12.30u. Vinea om 11u. Keeper Michiel is ondertussen definitief verhuist naar de B-ploeg en ook zijn pa Johan, die daarmee geen delegué meer is bij ons. Aangezien we verplicht een afgevaardigde moeten hebben, doe ik een oproep op iemand die zich geroepen voelt hiervoor. Papa, mama, broer, zus of whatever. Hij of zij hoeft echt niet veel te doen. Op verplaatsing bijna niets en thuis enkel zorgen voor water voor onze gasten en de scheids. Normaal moet de feuille ook nog online ingevuld worden, maar dat kan eventueel nog door anderen gedaan worden. Extra voordeel : gratis inkom uit en thuis en kennismaken met de geheimen van de kleedkamer..... Niet allemaal tegelijk, 1 iemand is al voldoende ! Ik hoor het wel.

    Deze week hebben we tweemaal getraind. Dinsdag met Kristof (omdat ik teveel werk had...) en donderdag met mij, we waren met 8.

    Maandag hebben Jarne Nevelsteen en Ilian Exelmans met de selectie Zuiderkempen meegedaan tegen de Provincialen van VC Herentals en wonnen met 4-1. Beiden scoorden ook !!  In die selectie zaten ook 4 tegenstrevers van Houtvenne.... Volgend week maandag spelen ze tegen de Nationalen van KVC Westerlo. Dat zal andere koek zijn, maar een goede leerschool.

    Zaterdag hebben we normaal 11 man : Ilian, Jarne H, Jarne N., Yarni, Winter, Mauritio, Seppe, Arthur, Jonas, Thibeau, Brent. 11 dus. Aangevuld normaal met 2 spelers van de B. Ignace deed normaal al mee. We zien wel morgen. Net nog bericht gehad : Ignace en Poline doen mee.

    Na Houtvenne zijn er nog 2 matchen (tegen Achter Olen thuis en naar Mol) en dan hebben we een lange winterstop, want de eerstvolgende matchen zijn de 2 uitgestelde matchen tegen Heultje en Ramsel. Misschien spelen we dan wel tegen een andere ploeg vriendschappelijk.

    Op zaterdag 20 december is er dan ons jaarlijks Kerstfeest.

    Tot de volgende !

    Grtz,
    T1

    21-11-2014 om 20:59 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongerlo-VV Laakdal
    Hallo iedereen,

    Morgen spelen onze U15 in en tegen Tongerlo om 15u ! Vinea om 13.45u. We zijn net met 11, waarvan 2 keepers, dus best nog 2 van de B's erbij... Seppe heeft afgemeld en ook Michiel en Lars zijn niet inzetbaar.

    Maandag speelden Jarne N. en Ilian met de selectie 2-3 tegen de nationale (Interprov.) van De Kempen. Niet slecht dus. En woensdag was ik zelf als trainer te gast voor de selectie van het gewest Geel-Mol en die wonnen met 8-1 tegen de provincialen van Westerlo (Tuur, Alex).

    Tot zaterdag !
    Greetz,
    T1

    14-11-2014 om 16:28 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - St. Dimpna
    Zaterdag hadden we de "provincialen" van St. Dimpna op bezoek.  De eerste helft deden onze gasten het schitterend. Na 8' was er de eerste goal voor ons. Tegenaanval opgezet door Jarne N., die past diep naar rechts op Ilian, die mooi voorzet op Jarne N. en die scoort de 1-0. 14' Ilian gaat op rechts zijn man voorbij en trapt keihard op doel. Keeper lost de bal en Jarne H. tikt de bal aan de tweede paal binnen. 2-0. 17', een ver St. Dimpna-schot van op zo'n 30m van de zijkant, Thibeau iets te ver uit zijn doel en de 2-1 was een feit. Maar 2 minuten later, een vrije trap van Jarne N., tegen de muur, wat gerommel voor doel dan en Brent profiteert hiervan om de 3-1 binnen te tikken. Schitterend en dat tegen de "provincialen !" De tweede 20' gebeurde er niet zoveel en de voorsprong kon tot aan de grote rust behouden worden.

    VV Laakdal had veel energie verbruikt, en met al die jongens die terugkwamen uit blessure, zou het nog moeilijk worden om op dat niveau te blijven acteren. En ja, het werd nog moeilijk. Al na 2' balverlies Brent, en de 3-2 stond op het bord. 11' St. Dimpna-speler mag van aan de middenlijn op links helemaal naar doel lopen en de 3-3 maken. Zo gingen we de laatste 20' in, maar het vat bij velen van ons was af en St. Dimpna begon fel te drukken. Zo was er al na 1' de 3-4 en na 3' de 3-5, veel te makkelijk. De moraal kreeg een ferme tik, de kopjes gingen naar omlaag en de rest van de match is dan enkel nog voor de statistieken, want na verschillende blunders (balverlies, man laten lopen, bal lossen, bal in de voeten van tegenstrever gooien enz.), werd het nog overdreven 3-8. Tot de 3-3 was er een wedstrijd, de laatste 20' niet meer.... Om het positief te bekijken (en zo vraagt men het ook bij de bond). 1. 20' : winst, 2. 20' winst, 3. 20' gelijkspel, 4. 20' verlies.
    Eigenlijk gewonnen dus.... (Bij de bond wil men met dit nieuwe systeem zo tellen...)

    Nu stillaan bijna iedereen terug is uit blessure, kunnen we op fysiek gaan trainen, zodat we ook die laatste 20' nog succesvol kunnen volmaken.

    Maandag 10 november, 19.45u : Selectiewedstrijd in Tongerlo (met Jarne N. en Ilian).

    Dinsdag 11 november geen training, want "Steakdag" van de club in het Buurthuis in Veerle-Heide.

    Donderdag 13 november : training.

    Zaterdag 15 november, 15u : Tongerlo - VV Laakdal A.

    Greetz,
    T1


    10-11-2014 om 15:42 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whats up ?
    Hallo iedereen,

    Twee weken geen competitiematch owv de 2 algemene forfaits van Ramsel en Heultje. Al hebben een aantal jongens wel moeten meedoen met de B-ploeg. 

    Volgende zaterdag moeten we wel terug aan de bak en dat meteen tegen St. Dimpna A, de provincialen zeg maar.... We spelen thuis om 10u, 9.09u aan de plein dus. Dat zal meteen een harde noot om te kraken zijn... Het enige positieve nieuws dat er dan wel te rapen valt, is dat we stillaan meer volk krijgen. Als iedereen nu fit blijft, zijn we met 12 (waarvan 2 keepers). In dat geval hebben we van de B's maximum nog 1 of 2 man nodig. Nu beginnen zij wel meer in de problemen te komen met volk...

    Vandaag (dinsdag) is er geen training, want moet voor de club in Brussel zijn... Jullie vernemen het nog via sms.

    Ondertussen is er een oproepingsbrief  voor de "selectie Zuiderkempen" aangekomen voor 3 spelers van VV Laakdal. Twee van de A en één van de B's. De gelukkigen zijn : Jarne Nevelsteen, Ilian Exelmans (A) en Ignace Van Hove (B). Alvast proficiat met hun selectie !

    Zij moeten 3 wedstrijden afwerken in Tongerlo. Maandag 10/11 om 19.45u : Zuiderkempen - De Kempen, maandag 17/11 :  Zuiderkempen - VC Herentals en op maandag 24/11 : Zuiderkempen - Westerlo. Ploegmaats, supporters..., allen daarheen ! Voor de deelnemers : veel succes !

    Donderdag is het sowieso training !

    Dinsdag (feestdag wapenstilstand), 11 november, hebben we Steakdag van de club. Sommigen heb ik niet gezien, maar de meesten hebben hiervoor kaarten gekregen. Graag invullen, geld meebrengen en afgeven, ten laatste DONDERDAG 6 november !

    Voor zover ik weet, heeft niet iedereen zijn papier van Dexia binnengebracht met goedkeuring voor een rekening op naam van de speler.
    Die goedkeuringen moet Kristof zo vlug mogelijk hebben, zodat wij aanspraak kunnen maken op sponsorgeld ! (Er zijn geen risico's aan verbonden !). Kan iedereen mij zijn ok doorgeven ? Per mail of sms, maakt niet uit. Bedankt alvast.

    30 november is er een Sinterklaasfeest in Herselt, maar dit zijn jullie normaal al ontgroeid.... en op 20 december is er ons jaarlijks Kerstfeest. Na het weekend van 5-6 december valt de winterstop al dit jaar.

    Bij deze zijn jullie weer van alles geïnformeerd !

    To do : eetdag, kaarten binnenbrengen of het mij online doorgeven + goedkeuring rekening Dexia.

    Greetz,
    T1

    04-11-2014 om 16:43 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma okt-nov
    Hallo allemaal,

    Nu dat we 2 weken geen match hebben, kan iedereen zich goed verzorgen, rusten en prepareren voor de eerstvolgende matchen. Zij die fit zijn, maar uit blessure komen, kunnen best zelf rustig wat bijtrainen, zodat ze niet opnieuw gekwetst geraken wegen overbelasting, want de trainingen worden zwaarder !

    Sommigen moeten zondag met de B's meedoen. Kandidaten genoeg dit keer...., maar een aantal komen -jammer genoeg voor hen - nog niet in aanmerking. 1 of 2 keer trainen na kwetsuur en dan plots match is niet verantwoord. Dat is om opnieuw te hervallen... Arthur en Seppe vallen dus al af voor zondag. Brent heeft vorige weken al meegedaan en kan zijn hiel nu ook best wat laten rusten. Hetzelfde geldt voor Jonas zijn voet (was er ook niet). Thibeau was vorige week niet komen opdagen (was toegezegd...), dus..., Jarne H. heeft regelmatig last van "pijnlijke benen", dus ook best niet. Mauritio kon niet. Winter was er niet. Schieten er dus nog 4 over, waarvan nog één doelman.

    Jarne N., Yarni, Ilian en Michiel P. Normaal moeten er 3 meedoen, maar wacht nog even af ivm twijfelgevallen bij de B's. Zij zullen dan nog verwittigd worden.

    Mag ik aan de ouders nogmaals met aandrang vragen om jullie akkoord ivm Belfius. Het is gewoon een princiepskwestie, zodat we sponsoring ontvangen, maar moet een ok van iedereen hebben.

    Het is in Ezaart om 10.30u.

    Voor de week erna zien we nog wel. Dinsdag en donderdag gewoon training volgende week.

    Grtz en tot de volgende !
    Your T1.

    24-10-2014 om 09:40 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen en matchen
    Hoi mannen,

    Donderdag 23 oktober training as usual van 18.15u tot 19.30u.  Zaterdag 25 oktober en zaterdag 1 november hebben we wegens algemeen forfait van Ramsel en Heultje geen match.

    Een aantal van ons zullen wel kunnen/mogen/moeten meedoen met de B's op zondag. We kunnen dan rustig opbouwen naar de eerstvolgende match door aan techniek, tactiek en fysiek te werken. De gekwetsten hebben dan ook de tijd om zich klaar te stomen tegen dan.
    Ondertussen is de stand van zaken bij onze spelers de volgende : 

    100% fit : Ilian, Jarne N., Jarne H., Winter, Mauritio, Michiel P, Thibeau.
      90% fit : Brent (weer wat hiellast soms), Yarni (last aan liesstreek vorige training...)
      80% fit : Jonas (last van de voet)
      60% fit : Seppe (komt uit lange blessure)
      50% fit : Arthur (na heuplast, terug hervallen en nu nog af te wachten, maar zou terug mogen beginnen normaal...)

    0% fit : Lars (amper getraind of matchen gespeeld en nu out met polsbreuk)
    0% fit : Michiel G. (out na operatie en blijkbaar na revalidatie, terug hervallen)

    Dat is de situatie van onze 14 spelers.... Om moedeloos van te worden !! En meestal als er dan iemand terugkomt uit blessure, dan valt iemand anders wel af.... Ondertussen begint het bij de B's nu ook stillaan, want Helena en Sam zijn ook out...en Sandro komt niet meer wegens verhuis...

    Ondanks ons gepuzzel, niet fitte spelers, geen teamvorming, amper samenspel, telkens een ander ploeg, doen we het nog goed !! Ondertussen zijn we nog met 6 in onze groep, en dat zijn nu 6 serieuze teams, want geen jannekes en miekes meer als tegenstand, integendeel !! Het kan ons alleen maar sterker maken, al is het natuurlijk op dit moment voor iedereen frustrerend om het zo tegen deze teams op te nemen.

    Denk er aan !! Dit weekend verandert het uur weer. D.w.z. dat we een uur terugdraaien. Zondagnacht om 3u gaat de klok dus naar 2u ! Een uur meer slaap dus.

    Ondertussen zijn er kaarten van onze Steakdag, die zal plaatsvinden op 11 november (feestdag) in het Buurthuis. (De kaarten lijken wel van onze collega's uit Vorst, maar het is weldegelijk voor VV Laakdal...)

    Tot de volgende.

    Grtz,
    T1

    23-10-2014 om 15:45 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Mol A
    Na de ruime nederlaag van vorige week, moesten onze mannen het opnemen tegen Mol A, ook niet de minste. Met velen waren we weer niet... Sam en Robbe van het B-team kwamen ons aanvullen. Al na 5' wisten we al hoe laat het was, want sommigen van ons dachten dat ze nog in de kleedkamer zaten..... Het stond immers al 0-2 !! Al na 10" was het al prijs toen een Mol-speler vrije doorgang kreeg, voorzette en zo tot de 0-1 kwam. De tweede aanval was ook meteen prijs. Gelukkig kon Ilian in de 6de minuut met een solo de stand milderen.
    1-2 en einde van de eerste helft.

    De tweede helft (2de 20' dus), begonnen onze mannen wat beter mee te doen en in de 7de minuut stuurt Ilian Jarne Nevelsteen de diepte in en die maakt er 2-2 van. Eindelijk begon het wat te draaien nu. 13' Mol terug in de aanval, voorzet van op links en voor doel (off side ??), staan er 2 alleen te schilderen en 2-3. Twee minuten later hingen de bordjes echter terug gelijk. Mooie loopactie van Ilian, bal komt bij Robbe, pas naar Jarne N. en de 3-3 werd mooi overhoeks binnengetrapt.

    De derde helft, na 3' solo van Ilian richting doel, alleen op de keeper af en wordt onderuitgemaaid !! Blijkbaar net voor de 16m, dus wel geen strafschop, maar altijd rood, want alleen door. Niet dus.... De vrije trap wordt door Jarne N. mooi binnengetrapt en het stond 4-3 voor het eerst op voorsprong ! Ondertussen had ik mijn keel al wel moeten schorschreeuwen..... 5' een reuzekans voor Mol als een speler alleen op Thibeau/doel afgaat. Thibeau redt knap, oef !! 6' solo van Ilian, zet drie man in de wind en wordt gehinderd, maar verderdoen. Hij kan nog net op doel trappen, maar werd foutief afgestopt. Niet gefloten...., keeper tikt de bal weg en Jarne tikt de 5-3 binnen. Yess!! 

    11de minuut van de derde helft. Lange voorzet van Jarne N., en een erg bedrijvige Ilian kopt de 6-3 aan de tweede paal binnen. Wat een ommekeer !! 

    In de 4de helft was het vat wat af, gebeurde er niet zoveel meer, en kwam Mol nog fel opzetten. Enkele gevaarlijke aanvallen leidden niet tot doelpunten en zo bleef het lang 6-3. Uiteindelijk kon Mol dan toch nog scoren en de eindstand werd dus 6-4.

    Toch een proficiat om ervoor te knokken en zo uiteindelijk mooi te winnen, na een moeilijke start. Ondertussen stonden we nog net met 11 te voetballen, want weer gekwetsten. Dit keer viel Sam uit, maar er waren nog twijfelgevallen....

    Vandaag, dinsdag training ondanks het stormweer !!!

    Volgende twee weekends zijn we vrij ! (matchen van Ramsel en Heultje).

    Greetz,
    Tot de volgende.
    T1

    21-10-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter Olen - VV Laakdal
    Hallo,

    Zaterdag moesten onze jongens naar Achter Olen. Zonder de gekwetste Jarne Nevelsteen (was er wel als toeschouwer bij), en ook onze ex-speler Tuur kwam weer een kijkje nemen. Met was gepuzzel moest ons team weer samengesteld worden. Ook Arthur, Brent en Jarne H. waren nog twijfelachtig en al in de opwarming bleek dat juist, want Arthur moest alweer afhaken. Van de B's kwamen Jeff (miniem), de meisjes Niene en Poline en eerstejaars Dries.

    De partij begon, en we vroegen ons af of we wel tegen de U15 gingen spelen. De partij ervoor waren het de scholieren en die vielen nogal klein uit, zodat we dachten dat dat de U15 waren en dit de U17 of het eerste elftal. Twee torens van meer dan 1.90m en de rest tussen de 1.80 en 1.90m.... Bij ons zitten we met spelers van 1.50m..... Dat begon dus al goed.

    Al na 2' wisten we al hoe laat het was. Na wat geharrewar voor doel, geraakt de bal niet weg. En kapitein-reus Robbe, knalt de 1-0 binnen. We herstellen dan licht het evenwicht, maar komen nauwelijks aan uitgespeelde kansen. 16', een hoge bal komt richting Thibeau, die wil de bal met één arm uit doel houden, lost hem en 2-0. In het spel waren we de evenknie, maar we stonden wel 2-0 achter.

    De tweede helft, 2' fout op Mauritio die tegen de platen geduwd wordt. Niet gefloten en in die tegenaanval wordt het onterecht 3-0. Achter Olen al op rozen dus en geen 2 minuten later stond het al veel te makkelijk 4-0. Onze gasten lieten de kopjes wat hangen en de 5-0 komt er door niet meer terug te komen. In de 15' volgt nog een vluchtschot van een Achter Olen kleurling en 6-0.

    Grote rust. 6' Ilian komt naar doel, passt op Mauritio, die zet mooi voor en Brent maakt de 6-1 met een halve omhaal. Achter Olen was minder scherp uit de kleedkamers gekomen en wij geloofden er terug (een beetje) in. Het bleef die helft bij 6-1.

    De laatste helft ging in en de boeken konden nu helemaal toe als we Achter Olen te makkelijk op doel laten schieten en de 7-1 was een feit. De overige doelpunten waren cadeautjes. 4' Off-side AO, niet gefloten, speler alleen voor doel en 8-1. 6' AO-speler pakt de bal met de arm mee, niet gefloten en 9-1. 13' Opnieuw handsbal, speler mag weer doorgaan en 10-1. 15' Schot op links, te makkelijk binnen en 11-1. 17' Helft van onze verdedigers was weg, speler AO alleen voor doel en 12-1. 

    Overdreven cijfers, maar weinig aan te doen als je wekelijks zo moet puzzelen en dat tegen een tegenstrever die mijn inziens niet in deze reeks thuishoort. Er moest toch een categorie 1, 2, 3 ingevuld worden, niet ? Allemaal bijna tweedejaarsreuzen die kunnen voetballen (die nr. 7 mag in ons eerste elftal meedoen....). Wat moet je nog meer hebben om in de hoogste categorie te staan ?

    Soit, onze gasten kunnen er alleen maar uit leren, maar met onze wekelijkse puzzelploeg wist ik voor aanvang van de competitie al, dat het heel moeilijk zou worden. Tegen de minderen goden kan je dit nog opvangen, maar niet tegen een goede ploeg. Wat zou het eens leuk zijn om met 14 man te kunnen trainen ipv 6... En dat we met een vaste kern konden doortrainen en matchen spelen.

    Het is wat het is, maar het is niet plezant op die manier. Kop op en verder !

    De B' wonnen zondag met de A's Yarni, Brent, Jonas en Michiel in hun rangen met 12-2 tegen Balen, die ook beter een categorie zouden zakken.

    Tot dinsdag 18.15u.

    Greetz,
    Marnix.

    13-10-2014 om 08:46 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match-info
    Hoi iedereen,

    Dinsdag getraind...., 8 kwamen er opdagen, waarvan er al 1 meteen terug huiswaarts keerde.... Jarne Nevelsteen had pijn in de zijstreek na een duel (?) in de match met de B's tegen De Kempen en ging de dokter opzoeken. Toch weer geen gekwetste bij !!!??? We zullen het binnenkort vernemen. De andere Jarne bleef ook thuis met pijn aan de benen... Mauritio was er dan onverwacht terug bij, met 7 dus, maar Thibeau had keeperstraining en Michiel ook (maar in Netezonen), zodat we met zijn zessen trainden. Ilian, Yarni, Brent, Winter, Mauritio en Arthur. Laatstgenoemde kreeg op het einde ook terug last van zijn heup.....(hopelijk geen herval). 4 man maakte dus zonder problemen de training rond.... dat beloofd weer !!

    Daarom trainen we nu donderdag 9 oktober NIET !!! Dan kunnen de Jarne's, Mauritio en Arthur terug rusten, zodat ze zaterdag misschien paraat zijn. En ook de anderen uiteraard.

    Zaterdag spelen we in en tegen Achter Olen om 12.30u. Afspraak aan de Vinea : 11u stipt ! Ik wil vrijdagmiddag ten laatste wel weten wie niet kan meedoen, zodat we nog kunnen anticiperen.

    Verzorg jullie allen !!! Een matchforfait komt nu wel dichter en dichterbij !!

    Tot zaterdag !

    Grtz,
    T1

    08-10-2014 om 19:04 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal A - Houtvenne A
    Zaterdag 4 oktober was er de topper tussen beide leiders. We moesten -zoals wekelijks- weer puzzelen om tot 11 spelers te komen. Arthur had de trainingen goed doorstaan en kwam er na blessureleed terug bij. Een man extra zou je dan denken...., nee hoor, want nu is ook Mauritio uitgevallen... Dat Ilian erbij liep was ook al een half mirakel, want die had een adductorenletsel. Maar een ijskuur en een lange massage bij een specialist zorgden ervoor dat hij er toch bij was. Brent had nog hielpijn en Jarne H. sukkelde met de bovenbenen. Dat los van al de andere gekwetsten. Van de B' moesten er dus weer meedoen. Ignace, Jorre, Sam en Robbe waren van de partij, waarvoor dank.

    Eigenlijk is het al een half mirakel dat we zoveel punten hebben, want dit is geen ideale situatie. Elke week is anders... De match zelf begon evenwichtig, maar de scherpte van de voorbije weken ontbrak toch bij ons. Na 7' brak ons dat zuur op, toen Houtvenne uit off-side weliswaar, de 0-1 mocht scoren aan de tweede paal. Geen 2 minuten later mag Houtvenne vanuit een dit keer veel duidelijkere off-side positie de 0-2 scoren. Zo is het niet moeilijk natuurlijk !! Onze gasten waren wat teneergeslagen, maar kwamen daarna toch wat beter in de match. Echt goeie kansen kwamen er wel niet veel. Na 20' stond het nog steeds 0-2, al had dat 0-0 moeten zijn. Maar in de toegevoegde tijd van de eerste 20', krijgt Houtvenne nog een corner. Onze doelman plukt naast de bal en de 0-3 was een feit.

    De tweede 20' vingen aan, en het nieuwe reglement werd door de bezoekers meteen met de voeten getreden. Zij vervingen niet, terwijl dit na 20' verplicht is om iedereen die op de bank zit te wisselen !! 

    Na 2' in die tweede helft trapt Brent een bal in de voeten van een Houtvenne-speler en het stond 0-4, ook dat nog ! Match gespeeld dus en dat na 4 cadeautjes. 

    Na de grote rust bleef Jarne H. in de kleedkamer geblesseerd achter (nog één !!), zodat onze keepers weer als veldspelers moesten aantreden. Ilian werd normaal uit voorzorg de laatste 20' vervangen, maar daar stak Brent een stokje voor, want die viel toen met hielpijn uit.... Toen waren we nog juist met 11... De match werd uitgespeeld en Jarne N. kon voor ons de eer nog redden met een mooi schot. Uiteindelijk werd het nog overdreven 1-6 en zagen de subjectieve trainers van Houtvenne maar één ploeg spelen.

    Moord en brand werd geschreeuwd als wij een stevig duel wonnen, maar van de twee off-side doelpunten heb ik niets gehoord.... Wees fair en objectief en zie twee kanten ! En respecteer het reglement en vervang zoals het hoort. Ik vind dit nieuwe reglement ook niet fijn, maar het is wat het is.  Als er dan na de match nog in het gezicht van de scheids gelogen word over deze vervanging, krijg ik het helemaal. Als dat de nieuwe politiek is, proficiat dan voor jullie sportiviteit. En ja, ik kan gerust tegen het verlies, maar wees eerlijk en correct ! Het is maar een hobby !! En als wij eens uit off-side mogen scoren, heren, dan zal ik zeggen : "Dank u meneer de scheids", maar zal het wel aan de tegenstrever tenminste toegeven. Ook al kom ik zelf op voor mijn team, ik zie twee ploegen spelen ! Leer dat zelf ook eens....

    Genoeg gezeik over deze affaire. Los van het feit dat deze dingen allemaal gebeurd zijn, was het bij ons niet goed. En ja, we weten dat de omstandigheden niet ideaal zijn, maar als team en individueel presteerden we ondermaats. Houtvenne was niet veel beter, maar wel efficiënt. Iedereen voor de spiegel gaan staan en volgende week beter dus !

    Dinsdag training om 18.15u. Aan de gekwetsen : verzorg jullie. 

    Vorige week kwamen Ilian, Yarni en Jarne de B-ploeg een handje helpen, dit weekend waren dat Winter, Thibeau, Michiel en Jarne N. Zij wonnen tegen de laatste (De Kempen) met 2-3. Het blijft voor beide teams behelpen, maar er is weinig aan te doen.

    Volgende week moeten we naar Achter Olen om 12.30u. Hopelijk geraken we weer aan 11 spelers....

    Greetz,
    Marnix.


    06-10-2014 om 15:02 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Houtvenne
    Hallo iedereen,

    Vandaag met 8 man op training. Seppe kwam gewoon wat rondjes lopen (uit kwetsuur), Arthur kwam proberen en had weinig last, Ilian zit met school aan zee maar is gekwetst aan de adductoren. Hele week ijs gelegd en gerust en woensdag meer dan een uur laten behandelen met massage-sessie om klaar te geraken voor de match, maar dat is heel twijfelachtig. Brent heeft zijn zolen, maar die blijken niet te passen..., Jarne H. kwam niet trainen wegens "last" en nu is ook Mauritio volledig out. (Had al last, en kan nu nog amper gaan...). Het is dus weer serieus puzzelen !

    Afwachten wie er van de B komt, maar ik hoop op minimum een 4-tal spelers. Normaal sowieso Jorre en Ignace.

    Daarnaast hebben ook zij nu meer miserie, want 3 gekwetsten en 1 op reis... Wij moeten 3 à 4 spelers leveren zondag voor de match in en tegen De Kempen (Lichtaart). Is voor de middag. Ik dacht dat Thibeau al kon en ook Winter. Als die kunnen, nog 1 of 2 man extra dus en liefst degenen die 100% fit zijn, en dat zijn er niet veel....

    Zaterdag is meteen de eerste topper, want de nummers 1 (wij) en 2 (Houtvenne) spelen tegen elkaar ! 10u match en 9.09u terrein dus.

    Ikzelf moet vrijdag naar een feest...., en dan vroeg uit de veren...., het had beter gekunnen....

    Tot zaterdag !!

    Grtz,
    Marnix.

    02-10-2014 om 23:49 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Tongerlo
    Hallo,

    Vrijdagavond onze eerste wafelverkooptocht gedaan en al mooi verkocht. Volgende week vrijdag gaan we een tweede keer en hopelijk is dan alles de deur uit. Bedankt alvast aan alle helpers, verkopers !

    Zaterdag moesten onze U15 dan tegen Tongerlo thuis. Weer niet simpel met al onze gekwetsten en de toestand wordt er niet beter op...

    De huidige toestand : Seppe (bil), Arthur (heup), Jonas (operatie), Michiel (operatie), Lars (pols), Brent (hiel), Ilian (nieuw..., adductoren), 
    Thibeau (vinger), Mauritio (last van bovenbeen), Jarne N. (nog wat last aan hamstrings). Jarne had geen last meer aan de bovenbenen. Blijven dan over als volledig fitte spelers : Michiel P., Yarni en Winter. 3 van de 14 dus, met Jarne H. erbij 4 !! Bovendien zijn het allemaal "langdurig" gekwetsten. Met Jarne N. komt het normaal wel goed. Voor Ilian is het nog afwachten, want delicate kwetsuur !

    Dat beloofd dus weer voor volgende week....

    De match zelf dan. Tongerlo stond bovenaan en hadden dus een aardige ploeg, ze wonnen vorige week nog met 1-0 van Mol A !
    Maar wij stonden eerste en hebben ook geen onaardige ploeg, ondanks alle miserie.

    Tongerlo begon het vinnigst aan de strijd en kon tot tweemaal toe de score bijna openen, maar tweemaal net niet en nog net weggewerkt. Tijd om wakker te worden dus en dat gebeurde dan ook, want na 6' spelen legt Mauritio de bal in de 16m breed naar rechts en Ilian komt mooi ingelopen om de 1-0 op het bord te zetten. De match ging op en af en verliep vrij evenwichtig, maar het was weer VV Laakdal die in de 16' de 2-0 binnenschoot. Ignace-actie op links, breed op Jarne N. en in één tijd de 2-0. In de 18' een vrije trap voor VV Laakdal. Sommigen stonden klaar om hem te nemen, maar de T1 riep : Ilian of Jarne N. om die te zetten. Jarne zette zich achter de bal en....3-0. Daarmee sloten we de eerste 20' af, waarin Brent alweer kloeg over pijn in de hiel.

    De tweede helft verliep veel moeizamer. Slechte passes, verloren duels vooral centraal in het middenveld, kortom we gaven het wat uit handen en zo profiteerde Tongerlo hiervan. In de 13de minuut mag die alleen doorgaan richting doel en rustig de 3-1 binnenschieten !
    16' Vrije trap Tongerlo, Michiel is te klein en de 3-2 was een feit. Grote rust nu.

    Onder de rust werd het één en ander bijgesteld, maar spelers wisselen was geen optie wegens geen wissels.... De derde helft begon weer terug uitstekend met de fighting spirit en 2 open kansen waren hiervan het gevolg. Ze werden echter niet benut. Na 13' krijgt Tongerlo een vrije trap voor een "vermeende" fout (?). Thibeau raakt de bal, maar laat hem uit de handen glippen en zo 3-3. Zo gaat dat nu éénmaal. Kansen niet benutten en de tegenstoot is een feit.

    De vierde helft moest Brent wegens teveel hielpijn het veld verlaten en stonden er meteen 2 keepers op het veld. Na 3' toch weer opluchting wanneer Mauritio een solo mooi afrond en de score zo op 4-3 brengt. 4 minuten later loopt Jarne zich mooi vrij richting doel en trapt de 5-3 hoog binnen. Yes ! En de ban weer gebroken ! Twee minuten later schiet Ignace op de paal in de vlucht. Yarni trapt in de herneming richting doel, keeper lost de bal en het stond 6-3. De winst - na een moeilijke match - leek binnen. 12' een fout op een VV-speler, maar er werd doorgevoetbald en Tongerlo komt zo op 6-4.... Een minuut later een solo van Ilian op rechts, 1, 2, 3 man in de wind en op het moment dat hij breedlegt vlamt de keeper Ilian onderuit. Rood en strafschop was hier het enige juiste ! Er werd echter verdergespeeld en eerst mist Mauritio voor doel, maar Ignace zet de puntjes op de i en trapt de 7-4 binnen. Ilian lag nog strijk tegen de grond. Pijnlijke schouder en een verrekking/scheurtje in de adductoren ! De keeper ging vrijuit..... Uit frustratie doet Ignace in de 16de minuut een rush van achteraan links naar voren om via deze solo de bordjes op 8-4 te brengen.

    Moeilijke maar mentaal sterke match van onze gasten, die na hun dipje, terugvochten en een duidelijk "statement" plaatsten, van hier zijn wij, en wij winnen zonder wissels en veel pech hier met 8-4 ! Proficiat !!

    Ilian en Brent liepen dus averij op en het is afwachten voor volgende zaterdag. Zeker Ilian lijkt me vrij onwaarschijnlijk. We zullen zien wat een week rust en verzorging brengt....

    Zelf trad ik -na anderhalf jaar- ook nog eens in de arena met de Reserven C. Ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.....

    Dinsdag 30 september training van 18.15u tot 19.30u.

    Ik heb nog niet alle steekkaarten en licht jullie ouders in dat er nog wafels kunnen besteld worden. Yarni, Jarne H., Jarne N. en Ilian zijn al ok.

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    29-09-2014 om 14:04 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Dimpna A - VV Laakdal A
    Hallo iedereen,

    Zaterdag speelden we in en tegen St. Dimpna onze tweede competitiematch. We hebben nog steeds dezelfde gekwetsten, dus weer gepuzzel met volk. (Jonas en Michiel operatie en Seppe en Arthur gekwetst). Los van die afwezigen zijn er nog spelers bij met "last". Ilian (rug), Jarne H. (benen), Jarne N. (hamstrings), Brent (hiel) en Mauritio (been). Dan schieten er al niet veel "fitte" spelers meer over !!

    Het begon voor onze gasten nochtans goed daar in Geel. Al na 20" gaat Ilian door op rechts, 1-2 met Yarni, Ilian brengt voor en Mauritio brengt ons al op 0-1. 2' later een actie van Jarne N., naar Jorre, die doet controle en trapt de 0-2 binnen. In de 4de minuut volgt een afstandsschot van de thuisploeg en 1-2. 7' : solo Mauritio, 1-3. 12' vrije trap Jarne N., Jarne H. trapt in de herneming hoog in doel en zo 1-4.
    16' Corner Ilian, Jarne kopt de 1-5 binnen. 17' Te makkelijk laten spelen en St. Dimpna scoort de 2-5. 19' Lange bal van Jarne N. naar rechts op Ilian en die trapt de 2-6 binnen. Tot zover de eerste helft van 20'.

    In de eerste minuut van de 2de helft : Voorzet na actie Mauritio en Jarne kopt de 2-7 binnen. 2' Misverstand met keeper thuisploeg, en Mauritio profiteert, 2-8 4' Tegenaanval VV Laakdal en Mauritio trapt van ver de 2-9 binnen. 5' Bal komt door op voorzet en St. Dimpna scoort de 3-9. Dan komt het Ignace-moment... 8' : Ignace solo naar 3-10. 13' Driehoek Poline, pas Mauritio, breed op Ignace en die maakt de 3-11. 18' Pas Ilian op Ignace, keeper twijfelt en 3-12.

    3de helft : VV Laakdal krijgt weer tal van kansen, maar kan ze niet meer benutten.... Na 10' toch eindelijk de 3-13 via Jarne N. op pas van Ignace. 15' Pas Helena, Ilian solo naar 3-14. 17' Ignace brengt voor, Ilian kopt de 3-15 binnen.

    4de helft : Ilian naar Poline, door tot bij Ignace aan 2de paal en 3-16. 5' Poline rechts naar Ilian en die maakt er 3-17 van. 9' Voorzet Ilian, Ignace 3-18. 16' Pas Ilian op Jarne N. en 3-19. Ignace zet de kers op de taart in de 17de minuut, en.....3-20 !

    Een waar doelpuntenfestival dus ! Goed gespeeld mannen !

    In de coulissen, hoorden we dat de A-ploeg de B-spelers waren geworden en andersom. Tja, daar kunnen wij niets aan doen, en het blijven twee gewestelijke ploegen. Bovendien zijn wij niet eens voltallig en 100% fit op een handvol na. Maar ondanks dat, doen we het uitstekend !

    Sommige jongens spelen boven mijn verwachtingen, ik zie speelvreugde en een team, waarbij iedereen met iedereen speelt. Zo moet dat !

    Op naar de volgende match en dat is Tongerlo, die ook goed bezig zijn !

    Het team : Yarni Van Leeuw, Ilian Exelmans, Jarne Nevelsteen, Poline Vandeweyer, Helena Van Immerseel, Jarne Heylen, Lars Winters, Winter Lodewijckx, Ignace Van Hove, Jorre Van Mechelen, Mauritio Covaci, Michiel Peeters, Brent Cools, Thibeau Lemmens.

    Doelpunten : Ignace : 6     Mauritio : 4     Ilian : 4     Jarne N. : 4     Jarne H. : 1     Jorre : 1

    Dinsdag training om 18.15u. (Ik hoop op tijd te zijn, want heel druk....)

    Vrijdag : wafelverkoop !! (Oproep aan alle spelers en ouders om te helpen !)

    Tot de volgende !

    Grtz,
    Marnix.

    23-09-2014 om 09:21 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom op de vernieuwde blogsite !
    Blog als favoriet !

    Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
    Mijn favorieten
  • KVC Veerle
  • Muse song
  • Foo Fighters song
  • Rammstein song
  • Simple Minds song
  • Green Day song
  • U2 song
  • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    nieuwsmedia
    www.bloggen.be/nieuwsm










    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009

    Zoeken met Google



    Welkom op mijn blog!
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • KVC Veerle

  • Zoeken in blog


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    axel_buitengewoon
    www.bloggen.be/axel_bu
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    broedereverard
    www.bloggen.be/broeder
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    hdb
    www.bloggen.be/hdb
    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    koureurken
    www.bloggen.be/koureur
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    onskleinkrollebolleke
    www.bloggen.be/onsklei
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    placora
    www.bloggen.be/placora
    Mijn favorieten
  • bloggen.be

  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    nieuwsmedia
    www.bloggen.be/nieuwsm
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    bigietie1951
    www.bloggen.be/bigieti
    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs