Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
 • EVENTJES UIT DE RUNNING
 • NIEUWS UIT ZEEBRUGGE
 • UIT MIJN ARCHIEF
 • FEESTCOMITEE ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN PETANQUETORNOOI
 • WIJZE WOORDEN DOOR PADRE'
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Hoofdpunten blog lisseweegs_volk
 • OUDE FAMILIEFOTO'S DOOR WILLY DUPONT
 • MARLEEN VANDEBERGHE
 • NOG ENKELE FOTO'S VAN CARLOS
 • FOTO'S UITGELEEND DOOR FRANCINE REYCHLER
 • FOTO'S UITGELEEND DOOR ANNIE VANDEVELDE WAARVOOR MIJN BESTE DANK
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  aantwaarrepe
  www.bloggen.be/aantwaa

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  EXTERNE LINKS

  Foto
  Foto

  Klik hieronder

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Instagram
  Foto
  WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

  Image and video hosting by TinyPic

  21-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN LEEFBARE POLDERDORPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  VZW Leefbare Polderdorpen
  Velen onder jullie zullen ondertussen wel gelezen hebben dat Stad Brugge naar de raad voor vergunningsbetwistingen stapt ivm de bouw van het nieuwe vormingsstation (iets wat we deels kunnen toejuichen, enkel de timing stemt toch tot nadenken). Ook zullen jullie wel de korte interviews op Focus wel gezien hebben. Toch willen we een en ander verduidelijken gezien wat er op Focus te zien was maar een flard was van het complete interview.
  Ten eerste betreurt de VZW nog steeds de locatie keuze van het vormingsstation. Dit is jammer genoeg een gepasseerd station, we hebben ons ertegen verzet maar zijn er niet in geslaagd de locatie keuze te doen veranderen. Anderszijds waren onze bezwaren en onze acties zeker niet vruchteloos te noemen gezien het meer open debat dat tot stand is gekomen ten aanzien van de milderende maatregelen (de ronde tafel sessies met de VLM) voor Zwankendamme en het feit dat we nu als VZW door meerder instanties meer au serieux worden genomen.
  Ondertussen ligt de nieuwe spoorbrug er, natuurlijk zijn daar verschillende aspecten voor verbetering vatbaar, maar overleg met de bevoegde instanties hierover is lopende. Zoals steeds neemt dit de nodige tijd in beslag en kunnen we niet van de een op de andere dag al met resultaten op de proppen komen.
  Maar wat is nu belangrijk voor Zwankendamme :
  • Dat de buffers (niet enkel de buffer richting spoor maar alle buffers rond Zwankendamme) nu zo snel mogelijk en op afdoende wijze worden gerealiseerd en dat de aankleding ervan gebeurt volgens het ontwerp dat voortvloeide uit de ronde tafel sessies met de VLM, waarbij de wensen van alle leeftijdscategorien van onze bevolking zo goed mogelijk worden vervuld (gaande van een zitbank tot een schuilhutje)
  • Dat de tweede brug (in het verlengde van de boogbrug) over de N31 met het bijhorende op-en afritten complex er komt zodat we op een veilige manier op en van de N31 geraken.
  • Dat er werk wordt gemaakt van een veilige fietsverbinding richting Zeebrugge (strandwijk, stationswijk en dorp)
  Dat het stadsbestuur nu pas op de proppen komt met hun bezwaren betreuren we dan ook, alles loopt nu weer vertraging op en kost weer extra geld aan procedures, en uiteindelijk heeft niemand er echt baat bij. Wij niet als dorpsbewoners want we moeten weer langer wachten op de milderende maatregelen. Infrabel ook niet want hun project loopt vertraging op.
  Te meer daar de bezwaren die de stad nu opbrengt al jaren door ons naar voren geschoven worden naar zowel stadsbestuur als Infrabel als mogelijke knelpunten in dit bouwdossier. Waarom wordt er dan niet eens geluisterd naar ons? Krijg soms de indruk dat onze schepenen de zaak graag laten escaleren om zo weer eens als de “grote redder” in het nieuws te kunnen komen om hun grote bezorgdheid voor ons te benadrukken. 
  Ivm het project Nemo/Stevin was het niet anders, de stad profileert zich daar ook als diegene die voor een oplossing zorgde, dit terwijl het onder andere de actiegroep uit Zeebrugge is die een pluim verdient. Ook wij hebben continu blijven dialogeren met Elia om een compromis te vinden. Het zegt toch genoeg dat Elia ons achteraf belde om zich te excuseren over de werkwijze en de communicatie van het stadsbestuur in deze zaak. Maar we hebben geleerd ons daar niet al te veel meer over op te winden, het is het resultaat voor onze inwoners dat primeert.
  Mochten jullie zich de vraag stellen of we als VZW ook naar de raad voor vergunningsbetwistingen zullen stappen dan moet ik daar jammer genoeg negatief op antwoorden. Kostenplaatje voor dergelijke procedure loopt minimaal al op tot 5,000 € en dit kunnen we echt niet dragen. Wat we wel nog overwegen is om als belanghebbende partij inspraak te krijgen in de procedure die de stad opstart, dit wordt momenteel overlegd met onze advocaat.
  We hebben wel nog een procedure lopen bij de correctionele rechtbank tegen de NMBS ivm geluidsoverlast. We hebben kunnen bekomen dat de NMBS effectief wordt doorverwezen naar de correctionele rechtbank. We willen de eventuele uitspraak van deze zaak aanwenden om de geluidsbufferende kwaliteit van de berm te laten herbestuderen om er zeker van te zijn dat het geluid afdoende wordt gebufferd. Wordt zeker vervolgd.
  Ten laatste ijveren we ook nog steeds om klaarheid te scheppen ivm de spoordoortocht door Lissewege. Maar voorlopig zwijgen alle partijen daar als vermoord. Van zodra we extra info te pakken krijgen dan horen jullie dit zeker.

  Philippe Angely

  21-02-2015 om 01:16 geschreven door tlissewegenartje  


  20-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA ORGANISEERDE EEN MUZIKALE ONTSPANNINGSNAMIDDAG


  Afgelopen dinsdag organiseerde OKRA "Lissewege-Zwankendamme" een
  ontspanningsnamiddag met dansgelegenheid, gevolgd door een zak heerlijke
  verse oliebollen. Bekijk de foto's door Daniël Devoldere....KLIK HIER!

  20-02-2015 om 23:53 geschreven door tlissewegenartje  


  19-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT


  De afscheidsplechtigheid gaat door op maandag 23 februari 2015 om 10.30u
  in de aula van het crematorium "De Blauwe Toren" te Brugge

  19-02-2015 om 23:00 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VICTOR VEILIG: VOOR EEN VEILIGER VERKEER IN DE TERDOESTSTRAAT


  Gemeenteraadslid Mathijs Goderis:

  Langs de Ter Doeststraat is er veel verkeer en wordt er vaak te snel gereden. Nochtans is dit een veelgebruikte fietsroute tussen Brugge en Lissewege. Er zijn in de straat ondertussen ook heel wat gezinnen met kinderen bijgekomen. Het (sluip)verkeer is de laatste jaren flink toegenomen en daarmee ook de snelheid waarmee er gereden wordt. Ik heb dit probleem aangekaart bij het stadsbestuur. Schepen van mobiliteit, Annick Lambrecht, heeft beloofd om dit mee te nemen in de opmaak van het mobiliteitsplan, dat later dit jaar voorgesteld wordt.
   
  Maar ondertussen blijven we niet bij de pakken zitten! Sinds dinsdag 17 februari staat Victor Veilig op post in de Ter Doeststraat. Victor Veilig is een licht, kunststof mannetje van circa 80cm., speciaal voor kinderen ontworpen gezien zijn felle reflecterende kleur, zijn ‘langzaam’ op zijn buik en zijn reflecterende stroken. Deze actie kadert in de grotere verkeersveiligheidscampagne die Stad Brugge in maart aankondigde waarbij alle weggebruikers er nog eens attent op gemaakt worden dat ze hun snelheid moeten aanpassen om de zwakste weggebruikers een veilige wandel- en fietsomgeving te kunnen garanderen. Victor veilig blijft nu voor een periode van twee weken staan. Later dit jaar zullen we hem nog eens terug plaatsen. Ik hoop dat we op deze manier de onveilige verkeerssituatie op korte termijn kunnen aanpakken in afwachting van een structurele oplossing.

  19-02-2015 om 22:39 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEANNE EN MAURICE VIERDEN HUN BRILJANTEN BRUILOFT


  Op woensdag 18 februari vierden Maurice Dauwens en Jeanne Tavernier hun
  "Briljanten bruiloft" (65 jaar gehuwd) in familiekring en in aanwezigheid van
  Schepen Pierins die een mooi levensverhaal van Maurice en Jeanne voorlas:


  Uit handen van Schepen Pierrins kregen Jeanne en Maurice een medaille aangeboden
  van onze Koning en Koningin.

  19-02-2015 om 00:15 geschreven door tlissewegenartje  


  18-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERLICHTE AVONDSTOET TE HEIST


  De feeëriek verlichte avondstoet te Heist was een succes......KLIK HIER!

  18-02-2015 om 23:22 geschreven door tlissewegenartje  


  17-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPROEP VAN DE BUURTBEWONERS EN DE POLITIE


  In samenspraak van de buurtbewoners van de Alfons Stynsstraat en de Stationstraat
  alsook onze wijkinspecteur "Anouchka Goethals" wordt gevraagd géén afvalzakken
  meer te plaatsen op de hoek, aan de ingang van de Alfons Stynsstraat en de
  Stationstraat. Er zal gecontroleerd worden en eventueel gasboetes bij overtreding
  uitgeschreven worden!

  17-02-2015 om 12:34 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  De laatste nieuwsjes......KLIK HIER!

  17-02-2015 om 01:28 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


  - Woensdag 18 februari om 18u: Aswoensdagviering in de St.Donaaskerk te Zeebrugge
  - Donderdag 19 februari om 8u voor: een bijzondere intentie
  - Vrijdag 20 februari om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
  - Zondag 22 februari om 11u voor Tannekin

  17-02-2015 om 00:52 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET WEKELIJKSE GEDICHT DOOR KRISTIN


  Er zijn zo van die dorpen zo groot als een ouderwetse schort, 
  met dorpscafeetjes vol potsierlijke dagdagelijkse tooghangers. 
  Hun rood aangelopen gezichten glanzen van boertige  domheid 
  want ook de gulzigheid om naar roddels speuren is typerend!
  Elkeen gaat na waar de andere gaat en staat, zoals begijntjes, 
                     loeren van achter de gordijntjes!

  Hoe mooi kan het zonder die dorpsgeest, zo bekrompen tegaar,
  met karnaval hoeft geen masker,  ze dragen ze het ganse jaar! 

  Dergelijke dorpen, eerder soms een gehucht, laten schransen 
                         en zuipen de omzet draaien! 
        Baas en bazin horen met ‘dove’ oren naar prietpraat,
         de bemoeizucht, en tappen glazen vol om te paaien 
  en glimlachen enkel want de commercie moet blijven draaien!

  Hield men die achterklap en bemoeizucht maar binnensmonds 
  en liet men anderen met rust, die stilte zou ze wel bekomen 
  zoals de toren vredig boven de zo mooie Kerk staat te dromen.
   
    ‘Ach, zalig de armen van geest, want zij zullen God zien.’
  Misschien wordt hen de achterklap vergeven, houdt Hij een oogje 
  op wie die dorpscafeetjes dagelijks vult, waggelend in een boogje.

              Wanneer is het er eigenlijk nooit carnaval !

  Kristin, 15 februari 2015

  17-02-2015 om 00:47 geschreven door tlissewegenartje  


  16-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1STE PRIJS VOOR DE ORDE VAN DE PRET TE HEIST


  Onze carnavalvereniging "Orde van de Pret" behaalde een 1ste plaats te Heist.
  Meer lezen.....KLIK HIER!

  16-02-2015 om 01:15 geschreven door tlissewegenartje  


  15-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EN DE WINNAAR VAN EEN ROMANTISCH ONTBIJT IS.....!

  Martine, Jennifer met de kindjes Norah & Amber

  Zondag 15 februari in 't Groenhuys, ter gelegenheid van de valentijnsactie werd om 12u de winnaar of winnares getrokken door een onschuldig kinderhandje. Tijdens deze actie kon het clienteel een deelnameformulier invullen en deze dan in de "rode box" deponeren waarmee een "Romantisch ontbijt" voor 2 personen met een waarde van 75 euro kon gewonnen worden. Deze mooie prijs gaat naar: "Vandierendonck Nigel" uit Zeebrugge!

  15-02-2015 om 22:09 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORDRACHT DOOR DIETER CREVITS


  Dieter Crevits, nu reeds al een héél bekende Lissewegenaar die op 22 januari dit jaar naar Roemenië trok om er als vrijwilliger, belangeloos en liefdevol zich in te zetten voor de straathonden die er in "Botosani" in erbarmlijke toestanden leefden. Dieter geeft daarover een voordracht met ondermeer zijn reisverslag met één missie: "The road to Romania and back, helping straydogs" ofwel zijn weg naar Roemenië en terug om er de straathonden te helpen. Dieter zal tevens zijn ervaringen uit de doeken doen(enge, blije, ontroerende) die hij er tijdens zijn verblijf in Roemenië heeft meegemaakt, aangevuld met héél wat beeldmateriaal!
  De voordracht gaat door op zondag 12 april 2015 om 14.30u in de Parochiezaal St.Anna, Venkelstraat 6 te Brugge.
  Inschrijven: 5 euro te storten vòór 5 april 2015 op rek.nr.: BE 27 7340 39 60 1873
  met vermelding: "Voordracht"
  De opbrengst gaat integraal naar de zwerfhondjes in Roemenië
  Iedereen vanharte welkom!

  15-02-2015 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  14-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN FIJNE VALENTIJN


  Een fijne Valentijn gewenst aan alle verliefden en verloofden!

  14-02-2015 om 21:42 geschreven door tlissewegenartje  


  13-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRINSELIJK BEZOEK IN DE SCHOLEN


  Net voor de krokusvakantie was er Prinselijk bezoek in onze scholen,
  meer lezen.......KLIK HIER!

  13-02-2015 om 22:58 geschreven door tlissewegenartje  


  12-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRATIS PROEFLES LINE DANS IN LEVENSVREUGDE


  GRATIS PROEFLES LINE DANS

  Een linedance is een formatiedans waarbij een groep mensen danst in één of meer rijen, waarbij ze dezelfde bewegingen uitvoeren. Linedance is een dansvorm  uit Amerika Bij linedance worden er in lijnen/rijen gedanst, zo wordt het één geheel. Ook worden er dezelfde bewegingen en op dezelfde maat gedanst.
  Tijdens de proefles kan je kennismaken met het dansen. Het gaat in die les om een eenvoudig dansje dat haalbaar is voor iedereen.
  Indien genoeg interesse starten we een groep telkens de vierde dinsdag van de maand.
   
  Deelname:  gratis proefles
  Nadien is het € 10 voor een vierdelige lessenreeks tot en met juni.
  Inschrijving:  is vereist.

  Nancy Lamote
  Centrumverantwoordelijke
  Lokaal dienstencentrum Levensvreugde
  Lisseweegs vaartje 43
  8380 Lissewege
  Tel. 050 32 62 80
  www.dienstencentra-brugge.be

  12-02-2015 om 21:20 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN BISTRO-RESTAURANT DE VALCKENAERE


  ********************

  12-02-2015 om 20:17 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLEZANTSTE WANDELCLUBJE OP DIEET


  Door ziekte was het plezantste wandelclubje wat uitgedund wat hen niet
  tegenhield om na de wandeling te genieten van 2 lekkere taarten die Rita en Valére
  gebakken hadden. Tja eerst de calorieën verbranden en dan terug rijkelijk
  herinnemen. Volgende week gaan we terug calorieën verbranden en dieeten .

  12-02-2015 om 00:03 geschreven door tlissewegenartje  


  11-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM IN WIJKPALEIS DEN BELGIEK


  Wijkpaleis "Den Belgiek" is een verbouwd lunapark die nu ingericht is als cultuurzaal, dus met podium, basis licht en klank, bar, waar ongeveer 100 mensen in kunnen. Namens Burgemeester Renaat Landuyt kreeg het team van Tlissewegenartje de eer om als eerste "Den Belgiek" te mogen gebruiken. In samenwerking van de Stad Brugge, Brugge Plus en TeamTlissewegenartje zal op 27 en 28 februari en 1 maart het "Wijkpaleis" op de parking van de "Pol Dhondtstraat" te bezoeken zijn  en tevens enkele leuke activiteiten bij te wonen of om gewoon een pintje te komen drinken en een babbeltje te slaan!


  PROGRAMMA:

  27 februari 2015 Organisatie Bruggeplus

  17u30 >>> officiële opening Belgiek met Burgemeester Renaat Landuyt en
  Schepen Annick Lambrecht + opening volkscafé
  20u >>> Muziekoptreden ‘Nele needs a Holiday’

  28 februari 2015 Organisatie "Tlissewegenartje"

  18u >>> Kinderdisco


  20u >>> Fuif jaren ‘70/’80 met DJ Patje


  1 maart 2015 Organisatie Bruggeplus

  14u30 >>> Film: Mary Poppins ism Cinema Lumière
  16u >>> Na praten met een drankje tot 18u

  Iedereen van harte welkom en gratis toegang bij deze evenementen!
  ******************************************************

  11-02-2015 om 21:30 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT


  Oud Strijder 1940 - 1945
  Lid van de weerstand 1940 - 1944
  Vereerd met:
  Kruis van Ridder in de Orde van Leopold II
  Gouden medaille in de Orde van Leopold II
  De Gouden Palmen in de Kroonorde
  Herinneringsmedaille 1940 - 1945
  Militair Ereteken eerste en tweede klasse

  11-02-2015 om 00:30 geschreven door tlissewegenartje    Foto

  Foto

  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Foto


  Zoeken in blog


  Zoeken met Google  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!