Op meerdere signalisatieborden stond dit weekend aangegeven dat het centrum van Lissewege niet bereikbaar was omwille van de werken aan de spoorwegovergang in de Stationsstraat. Ook de bewoners van Lissewege werden ingelicht dat de werken op donderdag 18maart zouden starten. Maar de werken beginnen in werkelijkheid pas op donderdag 25maart om 7uur. 

De handelaars kunnen er alvast niet om lachen. Zij zagen hun omzet het voorbije weekend dalen.'De mensen kijken naar de signalisatieborden, lezen de informatie in de kranten en komen niet af. Er is een wegomlegging via Zwankendamme, maar die volgen de mensen niet.' 

Schepen voor Openbare Werken Jean-Pierre Vanden Berghe (CD&V) kan niet lachen met de signalisatie. 'De aannemer moet van de politie de juiste signalisatie aanbrengen, want uiteindelijk beginnen de werken pas donderdag. Vanaf dan zal de aannemer dag en nacht doorwerken zodat hij klaar is tegen vrijdag 2april, het begin van de paasvakantie. Ik betreur dat de handelaars daarvan niet verwittigd werden.' (bron "Het Nieuwsblad")