Inhoud blog
  • U17 - U16 maart-april 2016
  • Maart 2016
  • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
  • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
  • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
    Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
    Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
    Gediplomeerd trainer UEFA B.
    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.



    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

    Categorieën
    Categorieën
    Categorieën
    U16-U17 VV Laakdal
    Jullie info-site !
    23-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Heikant
    Hoi,

    Zondag speelden we onze laatste competitiematch tegen Heikant. We hebben onze ongeslagen reeks kunnen afronden. Net zoals ginds, speelden we 3-3, nadat we 2-0 en 3-1 voorstonden. U11 van dienst waren Stan, Cis en Jeff.

    Na 3 minuten voorzet Ilian en Cis tikt aan de tweede paal binnen, 1-0. 10de minuut : Cis komt in balbezit, loopt volle snelheid richting doel en scoort de 2-0. 17' : Dieptepas van Ilian op Seebe, die sprint richting doel en knalt de (bijna) 3-0 onderkant lat, maar niet binnen ! 24' geraken wij goed weg, als de Heikant-spits alleen voor doel komt, maar Thibeau schitterend met de voet redt. Ruststand : 2-0.

    We wisten dat 2-0 niet voldoende was voor winst en na 3' stond het 2-1. Solo van de snelle nr 11, die sneller is dan Jarne en bingo.
    Seebe kreeg dan de opdracht om de Heikant-spits aan banden te leggen. Na 14 minuten spelen komt Ciske weer in balbezit en trapt hoog de 3-1 binnen. Veerle op rozen. Maar 8' voor het einde keert alles ineens om. Heikant gaat vol voor de aanval en onze jongens krijgen het moeilijk. Veerle komt nu moeilijk onder de druk uit en na een voorzet wordt de 3-2 binnengekopt. twee minuten later staan 2 Heikant-spelers alleen te schilderen voor doel. Pasje van de ene naar de andere vrijstaande en....., jawel...3-3 ! Veerle gaat dan nog voor een slotoffensief en ei zo na komt de winning-goal er, maar helaas net niet. Het bleef bij 3-3, en dus weer niet verloren !!

    Schitterend mannen !

    Jill en Jarne (ex-Veerle) waren toeschouwers. Na de match kregen onze spelers hot-dog en een afscheidsbrief van onze trainer. Bovendien werd het transfernieuws bekendgemaakt. Tuur van Doren gaat naar KVC Westerlo en van de U11 spelen volgend jaar Robbe, Jonatan, Ferre en Cis ook in Westerlo. Nick Fransen daarentegen komt terug van Wolfsdonk.

    Vandaag ging ik naar het hospitaal om mijn gips er af te laten doen...., ik heb nog 14 dagen extra gips gekregen !!! Nog gededecteerd: gescheurde pees in de knie.

    Ons eerste elftal verzekerde zich van het behoud in 3de provinciale, na thuiswinst tegen Bevel. Wij hadden natuurlijk de plein al goed ingespeeld....

    Woensdag 1 mei spelen zij hun laatste competitiematch. Zaterdag spelen we tornooi in Netezonen. Twee matchen 8 tegen 8 op U11-veld. Eerste match is om 13.30u. Het einde is voorzien om 15u. Allen ter plaatse in Eindhout om 13u.

    Zij die deze week graag nog komen trainen, kunnen dat morgen/dinsdag om 18.30u met de U15 en Ludo.

    Ik veronderstel dat zaterdag 4 mei iedereen (behalve de communiekanten Seebe, Thibeau en Winter) kan komen ?

    KVC Westerlo start in de eindronde op 5 mei (15u) thuis tegen STVV of Woluwe en Beerschot krijgt geen licentie, waardoor het sowieso al minstens naar 3de klasse zakt of alsnog in vereffening gaat.

    Na het tornooi van Netezonen is er nog het volgende :

    9 mei : 17u : Veerle - VC Herentals (A-terrein op ons eigen tornooi). Herentals speelde los kampioen in een andere reeks, met   indrukwekkende cijfers..... Na de match is er dus de eindeseizoensbarbecue en daarna optreden van Rock-coverband Recovery. Geen Will Tura of Willy Somers, wél het hardere werk à la Rock Werchter !! De zanger van de band is blijkbaar gekwetst, maar alles zou normaal toch doorgaan....
    Breng jullie barbecuekaarten binnen !! Of stuur het via mail of sms door ! (Kaarten te bezichtigen op www.kvcveerle.be)

    11 mei : tornooi in Tongerlo

    25 mei : tornooi in St. Vorst en volledig einde van het lange en moeilijke seizoen !!


    Allez vooruit, tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    23-04-2013 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Booischot-Veerle
    Hallo,

    Omwille van communieverplichtingen bij Booischot, werd de match Booischot-Veerle donderdag gespeeld. Het A-terrein lag er niet goed bij en er stond een felle wind. We waren -na veel gepuzzel- net aan 11 man geraakt. Veerle nam meteen het initiatief en al na 2', voorzet Arthur en Seebe schiet de 1-0 binnen. Na 5' solo van Tuur en 0-2. Op het kwartier een lange bal diep en Seebe lukt de 0-3. 23' Pas van Ilian op Seebe en die maakt met een hattrick de 0-4. 29' een solo van Arthur, in 2x voorbij de keeper en 0-5. Op het halfuur, solo van Ilian op rechts en die zet de 0-6 ruststand op het bord.

    De tweede helft werden onze pionnen wat herschikt. Onze verdedigers mochten offensief spelen en de aanvallers werden wat verdedigender, zodat ook zij eens op andere posities leren voetballen. Het gaat in de eerste plaats om leren voetballen en niet om zoveel mogelijk te scoren....

    4' in de tweede helft : Corner Ilian en Yarni kopt de 0-7 binnen. Een minuut later zet Jarne druk naar voor en maakt zo de 0-8. 7' Ilian solo naar doel, legt breed en Poline hoeft maar in te tikken, 0-9. 27' Lange pas van Ilian op Jeff (onze U11- laatste man, die even aanvaller mocht zijn), en die maakt de 0-10.

    Dezelfde uitslag als thuis en klus geklaard.

    Achteraf horen we dat de bond blijkbaar deze match niet had goedgekeurd, waardoor het in de krant wellicht 0-5 FF voor ons wordt....

    We hebben alleszins de 3 punten en kregen van de thuisploeg nog frietjes aangeboden na de match. Toch ook een pluim voor de jongens van Booischot, dat ze zich -ondanks het zware verlies-, wekelijks blijven inzetten.

    Zaterdag ben ik in Genk gaan "talentscouten" tijdens de match Genk-Club Brugge van de U15 Elite.

    Zondag spelen we dus niet en hebben we een weekendje rust.

    Volgende week - ik laat nog weten wanneer - trainen we nog 1 keer (de laatste training van het seizoen) en zondag spelen we dan de laatste competitiematch thuis tegen Heikant, om 10u. We eindigen sowieso op het podium, met een onverwachte, maar superknappe 3de plaats !!

    Na die laatste match verbroederen we nog een laatste keer in competitie.

    Op 4 mei moeten we één match spelen (8 tegen 8) in Netezonen. Thibeau, Seebe en Winter zijn er wellicht niet bij, want doen dan hun communie. En op 9 mei is er ons eigen tornooi, waar we om 17u spelen tegen VC Herentals (kampioen in andere reeks). Ik reken op een aantal Vorst-spelers en U11, want Jarne en Michiel zijn er al niet bij....

    Tot de volgende !

    Greez,
    Marnix.

    20-04-2013 om 18:56 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ramsel
    Hallo iedereen,

    Het eitje dat we met Ramsel nog moesten pellen, hebben we serieus gepeld.... In Ramsel in de heenronde zat het ons niet mee. Met onze afwezigen, was het toen zo'n gepuzzel, dat we met veel preminiemen speelden en jongens van Vorst. Ik denk maar met 3 basisspelers van ons...., toch kregen we daar de beste kansen, domineerden we, maar lat, paal, keeper hielden ons toen van een doelpunt. Ramsel daarentegen, kwam goed één keer door en scoorde meteen de einduitslag van 1-0.

    Zondag waren we iets completer en hadden we slechts 2 preminiemen. En na onze indrukwekkende reeks (iets van een 15 tal ongeslagen matchen), ik ben de tel kwijt, ging Ramsel nu met 7-0 voor de bijl.

    Nochtans duurde het even eer we de train goed op de rails kregen. Ramsel bood in het begin goed weerwerk en het leek niet zo simpel te worden. Maar na 13' spelen, corner Ilian, en Tuur kopt aan de tweede paal binnen. Twee minuten later een vrije trap van Arthur, en bingo, 2-0. We waren vertrokken. 17' : Corner Ilian, en weer Tuur die aan de tweede paal de 3-0 mag binnentikken. In de 22' krijgt onze preminiemenspits de bal op rechts van Ilian, en die werkt mooi af, 4-0 en ruststand.

    De tweede helft was amper op gang, of onze andere preminiem wou ook tonen dat hij het kon. Een mooie solo vanop links en nice afgerond op doel, 5-0. Westerlo zal blij zijn, want daar speelt hij volgend jaar. 6', voorzet Aaleks, Ilian zet goed door op de keeper en de 6-0 is een feit. Drie minuten voor tijd een U11-onderonsje en de eindstand van 7-0 stond op het bord.

    Mooie prestatie mannen ! Nog 2 matchen en we kunnen terugkijken op een - sportief - knalseizoen dat voor mij - gezien de omstandigheden - een titel is !

    Donderdag 18u, spelen we in Booischot de voorlaatste match van het seizoen. Zondag niet dus, want zij zaten met communicantenverplichtingen. Waar hebben we dat nog gehoord....

    Dan trainen we normaal nog één keer (ik laat nog weten wanneer) en sluiten we op 28/4 het seizoen thuis af tegen Heikant. De échte party-afsluit is dan op ons tornooi van 9 mei. Maar we moeten op 4 mei nog naar Netezonen voor tornooi en op 28 mei naar St. Vorst. Het puzzelen zal dan weer kunnen beginnen, denk....

    Gisteren heb ik les gegeven aan de cursisten Getuigschrift B in Diest en vandaag doe ik dat in Berchem, waardoor ik dus niet kan trainen.
    En woensdag moet ons eerste elftal in Herentals aan de slag voor hun belangrijkste match van het seizoen, voor het behoud. Zelf heb ik dan ook nog "mental coaching" verplichtingen in Westerlo.... Alles weer goed op een hoop....

    Voila, jullie weten het weeral !

    Greetz,
    Tot de volgende !
    Marnix.

    16-04-2013 om 08:38 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Oevel
    Hallo,

    Hier zijn we alweer snel terug.
    Oevel geeft forfait voor match woensdag 10 april.
    Het wordt dus training van 18u-19.30u.

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    09-04-2013 om 18:50 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herselt-Veerle
    Hallo,

    De topper die een topper moest worden, werd een maat voor niets. Onze eerste forfait van het seizoen is een feit ! Dat is al een mirakel op zich, gezien onze toestand. Maar het paasverlof was er teveel aan. Skieërs, zieken, gekwetsten, noem maar op. We konden slecht gaan afreizen met 8 of in het beste geval 9 man... Ik heb mijn ganse zaterdag hier weer voor opgeofferd ! Ben in het gepuzzel altijd geslaagd, maar trop is teveel ! Als ik er links al weer ééntje bijvond, dan viel er rechts weer ééntje af... Ilian moest zaterdag nog met St. Vorst meedoen en Yarni, Tuur en Ilian speelden zondag nog met de U15 mee, want die hadden ook maar 10 man....

    Man, man, ik zal blij zijn dat het seizoen gedaan is..., met dat gepuzzel. Normaal was dat begin maart al zo, maar het weer beslistte er anders over. Nog 4 matchen te gaan : nu morgen (woensdag) om 18.30u : Veerle-Oevel, tenminste als ik volk heb, want de U11 moeten zelf ook sjotten...., zondag is het Veerle-Ramsel. Booischot heeft gevraagd om de match van 21/4 volgende week ergens in de week te spelen, maar ik heb nog geen antwoord terug of dat nu doorgaat of niet. En de laatste is dan op 28/4 thuis tegen Heikant. Nog 3 thuismatchen dus en 1 uit.

    Ondanks onze forfait, staan we nog altijd stevig 3de ! En dat met nog 2 matchen minder als de 4de Immer Voort. De match thuis van tegen Heist, wordt niet meer gespeeld. Jammer, maar helaas.

    Na onze laatste match van het seizoen, op 28/4, laten we de teugels nog eens los in de kantine ! En op 9 mei gaan we dan helemaal uit onze bol met ons jeugdtornooi (match spelen om 17u) en daarna de "Eindeseizoensbarbecue", een gezellig samenzijn met alle jeugdteams, reserven en 1ste elftal. De ganse club dus. En hopelijk kunnen we dan het behoud van ons 1ste elftal ook vieren. Wij mogen er alvast ons sportief -super seizoen- in moeilijke omstandigheden- vieren !!! Er wordt door mezelf dan ook een woordje geplaceerd (niet te lang), over het voorbije seizoen. En de dag wordt dan nog afgesloten met een "surprise act".

    Kaarten voor deze aantrekkelijke barbecue-party avond komen er aan.

    Door de match van morgen, woensdag, vandaag geen training en donderdag ook niet.

    Tot de volgende !
    Greetz,
    Marnix.

    09-04-2013 om 11:01 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Exc. Vorst

    Hallo,

    We moesten op paasmaandag een tornooi gaan sjotten in Exc. Vorst, tegen de U13 van Mol. We hadden normaal 5 man...., Ilian, Yarni, Seebe, Thibeau en Arthur. Seebe was nog in winteruurtoestand en kwam niet opdagen..., dus nog 4. Gelukkig kwamen Brent, Anton en Marin ons vervoegen, evenals Jeff, Thibo, Ferre en Stan (U11), zodat we juist met 11 konden spelen.

    Veerle was de betere ploeg en kampeerde constant op de Mol-helft. We drukten wel, maar echt tot goede kansen kwamen we wel niet. Dan komt na 12' Mol een eerste keer door, wat "slaapgedrag" achteraan en de 0-1 stond plots - tegen de gang van het spel in - op het bord, na een hoog schot op doel, waar Thibeau onmogelijk aankon. Veerle ging dan op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er na 20 minuten via een solo van Anton.

    Net voor het halfuur gaat Ilian op rechts door, legt breed op Marin en die schuift de 2-1 binnen.

    De tweede helft komt Veerle terug goed voor de dag, met na 8 minuten een solorun van Ilian op links, hij trapt op doel, iedereen ziet de bal er al in, maar hij strandt op de paal. In de 13de minuut is Marin er dan, die de 3-1, na een solo binnentrapt. 21ste minuut : Ilian ontfutselt aan de middenlijn de bal in een duel, gaat solo richting doel en lepelt het leder hoog over de keeper in doel, 4-1. Daarna sputtert het wat bij Veerle en begint Mol aan een slotoffensief, dat hen nog op 4-2 brengt.

    Al bij al toch weer een mooie prestatie met onze nieuwe noodploeg....

    Ilian, Yarni en Arthur moesten namiddag de U15 nog gaan depanneren op een tornooi in Balen.

    Aangezien we 5 verlofgangers hebben, 1 keeper die dinsdag keeperstraining heeft, schieten er in het beste geval nog 4 spelers over, maar ook Seebe was (met atletiekverplichtingen) onzeker, waardoor er nog 3 zijn. Zij die graag trainen, kunnen dat op woensdag 3 april om 18.30u met de U15.

    Volgende opdracht : Herselt-Veerle (uitgestelde competitiematch), om 9u of 10u, daar moet ik nog bevestiging van krijgen.

    Tot de volgende.

    greetz,
    Marnix.

    03-04-2013 om 14:11 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasvakantie
    Hallo iedereen,

    Het paasverlof is begonnen ! Het voetbalseizoen was normaal ook al ten einde, maar het weer heeft er anders over beslist. Dat maakt wel dat we nog veel matchen moeten spelen op korte tijd.

    Maandag zag ik (voor cursus "talentscouting"), de match U19 België-Servië. Die mannen doen dat niet slecht en De Sart (nr 6) is een goede kapitein. Kabasele (spits), viel me tegen. Trossard (door Genk uitgeleend aan Lommel) is technisch één van de betere. Het werd 0-0.

    Dinsdag hebben we getraind in barre koude, brrrrr ! We waren met 8 (Jarne, Yarni, Michiel, Ilian, Tuur, Arthur, Seebe en Thibeau keeperstraining). Seppe nog gekwetst (denk ik) en van Winter weet ik het niet...

    We trainen deze week niet meer.

    Zaterdag vertrekken Tuur, Jarne, Michiel en normaal Seppe op skiverlof.

    Op paasmaandag 1 april moeten we een tornooi (1 match tegen Mol) gaan spelen om 9u 's morgens in Exc. Vorst. Er schieten niet veel spelers over dan.... Enkel Thibeau, Ilian, Arthur, Yarni en Seebe. Deze 5 worden aangevuld met 3 preminiemen en 4 kadetten (Brent, Anton, Marijn en..... Morinjo), zodat we toch geen FF moeten geven.

    We spreken om 8.15u af aan de Vinea.

    Diezelfde week is er dus normaal geen training, wegens "geen volk".... Zij die zich toch graag moe maken, kunnen misschien met de U15 meetrainen, maar moet ik nog vragen, want weet nog niet wanneer zij trainen.

    Zondag 7 april moeten we naar Herselt gaan voetballen. Onze ski-mannen zijn dan terug. Normaal is dat om 9u, maar ik heb de vraag gehad om om 10u te voetballen...en ik heb niet nee gezegd....(Ik laat het nog weten)

    De week erna trainen we in principe ook niet, want woensdag 10 april match om 18.30u thuis tegen Oevel.

    De week na de paasvakantie ga ik nog bekijken wanneer we trainen, want maandag 15 (Diest) en dinsdag 16 april (Berchem), moet ik lesgeven aan de Voetbal Trainersschool. Woensdag 17 april heb ik Trainerscursus "Mental Coaching" en voetbalt het eerste elftal een inhaalmatch...., dus het wordt puzzelen maar wellicht kunnen ze dan met de U15 meetrainen.

    Dat is het zo wat voorlopig. We staan met ons team veilig en vast op een mooie 3de plaats (34 punten), met 5 punten voorsprong op de 4de en met nog 2 matchen minder gespeeld dan de 4de ! Je kan het klassement en al onze matchen nakijken op de hoofdsite van Veerle. (ploegen, U13).

    Ondertussen zitten we met de Laakdalse clubs (St. Vorst, Veerle en Netezonen), regelmatig samen ivm de samenwerking naar de volgende seizoenen toe. De samensmelting gaat door al zal dit wellicht nog niet voor volgend seizoen zijn, maar wel daarna. Bedoeling is om het niveau te verhogen voor onze spelers en ervoor te zorgen dat we in alle categorieën op aantal zitten en een probleemloos seizoen doormaken en niet zoals....., je weet wel..... Exc. Vorst ging zich normaal ook engageren, maar dat is nog afwachten.

    Op donderdag 9 mei (OH Hemelvaart), hebben we ons jaarlijks jeugdtornooi in Veerle. Dit is meteen ook de seizoensafsluit met barbecue en party na het tornooi zelf. Jullie krijgen binnenkort de info hierover.

    Hopelijk doet de lente nu nog zijn intrede, want het zag vanochtend weer wit van de late sneeuw.... We zijn 29 maart !!
    Let er ook op dat het uur verandert ! In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 maart zetten we de klok 1 uur verder en hebben we dus 1u minder rust.

    Aan de skieërs : veel succes en een behouden fitte terugkomst!
    Aan de thuisblijvers : wees ook wat actief (ipv I pad, PC, games...). Alternatieven : bomen klimmen, kampen bouwen, lopen, fietsen, zwemmen, sjotten, dingen genoeg dus....

    Voor allen : dit is de leeftijd waarop we het actiefst moeten zijn, of het komt niet meer goed !!! De ontwikkelingsfase van het lichaam, het soepel houden, het getraind zijn, moet zo goed mogelijk zijn voor de groeispurt !! Die ligt gemiddeld op 13 jaar en 6 maanden. Daarna is het hopeloos te laat, dus....sporten en bewegen zoveel je maar kunt !!!

    So....BE ACTIVE !!!

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    29-03-2013 om 12:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zammel-Veerle
    Hoi allemaal,

    Ik zit momenteel met technische computerproblemen, en ik weet voorlopig de oorzaak nog niet.... Vandaar ook dit late verslag.

    Onze gasten hebben nu al een reeks van 11 ongeslagen partijen neergezet ! Zondag moest Zammel eraan geloven. Dat het weer niet simpel ging zijn, wisten we vooraf. Na veel gepuzzel kwamen we aan 8 miniemen en 3 preminiemen, juist 11 spelers dus. Seppe is nog gekwetst en Thibeau moest in de mis gaan zingen ivm communie. Gelegenheidskeepers waren Jarne (1ste helft) en Winter (2de helft).
    De eerste helft speelde Veerle constant op de Zammel-helft, maar echt doelrijpe kansen kwamen er niet. Zammel prikte op de tegnenaanval wel af en toe tegen, en dan moest onze U11-verdediger alle hens aan dek zetten om de Zammel-aanvaller te kunnen volgen.... Naarmate de match vorderde werd Veerle steeds gevaarlijker, maar scoren lukte altijd net niet. Bij de rust stond het dan ook nog 0-0.

    Ik had mijn manschappen tijdens de rust gezegd dat dat doelpunt wel zou vallen. We waren geen 2 minuten bezig en daar was dan de openingstreffer. Voorzet Tuur op Ciske (U11), en die maakt de 0-1. Veerle bleef camperen op de Zammel-helft en op het kwartier leverde dit een hoekschop op. Ilian schildert de bal op Tuurs hoofd en die kopt zo de 0-2 binnen. Geen 2 minuten later opnieuw corner Ilian, tot bij Ciske, die net niet kan trappen. De bal valt dan voor de voeten van Seebe en die maakt er 0-3 van.  De match leek zo te gaan eindigen, maar dan gebeurt er nog iets knullig. Balverlies van Veerle, Zammel gaat op links met de bal aan de haal, en de scheids fluit voor off-side. De man had zicht vergist (want was geen), want dacht even dat Veerle naar die kant speelde...(en dan was het wel). Onze spelers stopten omdat er gefloten was. Dan zegt die plots om toch door te spelen, waarbij de Zammel-speler vrijgeleide kreeg naar doel...., zo eindigde de partij nog op 1-3. Soit, de overwinning is binnen en dat is het belangrijkste. Voor de rest floot de scheids onberispelijk !

    Proficiat weer voor al onze spelers en uiteraard ook voor de opgekomen U11-kes, die altijd hun plan goed trekken.

    De volgende weken worden weer weken van miserie (maar ik ben dit seizoen niets anders gewend), want in het paasverlof hebben we 2 zondagmatchen en een midweekmatch op woensdagavond. 5 man gaat de eerste week skieën.... Normaal zijn die gasten terug op 6 april en spelen we op 7 april in en tegen leider Herselt. Op woensdag 10 april spelen we thuis tegen Oevel en dan de zondag thuis tegen Ramsel.

    Nu zondag spelen we thuis om 10u tegen Heist (dat vorige week Oevel nog klopte met 4-1...). Deze week trainen we niet owv de vele examens.

    Ons eerste ploeg doet het momenteel ook schitterend. Ze wonnen tegen de 2de in de stand, nadat het de 2 vorige weken ook al de leider en de 3de in de stand klopte. Niet te doen ! 9 op 9 dus.

    Maandag zat ik weer in een trainerscursus "Talentscouting" in Geel-Meerhout. Met 40 man ! Achter mij zat een speler van Roda JC, en der waren nog een koppel Hollanders... De les werd gegeven door een ex-speler van Veerle ! (David Sannen) Volgende maandag moeten we naar de match België - Servië van de nationale U19.

    En woensdag is het normaal cursus "Mental Coaching" in Westerlo, maar Westel moet dan ook thuis tegen Dessel spelen....

    Allez, ik hoop dat mijn computerprobleem opgelost geraakt....

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    19-03-2013 om 09:53 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zammel-Veerle
    Hallo,

    Woensdag hebben we getraind met onze U13 in de sporthal. Op Michiel na was iedereen er. 't Was niet echt trainingsweer voor buiten. Met een kern van 16 spelers had het misschien nog gekund, maar met onze smalle kern moeten we opletten dat we onze gasten in optimale omstandigheden laten trainen, zodat er weer geen afvallen....

    Zondag nemen we het op tegen groen-wit in Zammel. En dat om 9.30u. We komen samen aan de Vinea om 8.30u. Wie er van de U11 meedoet, weet ik nu nog niet, maar we zien wel. Als iedereen er is, komen we normaal aan 9. Met Cis als vaste U11 erbij aan 10. Nog 2 U11-kes dus. Als Jonatan en Aaleks meedoen ist al ok, maar dat weet ik nog niet.

    Vanavond ga ik Westerlo nog mee naar 1ste klasse schreeuwen, thuis tegen Eupen om 20.30u. Nog een beetje kou lijden, want tis deze dagen niet simpel. Morgen met de Reserven B tegen de leiders van Hezewijk ook nog eens kou lijden en dan zondag nog eens thuis met de eerste ploeg tegen Broechem, al kan ik me dan misschien verwarmen aan het spel.... Het is maar tegen den 2de...

    Volgende week gaan we naar 6, 7, 8 à 9 graden, da begint al wa te gaan, maar écht lente is dat nog niet hé ! Iedereen smacht er nochtans naar.
    Die zon mag nu wel stillaan gaan komen hé !

    Maandag start ik met de cursus "Talentscouting" en woensdag zit ik op de schoolbanken voor de cursus "Mental Coaching". Serieuze "schoolweek" dus...., en om in de "schoolsfeer" te blijven zijn er de paasexamens voor onze spelers die er aankomen en ook daar moet ik mij voor inzetten....

    Aan iedereen een goed weekend en tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    15-03-2013 om 10:19 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netezonen - Veerle
    We gingen op bezoek bij onze buren, die we thuis nog hadden verslagen met 9-0.

    Van de U11 waren Jonatan, Cis en Thibo er om ons uit de nood te helpen, we hadden zowaar 2 reserven, want Aaleks kon eerst niet met kwetsuren, maar kon toch voetballen.

    Veerle ging het best van start en kampeerde constant op de Netezonen-helft. Na 12' was het dan bingo. Solo van Jarne en die trapt hoog in doel. 0-1. Drie minuten later passt Aaleks op Cis, die kapt een verdediger uit en scoort de 0-2. Dit was ook de ruststand.

    De tweede helft was amper op gang of Cis legt breed op Aaleks en die maakt de 0-3. 12' Corner Ilian, wat geharrewar voor doel en Arthur trapt uiteindelijk hoog binnen en 0-4. Twee minuten later wordt het 0-5 via Seebe. En na 18' voetballen trapt kapitein Tuur de 0-6 binnen. Al 6 verschillende doelpuntenmakers ! Even later mist Ilian de 0-7 als hij alleen voor doel wordt gezet, maar Aaleks maakt er even later dan toch 0-7 van. Meteen de eindstand en weer een knaloverwinning !

    We staan nog steeds alleen derde en zijn nu al 10 matchen op rij ongeslagen !

    Proficiat !

    Onze U13 wonnen, ook de U15, ook Westerlo en ook de eerste ploeg van Veerle tegen kopploeg AC Olen !

    Volgende week spelen we in Zammel om 9.30u.

    Grtz,
    Marnix.

    11-03-2013 om 19:40 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgestelde matchen !
    Hallo,

    Vandaag met 7 man getraind. Seebe en Thibeau nog in de sneeuw en Seppe in de gips. Vooral technische training gedaan vandaag met ook oefeningen op ruim/breed spelen. Het was de eerste keer zonder dikke jas, handschoenen en muts....., zalig !

    Ondertussen heb ik nota genomen van het feit dat er 5 spelers (bijna iedereen dus), op skiverlof gaan in de paasvakantie. Nu heb ik op de bondssite net gezien dat wij in de vakantie nog twee inhaalmatchen moeten spelen !! Op zondag 7 april, om 9u in Herselt en op woensdag 10 april thuis tegen Oevel om 18.30u ! Bovendien worden ALLE matchen nog gespeeld ! En eindigen we het seizoen thuis op 28 april tegen Heikant.

    De ganse "nieuwe" kalender van deze matchen staat op de website van Veerle, onder onze ploeg. Bij de kalender naar beneden scrollen en daar staat alles, ook de rangschikking. We staan alleen 3de (met 4 matchen minder gespeeld dan de eerste en twee minder dan de ploeg onder ons, Oevel).

    Opgelet ! Donderdag  start training om 17.30u !! (Einde : 18.45u).

    Vanaf morgen (woensdag), start ik weer een bijkomende specialisatie voetbalcursus "Mental Coach" in KVC Westerlo. Daarnaast vanaf 18 maart ook nog de specialisatie "Talentscout". Dan zal al mijn geld wel op zijn zeker.... Want deze cursussen zijn niet goedkoop !

    Vrijdag zitten we nog eens samen met St. Vorst en Netezonen ivm samenwerking naar volgend seizoen toe.

    Zaterdag is er om 12.30u al de Reserven B-match in Hallaar, daarna soundcheck voor optreden in Ramsel. En 's avonds het optreden zelf.

    Zondag 10.30u : Netezonen-Veerle.

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    05-03-2013 om 23:06 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Beerzel
    Hier zijn we weer ! Voor de 8ste keer op rij ongeslagen ! Onze U13 deden het weer. 4-0 werd het tegen Beerzel al speelden ook zij met verschillende preminiemen, we zijn dus niet alleen. Het was weer puzzelen om aan een ploeg te geraken, maar dat zijn we al gewoon. Van de U11 deden Jonatan en Robbe mee en de keeper van dienst was nu Vincent.
    Veerle trok meteen ten aanval en na 5 minuten pas van Aaleks op Jarne en die maakt meteen de 1-0. 5 minuten later een solo van Jonatan op links en die werkt mooi af, 2-0. Veerle was constant in de aanval, maar scoren lukte dan even niet meer. In de 24ste minuut trapt Arthur met een streep hoog in doel de 3-0 binnen. En net voor rusten vlamt Ilian de 4-0 hoog binnen. Veerle op rozen dus.

    De tweede helft liep het bij Veerle heel wat stroever en werd er te nonchalant gevoetbald. De concentratie verslapte en het tempo was laag. Van mooi voetbal was niet veel sprake meer. Scoren lukte na verschillende kansen niet meer en op de tegenaanval was Beerzel een aantal keren gevaarlijk, maar Vincent was niet in slaap gedommeld en redde een paar keer knap. Zo bleef het bij de 4-0, waarbij we best de tweede helft even vergeten.....

    Toch proficiat met deze overwinning !

    Een pluim ook voor de scheids ! Die mag van mij alle weken komen fluiten !

    Seebe en Thibeau zijn nog op sneeuwklassen en Seppe ligt in de gips door een turnongeval. Ilian had gelukking geen last meer van de quadriceps.

    Volgende week spelen we in Netezonen om 10.30u. Normaal zouden Seebe en Thibeau de rangen dan terug moeten vervoegen. Aaleks en Jonatan zijn ook alvast terug van de partij.

    Vrijdag gingen Jarne, Tuur, Arthur, Winter, Michiel en Ilian naar Westerlo en ook zij wonnen met 2-0 tegen Boussu Dour.

    04-03-2013 om 13:52 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-KFC Diest en miserie !
    Woensdagavond speelden onze U13 vriendschappelijk tegen de provinciale U13 van KFC Diest. Het was weer koud. Het C-terrein was na behandeling (geweld), best bespeelbaar.
    De match begon evenwichtig, maar na 11 minuten wist Veerle als eerste te scoren. Doorsteekpas van Tuur naar Aaleks en die zet de 1-0 met een mooi schot op het bord. Zo bleef het tot de rust.

    De tweede helft kregen we plots het échte provinciale Diest, want ze drukten ons nu een kwartier lang tegen ons doel, met een hoog tempo, waar onze gasten het best moeilijk mee hadden. Ze scoorden in die periode dan ook de 1-1, al viel het doelpunt veel te makkelijk ! Een Diestspeler zet 3 man in de wind, mag voorzetten, dan volgt wat geharrewar voor doel, waarbij de bal niet uit de 16m weggeraakt en plots komt er een schot en binnen.

    Diest bleef nu verder beuken, maar het evenwicht werd gaandeweg terug hersteld. Diest had veel energie verbruikt en het laatste kwartier kwam Veerle terug in de match en kreeg het nog de betere kansen. Ilian schiet van ver op doel, maar vind de paal op zijn weg en wat later komen er nog enkele Veerle-kansen, maar net naast of op de keeper. Zo bleef het bij de 1-1 en hebben onze mannen zicht zeker goed geweerd. Preminiemen van dienst waren Jonatan en Cis.

    En dan kwam er weer het slechte nieuws. Seppe Geeraerts (die er owv een pijnlijke voet niet bij was) ligt in de gips ! Wat hij heeft uitgespookt weet ik niet, maar het is weer van dat ! Ik denk dat daarmee zowat iedereen van ons team al gekwetst of ziek geweest is... (ik denk alleen Tuur niet...) Enne, misschien niet onbelangrijk detail, alle kwetsuren komen van buiten het voetbal !! Ook Ilian had weer veel last van zijn spieren vooraan het been (wellicht groeipijnen), hij blijft op de sukkel, waardoor die ook nog niet zeker is voor zondag. Aangezien Seebe en Thibeau nog op sneeuwklassen zijn, mogen we er terug 3 à 4 aftrekken van ons al dunbevolkt ploegje....

    Aaleks en Jonatan doen wel zeker mee, dus dat is al een opsteker. Maar ook dan komen we maximaal aan 9 of 10 man... Puzzelen dus maar weer.

    Vrijdag 1 maart gaan we met zijn allen naar Westerlo-Boussu Dour. Afspraak : 19.10u aan de Vinea. Onze U11 vormen de erehaag voor de match.
    Zaterdag speel ikzelf met de Reserven B thuis om 14.30u tegen Noordstar.
    Zondag spelen we met de U13 thuis tegen Beerzel. De eerste ploeg moet naar leider Beekhoek.

    Volgende week zaterdag treed ik in Ramsel op met mijn nieuwe rockband "Recovery" en vandaag heb ik mijn tickets besteld voor het "Greatest Hits Concert" van Simple Minds in november. Tussendoor ben ik aanwezig op RockWerchter (4 dagen) en Werchter Boutique (Muse).
    Vanavond repetitie...., so let's rock !

    En vanaf volgende week is de lente weer in het land ! Het werd stillaan tijd, want ik denk dat iedereen het ondertussen wel beu is.

    Tot de volgende !
    Marnix.

    28-02-2013 om 10:32 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immer Voort - Veerle
    Hier zijn we weer !

    Onze jongens moesten het zondag opnemen tegen Immer Voort, die we thuis nog klopten. Maar het is een goed team en ze stonden 3de en wij 4de, maar met 3 matchen minder ! Als we de match tegen Oevel in punten omzetten, staan we nu alleen 3de met 2 punten voor en dan nog 2 matchen minder.
    Na de donderdagtraining had ik 6 man, waarvan nog één onzeker. Die ene gaf aan dat hij kon en Jarne liet weten dat hij terug was uit skiverlof, waardoor de teller op 7 stond. Cis van de U11 kwam er nog bij en zaterdag hadden we er 8... Michiel was nog ziek, Winter zat op een feestje (?!!) Dus het werd krap met volk. Normaal kon enkel Ciske van de U11. Na veel bellen en smssen en lang afwachten, kreeg ik nog bericht dat Robbe van de U11 ook kon. 9 dus. Een keeper hadden we sowieso niet, want ook Thibeau was nog op skiverlof. Uiteindelijk kreeg in zaterdagavond nog een verlossend bericht, dat ook Aaleks, Cedric en Sasha de rangen konden vervoegen. 12 man ! Wat een luxe !

    Als keeper wisselden Seppe (1ste) en Jarne (2de) helft mekaar af. Veerle ging het felst van start en drukte meteen Immer Voort achteruit. Enkele kansjes kwamen er wel, maar ze werden niet benut. Na 18 minuten spelen was het nog steeds 0-0. Maar toen kwam het. Immer Voort komt één keer door, na een solo-uitbraak, waarbij onze verdedigers iets te hoog stonden. Hij kwam oog in oog met Seppe en de 1-0 was, tegen de gang van het spel in, een feit.
    Veerle begon terug aan te vallen en te beuken op zoek naar de 1-1 en die kwam er ook na een mooie individuele actie van Aaleks, die met een strak schot in de kruising besluit. 1-1 in de 25ste minuut en dat was ook de ruststand.

    De tweede helft gaat Veerle op zijn elan door maar de match is vrij evenwichtig, en het was altijd opletten voor de counter en de snelle nr 9, de Immer Voort -spits. Arthur en Yarni, centraal in de verdediging hadden hun werk, maar deden het prima. Ondertussen had ik Cedric iets offensiever gezet en dat rendeerde meteen, want na een solo recht op doel, maakte hij  halfweg de tweede helft de 1-2. Immer Voort kreeg nog één prima kans voor doel, maar naast. Veerle voelde dat de buit bijna binnen was en ging nu door. Sasha gaat dan even later met het leder door richting doelman, legt op links af naar Aaleks en die pompt de veilige 1-3 tegen de netten. De buit was binnen. 6 minuten voor tijd is er nog een fout op een Veerle-speler. Immer Voort trapt de bal uit fairplay terug naar achteren, maar Yarni had het blijkbaar zo niet begrepen en neemt de bal met de hand op in de 16m..... Strafschop voor Immer Voort. De bal werd naast getrapt en gerechtigheid was geschied bij dit misverstandje...
    Vlak voor affluiten nog een voorzet van Sasha, vlak voor doel en Robbe was eerst op de bal en tikte de misschien wel iets overdreven 1-4 binnen.

    Veerle weeral aan het feest ! En dit weer zonder "echte" keeper en met twee U11-spelers. Fantastisch. We zitten duidelijk in de winning-mood, ondanks al onze problemen. Ilian had weer last van de adducturen en hielen (maar had de dag ervoor ook al een hele match gespeeld), Michiel komt dinsdag terug trainen en Thibeau zal dan normaal ook terug zijn.

    Hopelijk blijft nu iedereen gespaard van kwetsuren en ziekte, en hebben we wat volk zondag tegen Heikant thuis. We zullen sowieso terug enkele U11-speler moeten meepakken, maar normaal hebben we dan terug een keeper...

    Onze gasten doen het in deze omstandigheden schitterend : winst tegen 2de Herenthout, 3de Immer Voort en 5de Oevel ! We gaan met onze U13/U11-ploeg voor de top 3 ! Dat was een utopie voor het seizoen...

    We trekken de lijn door nu ! Dinsdag en donderdag gewoon training en zondag thuis dus tegen Heikant, waar we ginds 3-3 tegen speelden. Zij wonnen recent nog met 3-2 tegen Immer Voort, dus we zijn gewaarschuwd !

    Tot de volgende !
    Marnix.

    19-02-2013 om 09:33 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Oevel
    Toen ik zondag opstond, kon ik mijn ogen nauwelijks geloven. Weer een sneeuwtapijt !! Maar aangezien er geen aflassingen waren dit weekend, moesten we sowieso naar de club en wachten op de scheids om te zien wat hij zei. De scheids arriveerde, keurde het veld en was van oordeel dat het onbespeelbaar was. Enerzijds wel te begrijpen..., het veld was spierwit, maar het was maar een zacht laagje dat zo weggespeeld werd. Dus in die optiek kon het eigenlijk wel. Soit, de scheids had beslist : geen voetbal.

    Omdat beide teams toch aanwezig waren en de jonge gasten er allemaal veel zin in hadden, hebben we dan maar vriendschappelijk gespeeld.
    Veerle won de match met 5-1.

    Na 15' spelen werd de score pas geopend door Veerle en 2 minuten later stond het 2-0 via Seebe. Zo gingen we rusten. Veerle was het meest in de aanval, maar kon te weinig scoren. Dat lag soms ook aan de gelegenheidsspeler bij Oevel, die bij de U15 nationaal speelt.... Maar daar kunnen we alleen maar van leren, want we hadden zelf voorgesteld dat die mocht meedoen.

    De tweede helft trapt de Oevel-keeper de bal in Veerle-voeten en het stond 3-0. Op het kwartier stond Arthur aan het kanon met een strak hoog schot, en 4-0. In de 19de minuut kreeg Oevel een strafschop en het stond 4-1. Maar 6 minuten voor affluiten scoorde Veerle de 5-1.

    Onze gasten speelden een goede partij en de U11-spelers Cis, Jeff en Robbe zijn weer een ervaring rijker. Ondertussen was alle sneeuw bijna van het veld verdwenen....

    Zaterdag moest ik zelf nog eens het terrein op huppelen voor de match met de Reserven B tegen Zammel. We wonnen met 5-2 en ikzelf prikte mijn doelpunt mee en bracht het er zonder kleerscheuren vanaf. Het was dan ook een heel faire partij.

    Ondertussen zijn er weer ploegen die aan de mouw van onze spelers trekken, maar ik hoop dat die mouwen bij ons kunnen blijven....

    Volgende week moeten we naar Immer Voort, die we thuis klopten, maar zij zijn toch een te duchten tegenstander, al liep het tegen Heikant dit weekend mis, want ze verloren er met 3-2.

    Dinsdag en donderdag gewoon training as usual. Ik hoop dat tegen zondag Jarne, Michiel en Thibeau er terug kunnen bijzijn want we lopen niet over van het volk.

    Tot de volgende !

    Marnix.

    12-02-2013 om 11:26 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Februari 2013
    Jep,

    We zijn inmiddels al februari ! We hebben al geen competitie meer gespeeld van begin december !! Dat is 2 maanden !! Niet te geloven, maar er zijn ondertussen al 5 matchen afgelast met het strenge weer en die worden nog alle 5 gespeeld. We eindigen het seizoen normaal dus pas op 21 april. Normaal was dat 10 maart....
    Zaterdag speelden we in de sporthal nog een partijtje zaalvoetbal tegen St. Vorst. Volgens de ene bron wonnen we met 5-4, volgens de andere was het gelijk, maar soit, onze gasten hadden toch weer een match.
    Vandaag hebben we nog eens een gewone training gehad. 10 aanwezigen !! Yarni, Jarne, Michiel, Seppe, Arthur, Tuur, Ilian, Winter, Seebe, en Thibeau. Wat een luxe ! Thibeau deed het in doel zelfs uitstekend, na zijn lange afwezigheid ! Ondertussen heb ik bevestiging gekregen dat Jef ermee gestopt is... Het zij zo, al lopen we natuurlijk niet over van volk..., maar 't kan er maar bij zeker. Als iedereen nu fit blijft, dan spartelen we het seizoen wel door.

    In principe zal het volgend jaar anders zijn, want dan zeker genoeg volk bij de U15.

    Tot donderdag, voor een nieuwe training.

    Greetz,
    Marnix.

    05-02-2013 om 22:56 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestand eind januari 2013
    Hallo iedereen,

    Het is weer even geleden, maar hier terug wat info. We hebben in januari niet moeten voetballen. Eerst waren we vrij en daarna werd alle afgelast. We hebben wel steeds in de sporthal matchen kunnen spelen, dus helemaal stilgelegen hebben we niet. Tegen de U15 waren we in de sporthalmatch niet opgewassen, we waren gewoon niet goed genoeg. Vorige zondag speelden we tegen de U13 van Exc. Vorst en wonnen we wel en dat met 5-2. Hier deden we het wel goed. De vrijdag ervoor hadden we na lange tijd nog eens een training buiten. Jawel, een sneeuwtraining ! Het was eens wat anders en de moedigen onder ons hebben zicht wel geamuseerd denk.

    Maar hoe is de toestand binnen onze groep tegenwoordig ? Ilian is momenteel ziek (griep), maar al wat aan de beterhand. Van Jef heb ik al een maand niets meer gezien of gehoord, dus ik ga ervan uit dat die is gestopt (?), van Jan hoor of zie ik ook niet veel. Ciske (U11), is pas gehuldigd voor zijn prestaties en zal bij ons blijven meedoen. Thibeau was normaal terug volledig fit, maar is hervallen in zijn kwetsuur en het is nog afwachten wanneer dit goed komt. Het keepersprobleem blijft dus... Winter is ondertussen op sneeuwklassen geweest en zal wellicht ook bezig blijven al heb ik hem voor de vrijdagtraining ook niet gezien of gehoord. Seebe is ook nog niet 100% met zijn knieën, maar is volgens mij wel wat aan de beterhand. De overigen zijn normaal volledig ok, zijnde Tuur, Arthur, Michiel, Yarni, Jarne, Seppe.

    Onze kapitein Tuur is nog steeds een voorbeeld inzake inzet en prestaties, Jarne heeft me in positieve zin verbaasd bij het zaalvoetballen en Yarni vliegt er weer in zoals vanouds. Als iedereen nog een tandje bijsteekt voor de terugronde, kunnen we nog positief terugkijken op een moeilijk seizoen en dan heb ik het vooral over het organisatorische, en de kwetsuren binnen onze groep. De 4 tot nog toe afgelaste matchen worden alleszins nog gespeeld, waardoor het seizoen nu toch al een maand langer duurt, waardoor onze laatste match op 14 april is, thuis tegen Ramsel.

    Ikzelf blijf ook nog actief. De volgende maanden doe ik nog extra trainerscursussen bij : "talentscout" en wellicht ook "mental coach". Ik blijf actief binnen het jeugd- en hoofdbestuur en dit jaar nog als trainer van onze U13. Wat volgend seizoen voor mij brengt is nog onbekend op voetbalgebied. We zien wel.

    Op muzikaal gebied ben ik nog actief met mijn rockband. Op gezondheidsgebied zit ik nu - in navolging van mijn zoon - met de griep...., maar dat waait wel over.

    Deze week donderdag kunnen onze mannen met de U15 meetrainen van 18.15u tot 19.30u (normale trainingsuren dus !) en zondag is er dan de match in Booischot om 9.30u. Vinea : 8.10u.

    Mocht de match van Booischot nog afgelast worden, dan voetballen we zaterdag in de sporthal tegen St. Vorst.

    Tot de volgende !

    Zieke groetjes,
    Marnix.

    29-01-2013 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2013
    Hallo iedereen,

    Mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar ! Moge al jullie wensen uitkomen ! Ik hoop de lotto dit jaar eindelijk eens te winnen, maar gezien de kansberekening zal dat wellicht niet lukken....

    We zijn ondertussen de terugronde gestart. Dat deden we met een schitterende overwinning tegen Herenthout, waardoor we nu op een mooie derde plaats staan.

    Hoe de toestand van ons team op dit moment is weet ik nog niet, ik ben benieuwd. Ciske (U11) is nog herstellende van een longontsteking, Ilian heeft nog last van zijn hiel (hielspoor), maar is wel beter en de rest zal ik in de loop van deze week wel weten. Normaal zou ook Thibeau terug te been moeten zijn.

    Zoals al reeds gesmst, trainen we vandaag, maandag,  voor de eerste keer en dit in de sporthal van 17.30u tot 19u. De afwezigen van op het kerstfeest ontvangen ook hun cadeau.

    Donderdag trainen we dan gewoon op het terrein van 18.15u tot 19.30u. Zondag zijn we terug vrij en pas op zondag 20 januari vliegen we er competitief terug in en moeten we naar Herselt, tegen de leiders.

    Ons eerste elftal won gisteren de derby tegen Exc. Vorst en dat werd gevierd, als waren we kampioen ! Ook Westerlo troefde de leiders uit Woluwe af ! Alles prima dus op sportief gebied. Nu wij de lijn ook nog doortrekken en alles is compleet.

    Vanaf volgend weekend gaat het ook beginnen winteren. Het wordt gevoelig kouder, dus bereidt jullie al maar voor. Ook de griep is weer in het land...., mag ik aan iedereen vragen om niet ziek te worden !! Want dan begint de miserie weer opnieuw met ons volk ! Hou het dus gezond en vooral veel de handen wassen en groenten en fruit eten ! Dat voorkomt al veel.

    Tot de volgende.

    Greetz,
    Marnix.

    07-01-2013 om 13:03 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaar !
    Hallo allemaal,

    Vorig weekend geen voetbal met het weer, maar het ziet ernaar uit dat we volgend weekend wellicht wél gaan voetballen ! Zoals reeds gezegd, spelen we dit weekend op ZATERDAG thuis om 14u tegen Heist.

    Mocht de match toch afgelast worden, dan spelen we die zaterdag van 13u tot 14u in de sporthal tegen Thes (prov. U13).

    Om 17u is er dan ons Kerstfeest. Iedereen (die op training was), heeft een briefje gehad. Zij die er niet waren kunnen dat briefje terugvinden op de website www.kvcveerle.be, je gaat naar JEUGD en klikt dan op kerstbriefje. Daar staat het hele programma op.

    Aangezien we deze week niet meer trainen, gelieve dan jullie bestelling voor het eten via mail of sms aan mij door te geven. (Aantal kinderen, volwassenen en wat jullie eten.)

    Hopelijk zijn we zaterdag "en grand masse" en maken we er fijne dag van. Onze tweedejaars hebben toetsen. Daar hebben ze normaal de vrijdag nog voor om te studeren, de zaterdagvoormiddag, misschien nog even tussendoor na de match en voor het kerstfeest en dan de ganse zondag. Dat zou toch voor iedereen moeten volstaan, niet ? En..., de riem er af en ontspanning zijn in deze bloktijden zeker ook welkom, noodzakelijk zelfs.

    Dus concreet nog van nu tot en met begin 2013 :

    Vrijdag 14 december, 19.30u : Algemene kwis in de kantine (uw trainer presenteert...)
    Zaterdag 15 december, 13.12u : Samenkomst terrein voor match Veerle-Heist.
                                         14u : Start match op B-terrein (als de Res B hun FF tegen Putte krijgen), anders op de C, want Res A spelen ook thuis.
    (12.40u sporthal als jeugd wordt afgelast, en match Thes-Veerle van 13u-14u)

    Zondag 16 december, 14.30u : Veerle - Oelegem (1ste elftal)

    Maandag 17 december : niets bijzonders (studeren voor de 2de jaars...)
    Dinsdag 18 december : Marnix en Ilian naar Optreden Muse in Antwerpen.
    Woensdag 19 december : niets bijzonders
    Donderdag 20 december : niets bijzonders
    Vrijdag 21 december : niets bijzonders, tenzij je de Maya's geloofd, want dan "The End Of The World !!" Fini, schluss, gedaan, afgelopen met de planeet !
    Zaterdag 22 december : niets bijzonders
    Zondag 23 december, 13u : Kroegentocht Reserven, 1ste elftal en bestuur in Veerle
    Maandag 24 december : kerstavond
    Dinsdag 25 december : kerstmis
    Woensdag 26 december : 2de kerstdag
    Donderdag 27 december : deze dag hebben we kans om in de sporthal te voetballen. (nog niets geregeld)
    Vrijdag 28 december : dag van onze onschuldige kinderen...
    Zaterdag 29 december : niets bijzonders
    Zondag 30 december : niets bijzonders
    Maandag 31 december : laatste dag van 2012 en afscheid van een "moeilijk en niet zo rooskleurig jaar".
    Dinsdag 1 januari : We zitten in 2013 !!
    De eerste week van januari trainen we nog niet, we moeten onze eerste competitiematch tegen en in Herselt pas op zondag 20 januari spelen ! We zijn de weekends van 6 en 13 januari vrij. (Tenzij oefenmatch)
    Dinsdag 8 januari : training (18.15u-19.30u)
    Donderdag 10 januari : training

    Tot de volgende, tot zaterdag normaal !

    Als er iemand NIET kan zaterdag, dan hoor ik dat graag voor donderdag 18u. (zodat ik op training van de U11 nog iets kan regelen...)
    Geef alleszins je inschrijving voor het Kerstfeest nog door. De Kerstman komt ook dit jaar voor onze U13 !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    11-12-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Herenthout
    Nadat onze gasten vorige week de slag om de derde plaats wonnen, moesten we het nu opnemen tegen de nummer 2, Herenthout. Samen met Herselt zijn zij met twee afgescheiden van de rest. Herenthout verloor nog maar 1 keer en dat was tegen het nog steeds ongeslagen Herselt. Het was weer - hoe kan het ook anders - puzzelen om tot een ploeg te komen. Seebe en Jef weg voor communie-mis. Ilian nog twijfelachtig met hielspoor en een keeper hadden we ook weer niet. Ignace heb ik dan terug kunnen strikken om te keepen, en van de preminiemen kwamen Kenzo, Cis en Jonatan, zodat we nog 13 man hadden om te starten.

    Die start begon al in mineur, want er was amper afgetrapt en het stond al 0-1 door een zwak verdedigen. Twee minuten later schoot Veerle wakker. Corner Ilian en Kenzo tikt de 1-1 binnen aan de tweede paal.  Op het kwartier kwamen we weer achter als er twee man van Herenthout moederziel alleen stonden voor doel. 1-2. De match kon alle kanten uit, want beide ploegen waren mekander waard. In de 18de minuut is het Aaleks-moment aangebroken. Een dribbel net voor de 16m, hij haalt met links uit en de bal verdwijnt net naast de paal binnnen. 2-2. Even later spurt Kenzo een paar man voorbij vanop links en wordt dan in de 16m onderuit gehaald. De scheids geeft echter vrije trap erbuiten en geen doelpunt. Van een spannende match gesproken ! Een minuut later, pas van Kenzo naar Seppe en die knalt de 3-2 binnen, gerechtigheid geschied. Herenthout wordt dan toch vrij potig en met momenten liggen er twee van onze spelers tegelijk neer op de grasmat. Vijf minuten voor rusten krijgt Winter de bal, met twee man rond hem. Eén ervan gaat op zijn voet staan en Winter schreeuwt het uit van de pijn. Herenthout voetbalt gewoon verder en ook de scheids laat doorspelen na deze fout. Gevolg...., Herenthout scoort daarop de 3-3 ! Zo gingen we ook rusten.

    De tweede helft begon terug evenwichtig, maar Veerle had bloed geroken en wou de scalp van Herenthout. In de 7de minuut een afvallende bal voor Veerle en kapitein Tuur vlamt de 4-3 binnen. Veerle geloofde er nu echt in en bleef ten aanval trekken. En toen was er het wekelijkse Cis-moment. Cis ging met de bal solo aan de haal, richting doel en rond mooi de 5-3 af. Weer twee preminiemen-doelpunten vandaag ! Veerle voelde de overwinning, maar er waren nog 18 minuten te spelen. Veerle bleef er echter voor gaan en was nog enkele keren dicht bij een doelpunt, maar het was altijd net niet...., keeper, verdediger, naast, noem maar op. En het was altijd opletten voor de tegenaanval. Zeven minuten voor tijd gaat de bal richting Veerle-doel naar Winter. Die trekt zijn hoofd in, Ignace wat verrast en de nummer 12 kopt de 5-4 binnen. De ingevallen Ilian trapte even later nog hoog op doel, maar de keeper kon nog net in corner duwen, anders waren we wellicht save. Het was nog bibberen tot het einde dus, maar het liep goed af en een dikke pluim voor onze mannen en ook voor onze 3 preminiemen die weer hun mannetje stonden. Ook Ignace en Aaleks hadden weer hun bijdrage in het succesverhaal.

    We verloren nu al 5 weken na mekaar niet. We wonnen 4 keer en speelden 1 keer gelijk. Nog 2 matchen te gaan (als het weer het toelaat) en we hebben onze welverdiende rust. Hopelijk kan keeper Thibeau terug hervatten na de winterstop en dan is het keepersprobleem misschien van de baan... Want volgende week zal het normaal weer een speler van ons zijn die in doel moet....

    Jonatan en Cis van de U11 doen normaal terug mee en Seebe en Jef komen normaal ook terug. Als al de rest dan fit blijft, komen we aan 12 man, maar Ilian blijft twijfelachtig, want nog veel pijn en dat is er aan te zien... Aaleks moet wellicht studeren en Ignace ging het nog bekijken..., maar ik vermoed dat het bij deze 12 gaat blijven. Normaal is dat genoeg, maar als er nog iets gebeurt, komt er nog een U11 bij.

    Dinsdag en donderdag deze week gewoon training van 18.15u tot 19.30u. Woensdag komt de Sint om 17u naar het terrein, maar dat is enkel voor onze U11-spelers, want de miniemen zijn al te....."oud"....

    Volgende zondag is het in Zammel te doen en de week later spelen we op zaterdag om 14u thuis tegen Heist op de dag van het kerstfeest, zodat de ganse zondag vrij is en iedereen kan studeren.

    Tot de volgende !

    Greetz,
    The Maxtouch.


    04-12-2012 om 10:17 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom op de vernieuwde blogsite !
    Blog als favoriet !

    Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
    Mijn favorieten
  • KVC Veerle
  • Muse song
  • Foo Fighters song
  • Rammstein song
  • Simple Minds song
  • Green Day song
  • U2 song
  • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    satine
    www.bloggen.be/satine










    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009

    Zoeken met Google



    Welkom op mijn blog!
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • KVC Veerle

  • Zoeken in blog


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    ziekenhuizen
    www.bloggen.be/ziekenh
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    fictiereeksen
    www.bloggen.be/fictier
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    boksen
    www.bloggen.be/boksen
    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    sjonfotografie
    www.bloggen.be/sjonfot
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    ziekenhuizen
    www.bloggen.be/ziekenh
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    boksen
    www.bloggen.be/boksen
    Mijn favorieten
  • bloggen.be

  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    belgiumkayakvisser
    www.bloggen.be/belgium
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    ritasbloemencreaties
    www.bloggen.be/ritasbl
    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs