Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    movie
    www.bloggen.be/movie
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    EXTERNE LINKS

    Foto

    Klik hieronder

    Foto
    Instagram
    Foto
    Zoeken in blog

    WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

    header
    06-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OFFICIELE OPENING VAN DE VERNIEUWDE ZAAK BIJ TANTE MIE


    Op uitnodiging van Mie, Stef en Vanessa gingen we naar de officiele opening van de
    vernieuwde zaak bij 'Tante Mie'. Onder ruime belangstelling mocht Schepen Minou Esquenet
     het lint mocht doorknippen. De winkel is volledig vernieuwd en men mocht er kennis
    maken met het nieuw assortiment en concept.

    Ook enkele leden van Team Tlissewegenartje waren aanwezig

    Enkele sfeerbeelden.................KLIK HIER!

    06-04-2019 om 01:46 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG TREKKING TOMBOLA RFC LISSEWEGE 2018 - 2019


    ************************

    06-04-2019 om 00:11 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEUGDBOEKENSCHRIJVER 'MARC DE BEL' TE GAST IN TER POORTEN


    Het project “Leessalon” van 'Ter Poorten' werd door een de jury van Cultuurkuur goedgekeurd!!

    Met het project "Leessalon" willen we heel graag inzetten op het genieten van lezen bij kinderen. Het "jezelf helemaal verliezen in een boek". Met het schoolteam werken we het hele schooljaar rond het stimuleren van lezen bij de kinderen. Met ons Leessalon willen we heel graag het accent leggen op de meeslepende, spannende, humoristische, verbazende, begeesterende, creatieve...aspecten van lezen. We organiseren doorheen het hele schooljaar voorleesmomenten met de hele school samen. Er komt een ruilkast aan de ingang van de school. Ook tijdens de klasmomenten gaat extra aandacht naar lezen. Tijdens het tweede trimester willen we graag het accent leggen op wie maakt er boeken, wie schrijft er verhalen, wie tekent er verhalen? We willen graag van de school een onthaalplaats maken van schrijvers en illustrators. Vandaar dat we enkele bekende schrijvers uitgenodigd hebben om te komen vertellen over hun werk.
    In het derde trimester gaan we aan het werk met een illustrator en een schrijfster om met onze school ons eigenste prentenboek te maken. Maar we vertellen hier later nog over.

    Op vrijdag 5 april was schrijver Marc De Bel te gast die op een ludieke manier de leerlingen wist te boeien met een vreemd verhaal. De leerlingen konden nadien vragen stellen aan de schrijver en een aangekocht boek laten signeren.

    'Marc De Bel' is geboren in Kruishoutem, dat hij in zijn boeken omdoopt tot ‘Kruisem’. Hij geeft 20 jaar lang les in het vierde leerjaar. Daar voorziet hij zijn klas elke week van een nieuw verhaal dat hij zelf bedenkt. Omdat zijn leerlingen zo enthousiast zijn, besluit hij zijn verhalen te bundelen en op te sturen naar uitgeverij Infodok. Die publiceert het als Het ei van oom Trotter. Hij gaat zich toeleggen op schrijven en maakt er vanaf 1994 zijn voltijdse job van.
    Het ei van oom Trotter verschijnt in 1987 en is sindsdien uitgegroeid tot een klassieker. Sinds zijn debuut volgen de boeken van Marc De Bel elkaar in snel tempo op. Hij schrijft over doodgewone kinderen zoals Blinker, over fantasiewezens zoals de Boeboeks, over (vermenselijkte) dieren zoals Spekkie en Spikkel… Marc De Bel schrijft verhalen, strips, scenario’s en theater, en richt zich zowel op kinderen als op jongeren. 

    De boeken van Marc De Bel zijn avontuurlijk, fantasierijk en grappig. Humor is erg belangrijk voor hem. “Kinderen de slappe lach bezorgen, is het liefste wat ik doe,” zegt hij. Zijn fantasie is grenzeloos. Hij mengt de realiteit met sprookjeselementen en absurde hersenspinsels tot een specifieke, eigen cocktail. 

    Zijn personages – of het nu mensen, dieren of fantasiewezens zijn – zijn vaak avontuurlijke deugnieten. Op school zijn ze misschien niet de primus, maar in hun vrije tijd weten ze zich bijzonder goed te redden en pakken ze problemen zonder aarzelen aan. Ze zijn eigenwijs en laten zich niet zomaar de les spellen. 

    Marc De Bel is een groot dierenvriend, en met zijn fantasiewezens de Boeboeks komt hij op voor het milieu. Ook bijvoorbeeld Blinker en de Blixvaten gaat over milieubescherming. Andere actuele thema’s komen evenzeer geregeld aan bod. Zo gaat zijn jongerenroman Yoro over corruptie en machtsmisbruik in de voetbalwereld, en gaat het fantasievolle De vitamientjes van oma Anabola over hormonen. 

    De boeken van Marc De Bel lezen als een trein. Hij heeft een heel eigen taalgebruik, gebruikt graag woordspelingen en neologismen en is niet bang om zogenaamde vieze woorden te gebruiken – zoals bijvoorbeeld bij het boek Protpark Bibaloeba. 

    Marc De Bel zegt van zichzelf dat hij altijd 11 gebleven is. In zijn werk kiest hij altijd de kant van kinderen. Sympathieke volwassenen mogen zijn jonge personages helpen, vervelende volwassenen daarentegen worden resoluut belachelijk gemaakt. Marc De Bel weet wat kinderen willen. “Ik gaf twintig jaar les in de lagere school. Om te leren hoe kinderen in mekaar zitten,” schrijft hij op zijn website. Daarvoor wordt hij ruim beloond: Marc De Bel is één van de vaakst door kinderjury’s bekroonde Vlaamse auteurs. 

    Een aantal van de boeken van Marc De Bel zijn verfilmd, bijvoorbeeld Blinker en de bakfietsbioscoop, Blinker en het BagBag-juweel, en De zusjes Kriegel. Zijn boeken zijn vertaald naar onder meer het Engels, Frans, Duits, Deens, Italiaans, Japans en Pools.

    Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

    06-04-2019 om 00:03 geschreven door tlissewegenartje  


    05-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLKSSPELEN BIJ SAMANA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME


    Afgelopen donderdag 4 augustus was het een aangename namiddag voor de aanwezigen en de vrijwilligers bij Samana Lissewege-Zwankendamme in zaal Centrum. Ze waren met een groep van 71 personen om te genieten van een ouderwetse spelnamiddag.
    De volksspelen waren met veel vrolijkheid en lachen gespeeld en het was een super gezellige namiddag.
    Er was tevens voor iedereen een prijs voorzien wat natuurlijk in de smaak viel.

    Hier dan de uitslag van de eerste tien personen.
    Angely Franz                                  828 punten
    Blanche Jeannine                           801 punten
    Vandendriessche Monique            746 punten
    Pitteljon Germain                          731 punten
    Lippens Lisette                              722 punten
    Verbrugh Annie                             712 punten
    Verstappen Bertrand                     700 punten
    Buckens Henri                               694 punten
    Devinck Christiane                        691 punten
    Van Hoorbeke Anna                     688 punten.
    Daarna waren sandwiches voorzien met kaas en ham, koffie of thee.

    Foto's bekijken......................KLIK HIER!

    05-04-2019 om 23:12 geschreven door tlissewegenartje  


    03-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERBETERINGSWERKEN BIJ TELENET IN LISSEWEGE


    Telenet wil je nog meer, betere en snellere diensten kunnen aanbieden. Nu én in de toekomst. Daarom zullen we van 09/04 tot en met 10/04 het kabelnetwerk verbeteren bij jou in de buurt.

    Kans op storingen tijdens de werken
    Helaas kunnen deze verbeteringswerken zorgen voor korte onderbrekingen in je tv-, radio-, telefoon- en internetsignaal tussen 07:30 en 17:00 uur.

    We doen ons uiterste best om de hinder zo veel mogelijk te beperken. In elk geval geniet je daarna opnieuw optimaal van al je vertrouwde Telenet-diensten.

     Kun je na de werken niet surfen tv-kijken of bellen?
    Haal dan de stekker van je modem 2 minuten uit het stopcontact en steek hem er daarna opnieuw in. Wacht tot alle lampjes branden en herstart de toestellen die achter je modem hangen, bv. je computer.

    Heb je ook een apart basisstation om draadloos te surfen?
    Haal dan ook daarvan de stekker, samen met die van je modem, 2 minuten uit het stopcontact. Sluit eerst je modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna pas opnieuw je basisstation aan en herstart je computer.
    Heb je ook digitale televisie van Telenet?
    Haal dan 2 minuten de stekker van je Digibox of Digicorder uit het stopcontact en steek hem er daarna opnieuw in.

    03-04-2019 om 22:35 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 KAPOENTJES OP HET VOORLEESMOMENT IN ONZE BIBLIOTHEEK


    Foto's Filiaalverantwoordelijke Anita Vandekerkhove

    Behalve onze vriend beer, waren er 16 kapoentjes die naar
    het voorleesmoment zijn gekomen in onze bibliotheek.
    Iedereen hing aan de lippen van Lisa, de voorleesster.
    Nadien hebben ze zelf een vuurspuwende draak gemaakt.

    03-04-2019 om 21:59 geschreven door tlissewegenartje  


    02-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ILSE EN FREDERIK GAAN VOOR EEN NIEUWE UITDAGING



    Ilse en Frederik gaan voor een nieuwe uitdaging!

    02-04-2019 om 23:55 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SVV - VIVA LISSEWEGE ORGANISEERDE EEN NAMIDDAG MET VOLKSSPELEN


    Op dinsdag 2 april organiseerde 'SVV-Viva Lissewege' een gezellige volksspelen-namiddag. Na een lekker kopje koffie mochten de aanwezigen zich naar een speltafel begeven om het beste van zichzelf te tonen. Ieder had zijn eigen scoreformulier, maar vooral het plezier was wat telde.  Als Iedereen klaar was werd doorgeschoven voor vrije ronden. Leuk, gezellig, moeilijk, gemakkelijk, pech, geluk, vreugde, plezier of eens gevloek. Iedereen deed wat hij wou of kon. Het bestuurde melde dat zo'n leuke spelnamiddag voor herhaling vatbaar was.
    De uitslag van de 3 beste speelsters: op de 1ste plaats 'Vermander Martine' gevolgd door 'Arcillas Tita' op de 2de plaats en nummer 3 werd 'Barremaecker Rachel'.

    Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

    02-04-2019 om 23:14 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEEK VAN DE MARKT OOK IN LISSEWEGE


     
    Wie koopt op de markt van 8 april in Lissewege maakt kans op mooie prijzen!

    Per aankoop krijg je deelnameformulier die in de urne (op locatie) moet gepost worden
    Na afloop van de week van de markt worden de winnaars bekendgemaakt
    Hoofdprijs: weekendje weg twv €300,00
    De actie gaat ook door op de woensdagmarkt (Markt, Brugge) – Vrijdagmarkt (Markt, Zeebrugge)
     – Zaterdagmarkt (’t Zand, Brugge) – Zondagmarkt (Veemarkt, Sint-Michiels)

    De 1ste week van de paasvakantie 2019 wordt ‘uitgeroepen’ als ‘Week van de Markt’ in West-Vlaanderen. De slogan van de campagne luidt ‘De markt is altijd een beetje vakantie’ en loopt van 8 t.e.m. 14 april 2019. 
    Bij elke aankoop krijgen de bezoekers een lotje. Op elke deelnemende wekelijkse markt* worden maar liefst 30 prijzenpakketten verloot, waaronder 1 hoofdprijs, een Weekendje Weg in West-Vlaanderen!

    02-04-2019 om 12:43 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


    - Woensdag 3 april om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
    - Donderdag 4 april om 8u voor: Jacob Reyvaert en echtgenote
    - Vrijdag 5 april om 8u voor: Loy Hungezeune
    - Zondag 7 april om 11u voor: Pieter Bolleyns en echtgenote

    Zaterdag 6 april om 11.30u: Doopsel van Zoë, dochtertje van Robby Desmedt en Melany Foubert

    02-04-2019 om 00:41 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


    Nieuwsjes uit Zeebrugge..............KLIK HIER!

    02-04-2019 om 00:36 geschreven door tlissewegenartje  


    01-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'LISSEWEGE LEEFT' ORGANISEERT EEN PAASEIERENRAAP


    Ook dit jaar organiseert 'Lissewege Leeft' opnieuw een Paasgrabbel. De kindjes die zin hebben om eitjes te komen rapen in de tuin van de oude Pastorij achter de kerk, zijn welkom om 14u. 
    Voor de kleinsten is er een apart stukje voorzien waar ze rustig kunnen grabbelen zonder gestoord te worden door te enthousiaste grotere kinderen.
    Om genoeg eitjes te kunnen voorzien, vragen we om op voorhand in te schrijven. Dit doe je door 2 euro per kind over te schrijven op de rekening van Lissewege Leeft (BE96 6528 4909 1505) met vermelding van de familienaam.

    Aansluitend voorzien wij ook een familienamiddag. Er is taart, koffie en andere drankjes voor de ouders en allerlei spelletjes voor de kindjes. Blijf dus gerust nog even hangen!

    01-04-2019 om 22:29 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ACTIVITEITEN VOOR APRIL 2019


    De activiteiten voor de maand april........KLIK HIER!

    01-04-2019 om 01:27 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LISSEWEGE CARNAVAL


    Zaterdag jongstleden was het een hoogdag voor de Lisseweegse carnavalist.
    Mooi weer, carnavalmuziek en een grote enthousiaste groep van onze carnavalvereniging
    'Orde van de Pret' waren in opperbeste stemming om hun laatste carnavalstoet van dit
    jaar mee te maken. 's Avonds was het natuurlijk vrij maskeren in onze café's.

    Een verslag en foto's van deze spetterende dag............KLIK HIER!  

    01-04-2019 om 00:58 geschreven door tlissewegenartje  


    31-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW TE LISSEWEGE


    Nieuw te Lissewege: "'t Kappershuisje".

    Dit weekend kon men kennis maken met 'Siska Roose', een kapster met 17 jaar ervaring
    voor dames, heren en kinderen. Haar zaak 't Kappershuisje ligt gelegen in de Gruttostraat
    nummer 10 te Lissewege. Een afspraak kan je maken op het nummer 0468/07.00.88 en
    op dinsdag 2 april 2019 gaat de zaak officieel open.
    Volgens Siska: "Geluk is genieten van een goed kapsel, voor groot en klein, dames en heren.
    Een verwennerij vanaf je binnenkomt tot je buiten gaat."

    31-03-2019 om 19:14 geschreven door tlissewegenartje  


    30-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEZE NACHT OM TWEE UUR DE KLOK OP DRIE UUR ZETTEN


    ********************

    30-03-2019 om 22:03 geschreven door tlissewegenartje  


    29-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LISSEWEGE CARNAVAL


    's Avonds vrij maskeren in onze café's!

    29-03-2019 om 08:32 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THE BLACK & WHITE PARTY


    Zaterdag 6 april 2019 van 21:30 - 06:00
    The Black & White Party
    Zeebruggelaan 125, 8380 Lissewege

    Het is weer die tijd van het jaar! Klaar voor de 14e editie van The Black And White Party? Wij van KSA Lissewege alvast wel. Ook dit jaar staan we weer klaar met mooie decors, veel drank en imposante DJ’s.

    Tickets:
    -Voortverkoop: €6
    -Aan de deur: €8

    Voortverkooppunten:
    -Café Den Ouden Toren
    -Local B
    -Jeugddienst Knokke
    -Halte 5

    29-03-2019 om 08:09 geschreven door tlissewegenartje  


    27-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80 PLUSSERS MAKEN KENNIS MET LEERLINGEN VAN TER POORTEN


    Op dinsdag 26 maart was het een speciale dag voor onze 80 plussers, leerlingen van Ter Poorten kwamen op bezoek in het dienstencentrum 'Levensvreugde'. Aan de hand van voorwerpen uit de erfgoedkoffers konden onze ouderen hun schoolervaringen doorvertellen aan de kinderen.
    De kid's mochten onder meer schrijven op een bordje met een griffel, met pen en inktpot schrijven zonder inktvlekken te maken, een mooie cirkel tekenen met een passer van destijds, hoofdrekenen, enz.....!
    Ook waren enkele spelletjes getoond die men destijds speelde op de speelplaats, knikkeren of met de marbels spelen, pikkelen, touwtje springen, enz........!
    Ook werden bepaalde strafmaatregelen uitgelegd bij leerlingen als ze iets uitgespookt hadden, bijvoorbeeld een tik met de regel op de vingers of met je blote knieën op je klompen zitten. Tja, destijds werden er nog veel klompen gedragen om naar school te gaan.
    Enfin, de leerlingen vonden het leuk om deze toestanden eens te zien en te horen en onze 80 plussers voelden zich eventjes weer jong en vonden dit een heel leuk iniatief.

    Enkele sfeerbeelden................KLIK HIER!

    27-03-2019 om 00:11 geschreven door tlissewegenartje  


    26-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE NIEUWE INSPIRATIEGIDS LISSEWEGE-ZEEBRUGGE 2019 VOORGESTELD


     In het station van Lissewege werd vandaag de nieuwe inspiratiegids voor Zeebrugge -Lissewege voorgesteld. Het Brugse stadsbestuur investeert meer dan 223.000 euro in de promotie van Zeebrugge en Lissewege die heel wat te bieden hebben.   

    In deze nieuwe inspiratiegids komen heel wat bezienswaardigheden aan bod maar ook heel wat ondernemers die actief zijn in beide gemeenten, de tien aanraders voor Zeebrugge en Lissewege en de events die deze zomer gehouden worden in beide gemeenten. De nieuwe inspiratiegids zal te verkrijgen zijn in de toeristische diensten van Brugge maar zal ook verspreid worden in Zeebrugge en Lissewege.     

    Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

    26-03-2019 om 23:10 geschreven door tlissewegenartje  



    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs