Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
 • EVENTJES UIT DE RUNNING
 • NIEUWS UIT ZEEBRUGGE
 • UIT MIJN ARCHIEF
 • FEESTCOMITEE ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN PETANQUETORNOOI
 • WIJZE WOORDEN DOOR PADRE'
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Hoofdpunten blog lisseweegs_volk
 • OUDE FAMILIEFOTO'S DOOR WILLY DUPONT
 • MARLEEN VANDEBERGHE
 • NOG ENKELE FOTO'S VAN CARLOS
 • FOTO'S UITGELEEND DOOR FRANCINE REYCHLER
 • FOTO'S UITGELEEND DOOR ANNIE VANDEVELDE WAARVOOR MIJN BESTE DANK
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  jennyenwill
  www.bloggen.be/jennyen

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  EXTERNE LINKS

  Foto
  Foto

  Klik hieronder

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Instagram
  Foto
  WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

  Image and video hosting by TinyPic

  28-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAPEGAAI ZOEKT ZIJN BAASJE


  Bovenstaande papegaai vliegt momenteel rond in de tuin van het VVV-kantoor.
  Het dier is zeer waarschijnlijk ontsnapt uit zijn kooi.

  28-10-2016 om 01:19 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 JAAR OCMW BRUGGE FEESTELIJK GEVIERD


  40 JAAR OCMW FEESTELIJK GEVIERD

  Het Brugse OCMW vierde op 26 oktober het 40-jarig bestaan van alle OCMW’s en in het bijzonder ook de verjaardag van het eigen OCMW. In 1976 werden namelijk de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW’s) opgericht, als opvolger van de Commissies voor Openbare Onderstand (COO’s).

  Als OCMW van de hoofdstad van provincie West-Vlaanderen en één van de grootste OCMW’s van Vlaanderen, wilde het Brugse OCMW die gelegenheid niet zomaar laten voorbijgaan. Er was een programma voor zowel professionelen uit de sector als alle eigen medewerkers. “In de namiddag vond een congres plaats over ‘buurtzorg en buurtgerichte wijkwerking’. Een belangrijk thema, ook voor het Brugse OCMW, dat hier in de toekomst wil blijven op inzetten: een buurtgerichte aanpak, waarbij buurtbewoners, vrijwilligers en professionelen, buurtwerkers en zorgverleners samen werk maken van een warme buurt”, vertelt OCMW-voorzitter Dirk De fauw.

  ’s Avonds waren alle 2000 OCMW-medewerkers welkom in het concertgebouw. Er werd gepraat over de toekomst van de OCMW’s. “Met de oprichting van de OCMW’s kwam er 40 jaar geleden toch een belangrijke kentering in het lokale welzijns- en zorglandschap. Maar de laatste maanden en jaren staat het OCMW ter discussie. De vraag wordt gesteld of het OCMW nog als lokaal bestuur moet blijven bestaan. Maar we mogen tijdens die discussies vooral de ziel van het OCMW niet vergeten: ervoor zorgen dat al onze inwoners een menswaardig leven kunnen leiden”, aldus De fauw.

  De avond werd doorspekt met muziek, vooral van mensen uit de OCMW-vereniging Ons Huis, die werkt met mensen met een beperking. “De djembégroep Ons Huis was voor de gelegenheid in een bigbandsamensteling. Ook De Nieuwe Noot schitterde op het podium. De Nieuwe Noot is een gospelkoor dat bestaat uit mensen met een niet aangeboren hersenletsel. De avond werd afgesloten met een optreden van een bekendere naam: niemand minder dan Raymond van het Groenewoud liet alle aanwezigen genieten van zijn bekende repertoire. Daarna was er nog tijd voor een babbel, met een hapje en een drankje”, besluit voorzitter De fauw.

  28-10-2016 om 01:06 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE EXPO IN SEAFRONT ZEEBRUGGE


  SEAFRONT stelt voor: <FOR FREEDOM> expo !

  Het verhaal van onze strijdmakkers aan de andere kant van de oceaan tijdens WOII.
  Na de opening van <FISHSTORIES> eerder dit jaar, stelt Seafront alweer een nieuwe tentoonstelling voor aan het grote publiek. De ‘For Freedom expo ‘ in het themapark brengt het verhaal van de vele duizenden Canadese soldaten die tijdens WO II de Atlantische oceaan overstaken om de geallieerden in de strijd tegen de Duitsers bij te staan. De datum van deze opening is niet toevallig gekozen: op 3 november 1944 werd Zeebrugge immers door de Canadese troepen als laatste gemeente in België van de bezetter bevrijd. Dit verklaart ook meteen de bijzondere band tussen België en Canada. De rol van Canadese troepen in de oorlog en bij de latere bevrijding valt niet te onderschatten. Op een totale bevolking van slechts 11 miljoen inwoners, zouden tegen 1945 maar liefst 1 miljoen Canadese militairen betrokken zijn. Het bestond hoofdzakelijk uit vrijwilligers.

  De nieuwe expo is in samenwerking met het ‘For Freedom Museum’ te Knokke-Heist tot stand gekomen. Dit museum brengt op een bruisende en realistische wijze de sombere tijden van de Tweede Wereldoorlog in beeld. Freddy Jones, oprichter en bezieler van het project, is de zoon van een Britse veteraan die in 1947 met een meisje uit Knokke-Heist trouwde. De Canadese Bevrijdingsmars, die jaarlijks gehouden wordt Knokke-Heist, gaf hem de inspiratie om de banden met de Canadese oud-strijders aan te halen en hun verhaal vast te leggen. De gemeenschappelijke interesse van Seafront en het For Freedom Museum voor WO II bracht beide partners ertoe om gezamenlijk hun schouders onder dit project te zetten. Het is een win-win situatie voor beide: Seafront krijgt de tentoongestelde stukken van het For Freedom Museum in bruikleen, terwijl bezoekers van Seafront warm gemaakt worden voor een eventueel bezoek aan het oorlogsmuseum.

  De expo toont een tafereel van moedige Canadese soldaten aan dek van één van de vele schepen richting Europa, die daarmee gehoor gaven aan de ‘roep’ van de Engelse kroon in 1939 om hen bij te staan in de strijd tegen de Duitsers. Naast het afgebeelde tafereel, vallen ook heel wat authentieke artefacten uit de tweede wereldoorlog te bezichtigen, zoals onder andere een recent opgegraven Duitse helm, gasmaskers, hulzen van luchtafweermachines en originele krantenknipsels van indertijd. Aan de hand van informatiepanelen komen bezoekers tot slot meer over het verhaal van onze Canadese strijdmakkers te weten.

  Een tijdlijn geeft daarbij een handig overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen, beginnend bij het Verdrag van Versailles en de aangroeiende Jodenhaat als aanleiding van de oorlog, de veldslagen bij Stalingrad en Normandië als cruciale kantelmomenten en het Ardennenoffensief en de slag om Berlijn als laatste stuiptrekkingen van Hitler en de nazi’s.

  Wil je nog meer info over WOI & WOI, dan biedt Seafront vanaf 2017 een nieuw arrangement aan. Vanaf 20 personen kunnen geïnteresseerden, in combinatie met een bezoek aan Seafront, deelnemen aan de ‘World War Walk’: een gegidste rondleiding langs de meest boeiende overblijfselen uit WO I en WO II, doorheen Zeebrugge. Deelnemen aan de rondleiding kan te voet, per fiets of met de bus.

  Met de nieuwe expo en de rondleiding wenst Seafront het maatschappelijke bewustzijn rond de oorlog in het algemeen te verhogen. Desondanks de ontzettende gruwel van de oorlog, is bewust voor een positieve invalshoek gekozen: het kameraadschap tussen de geallieerden en hun strijdbroeders van de andere kant van de oceaan. Het is een verhaal over broederschap, moed en zelfopoffering tijdens één van de donkerste pagina’s uit de menselijke geschiedenis. Net daarom verdient dit verhaal van de oorlog bijzondere aandacht.

  “Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” – Albert Einstein

  Praktisch:
  · Een bezoek aan de expo <FOR FREEDOM> zit inbegrepen in je ticket voor SEAFRONT.
  · Tickets kosten € 12,50 per persoon.
  · SEAFRONT is dagelijks open van 10h-17h. Aangepaste winteropeningsuren: zie www.seafront.be. Jaarlijks verlof in januari.

  28-10-2016 om 00:45 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOKTERS IN VERLOF
  Dokter Maere Frank is met VERLOF vanaf DINSDAG 8 november tot en met DINSDAG 15 november 2016.

  U kunt tijdens de weekdagen terecht bij de dokters in de streek. Dr Steel is echter ook met vakantie tot en met 13 november.
  Vanaf 19u 's avonds tot 8u 's morgens en tijdens de weekends (vanaf vrijdag 19u tot maandagmorgen 8u) kunt u terecht bij de wachtdienst op het nummer 1733.

  28-10-2016 om 00:22 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PICK-NICK-ONTBIJT IN PYAMA OP SCHOOL


  Bij de vierde dag van de gezonde week in het 'Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord' Hielden de leerlingen van het lagere na de opwarmingsoefeningen een 'pick-nick-ontbijt' in pyama. Er werd gevraagd om in pyama naar school te komen en om in de brooddoos een gezond ontbijt en een gezond drankje mee te brengen. De leerkrachten controleerden dit en gaven een groene kaart voor het ontbijt dat gezond was en een rode kaart voor ongezond. Natuurlijk hadden de meeste kinderen een groene kaart bemachtigd! Enkele sfeerbeelden van dit superleuk ontbijt op school.......KLIK HIER!

  28-10-2016 om 00:17 geschreven door tlissewegenartje  


  26-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORDE VAN DE PRET ORGANISEERT EEN SPORTKWISAVOND  Het inschrijvingsformulier in bijlage!

  Bijlagen:
  inschrijvingsformulier.docx (175.7 KB)   

  26-10-2016 om 23:39 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROOTOUDERONTBIJT IN 'TER POORTEN'


  Kleutertjes van het 'Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord' (Ter Poorten)
   bedienen grootouders met een heerlijk ontbijt!

  Vanmorgen werden de grootouders van de kleuters die voor deze speciale gelegenheid een kaboutermuts aanhadden, uitgenodigd op school om er te genieten van een heerlijk ontbijt. Eerst brachten de kleutertjes een dansje voor de grootouders  die dan daarna bediend werden door hun oogappel. Enkele sfeerbeelden............KLIK HIER!

  26-10-2016 om 12:46 geschreven door tlissewegenartje  


  25-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAG TWEE VAN DE GEZONDE WEEK


  Dinsdag 25 oktober, de 2de dag van de gezonde week in het 'Stedelijke Onderwijs Brugge-Noord'. Terwijl het lagere te voet naar Dudzele was voor een sportieve dag en in de namiddag naar het tropisch zwembad te Knokke waren de kleutertjes ook aan de slag. Sponsorfietsen op de speelplaats met hun fietsje, step of andere 'wieltjes' en proberen zo veel mogelijk rondjes te doen. Dat het leuk was kun je zien aan de vele foto's.......KLIK HIER!

  25-10-2016 om 23:58 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE' ZEEBRUGGE VIERT ZIJN VOORZITTER


  Feestcomité Zeebrugge viert zijn voorzitter.
   
  Op 21 oktober 2016 werd Michel Monbaliu 65 jaar en het Feestcomité Zeebrugge vond het moment gekomen
  om hun voorzitter eens in de bloemetjes (lees : Brugse Zot)  te zetten.
  Zaterdagavond 22 oktober kwamen alle leden van het Feestcomité met partner, alsook de kinderen en kleinkinderen van Michel, samen in de foyer van het Gemeenschapshuis voor een hapje en een drankje.
  Het werd een gezellige avond en Michel was aangenaam verrast. Enkele momentopnames door Paula Ceulenaere....KLIK HIER!

  25-10-2016 om 23:58 geschreven door tlissewegenartje  


  24-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


  - Woensdag 26 oktober om 8u voor: René Galle en Albertine Dhondt
  - Donderdag 27 oktober om 8u voor: Loy Hungezeune
  - Vrijdag 28 oktober om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
  - Zondag 30 oktober om 11u voor: Jacob Reyvaert en echtgenote

  24-10-2016 om 23:25 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GEZONDE WEEK IN HET STEDELIJK ONDERWIJS BRUGGE-NOORD AFD. LISSEWEGE


  Het stedelijk onderwijs Brugge-Noord afdeling Lissewege organiseert deze week de 'gezonde week'. Op het programma staan gezonde voeding, voldoende bewegen en sporten. Ook tot rust komen, netjes zijn, voldoende slapen en relaxen horen daarbij. Naast het veel bewegen wordt in de WO-lessen gepraat en geleerd over 'gezondheid'.
  Tijdens deze week wordt er tevens een wedstrijd gehouden, ze proberen met hun allen zo weinig mogelijk koekjes en snoep te eten tijdens de 'gezonde week'. Ze zullen het koekje of de snoep vervangen door een lekker stuk fruit of een groente(wortel, bloemkoolroosjes).
  Wie zal uiteindelijk de gezonde kampioen van deze week worden?
  Op deze eerste dag hielden de leerlingen van het lagere een opwarmingsmoment in de vroege morgen. Iedere leerling mocht om beurt zijn eigen opwarmingsoefening voorstellen die dan gezamelijk meegedaan werd. Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!


  Later op de dag ging de traditionele sponsorloop door waarbij de leerlingen van het lagere sponsorgeld konden verdienen bij iedere ronde dat ze gelopen hadden en dit gedurende één uur. Enkele sfeerbeelden............KLIK HIER!

  24-10-2016 om 22:56 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELKE KRIJGT DE STEUN VAN MOEDER EN VADER VOOR DE TITELSTRIJD VAN PRINS CARNAVAL VAN ZEEBRUGGE


  Moeder Rosanne en vader Marc steunen hun dochter Elke in de strijd voor de
  verkiezing van Prins Carnaval 2017 te Zeebrugge!

  24-10-2016 om 20:48 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKSE PRIJSUITREIKING BIJ TUINHIER-ZEEBRUGGE


  Afgelopen zondag organiseerde 'Tuinhier' de prijsuitreiking van hun jaarlijkse tuinprijskamp in het Gemeenschapshuis. 
  ’s Middags was het aanschuiven voor het traditionele “ keunesouper “ in buffetvorm ! Wie liever géén konijn at kon kiezen bij inschrijving voor een volwaardig alternatief.
  Later in de namiddag kon iedereen genieten van een gratis muziekfestijn met de folkband 'Overigens'. De vijf muzikanten van de groep “ OVERIGENS “ staan voor Vlaamse en Ierse folkmuziek. De live muziek  bekoorde jong en oud, zowel de stille genieter als de uitbundige danser. Met hun akoestische instrumenten brachten ze  sfeer én ambiance wat gesmaakt werd bij de vele deelnemers in de zaal.

  Prijsuitreiking de jaarlijkse tuinprijskamp. 


  de laureaten  van de bebloeming zichtbaar van op straat:

  Azorenstraat 27, Doornweg 55, Doornweg 63, Heiststraat 55, Heiststraat 197, Kustlaan 236 / eerste verdiep, Lisseweegsesteenweg 212, Polderweg 12, Sint-Donaasstraat 76, Veerbootstraat 89, Zeedijk 16 gelijkvloers, Zeedijk restaurant Sea & Sand
  Er werden méér dan 600 kwoteringen genoteerd.   Na topkeuringen weerhielden we deze adressen met véél vaste waarden en enkele nieuwkomers.


  de laureaten in de categorieën  groenten, siertuin, voortuin en gevelversiering :

  André Balbaert, Gilbert Savels, Willy Malefason, Hans Vandekerkhove, Romain Vandierendonck, Hélène Thys, Annie Hamelynck, Christian Claeys, Marc Steurbout en " buiten categorie " wegens uniek Daniël Taillaert.
  Verder vielen alle aanwezige deelnemers aan de tuinprijskamp ook in de prijzen.


  Enkele sfeerbeelden.............KLIK HIER!

  24-10-2016 om 20:28 geschreven door tlissewegenartje  


  23-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TWEEDEHANDSBEURS BIJ ONZE PLAATSELIJKE GEZINSBOND


  Afgelopen zaterdag(22/10) organiseerde de 'Gezinsbond' afdeling Lissewege hun
  jaarlijkse najaars-tweedehandsbeurs in het Jacob Reyvaertheem. Men kon er 
  terecht voor kindgerichte goederen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet 
  meer gebruiken zoals:'kinderkleding, speelgoed, boeken, babymateriaal en 
  zwangerschapskledij maar ook kinderfietsjes en meubilair voor kinderkamers. 
  Enkele sfeerbeelden...............KLIK HIER!

  23-10-2016 om 21:59 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NATHAN VIERT DE TWEEDE VERJAARDAG VAN ZIJN ZAAK 'DEN ARTIST'


  Op zaterdag 22 oktober vierde Nathan Simoens de 2de verjaardag van zijn cultuurcafé 'De Artist' met 'ribbetjes à volonté voor de prijs van slechts 10 Euro. Velen kwamen uitbater Nathan feliciteren en de zaak zat dan ook afgeladen vol. Ook ons plaatselijk 'Hof der Prinsen' was aanwezig om er te genieten in een gezellige sfeer.
  Enkele sfeerbeelden.............KLIK HIER!

  23-10-2016 om 21:29 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN TAVERNE PRINSENHOF


  Italiaanse show met zangduo Stef & Stefany
  Vrijdag 11 november 2016
  Prinsenhof, Stationsstraat 54, 8380 Lissewege
  Vanaf 18u spaghetti avond met een drankje voor 15€
  Reserveren op 0499/501348 of via facebook Taverne Prinsenhof

  23-10-2016 om 20:48 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN 'T GROENHUYS


  Beste Klanten,

  ter gelegenheid van Allerheiligen zal de winkel geopend zijn op :

  zondag 30 oktober van 9.30u tot 12.30u
  maandag 31 oktober van 9.30 tot 12.30u
  dinsdag 1 november van 9.30u tot 12.30u

  Er is een ruime keuze aan chrysanten beschikbaar, alsook diverse grafstukjes.  
  Vooraf bestellen kan op het telnr 050 68 58 73 of via info@groenhuys.be 
  en uiteraard in de winkel zelf.

  Martine & Nicky

  23-10-2016 om 20:47 geschreven door tlissewegenartje  


  21-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN ONZE CARNAVALVERENIGING 'ORDE VAN DE PRET'


  ********************

  21-10-2016 om 23:29 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKSE BOEKENBEURS IN DE LISBLOMME


  Boekenbeurs op school

  Op vrijdag 21 oktober organiseerde de ouderraad van de 'Lisblomme' opnieuw een boekenbeurs op school in samenwerking met Jeukiboek.De boekenbeurs ging van start om 15u in de turnzaal en om 16u konden de kinderen deelnemen aan het 'knuffellezen'. Tijdens het knuffellezen luisterden de kinderen naar een fantasieverhaal per leeftijdscategorie. Om het lekker knus te maken, mochten de kinderen hiervoor hun knuffel meebrengen.
  Nadien mocht iedere klas een boekenbon van 50 Euro geschonken door de ouderraad in ontvangst nemen. Daarmee konden de leerkrachten jeugdlectuur aankopen tijdens deze boekenbeurs.
  Enkele sfeerbeelden.........KLIK HIER!

  21-10-2016 om 23:25 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALLOWEENTOCHT IS VOLZET


  Beste Lissewegenaars en omstrekenaars, de inschrijvingen voor 
  Halloween zijn afgesloten omdat het maximum bereikt is. 
  Tot maandag 31 oktober.....!!!

  21-10-2016 om 23:20 geschreven door tlissewegenartje    Foto

  Foto

  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Foto


  Zoeken in blog


  Zoeken met Google  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!