Freelance NL

Freelance.nl deze blog is de marktplaats van Nederland! Met meer dan 235.000 gebruikers en 17.000 (en groeiend aantal) bezoeken per dag de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden..
Plaats Gratis Uw Profiel /bedrijf>>

Inhoud blog
  • TH Tip
  • Toon Hermans - One Man Shows DVD
  • Toon Hermans Kolderliedjes flauwekulletjes op muziek.
  • Dit eerbetoon aan Toon Hermans bevat een boek met cd met de beste nummers en conférences van Toon, zoals Méditerranée, Vierentwintig rozen en Wat ruist er door het struikgewas. Het boek geeft uitleg bij de nummers op de cd en laat Toon zelf aan het woord.
  • Biografie Toon Hermans door Jacques Kloters
  • Ik heb je lief ..de mooiste gedichten en gedachten over liefde en vriendschap door Toon Hermans.
  • Kanker. Ga ik dood? Je ondergaat behandelingen. Je blijft leven
  • Links naar andere websites
  • Toon Hermans Huis Fryslân Nieuws
  • Toon Hermans Huizen
  • Toon Hermans Huis Sittard Nieuws
  • Toon Hermans in het Nieuws
  • TOON HERMANS - HET GALABAL ( leg neer die bal! ) 1965
  • Toon Hermans: Johnny haal even mijn tennisracket
  • Perzik Eten
  • Koefnoen - Toon Hermans over vuurwerk
  • Cafe BIljart
  • De trommel door de eeuwen heen
  • Wat ruist er in het struikgewas
  • Perzik Eten Toon Hermans Video

    Apple iPad de ultieme combinatie tussen internet en multimedia

    Apple Ipad met Wi Fi

    Categorieën
  • Biografie (1)
  • CD (1)
  • Fotos (0)
  • Kankerpatiëntenbeweging NFK (1)
  • Links naar andere websites (1)
  • Toon Hermans Boeken DVD Nieuws (2)
  • Toon Hermans Huis Fryslân Nieuws (1)
  • Toon Hermans Huis Sittard Nieuws (1)
  • Toon Hermans Huizen (1)
  • Toon Hermans Huizen Links (1)
  • Toon Hermans in het Nieuws (1)
  • Toon Hermans Nieuws (5)
  • Toon Hermans Twitter (1)
  • Toon Hermans Video (11)

  • Follow 24rozen on Twitter
    Gastenboek
  • Nieuw blog
  • een fijn begin van de week

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Een interessant adres?
    Rondvraag / Poll
    Wat ruist er in het struikgewas?
    De Wind
    Een bijdehandse bij
    Een oma met een vibrator
    Mark Rutte met tien pond grutte
    Een Kanariepietje
    Freak de Jonge
    Paul de Leeuw aan de diaree
    Geert Wilders met een pot Zaanse mayonaise
    Geen idee en dat is maar beter zo
    Lee Towers met een WC Bril
    Het toupetje van Ivo Niehe
    De Postcode Lotterij Miljoenen
    Het Paard van Snieklaas
    Een konterige biljartbal
    Een scheet a la Mediteranee
    Twee ballen gehakt
    De blitse schoenen van Renee Schoemann
    De baard van Vader Abraham
    Marco Borsatos gouden platen
    De stem van het volk
    Bekijk resultaat

    Laatste commentaren
  • Geldwolverij! (Ricardo Theunissen)
        op Toon Hermans Video Snieklaaas
  • Geldwolverij! (Ricardo Theunissen)
        op Toon Hermans Video Snieklaaas
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Stel je Voor
    Stel je voor Als je weet dat iemand van je houdt je alles vergeeft je altijd bijstaat je nooit laat vallen omdat hij je zwakheid kent dan is dat een geweldig gevoel. Maar stel je nu eens voor: dat die iemand de God van hemel en aarde is!

    Ik heb je lief

    zijn mooiste gedichten en gedachten over liefde en vriendschap

    Ik heb je lief

    Heer

    Heer, ik weet niet wat morgen zijn zal. Evenmin weet ik wat er na dit leven komt. Zij die Uw liefde kennen vertrouwen blindelings op Uw bedoelingen. Geef mij dit vertrouwen, Heer.

    Samenleving
    Samenleving Ingekapseld, opgesloten, bang geworden voor elkaar, trekt de stille tocht solisten langs de drukke boulevard. Ieder met z'n eigen dromen, ieder met z'n eigen plan, ieder met z'n eigen kinderen, met z'n eigen vrouw of man. Zoiets noem je 'samenleving', flauwekul, vergeet het maar, ingekapseld, opgesloten, bang geworden voor elkaar.
     Portret
    Portret Ga zitten kind, ik schilder jou nee, 'k maak het niet te bont, misschien naast tere tinten blauw wat roze op je mond. Laat me met je kleuren spelen met penselen zacht als zij en het witte linnen strelen, tot het kijkt en lacht als jij. (Uit: De Danstent in de Wei)
    24 rozen  14 appelbomen in de zomerzon 7 dikke tranen op een bruidsjapon 15 zomersproetjes op een wang 2 enorme zoenen op de gang en 36 liedjes waar ik veel van hou en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 15 mooie meiden in een boerenschuur 46 zieltjes voor het vagevuur 2 fanfares en een hoempapa 1 begrafenis met koffie na en 4 papieren vilegers aan een touw en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 16 bisscopsmijters op een lange rij 1 klein moedervlekje op een damesdij 9 dominees op het carnaval 2 olijven en een bitterbal en 4 verliefde wolken in het blauw en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 16 stille nonnetjes op oudejaar 2 aanstaande moeders en een ooievaar 1400 doppers in een blik 9 hiks van iemand met de hik en 7 babyfoto's op een schouw en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 16 lichte vrouwen in vergadering 2 enorme boeren van een zuigeling 14 kamerleden op het toilet 7 apen op een autoped en 12 sinterklazen in de kou en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou.

    Toon Hermans
    Vriend je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend als je iemand hebt die alles met je deelt de tafel en het bed één die nooit verveelt als je iemand hebt die al je zorgen heelt weet je wat dat zeggen wil weet je wat dat scheelt? je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas mag je
     Verder
    Verder Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe Elke dag een treetje
    Liefde is enkel ZIJN
    Zeg niet dat je me liefhebt Woorden zijn broos en klein Liefde is niet in woorden Liefde is enkel "zijn". Liefde is : handen omsloten volgens één levenslijn. Liefde is : samen dragen het eigen eenzaam zijn !. Zeg niet dat je me liefhebt, al die woorden doen enkel pijn. Want nooit is liefde in woorden Liefde is enkel "ZIJN". Toon Hermans
    Een Beetje
    'n Beetje Sterven doe je niet ineens, maar af en toe 'n beetje en alle beetjes die je stierf, 't is vreemd, maar die vergeet je, het is je dikwijls zelfs ontgaan, je zegt ik ben wat moe, maar op 'n keer dan ben je aan je laatste eindje toe.
    Masker
    Masker Dit is het grote carnaval van levenloze leuzen het masker kijkt het masker aan de dwergen zijn de reuzen de glitterdomheid loopt voorop en hupt met 'n corrupte pop wat licht lijkt, dat is duisternis want niets is, wat het waarlijk is 't is louter fake en haat en nijd de dans is leugenachtigheid doorheen de blije deun van 't bal schijnt 'n verfomfaaid tranendal
    Kijken
    Kijken Kijk naar de mens en zie het wonder in hem. Zie je het niet kijk dan nog eens en nog eens en nog eens en als je goed kijkt kun je het wonder zien in hem. Het beweegt het spreekt het kijkt het luistert het lacht en het raakt je aan en het zegt iets van liefde. Zoiets groots als een mens moet voorbestemd zijn voor iets dat van een andere, hogere orde is dan het leven op aarde. Kijk naar de mens
    De Ander
    De ander Heer, wat zal ik zoeken naar mijzelf als ik niet eerst de ander heb gevonden. Geef dat ik de ander in mijzelf herken zoals ik ook mijzelf in de ander tegenkom, omdat ieder mens geschapen is naar Uw beeld en gelijkenis.
    Niet aan denken
    Niet aan denken Eerst dacht ik: 'niet aan denken', dat heb ik toen gedaan, maar twee seconden later, dacht ik er tòch weer aan. Nee, zo eenvoudig is dat niet, want weet je, wat je doet, je denkt er óók aan als je denkt dat j'er niet aan denken moet.

    Luxe Gouden Boekje met bladmuziek

    Politiek
    Politiek Politiek is handjes drukken, dreigen, sjoemelen en bukken, katten uit de bomen kijken, overreden, over-lijken, schipperen of schaakmat zetten, lange speeches, korte metten, witte voetjes, pan uit vegen, passen, meten, wikken, wegen, lachjes, dansjes, Judas-kusjes, loeren draaien, dooie musjes, veel beloven, vleien, paaien, de kunst om om iets heen te draaien, d'r is geen liefde, regelrecht, en daar is alles mee gezegd.
     Liedje
    Liedje 'n dag zonder jou is een tuin zonder bloemen een dag zonder jou kun je geen dag meer noemen een dag zonder jou is een dag zonder licht en dáárom is zo'n dag geen gezicht het huis is leeg en koud als ik je stem niet hoor de tafels, stoelen en het bed het stelt geen moer meer voor een boom zonder takken 'n hemel zonder blauw m'n lief - dat is een dag zonder jou
     Moed
    Moed Franciscus van Assisi heeft ooit gezegd: 'Wij hebben een bepaalde mate van moed nodig om gelukkig te zijn.' Wie het leven van deze begenadigde mens kent weet dat hij de moed had om afstand te doen van alles wat hij bezat. Er is moed voor nodig om jezelf te vinden. En nòg meer moed om in jezelf God te vinden zoals Franciscus dat deed.
    Of wonderen bestaan?
    "Of er nog wonderen zijn hoe kun je zoiets vragen kijk naar mijn tuin van leeg naar vol in amper zeven dagen" Toon Hermans
    Reclame
    Soms heeft reclame iets van een arrogant soort bedelaar. Toon Hermans.
     Sterren
    "Ik ken mensen die geen vonkje licht verspreiden, maar die wij toch sterren noemen." Toon Hermans
     Bomen
    Bomen als ik de bomen zie gemaakt van hetzelfde leven maar dan met stam en tak en twijgen als ik de bomen zie dan luister 'k altijd even naar hun fantastisch zwijgen ik heb de storm zien komen hij sloeg ze half kapot verstild zag ik ze dromen of dansen, zomerzot ik zag hun angstig beven in donker en in licht en zie mijn eigen leven in hun verweerd gezicht
     Het Leven
    Het leven Het leven stoot je om en helpt je op, als een horzel steekt het je en het streelt je als je geliefde Het versiert je huis met de guirlandes van het voorjaar en het doet je vluchten voor de kou Het jaagt je angst aan in het holst van de nacht en zegent je met de heldere genade van het morgenlicht Het vult je hart tot aan de rand met blijdschap en doet je schreien als een kind Het rumoert in je met haar zinnelijke bombardon en het fluistert je een schietgebedje in als je aan sterven toe bent O wonder dat ik onnozele dit grandioze leven leven mag
    Lachen
    "Als je om bijna niets lacht, ben je echt aan het lachen" Toon Hermans
     Pet
    "Er gaat meer boven je petje dan eronder" Toon Hermans
    Gevoel
    Gevoel voor humor begint bij gevoel voor verdriet. Toon Hermans
    "Sterven doe je niet ineens, maar af en toe een beetje. En alle beetjes die je stierf, 't is vreemd, maar die vergeet je. Het is je dikwijls zelf ontgaan, je zegt ik ben wat moe. Maar op een keer dan ben je aan je laatste beetje toe." "Wat je vandaag moet doen, moet je doen zoals je morgen denkt dat je het had moeten doen." "Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent, omdat anderen je dat voortdurend meedelen." van Toon Hermans
    Voor een Vriend
    Voor een vriend Nu 't rouwrumoer rondom jou is verstomd, de stoet voorbij is, de schuifelende voeten, nu voel ik dat er 'n diepe stilte komt en in die stilte zal ik je opnieuw ontmoeten. En telkens weer zal ik je tegenkomen, we zeggen veel te gauw: het is voorbij. Hij heeft alleen je lichaam weggenomen, niet wie je was en ook niet wat je zei. Ik zal nog altijd grapjes met je maken, we zullen samen door het stille landschap gaan. Nu je mijn handen niet meer aan kunt raken, raak je mijn hart nog duidelijker aan.
    Mijn favorieten
  • Toon Hermans Toplinks
  • Goede Doelen
  •  Kijken
    Kijken Kijk naar de mens en zie het wonder in hem. Zie je het niet kijk dan nog eens en nog eens en nog eens en als je goed kijkt kun je het wonder zien in hem. Het beweegt het spreekt het kijkt het luistert het lacht en het raakt je aan en het zegt iets van liefde. Zoiets groots als een mens moet voorbestemd zijn voor iets dat van een andere, hogere orde is dan het leven op aarde. Kijk naar de mens en zie het wonder.
     Pennen
    Pennen Pennen kunnen op papier schreeuwen, vloeken, ketteren, kunnen ook met veel bravoure schallen en trompetteren, maar ze kunnen ook heel zacht Potlood en gum een stil verdriet genezen, met woorden die je nu en dan nóg es 'n keer wilt lezen.
    Genoeg Gepraat
    Genoeg gepraat Genoeg gepraat, genoeg beweerd, ze blijft, dezelfde pijn, we hebben het mensdom zelf versteerd, nu moet het pauze zijn. Een pauze van een jaar of tien en van volkomen zwijgen, dan heb je kans dat we misschien een nieuwe wereld krijgen. Dan heb je kans dat het ons lukt, misschien komt alles goed, als niemand meer een letter drukt of zeggen zal hoe 't moet.
     Masker
    Masker Dit is het grote carnaval van levenloze leuzen het masker kijkt het masker aan de dwergen zijn de reuzen de glitterdomheid loopt voorop en hupt met 'n corrupte pop wat licht lijkt, dat is duisternis want niets is, wat het waarlijk is 't is louter fake en haat en nijd de dans is leugenachtigheid doorheen de blije deun van 't bal schijnt 'n verfomfaaid tranendal
    Een Beetje
    'n Beetje Sterven doe je niet ineens, maar af en toe 'n beetje en alle beetjes die je stierf, 't is vreemd, maar die vergeet je, het is je dikwijls zelfs ontgaan, je zegt ik ben wat moe, maar op 'n keer dan ben je aan je laatste eindje toe.
     Denken
    Denken Eerst dacht ik: 'niet aan denken', Dat heb ik toen gedaan, maar twee seconden later, dacht ik er tòch weer aan. Nee, zo eenvoudig is dat niet, want weet je, wat je doet, je denkt er óók aan als je denkt dat j'er niet aan denken moet.
    Verzinnen
    Verzinnen Ik heb in de zomer bomen verzonnen van goud met zilveren belletjes en kronen op hun kruin met diamanten die schitterden in de zon. Zonnetje In de winter heb ik prachtige paarden gemaakt van vers gevallen sneeuw en zij draafden over de bergtoppen en dansten in het dal met wapperende sneeuwmanen en zwierige staartguirlandes. Ik heb in de herfst vuur aangestoken in vlammend vermiljoen blad - en zilveren regens joeg ik over het platteland - en de zotte pijpenstelen braken in goddelijke gruzelementen en rolden door polders en winkelstraten en in de lente heb ik licht opgericht van het lichtblauw van kinderogen - zó helder... zó nieuw - dat iets zo nieuw kon zijn heb ik nooit geweten en tòch bleef de leegte... omdat ik haar niet verzinnen kon.
     Verder
    Verder Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe Elke dag een treetje
    Gedichtje
    Gedichtje hij schreef een klein gedichtje het had niet veel om handen maar het had iets van een lichtje dat in het donker brandde
    Bomen
    Bomen als ik de bomen zie gemaakt van hetzelfde leven maar dan met stam en tak en twijgen als ik de bomen zie dan luister 'k altijd even naar hun fantastisch zwijgen ik heb de storm zien komen hij sloeg ze half kapot verstild zag ik ze dromen of dansen, zomerzot ik zag hun angstig beven in donker en in licht en zie mijn eigen leven in hun verweerd gezicht
    Ongehoord
    Ongehoord Wat ik niet zeggen kan en niet kan schrijven zal ergens diep in mij toch bij me blijven Ongehoord maar in een lieve duisternis verbergt zich iets dat meer dan woorden is
    Kiezen
    Je zal ooit moet kiezen, voor waarheid of voor schijn. Want je kunt jezelf verliezen, door nooit jezelf te zijn. Toon Hermans
     Verder
    Verder Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe Elke dag een treetje
    Toon hermans
    Links
    - Biografie
    - Cabaretplein
    - Fanclub
    - Ik heb een vriend clip
    - Mien waar is mijn feestneus
    - Terugblik
    - Toon Fm Radio
    - Toon hermans huis
    - Toon wikipedia
    - Yahoo Groups
    - You Tube eerbetoon
    Hoofdpunten blog carnaval
  • #liefde en #relatietips
  • Pins Medailles Belgie
  • Wagenbouwers Belgie
  • Carnavalsverenigigen Belgie Limburg
  • Carnaval in West-Vlaanderen
    Hoofdpunten blog fietsplezier
  • Kim
  • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
  • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
  • Fietskampioen Kim
  • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview
    Hoofdpunten blog bankzaken
  • Freelance Nederland
  • Alerpay Making and receiving online payments couldn’t be easier! There are only three simple steps:
  • 500Affiliates trading software offers great commission plans. It is considered as one of the most profitable programs on the net.
  • Handel in aandelen, indices, grondstoffen en valuta
  • Banken Boeken Bestsellers
    Hoofdpunten blog werken
  • Ring Tunes
  • #artsen vacatures Nederland
  • #ICT vacatures Nederland
  • #Transport Vacatures Nederland
  • #Transport Vacatures Belgie
    Hoofdpunten blog paypal
  • pay pal gratis rekening openen
  • goedkope hosting
  • Blog News
  • Pay Pal is handig
  • Kopen via Pay Pal v winkeliers
    Hoofdpunten blog twitter
  • Gratis leuke films
  • Speciale acties en goed doel nieuws
  • Freelance zzp ondernemers nieuws
  • social media vacatures België
  • social media vacatures Nederland
    Hoofdpunten blog medicijnen
  • #Viagra vraag en antwoord #PFIZER
  • Stoppen met roken
  • Het 7 stappen afval plan #dieet #afvallen
  • Vermoeidheid en voorjaarsmoeheid weg met b12
  • Hoger libido meer zin in sex
    Hoofdpunten blog carnaval
  • #liefde en #relatietips
  • Pins Medailles Belgie
  • Wagenbouwers Belgie
  • Carnavalsverenigigen Belgie Limburg
  • Carnaval in West-Vlaanderen
    Hoofdpunten blog fietsplezier
  • Kim
  • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
  • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
  • Fietskampioen Kim
  • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview
    Hoofdpunten blog adel
  • Het Koninklijk Huis van Oranje
  • #Prins #Friso #Nieuws
  • #koningshuis Nieuws
  • #prins #Willem #Alexander
  • #Maxima in het nieuws
    Hoofdpunten blog hooikoortsinfo
  • Wat is Hooikoortsweer
  • tv nieuws teletekst hooikoorts
  • Zorg en welzijn Nieuws Labels
  • Pollen Nieuws Yahoo
  • Hooikoorts Pollen Nieuws
    Hoofdpunten blog menopauze
  • Menopauze test
  • Speciaal voor vrouwen zijn er supplementen en ondersteunende artikelen ontwikkeld voor in de overgang.
  • affiliaties partner worden van dokter on line
  • erectiestoornis bij overgang
  • Farmacodynamische eigenschappen viagra
    Hoofdpunten blog melkproducten
  • #melk vacatures #Nederland #Belgie
  • #eieren #Ei Nieuws
  • Kippen Vacatures
  • #Kippen Nieuws
  • Eieren voor uw geld raadsel
    Zoeken in blog

    Hoofdpunten blog astralis
  • #astronomie #Wetenschap #vacatures
  • #wetenschap #nieuws #science #news International
  • #relatie #vriendschap tips #love tips
  • Brief Explanation of the #Moon #Phases
  • Gratis Profiel maken freelancers!
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    heiligerita
    www.bloggen.be/heilige
    Toon Hermans Fans
    Toon Hermans Fans
    03-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans: Johnny haal even mijn tennisracket

    Toon Hermans: Johnny haal even mijn tennisracket

    03-01-2011 om 17:45 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:Toon Hermans: Johnny haal even mijn tennisracket
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perzik Eten

    Perzik Eten

    03-01-2011 om 17:44 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:Perzik Eten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koefnoen - Toon Hermans over vuurwerk


    Koefnoen - Toon Hermans over vuurwerk

     

     

     

    Bookmark and Share

    03-01-2011 om 00:00 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:Koefnoen - Toon Hermans over vuurwerk
    29-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cafe BIljart

    Cafe BIljart

    29-11-2010 om 19:13 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:Cafe BIljart
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De trommel door de eeuwen heen

    De trommel door de eeuwen heen

    29-11-2010 om 19:10 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Nieuws
    Tags:De trommel door de eeuwen heen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat ruist er in het struikgewas

    Wat ruist er in het struikgewas

    29-11-2010 om 19:08 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:Wat ruist er in het struikgewas
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perzik Eten Toon Hermans Video

    Perzik Eten Toon Hermans

    29-11-2010 om 19:05 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Nieuws
    Tags:Perzik Eten Toon Hermans
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Galabal Toon Hermans Video

    Het Gala Bal

    29-11-2010 om 19:02 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:Het Galabal Toon Hermans Video
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tango van het blote kontje (Toon Hermans)
    Tango van het blote kontje
    (Toon Hermans)

    Dit is de tango van het blote kontje
    dit is de tango van het poedelnaakte strand
    Mevrouw de Wit is net zo poedel als d’r hondje
    hier in dit grote blote hemelbed van zand
    Zo is de trend we halen alles naar beneden
    met deze tango van het progressieve niets
    Oh het is een grote zegen
    want we zijn de stof ontstegen
    met de blote piemel op de waterfiets

    Dit is de tango van het blote kontje
    alweer een doorbraak met een positief geluid
    Hier is geen sprake van een borstrok of een bontje
    ze zeggen uit is goed voor u dus alles uit
    Je weet als leek niet waar je’t eerste naar moet kijken
    je ziet zoveel en toch ook zo weinig langs je gaan
    body-builders en hansworsten
    en diverse damesborsten
    kijken je met grote roze ogen aan

    Dit is de tango van het blote kontje
    we gaan weer kontjesmaat terug naar de natuur
    Het blote leven dat is zoeter dan een klontje
    je staat zo open voor de andere ’t is zo puur
    en hier verkoop je niemand knollen voor citroenen
    geen enkele bil is wit maar bruin al wat je ziet
    het hele lijf maar dan ook het hele
    zelfs de kleinste onderdelen
    en dat is toch een vooruitgang vind je niet

    Weet je wat nou merkwaardig is mensen
    weet je wat nou het meeste opvalt op het naaktstrand
    de billen
    Het valt me op dat billen op elkander lijken
    Vooral wanneer je ze wat langer kunt bekijken
    Er zijn er bij die kijken uitgesproken geinig
    en d’er zijn ook andere en die zeggen me maar weinig
    Ik vind dat billen ook iets hebben van gezichten
    je ziet meteen of ze van neven zijn of nichten
    En ik zag twee trieste billen in het water staan
    zo van waarom komt hier nou nooit eens iemand aan

    Ik ben niet kritisch maar de meeste billen hangen
    of ze hebben van die rare kreukels in de wangen
    Je hebt belegen billen en ook hele blitse
    en sjacherijnige mensen hebben van die spitse
    maar tante Stien en tante Nel en Tante Nora
    die van die grote dozen van Pandora
    En ik zag een treurig dametje helemaal alleen
    toen dacht ik bij mezelf ‘verhip die heeft er geen’

    Dit is de tango van het blote mensje
    Hij zoekt zichzelf en stapt pardoes uit zijn peignoir
    Zij draagt haar eigen borstjes, hij zijn eigen pensje
    waar eerst z’n stropdas zat zit nu een plukje haar
    We hebben afgerekend met een vroom verleden
    hier lopen mensen als herboren kinderen rond
    En je voelt je zoveel vrijer
    en je voelt je zoveel blijer
    want de blijheid zit ‘em in die blote.....

    29-11-2010 om 18:57 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Tango van het blote kontje (Toon Hermans)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans Twitter

    29-11-2010 om 03:14 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Twitter
    Tags:Toon Hermans Twitter
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Franse Taal

    Bookmark and Share Toon Hermans De Franse Taal

    29-11-2010 om 02:50 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:De Franse Taal Toon Hermans Video
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Admiraal

    De Admiraal

    Bookmark and Share

    29-11-2010 om 02:48 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:De Admiraal
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans Huizen
     Toon Hermans Huizen
    Algemene informatie De Toon Hermans Huizen zijn er voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. De huizen bieden allerlei mogelijkheden om tot rust te komen, lotgenoten te ontmoeten, informatie te krijgen, iets aangenaams voor jezelf te doen of om professionele psychosociale begeleiding te krijgen. Het eerste huis is in 1998 in Sittard geopend op initiatief van Mart Martens. In de loop der jaren zijn er vijf huizen bij gekomen: in Venlo (1999), Maastricht (2000), Amersfoort (2005), Parkstad (2005) en Waalwijk (2005). Oorspronkelijk boden de huizen vooral een luisterend oor, de mogelijkheid om je verhaal te vertellen. Gaandeweg ontwikkelde ieder huis een eigen aanbod van activiteiten en psychosociale begeleiding. Via de websites van ieder huis ziet u het overzicht van hetgeen in dát huis aangeboden wordt. De huizen werken met een team van vrijwilligers en beroepskrachten. U kunt vrijblijvend binnenlopen om eens te kijken of er iets is dat bij u past, waar u wat aan heeft. De openingstijden kunnen per huis verschillen, die informatie vindt u ook terug op de aparte websites. U bent van harte welkom! De Toon Hermans Huizen zijn aangesloten bij de landelijke koepelvereniging IPSO-Attendum, zie www.ipso.nl
    - Alle Toon Hermans Huizen

    Bookmark and Share

    29-11-2010 om 02:34 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Huizen
    Tags:Toon Hermans Huizen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Ornitoloog

    De Ornitoloog

    29-11-2010 om 02:30 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:De Ornitoloog
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans Video Snieklaaas

    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

    29-11-2010 om 02:28 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Video
    Tags:Toon Hermans Video Snieklaaas
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans Nieuws


     

    Bookmark and Share

    Toon Hermans Nieuws

    29-11-2010 om 00:00 geschreven door Toon  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Toon Hermans Nieuws
    Tags:Toon Hermans Nieuws


     

    Toon Hermans one man shows


    Voordeel (234x60)


    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Twitter RSS Toon Hermans

    24 Rozen brengt u op to date alle nieuws over Toon Hermans, via de 24 rozen RSS nieuwsdienst>
    - Actueel Toon Hermans Nieuws

    Follow 24rozen on Twitter


    Archief per week
  • 23/05-29/05 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 29/11-05/12 2010

    Geluk
      Geluk is geen kathedraal, misschien een klein kapelletje. Geen kermis luid en kolossaal, misschien een carrouselletje. Geluk is geen zomer van smetteloos blauw, maar nu en dan een zonnetje. Zonnetje Geluk dat is geen zeppelin, 't is hooguit 'n ballonnetje.

    Posters

     


    Wereld
    Wereld we weten 't allemaal, 't is er een bende 't is er te eng, en te vijandig en te vol het is in hoofdzaak grote rotzooi en ellende op onze groene, blauwe, grijze, grauwe bol 't is haat en nijd, elkaar de pas afsnijden en door de steden raast een 'rücksichtlos' geweld maar of we vloeken, vechten, vallen, lachen, lijden er staan weer altijd boterbloemen in het veld er zijn nog immer die momenten van vervoering al lijkt dat bolletje ook nòg zo negatief tussen de puinhoop schemert altijd de ontroering van mensen die nog zachtjes zeggen: 'k heb je lief
    Wees Gerust
    Wees gerust Wees gerust Wees gerust je weet het van tevoren blijheid wordt uit droefnis geboren en uit he zand ontspringt de held're bron in elke regendruppel zit 'n vonkje zon.
     Vriend
    Vriend je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend als je iemand hebt die alles met je deelt de tafel en het bed één die nooit verveelt als je iemand hebt die al je zorgen heelt weet je wat dat zeggen wil weet je wat dat scheelt? je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas mag je zeggen: ik heb 'n vriend
    Dag God
    Dag God Hij schiep het licht noch traag, noch vlug, gaf ogen zicht aan mens en mug, hing sterren op aan het plafond, 'n witte maan 'n rode zon, nu zit Hij op zijn hemeltroon, ik zeg: 'dag God', Hij zegt: 'dag Toon'.
    Liefde is enkel ZIJN
    Liefde is enkel "ZIJN
    Zeg niet dat je me liefhebt Woorden zijn broos en klein Liefde is niet in woorden Liefde is enkel "zijn". Liefde is : handen omsloten volgens één levenslijn. Liefde is : samen dragen het eigen eenzaam zijn !. Zeg niet dat je me liefhebt, al die woorden doen enkel pijn. Want nooit is liefde in woorden Liefde is enkel "ZIJN". Toon Hermans
    Het Al
    Het Àl Ik ben de zon, de maan, ik ben de regen, 'k ben onbeschrijfelijk, niet te meten noch te wegen. Ik ben rivieren, ik ben zeeën, bliksem, donder, ik ben de kleine mens, maar wèl het grote wonder. Ik ben het water en de vruchten en het koren, het leven dat uit àlle leven wordt geboren. Ik ben het allemaal - de wijze en de zot en in mijn kleinheid schuilt iets van een Grote God.
    Parijs TVG Trein
    - Goedkoop naar Parijs
     Lachen
    "Als je om bijna niets lacht, ben je echt aan het lachen" Toon Hermans

    Toon over Toon

    Toon over Toon + CD

    Toon over Toon


    Zo'n idee Er moet toch 'n plek zijn, 'n land of 'n rijk, waar iedereen happy is, ied'reen gelijk. Er moet toch zo'n plek zijn, of dacht je van nee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch zo'n plek zijn, heel ver hier vandaan, daar kookt nooit iets over, daar brandt nooit wat aan, geen vel op de melk en geen vlieg in je thee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, misschien wel heel hoog, daar krijg je in 't bad nooit meer zeep in je oog. D'r is altijd plezier en papier op de plee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, vèr weg zeggen ze, daar glijdt nooit je broek van je kleerhangertje. Het kan er niet tochten en d'r is geen TV, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, zo kinderlijk speels, daar loopt nooit de rits van je gulp uit de rails. En niemand is hongerig en niemand blasé, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch een plek zijn van 'n ander allooi, ver weg van de haat en het kleine geklooi. Geen roddels, geen pijn en geen ach en geen wee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. En als je daarboven opnieuw bent ontwaakt, en je denkt, wat heb ik me te sappel gemaakt, dan begrijp je de sores die je had hier benée, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Daar is alles anders, de poen en de sex, je gaat er ook heen zonder traveller-cheques. Maar als er één gaat, roep je nooit 'mag ik mee,' want ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee.
    Dag God

      Hij schiep het licht noch traag, noch vlug, gaf ogen zicht aan mens en mug, hing sterren op aan het plafond, 'n witte maan 'n rode zon, nu zit Hij op zijn hemeltroon, ik zeg: 'dag God', Hij zegt: 'dag Toon'.
    WEes Nu stil
    Wees nu stil Praat niet Denk niet Maar voel de warmte in je hart, de kracht in je armen, de helderheid in je geest de liefde die je uitstraalt En dan, wanneer ik alles loslaat Niets meer heb om aan te grijpen Is er alleen nog maar toekomst Vriend je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend als je iemand hebt die alles met je deelt de tafel en het bed één die nooit verveelt als je iemand hebt die al je zorgen heelt weet je wat dat zeggen wil weet je wat dat scheelt? je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend Toon Hermans
    Denken
    Denken Eerst dacht ik: 'niet aan denken', Dat heb ik toen gedaan, maar twee seconden later, dacht ik er tòch weer aan. Nee, zo eenvoudig is dat niet, want weet je, wat je doet, je denkt er óók aan als je denkt dat j'er niet aan denken moet.
    Genoeg Gepraat
    Genoeg gepraat Genoeg gepraat, genoeg beweerd, ze blijft, dezelfde pijn, we hebben het mensdom zelf versteerd, nu moet het pauze zijn. Een pauze van een jaar of tien en van volkomen zwijgen, dan heb je kans dat we misschien een nieuwe wereld krijgen. Dan heb je kans dat het ons lukt, misschien komt alles goed, als niemand meer een letter drukt of zeggen zal hoe 't moet.
    Pennen
    Pennen Pennen kunnen op papier schreeuwen, vloeken, ketteren, kunnen ook met veel bravoure schallen en trompetteren, maar ze kunnen ook heel zacht Potlood en gum een stil verdriet genezen, met woorden die je nu en dan nóg es 'n keer wilt lezen.
    Kontakt
    Kontakt Heer, dat U zich interesseert voor ieder van ons afzonderlijk kan ik mij soms niet voorstellen. Maar af en toe voel ik dat het zo IS. Dan maakt zich een diepe rust van mij meester.
     Heer
    Heer, ik weet niet wat morgen zijn zal. Evenmin weet ik wat er na dit leven komt. Zij die Uw liefde kennen vertrouwen blindelings op Uw bedoelingen. Geef mij dit vertrouwen, Heer.
    Als ik weet
    Als ik weet Als ik weet dat er een almachtige God is die mij liefheeft en zich over mij ontfermt, hoe zou ik dan bekommerd kunnen zijn of ongerust?
    Eeenzaam
    Eenzaam Veel mensen zijn eenzaam, geloof me daar is niets tegen, het màg maar kom je ze tegen zeg dan op z'n minst even: "dag".
     Wereld
    Wereld we weten 't allemaal, 't is er een bende 't is er te eng, en te vijandig en te vol het is in hoofdzaak grote rotzooi en ellende op onze groene, blauwe, grijze, grauwe bol 't is haat en nijd, elkaar de pas afsnijden en door de steden raast een 'rücksichtlos' geweld maar of we vloeken, vechten, vallen, lachen, lijden er staan weer altijd boterbloemen in het veld er zijn nog immer die momenten van vervoering al lijkt dat bolletje ook nòg zo negatief tussen de puinhoop schemert altijd de ontroering van mensen die nog zachtjes zeggen: 'k heb je lief
    Impasse
    Impasse De man was moe, hij zag het leven niet meer zitten, hij zag zichzelf alleen maar zitten op zijn stoel. Hij had geen kracht meer om z'n tuintje om te spitten en kreeg een grenzeloos, vereenzaamd, leeg gevoel. Toen heeft hij heel lang aan zijn kamerraam gezeten, alsof hij wachtte op een teken, een geluid van buitenaf dat hem weer nieuwe kracht zou geven, maar tevergeefs keek hij er elke dag naar uit. Tuinman Zo heeft hij héél lang aan dat stille raam gezeten, de tuin werd groen en toen weer grijs en toen weer groen, totdat hij godzijdank tenslotte heeft begrepen dat er geen teken kwam... dat hij het zelf moest doen.
     Portret
    Portret Ga zitten kind, ik schilder jou nee, 'k maak het niet te bont, misschien naast tere tinten blauw wat roze op je mond. Laat me met je kleuren spelen met penselen zacht als zij en het witte linnen strelen, tot het kijkt en lacht als jij. (Uit: De Danstent in de Wei)
    Geluk
    Geluk Geluk is geen kathedraal, misschien een klein kapelletje. Geen kermis luid en kolossaal, misschien een carrouselletje. Geluk is geen zomer van smetteloos blauw, maar nu en dan een zonnetje. Zonnetje Geluk dat is geen zeppelin, 't is hooguit 'n ballonnetje.
     Leven
    Leven mijn leven is oneindig groot de hele mensheid woont erin als het alléén mijn leven was dan had het hoegenaamd geen zin
     Geen bal
    Als de verkiezingen samen zouden vallen met het wk voetballen, dan zou er van die hele verkiezingen geen bal terechtkomen. Toon Hermans

