THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 30-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAGERE KAASTAART

    MAGERE KAASTAARTxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Ingrediënten :

     

    300 gr Philadelfia kaas Light.

    4 eieren

    200 gr magere melk

    10 gr zoetstof light

    1 potje magere yoghurt natuur

    1000 gr water

    beetje boter om bakvorm in te boteren

    200 gr aardbeienconfituur light

     

    Bereiding :

     

    Doe kaas, melk, eieren, zoetstof en yoghurt in de mengbeker : 30 sec / snelheid 5.

    Giet het mengsel in een ingeboterde bakvorm (die past in de varoma vb. aluminium); bedekt het goed met dubbel bakpapier.

    Maak de mengbeker schoon, doe het water er in en plaats de varoma-schaal met de bakvorm erin : 60 min / varoma / snelheid 2.

    Zet het minstens 4 uur in de frigo.  De bodem kan u dan verder afwerken met vb. speculaaskoekjes, de bovenkant afwerken met confituur.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs