Inhoud blog
 • Aangekomen in Pattaya
 • PAi Mak Mak (wandel, wandelen en nog eens wandelen)
 • 1ste dag Hua-hin
 • Laatste dag Krabi (ao nang)
 • Al 1 week op reis en al terug een eilandenbezoek
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Thaise sferen

  19-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangekomen in Pattaya
  Gisteren had ik gene goesting meer om foto's te plaatsen en dacht ik .....eventjes Pauze ..pauze voor de fotograaf ter plaatse.
  Dus vandaag laatste dag Hua hin en gisteren was het Big Budha day en waren alle bars' en restaurand's gesloten en werd er ook geen  alchohol gereserveerd , alhoewel ik toch wat Changbiertjes heb kunnen drinken in een koffietas , altijd achter-poortjes he .Vandaag terug de koffers inladen om de ferry te nemen 16u00 in Hua-Hin ,,dus beetje later opstaan dan gewenten. om 13u00 ter plaatse om nog wat te liggen aan het strand tot 15u45 ,en dan maar op boord ,richting Pattaya .
  2 uurtjes varen en dan terug vaste grond en Welcome Pattaya, Pattaya ,,,altijd beetje thuiskomen voor ik ,want denk dat ik nou ongeveer 12 jaar hier eerste voet aan wal zette .mijn  Meisje toch al redelijk versleten en denk dat ik het reischema ga moeten aanpassen ,en messchien van de 3 dagen Pattaya ,zal moeten maken 6 dagen en Chantabury moet schrappen maar eerst morgen alles nog es op een rijtje zetten .ieder geval al terug een goei hotteletje of beter gezegt guesthouse ,,simpel & goed ,,Captains bar in soi honey Inn (massage straat) ,deze ken ik ook al redelijk lang en waren we dus met open armen ontvangen ,Nu alles uitladen en es de bloemmetjes buiten zetten in PATTAYA ,PATTAYA.


  19-05-2019 om 20:28 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAi Mak Mak (wandel, wandelen en nog eens wandelen)
  Vandaag beetje uitgeslapen ,en vandaag eens de Monkey montain  bezoeken .
  De Monkey montain of in het vlaams gezegt de apenberg hebben we over een jaar of 5 geleden eens bezocht ,het is een berg waar vele makaken apen zitten ,
  We zij er eerst met een Taxi naartoe-gereden zo 20 tal minuutjes en daarna te voet de berg op gestapt in de bloedhete zon ,want het was iets over de middag en dan staat de zon rechtover je hoofd . boven beetje foto's genomen en gefilmd .
  toen zijn we teruggekeerd via het oude haventje en hebben we daar ter plaatse gegeten ,eindelijk ons lievelingsplekje van Hua -Hin ,want je kunt er spotgoedkoop verse  vis eten en ik zeg wel  "VERS"  want deze komt net van zee ,recht vanuit de boot die aangemeerd is . bovendien een pintje Chang-beer van een halve liter kost er 60 bat'h dus iets  meer of een 1 euro terwijl in Phucked 80 bath voor een 33cl . daarna zijn we het strand op geweest om al eens de ferry naar  Pattaya te bekijken waar we Zondag mee vertrekken . Terwijl we daar waren hebben we strandstoel gehuurd en wat lekker gerelaxt . Toen zijn we langs de kustlijn teruggekeerd een 15 a 18km gewandeld waar we toen nog eens het uitgang-buurt zijn ingetrokken .nog iets gaan drinken bij een Belg waar we vroeger nog zijn geweest en daarna nog wat street-food benuttigd .Vandaag toch weeral wat Kilometers gewandeld want ben eens niet gaan lopen k'heb dan toch wat extra gewandeld ,en nu me bed'tje in hoor .


  17-05-2019 om 18:09 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste dag Hua-hin
  Vanmorgen terug vroeg uit de veren 7u00 om 8u00 aan te zetten met een taxibusje naar de luchthaven van Khrabi.
  Na 50 minuutjes gereden zijn we daar dan aangekomen .Onmiddellijk ingecheckt bij Thai-airways (voor mij één van de betere ) om dan 10u10 op te stijgen maar helaas toch wat vertraging en zo dan 11u00 de lucht in ,Na 1 uurtje vliegen alweer met de voetjes op de grond in Bangkok ,We konden ook met de bus na Hua-Hin maar toen was het 17u00 vertrekken en maar liefst 12 uur onderweg met de bus ,en omdat het 19u00 toch al donker wordt kun je toch al niets meer veel zien van het landschap.
  Dus eenmaal in Bangkok toen de bus op 13u30 om dan 3u30 te rijden naar Hua-Hin , en moet zeggen een bus om U tegen te zeggen ,Extra been ruimte en je kan bijna je zetelrug leuning  zo goed of horizontaal zetten met een extra beensteun ,ook zijn het rijen van 1 + 2 dus met weinig mensen op ,zo 24 mensen ongeveer .
  Iets na 17u00 zijn we angekomen in Hua-Hin waar we nog es moesten overstappen op een kleiner taxibusje die ons toen brachten naar ons hotel.
  Toch beetje mis-gerekend  !want ons hotel ligt toch wat beetje buiten het Centrum zo'n 1,2 km ,maar eenmaal ingecheckt val de kamer toch wel mee .
  Voila we kunnen weer beginnen wandelen Very Happy en zijn dan al de plaatselijke avondmarkt bezocht waar we ook weeral een mondje hebben gegeten ,daarna nog een gezllig bar met liveoptreden en dan nu nog rap dit hier intokkelen en straks lekker onder de lakens in HUA-HIN .Slaapz8 Wink
  16-05-2019 om 17:56 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag Krabi (ao nang)
  Terug al laatste dag van onze 2é verblijf op AO Nang krabi .
  Vanmorgen eerst gaan fitness om de conditie wat op peil te houden want t'is hier nodig met al dat lekkers , terug  ne 40 minuutjes gelopen en daarna nog wat ge-fitness  .
  Toen terug naar ons bugalow en op de terugweg zag ik een gezellig restaurantje waar we achteraf zijn gaan eten op de middag ,
  anders vandaag niet te veel uitgespookt dan gewandeld op het strand ,avond-marktje gedaan en s'avonds nog es gepasseerd bij dat zelfde restaurantje .
  Nu al terug de koffers gepakt om morgen vroeg de taxi te nemen naar de luchthaven om daarna de vlucht naar Bangkok te nemen en vervolgens de Bus om 3 a 4 uur te rijden naar Hua-Hin .


  15-05-2019 om 17:18 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 1 week op reis en al terug een eilandenbezoek
  Vandaag dinsdag en wat vlieg de tijd hier man , man al 1 week in Paradise .
  Vandaag terug vroeg opgestaan want k'wil dan ook iedere moment hier benuttigen ,zo 7uur om dan 8u00  mee te gaan met een tour,
  we werden eerst gevoerd met een open bus naar het kleine haventje waar we ook aanmeerden toen we hier aankwamen in Khrabi ,daar zijn we  toen in zee op een speedboot geklommen met zo 40 tal mensen wel beetje veel voor zo'n bootje maar iedereen had wel z'n plaatsje ,we zijn dan 30 minuutjes gaan varen tot op onze volgende bestemming   The Bamboo-eiland ,waar we iets konden drinken en beetje zwemmen in het kristal helder water voor zo 40 min ,toen terug de speedboot in en volgende bestemming naar een eiland kweet niet echt de naam meer ,maar het is het eiland waar ze de film (the beach) hebben opgenomen ,daar wat foto's mogen nemen al vond ik deze wel niet zo goed deze speedboot omdat je er diep inzit en  niet veel overzicht heeft en te veel volk ,toen zijn we nog naar een eiland geweest waar we toen kunnen in zee springen van de boot en verrassend genoeg ook Khanitthatje de zee geeft ingedoken wel met  een zwemvest aan dan maar alé , chapeau voor me  meisje .
  toen zijn we een stapje verder gegaan en zijn we gaan Snorkelen waar ook weer me vrouwtje het water indook om te snorkelen ,ook weeral kristal helder water met veel mooie alle kleuren van visjes . daar ook zo 30 minuutjes gespeeld .om dan onze laatste stop in de Phi Phi eilanden , waar we hebben lekker gegeten en wat rondgewandeld ion de kleine winkelstraatjes .En je heb van het eiland ,zee aan de ene kant en dan 100 meters lopen naar het Oosten heb je terug zee ,INDRUKWEKKEND.
  Toen zijn we teruggekeerd 15u00 om dan tegen 16u00 terug aan vaste land te komen  in Khrabi.  s'avond nog wat in onze vaste bar aan strand gerelaxt en beetje eten en drinken enz... ook nog een praatje gemaakt met de D'j  van de bar ' en eens zijn muziekinstallatie mogen bekijken en dan zo de avond afgesloten van een weeral geslaagde dag.


  14-05-2019 om 18:13 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2e dag Krabi
  Vandaag eens wat uitgeslapen tot zo nen uur of 9u30,
  En terug es beetje gaan lopen bij een nabije fitnessclub ,Natuurlijk is het hier mooi om te lopen in de natuur maar om 6u30 is het al 30 graden ,
  zodus liever binnen in airco en zweten doe je toch hoor ,eventjes 30 minuutjes gelopen en daarna nog wat gepouwerd  om dat het in de prijs zit ,wie had er ooit gedacht dat ik zal sporten op vakantie  ,toch ik niet zo 10 jaar geleden ,maar bon als je er maar goed bij voelt zekers.
  Daarna nen lekker ontbijt en nog wat verder de buurt verkennen , We hebben dan ook nog ne Taxibusje opgesprongen en meegereden tot het eindpunt ,,dat zijn van die pickup-busjes waar je op en af springt zoals in vele gebieden in Thailand ,daar zijn we toen bij een schelpenstrand aangekomen ,maar om het strand op te mogen moest je 200 bat'h betalen voor een foreinger (vreemdeling)  en de Thai zelf 40 bat'h (ong 1 euro) ,En dit alleen om op het strand te lopen ,,,,nee bedankt hoor zei ik vriendelijk ,kan het geld beter besteden in andere dingen want schelpen hebben we ook aan de Belgische kust . dus toen terug naar ons Bugalow ,en s'avond niet veel meer gedaan dan ons te plaatsen aan een bar aan het strand waar je voor weinig geld iets kan eten en iets drinken , Dus eens super relaxen deze Avond want morgen is er een Other day in paradys en gaan we terug wat eilanden bezoeken onder-ander de bekende Phi Phi eilanden ,kijk er al naar uit Laughing
  13-05-2019 om 18:47 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welcome in Khrabi
  Vanmorgen vroeg opgestaan om uit te  checken uit ons hotelletje in Pucked (Pattong) want om 7u30 kwam onze Taxi ons ophalen om ons te voeren naar de 
  veerboot richting Krabi ,Krabi ligt nog meer in het zuiden maar dan terug op vaste land .
  Dan 8u30 opgestapt op de veerboot richting het vaste land ,hier veel Indiérs niet bepaald me favoriet volkje maar bon t'is dan maar zo .
  We hebben 1u30 gevaren en zijn dan uiteindelijk aan wal gegaan in het kleine haventje van Krabi waar we onmiddellijk een Taxibusje hadden om daarna een kleine 2 km-tjes te rijden .
  11u30 ongeveer zijn we kunnen inchecken en hebben zelf niet moeten wachten tot de normale tijd 14u00 en dat omdat het laagseizoen is .
  onmiddellijk hebben we al de buurt bekend ,en hebben we weer al rap wat kilometers op onze voettellers ,toch begin de vermoeidheid toch wat komen en hebben we ons toch wat 3 uur op ons bedje gelegen om toch terug wat te bekomen ,maar niet getreurd vanavond hebben  we een plaatselijke markt bezocht en hebben daar iets gegeten met live orkestjes  .K'heb er ook eens de krokodil geproefd en k'moet zeggen t'was lekker .in de terugkeer zijn we nog een bar gepasseerd die ligt aan het strand om daar een biertje te drinken met zicht op zee
  12-05-2019 om 18:20 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag Phucked (met trip to the Jamesbond eiland)
  Vandaag mooie dag geweest ,trouwens elke dag is hier al mooi geweest ,maar vandaag is het toch een uitschieter ,Vanmorgend vroeg opgestaan zo' ne uur of 7 ,
  om een trip te doen naar een paar eilanden met een boot .
  Met eigenlijk een 1 punt om van me bucketlist te schrappen en dat is het James Bond eiland , het eiland waar Roger More in 1974 de film the golden gun geeft opgenomen .
  We hebben met een excursieboot vertrokken , waar zo'n 40 man aan boord waren . zo na 50 min varen zijn we aangekomen op het eerste eiland, Op het eerste eiland hebben we met een kano mee-gevaren ,eerst in een rots in ,in het pikkedonker waar we toen uitkwamen tussen middenin de bergen  in een soort paradijs ,daar hebben we zo ne uur gevaren om uiteindelijk weer op de grote excursieboot verder te varen , Op het 2é eiland net het zelfde ,in 1 woord indrukwekkend ,Toen hebben we een mondje ge eten aan boord met verse vis ,en lekkere kip enz.... daarna eiland nr 3  de James bond eiland ,natuurlijk wel veel toerisme ,vooral  veel Chinezen en Indiérs  ,maar wel vele mooie foto's getrokken k'tzit nu al aan meer of 100 foto's in 4 dagen tijd .Tenslotte nog een laatste eiland bezocht waar we eventjes konden zwemmen en van de 4 meter hoge boot konden duiken ,k'voelde me precies weer 20 jaar oud .Toen teruggekeerd naar het haventje en terug met het Taxibusje naar Patong  ons hotelletje .
  Vannavond nog eens ons buikje vullen ,en al terug de koffers inpakken om ons 4-dagen Phucked af te sluiten en morgen de Boot te nemen voor ons volgend bestemmeing Khrabi  .Bye Bye Phucked

  11-05-2019 om 19:39 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De morgenstond geeft goud in de mond
  Vanmorgend al vroeg uit de veren ,alé zo ne uur of 9 ,khad gisteren gewandeld naast een gym en ik ben al 2 maanden gestart met "start to run" en zou dit wat willen onderhouden ,want begin nu past goed gaan en wil dat niet laten verwateren ,zodus  deze morgend daar binnen gestapt om er zo nen 40 minuutjes te lopen en t'geef me deugd gedaan  ,daarna naar het hotel zo ne 20 minuutjes wandelen en een goed ontbijt benuttigd .toen terug wat de buurt verkennen en een de plaatselijke brandweer gaan bezichtigen ,dan wat verder gestapt en redelijk wat kilometers afgelegd ,ik vind dit het beste om alles te verkennen , s'avonds wilde Khannittha barbeque gaan eten niet zo ver van het hotel ,waar je veel verse vis kon braden op de hete kolen ,ook nog een voetmassage gedaan want  t'was ferm nodig , en op de avond enkele chang's beers benuttigd in ons hoteletje ,en dan beetje vroeg me tram in om morgen vroeg op te staan om een excursie te doen naar de eilanden . NON Lampendi (slaapwel) .Surprised

  10-05-2019 om 18:24 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.a other day in paradise
  Vanmorgen een traditioneel Ontbijt benuttigd (english breakfast) en terug een stapje in pattong gezet .
  Patong is precies een beetje als Pattaya (op gebied van landkaart he) Je hebt er een Beach road  ,dan parallel een 2nd road en nog es parallel  een 3nd road met vele zijstraatjes  Je hebt er vele beer-bars en restaurantjes ,7-eleven ,laundry's, tatoo shops, enz....ook zijn er schietstanden met echte guns .
  We hebben ook 2 uurtjes op het strand vertoefd en daarna eens door de walkingstreet gelopen ,das eindelijk de uitgangsbuurt van patong .
  daarna lekker geéten en dan terug  naar het hotel ,naast het hotel nog een heerlijk Boddymassage en zo is er weer al een dag voorbij.
  09-05-2019 om 18:58 geschreven door pattayaman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 09/12-15/12 2013
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 30/11-06/12 2009

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • polarsteps

 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • 123
 • test

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !

  Foto

  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!