Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
 • NIEUWS UIT ZEEBRUGGE
 • GEZIEN OP FOCUS-TV
 • SPOORWERKEN OP KOMST
 • TUINBEZOEK MET DIENSTENCENTRUM LEVENSVREUGDE
 • EUCHARISTIEVIERINGEN
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Hoofdpunten blog lisseweegs_volk
 • OUDE FAMILIEFOTO'S DOOR WILLY DUPONT
 • MARLEEN VANDEBERGHE
 • NOG ENKELE FOTO'S VAN CARLOS
 • FOTO'S UITGELEEND DOOR FRANCINE REYCHLER
 • FOTO'S UITGELEEND DOOR ANNIE VANDEVELDE WAARVOOR MIJN BESTE DANK
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  nieuwsmedia
  www.bloggen.be/nieuwsm

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  EXTERNE LINKS

  Foto
  Foto

  Klik hieronder

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Instagram
  Foto
  WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

  Image and video hosting by TinyPic

  08-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 23STE BEELDEN IN HET WITTE DORP OFFICIEEL VAN START


  Afgelopen vrijdag(7/7) ging de 23ste Beeldenroute in ons witte dorp officieel van start met een openingswoord in de schuur van Ter Doest. Gastsprekers waren :'voorzitter van het feestcomité 'Rik Provoost', Senator en historicus 'Pol Van Den Driessche' en schepen van openbare werken, stadsreiniging en groen 'Philip Pierins '.
  Al 23 zomers lang kan je Lissewege niet onbewogen in- of uitrijden. In velden en tuintjes, op straathoeken en in gebouwen: overal word je met beelden geconfronteerd. Beelden die emoties opwekken. Omdat het mooie beelden zijn. Omdat ze verbazen of ons doen glimlachen. Ze zijn gemaakt door kunstige mensenhanden, ontsproten in het brein en vooral in het hart van kunstenaars.
  Met de 23ste Beeldenroute zorgen organisatoren Gratien en Angèle Dendooven-Quintens ervoor dat de historische lijn niet wordt verbroken. Meer dan 130 beeldende kunstenaars laten ons proeven, in een zoete zinderende zomer.
  Bekijk enkele sfeerbeelden van de officiele opening in de grote schuur en de beelden staande op de binnenkoer van Ter Doest....KLIK HIER!
  De beelden langs onze straten zullen dan later te bekijken zijn op Tlissewegenartje!

  08-07-2017 om 21:04 geschreven door tlissewegenartje  


  07-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOCAAL KUNSTPROJECT 'SEA KU(N)ST FRONT'


  SEA ku(n)st FRONT initiatief

  Binnenkort opent het nieuwe kunstproject SEA ku(n)st FRONT zijn deuren op de oude vismijnsite. Het project is een initiatief van het maritiem themapark Seafront, in samenwerking met het Feestcomité Zeebrugge, de buurtwerking en ’t Lissewegenartje. Deze tijdelijke pop-up galerij biedt een podium aan lokale kunstenaars en creatievelingen om hun talenten aan het grote publiek te laten zien.

  Vanaf 14 juli tot en met 15 augustus krijgen bezoekers de kans om elke vrijdag, zaterdag en zondag de schilderkunst, keramiekwerken, fotografie, beeldhouwwerken en poëzie van ‘mensen van bij ons’ te bewonderen. In totaal hebben reeds 15 artiesten uit Zeebrugge, Lissewege en omstreken hun schouders onder dit project gezet.

  Elke dag zal één van de deelnemers aanwezig zijn in de galerij om bezoekers te ontvangen en een woordje uitleg te verschaffen bij de tentoongestelde werken.

  Praktisch:
  Openingsuren: 14u-18u - Locatie: Seafront (blok 3), Vismijnstraat nr. 91-93, 8380 Zeebrugge

  Data:
  o Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli
  o Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli
  o Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli
  o Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus
  o Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus
  o Maandag 14 en dinsdag 15 augustus
  Aanbod galerij: "Schilderkunst, aquarel, kalligrafie, keramiek, boetseerwerken, beeldhouwkunst, koperen kunstwerken, …"

  07-07-2017 om 23:18 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLIKVANGER VAN DE WEEK  Langs de Patentestraat even voorbij boerderij 'Ter Wallen' en de woning van gemeenteraadslid Mercedes Van Volcem liggen er verschillende zakken met nog niet aangeraakte voeding in de gracht. Volgens bronnen zouden deze gedumpt zijn door....'je weet wel'. Hoe kan men in z'n hoofd krijgen om nog voeding aan zo'n mensen te schenken die ze nadien toch ergens dumpen. Dit is werkelijk een schande! 

  07-07-2017 om 23:15 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MASSALE VISSTERFTE IN HET BOUDEWIJNKANAAL

  Deze morgen (7/7) dreven er tientallen dode vissen in het Boudewijnkanaal. Volgens bronnen zou dit te wijten zijn door het openen van de zeesluis waardoor de zeevissen meekwamen met het zeewater, maar verder niet konder overleven in het brakke water van het Boudewijnkanaal. Volgens andere bronnen stonk het water van het Boudewijnkanaal, precies alsof er een of ander product zou geloosd zijn. Tja......wie zal het zeggen. Wat ons ook opviel dat er vele honderden kleine krabben probeerden op de oevers te kruipen.

  07-07-2017 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  06-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITWIJKENKARAVAAN KOMT NAAR LISSEWEGE


  De Uitwijkenkaravaan trekt halfweg juli met de circusvoorstelling Mira’T van het Spaanse gezelschap Circ Panic naar 5 Brugse wijken.  

  Een gigantische weegschaal vormt het decor van de voorstelling Mira’T. Circ Panic brengt een 360°- voorstelling over de kantelpunten in het leven doorspekt met humor en zelfspot. Deze opvoering is een evenwichtsoefening zonder gewichtig te willen zijn. Gewichten en tegengewichten gaan met elkaar in de clinch op een bewegende balans. Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

  zaterdag 15 juli - Grasplein Zeezwaluwstraat -  Lissewege

  06-07-2017 om 21:32 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOLDERKAR ZOEKT Z'N EIGENAARS


  Bovenstaande bolderkar achtergelaten op het domein 'de Regenboog' zoekt de
  kindjes die eigenaar er van zijn! Info bij 'Tlissewegenartje'.

  06-07-2017 om 20:10 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUCCESVOLLE EN SFEERVOLLE AVONDMARKT


  Met het prachtige weer was er heel wat volk afgekomen naar onze jaarlijkse kermis-avondmarkt. Marktkramers, vele deelnemers voor de rommelmarkt en enkele foorkramers zorgden voor een sfeervolle en gezellige drukte in de straten van de oude dorpskom. Het was tevens 'de place to be' om vele vrienden en familie te ontmoeten en lekker lang te keuvelen met een frisse pint en een lekkere warme hap. Ook het team van 't Tlissewegenartje had de Pol Dhondtstraat terug omgetoverd tot z'n nu welbekende locatie voor de 'Zinderdrevefeesten'.
  Het Feestcomité met als voorzitter 'Rik Provoost' mocht er alvast de officiele opening van de avondmarkt inzetten samen met Schepen 'Hilde Decleer, gemeenteraadslid 'Mathijs Goderis, organisator van de jaarlijkse Beeldenroute 'Gratien Dendooven' , hun dames en genodigden. Tevens mochten zij het bezoek ontvangen van een knappe verschijning: Finaliste van de verkiezing 'Miss De Luxe 2018 "Lindsey Casteleyn".


  Ik ben Lindsey Casteleyn, 29j afkomstig uit Brugge.  Als klein meisje stond ik al graag voor de lens en op de leeftijd van 17jaar ben ik dan beginnen fotoshoots doen. In 2008 heb ik deelgenomen aan mijn eerste Missverkiezing waar ik halve finaliste geworden was.Toen ik 22 was leerde ik mijn schat van een partner kennen waar ik nu reeds een dochter van 5j mee samen heb. Ook heb ik er zo 2 stiefzonen bij van 11 en 13jaar. Het shooten heeft even stilgelegen, maar toen ik de draad terug opgepakt had wou ik nog eens meedoen met een Missverkiezing en zo kwam ik uit bij Miss De Luxe ( niet zo maar een verkiezing) waar ik nu deel van mag uitmaken als finaliste!  Een meisjes droom die in vervulling gegaan is en waar ik met volle moed en inzet voor ga.
  Lindsey zal tevens aanstaande vrijdag 7 juli aanwezig voor de officiële opening van de jaarlijkse Beeldenroute in de schuur van Ter Doest. Ze zal er ook proberen zakjes snoep aan 5 Euro te verkopen tenvoordele van 'Make a Wish'


  Je kunt stemmen voor Lindsey Casteleyn door een sms te sturen naar 6045
  met de vermelding: MDL 20


  Enkele sfeerbeelden van deze geslaagde kermis-avondmarkt......KLIK HIER!

  06-07-2017 om 00:03 geschreven door tlissewegenartje  


  05-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOMEJACKING TE LISSEWEGE

  75 jarige vrouw in Lissewege slachtoffer van homejacking

  LISSEWEGE - in het anders zo vredige en rustige dorp Lissewege werd een homejacking gepleegd op een 75 jarige vrouw. De daders gingen aan de haal met dure juwelen.  
  De 75 jarige vrouw die alleen woont werd naar buiten gelokt door een zo gezegde postbode die een pakje mee had voor de vrouw. Plots sprongen twee andere mannen uit de wagen en liepen haar woning binnen. De mannen knevelden de bejaarde vrouw en namen een kluisje met juwelen mee maar ook de juwelen die ze op dat moment aan had, alles goed voor een waarde van 50.000 euro.. Er is geen spoor van de daders. De lokale politie van Brugge is een onderzoek gestart.   

  Bron: Het Nieuws Vandaag

  Oproep aan alleenstaanden, ouderen en kinderen,........probeer zo weinig mogelijk uw deur te openen voor vreemden, zeker niet in de avonduren en de vroege ochtenduren. Volgens bronnen zouden er ook reeds 2 inbraken gepleegd zijn in het 'Opperhof'.
  Hou een oogje in het zeil en zie je mensen die zich vreemd gedragen, bel zeker de politie en grijp niet zelf in!

  05-07-2017 om 22:49 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE EDITIE VAN DE OVERZETFEESTEN


  Eerste editie van “De Overzetfeesten”

  Buurtcomité “Den Overzet” nodigt u veel plezier uit op de eerste editie van “De Overzetfeesten” op 15 juli 2017!  Het buurtfeest vindt plaats aan de Pop-up De Put, langs het Boudewijnkanaal ter hoogte van de ponte. We voorzien een heerlijke maaltijd, een swingend optreden en een springkasteel voor de jongsten én een aangepast comfortabel toilet.

  We gaan van start om 18u met het aperitief: een glaasje cava of fruitsap en hapjes van de barbecue. Om 19u schuiven we aan voor heerlijke côte à l'os van Chicken Georges met frietjes, sla, tomaat én warme brearnaisesaus. Voor de kinderen is er kip voorzien. Als aflsuiter krijgt iedereen een ijsje. Om 20u geven de muzikanten van “Par Hasard” het beste van zichzelf met herkenbare covers uit diverse genres & decennia in een eigen akoestische versie.

  Volwassenen die wensen deel te nemen betalen €24, kinderen (tot 12j.) €12. Het aperitief, maaltijd en dessert zijn inbegrepen. Inschrijven kan door vóór 10 juli te storten op het rekeningnummer Curieus Brugge ( BE63 132 5459709 08 ) met vermelding van uw naam en het aantal kinderen en volwassenen. Breng gerust vrienden of familie mee, iedereen is welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

  PS: Wie niet deel neemt aan de maaltijd meg gerust ook iets komen drinken vanaf 20u!

  We hopen alvast u te mogen verwelkomen,


  Mathijs Goderis
  Buurtcomité “Den Overzet”
  0498/123388

  05-07-2017 om 22:01 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INFORMATIE VAN ONZE BIBLIOTHEEK


  ****************

  05-07-2017 om 21:52 geschreven door tlissewegenartje  


  04-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INPUT UIT DE PUT


  INPUT UIT DE PUT:

   oproep aan alle jongeren van Lissewege, Zwankendamme en Zeebrugge

  Opgroeien in een dorp. Het is niet altijd makkelijk. Soms is er weinig te doen en er zijn maar een paar plaatsen waar je echt heen kan. Met het openbaar vervoer geraak je meestal ook niet ver. In plaats van bij de pakken te blijven zitten, steken we de koppen bij elkaar en denken we na. Wat is er tekort in het Noorden van Brugge? Hoe kunnen we het hier interessanter, leuker, levendiger,... maken voor jonge mensen? Wat vind jij dat er moet veranderen?

  Kom op zaterdag 8 juli vanaf 14u naar pop-up De Put (aan het einde van de Jakob Reyvaertstraat, langs het boudewijnkanaal) en denk met ons mee! Nodig gerust iedereen uit en breng volk mee.

  04-07-2017 om 00:53 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DORPSFEEST TE ZWANKENDAMME


  Zondag jongstleden was het feestvieren geblazen met het jaarlijks
  dorpsfeest. De talrijke gasten konden er genieten van een heerlijke barbeque.
  Weer konden de organisatoren rekenen op verschillende vrijwilligers die
  zich keer op keer inzetten voor hun medebewoners van Zwankendamme.

  Bekijk enkele sfeerbeelden.......KLIK HIER!

  04-07-2017 om 00:36 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENING KUNST- EN ONTMOETINGSCENTRUM 'T VAARTJE


  Het was zondagmiddag 2 juli 2017, een zonovergoten dag...... de weergoden waren Tvaartje goed gezind, een feestelijke, gezellige dag om t zomerseizoen van kunst- en ontmoetingscentrum Tvaartje, officieel te openen .... 
  sfeer, vriendschap, een superteam, een gelukkige voorzitster, en enthousiaste bezoekers , meer moest dat niet zijn ... 
  Een hele zomer lang, een brede waaier aan workshops, een zomerterras en loungebar, een gezellige tuin , om heerlijk te onthaasten ..... wil je meer weten over al de activiteiten, neem een kijkje op de vernieuwde website : www.tvaartje.be 

  Enkele sfeerbeelden...........KLIK HIER!

  04-07-2017 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  03-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONTBIJT OP STRAAT IN DE POL DHONDTSTRAAT


  Naar aanleiding van 'Vlaanderen Feest' en de jaarlijkse zomerkermis organiseerde Team Tlissewegenartje terug hun 'Zinderdrevefeesten' met als start het bekende en overheerlijke 'ontbijt op straat' die doorging in de Pol Dhondtstraat. Meer.......KLIK HIER!

  03-07-2017 om 22:55 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERMISVRIENDEN ZETTEN HET KERMISWEEKEND IN  Ter gelegenheid van Lissewege-Kermis organiseerde de 'Lisseweegse Kermisvrienden' afgelopen zaterdag  hun jaarlijkse barbeque op het marktplein. Niet minder dan 90 personen hadden zich ingeschreven om er te genieten van het lekkere eten. Men kon er zowel binnen als buiten genieten. Tevens was er een gratis optreden van 'Par-Hasard' die zeker in de smaak viel bij het publiek. Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!

  03-07-2017 om 22:40 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KUNSTENARES ANGELIQUE MUIR STELT TENTOON


  Onze Lisseweegse kunstenares 'Angelique Muir' stelt momenteel enkele van
  haar werken tentoon in bistro 'Den Artist', Jacob Reyvaertstraat 1.

  Enkele sfeerbeelden.........KLIK HIER!

  03-07-2017 om 12:55 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUBBEL VIERGESLACHT


  Afgelopen zondag werd een dubbel viergeslacht in vrouwelijke lijn feestelijk voorgesteld:

  Elise Crombez (17/04/1937)
  Odette Van Belleghem (06/09/1961)
  Melanie Provoost (23/10/1986)
  Eugenie Van Lierde (04/04/2016)

  Elise Crombez (17/04/1937)
  Odette Van Belleghem (06/09/1961)
  Nathalie Provoost (26/04/1982)
  Sterre Vandewalle (14/06/2017)


  Van harte proficiat gewenst aan deze uitgebreide sympathieke familie's!

  03-07-2017 om 12:44 geschreven door tlissewegenartje    Foto

  Foto

  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Foto


  Zoeken in blog


  Zoeken met Google  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!