    Als je jong bent
    "Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent, omdat anderen je dat voortdurend meedelen." van Toon Hermans
    Ongehoord
    Ongehoord Wat ik niet zeggen kan en niet kan schrijven zal ergens diep in mij toch bij me blijven Ongehoord maar in een lieve duisternis verbergt zich iets dat meer dan woorden is
     Liefde
    "Liefde is op weg zijn naar jezelf te vinden in elkaar" Toon Hermans
    Dag God
    Dag God Hij schiep het licht noch traag, noch vlug, gaf ogen zicht aan mens en mug, hing sterren op aan het plafond, 'n witte maan 'n rode zon, nu zit Hij op zijn hemeltroon, ik zeg: 'dag God', Hij zegt: 'dag Toon'.
    Zo een Idee
    Zo'n idee Er moet toch 'n plek zijn, 'n land of 'n rijk, waar iedereen happy is, ied'reen gelijk. Er moet toch zo'n plek zijn, of dacht je van nee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch zo'n plek zijn, heel ver hier vandaan, daar kookt nooit iets over, daar brandt nooit wat aan, geen vel op de melk en geen vlieg in je thee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, misschien wel heel hoog, daar krijg je in 't bad nooit meer zeep in je oog. D'r is altijd plezier en papier op de plee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, vèr weg zeggen ze, daar glijdt nooit je broek van je kleerhangertje. Het kan er niet tochten en d'r is geen TV, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, zo kinderlijk speels, daar loopt nooit de rits van je gulp uit de rails. En niemand is hongerig en niemand blasé, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch een plek zijn van 'n ander allooi, ver weg van de haat en het kleine geklooi. Geen roddels, geen pijn en geen ach en geen wee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. En als je daarboven opnieuw bent ontwaakt, en je denkt, wat heb ik me te sappel gemaakt, dan begrijp je de sores die je had hier benée, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Daar is alles anders, de poen en de sex, je gaat er ook heen zonder traveller-cheques. Maar als er één gaat, roep je nooit 'mag ik mee,' want ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee.
    Ongehoord
    Ongehoord Wat ik niet zeggen kan en niet kan schrijven zal ergens diep in mij toch bij me blijven Ongehoord maar in een lieve duisternis verbergt zich iets dat meer dan woorden is
    Ga niet weg zonder groeten
    "Ga nooit weg zonder te groeten. Ga nooit heen zonder zoen. Als je het noodlot zult ontmoeten, kun je nooit meer over doen."Toon Hermans
    Als je jong bent
    "Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent, omdat anderen je dat voortdurend meedelen." van Toon Hermans
    Gedichtje
    Gedichtje hij schreef een klein gedichtje het had niet veel om handen maar het had iets van een lichtje dat in het donker brandde
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    combymexxcomputerhulp
    www.bloggen.be/combyme
    Hoofdpunten blog liefdenetwerk
  • Belgie Websites over Gezondheid
  • Belgie Vertalen en Woordenboeken - online woordenboeken
  • Belgie Alles over dieren en huisdieren
  • Belgie Websites speciaal voor jongeren en kinderen
  • Belgie overzicht Naslagwerken Vraag en Antwoord

    Dokter On Line

    http://b.ds1.nl/167/10826/?wi=6766&ws=


    Dokteronline biedt een service tussen arts, apotheek en u als klant. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd.


    Dokteronline offers an intermediary service of a doctor and pharmacy in one, also called an internet pharmacy or online pharmacy. You can request a medical consultation for a certain treatment, if this request is granted by the doctor then a prescription is issued, which will be sent to you by a European online pharmacy, in a discreet package. So at Dokter online you can order your medicine online, so that you will receive your medication conveniently at home.

     

     

     



    Bookmark and Share


    Hoofdpunten blog applenieuws
  • Freelancers ZZP-=ers Gratis inschrijven
  • Apple Hot News
  • Apple Fans Store By Category
  • I Tunes Apple Feeds
  • iTunes 10 presentatie & Exclusief Albums

    Hoofdpunten blog sportactueel
  • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
  • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
  • Sportactueel
  • Turnen Headlines
  • CNN World sport

    Hoofdpunten blog twitter
  • Gratis leuke films
  • Speciale acties en goed doel nieuws
  • Freelance zzp ondernemers nieuws
  • social media vacatures België
  • social media vacatures Nederland

    Hoofdpunten blog fietsplezier
  • Kim
  • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
  • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
  • Fietskampioen Kim
  • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview

    Hoofdpunten blog carnaval
  • #liefde en #relatietips
  • Pins Medailles Belgie
  • Wagenbouwers Belgie
  • Carnavalsverenigigen Belgie Limburg
  • Carnaval in West-Vlaanderen

    Hoofdpunten blog medicijnen
  • #Viagra vraag en antwoord #PFIZER
  • Stoppen met roken
  • Het 7 stappen afval plan #dieet #afvallen
  • Vermoeidheid en voorjaarsmoeheid weg met b12
  • Hoger libido meer zin in sex

    Hoofdpunten blog werken
  • Ring Tunes
  • #artsen vacatures Nederland
  • #ICT vacatures Nederland
  • #Transport Vacatures Nederland
  • #Transport Vacatures Belgie



    Adverteren en verdienen

    Apple iPad de ultieme combinatie tussen internet en multimedia

    Apple Ipad met Wi Fi


    Hoofdpunten blog kinderwereld
  • de beste baby multimedia gids van internet
  • LNW nieuws
  • de beste boekengids van internet
  • De beste computergids van internet
  • de beste electronicagids van internet

    Hoofdpunten blog liefdenetwerk
  • Belgie Websites over Gezondheid
  • Belgie Vertalen en Woordenboeken - online woordenboeken
  • Belgie Alles over dieren en huisdieren
  • Belgie Websites speciaal voor jongeren en kinderen
  • Belgie overzicht Naslagwerken Vraag en Antwoord

    Hoofdpunten blog sportactueel
  • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
  • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
  • Sportactueel
  • Turnen Headlines
  • CNN World sport



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs